Találatok a következő kifejezésre: Miért kapcsol a (963 db)

Miért nem kapcsol ki billentyűzet? Ha ki kapcsolom a gépet, a billentyűzet, nem kapcsol ki. Most cseréltem alap lapot.

Legjobb válasz: És az neked m miért baj? Sajnálod tõle azt a fél wattot? Egyébként sok gépet billentyû paranccsal is be lehet kapcsolni. Ennek lehetõség kikapcsolható a BIOS -ban, de ettõl még lehet, hogy ugyan úgy áramot fog kapni a billentyûzet. Nekem a régi gépem volt ilyen (MSI AMD K9-es alaplap), az meg folyton az optikai egeremet égette.

És az neked m miért baj? Sajnálod tõle azt a fél wattot? Egyébként sok gépet billentyû paranccsal is be lehet kapcsolni. Ennek lehetõség kikapcsolható a BIOS -ban, de ettõl még lehet, hogy ugyan úgy áramot fog kapni a billentyûzet. Nekem a régi gépem volt ilyen (MSI AMD K9-es alaplap), az meg folyton az optikai egeremet égette.
Ezzel én is így vagyok! Nemrég vettem egy új gépet és ha kikapcsolom, a billentyûn égve marad a LED. Nem zavaró, csak furi. Kikapcsolni kikapcsol ha billentyûn megnyomom a kikapcsoló gombot is, de gombnyomásra nem indul, csak ha a gépházon nyomom be.

Miert kapcsol ki magától a telefonom?

Böngészőbe vagyok(Maxhton) klanhaboruzok és egyszer csak ki ír égy karikat ami keresztbe át van húzva és egyszerűen kikapcsol és mielőtt kikapcsolom az akku szintje 90% volt. Bekapcsolom 2% és aztán ki veszem az aksit visszakapcsolom onnantól kezdve meg növekszik a tőltottsegi szint nem értem mi baja amúgy a készülék egy Samsung Galaxy SII 5 hónapja van meg

Legjobb válasz: "Miert kapcsol ki magától a telefonom?" - Samsung...

"Miert kapcsol ki magától a telefonom?" - Samsung...
A kérdező hozzászólása: Am nem az én telom hanem haverome csak nem akartam magyarázni nekem égy sony xperia p keszulekem van

Miért kapcsol ki mindig a windows tűzfalam?

Avira Internet security-m van. És mindig kéri hogy kapcsoljam be.

Legjobb válasz: elképzelhetõ hogy maga az az avira kapcsolja ki vagy is az vezérli. nem ismerem. de használ comodot nagoyn jó és magyar

elképzelhetõ hogy maga az az avira kapcsolja ki vagy is az vezérli. nem ismerem. de használ comodot nagoyn jó és magyar


Miért kapcsol be magátol a gépem éjszaka?

Tegnap és ma hajnalban is bekapcsolt a gépem.(tegnap 2-szer, bekapcsolt mire fölkeltem reggel, kikapcsoltam, elmentem fogatmosni, felöltözni, és megint be volt kapcsolva, ma reggel csak egyszer)

Legjobb válasz: Kapcsold ki a tápegységet, vagy ha nincs rajta kapcsoló akkor húzd ki a konnektorból.Vagy a ház bekapcsolója rossz vagy az alaplapon levõ bekapcsoló áramkör.

Kapcsold ki a tápegységet, vagy ha nincs rajta kapcsoló akkor húzd ki a konnektorból.Vagy a ház bekapcsolója rossz vagy az alaplapon levõ bekapcsoló áramkör.
A kérdező hozzászólása: És mi volt a baja?
Hát az nem a legjobb vírusirtó, de biztos talált volna valamit az is, én a helyedbe holnap vinném a gépet egy szaküzletbe(illetve hasonló problémával vittem is nemrég).
A kérdező hozzászólása: Végignyomtam egy NOD32 ellenõrzést, nem talált semmit.
Lehet, hogy a tápegységgel van a baj, de lehet, hogy elkaptál egy vírust.
Az alaplapi gombelemnek semmi köze a ki be kapcsoláshoz.A gép bekapcsológombjával nem a tápot kapcsoljuk be!A táp a saját gombjával kapcsolható be, ekkor készenléti áramkör van mûködésben, a gommbal az alaplapról a készenléti áramkört aktíváljuk!
Ja az új táppal hibátlan lett :)
Nekem is ez jelentkezett , pár nap múlva elfüstölt a táp, szerencsémre nem vitt magával semmit.
A kérdező hozzászólása: *Egy ilyen gombelem, alaplapáramkör, vagy bekapcsolóizé csere mennyibe kerül kb? A gombelemet máshol olvastam, de gondolom az is okozhatja.
A kérdező hozzászólása: Ok!Kösz!De azért jobb lenne megoldani a problémát, mint a tüneteket kezelni, nem? Egy ilyen gombelem, vagy bekapcsolóizé csere mennyibe kerül kb?
Húzd ki.
Tápot kellett cserélni. El volt öregedve a tápegység(púpos kondik, rossz forrasztás..)

Miért kapcsol ki/kapcsol át a mikrofonom? Meg tudnám oldani valahogy, hogy ne kapcsoljon át?

Na az a helyzet, hogy pl: játékoknál a mikrofonom egy rövidke id? után átkapcsol és azt mondták, hogy nem hallanak, és én se hallom vissza magam ( igy hallom magam de játék közben csak kis ideig aztán átkapcsol a másikra:

Miért kapcsol át magátol a Tv-m?

