Találatok a következő kifejezésre: Miért kötik az ember (7 db)

Miért nem kötik be magukat az emberek?

Nem hiszem el, hogy olyan kényelmetlen, én mindig bekötöm magam, észre sem venni, azt se hiszem el hogy elfelejti az ember, csak 1 mozdulat

Legjobb válasz: Én kényelmetlenül érzem magam, ha nem kötöm be az övet.

Én kényelmetlenül érzem magam, ha nem kötöm be az övet.
Az eddigi kilométereimbõl legalább i milliót mentem öv nélkül. Volt két közepesen súlyos balesetem, egy autóval, egy kamionnal - öv nélkül - és élek. A személyautómban hosszabb úton bekötöm, mert csipog a nyavalyás és nem hagyja abba. Egyszer láttam egy boltban Görögországban minden típushoz való övcsat - végeket, én hülye nem vettem. Kamionban nem leszek napi 9 - 10 órát odaszíjazva az öléshez. Tisztában vagyok a kockázattal, sok balesetet láttam már. Más meg bagózik, holott tudható, sokkal nagyobb így az esélye a tüdõrákra, mégis szívja, és még fizet is érte.
Nincs értelme azon vitatkozni melyik a biztonságosabb. Van egy-két kivétel, de az esetek túlnyomó többségében az öv életet ment. Én mindig bekötöm magam, mert úgy érzem biztonságosnak a vezetést. Egyáltalán nem kényelmetlen számomra. Aki meg nem köti be magát ne csodálkozzon a büntetésen. Az államnak szüksége van dolgozó emberekre, autóvezetõk többsége meg ide tartozik. Megvédenek, hogy tudj fizetni, ennyi.
Mert buták. Én mindig bekötöm magam rutinszerûen. Nem is tudatosul bennem. Ahogy beülök rögtön nyúlok az övért. Na meg egész úton sem szeretném a pittyegést hallgatni. :)
Hakapeszi Élsz...Mert szerencséd volt. S mi van, ha legközelebb se leszel bekötve, de megmentett volna? Odaszíjazva, odakötve az üléshez. Úgy beszéltek mintha valóban mozdulatlanra odafogna az üléshez. Nem hiszem, hogy bárkit ennyire zavar. Túl van játszva a dolog már...
Ha meg ment hanem! Ez a nagy bírságolás akkor is jogtalan azért ha valaki nem köti be az övet!Tudom nem a rendõrök tehetnek róla , de ha az állambácsi nem a saját zsebét nézné hanem azt hogy az emberek biztonságba legyenek elég lenne annyi is ha a rendõr megállítja az embert , hogy elmondja milyen veszélyes öv nélkül vezetni, nem pedig a csekket nyomni az emberek kezébe! Ez kb olyan pl ha valaki nem akar gyereket és koton nélkül baxik és lám besikerül a gyerek , akkor ezek szerint ezeket az embereket is meg kéne bírságolni?
16. De zavar. Kamionban napi 9 - 10 órát oda vagy szíjazva (már ha bekötöd). Én autópályán gyakran felhúzott lábbal, vagy törökülésben ülök, ebben akadályozna az öv. És soha nem szólt érte egy rendõr sem, ezt akkor hozzák elõ, ha meg akar büntetni, de minden rendben, nincs más. Ismerek helyeket, ahol távcsõvel nézi a rendõr, ott bekötöm, máshol már csatolom is ki. Olyankor szoktam még bekötni, ha pl. Skandináviában ha nagyon csúszik télen, és benne van a pakliban, hogy a legjobb odafigyelésem ellenére is becsúszhatok az árokba. Szerencsém van...Meg még mi mindenben volt már szerencsém. Az élet csupa veszély.
Szedjenek csak bírságot. 1-2%-tól eltekintve, akik nincsenek bekötve, súlyosabban sérülnek egy balesetben. Az õ gyógyulásukat ki fizeti? A TB - vagyis mi mindannyian. Amúgy a biztosító sem fizet nem vagyoni kártérítést - ha vétlen vagy persze - ha nem voltál bekötve. Nem véletlenül.
Akkor ennyi erõvel azt is megbírságolhatják aki beköti az övet, vagy cigizik az autóban, hangosan hallgassa a zenét ez utóbbi nagyon elvonja a figyelmet, nem hallja a megkülönböztetõ jelzést használó autókat mentõ tb.Sõt még azokat is meg lehetne bírságolni akinek TV és DVD lejátszó van az autójába beépítve mert mind mind elvonja a figyelmét a sofõrnek és ezzel is balesetet okozhat.Ennyi erõvel ezekre és még sok mindenre is lehetne bírságot kiszabni!
