Találatok a következő kifejezésre: Miért kell útlevélnek sok (1 db)

Miért kell az útlevélnek sok országban a hazautazástól számitott 6 hónapig érvényesnek lennie?

miért jó ez h pont 6 hónapig legyen érvényes?mér pont 6?:)

Legjobb válasz: hogy hazatudj jönni te észkombány!

hogy hazatudj jönni te észkombány!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnénk elmenni a Dobsinai jégbarlanghoz. Járt e már ott közületek valaki? Ha igen, kérem segítsen abban, hogy ha egyénileg megyünk bemehetünk e a barlangba, vagy csak csoporttal lehet látogatni a helyet?

6

Hogy oldható meg a dohányzás hosszabb vonatúton?

14 órás vonatút elébe nézek, és dohányos vagyok. Nem voltam még hasonló helyzetben (eddig busszal tettem meg ezt a távolságot, és az ugye 2óránként megáll) tehát a kérdés a következő: rá tudok-e gyújtani majd az út alatt valamikor, vagy vegyek nicorette-t? :D köszi a válaszokat!

4

Liechtensteinklammnál jártam, és a P2-es parkolónál láttam a folyó túlpartján egy nagy sötétzöld vaskaput, amit egy híd kötött össze a parkoló felé eső parttal. A híd innenső végén, katonai útakadályok, szögesdrótok voltak. Mi ez a létesítmény?

Az odafele vezető mellékút közvetlenül a Liechtensteinklamm felé vezető út mellett haladt, abból is tért le, majd a parkolónál jobbra elkanyarodott a hídhoz.

0

Olaszországa szeretnék menni Au-pair tevékenységre, esetleg valakit érdekelne?

Magyar vagy félig magyar(anyuka vagy apuka magyar)családhoz szeretnék kimenni Olaszországba,hogy jobban be tudjak illeszkedni a környezetbe.Ha valaki tud családot,akinek szüksége van tapasztalattal,esetleg ajánlólevéllel rendelkező fiatal lány segítségére,kérem írjon!
ELőre is köszönöm szépen
Ciao tutti!!
:)

0

Melyik utazási irodánál érdemes nyaralást foglalni (ár-érték arány)?

utazási iroda, utazás, nyár

2

Éttermi étkezésre le tudnak venni a szállás alszámláról?

Szép kártyánk vendéglátás alszámlája már üres. Tudom, hogy étkezést a szállás alszámláról úgy lehet fizetni, ha az a szálláshelyen történik, pl. félpanzió. Ha bemegyünk egy étterembe, mely nem szálláshelyként üzemel, le tudnak emelni a szállás alszámláról is? Van ezzel kapcsolatosan valakinek tapasztalata?

0

Velence Toszkána 5 nap alatt? Volt már valaki?

Nem vagyunk túlzottan eleresztve, de jövőre szeretnénk elutazni 5. házassági évfordulónkon Velencébe (Jesoloban szállás), majd onnan Firenzébe, a Toszkán fővárosba. Volt már valaki ilyen túrán? Megosztaná a tapasztolaait velem, illetve ajánlana valamilyen szállást Toszkánában? Miket érdemes megnézni?

1

Biztonságos kuponos oldalon külföldi nyaralást vásárolni?

Annyi rémtörténetet lehet hallani, hogy valami patkányos szállodában helyezik el az embert, vagy elfelejtik hazahozni stb... Érdekelne, hogy volt-e már valaki kuponnal külföldön nyaralni!

1

Júliusban busszal készülünk Bulgáriába! Szerintem nagyon hosszú az út. Kicsit félek is tőle! Kibírható? (Van egy kis klausztrofóbiám)

0

Hogyan lehet leggyorsabban eljutni Splitbe, ha júliusban vagy augusztusban megyek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!