Találatok a következő kifejezésre: Miért kapnak válaszokat (75 db)

Talán mert ezt látogatják a legtöbben ?
A kérdező hozzászólása: Kb fele? Szerintem kb a 99%-a nem az a kategória. Talán még több is mint 99%.
Honnan tudod, hogy én például nem szoktam más kategóriába írni? Fõleg, hogy névtelenül ír a legtöbb ember.
A kérdező hozzászólása: Onnan hogy feltettem egy órája egy kérdést egy másik kategóriába és eddig 2 válasz érkezett, amit igazából nem is nevezhetünk válasznak. Míg ide 10 perc alatt 10 válasz érkezett.
Fontos lenne azért tudni, hogy melyik kategóriába raktad ki és, hogy mit.
A kérdező hozzászólása: Talán nézz meg másik kategóriát is, ne csak ezt és akkor megtudhatod.
Tudod mit kedves kérdezõ.Linkeld be a kérdésedet a másik kategóriából és szerintem oda is hamar sok válasz fog érkezni.Bevállalod?
Kérdezõ, honnan tudná meg az elõzõ válaszadó, hogy melyik a te kérdésed ha nincs neved fölötte?
Te ezt írtad fentebb " Ha viszont más kategóriába kellene írniuk, akkor kiderülne hogy hülyék és az nem tenne jót az amúgy is padlón lévõ egójuknak." Erre volt az én válaszom az, hogy Te honnan tudod, hogy én csak ebbe a témába írok? Honnan tudod, hogy nem írok a családi témához, vagy akárhova máshova?
Pont te vagy a példa kérdezõ hogy itt kötekedhetünk, humorizálhatunk nincs politika nincsenek észérvek nincs józan ész.Csak szanaszét szopatom és kész.
Én is tapasztalom ezt a jelenséget. Több oka van szerintem. 1. Leglátogatottabb ez a kateg. 2. Ha nem értesz hozzá is lehet okoskodni vagy trollkodni. 3. Érdemi válaszhoz fel kell nõni, az itt jelenlévõk fele kb pedig még nem igazán ez a kategória.
Mert itt csupa intelligens kérdés van. A tiéd pont ellenpélda.
Mert sok a troll itt.
Mert amiket ide írok azt más kategóriákból élbõl törlik.
A kérdező hozzászólása: Akik ebben a kategóriába írnak mind tapasztalt, bölcs embereknek érzik magukat, és azt gondolják náluk okosabb nincs is a világon, pedig hülyébbek mint a macskám kölykei.
Mert ezen az oldalon a tizenévesek vannak a legtöbben, vagy ha nem is a legtöbben, de legalább a legaktívabbak, és ez a téma érdekli legjobban.
Mert ezt a kategóriát látogatják a legtöbben. És persze sok olyan másik kategória van, ahol a válaszoláshoz szükség van minimális jártasságra is a témában, ami tovább szûkíti a kört. Itt viszont a kérdések nagy részét egyszerû tapasztalatból is meg lehet válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Ha viszont más kategóriába kellene írniuk, akkor kiderülne hogy hülyék és az nem tenne jót az amúgy is padlón lévõ egójuknak.
más kategóriába is érkezik válasz. az tény hogy kevesebb.. de azért érkezik.
" Akik ebben a kategóriába írnak mind tapasztalt, bölcs embereknek érzik magukat, és azt gondolják náluk okosabb nincs is a világon, pedig hülyébbek mint a macskám kölykei. " S miért gondolnánk ezt, miért vagyunk hülyék? Mindenki más miatt jár ide fel, ebbe a témába.Van aki segít a másiknak, van aki csak kíváncsi másoknak milyen gondjai vannak, van aki csak trollkodni, szórakozni jár ide.. Most már kíváncsi lennék én is a kérdésedre.

Miért van az, hogy a hülye kérdésekre mindenki kap választ, a fontosak meg válasz nélkül maradnak?

Vagy az emberek csak szórakozni járnak ide? Vagy csak most nyavajgok, mert valamire nem kaptam választ? (valószínűleg igen)

Legjobb válasz: Na, erre a hülye kérdésre is írtam egy választ...

