Találatok a következő kifejezésre: Miért kapnak válaszokat a (50 db)

Miért nincs válaszok a kérdéseimre pedig jó leírom hogy mit akarok még sem kapok rájuk választ?

Soundtrack-es linket kérnék?

Legjobb válasz: azért nincs válaszok kérdéseidre mert nem tudni írni te

azért nincs válaszok kérdéseidre mert nem tudni írni te
Elsõ :DDDDDD Igaza van, mégse írod le jól, hogy mit akarsz, mert már ketten nem értjük :D
Hungarishe???? Te ezt akartad írni: Miért nem kapok választ a kérdéseimre? Jól leírom, hogy mit szeretnék, de soha nincs egy válasz sem. Küldenétek Soundtrack-os linkeket? (És így már kérdés, nem pedig kijelentés. Csak a többi hozzászóló miatt javítottam, bocsi:D) De még mindig nemtudom, hogy milyen linkekre gondolsz, úgyhogy csak nincs jól leírva.

Miért van az, hogy a hülye kérdésekre mindenki kap választ, a fontosak meg válasz nélkül maradnak?

Vagy az emberek csak szórakozni járnak ide? Vagy csak most nyavajgok, mert valamire nem kaptam választ? (valószínűleg igen)

Legjobb válasz: Na, erre a hülye kérdésre is írtam egy választ...

Na, erre a hülye kérdésre is írtam egy választ...
Én még válaszra sem méltatom
A kérdező hozzászólása: Köszi-köszi
Az emberek arra válaszolnak, amire tudnak. Elõször arra, amire könnyû válaszolni. Tedd fel újra a fontos kérdést, más szavakkal.
Mert az emberek hülyék és komolytalanok. Az okos és komoly kérdésekre nem tudnak válaszolni, csak a buta és komolytalan kérdésekre.
Linkelj be egy ilyen kérdést és akkor majd tudok erre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyszerûen látják, hogy van válasz, és akkor OK.
Nem tudom :)
Vagy nem tudnak rá választ. Linkeld ide mik azok és hátha még tudunk is valamit róluk..
Amit az 5-ösben linkeltél ez nagyon speciális kérdés ezért nem jött rá válasz, illetve jött hogy bonyolult és egy link ahol leírják.


Talán mert ezt látogatják a legtöbben ?
A kérdező hozzászólása: Kb fele? Szerintem kb a 99%-a nem az a kategória. Talán még több is mint 99%.
Honnan tudod, hogy én például nem szoktam más kategóriába írni? Fõleg, hogy névtelenül ír a legtöbb ember.
A kérdező hozzászólása: Onnan hogy feltettem egy órája egy kérdést egy másik kategóriába és eddig 2 válasz érkezett, amit igazából nem is nevezhetünk válasznak. Míg ide 10 perc alatt 10 válasz érkezett.
Fontos lenne azért tudni, hogy melyik kategóriába raktad ki és, hogy mit.
A kérdező hozzászólása: Talán nézz meg másik kategóriát is, ne csak ezt és akkor megtudhatod.
Tudod mit kedves kérdezõ.Linkeld be a kérdésedet a másik kategóriából és szerintem oda is hamar sok válasz fog érkezni.Bevállalod?
Kérdezõ, honnan tudná meg az elõzõ válaszadó, hogy melyik a te kérdésed ha nincs neved fölötte?
Te ezt írtad fentebb " Ha viszont más kategóriába kellene írniuk, akkor kiderülne hogy hülyék és az nem tenne jót az amúgy is padlón lévõ egójuknak." Erre volt az én válaszom az, hogy Te honnan tudod, hogy én csak ebbe a témába írok? Honnan tudod, hogy nem írok a családi témához, vagy akárhova máshova?
Pont te vagy a példa kérdezõ hogy itt kötekedhetünk, humorizálhatunk nincs politika nincsenek észérvek nincs józan ész.Csak szanaszét szopatom és kész.
Én is tapasztalom ezt a jelenséget. Több oka van szerintem. 1. Leglátogatottabb ez a kateg. 2. Ha nem értesz hozzá is lehet okoskodni vagy trollkodni. 3. Érdemi válaszhoz fel kell nõni, az itt jelenlévõk fele kb pedig még nem igazán ez a kategória.
Mert itt csupa intelligens kérdés van. A tiéd pont ellenpélda.
Mert sok a troll itt.
Mert amiket ide írok azt más kategóriákból élbõl törlik.
A kérdező hozzászólása: Akik ebben a kategóriába írnak mind tapasztalt, bölcs embereknek érzik magukat, és azt gondolják náluk okosabb nincs is a világon, pedig hülyébbek mint a macskám kölykei.
Mert ezen az oldalon a tizenévesek vannak a legtöbben, vagy ha nem is a legtöbben, de legalább a legaktívabbak, és ez a téma érdekli legjobban.
Mert ezt a kategóriát látogatják a legtöbben. És persze sok olyan másik kategória van, ahol a válaszoláshoz szükség van minimális jártasságra is a témában, ami tovább szûkíti a kört. Itt viszont a kérdések nagy részét egyszerû tapasztalatból is meg lehet válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Ha viszont más kategóriába kellene írniuk, akkor kiderülne hogy hülyék és az nem tenne jót az amúgy is padlón lévõ egójuknak.
más kategóriába is érkezik válasz. az tény hogy kevesebb.. de azért érkezik.
" Akik ebben a kategóriába írnak mind tapasztalt, bölcs embereknek érzik magukat, és azt gondolják náluk okosabb nincs is a világon, pedig hülyébbek mint a macskám kölykei. " S miért gondolnánk ezt, miért vagyunk hülyék? Mindenki más miatt jár ide fel, ebbe a témába.Van aki segít a másiknak, van aki csak kíváncsi másoknak milyen gondjai vannak, van aki csak trollkodni, szórakozni jár ide.. Most már kíváncsi lennék én is a kérdésedre.

