Találatok a következő kifejezésre: Miért kapnak válaszokat (72 db)

Talán mert ezt látogatják a legtöbben ?
A kérdező hozzászólása: Kb fele? Szerintem kb a 99%-a nem az a kategória. Talán még több is mint 99%.
Honnan tudod, hogy én például nem szoktam más kategóriába írni? Fõleg, hogy névtelenül ír a legtöbb ember.
A kérdező hozzászólása: Onnan hogy feltettem egy órája egy kérdést egy másik kategóriába és eddig 2 válasz érkezett, amit igazából nem is nevezhetünk válasznak. Míg ide 10 perc alatt 10 válasz érkezett.
Fontos lenne azért tudni, hogy melyik kategóriába raktad ki és, hogy mit.
A kérdező hozzászólása: Talán nézz meg másik kategóriát is, ne csak ezt és akkor megtudhatod.
Tudod mit kedves kérdezõ.Linkeld be a kérdésedet a másik kategóriából és szerintem oda is hamar sok válasz fog érkezni.Bevállalod?
Kérdezõ, honnan tudná meg az elõzõ válaszadó, hogy melyik a te kérdésed ha nincs neved fölötte?
Te ezt írtad fentebb " Ha viszont más kategóriába kellene írniuk, akkor kiderülne hogy hülyék és az nem tenne jót az amúgy is padlón lévõ egójuknak." Erre volt az én válaszom az, hogy Te honnan tudod, hogy én csak ebbe a témába írok? Honnan tudod, hogy nem írok a családi témához, vagy akárhova máshova?
Pont te vagy a példa kérdezõ hogy itt kötekedhetünk, humorizálhatunk nincs politika nincsenek észérvek nincs józan ész.Csak szanaszét szopatom és kész.
Én is tapasztalom ezt a jelenséget. Több oka van szerintem. 1. Leglátogatottabb ez a kateg. 2. Ha nem értesz hozzá is lehet okoskodni vagy trollkodni. 3. Érdemi válaszhoz fel kell nõni, az itt jelenlévõk fele kb pedig még nem igazán ez a kategória.
Mert itt csupa intelligens kérdés van. A tiéd pont ellenpélda.
Mert sok a troll itt.
Mert amiket ide írok azt más kategóriákból élbõl törlik.
A kérdező hozzászólása: Akik ebben a kategóriába írnak mind tapasztalt, bölcs embereknek érzik magukat, és azt gondolják náluk okosabb nincs is a világon, pedig hülyébbek mint a macskám kölykei.
Mert ezen az oldalon a tizenévesek vannak a legtöbben, vagy ha nem is a legtöbben, de legalább a legaktívabbak, és ez a téma érdekli legjobban.
Mert ezt a kategóriát látogatják a legtöbben. És persze sok olyan másik kategória van, ahol a válaszoláshoz szükség van minimális jártasságra is a témában, ami tovább szûkíti a kört. Itt viszont a kérdések nagy részét egyszerû tapasztalatból is meg lehet válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Ha viszont más kategóriába kellene írniuk, akkor kiderülne hogy hülyék és az nem tenne jót az amúgy is padlón lévõ egójuknak.
más kategóriába is érkezik válasz. az tény hogy kevesebb.. de azért érkezik.
" Akik ebben a kategóriába írnak mind tapasztalt, bölcs embereknek érzik magukat, és azt gondolják náluk okosabb nincs is a világon, pedig hülyébbek mint a macskám kölykei. " S miért gondolnánk ezt, miért vagyunk hülyék? Mindenki más miatt jár ide fel, ebbe a témába.Van aki segít a másiknak, van aki csak kíváncsi másoknak milyen gondjai vannak, van aki csak trollkodni, szórakozni jár ide.. Most már kíváncsi lennék én is a kérdésedre.

Miért van az, hogy a hülye kérdésekre mindenki kap választ, a fontosak meg válasz nélkül maradnak?

Vagy az emberek csak szórakozni járnak ide? Vagy csak most nyavajgok, mert valamire nem kaptam választ? (valószínűleg igen)

Legjobb válasz: Na, erre a hülye kérdésre is írtam egy választ...