Na, erre a hülye kérdésre is írtam egy választ...
Én még válaszra sem méltatom
A kérdező hozzászólása: Köszi-köszi
Az emberek arra válaszolnak, amire tudnak. Elõször arra, amire könnyû válaszolni. Tedd fel újra a fontos kérdést, más szavakkal.
Mert az emberek hülyék és komolytalanok. Az okos és komoly kérdésekre nem tudnak válaszolni, csak a buta és komolytalan kérdésekre.

Miért nincs válaszok a kérdéseimre pedig jó leírom hogy mit akarok még sem kapok rájuk választ?

Soundtrack-es linket kérnék?

Legjobb válasz: azért nincs válaszok kérdéseidre mert nem tudni írni te

azért nincs válaszok kérdéseidre mert nem tudni írni te
Elsõ :DDDDDD Igaza van, mégse írod le jól, hogy mit akarsz, mert már ketten nem értjük :D
Hungarishe???? Te ezt akartad írni: Miért nem kapok választ a kérdéseimre? Jól leírom, hogy mit szeretnék, de soha nincs egy válasz sem. Küldenétek Soundtrack-os linkeket? (És így már kérdés, nem pedig kijelentés. Csak a többi hozzászóló miatt javítottam, bocsi:D) De még mindig nemtudom, hogy milyen linkekre gondolsz, úgyhogy csak nincs jól leírva.


Miért nem kapok választ sok kérdésemre?

Miért van hogy több teljesen normális, értelmes kérdésemre egyszer?en nem kapok választ senkit?l? Pedig ezek tényleg fontosak, olyan dolgok amiket tudni szeretnék. Míg az egy nap 20-szor feltett bugyuta, vagy nyilvánvaló kamu kérdésekre 10-20 válasz is érkezik. Miért ezeket lovagolják meg ahelyett, hogy a tényleg segítséget kér? emberek kérdéseire fordítanának figyelmet?

Legjobb válasz: lehet hogy nem tudják a választ, vagy épp nincs kedvük....erre úgysem fogsz kapni olyan választ amilyent kérsz

lehet hogy nem tudják a választ, vagy épp nincs kedvük....erre úgysem fogsz kapni olyan választ amilyent kérsz
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom hogy erre a kérdésre úgysincs jó válasz, csak dühít a dolog. Mert így végülis az oldali nem éri el a célját, hogy valódi segítséget nyújtson, hanem olyanok játszótere lesz akik csak szórakozni meg lepontozni akarnak.:(
Valószínûleg nem olvassa a kérdésedet olyan, aki érintett a témában.
mer mik voltak azok a kérdések?
Linkelj be egy ilyen kérdést és akkor majd tudok erre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyszerûen látják, hogy van válasz, és akkor OK.
Nem tudom :)
Vagy nem tudnak rá választ. Linkeld ide mik azok és hátha még tudunk is valamit róluk..
Amit az 5-ösben linkeltél ez nagyon speciális kérdés ezért nem jött rá válasz, illetve jött hogy bonyolult és egy link ahol leírják.

Miért kapok néha durva válaszokat, mikor ez az oldal a segítségnyújtásra van kitalálva?

Kb. 1 1/2 éve vagyok olvasója ennek az oldalnak. Nagyon hasznosnak tartom, sok olyan kérdésemre kaptam választ, amit máshol nem tudtam volna feltenni. Viszont mostanában igen sok durva válasz érkezik és nem csak nekem. Miért válaszolnak azok az anyukák, apukák akiknek rossz napjuk van és csak ilyen arogánsan tudnak reagálni? Vajon akkor is így tennének, ha az arcukat kéne adni hozzá, vagy csak így inkognitóban merik megtenni?

