Találatok a következő kifejezésre: Miért kell a lányoknak (316 db)

Miért kell a lányoknak és a fiúknak együtt tartani a felvilágosítást? Csak szerintem érdekes? Ti mit gondoltok erről?

Ma a suliban felvilágosítás volt egyik órán.Általánosban mindig külön volt a lányoknak és a fiúknak együtt volt.Nekem ez nagyon furcsa volt.Az oké,hogy a fiúk is tudnak pár dolgot a menstruációról,de az biztos nem érdekli ?ket,hogy mit lehet tenni a PMS ellen stb.És fordítva.Nagyon sokan el is nevették magukat...

Legjobb válasz: Nem bántásból mondom, de eléggé kitûnik a véleményedbõl, hogy ehhez a témához még picit fiatal vagy:) Hidd el, nem véletlenül tartják egyben (is) a felvilágosító órákat, több pozitív következménye lehet, negatívról pedig még nem hallottam:) Ami most hirtelen eszembe jut: - fiúknak és lányoknak meg kell szokniuk, hogy akár ilyen téma esetében sem kell "külön válniuk", és így egymás "társaságában" is megtanulják kezelni az adott szituációt, még ha az kínosan érinti is õket - igenis jó, ha mindenki minél többet tud saját maga és a másik nem testérõl, és a lehetõ legtöbb, akár érdektelennek tûnõ dologgal tisztában van. Másként nem ismerik meg annyira a testüket, hogy ne adj isten, felelõsségteljes szexuális életet élhessenek. Ha pedig úgyis mindenkinek elmondanak mindent, miért ne lehetnétek együtt? Legalább a reakciókat is látjátok. - valóban, ebben a korban még a legtöbb fiút nem érdekli a PMS kezelése. De majd ha barátnõjük lesz (nem is olyan soká), örülni fognak hogy tudnak neki segíteni amikor görcsöl szegény lány:) - való igaz hogy röhögõgörcsöt kapnak. Mert még gyerekek, és fel kell nõniük ehhez a témához, és ennek a fejlõdésnek fontos része az is, hogy megtanulják hogy a nemiség mindkét nemre tartozik (logikusan), és még csak nem is külön-külön, hanem egyszerre. Most még furcsának tûnhet, de hidd el, néhány év múlva Te is megérted, mennyivel jobb az, hogy megszokjátok, hogy ezt a témát megosztjátok egymással (fiúk-lányok) és egymás elõtt sem kell szégyellni:)

Nem bántásból mondom, de eléggé kitûnik a véleményedbõl, hogy ehhez a témához még picit fiatal vagy:) Hidd el, nem véletlenül tartják egyben (is) a felvilágosító órákat, több pozitív következménye lehet, negatívról pedig még nem hallottam:) Ami most hirtelen eszembe jut: - fiúknak és lányoknak meg kell szokniuk, hogy akár ilyen téma esetében sem kell "külön válniuk", és így egymás "társaságában" is megtanulják kezelni az adott szituációt, még ha az kínosan érinti is õket - igenis jó, ha mindenki minél többet tud saját maga és a másik nem testérõl, és a lehetõ legtöbb, akár érdektelennek tûnõ dologgal tisztában van. Másként nem ismerik meg annyira a testüket, hogy ne adj isten, felelõsségteljes szexuális életet élhessenek. Ha pedig úgyis mindenkinek elmondanak mindent, miért ne lehetnétek együtt? Legalább a reakciókat is látjátok. - valóban, ebben a korban még a legtöbb fiút nem érdekli a PMS kezelése. De majd ha barátnõjük lesz (nem is olyan soká), örülni fognak hogy tudnak neki segíteni amikor görcsöl szegény lány:) - való igaz hogy röhögõgörcsöt kapnak. Mert még gyerekek, és fel kell nõniük ehhez a témához, és ennek a fejlõdésnek fontos része az is, hogy megtanulják hogy a nemiség mindkét nemre tartozik (logikusan), és még csak nem is külön-külön, hanem egyszerre. Most még furcsának tûnhet, de hidd el, néhány év múlva Te is megérted, mennyivel jobb az, hogy megszokjátok, hogy ezt a témát megosztjátok egymással (fiúk-lányok) és egymás elõtt sem kell szégyellni:)
Azt elfelejtettem, hogy ezen kívül, szükség van természetesen arra is, hogy külön-külön is tartsanak órákat, pont amiatt, mert egymás elõtt nem mernek kérdezni. Ez ebben a korban rendjén van, csak tovább kell lépni:) Egyébként szülõktõl is lehet kérdezni, azt biztosan nem hallja senki. Persze az is ciki, tudom:P
Hát szerintem meg rohadtul jó dolog, hogy az ember tudja azt is, hogy a másik nemnek milyen problémái vannak, meg hogy mûködik... Ha mindenki csak arról akarna részletesen tudni, ami közvetlenül és személyesen érinti, akkor szörnyû apátiába burkolózna az egész világ.
Ha lenne pénz, akkor nem lenne ez.
Am elis mondhatod ezt valami fejesebb embernek a suliba.
Nincs ezzel semmi baj. Szerintem jó ha tudják a másik nem dolgait is, mert sok baromságtól menthet meg a késõbbiekben.
Annyiból jó h képet kapnak egymás dolgairól, de annyiból biztosan rossz h megy a nevetgélés figyelés helyett, meg persze kérdezni se mernek egymás elõtt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Hát nem tudom.Szerintem jobb lenne, ha külön lenne.Attól, hogy külön van még lehetne a fiúkkal beszélni a nõi dolgokról és a lányokkal a férfi dolgokról.De így tényleg nem kérdezett senki és sokan nevettek. Mielõtt valaki beszól, hogy miért nem kérdeztem:nekem nincs kérdésem.Anyukámmal mindent megbeszéltem már és ez volt az 5. felvilágosítás...
Nálunk csak a lányoknak volt felvilágosítás a menstruációról. A fiúknak nem is volt és nem is voltak velünk. Amúgy nem kaptunk más felvilágosítást. Gimiben meg csak 4.-ben volt biológián de az sem felvilágosítás volt hanem benne volt ugye a tantervben... Nálunk mondjuk inkább röhögõgörcsöt kaptak volna a fiúk...