Csak jóval azután, hogy érkeztek válaszok a kérdésemre; kapok róla e-mailt. Miért?

Úgy értem: jön a válasz és utána napok múlva kapok e-mailt, hogy válasz érkezett. Adott esetben már százszor megnéztem azóta, hogy jött e válasz.

Legjobb válasz: nekem mostanában egyáltalán nem küld e-mail nem tudom miért régen küldött pedig azóta semmi nem lett átállítva

nekem mostanában egyáltalán nem küld e-mail nem tudom miért régen küldött pedig azóta semmi nem lett átállítva
Nekem sem küld már, pedig ki van piálva.

Ha valaki feltesz egy kérdést és kap rá választ és megköszöni, miért nem veszi a fáradságot, hogy legalább az "ez a válasz szerintem hasznos" ujjra is rányomjon?

Szeretném, ha indulna egy mozgalom, hogy a regisztráltak, ha elolvasnak egy-egy választ egy kérdésre és azt látják, hogy a kérdez? nem "pontozott", ezt ?k megtennék. Mit gondoltok err?l? Fontos nektek a visszajelzés, ha már egyszer válaszoltok? Nekem igen.

Legjobb válasz: Nem a % gyûjtögetés miatt vagyok ezen az oldalon...

Nem a % gyûjtögetés miatt vagyok ezen az oldalon...
Én már volt, hogy tettem fel kérdést, és a válaszokra rá is nyomtam a zöld kezecskét, mégsem jelent meg mellettük az "X%-ban hasznos". Valószínûleg csak bizonyos számú klikkelés felett jelenik meg, egyetlen ember értékelésére nem.
A kérdező hozzászólása: Én sem, de mivel néhányan azért leértékelnek, mert a véleményemet elmondom, örülnék, ha felértékelnének, ha a kérdezõ hasznosnak találja amit írtam. Egyébként (2.válaszolónak írom): Ha te értékelsz valakit, csak azt látod, hogy ez a válasz szerinted hasznos vagy nem hasznos. %-ot csak akkor látsz, ha más értékeli - szerintem.
Engem se nagyon érdekel. Azért regisztráltam, hogy hülyeségeket olvashassak és szétröhögjem az agyam. Meg hogy hülyeségeket írkáljak hülye kérdésekre. Bár akadnak olyanok is, amikre komolyan válaszolok. De valójában nem nagyon tud érdekelni. De azért ha pontoz valaki, inkább felfelé, mint lefelé :-D
Néha túl sok választ kapok, de amikor van idõm, akkor a hasznos válaszokat felszavazom :)

Ki szerint miért lett vége a kapcsolatomnak nem kapok rá tölle választ :/ :S és napok ota szenvedek csak = (?