Legjobb válasz: Ha az arcukat kellene adni hozzá tuti nem tennének így... Talán itt töltik le a feszültségüket. Talán... Igazából erre nem nagyon lehet választ adni. Ilyen emberek mindig lesznek sajnos. Nem csak itt az oldalon, hanem úgy az életben is. Még jó, hogy különbözünk. Nekem az a kedvencem mikor valakit elítélnek azért mert abortuszt szeretne vagy pont azért, mert megtartaná rossz körülmények között a gyereket. Na ott szoktak cifra dolgok elhangzani... Na meg a másik kedvenc a "lehetek így terhes" kérdések... +++

Ha az arcukat kellene adni hozzá tuti nem tennének így... Talán itt töltik le a feszültségüket. Talán... Igazából erre nem nagyon lehet választ adni. Ilyen emberek mindig lesznek sajnos. Nem csak itt az oldalon, hanem úgy az életben is. Még jó, hogy különbözünk. Nekem az a kedvencem mikor valakit elítélnek azért mert abortuszt szeretne vagy pont azért, mert megtartaná rossz körülmények között a gyereket. Na ott szoktak cifra dolgok elhangzani... Na meg a másik kedvenc a "lehetek így terhes" kérdések... +++
Én is pont így vagyok! Az utóbbi 1-2 hétben többször úgy megbántottak egyesek a válaszaikkal, hogy majdnem sírtam. Pedig nem provokatív vagy bántó volt a kérdésem, a problémámat írtam le :-(
egyetertek. nekem a lekezelo es kioktato hangnem nem tetszik es a szemrehanyasok, pl ha kerdesre segito szandeku valasz helyett az irjak "miert kellett raszoktatni?"
Egyetertek, szomoru ami itt vegbe megy neha sirlmas es egyben rohognom is kell rajta.
Hát igen. Az anyukák zöme azt képzeli, hogy csak az a jó, ami õ csinál, és ha valakinek más a véleménye, akkor jön a kritika. Nem egymást kéne kritizálni és lepontozni, meg kell hallgatni a másikat is, különben ennek az oldalnak nem sok haszna lesz, én és az ismerõseim is egyre ritkábban látogatjuk, pedig régebben nagyon sokat segített.
A kérdező hozzászólása: Az írások alapján és ha megnézzük a kapott pontok százalékát, én arra következtetek, hogy ez a kritikus "aranyos" csak 1-2 ember lehet. Sajnos szerintem itt élik ki magukat. Sok olyan kérdés van, ami elég sûrûn felmerül, de egy gyereknek is sokszor kell ugyanazt elmondani, csak úgy tanulja meg. Itt pedig sok kezdõ anyuka van és mért ne tenné fel azt a kérdést még egyszer, ami akár két héttel ez elõtt már 3-szor szerepelt. Még elõfordul az is, hogy ha látom , hogy valakinek a kérdésére senki sem válaszolt és én tudnék, akkor meg is teszem, még akkor is, ha már lerágott csont, mert tudom, hogy valaki nagyon várja rá a választ. Szerintem továbbra is segítsük egymást és ne foglalkozzunk a rossz májú emberekkel!

A Citromail ügyfélszolgálatnak a héten körülbelül 5x leírtam a problémámat, amire megoldást szeretnék minél hamarabb. Miért nem kapok választ tõlük kedd óta?

Pedig azt írják, hogy hétköznap munkaidõben 4-8 órán belül válaszolnak... Vagy iskolások üzemeltetik, akiknek tavaszi szünet van most?

Legjobb válasz: Amúgy gmailes emailt adtam meg, hogy arra válaszoljanak és oda elvileg meg is kellene érkeznie minden levélnek, amit küldenek. Van egyéb elérhetõségük? Akár telefonszàm is jó lenne, csak kapjak valami megoldást..