A kérdező hozzászólása: Nyilván azért van az autóban öv, mert biztonságosabb, mintha nem köti be magát az ember. Nagyobb számban történnek tragédiák szerintem abból, hogy nem kötik be magukat az emberek. A büntetés.. hát máshol is büntetnek ezért, de igaz hogy a Te dolgod a Te felelõsséged hogy miért nem kötöd be magad. Az hergel fel igazából, hogy többen vagányságnak tartják, hogy nem kötik be magukat, és milyen gáz már bekötni magad, na az ilyenektõl falra mászok. Az utasaimnak is mondom hogy kössék be magukat, nem azért felõlem kirepülhetnek a szélvédõn, csak ha ellenõrzés van akkor ne kelljen ez miatt várakoznom..
Szokták mondani: "Aki hülye haljon meg!" Milyen igaz.
Én azért bekötöm magam mindig! Nem véletlen találták ki! Az meg, hogy más nem éri fel ésszel és simán túlélhetne övvel egy balesetet, de nincs bekötve és szétkenõdik a flaszteron 30m-t repülve azt meg pont lesz#rom nagy ívbe.
Én a magam részérõl el tudom hinni, hogy valakinek kényelmetlen. Noha én magam is úgy megszoktam a vezetésórák alatt még anno, hogy akkor érzem magam kényelmetlenül, ha nincs bekötve. Amúgy én úgy vettem észre, hogy sok embernek magával a büntetés elvével van baja. Mondván, jogos a büntetés, ha úgy közlekedik az ember, ha másokat veszélyeztet. De a be nem kötött öv ki másra veszélyes, saját magán kívül? És ezért büntetik meg? Hiába vagyok én is öves, ezzel teljesen egyet tudok érteni. Legalább azt hadd döntse már el mindenki önmaga, hogy saját magára mennyire vigyáz!
Ezt én sem értem az emberekbe, én egyszer felejtettem el bekötni magam és oylan furcsa volt úgy vezetni, mintha meztelen lettem volna vagy nemtudom. Én nálam már alapból benne van az hogy övet be kell kapcsolni.
Aki emiatt megdöglik, az meg is érdemli. Én még taxiban is bekötöttem mindig az övet. Sokat autózom. Még addig is bekötöm, ha csak eszembe jut inkább arrébb parkolni pár métert. Nézd meg mennyire tört az Audi, mennyire a terepjáró. Mégis a kulák halt meg a drága kocsijában, mert pénze volt, de esze már nem h bekösse az övet.
Hát te így érzed. Mások nem feltétlen. Egyébként én is be szoktam kötni.
Lehet hogy életet ment, viszont van olyan is amikor pont az öv okozza valaki halálát pl légszomjat kap miatta vagy belezuhan egy folyóba és bepánikol és megfullad a vízben, vagy éppen pont az menti meg hogy kizuhan a szélvédõn!Szóval érvek , ellen érvek egyaránt vannak, hozzáteszem nálunk a rokonságban ketten is azért maradtak életbe mert nem volt bekötve az öv! Egyet értek azzal, hogy azért mert valaki nem köti be magát miért kel több tízezer ft bírságot fizetnie (ez egy jó pénzbehajtás semmi több) Mindenkinek szíve jogának kéne eldöntenie , hogy becsatolja e az övet vagy nem!Én sem szeretem az övet de megszokásból bekötöm, de számomra is nagyon kényelmetlen idegesítõ dolog!
Én is mindig bekötöm magam. Már tapasztaltam is, h milyen hasznos egy karambolban. Szerintem sokak szerint egyszerûen ciki; vagány dolog nem bekötni magad. Egyébként nem csak magát veszélyezteti ezzel. A youtube-on van egy csomó kisfilm, ami azt mutatja be, h mi történik akkor, ha csak 1 ember nem köti be magát a kocsiban.
Én nem szeretem, és nem is szoktam magam bekötni. Kényelmetlen rövid és hosszútávon is. Egyet értek azzal, amit elõttem írtak, hogy legyen az az én felelõsségem, hogy bekötöm-e vagy sem. Hiszen, ha vállalom a kockázatot, hogy kilépek az utcára (sajnos már ebben is van kockázat a mai világban), akkor az autóban is el tudom dönteni be akarom-e kötni vagy sem. Viszont azt egyáltalán nem értem, hogy mások ezért miért szólnak le, sose zavart, ha valaki beköti magát mellettem, de az én dolgaimba ne szóljanak bele, és az vesse rám az elsõ követ, aki még semmi veszélyeset nem csinált az életben!
[link] 4-es vagyok, lemaradt a link :S
Utolsó úgy csinálsz mint ha még nem történt volna soha baleset máshol .Haltak már meg övvel és anélkül is nagyrészt szerencse kérdése!
Mi kocsinkban öv sincs a hátsó üléseknél például :)