Miért kell a lányoknak folyton rondának nevezni anekik nem tetsző fiúkat, miért nem bírják ki azt, hogy ne csúfoljanak valakit, miért nem bírjátok azt mondani, hogy bocsi, de nem vagy az esetem? !

Lassan az lesz, hogy én is bosszúból elkezdem csúfolni a lányokat. Például van, hogy egy lány helyesnek tart képem alapján, végr ekezdek önbizalmat szerezni, erre másnap egy csaj rondának nevez és minden elmegy, újra egy lelki roncs vagyok, aki nem mere csajoknál próbálkozni, meg ne is akar, annyit csalódtam már a láynokban, mintha mindegyiknek csak a külső számítana, nagoyn ez a lényeg úgy tapasztalom. Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani, de csak üressség, kegyetlenség van a csajokban, a vonzó külső mögött, sőt sokszor a nem vonzó külsejű lányoknál is ez van, csak ők jobban eljátsszák a jó kislányt először.

Legjobb válasz: "Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani"..jaj húzzál már innen

"Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani"..jaj húzzál már innen
Az a baj, h te is pont olyan vagy mint egy lány. Annyira értékeled magad, amennyire a másik nem téged. Egy férfi nem lesz idegroncs attól h vki azt mondja h ronda. Növessz tököt!
Te miért nem bírod ki, hogy nem hisztizel itt, hanem méltósággal viseled a pofonokat?
csak azt tudják ennyire befolyásolni, akinek alapból semmi önkritikája nincs és hagyja, hogy a környezete befolyásolja. engem is neveztek már rondának pusztán irigységbõl(persze lehet nem mindenkinek én vagyok az esete, de amikor bulikban striguláztunk a barátnõmmel azért a végeredményre nem panaszkodhatok) és kövérnek, de soha nem voltam kövér(155 cm, 48 kg vagyok most, igaz minimális hájam van, de nem vagyok kövér és 55 kg-nál se voltam soha több). az önbizalmamat nekem is széttiporták egy idõben, de aztán megjött és azóta sokkal jobban érzem magam a bõrömben.
Hath, szerintem probalkozz ujra es soha ne add fel, mert mindenkinek teremtettek egy part az eletben.

Miért kell a lányokkal bunkózni?

Nem egyszer hallottam már, hogy akinek addig nem volt sikere a lányoknál, az is sikeres lett azzal, hogy átvette a flegma, bunkó stílust. Elvileg a lányok ezt igénylik, de miért?

Legjobb válasz: Én sohasem bunkozm a lányokkal. Pedig minden lány a közelemben bir engem többenk tetszem is. Rendes vagyok és gerince helyes srác vagoyk és illedelmes. Nem érdekel mi kell a lányoknak én ezt igy tartom helyesnek és kész.