A kérdező hozzászólása: Amúgy gmailes emailt adtam meg, hogy arra válaszoljanak és oda elvileg meg is kellene érkeznie minden levélnek, amit küldenek. Van egyéb elérhetõségük? Akár telefonszàm is jó lenne, csak kapjak valami megoldást..
Ha a nem férek hozzá a levelezésemhez lehetõséget választod, akkor mi történik?
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Akkor az van, hogy felteszi a biztonsági kérdést, ami az, hogy melyik utcában laktam 8 éves koromban. Emlékszem rá, hogy regisztrációkor direkt ezt a kérdést választottam, mert ezt biztosan fogom tudni, még jó hogy tudom, azóta is itt lakom csak pár éve át lett nevezve.. és hiába írom be, nem fogadja el.. pedig kb. 10 variációval megpróbáltam: ékezettel, ékezetek nélkül, kis betû, nagy betû, rövid változat, hosszú változat és semmi.. most már ott tartok, hogy kiírta, hogy túl gyakran próbálkozom és 1 próbálkozásom van pár óránként & aztán írja, hogy ha túl sokat próbálkozom, úgy érzékeli, h fel akarom törni és ezért letilthatja a FB-omat.... Komolyan mondom ki vagyok akadva. Eddig mindig olyan tökéletesen megjegyeztem minden jelszavamat, nem volt gond, pedig nem egyszerûeket találok ki.. most azt rontottam el, hogy éjszaka félálomban változtattam meg és reggelre elfelejtettem. Csak a jelszavam egyik felére emlékszem, de nem tudom, hogy mi van utána és hogy elé írtam-e valamit.. azt is kb. 15 variációval kipróbáltam. Folyamatosan írom le a kipróbált szavakat..
A kérdező hozzászólása: Pontosabban mielõtt felteszi a kérdést, meg kell adnom egy új email címet, amit szeretnék majd használni. Utána a következõ lépés a biztonsági kérdés megválaszolása
Teljesen egyetértek a kérdezõvel, a Citromail egy kalap kaka, egy utolsó fosadék szires-szaros répaszem egy jó nagy adag hányásban, amit elõtte más más evett meg, hogy aztán ezt mind elírhassam ide :) )) Valószínüleg a Százlábú iPad elkotói hozhatták létre a Citromail-t. :) ))
A kérdező hozzászólása: El se hiszem... most megérkezett a jelszó helyreállító email :) de persze nem a citromailre, hanem a Gmailre ahova napokkal ezelõtt átirányítottam az üzeneteket.. és most adtam meg új jelszót, változtattam elsõdleges email címet. Szuper boldog vagyok :) :) :)
Úgy vártam ezt a kommentet. :) A biztonsági kérdést is nézd át, legközelebb, ha lesz ilyen, jól fog jönni. :)
A kérdező hozzászólása: Azt hol tudom megnézni? A biztonsági kérdést.
Sehogy, vedd úgy mintha nem is írtam volna. A biztonság bla bla bla érdekében ha egyszer beállítottad, többet nem változtathatod meg. Ha elfelejtetted, kérj segítséget a belépéshez az ismerõseidtõl. - Facebook súgó.
A kérdező hozzászólása: Itt van, mindenképpen a levelezõ szolgáltatóhoz kéne fordulnom.. de hiába, ha azok meg b.nak válaszolni.. lehet azt az üzenetemet se kapták meg. [link]
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); bongészõben ha mesterjelszót használsz akkor csak azt kell megjegyezd, de van a masterpassword hozzá ami biztonságossá teszi a böngészõt, nem tölti ki a mezõt csak ha beírod a jelszót, sõt a firefoxba se tudsz belépni jelszó nélkül, ha úgy kívánod. [link] A böngészõ jelszavakat vagy hagyod titkosítva a profilkönyvtárban és lemented mondjuk a mozbackup -al, [link] vagy kimented a password exporter-el. [link] Ebben mi nem tudunk segíteni.Én nem tudok neked megerõsítõ e-mailt küldeni. próbáld meg többször.járj a nyakukra, vagy a FB -nyakára (vagy kérj meg egy hacker-t). Szóval személyazonosítás nélkül és megerõsítés nélkül nem fog menni, legközelebb, (ha sikerül belépj) akkor használj biztonságos kapcsolatot, másodlagos email-t, telefonszámot...
A kérdező hozzászólása: Arra mindenképp jó volt az eset, hogy megtanuljam, fel kell írni a jelszavakat egy titkos helyre. Már meg is tettem az összes jelszóval, csak ez az egy hiányzik.. de nagyon :(