Na, erre a hülye kérdésre is írtam egy választ...
Én még válaszra sem méltatom
A kérdező hozzászólása: Köszi-köszi
Az emberek arra válaszolnak, amire tudnak. Elõször arra, amire könnyû válaszolni. Tedd fel újra a fontos kérdést, más szavakkal.
Mert az emberek hülyék és komolytalanok. Az okos és komoly kérdésekre nem tudnak válaszolni, csak a buta és komolytalan kérdésekre.

Miért nincs válaszok a kérdéseimre pedig jó leírom hogy mit akarok még sem kapok rájuk választ?

Soundtrack-es linket kérnék?

Legjobb válasz: azért nincs válaszok kérdéseidre mert nem tudni írni te

azért nincs válaszok kérdéseidre mert nem tudni írni te
Elsõ :DDDDDD Igaza van, mégse írod le jól, hogy mit akarsz, mert már ketten nem értjük :D
Hungarishe???? Te ezt akartad írni: Miért nem kapok választ a kérdéseimre? Jól leírom, hogy mit szeretnék, de soha nincs egy válasz sem. Küldenétek Soundtrack-os linkeket? (És így már kérdés, nem pedig kijelentés. Csak a többi hozzászóló miatt javítottam, bocsi:D) De még mindig nemtudom, hogy milyen linkekre gondolsz, úgyhogy csak nincs jól leírva.


Miért nem kapok választ sok kérdésemre?

Miért van hogy több teljesen normális, értelmes kérdésemre egyszer?en nem kapok választ senkit?l? Pedig ezek tényleg fontosak, olyan dolgok amiket tudni szeretnék. Míg az egy nap 20-szor feltett bugyuta, vagy nyilvánvaló kamu kérdésekre 10-20 válasz is érkezik. Miért ezeket lovagolják meg ahelyett, hogy a tényleg segítséget kér? emberek kérdéseire fordítanának figyelmet?

Legjobb válasz: lehet hogy nem tudják a választ, vagy épp nincs kedvük....erre úgysem fogsz kapni olyan választ amilyent kérsz

lehet hogy nem tudják a választ, vagy épp nincs kedvük....erre úgysem fogsz kapni olyan választ amilyent kérsz
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom hogy erre a kérdésre úgysincs jó válasz, csak dühít a dolog. Mert így végülis az oldali nem éri el a célját, hogy valódi segítséget nyújtson, hanem olyanok játszótere lesz akik csak szórakozni meg lepontozni akarnak.:(
Valószínûleg nem olvassa a kérdésedet olyan, aki érintett a témában.
mer mik voltak azok a kérdések?
Linkelj be egy ilyen kérdést és akkor majd tudok erre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyszerûen látják, hogy van válasz, és akkor OK.
Nem tudom :)
Vagy nem tudnak rá választ. Linkeld ide mik azok és hátha még tudunk is valamit róluk..
Amit az 5-ösben linkeltél ez nagyon speciális kérdés ezért nem jött rá válasz, illetve jött hogy bonyolult és egy link ahol leírják.

Miért kapok néha durva válaszokat, mikor ez az oldal a segítségnyújtásra van kitalálva?

Kb. 1 1/2 éve vagyok olvasója ennek az oldalnak. Nagyon hasznosnak tartom, sok olyan kérdésemre kaptam választ, amit máshol nem tudtam volna feltenni. Viszont mostanában igen sok durva válasz érkezik és nem csak nekem. Miért válaszolnak azok az anyukák, apukák akiknek rossz napjuk van és csak ilyen arogánsan tudnak reagálni? Vajon akkor is így tennének, ha az arcukat kéne adni hozzá, vagy csak így inkognitóban merik megtenni?

Legjobb válasz: Ha az arcukat kellene adni hozzá tuti nem tennének így... Talán itt töltik le a feszültségüket. Talán... Igazából erre nem nagyon lehet választ adni. Ilyen emberek mindig lesznek sajnos. Nem csak itt az oldalon, hanem úgy az életben is. Még jó, hogy különbözünk. Nekem az a kedvencem mikor valakit elítélnek azért mert abortuszt szeretne vagy pont azért, mert megtartaná rossz körülmények között a gyereket. Na ott szoktak cifra dolgok elhangzani... Na meg a másik kedvenc a "lehetek így terhes" kérdések... +++