lehet hogy én nemértem csak :/ 3 hetesek voltunk barátnömmel 1 rossz szó nemvolt köztünk és amikor ott aludtam nála utolso hetünkön 2 éjjelen bujt hozzám meg minden jo volt és szerdai napon amikor kikisért a buszhoz minden rendben volt mire átértem töllük kecsora akkorra máár nem vette fel a telot hivtam othon is ugysem vette fel :S aztán este barinöje felvette és mondta hogy vége mindennek nem beszél velem többet

Legjobb válasz: Futó kaland, voltál csak számára. Ha igazi érzelem lett volna a háttérbe szóba állna veled és megmondaná miért lett vége. Tudom könnyû mondani, próbálj túl lépni rajta.

Futó kaland, voltál csak számára. Ha igazi érzelem lett volna a háttérbe szóba állna veled és megmondaná miért lett vége. Tudom könnyû mondani, próbálj túl lépni rajta.
Én azért utánajárnék, hátha a környezete akar szétválasztani benneteket.
Ez olyan kis aljaska. Szemedbe amíg ott vagy tetteti, hogy jó minden, csak, hogy könyen letudjon koptatni s ne keljen magyarázkodni. Szerintem pedig az embernek szüksége van rá akármilyen rossz és fájó, hogy õszinték legyenek, minimum akkor utoljára, hogy mindkét fél letudja zárni a dolgot. Elhiszem, hogy õrlödsz. Sajnos így lehet, hogy tényleg csak játszott veled, ágybavaló voltál s talán nem feleltél meg neki. Vagy mivel barátnõ is van a képben lehet fogadás voltál. :( bocsi tényleg remélem nem
Tanulj már meg helyesen, magyarul írni légy szíves! Nincs olyan szó, hogy tölle meg töllük, és az ékezeteket is feltalálták már, a mondatokat meg nagybetûvel kezdjük, és a nem voltot sem egybe szokás írni, és léteznek vesszõk is a világon! Katasztrófa vagy ember... Mellesleg valószínûleg nem szeretett soha az a lány, úgyhogy nem érdemes sírni utána.
A kérdező hozzászólása: Háát nemtudom lehet de aztmondjáák barátok jobb ez igy nekem is :/ de hálistennek sikerült tultennem magam rajta :)

Miért kapok néha durva válaszokat, mikor ez az oldal a segítségnyújtásra van kitalálva?

Kb. 1 1/2 éve vagyok olvasója ennek az oldalnak. Nagyon hasznosnak tartom, sok olyan kérdésemre kaptam választ, amit máshol nem tudtam volna feltenni. Viszont mostanában igen sok durva válasz érkezik és nem csak nekem. Miért válaszolnak azok az anyukák, apukák akiknek rossz napjuk van és csak ilyen arogánsan tudnak reagálni? Vajon akkor is így tennének, ha az arcukat kéne adni hozzá, vagy csak így inkognitóban merik megtenni?

Legjobb válasz: Ha az arcukat kellene adni hozzá tuti nem tennének így... Talán itt töltik le a feszültségüket. Talán... Igazából erre nem nagyon lehet választ adni. Ilyen emberek mindig lesznek sajnos. Nem csak itt az oldalon, hanem úgy az életben is. Még jó, hogy különbözünk. Nekem az a kedvencem mikor valakit elítélnek azért mert abortuszt szeretne vagy pont azért, mert megtartaná rossz körülmények között a gyereket. Na ott szoktak cifra dolgok elhangzani... Na meg a másik kedvenc a "lehetek így terhes" kérdések... +++

