Találatok a következő kifejezésre: Miért kell írni az iskolában (1 db)

Miért kell tollal írni az iskolában?

Rotlinggal sajnos nem lehet írni és elkenek?dik.

Legjobb válasz: Speciális, bal kezes termékeket forgalmazó boltokban lehet "bal kezes" tollat kapni. Ez úgy van kialakítva, hogy a kezeddel nem kened szét a már leírt szöveget. Azt hiszem, hazánkban csak Budapesten van ilyen üzlet, nem tudom hol laksz. Rákereshetnél a neten, és megérné rendelni tõlük egyet, kipróbálhatnád, és lehet, hogy megoldaná a problémádat. Amúgy ha ez vígasztal (de sajnos nem fog): sok bal kezest ismerek, és sokkal szebben formálják a betûket, mint a jobb kezesek, gyönyörû az írásképük!

Speciális, bal kezes termékeket forgalmazó boltokban lehet "bal kezes" tollat kapni. Ez úgy van kialakítva, hogy a kezeddel nem kened szét a már leírt szöveget. Azt hiszem, hazánkban csak Budapesten van ilyen üzlet, nem tudom hol laksz. Rákereshetnél a neten, és megérné rendelni tõlük egyet, kipróbálhatnád, és lehet, hogy megoldaná a problémádat. Amúgy ha ez vígasztal (de sajnos nem fog): sok bal kezest ismerek, és sokkal szebben formálják a betûket, mint a jobb kezesek, gyönyörû az írásképük!
szia!! én is balkezes vagyok sajnos, és én is középsuliba járok szal tudom h mirõl beszélsz. kezdem érezni a hátrányát, pedig nem is tehetünk róla, ugye? Ez a világ teljes mértékben a jobbkezeseknek van kialakítva. Nekem is voltak problémáim azzal h elkenõdik a tinta, de azt csinálom h elfordítom a füzetet( én speciel jobb szélét tolom feljebb a füzetnek, de ez egyénfüggõ), és így nem maszálom el ...annyira...:D Amúgy nekem a rendes hagyományos töltõtoll vált be, az ugyanis folyat ha kell hanem:) tehát nincs az h kihagy. de ezt is meg kell szokni, mind akármi mást. Viszont én állítólag szépen írok, mondjuk nekem nem tetszik. Az hogy balkezes vagy, az nem mindig azt jelenti hogy csúnyán írsz. Ennyi idõsen már különben kialakul a végleges írásmód, végülis a lényeg h te magad el tudd olvasni. Meg néha a tanár is :) próbálkozz és sok sikert!
Fhú ismerõs sztori :) Én 11es vagyok és balkezes, rengeteget kell írni, de amikor tél van én mindig a pulcsim ujját felszoktam húzni így nem lesz olyan a kezem, meg olyan tollat szoktam használni ami vékony vonalat húz és kevés tintát használ.
A kérdezõnél egy kis kiigazítás. A ceruza amirõl beszél az a ROTRING. http://www.pencity.com.au/images/rotring/logo_rotring.jpg
Kissé régi kérdés de van egy toll Stabilo márkájú 2000 ft környékén s azt lehet kapni bal kezes kivitelben is.Ilyen szép szinbes, kék sárga narancs rózsaszin szinû:) Nekem is tetszik de anyu azt mondja nem kapok mert annyi tollam van mint a fene.
A töltõtoll tényleg jó. Én még a tûfilceket ajánlanám.
Én olyan tollat használok amiben állítólag valami olajos festék van tinta helyett, és piszok gyorsan szárad. Az ára se rossz, 500 forint egy toll, havonta kifogyasztok egyet. De szerintem nagyon jó, két másodperc múlva csont száraz az írás.
http://www.vectraline.hu/images/new/0701.15205.jpg UNIBALL SXN-175S X Az UNI JETSTREAM golyóstollak legújabb fejlesztésû változata. A tökéletesített forma és színvilág a speciális, gyorsan száradó tintájú betéttel a balkezes felhasználóknak és lágy írást kedvelõk tökéletes választása. Nyomómechanikás, klipszes, különleges ujjpárnájú golyóstoll, víz és UV álló hibridtintája az utolsó cseppig kiírható.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez így büntetendő, ha - sulis kérdés?

Ha végzek vagy elvégeztem főiskolán/egyetemen egy szakot és valakinek -aki még középsulis és tervezi hogy ugyanabba a főiskolába, ugyanarra a szakra megy tovább- elküldöm az előadás és szemináriumanyagokat? Mi van akkor ha csak segítségképpen és mi akkor ha pénzért adom oda neki? Ez büntetendő?

4

Az egyetemek és főiskolák ösztöndíjai is olyan hanyagok, mint a középiskoláké?

Mert pl nekünk gimiben fél éves késéssel jön meg az ösztöndíj, ha egyáltalán megjön, ez így megy fősulin és egyetemen is?

2

Egyetemeken van iskolapszichológus?

3

Mi adhat plusz pontot felvételinél?

Sziasztok! Ebben az évben fogok felvételizni, az lenne a kérdésem, mi ad plusz pontot? Van egy alap fokú angol nyelvvizsgám, meg egy ECDL vizsgám (7.modul) ezek jelentenek plusz pontot? Ha igen, mennyit? :)

4

Szegeden, a Hanságiban lesz előkészítő? Köszönöm előre is!

szeged, hansági

2

SOS! Ezekbe a sulikba megfelelő lennék e egy év végi 3, 9 átlaggal? Vörösmarty Gimnázium (8. kerület) // Ady Endre gim. (13. kerület) // Raoul Wallenberg?

2

Van-e tanulmányi ösztöndíj a Miskolci Egyetemen?

A ME gépészmérnöki szakára járok, az előző félévben 3,7-es átlagot produkáltam 27 kredittel, az ösztöndíj indexem 3,31. Azt hallottam 3,0 átlag fölött járna tanulmányi ösztöndíj, én azonban nem kaptam eddig még és kételkedem benne, hogy fogok egyáltalán. Mikor szokták utalni a Miskolci Egyetemen az ösztöndíjakat, a hónapnak melyik szakaszában? Kinél kérdezősködjek, ha meg akarom tudni, hogy jár-e nekem egyáltalán ösztöndíj, ki az illetékes ez ügyben? Az ügyintézőnktől kérdeztem, ő azonban nem tudta megmondani.

3

Szerintetek felvennének 4, 2-es átlaggal a II. Rákócziba?

Az érdekelne, hogy ha mondjuk átlagos lenne a felvételim felvennének-e a II. Rákóczi Ferenc gimzázium rajzszakjára?
Amúgy ott hogy van a rajzfelvételi?
Köszönöm!

0

SZFE-Hangmester szakról tudtok véleményt mondani? Nehéz bekerülni? A felvételin mire kíváncsiak leginkább?

0

Egyetemekről vélemény?

A Szent István Egyetem Állatorvos Tudományi kara és a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi kara érdekelne. Tapasztalatok? Az 2 orvosira kb. mennyi könyv kell? A tanítás milyen? Előre is köszönöm a válaszokat.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!