Minek a citromail ha van gmailed is? Én kb 5-6 éve gmailt használok.
2-es válaszoló: ??????
A kérdező hozzászólása: Hát látod ez egy nagyon jó kérdés, amire én se tudom a választ. Nekem is kb. 5 éve a gmail a fõ levelezõm, de megtartottam egy citromail fiókomat is és most azzal akadt egy elég komoly gondom és nem kapok tõlük választ! :(
Most erre milyen választ vársz?! Igen , iskolások üzemeltetik Nem , nem iskolások csak húsvétkor be vannak b*szva?! Vagy nem értem... Ezt mi honnan tudjuk?! Egy tanácsot tudok adni, nézd meg a spam mappát. Miért nem a problémádat írod le?!
A kérdező hozzászólása: Már leírtam a problémámat, de arra se kaptam választ :( Már nem azért, de szerintem az egy hét alatt nem néztem meg legalább 100x a spam mappát, a közösségi üzeneteket, a beérkezõt, mindent? Spam-szûrõ sincsen bekapcsolva. Postafiókom sincsen tele (2 darab üzenetem van összesen..) Az a problémám egyébként, hogy a hülye fejemmel citromailes címmel regisztráltam fel a FB-ra, évekig nem volt vele gond. Csak múlthéten megváltoztattam a jelszavamat és nem jut eszembe csak a fele, és már kismillió variációval megpróbálkoztam, de akkor meg már a FB írta ki, hogy nem próbálkozhatok egy darabig többet.. Gmailes címemre átirányítottam a citromailre érkezõ üzeneteimet, de hát hogy ha a citromailre sem érkezik meg, akkor nehezen tudja átirányítani :( de érdekes módon a különbözõ felesleges értesítésekrõl kapok emailt, pl. xy csoportba írt valaki. De a fiókomhoz tartozó üzeneteket nem kapom meg.. például arról sem kaptam értesítést, hogy megváltozott a jelszavam és hogy hol változtatták meg stb., a szokásos üzenet. Szóval így bárki változtatgathatná, csak azt venném észre, hogy nem tudok belépni, még bizonyítékom sincs, hogy nem én voltam.. de most én voltam, csak éjszaka közepén fáradtan változtattam meg és reggelre csak a fele maradt meg a fejemben.. Tudom, hülye voltam. De most már jó lenne, ha legalább egy olyan választ kapnék a citromailtõl, hogy nem tudják megcsinálni, és hagyjam õket békén.
A kérdező hozzászólása: Ja, lehet, hogy húsvétkor be vannak b...va, de akkor már egy hete húsvétoznak.. vagy alkoholisták :) hétfõ óta szenvedek ezzel.. és nem azért zavar a dolog, mert FB-függõ vagyok, mert ha arról lenne szó, csinálok új FB-t, de ez egy ilyen hobbimhoz készült FB, sok külföldivel beszélek és csereberézek és most várják az üzeneteimet hiába..
Nem a Citromail a gond hanem a Facebook. Én is mehettem volna a szolgáltatómhoz panaszkodni, mikor nem jött meg a kétszeres azonosításhoz a Facebook SMS, ellenben az összes egyéb SMS máshonnan kivétel nélkül megjött. A Citromail tehetetlen. Csak próbálkozni tudsz, hátha egyszer megjön. Legközelebb írd fel a jelszót. Nekem van egy KeePass adatbázisom a jelszavakkal, ha változtatok, azzal egyidõben átírom az adatbázisban is.
A kérdező hozzászólása: Hm, igen érthetõ is lenne, amit írsz, de akkor hogy létezik az, hogy a másik Facebook-omról - ami Gmaillel lett regisztrálva - megkapom az értesítést azonnal, ha jelszót változtatok vagy az emlékeztetõt? Mind a két Fb jelszavát ugyanakkor változtattam meg.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); -válassz bizalmi kapcsolatot [link] -használd a kódgenerátort -adj meg másodlagos E-mail-t -Böngészõben tárold a jelszavakat mesterjelszóval védve! tévhit, hogy nincs titkosítva. 2x-esen is ha mesterjelszót használsz! -E mail-nél állítsd be hogy az üzeneteket továbbítsa (másolja) a másik póstafiókba, így 2 fiókban lesznek az üzenetek. [link] -E-mail -nél hasznáj jelszóemlékeztetõt (biztonsági kérdés)! Gmail-nél: [link] Azt hiszem ezek után sem tudsz belépni akkor nem tudom mi van! Citromail-t meg felejtsd el, nagyon nem jó! Gondolom ott is van átirányítási lehetõség, használd, ha fontos az a fiók!