Ha az arcukat kellene adni hozzá tuti nem tennének így... Talán itt töltik le a feszültségüket. Talán... Igazából erre nem nagyon lehet választ adni. Ilyen emberek mindig lesznek sajnos. Nem csak itt az oldalon, hanem úgy az életben is. Még jó, hogy különbözünk. Nekem az a kedvencem mikor valakit elítélnek azért mert abortuszt szeretne vagy pont azért, mert megtartaná rossz körülmények között a gyereket. Na ott szoktak cifra dolgok elhangzani... Na meg a másik kedvenc a "lehetek így terhes" kérdések... +++
Én is pont így vagyok! Az utóbbi 1-2 hétben többször úgy megbántottak egyesek a válaszaikkal, hogy majdnem sírtam. Pedig nem provokatív vagy bántó volt a kérdésem, a problémámat írtam le :-(
egyetertek. nekem a lekezelo es kioktato hangnem nem tetszik es a szemrehanyasok, pl ha kerdesre segito szandeku valasz helyett az irjak "miert kellett raszoktatni?"
Egyetertek, szomoru ami itt vegbe megy neha sirlmas es egyben rohognom is kell rajta.
Hát igen. Az anyukák zöme azt képzeli, hogy csak az a jó, ami õ csinál, és ha valakinek más a véleménye, akkor jön a kritika. Nem egymást kéne kritizálni és lepontozni, meg kell hallgatni a másikat is, különben ennek az oldalnak nem sok haszna lesz, én és az ismerõseim is egyre ritkábban látogatjuk, pedig régebben nagyon sokat segített.
A kérdező hozzászólása: Az írások alapján és ha megnézzük a kapott pontok százalékát, én arra következtetek, hogy ez a kritikus "aranyos" csak 1-2 ember lehet. Sajnos szerintem itt élik ki magukat. Sok olyan kérdés van, ami elég sûrûn felmerül, de egy gyereknek is sokszor kell ugyanazt elmondani, csak úgy tanulja meg. Itt pedig sok kezdõ anyuka van és mért ne tenné fel azt a kérdést még egyszer, ami akár két héttel ez elõtt már 3-szor szerepelt. Még elõfordul az is, hogy ha látom , hogy valakinek a kérdésére senki sem válaszolt és én tudnék, akkor meg is teszem, még akkor is, ha már lerágott csont, mert tudom, hogy valaki nagyon várja rá a választ. Szerintem továbbra is segítsük egymást és ne foglalkozzunk a rossz májú emberekkel!

Mit csináljak, ha nem kapom meg a szexet sosem és emiatt frusztrált, depressziós, ideges, zsörtölődő vagyok folyton? Miért nincs lány, akivel összejöhetnék legalább egy kis minőségi szexre heti egyszer legalább? Normális válaszokat ha lehet.

Legjobb válasz: Mert ez nem így mûködik. Ha valaki akar tõled valamit akkor lesz majd szex is, de ha csak folyton azt akarod és arra vadászol, hogy legyen kit megfektetni és nem más az elsõdleges cél, akkor ebben az ördögi körben maradsz.

Mert ez nem így mûködik. Ha valaki akar tõled valamit akkor lesz majd szex is, de ha csak folyton azt akarod és arra vadászol, hogy legyen kit megfektetni és nem más az elsõdleges cél, akkor ebben az ördögi körben maradsz.
Szerezz egy csajt, menj prostihoz, verd ki.
Nézz ki jól! Ha ez nem megy, menj prostihoz!

Ha valaki itt fel tesz egy (ilyen témába vágó kérdést) - Miért nem "értékeli" a rá adott válaszokat? - Ha tanácsokat kap, miért nem reagál rá? (Csak feltesz egy kérdést, aztán annyi? )

Ezenfelül találkozom olyannal is, hogy választól függetlenül mindenki ugyanarra van "lepontozva", vagy az egyiket pontozza, a másikat nem.Szerintem akkor nem lenne érdemes pontozni , ha valaki nagyon rossz választ ír , de arra is megvan a megfelel? ikon.A "félig -meddig" hasznos is egy megfelel? pontozási lehet?sség...Természetesen , aki nem ismer magára , annak nem szól ez a kérdés. Csak kicsit furi a dolog...

Legjobb válasz: Nagyon szomoru,hogy ilyen dolgokon agyaltok s hulye pi..zatok az embereket szerintem nem a pontozas a forum lenyege s ha ti pontversenyezni akartok kell nyitni egy masik forumot.Ez a kerdesek kozpontu nem a pontozase.