Én sohasem bunkozm a lányokkal. Pedig minden lány a közelemben bir engem többenk tetszem is. Rendes vagyok és gerince helyes srác vagoyk és illedelmes. Nem érdekel mi kell a lányoknak én ezt igy tartom helyesnek és kész.
A lányok nem szeretik ha körbe ugrálják õket. Legyél határozott és egyenes. Ne bunkozz senkivel. Legyél olyan amilyennek egy fiú kell legyen. Legyél lovagias és kedves. Ha ez nem tetszik a lányoknak bennük van a hiba hidd el!
én kedves megértõ vagyok és ez tetszik sokaknak, akinek meg bunkó kell az nem az én esetem :D én is kedves aranyos megértõ lányt keresek :) add önmagad, ne egy hamis éned mutasd! azt szeresse meg a kiszemelt...ha nem tetszik neki akkor keress tovább :) 21F
Ez igaz, csak ne ess a ló túlsó oldalára!

Mire jó ez a párom exének? Miért kell a lányukat ellenünk hangolnia?

A fiam a 10. szülinapjára kapott egy használt számítógépet és a párom lánya is nagyon szeretett volna egyet. Megbeszéltük, hogy mivel decembeben lesz a 11. szülinapja, õ is kap egyet összevont ajándékként (Karácsony, Mikulás, szülinap). Már a pénz is el volt rá téve, de sajnos közbejöttek olyan események, ami miatt ezt a pénzt is elköltöttük. Mindent megbeszéltünk a kislánnyal, meg is értette, megígértük, hogy amint egyenesbe jövünk, megkapja a gépet. Azóta viszont az anyja mást sem mondogat neki, hogy lám, már mennyire nem fontos az apjának, neki nem jut semmi, így számítson ránk máskor is... A kislány egyre ellenségesebb és félek, hogy ez már csak rosszabb lesz. Hogyan beszéljük meg az anyjával, hogy állítsa le magát?

Legjobb válasz: Mondtátok neki is, hogy miért nem kapta meg? Mondjuk ha ti nem is mondtátok, a kislány biztos elmondta. Ha nem fogta fel ezek után sem és ezt csinálja, akkor szerintem ez inkább rosszindulat és irigység. A lánnyal kéne beszélnetek inkább szerintem, hogy akármit mondanak, ugyanolyan fontos õ is az apjának.