Ha az arcukat kellene adni hozzá tuti nem tennének így... Talán itt töltik le a feszültségüket. Talán... Igazából erre nem nagyon lehet választ adni. Ilyen emberek mindig lesznek sajnos. Nem csak itt az oldalon, hanem úgy az életben is. Még jó, hogy különbözünk. Nekem az a kedvencem mikor valakit elítélnek azért mert abortuszt szeretne vagy pont azért, mert megtartaná rossz körülmények között a gyereket. Na ott szoktak cifra dolgok elhangzani... Na meg a másik kedvenc a "lehetek így terhes" kérdések... +++
Én is pont így vagyok! Az utóbbi 1-2 hétben többször úgy megbántottak egyesek a válaszaikkal, hogy majdnem sírtam. Pedig nem provokatív vagy bántó volt a kérdésem, a problémámat írtam le :-(
egyetertek. nekem a lekezelo es kioktato hangnem nem tetszik es a szemrehanyasok, pl ha kerdesre segito szandeku valasz helyett az irjak "miert kellett raszoktatni?"
Egyetertek, szomoru ami itt vegbe megy neha sirlmas es egyben rohognom is kell rajta.
Hát igen. Az anyukák zöme azt képzeli, hogy csak az a jó, ami õ csinál, és ha valakinek más a véleménye, akkor jön a kritika. Nem egymást kéne kritizálni és lepontozni, meg kell hallgatni a másikat is, különben ennek az oldalnak nem sok haszna lesz, én és az ismerõseim is egyre ritkábban látogatjuk, pedig régebben nagyon sokat segített.
A kérdező hozzászólása: Az írások alapján és ha megnézzük a kapott pontok százalékát, én arra következtetek, hogy ez a kritikus "aranyos" csak 1-2 ember lehet. Sajnos szerintem itt élik ki magukat. Sok olyan kérdés van, ami elég sûrûn felmerül, de egy gyereknek is sokszor kell ugyanazt elmondani, csak úgy tanulja meg. Itt pedig sok kezdõ anyuka van és mért ne tenné fel azt a kérdést még egyszer, ami akár két héttel ez elõtt már 3-szor szerepelt. Még elõfordul az is, hogy ha látom , hogy valakinek a kérdésére senki sem válaszolt és én tudnék, akkor meg is teszem, még akkor is, ha már lerágott csont, mert tudom, hogy valaki nagyon várja rá a választ. Szerintem továbbra is segítsük egymást és ne foglalkozzunk a rossz májú emberekkel!

Azokra a kérdésekre miért nem kapok választ amelyeket valóban tudni szeretnék?

Van vagy 4 oldalnyi kérdésem, ebbõl összesen 3 kérdés van amire érdekelne a válasz mert fontos lenne.

Legjobb válasz: Van lenyege az oldalnak! Linkel be a kerdest megprobalom megvalaszolno! Nem adok ra garanciat ,hogy tudom! Linkel be ide vagy privarba!

Van lenyege az oldalnak! Linkel be a kerdest megprobalom megvalaszolno! Nem adok ra garanciat , hogy tudom! Linkel be ide vagy privarba!
Akkor tessék, már ketten várjuk a kérdéseidet, hátha éppen tudunk segíteni! Egyébként meg nem muszáj ide ki íri a kérdésed, létezik ég a fapados megoldás is mint régen: "Könyvtár..." Valószínûleg rossz témaköröket jelölsz meg, és nem az éppen aktuális válaszadókhoz jut el a kérdésed. Azért ha komoly kérdésekrõl van szó, és elvan találva a témakör, akkor azért elég nagy szokott lenni a kérdésre kapott válaszok aránya!
Ha négy oldalnyi hosszúságú kérdéseket teszel fel, ki az ördög fogja azt végigolvasni? Jó, hogy nem a Bibliát másolod be. Én az ilyen bõ lére eresztett lefetyeléseket egyszerûen átugrom. Rövid, egymondatos, figyelemkeltõ, kicsit provokatív kérdés a nyerõ.
Van értelme az oldalnak, jó unalomûzõ. Vannak olyan kategóriák, amiben csak a hülyék gyülekezete van, ott ne is várjál választ..
Ha jól számolom, már hárman várjuk a kérdésedet, amire választ szeretnél. Nincs rá garancia, hogy tudunk is, de próbálkozz, csatlakozom a próbálok értelmes választ adni klubhoz.