Nagyon szomoru, hogy ilyen dolgokon agyaltok s hulye pi..zatok az embereket szerintem nem a pontozas a forum lenyege s ha ti pontversenyezni akartok kell nyitni egy masik forumot.Ez a kerdesek kozpontu nem a pontozase.
Utolsó válaszadóval teljesen egyetértek. Én sem igazán foglalkozom a %-kal, de épp pár percel ezelõtt olvastam egy kérdést, hogy : Milyen nevet adtok a kislányotoknak? Nagyon sok válasz érkezett, de 55-79% között volt az összes pontozása. Nem értem, hogy mi alapján!
Szia! Engem se erdekelne a pontozgatas, de amikor valaszolok arra a kerdesre pl:Hogy hivjak a gyerekeiteket? vagy Milyen lany es fiu nev tetszik nektek? Akarhanyszor valaszolok mindig le vagyok pontozva, de nem csak en, mindenki, 100%-os valaszt meg nem lattam. Na azert ezt bunkosagnak, butasagnak es taplo viselkedesnek tartom. Amugy ha kerddest irok ki akkor mindenkit ertekelek, hiszen tenyleg vettek a faratsagot es foglalkoztak a kerdesemmel, problemammal.
Elsõ vagyok. Hidd el, nem a pontozás miatt vagyok itt! Én pont hogy nem azok közé tartozom, akik pontozgatnak. És képzeld, téged én nem pontoztalak le és senki mást sem pontoztam itt. Nagyon ritkán pontozok, de a saját kérdéseimben mindig! Nem pontozlak le csak azért, mert más a véleményed! Sokan vannak itt, akik csak a pontozás miatt vannak, õk nekik nem számít, hogy lefele vagy felfele. És sokan vannak úgy, hogy bár a válasz jó, rendben van, de nem egyezik vele a véleménye, lepontozza! (pl neki nem tetszik az a név, ami a másiknak) Nekem viszont igenis jelent valamit az, hogy szívesen segítek másoknak! Szívesen nézek a neten utána dolgoknak (nem a pontok miatt!!!), és ezek után lefele pontoznak. Szerintem semmi értelme a pontozósdinak! Én enélkül is szívesen válaszolgatok!
Most húztam fel magam azon, hogy abszolút normális választ adtam és a kérdésre válaszoltam és mégis lepontoztak. Hülye idióta pi..ák, akik olyanokat pontoznak le, amikkel semmi baj nincs. Ez van. Olcsó játék hülye gyerekeknek!
Hmmm... Ezt már sokszor olvastam, de õszintén megmondva, én nem is értem, hogy minek kell pontozgatni. Mióta én regisztráltam, azóta összesen 4 kérdést írtam ki és jópárra írtam meg a tapasztalatomat. De én nem figyelem, hogy ki mit pontoz. A kérdésekre érkezõ válaszokat, amiket én írok ki, azt mindig hasznosnak értékelem, mert mindenképp hasznosak, akár negatív, akár pozitív értelemben. Hát ez van. Én nem foglalkoznék a helyedben sem a pontozásokkal. Itt (szerintem) a tapasztalatcsere a lényeg, de ezt nem mindenki veszi komolyan.
Szia!Szed én miért vagyok 80%ra értékelve? Nem azért, mert trágár vagyok, vagy gyülöletet keltek, hanem mert próbálok objektíven válaszolni, és nem azt írni, amit a kérdezõ látni/hallani szeretne.. Én már nem foglalkozok ezzel..
Utolsó válaszom a 15.35-ösnek szólt leginkább!
Igen, nem a pontozáõs a lényeg, és köszi jól vagyok, hülye p.csa sem vagyok, DE!Én is próbálpk pozitív, értékelhetõ válaszokat adni, és látod... Élõ példa erre ez a link, amit a kedves hozzászóló közzé tett.Nem értem, h ezt miért kellett lepontozni! Ilyenkor ez az ember igazságérzetét bántja, hogy jót írt, csak valakinek nem tettszett, se lepontozta. A pontokról/százalékokról még annyit, hogy ha valaki ír ki egy kérdést, amire én szeretnék válaszolni a 80%-ommal, akkor vagy egybõl le vagyok pontozva, mivel "csak" 80%os vagyok, vagy fenntartásokkal fogadják, mivel nem vagyok 100%-os. Õszintén!Te is inkább egy 100%választ adó válaszán gondolkozol el, hogy: hm...jót írt, köszi a tanácsot...és nem egy kissebb %-út..