Mondtátok neki is, hogy miért nem kapta meg? Mondjuk ha ti nem is mondtátok, a kislány biztos elmondta. Ha nem fogta fel ezek után sem és ezt csinálja, akkor szerintem ez inkább rosszindulat és irigység. A lánnyal kéne beszélnetek inkább szerintem, hogy akármit mondanak, ugyanolyan fontos õ is az apjának.
Akkor viszont nem értem. Mi köze a kislány anyukájának ahhoz, hogy a te exed mit ad a saját fiának. Rendes tõletek, hogy neki is ígértetek egy gépet. Inkább értékelhetné. Azt hittem mindkét gyerek a párodé.
Én megértem a kislányt, meg az anyját is. A te fiadnak tudtatok venni egyet, akkor - fõleg ha meg is ígértétek - nem kellett volna arra a pénzre úgy tekinteni, mint amit el lehet másra költeni. Gyerek még, 11 éves. Akárhogy magyaráztátok neki, még ha úgy tûnt, hogy meg is értette, akkor is: 11 éves, ez nem a felnõttek problémájára fogékony kor. A lényeg az, hogy a te gyereked kapott, õ nem. Megvolt az övére is a pénz, de inkább elkötöttétek másra, anyukának meg nyilván a gyerek helyett is rosszul esik, hogy a tiednek jutott, az övének nem. Máskor ilyen megkülönböztetést ne csináljatok.
"A fiamnak a gépet nem vettük, hanem az apja leselejtezte a sajátját és odaadta neki." Mondd, hogy nem az történt ami már sokszor máshol is. Apuka nem bírt magával, mert neki sokkal szebb és jobb gép kellett. Ezért felélve minden tartalékot megvette magának álmai gépét, abból a pénzbõl amit a gyerekének tett félre. A számára unottal kiszúrta kicsi fia szemét. /elég ijesztõ kép állt össze bennem/ Amúgy azt nem értem, hogy a Te volt férjed hogy jött be a képbe az utolsó kommentedbe.
Leüvölteném az anya haját, semmi köze hozzá. Apa lánya megbeszélte akkor mégis mi a franc köze van hozzá.
Tudod, ha egy hónapig is koplalnod kell, de azt a másik kisgyereket ennyire szarba nem hagyhattad volna, de ha másként alakult ezerrel a helyedben azon lennék, hogy a kisgyereknek megszerezzem. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a másik kisgyerek édesanyja.
Ha a közeljövõben megkapja õ is akkor szerintem ennek nem kéne olyan nagy problémának lennie. A gyerek akkor el is felejti az egészet. Elhiszem azért, hogy rosszul esik neki, mert a gyerekek ezt nehezen értik meg, az anyukája meg akkor rátesz még egy lapáttal. Még ha úgy is gondolja, hogy megkülönböztetett a ti gyereketek, nem kéne ilyen rossz érzéseket kelteni a lányban.
Utolsó fog már fel, hogy nem a kérdezõ vette a gyereknek a gépet hanem az apja. Az apa meg egy vad idegennek mégis miért venne gépet. Talán anyuka új párja is vesz ilyen drága ajándékokat a kérdezõ gyerekének szerinted?
16 Ebbõl a buliból, akár hogy csürõd csavarod, jól a kérdezõ nem jön ki. Végtelenül aljas dolog egy gyermeket ennyire felültetni, és igy megalázni, miközben pont egy ilyen "anya" próbálja elõadni a békés karácsonyi szöveget:D Akinek szíve, érzései és gyermekei vannak, az ezt és igy sosem lépte és sosem engedte volna, még ha nem is a saját vérszerinti gyermekérõl volna szó.
A kérdező hozzászólása: Tudod mit 43%-os? Legyen igazad! Most végiggondolva valóban jobb lett volna megvenni a kislánynak a számítógépet és mellette pénzfeldobással eldönteni, hogy a párom édesapját temettessük el vagy az 1 héttel késõbb elhunyt apai nagymamáját. Az egyiket eltemetjük, a másik meg simán "elállt" volna még néhány hónapot a kórbonctan hûtõjében. Szerintem azt te sem gondolhatod komolyan, hogy egy 11 éves ne tudná feldolgozni, hogy még egy fél évig az anyja vagy a tesója gépét kell használnia.
Utolsó nem én vagyok a kérdezõ de még így is szánalmasnak talállak, és inkább nem írnék véleményt a te "anyaságodról" sem.
Na hagyjuk a mesét:) Viszont megnyugvással látom, hoigy mivel ezt a szöveget nyomtad be kínodba, igy az egész kérdésed csak egy szimpla kitaláció. Szép az élet, mint tudjuk, és számomra öröm, ha nincs olyan gyerek akinek te a mostohája tudnál lenni:D
És még mindig nem vagyok a másik gyerek anyja, de ha az lennék, nem tennéd zsebre amit mondanék neked, hogy mint "anyuka" ki is és mi is vagy te. És milyen lépés egy kisgyermek felé egy ilyen amit te léptél.
Tudod, gyerekek között különbséget nem "illik" tenni:DD Fõleg annak akinek a "bélke" ennyire nagyon fontos:D Igy legalább a fiad is megtudja, mi egy beigért ajcsi, és õ is átérzi a másik gyerek lelki tusáját:D Tudod kedves?:D
11 oké, akkor vedd vissza a fiadtól a gépet, és majd akkor add vissza neki, ha a másik gyerek is megkapja:D Igy fair.
"A karácsony a gyerekeké." Igen és pont ezért minél elõbb meg kell tanulni, hogy nem az ajándékon múlik a szenteste szépsége.
A kérdező hozzászólása: 43%-os válaszoló! Nem miattam kellett elkölteni a pénzt, tehát felesleges engem támadnod! Közös döntés alapján jutottunk erre az elhatározásra, mert máshogy már nem tudtunk több pénzt elõteremteni olyan rövid idõn belül. Az én gyermekeimnek ajándékra szánt pénz is elment a többivel együtt. Mi sem jókedvünkbõl csináltuk. Tõlem a gyermekeim 2-2000Ft értékben kapnak ajándékot és ilyen értékben veszek a kislánynak is. 10000Ft-nál több most nem jut. Ez van. A páromnak jelenleg még ennyi sincs, ezért megbeszéltük, hogy most csak a lányának vesz valami apróságot. Egyébként sem az ajándékon van nálunk a hangsúly, hanem azon, hogy jó hangulatban, nyugodtan teljenek az ünnepek. A veszekedésekbõl gyerekként egy életre elegem lett.
A kérdező hozzászólása: A páromnak és nekem nincs közös gyermekünk, a volt férjem a gyermekeim apja. Õ selejtezte le a gépét. Külföldön dolgozik és leginkább csak ünnepek alkalmával jön haza, akkor viszont hoz egy halom ajándékot a gyerekeknek.
A kérdező hozzászólása: Nagyjából még egy fél év, amíg meg tudjuk neki venni. A karácsony most valóban elég visszafogott lesz, a gyerekek kapnak valami jelképes ajándékot, de részünkrõl ennyi. Azt viszont nem tudom szabályozni, hogy a volt férjem mit és mennyit vesz a gyerekeknek, tehát gondolom ebbõl megint vita lesz a párom exe és közöttünk. A fiamnak a gépet nem vettük, hanem az apja leselejtezte a sajátját és odaadta neki. Kölcsönt vettem fel, de az nem volt elég, így a félretett a pénzhez is hozzá kellett nyúlnunk. Természetesen a kislánynak is elmondtuk, hogy miért nem tudjuk megvenni neki, nem õ kezdett el balhézni, hanem az anyja.
Én megmondanám neki, hogy semmi köze ahhoz, hogy a te gyerekednek mit ad az apja. Ez nem jelenti azt, hogy a másiknak is kötelezõ lenne megkapnia, még csak nem is testvérek. Nem arról van szó, hogy az egyik gyerekre költöttetek, a másikra meg nem.
a fiú lelép otthagyja a lányt a [email protected] a lány meg babával a hasában siránkozhat
Az én apámnak erre volt egy mondása: Egy fiú, ha a kalapjába [email protected], akkor is fiú marad. Ha a fiad teherbe ejt egy lányt, akkor fogja azt a gyereket magával cipelni mindenhová? Úgy megy munkát keresni, ismerkedni, hogy a gyereket viszi magával? Valószínûleg nem, hanem éli világát. De ha a lányodat teherbe ejti valaki, akkor õ kénytelen mindenhová a gyerekkel menni, mert az övé, amibõl rengeteg hátránya származik majd. Nem kap munkát, mert a gyerek beteg lehet, nem biztos, hogy a másik pasinak kell az a gyerek, stb. Kicsit sarkítva, de szerintem az a lényeg.
így van ahogy az elsõ mondja
a 21. század kedves kis csonka családjai ezen felfogás miatt lesznek
Csak szülöi felügyelet alatt engedjétek nekik lol