Miért csinálja ezt a laptopom? Másfél éve nem kapok választ erre sem a szervizesektől sem senkitől.

Majdnem másfél éve vettem toshiba satellite l850-13u laptopot. Akkor hozta elősször a hibát, elküldtem szervízbe, ott azt mondták semmi baja , csak annyi hogy rossz drivert tettem fel. Aztán hiába pakoltam fel csomó drivert ugyanúgy hozta a hibát. Utána csodák csodájára magától meggyógyult... nem tudom mit cisnáltam vele de elmúlt a hiba. Most úgy gondoltam megérett a rendszer egy reinstall-ra .... erre megint elkezd behülyülni és már nem tudom mit csináljak vele.... linkelem a képeket a hibával

Legjobb válasz: A sok kis madárlábnyomra gondolsz a képernyõn? Mert az tipikusan driver és beállítási hiba. Aztán az sem igazán elõnyös, ha egyszerre ennyi alkalmazást futtatsz.

A sok kis madárlábnyomra gondolsz a képernyõn? Mert az tipikusan driver és beállítási hiba. Aztán az sem igazán elõnyös, ha egyszerre ennyi alkalmazást futtatsz.
A kérdező hozzászólása: igen arra gondolok. tudom hogy driver és beállításhiba, de konkrétan mi? nem jövök rá eszküszöm... a toshiba.huról letöltött megfelelõ driverek vannak fent... most teljesen szûz win 7-et futtatok. az sem lehet a baj hogy nem jogtiszta, mert az MSDN-rõl letöltött diák verzió... nem jövök rá
igen, tipikusan, vagy pedig egyszerûen csak szar a vga (bár ez a kevésbé valószínû) beteszel egy linux live cd-t, és megnézed, azzal hogy szuperál (amúgy rendszerbetöltés elõtt is ilyen?) https://www.google.hu/search?safe=off&q=notebook%20gpu%20pro..
milyen vga van a laptopban?
A kérdező hozzászólása: linuxal megy rendesen, már próbáltam. rendszerbetöltés elõtt nem hozza a hibát, random idõközönként csak. Radeon™ HD 7670M 2GB DDR3 a videókari
64 bites Windows 7 van fenn a gépen?
A kérdező hozzászólása: Igen, 64 bites van fent.
Töröld le a régi drivert és próbáld meg ezt: http://www.amd-drivers.com/download-RadeonHD7670M-mobility-d.. hátha megjavul.
Vagy próbáld meg ezt a béta verziót: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmo..

Miért nem kapok választ?

Nem nagyon írnak vissza a csajok ha írok nekik valami kedveset amit a fotón látok róla stb... Van egy fotó rólam. Tényleg gáz vagyok? Mi nem tetszik rajtam? Véleményt várok lányoktól, csak kíváncsiság céljából mert meg?rülök h mit?l van ez az igazságtalanság... :/

Legjobb válasz: nekem semmi olyan nincs ami nem tetszene rajtad. de az is lehet, hogy a természeteddel van baj. erre nem gondoltál?

nekem semmi olyan nincs ami nem tetszene rajtad. de az is lehet, hogy a természeteddel van baj. erre nem gondoltál?
Elég rossz a kép de szerintem külsöleg teljesen átlagoa vagy nincs veled gond. Talán a hozzáállás
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, mert a természetem mindig jó a lányokkal, persze élõben beszélek velük. Pedig nem írok full jó nõkre.
A kérdező hozzászólása: Szerintem megijednek tõlem, talán kicsit másképpen nézek ki mint a többi fazon. Nem kopasz stb...
A kérdező hozzászólása: Am köszi tõletek a választ! :)
Én csak annyit mondhatok barátom, hogy tedd le azt az Acer laptopot, és ismerkedj inkább buliban lányokkal! :)
Én sokkal csúnyább gyerek vagyok mint te, és egy gyönyörû barátnõvel vagyok 2 éve együtt... Ehhez mit szólsz? :)
A kérdező hozzászólása: Azt hogy király..
Semmi baj nincs veled szerintem, lehet, hogy csak nem a megfelelõ lányoknak írtál. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!