Miért kötnek szerintetek az emberek egy másik emberbe?

Itt olyanokra gondolok, hogy valaki ki ír egy kérdést és oltja mindenki ahogy lehet??

Legjobb válasz: na például a második válaszoló egy kb. 10 éves gyerek:) vagy lehetnek még ilyenek az izomállat emberek, akik szintén 10 éves gyerek szintjén vannak.. szóval ebben a körben elterjedt a dolog:D

na például a második válaszoló egy kb. 10 éves gyerek:) vagy lehetnek még ilyenek az izomállat emberek, akik szintén 10 éves gyerek szintjén vannak.. szóval ebben a körben elterjedt a dolog:D
Vagy csak jó a humorom ami nektek nem annyira úgy látszik, mert csak 1 embernek esett le. :D (2. válaszoló)
Mondjuk azért, mert nagyon hülye az illetõ és normálisan nem lehet meggyõzni. Pl.szaporítani akar vagy itt kérdezget, mi baja az állatának, ahelyett, hogy orvoshoz vinné.
Errõl szól a mai világ! Mindenkibe ott kötnek bele, ahol tudnak. Nem kell felvenni a dolgot...
Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni. :D
nem értitek, hogy a második válaszoló viccbõl írta ezt?:D
Ez a tipikus kötözködõs, köpködõs, vádaskodó, véletlenül sem egymás mellett kiálló magyar virtus. Ezvan.
Próblémád van kicsirigó? Tanuljá má meg normális kérdést írni! Most itt lennél rád mérnék egy akkorát! Az elsõ válaszoló meg pfff. Kis anyámasszony katonája. Biztos állandóan verik otthon...
Második, téged biztosan vernek. Egy igazi "bátor" száj, internet harcos vagy. Szánalom!
A kérdező hozzászólása: Jah értem köszi a válaszokat! De mondjuk kiírok x kérdést oltanak 1000-el! De igazából ez az oldal nem azért van hogy ide kiírhatod minden kérdésed??
Azért van, de nagy százaléka csak azért regisztrál, hogy idiótaságokat írjon meg oltsa az embereket. Meg persze sokszor vannak tényleg falramászatós kérdések. :D
A kérdező hozzászólása: ahha!

Miért köti le az embereket az online játék?