Gimnáziumi orvosi vizsgálatkor miért kell a lányoknak bugyira melltartóra vetkőzni?

Legjobb válasz: Sõt mi több, a szívhangok és a tüdõ meghallgatásához simán lehet, hogy a melltartót is le fogja vetetni. Amúgy azért kell minél több ruhától megválni a vizsgálathoz, mert a doki így láthatja az esetleges deformitásokat, lúdtalpat, körömgombát, bõrgombát, testtartási rendellenességeket, bõrfelszínt, mûtéti hegeket stb. Neki ez a munkája, nem szoktak perverz állatok lenni, akik ezen élvezkednek. Amúgy meg a diákok érdeke is a vizsgálat. Ki lehet bírni. (Tudom, le leszek pontozva és jön majd egy-két "emberjogi aktivista", hogy meg kell tagadni, meg senki nem kötelezhetõ semmire, max az orvos, hogy lovagi páncélban is tudjon diagnosztizálni, de nem baj...)

Sõt mi több, a szívhangok és a tüdõ meghallgatásához simán lehet, hogy a melltartót is le fogja vetetni. Amúgy azért kell minél több ruhától megválni a vizsgálathoz, mert a doki így láthatja az esetleges deformitásokat, lúdtalpat, körömgombát, bõrgombát, testtartási rendellenességeket, bõrfelszínt, mûtéti hegeket stb. Neki ez a munkája, nem szoktak perverz állatok lenni, akik ezen élvezkednek. Amúgy meg a diákok érdeke is a vizsgálat. Ki lehet bírni. (Tudom, le leszek pontozva és jön majd egy-két "emberjogi aktivista", hogy meg kell tagadni, meg senki nem kötelezhetõ semmire, max az orvos, hogy lovagi páncélban is tudjon diagnosztizálni, de nem baj...)
Azt mondta nállunk az orvos azért hogy ha van valami csúny anyajegye azt észrevegye vagy egyéb más seb vagy valami ilyesmi.
mert nézik a gerinceteket, a járásotokat meg mindent, amit ugyebár a ruha eltakar!
hogy az orvos legeltesse a szemét...:) egyébként meg valóban, így vizsgál meg, ha lát is valamit, ahogy az elõzõek írták
A kérdező hozzászólása: de egy 14 éves lány esetében azért kicsit furcsa bár nõi doktor volt de pl azt nem tudom hogy a bugyinkba mit nézett meg
Belenézett a bugyidba???? Lehet azért hogy láthassa van-e fertõzésed vagy ilyesmi, de nekünk nem volt ilyen. Komoly belenézett???
A kérdező hozzászólása: le kellett tolni a térdünkig és megnézte a nemiszervünket (egyszerre 4 en voltunk bent) utána fel húzhattuk le kellett kapcsolni a melltartót megnézte a mellünket utána felöltözhettünk

