Találatok a következő kifejezésre: Miért kapaszkodik lefelé (1 db)

Miért kapaszkodik fejjel lefelé a hullámos papagájom? Nem lesz baja?

Legjobb válasz: Hát szerintem attól függ, hogy mindig fejjel lefelé lóg, vagy csak néha. Mert nem vagyok szakértõ, de azt tudom, hogy ez nem egészen normális viselkedés. Csak egy tipp, de lehet, hogy elveszti az egyensúlyát ilyenkor.

Hát szerintem attól függ, hogy mindig fejjel lefelé lóg, vagy csak néha. Mert nem vagyok szakértõ, de azt tudom, hogy ez nem egészen normális viselkedés. Csak egy tipp, de lehet, hogy elveszti az egyensúlyát ilyenkor.
Nekem voltak hullámosaim, és szerettek fejjel lefelé lógászkodni, persze nem állandóan. Szerintem ez normális, ha a viselkedésén más gyanúsat nem veszel észre, akkor ne aggódj.
Semmi baja nem lesz. Nekem is volt hullámos, most egy nimfa van. Mindkettõ csinálta, még a szárnyaikat is csapkodták közben. Játszik. :) )) Az enyém mostanában meg balerinának gondoja magát olyan mozdulatokat tesz a kalitkában.
Enyém is csüng fejjel lefelé. Ugy imádom olyan kis cuki. Ja és nekem a hintán csinálja. Kis szédültmadár :D naon fiatal még. Sztem is normális, maximum lökött a madár de csakis jó értelemben ;)
Vagy ha nagyon zavar, akkor fordítsd meg a kalitkát.
Az enyém a csengõjén szokott himbálózni =) Játszik =)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kakadu ára, tartása?

Van valakinek kakaduja? Mennyibe kerül? Fiatal, lehetőleg 4-5 hetes fehérbóbitás kakadut szeretnék majd venni. Mikor költenek? Mindenféle tapasztalat érdekel.

7

Madárcsapda milyet használjak vagy van egyátalán?

hogyan, milyen madárcsapdát használjak mert othon sok a madár és aput idegesíti és légpuskát akar venni hogy le lője őket és ezért kéne inkább egy csapda ami élve fogja el és túl is éli a madár aztán kiszedjük a madarat és elvisszük és eleresszük őket az erőben

5

Hol tudok csináltatni a papagájaimra gyűrűt?

0

Törpepapagáj, mit tegyek?

A papagájom 4 hete van nálunk. Abszolút nem érdeklik a játékok, nem eszik mást csak kölest. Se játékok, se napraforgómag, se fürtösköles... semmi nem érdekli. Annyira ijedős, hogy nem tudok túl közel menni hozzá kalitka takarításnál megvadul, pedig csak végső esetben nyúlok be hozzá, nem hirtelenkedek. Így megszelídíteni sem tudom, és rémes látni, hogy így "él". Könyörgöm segítsetek! Annyira szeretem, és nem bírom így látni szegényt.

3

Libának fáj a lába, sántít. Mit tegyek?

Van pár libám és az egyik nehezen tud felállni, és amikor mászkál sántít. Mitől van ez, és hogy tudnám ezt kezelni?

5

Törpe hullámos papagájom van. Lassan 9éve hogy megvan annyira aggódok érte. Fura hangokat ad ki hogyha nem nézem felfújja a vagy nem tudom. Mi lehet a baj/baja?

nagyon aggódom!:(

8

Van olyan pávagalamb aminek van toll a lábán és ezen kívül nem kontya van a fején hanem búbja tollból?

1

Hogy lehet kuvik odut csinálni?

1

Egyesek miért tartanak fogságban, vadon élő madarakat?

Nem törődve azzal, hogy azok esetleg védettek. Nem törődve azzal, hogy nem tudnak róluk megfelelően gondoskodni, így akozk rövid időn belül kínok között elpusztúlnak.

4

Hogy kell tartani kuvikot? (Engedéllyel)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!