Legjobb válasz: Mert az online világban az ember azt az oldalát mutathatja amelyiket akarja és igy egy uj Kamu életet mutathat be ahol a vagányabbnak látszik, mint a valóságban :)

Mert az online világban az ember azt az oldalát mutathatja amelyiket akarja és igy egy uj Kamu életet mutathat be ahol a vagányabbnak látszik, mint a valóságban :)
hogyvagyunkma?
Egyél szõrt a szõrös pocakomról :DD. Amúgy engem azért köt le, mert szeretek játszani, nekem ez az unalomûzés. Még mindig jobb mintha valami buliban drogoznék és halálra innám magam.
Játékszenvedély [szerkesztés] A kóros játékszenvedélyt (patológiás gambling) az addikciók körébe sorolják, lényege a hétköznapokból való menekülés, bár nem kémiai módon. A betegség alapja az agy biokémiájában keresendõ: a megfelelõ mennyiségû endorfin termelõdését segíti elõ a játék a beteg embernél; s legmélyén ugyanaz a szerotoninzavar lappanghat, mint a depressziónak, amellyel így rokonságban áll. Örömét a gyors és könnyûnek tûnõ nyerés lehetõsége, és a hozzá vezetõ út izgalmai (adrenalin-flash) adják. Nagy többségben férfiakat érint: eljátsszák pénzüket, vagyonukat, gyakran súlyos adóságokba bocsátkoznak, s ezzel házasságukat, családi kötelezettségeiket, hírnevüket is kockára teszik. Magyarországon is mûködnek több városban Gamblers Anonymus önsegítõ csoportok, amilyet elõször 1957-ben Los Angelesben alapítottak, hogy segítséget nyújtsanak a játékfüggõség legyõzéséhez. Deepak Chopra[10] szerint spirituális kielégületlenségrõl van szó valamennyi szenvedélybetegség esetében: "a spirituális tudatosság az egyetlen igazi és sokáig érvényesnek bizonyuló válasz a káros szenvedélyektõl való függõségre". Tim Harford is foglalkozik a játékszenvedély betegek viselkedésével, mint a racionális döntés egy „speciális” megnyilvánulása, lásd „Az élet rejtett logikája” c. mûvében. Egyre több kongresszus önálló szakmai témája a játékszenvedély betegség. A játékszervezõ cégek ezirányú társadalmi felelõsségvállalásán túlmenõleg a költségvetési kihatásai és morális kérdések is a vizsgálat tárgyát képezik. Elõzõ vagyok
A franc ha el nem viszi, mutáns vagyok. :D Nem vagyok kövér, mindig egyedül ülõ emberke, aki a szoba sarkában gubbaszt, de kb 10 éve játszok ugyanazzal a játékkal, kisebb nagyobb megszakításokkal... Azért köt le, mert szeretek játszani. Érdekes a világa, emellett nagyon jó a társaság. :) Az meg egy másik dolog, hogy számomra a valóság néha túl unalmas... Persze az se rossz ha az ember iskolában vagy melóhelyen van, mindennek megvan a maga elõnye, meg hátránya is. A lényeg, hogy semmit nem vigyél túlzásba és te urald a dolgokat, ne azok téged...
"de kb 10 éve játszok ugyanazzal a játékkal, kisebb nagyobb megszakításokkal... Azért köt le, mert szeretek játszani. Érdekes a világa, emellett nagyon jó a társaság. :) " Addig jó, amíg 10 év után rá nem jössz, hogy csak botok vannak a szerveren...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mielõtt valaki félreértené - ahogy ez meg is történt - én NEM vagyok ennek ellenére, szoktam néha én is nyomni.:) Meg a véleményem is kábé ugyanez, mint az utolsó válaszolóknak, csak kíváncsi voltam a tiétekre!
19-es, akkor nagyon jól csinálják, mert beszélgetek is velük, sõt az egyikük 2 éve szobatársam... :D
" sõt az egyikük 2 éve szobatársam... :D" Nem. Neked nincs szobád. Az egész csak egy beteg hallucináció. A valóságban egy árokparton ücsörögsz és billegsz valamint nyöszörögsz.
Azért örülök, hogy az emberi hülyeség nem fáj... Vagyis ez így nem pontos, mert fáj. Csak általában nem a hülyének. :D