Miért kell a lányoknak jobban a szex mint a fiúknak?

Legjobb válasz: Hogy terhesek legyenek

Hogy terhesek legyenek
Én úgy tapasztaltam, hogy a fiúknak kell jobban. Bár nem mindegyiknek, meg van pár olyan nõismerõsöm is, aki él-hal egy kis szexért. Bár ez olyan, hogy lányoknál már deviáns dolognak számít ha naponta többször akarja, vagy minden hétvégén mással kefél(ne), pasiknál viszont nem az.
kifejtenéd vagy töröljük a kérdést?
Ezt honnan veszed? :)
? Bõvebben!
A szex nemtõl függetlenül kell mindenkinek.
Szerintem pont a pasiknak kell jobban a szex, mint a nôknek. Persze van fordítva is nagy ritkán ilyenkor nagyon tudom sajnálni azt a nôt aki nem kap elég szexet a párjától. 43/F
Nagyon érdekes kérdés. Alapvetõen még mindig a paik akarják jobban a szexet szerintem, ugyanakkor viszont tény hogy nöknél is népszerü dolog mostanság a magasabb libidó nyíltabb vállalása. Ennek szerintem több oka is an. Egyrészt nagyon szépen kinvelõdött már olyan generáció is ahol már a csajok ugyanazt csináják mint a pasik. Tehát amég a pasik a farkukat méregetik meg méret gondjaik vannak lányoknál meg az van hogy miért nincs iis nekem hüvely orgazmusom. Ma már státusz szinbólum az orgazmus is a pasiknál már nagyon régóta így van ez de mostanság már nõkél is egyreinkább megjelenik a dugj meg mint egy állat jelenség. Szerintem ez része az emancipációs folyamatnak is. Sõt nekem az a magánvéleményem hogy fog ez még nagyon érdekesen alakulni. Aztán persze van ennek egy olyan oldala hogy keleti ország vagyunk és itt még mindig nem csengett le teljesen a szexuális forradalom Tehát ahol punci van azt nézzük mindegy hogy a tv-ben vagy a neten van a puncit azt nézni köll. Kicsit úgy viselkedünk mintha ez még mindig tilos vagy kuriozum lenne. Kb ezek a dolgok befolyásolják a szexuális kulturánkat

Miért kell a lányokkal úgy bánni mint a kutyákkal?

NEM pejoratív értelemben.Olvassátok el:)

Legjobb válasz: A legtöbb nõ ilyen. De ez még nem azt jelenti, hogy nem lehet egyénisége. Én azt mondom neked, hogy ez legyen a legnagyobb gondod. Amíg te irányítasz, addig örülj.

