Találatok a következő kifejezésre: Miért kell írni az iskolában (1 db)

Miért kell tollal írni az iskolában?

Rotlinggal sajnos nem lehet írni és elkenek?dik.

Legjobb válasz: Speciális, bal kezes termékeket forgalmazó boltokban lehet "bal kezes" tollat kapni. Ez úgy van kialakítva, hogy a kezeddel nem kened szét a már leírt szöveget. Azt hiszem, hazánkban csak Budapesten van ilyen üzlet, nem tudom hol laksz. Rákereshetnél a neten, és megérné rendelni tõlük egyet, kipróbálhatnád, és lehet, hogy megoldaná a problémádat. Amúgy ha ez vígasztal (de sajnos nem fog): sok bal kezest ismerek, és sokkal szebben formálják a betûket, mint a jobb kezesek, gyönyörû az írásképük!

Speciális, bal kezes termékeket forgalmazó boltokban lehet "bal kezes" tollat kapni. Ez úgy van kialakítva, hogy a kezeddel nem kened szét a már leírt szöveget. Azt hiszem, hazánkban csak Budapesten van ilyen üzlet, nem tudom hol laksz. Rákereshetnél a neten, és megérné rendelni tõlük egyet, kipróbálhatnád, és lehet, hogy megoldaná a problémádat. Amúgy ha ez vígasztal (de sajnos nem fog): sok bal kezest ismerek, és sokkal szebben formálják a betûket, mint a jobb kezesek, gyönyörû az írásképük!
szia!! én is balkezes vagyok sajnos, és én is középsuliba járok szal tudom h mirõl beszélsz. kezdem érezni a hátrányát, pedig nem is tehetünk róla, ugye? Ez a világ teljes mértékben a jobbkezeseknek van kialakítva. Nekem is voltak problémáim azzal h elkenõdik a tinta, de azt csinálom h elfordítom a füzetet( én speciel jobb szélét tolom feljebb a füzetnek, de ez egyénfüggõ), és így nem maszálom el ...annyira...:D Amúgy nekem a rendes hagyományos töltõtoll vált be, az ugyanis folyat ha kell hanem:) tehát nincs az h kihagy. de ezt is meg kell szokni, mind akármi mást. Viszont én állítólag szépen írok, mondjuk nekem nem tetszik. Az hogy balkezes vagy, az nem mindig azt jelenti hogy csúnyán írsz. Ennyi idõsen már különben kialakul a végleges írásmód, végülis a lényeg h te magad el tudd olvasni. Meg néha a tanár is :) próbálkozz és sok sikert!
Fhú ismerõs sztori :) Én 11es vagyok és balkezes, rengeteget kell írni, de amikor tél van én mindig a pulcsim ujját felszoktam húzni így nem lesz olyan a kezem, meg olyan tollat szoktam használni ami vékony vonalat húz és kevés tintát használ.
A kérdezõnél egy kis kiigazítás. A ceruza amirõl beszél az a ROTRING. http://www.pencity.com.au/images/rotring/logo_rotring.jpg
Kissé régi kérdés de van egy toll Stabilo márkájú 2000 ft környékén s azt lehet kapni bal kezes kivitelben is.Ilyen szép szinbes, kék sárga narancs rózsaszin szinû:) Nekem is tetszik de anyu azt mondja nem kapok mert annyi tollam van mint a fene.
A töltõtoll tényleg jó. Én még a tûfilceket ajánlanám.
Én olyan tollat használok amiben állítólag valami olajos festék van tinta helyett, és piszok gyorsan szárad. Az ára se rossz, 500 forint egy toll, havonta kifogyasztok egyet. De szerintem nagyon jó, két másodperc múlva csont száraz az írás.
http://www.vectraline.hu/images/new/0701.15205.jpg UNIBALL SXN-175S X Az UNI JETSTREAM golyóstollak legújabb fejlesztésû változata. A tökéletesített forma és színvilág a speciális, gyorsan száradó tintájú betéttel a balkezes felhasználóknak és lágy írást kedvelõk tökéletes választása. Nyomómechanikás, klipszes, különleges ujjpárnájú golyóstoll, víz és UV álló hibridtintája az utolsó cseppig kiírható.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek a nyíregyházi Abigél gimnáziumról?