Az elmúlt pár hétben elkezdett magától átkapcsolni a tv-m.Az ilyen paranormális kommentálások hanyagoljanak,köszönöm!

Legjobb válasz: talán megy tönkre? pontosan milyen tv, hány éves? pontosan mirõl kapcsol át mire? egyik-csatornáról másikra, vagy videóra, mire? többször is egymás után? távirányító mikor volt tisztítva utoljára?

talán megy tönkre? pontosan milyen tv, hány éves? pontosan mirõl kapcsol át mire? egyik-csatornáról másikra, vagy videóra, mire? többször is egymás után? távirányító mikor volt tisztítva utoljára?
"Kb 7-éves tv! Philips , a távirányítója már nincs meg.Egyik csatornáról a másikra olyan óra fél óránként átkapcsol." Másnál is volt hasonló probléma, de nem találtam még pontos megoldást :/ Úgyhogy több dolog is okozhatja: - elektronika megy tönkre a készülékben - külsõ zavar: új energiatakarékos izzó akár, vagy más közeli készülék zavarja - egyéb ami épp eszembe se jut :P ha lehet írd meg a pontos típusát, valahol rá van írva hátul ha igaz próbáld megfigyelni történik-e esetleg a csatornaváltáskor azzal párhuzamosan valamilyen külsõ dolog ami mindig azzal együtt történik vagy ha nincs már távirányítód akkor ugye a tv-n lévõ gombokat nyomogatod, lehet azokkal van baj?

Miért kapcsol be a gép, ha megmozdul az egér?

Eleinte nem tudtam, mit?l kapcsol be, de aztán észrevettem, hogy ha megmozdul az íróasztal, vagy véletlenül meglököm az egeret, azonnal bekapcsol a gép... ki lehet ezt valahogy kapcsolni?

Legjobb válasz: Szerintem nem kapcsol ki rendesen, elvileg nem kéne érzékelnie az egeret boot-oláskor. Vagyis érzékelni érzékeli, de nem lehet használni fõleg kikapcsolt állapotban. Az a gép olyankor nincs kikapcsolva... Húzd ki a konnektorból és dugd vissza az áramról a gépet és úgy nem fog bekapcsolni egérmozgatásra sztem és akkor ott a baj h nem kapcsol ki rendesen.

Szerintem nem kapcsol ki rendesen, elvileg nem kéne érzékelnie az egeret boot-oláskor. Vagyis érzékelni érzékeli, de nem lehet használni fõleg kikapcsolt állapotban. Az a gép olyankor nincs kikapcsolva... Húzd ki a konnektorból és dugd vissza az áramról a gépet és úgy nem fog bekapcsolni egérmozgatásra sztem és akkor ott a baj h nem kapcsol ki rendesen.
csak egyszerûen standby módba teszed, nem pedig kikapcsolod - ez a gyakoribb eset. másfelõl lehet hogy a biosban engedélyezted a mouse move, vagy keystroke bekapcsolást
A kérdező hozzászólása: Nem, én teljesen biztos vagyok benne, hogy kikapcsolom. Sosem megyek semmi másra, utálom az alvás módot is... :S

Miért kapcsolja ki a windows minden egyes indításkor az "Ablak tartalmának megjelenítése mozgatás közben. " szolgáltatást?

Olyan zavaró, hogy ez történik, pedig mindig vissza kapcsolom...

Legjobb válasz: Talán gyenge hozzá a géped, ezért kapcsolja ki...

Talán gyenge hozzá a géped, ezért kapcsolja ki...
A kérdező hozzászólása: proci: Intel i5-3570K alaplap: MSI Z77A-G43 RAM: 2db 8GB-os Corsair RAM modul 1600 Mhz-en CL9-es idõzítéssel videókártya: Inno3D GeForce GTX 650Ti BOOST szerintem ennek azért bírnia kéne...
Igen, ennek bírnia kéne...
A kérdező hozzászólása: Értem. És akkor ez ügyben valami segítség?

Miért kapcsol szétt egy idő után a telefonom és a számítógép közt az USB kapcsolat?

Orange san francisco telefonom van és pár másodperc után megszakad a kapcsolat ha megkezdem az adat áttvitelt.

Miért kapcsol ki a gépem?

Egyserűen nem értem. Zsír új táp. Felvettem a proci hűtőját Fast ra,hogy maximálisan pörögjön. A szobában sincs az a nagy meleg h túlmelegedjen. És persze a gépház oldala is le van véve h jobban szellőzzön. Nincs égett szag !!! Még kicsit se és nem forrók az alkatrészek. Mégis fogja magát és kikapcsol. Az egyetlen épkézláb ötletem a hűtőzsír mert hónapok óta nem lett cserélve de ez miatt kikapcsol ???

Legjobb válasz: arra nem is gondoltál h nem a hõ miatt kapcsol ki?

arra nem is gondoltál h nem a hõ miatt kapcsol ki?
A kérdező hozzászólása: akkor mi miatt ??
A kérdező hozzászólása: nem vírusos 1 hete lett újrrakva eredeti win 7 32 bittel
esetleg hibanaplót megnézhetnéd mi történik
A kérdező hozzászólása: azt h tudom megnézni ? :S
zsír új táp? beraktad a tápot és utána már nem kapcsolódik be? (mert akk nagyobb táp kell)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!