A legtöbb nõ ilyen. De ez még nem azt jelenti, hogy nem lehet egyénisége. Én azt mondom neked, hogy ez legyen a legnagyobb gondod. Amíg te irányítasz, addig örülj.
Vannak de õket inkább nõknek nevezik.
Sajnos 20 felett is bõven vannak ilyen csajok. De egyetértek, eléggé kiábrándító az ilyen. Az ellentéte is monduk.
Inkább örülj, én imádok irányítani lányoakt fiúként, azzal a lánnyal, akit nem tudok irányítani nem is érzem jól magam és hamar összeveszünk majd durván búcsút intünk egymásnak... Ja és csk egy gondom van, hogy ocsmány vagyok és jó, ha évi egy lány összejön valamire, ez jobban zavar, mint a lányok birka jelleme.
pont most tanultuk mi az a pejoratív, és most olyan büszke vagyok magamra, hogy tudom :D hát nem tudom, szerintem csak az a gond, hogy ha õk mondják, hova menjetek, és unatkozol, vagy mittudomén, akkor az nekik kínos õk érzik rosszul magukat de ebben nem vagyok biztos amúgy még lányként is látom, hogy van benne valami... :D
Mert túl fiatal lányokkal kezdesz. Sajnos a lányoknak ezt sulykolják a fejébe már egész kicsi koruktól - nézd meg bármelyik gyerekmesét, a nõ sose csinál semmit, mindig mindent a férfi old meg -, és ezt a beidegzõdést felnõttként kell általában tök egyedül felülírniuk. Aki viszont még nem felnõtt, az ezt nem tudta honnan megtanulni.
Én nem vagyok ilyen (igaz, közelebb vagyok már a 30-hoz, mint a 20-hoz, de korábban sem volt jellemzõ.) Viszont az is zavar, ha mindent nekem kell eldönteni. Szerintem a közös döntések, az egyenlõ részvétel a dolgokból a normális.
Kérdezõ, magamra példaként gondolva nem képzelem feltétlen életképtelennek és önállótlannak az olyan lányokat, amilyenekrõl te beszélsz. Nekem sosem a tevékenység maga volt a lényeg, hanem hogy együtt lehessek a partneremmel, akármilyen formában. Nem tartottam lényegesnek, mit csinálunk és hol, alig lehetett elõállni olyan ötlettel, amibe nem egyeztem volna bele szívesen. Ezen kívül mióta az eszemet tudom, inkább vagyok otthonülõs típus, mint tombolásigényes, egyedüllét is szükségeltetik a kiegyensúlyozottságomhoz, és ennek gyakorta az az eredménye, hogy bõségesen megelégszem azzal (mennyiségre), amit a srác szervez, és õ elõbb fog a tervek felsorakoztatásába, minthogy én keveselleni kezdeném az együttléteink számát. Persze ha valaminek a gondolatától kifejezetten futkosna a hideg a hátamon, azt szóvá tenném, ahogyan azt is, ha valahová feltétlen el szeretnék menni. Ezektõl azonban még nem érzem magam egy irányításra szoruló, megalkuvó kis pincsinek, ugyanis a közös döntésekbe, a jövõt érintõ elgondolásokba legalább annyi beleszólást követelek magamnak, mint amennyi a pasit megillet. Egyszerûen csak nem érzek mindent lényegesnek és nem minden dolognak az a része jelenti az örömömet, ami felõl hagyok mást dönteni magam helyett.

Miért van az, hogy 23 vagyok, de még most sem nő annyira erőteljesen és mindenhol az arcszőrzetem, lehet emiatt sem kellek a lányoknak, mert még kisfiú szintjén vagyok lemaradva testileg, miért ilyen soká kezdek férfiasodni?

A másik rész, ahol még nem voltam sz?rös a mellkasom, de mostanság már ott is kezdett kicsit sz?rösödni. A lábamon és karomon mindig isv olt sz?r, de persze nem vagyok ott sem annyira sz?rös, mint sok férfi társam, na meg amúgy is inkább sz?kés, világosbarnás a sz?rzetem, nem fekete.

Legjobb válasz: Genetika. Ezt dobta a gép. Ne feszülj rajta, a nõknek nem a szõr kell. Ahogy a kérdést felteszed, az arról árulkodik, hogy inkább érzelmileg vagy még kevésbé képben. Ha van kiállásod és magabiztos vagy, az felér a legszexibb borostával. Ha ott állsz a lány elõtt, és azon gondolkozol, hogy basszus, biz