Azokra a kérdésekre miért nem kapok választ amelyeket valóban tudni szeretnék?

Van vagy 4 oldalnyi kérdésem, ebbõl összesen 3 kérdés van amire érdekelne a válasz mert fontos lenne.

Legjobb válasz: Van lenyege az oldalnak! Linkel be a kerdest megprobalom megvalaszolno! Nem adok ra garanciat ,hogy tudom! Linkel be ide vagy privarba!

Van lenyege az oldalnak! Linkel be a kerdest megprobalom megvalaszolno! Nem adok ra garanciat , hogy tudom! Linkel be ide vagy privarba!
Akkor tessék, már ketten várjuk a kérdéseidet, hátha éppen tudunk segíteni! Egyébként meg nem muszáj ide ki íri a kérdésed, létezik ég a fapados megoldás is mint régen: "Könyvtár..." Valószínûleg rossz témaköröket jelölsz meg, és nem az éppen aktuális válaszadókhoz jut el a kérdésed. Azért ha komoly kérdésekrõl van szó, és elvan találva a témakör, akkor azért elég nagy szokott lenni a kérdésre kapott válaszok aránya!
Ha négy oldalnyi hosszúságú kérdéseket teszel fel, ki az ördög fogja azt végigolvasni? Jó, hogy nem a Bibliát másolod be. Én az ilyen bõ lére eresztett lefetyeléseket egyszerûen átugrom. Rövid, egymondatos, figyelemkeltõ, kicsit provokatív kérdés a nyerõ.
Van értelme az oldalnak, jó unalomûzõ. Vannak olyan kategóriák, amiben csak a hülyék gyülekezete van, ott ne is várjál választ..
Ha jól számolom, már hárman várjuk a kérdésedet, amire választ szeretnél. Nincs rá garancia, hogy tudunk is, de próbálkozz, csatlakozom a próbálok értelmes választ adni klubhoz.

Miért csinálja ezt a laptopom? Másfél éve nem kapok választ erre sem a szervizesektől sem senkitől.

Majdnem másfél éve vettem toshiba satellite l850-13u laptopot. Akkor hozta elősször a hibát, elküldtem szervízbe, ott azt mondták semmi baja , csak annyi hogy rossz drivert tettem fel. Aztán hiába pakoltam fel csomó drivert ugyanúgy hozta a hibát. Utána csodák csodájára magától meggyógyult... nem tudom mit cisnáltam vele de elmúlt a hiba. Most úgy gondoltam megérett a rendszer egy reinstall-ra .... erre megint elkezd behülyülni és már nem tudom mit csináljak vele.... linkelem a képeket a hibával

Legjobb válasz: A sok kis madárlábnyomra gondolsz a képernyõn? Mert az tipikusan driver és beállítási hiba. Aztán az sem igazán elõnyös, ha egyszerre ennyi alkalmazást futtatsz.

A sok kis madárlábnyomra gondolsz a képernyõn? Mert az tipikusan driver és beállítási hiba. Aztán az sem igazán elõnyös, ha egyszerre ennyi alkalmazást futtatsz.
A kérdező hozzászólása: igen arra gondolok. tudom hogy driver és beállításhiba, de konkrétan mi? nem jövök rá eszküszöm... a toshiba.huról letöltött megfelelõ driverek vannak fent... most teljesen szûz win 7-et futtatok. az sem lehet a baj hogy nem jogtiszta, mert az MSDN-rõl letöltött diák verzió... nem jövök rá
igen, tipikusan, vagy pedig egyszerûen csak szar a vga (bár ez a kevésbé valószínû) beteszel egy linux live cd-t, és megnézed, azzal hogy szuperál (amúgy rendszerbetöltés elõtt is ilyen?) https://www.google.hu/search?safe=off&q=notebook%20gpu%20pro..
milyen vga van a laptopban?
A kérdező hozzászólása: linuxal megy rendesen, már próbáltam. rendszerbetöltés elõtt nem hozza a hibát, random idõközönként csak. Radeon™ HD 7670M 2GB DDR3 a videókari
64 bites Windows 7 van fenn a gépen?
A kérdező hozzászólása: Igen, 64 bites van fent.
Töröld le a régi drivert és próbáld meg ezt: http://www.amd-drivers.com/download-RadeonHD7670M-mobility-d.. hátha megjavul.
Vagy próbáld meg ezt a béta verziót: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmo..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!