A kérdező hozzászólása: Aki azt írja, hogy 80%-on van és kevésbé "hihetõek" az õ válaszai (még akkor is ha tegyük fel pont a közepébe talál), mint egy 100%-osé;teljesen igaza van. És gyerekes leszek bibi , de akit nem érdekel hogy pontozzák-e vagy sem , 95%-on van. Ettõl függetlenül mindenkinek építem egy kicsit az önbizalmát :) Hacsak nem "átértelmezi" a kérdést. A link nadon jó akkor is:) )
Én a %-ot sosem figyelem, mivel tudom, h vannak olyan "kedves" emberek, akik azon élik ki magukat, h a teljesen hasznos válaszokat poénból lehúzzák. (Az enyémet is.) Aztán vannak olyanok, akik kiírnak egy kérdést, amire eldöntendõ a válasz. Ha nem azt írod, ami az õ véleménye is, lepontoz.(pl Tetszik-e a ... fiú/lánynév?) És nem utsó sorban vannak azok, akik tanácsot kérnek, leírod a veled történteket, erre lepontoznak! Ja, el ne felejtsem a kedvencemet: "Hogy hívják a gyerekeiteket?" Könyörgöm, mi a nem hasznos a gyerekem nevében?! Én ha kérdést írok ki, minden választ hasznosnak ítélek, bmi legyen is az (kiv. ha sértõ, bunkó megjegyzés), és ha más ember kérdésénél számomra hasznos választ találok, azt is értékelem. Ha nem hasznos, inkább nem jelölök semmit. Kivétel, ha telefonról vagyok, mert a telefon vmiért nem regisztrálja az ujjacskára kattintást.
Szia! Én néha szoktam értékelni a válaszokat, de nem mindig. Hogy miért? Mert felteszek egy választ, visszaírnak rá és ha elolvasom néhány mondattal megköszönöm, értékelem, visszakérdezek, stb. A válasz érdekel és nem pontozgatok, mert pl. nekem is tök mindegy, ki hány pontot ad a válaszomért, itt inkább a tapasztalatcsere a lényeg. Viszont mindig írok vissza valamit a válaszadóknak, mert fontos, hogy vették a fáradtságot és foglalkoztak a kérdésemmel.
A kérdező hozzászólása: Meg egyébként nem is csak a százalék. Feltesz egy kérdést , válaszolok, és jól esne ha visszapötyögne valamit, vagy értékelne is...Természetesen ez az egész csak elvi kérdés nálam. Aki érti, érti ; aki nem nem.
A kérdező hozzászólása: Jó dolgokat írtok:) Ez a link hatalmas! :) ) Ez azért elárul valamit... Igen , a pontozással én se foglalkoznék annyit csak itt ez a százalék. Pozitív válaszokat próbálok adni, és napról napra megy le a százalékom. Oké , jó ez itt nem a való élet , nem fogok emiatt szívinfarktusban elhalálozni , csak azért hogy itt írogatok úgy egy kicsit örülnék, ha legalább ez stagnálna.... :) ))
Sziasztok! Engem sem érdekel a pontozás, nem is nézem nagyon. De ha felteszek egy kérdést, mindig reagálok a válaszokra, ha mást nem , annyit biztosan, hogy köszönöm. És szinte mindig max. pontot adok a nekem válaszolóknak, már csak köszönetképpen is :-) Én örülök az õszinte, többféle válasznak, hiszen ha mindenki ugyanazt írja, attól nem feltétlenül leszek okosabb.
Sziasztok, Nem régen regisztráltam az oldalra és nagyon jó ötletnek találtam, mert hasznos válaszokkal és kérdésekkel lehet találkozni.Szerintem mindenkinek ez kellene legyen az érdeke.Nagyon rosszul esett, hogy ebben a témakörben terhesség, teherbeesés)lepontoztak, pedig õszintén próbáltam segíteni...Nem riogattam senkit, vagy nem ámítottam senkit.... Én ezért vagyok 89%-os.....mit lehet lepontozni azon, hogy mozog-e a babám, vagy sem?Vagy, hogy algopyrint veszek be ha fáj a fejem???(22 hetes km.)Érthetetlen hü.....e játéka ez valakinek.Már azon is gondolkodtam, hogy lehet én vagyok túl érzékeny...:-( Na mond1.Ne aggódjatok!!!Szerintem Ti MIND NAGYON JÓK VAGYTOK!!!!!! Üdv.
ez vicces, törölték a kérdést... annyi volt a lényeg, hogy van egy olyan képszerkesztõ program, ahol fellinkelsz magadról, és a párodról egy képet, és kikalkulálja, hogy hogyan "nézhet ki" majd a születendõ gyermeketek. A link jó volt, csak nem magyar volt, ezést sok hozzászoló nem értette, hogy kell belépni, képet feltölteni, stb, és mind le voltak pontozva 40-50%ra...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!