Genetika. Ezt dobta a gép. Ne feszülj rajta, a nõknek nem a szõr kell. Ahogy a kérdést felteszed, az arról árulkodik, hogy inkább érzelmileg vagy még kevésbé képben. Ha van kiállásod és magabiztos vagy, az felér a legszexibb borostával. Ha ott állsz a lány elõtt, és azon gondolkozol, hogy basszus, biz
Azt szokták mondani, hogy aki késõn érik, késõbb kezd el öregedni. Elõbb utóbb neked is erõsödni fog. A másik dolog, hogy sokak szemében a szakáll, körszakáll, stb. úgy tûnhet, mintha valamit kompenzálni akarna vele.
(Fasza, véletlenül elküldtem félkészen.) Szóval ha azon fantáziálsz, hogy biztos azt nézi, hogy mennyire gyerek vonásaid vannak, akkor vesztettél. Ha akarod, ha nem, a bizonytalanságod az arcodra lesz írva. Szard le az egészet, és hirtelen megnyílik a világ. Ne érdekeljen, mit gondol rólad, akihez épp beszélsz, legyen elég, hogy te tudod, hogy császár vagy.
Egyik haverom 22 éves lesz és alig van arcszõrzete. Én 22 vagyok és az államtól lefelé van az ádámcsutkáig, meg bajszom. A többi helyen elég ritka az arcszõrzetem. Körszakállam nem lehet. Ez genetika. Egy újabb példa: Egy 20 éves ismerõsöm már 2 éve nagyon durván szõrös, mindig borostás. Volt már körszakálla is.
én 24 éves vagyok és hasonló cipõben járok. Ami kicsi van is leborotválom, mert nemtetszik. Ha nõ, mintha körszakállt növesztenék, mert az államon és a szám felett nõ csak. Okot keresel, mert nincs nõd az oké, de hogy a szakáll miatt ne legyen.. :D Civilizált társadalomban élünk! A bajusz/szakáll nem menõ!
A kérdező hozzászólása: Igen, de pont azért lenne nekem jó a szakáll, mert alapból kisfiús vagyok alkatra és arcra is, nem ilyen férfias típus. Egyébkét anyai ágon tényleg sokkal fiatalabb néz ki anyukám és nagyapám is a kornál. Simán letagadhatnák jó pár évet és engem is 16-17-nek szoktak nézni többnyire, pont ezért gondoltam a szakállra, de ha íg ynõ, akkor én is inkább lenyírom, mert gáz, hogy nem tud olyan sûrûn és rendesen nõni, mint a legtöbb férfinek.
engem már baxtak le hogy nem borotválkoztam szal örülj neki xD inkább gyúrj oszt nagyobb leszel! (étrenddel)
szar troll vagy
Mert 1. Mocskosul nem "csak dugásra" vagyok való. Nem ennyit érek. 2. Léteznek még tisztességes férfiak. :)
Napi probokatív kérdések vagy mi? :D
Provokáció a kérdés! Mert normális férfiaknak a lelki támasz, közelség is kell. Tudod az ember nem csak a szeretkezés erejéig társas lény.
Héééééé, ne hagyd ki a fõzést, takarítást, mosást!
A magad nevében beszélj, jó?!
És ti pasik (gazdagabbja) mikor fogjátok fel, hogy csak a pénzetek kell és nem ti?
KÉrdezd meg apádat. Õ is csak úgy leszúrta anyádat, de hiába csak d*gni akart, jöttél te. ergo te is csak el egyhibázott gyökérmajom vagy, akit kényszerbõl etetnek már több, mint egy évtizede, nem azért mert úgy odavannak érted.
Jaj, hogy lepontoztak a sértett hímek :D Szánalmasok vagytok! :D
# 11 Annyit nem érsz, hogy válaszoljak a kérdésedre, 1)nem volt kérdésem reagáljak a gondolataidra. 2)mivel visszaírtad, reagáltad :) Nem vagyunk egy szinten 3)fentiek szerint, így is van :DDD (és nem a te javadra billen a mérleg). már nem is akarok kérdezni, h mien mérlegröl beszélsz
# 11 Annyit nem érsz, hogy válaszoljak a kérdésedre, reagáljak a gondolataidra. :) Nem vagyunk egy szinten (és nem a te javadra billen a mérleg).
Mert 1. Mocskosul nem "csak dugásra" vagyok való. Nem ennyit érek. válasz:hanem mire?mennyit érsz ezer forintban döl el. 2. Léteznek még tisztességes férfiak. :) Léteznek inkább, naiv-hülék, akik még nem tudják a játék szabályait
mert folyamatosan hazudunk nekik arrol hogy érdekel amiröl beszélnek, viccesek a vicceik stb.hogy könnyebb lefektessünk és ök hisznek. Avada Kedavra válaszra ugyanaz, mrt ti is ügyesen hazudtok és a hülye, naiv pasik hisznek. Okos nök tudják, h fiunak szex kell és Okos férfiak tudják, h lányoknak pénz kell
Mert va bennünk remény. Belõled is ez hiányzik, ami arra ösztönzött, hogy ezt a kérdést kiírd.
Nem tudom eldönteni, hogy egy férfi ösztön lény vagy-e, vagy egy csalódott leányzó.
Nem hinném, h a kérdezõnek van apja, valszeg ebbõl adódhat ez a kiábrándultsága h az apja csak felcsinálta az anyját aztán ágyõ...õ meg úgy gondolja, h ez a követendõ példa...tulajdonképpen sajnálom õt, jó nagy nyomorék lehet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!