1

Szegediek, jár/járt valaki a Táltosba? Mi a véleményetek róla?

0

SOS! Pályaválasztás lesz, de nem tudom mi legyek. Valaki segítene?

Helló! 8.-os vagyok, és eddig a következő szakmák voltak a tervemben:

Jogász, Informatikus, Tanár.

Info kiesett, mivel 3 körül vagyok matekből
Tanár kiesett az éhbér miatt
Jogász: telítettség, azonban van egy rokonom, aki külföldön dolgozik, és sikeres ( cégeskocsi, ect..), azonban olvastam, hogy esztelenül magolni kell.

Tantárgyak, amik mennek:

Kémia, Töri, Magyar, Info, Föci, Biosz, Angol

Ezek közül is a legjobban a magyar, info, föci, töri, angol.

Legkedvesebb tantárgyam a töri, szeretek a múltal, a politikával foglalkozni, különböző elemzéseket csinálni

Magyar: szeretem az irodalmi műveket, költőket, azonban rühellem a nyelvtant

Info: szeretem tanulmányozni a gép működését, de félek, hogy a 3-mas szintű matekommal nem fogom semmire vinni

Angol: elég ügyes vagyok benne, hála a sok angol sorozatnak, és az érdeklődésemnek. Érdekel az angolszász oktatás, kultúra, stb..

Tudnivalók rólam: Eléggé kevés a matek ( logikus) gondolkodásom, azonban szeretném fejleszteni ( ötleteket várnék hogy hogyan).

buzó-mócsing vagyok, ha egy olyan témáról van szó, ami érdekel, azonban ami nem érdekel, azt is meg tudom tanulni

Általában magolni szoktam, sokat szoktam gondolkodni.

Ötleteket várnék, hogy a fent említettek alapján milyen szakma való nekem, amivel lehet is valamire jutni, és kevésbé telített, mint a jogász.

5

Egerbe a Dobóba hányasnak kell lenni hogy felvegyenek?

most vagyok 8.os

0

Melyik közgazdasági szakközepet ajánljátok?

A kistestvérem idén felvételizik, és nem tudja, hogy melyik suliba kéne felvételiznie. Több közgazdasági iskola is van Budapesten, de melyik a legjobb? Melyikbe érdemes?

0

Olyat lehet, hogy egyszerre tanulok kettőt például orvosi és gépészmérnök?

9

Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem igazán, érdekel az informatika?

15 éves fiú vagyok.Most mentem középiskolába.Informatikát, programozást tanulok,ami egyre kevésbé érdekel.Viszont ami iganzán érdekel,az az űrkutatások,náza,csillagászat,másik bolygókra való utazás,a hold, és a világegyetem megértése.A baj, hogy nem vagyok valami jó tanuló(2-3) amit mára már megbántam.Tudo lépni valamerre?

4

Milyen pontosan egy gimis szerenád?

Jövőre ballagok és nagyon várom a szerenádot, meg hallottam is hogy nagyjából mi, de idősebbekkel (akik már szerenádoztak) még nem beszéltem. Valaki elmondaná milyen pontosan? :D

1

Milyenek a felvételik Eventusba?

Szóbelin általában mit kérdeznek?
Kell majd ott helyben is rajzolni valamit?
Mire figyeljek oda jobban hogy felvegyenek?
Aki Eventusos írjon légyszíves!

1

Ha első félév végén megbukok egy v több tárgyból egyetemen, akk kövi félévben passziváltathatom magam?

Vagy csak bukás nélküli félév után lehet passziváltatni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!