Találatok a következő kifejezésre: Miért kell írni az iskolában (1 db)

Miért kell tollal írni az iskolában?

Rotlinggal sajnos nem lehet írni és elkenek?dik.

Legjobb válasz: Speciális, bal kezes termékeket forgalmazó boltokban lehet "bal kezes" tollat kapni. Ez úgy van kialakítva, hogy a kezeddel nem kened szét a már leírt szöveget. Azt hiszem, hazánkban csak Budapesten van ilyen üzlet, nem tudom hol laksz. Rákereshetnél a neten, és megérné rendelni tõlük egyet, kipróbálhatnád, és lehet, hogy megoldaná a problémádat. Amúgy ha ez vígasztal (de sajnos nem fog): sok bal kezest ismerek, és sokkal szebben formálják a betûket, mint a jobb kezesek, gyönyörû az írásképük!

Speciális, bal kezes termékeket forgalmazó boltokban lehet "bal kezes" tollat kapni. Ez úgy van kialakítva, hogy a kezeddel nem kened szét a már leírt szöveget. Azt hiszem, hazánkban csak Budapesten van ilyen üzlet, nem tudom hol laksz. Rákereshetnél a neten, és megérné rendelni tõlük egyet, kipróbálhatnád, és lehet, hogy megoldaná a problémádat. Amúgy ha ez vígasztal (de sajnos nem fog): sok bal kezest ismerek, és sokkal szebben formálják a betûket, mint a jobb kezesek, gyönyörû az írásképük!
szia!! én is balkezes vagyok sajnos, és én is középsuliba járok szal tudom h mirõl beszélsz. kezdem érezni a hátrányát, pedig nem is tehetünk róla, ugye? Ez a világ teljes mértékben a jobbkezeseknek van kialakítva. Nekem is voltak problémáim azzal h elkenõdik a tinta, de azt csinálom h elfordítom a füzetet( én speciel jobb szélét tolom feljebb a füzetnek, de ez egyénfüggõ), és így nem maszálom el ...annyira...:D Amúgy nekem a rendes hagyományos töltõtoll vált be, az ugyanis folyat ha kell hanem:) tehát nincs az h kihagy. de ezt is meg kell szokni, mind akármi mást. Viszont én állítólag szépen írok, mondjuk nekem nem tetszik. Az hogy balkezes vagy, az nem mindig azt jelenti hogy csúnyán írsz. Ennyi idõsen már különben kialakul a végleges írásmód, végülis a lényeg h te magad el tudd olvasni. Meg néha a tanár is :) próbálkozz és sok sikert!
Fhú ismerõs sztori :) Én 11es vagyok és balkezes, rengeteget kell írni, de amikor tél van én mindig a pulcsim ujját felszoktam húzni így nem lesz olyan a kezem, meg olyan tollat szoktam használni ami vékony vonalat húz és kevés tintát használ.
A kérdezõnél egy kis kiigazítás. A ceruza amirõl beszél az a ROTRING. http://www.pencity.com.au/images/rotring/logo_rotring.jpg
Kissé régi kérdés de van egy toll Stabilo márkájú 2000 ft környékén s azt lehet kapni bal kezes kivitelben is.Ilyen szép szinbes, kék sárga narancs rózsaszin szinû:) Nekem is tetszik de anyu azt mondja nem kapok mert annyi tollam van mint a fene.
A töltõtoll tényleg jó. Én még a tûfilceket ajánlanám.
Én olyan tollat használok amiben állítólag valami olajos festék van tinta helyett, és piszok gyorsan szárad. Az ára se rossz, 500 forint egy toll, havonta kifogyasztok egyet. De szerintem nagyon jó, két másodperc múlva csont száraz az írás.
http://www.vectraline.hu/images/new/0701.15205.jpg UNIBALL SXN-175S X Az UNI JETSTREAM golyóstollak legújabb fejlesztésû változata. A tökéletesített forma és színvilág a speciális, gyorsan száradó tintájú betéttel a balkezes felhasználóknak és lágy írást kedvelõk tökéletes választása. Nyomómechanikás, klipszes, különleges ujjpárnájú golyóstoll, víz és UV álló hibridtintája az utolsó cseppig kiírható.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kisbéri Táncsics Mihály Gimnáziumba kell felvételit írni?

1

Paksra az Energetikai Szakközépbe gépészeti szakra hány ponttal vesznek fel? Milyen tanulmányi átlaggal mentetek oda?

2

Így érettségizhetek infóból emelten?

5 éves a gimi, most harmadikos (11-es vagyok), és szeretnék majd jövő év végén előrehozott emelt infó érettségit tenni, viszont 9. 10.-ben volt infóm, ezután már nincs. Kell-e 'faktnak' felvennem ahhoz, hogy leérettségizhessek? Vagy elég csak záróvizsgát tennem, vagy milyen lehetőségek állnak fent? Köszönöm előre is nagyon a válaszokat!

4

A budapesti Madách Imre Gimnáziumba kb. milyen átlaggal vesznek át?

Most vagyok 9.-es a Budai Középiskolában (egy borzasztó gyenge gimiben), ahol nagyon utálom az egész iskolát, ahogy van. Félévkor váltani szeretnék, a kérdésem pedig az lenne (lehetőleg pesti Madáchosoktól), hogy szerintetek milyen tanulmányi átlagot kell elérnem ahhoz, hogy átvegyenek a pesti Madách Imre Gimnáziumba?

5

Titeket hány ponttal vettek fel a Kőbányai Szent László Gimnáziumba?

3

Átjelentkezhetek egyik szakról a másikra így 2 héttel a kezdés után?

Levelezőn tanulok, önköltséges formában. Pályát tévesztettem és mérnöki irányról pénzügyre szeretnék váltani az egyetemen belül. Eddig 2 nap előadás volt. Az önköltséget a diákhitel2 fizeti. Kíváncsi lennék a véleményetekre, fontos. Köszi szépen

6

A Budapesti Kommunikációs Főiskola milyen?

Nem sikerült bejutnom az egyetemre ahova szerettem volna ezert keresztfelevkor szeretnek jelentkezni valahova mert nem akarok egy egesz evet kihagyni.. Nezegettem az eddigi evekben indult keresztfeleves kepzeseket es alapkepziesen szinte csak a BKF-en indulnak szakok... Human beallitottsagu vagyok, de matekbol se vagyok annyira rossz. Ajanlanatok nekem a BKF-et? Igazabol nem nagyon tudom milyen iranyba tanuljak tovabb, de ha mar BKF akkor foleg kereskedelem-marketing vagy komm-mediatudomany erdekelne. Ezek milyenek?

7

Városmajori gimi vagy a ll. Rákóczi Ferenc gimi?

Melyik az erősebb?
Melyikbe könnyebb-nehezebb bejutni?
Biológia szakra szeretnék menni

2

BME-n logisztikai mérnökit csak mesterszak után kapok?

http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!Intezmeny..

logisztikai mérnök: választható specializáció.

mikor kell választani?

0

Hol kapható vagy melyik könyvtárban van meg az alábbi könyv? Judit Sarosdy, Applied Linguistics, egységes jegyzet /coursebook for BA students 2006, Bölcsész Konzorcium, Károli Egyetemi Kiadó, Budapest

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!