Találatok a következő kifejezésre: Miért kell írni az iskolában (1 db)

Miért kell tollal írni az iskolában?

Rotlinggal sajnos nem lehet írni és elkenek?dik.

Legjobb válasz: Speciális, bal kezes termékeket forgalmazó boltokban lehet "bal kezes" tollat kapni. Ez úgy van kialakítva, hogy a kezeddel nem kened szét a már leírt szöveget. Azt hiszem, hazánkban csak Budapesten van ilyen üzlet, nem tudom hol laksz. Rákereshetnél a neten, és megérné rendelni tõlük egyet, kipróbálhatnád, és lehet, hogy megoldaná a problémádat. Amúgy ha ez vígasztal (de sajnos nem fog): sok bal kezest ismerek, és sokkal szebben formálják a betûket, mint a jobb kezesek, gyönyörû az írásképük!

Speciális, bal kezes termékeket forgalmazó boltokban lehet "bal kezes" tollat kapni. Ez úgy van kialakítva, hogy a kezeddel nem kened szét a már leírt szöveget. Azt hiszem, hazánkban csak Budapesten van ilyen üzlet, nem tudom hol laksz. Rákereshetnél a neten, és megérné rendelni tõlük egyet, kipróbálhatnád, és lehet, hogy megoldaná a problémádat. Amúgy ha ez vígasztal (de sajnos nem fog): sok bal kezest ismerek, és sokkal szebben formálják a betûket, mint a jobb kezesek, gyönyörû az írásképük!
szia!! én is balkezes vagyok sajnos, és én is középsuliba járok szal tudom h mirõl beszélsz. kezdem érezni a hátrányát, pedig nem is tehetünk róla, ugye? Ez a világ teljes mértékben a jobbkezeseknek van kialakítva. Nekem is voltak problémáim azzal h elkenõdik a tinta, de azt csinálom h elfordítom a füzetet( én speciel jobb szélét tolom feljebb a füzetnek, de ez egyénfüggõ), és így nem maszálom el ...annyira...:D Amúgy nekem a rendes hagyományos töltõtoll vált be, az ugyanis folyat ha kell hanem:) tehát nincs az h kihagy. de ezt is meg kell szokni, mind akármi mást. Viszont én állítólag szépen írok, mondjuk nekem nem tetszik. Az hogy balkezes vagy, az nem mindig azt jelenti hogy csúnyán írsz. Ennyi idõsen már különben kialakul a végleges írásmód, végülis a lényeg h te magad el tudd olvasni. Meg néha a tanár is :) próbálkozz és sok sikert!
Fhú ismerõs sztori :) Én 11es vagyok és balkezes, rengeteget kell írni, de amikor tél van én mindig a pulcsim ujját felszoktam húzni így nem lesz olyan a kezem, meg olyan tollat szoktam használni ami vékony vonalat húz és kevés tintát használ.
A kérdezõnél egy kis kiigazítás. A ceruza amirõl beszél az a ROTRING. http://www.pencity.com.au/images/rotring/logo_rotring.jpg
Kissé régi kérdés de van egy toll Stabilo márkájú 2000 ft környékén s azt lehet kapni bal kezes kivitelben is.Ilyen szép szinbes, kék sárga narancs rózsaszin szinû:) Nekem is tetszik de anyu azt mondja nem kapok mert annyi tollam van mint a fene.
A töltõtoll tényleg jó. Én még a tûfilceket ajánlanám.
Én olyan tollat használok amiben állítólag valami olajos festék van tinta helyett, és piszok gyorsan szárad. Az ára se rossz, 500 forint egy toll, havonta kifogyasztok egyet. De szerintem nagyon jó, két másodperc múlva csont száraz az írás.
http://www.vectraline.hu/images/new/0701.15205.jpg UNIBALL SXN-175S X Az UNI JETSTREAM golyóstollak legújabb fejlesztésû változata. A tökéletesített forma és színvilág a speciális, gyorsan száradó tintájú betéttel a balkezes felhasználóknak és lágy írást kedvelõk tökéletes választása. Nyomómechanikás, klipszes, különleges ujjpárnájú golyóstoll, víz és UV álló hibridtintája az utolsó cseppig kiírható.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyenek a felvételik Eventusba?

Szóbelin általában mit kérdeznek?
Kell majd ott helyben is rajzolni valamit?
Mire figyeljek oda jobban hogy felvegyenek?
Aki Eventusos írjon légyszíves!

1

Ha első félév végén megbukok egy v több tárgyból egyetemen, akk kövi félévben passziváltathatom magam?

Vagy csak bukás nélküli félév után lehet passziváltatni?

2

A szülőnek hova kell írni az igazolást?

A szülői igazolást oda kell írni ahova az orvosit? Vagy máshova.

4

Van itt olyan aki a Neumann János Középiskola és Kollégium iskolába jár? Egerbe? (fontos)

Az írjon már légyszi mert sürgős!!!!!!

0

A Bethlen Gábor közgazdasági jó suli mert én azt hallottam hogy drogosok járnak oda és én is oda szeretnék menni?

2

Ha abbahagyom egy hónap után az egyetemet, akkor vissza kell fizetnem a hallgatói szerződés értelmében valamennyi pénzt?

Kérdésem összetett:
1. Nem félbehagyom, hanem nem járok be, hogy a jogviszonyom aktív legyen, mert így esetleg diákmunkát találhatnék, alapvetően önkéntes munkát szeretnék amúgy végezni a következő tanévig, újra felvételizek valószínűleg, vagy okj-be fogok kezdeni jövőre.
2. Aláírtam a hallgatói szerződést, ha itt maradok annyi ideig a szerződés értelmében, és ledolgozom ennyit a következő akárhány év folyamán, akkor is vissza kell fizetnem?
Van valakinek bármilyen infója?

5

Melyik gimibe menjek? Sok gimit néztem . De hááát nem tudom. A bizim 4-5 valami nem túl erős gimibe szeretnék bekerülni, aminek van sport osztálya. Ha leírnátok h ti hova jártok/jártattok akkor azt nagyon megköszönném.

2

Hogy számoljam ki ezt a két normál alakhoz kapcsolódó feladatot?

1. Ha egy szem búza tömege 5x10 a mínusz kettediken gramm, akkor 1 tonna búza hány szemet tartalmaz?
2. Az elektron töltése 1,6x10 a mínusz 19en coulomb. Mennyi elektron szükséges 0,001 coulomb töltés szállításához?

0

SOS József Attila Gimnázium Budapest matematika tagozat mennyire jo? Tanárok erosek e vagy megvan a szonvonal, ki hogy erezte magat az iskolaban?

2

Berzsenyi Dániel Gimiről valamit?

Milyenek a tanulók? Tanárok? Közösség?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!