Én nem vagyok se kövér se szõrös, szóval én nem is lehetek kocka? na ne mán'? Hát ebbû maunika show lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi, te is király vagy! :)
nem, elképesztõen király vagy, amiért téged nem kötnek le az olyan dolgok, amik csak a kövér szõrös Örökké Egyedül kockákat kötnek le
szánsájn
Mert abban az adott virtuális világba teljesen bele lehet feledkezni, tényleg leül elé az ember reggel 8kor és hopp már délután 5 van, fel kéne öltözni... és ilyenkor nem foglalkoznak a valós életükkel, problémáikkal amik nyomasztják õket.
Kösz én jól vagyok, és te? :)
mert egy közösséghez tartozhat és jobb beszélgetni mint egyedül gta zni pl.
engem az offline játék is le tud
Inkább ez, mint az alkohol, drogok és egyéb tudatmódosító szerek. Bár ennek is meg van a veszélye, hiszen hamar rákap az ember és nehezen hagyja abba. De tulajdonképpen ott is kapcsolatokat alakít ki, valami ilyesmi..
Mert nem izzadsz le a tanyán.
Mert imádom, amikor szidják az anyámat, én meg csak röhögök rajtuk. :D HON forever :D
A kérdező hozzászólása: De én emígy sem izzadok le a tanyán. Akkor velem van a baj és terhes lettem?
Az a lényeg, hogy növekszik az entrópia.
Mindenkire máshogy hat az alkohol. :)
Az alkoholtól felszabadultabb leszel. Jelenleg kiegyensúlyozott a lelkivilágod. Ez késõbb bármikor változhat, ugyanúgy ahogy egy általad leírt agresszív ember is lehet empatikus. Az alkohol csak felszínre hozza ami benned van, és az hogy mi van benned változik az életed során.
Azért, mert te már akkora alkesz vagy, hogy kell egy pohár ital a lehiggadásodhoz. Úgyhogy igyál valamit!
Lelkiállapottol függõa dolog, ha mértéketelenül iszol..könnyen te is válhatsz vadállattá..ha csak mértékkel fogyasztod, akkor nem lesz baj, valszeg te az utóbbi kategóriába sorolható vagy.
Ez sok mindentõl függ. Környezettõl, egyéntõl, hormonszinttõl... Magas tesztoszteron szinttel rendelkezõ emberek agresszivak lesznek. Az alacsonnyal rendelkezõk általában empatikusabbak. Az alkohol növeli a tesztoszteron szintet, ami agresszivitást válthat ki. Környezet sokat befolyásol. Egy alacsony tesztoszteron szinttel rendelkezõ férfi, aki általában empatikus, hölgy jelenléte mellett könnyebben kell ki magából. Társaságban szintén kötekedõbbek az emberek részegen. Az is, aki alapvetõen empatikus beleköt a falkán kivüli emberekbe. Egyéntõl, a személyiségjegyeidtõl. Például, találtak összefüggést alkohol fogyasztás és agresszivitás között az antiszociális jellemû emberekben.
"hölgy jelenléte mellett könnyebben kell ki magából." * Ha inzultálják... Jól sejtem, hogy itt nem lehet szerkeszteni?
Ami közös bennük, az, hogy a "különféle több" alkohol elfogyasztása után kivétel nélkül másnaposak lesznek.

Ha a ló annyira szereti az embert, meg kötõdik hozzá, miért hagyja a lovasat a földön, ha ledobja?

Sok videóban látom, ha a ló megugrik, vagy ugratni akarnak vele, az megijed, ledobja a lovast és el sétál onnan...

Legjobb válasz: Ha a ló dobta le a gazdáját, akkor nyilván oka volt rá, persze, hogy nem megy oda. Ha a gazdája véletlenül esik le, akkor egyébként odamegy, velem is volt ilyen kisebb koromban, még nem ment annyira a lovaglás, sokszor leestem, a ló mindig visszafordult. Ha ledobja az más.

Ha a ló dobta le a gazdáját, akkor nyilván oka volt rá, persze, hogy nem megy oda. Ha a gazdája véletlenül esik le, akkor egyébként odamegy, velem is volt ilyen kisebb koromban, még nem ment annyira a lovaglás, sokszor leestem, a ló mindig visszafordult. Ha ledobja az más.
Minden állat azt a kötõdést képes elvonatkoztatni az emberre, amit a saját fajtársai iránt érez. A ló menekülõ állat, ha baj van, az elsõ gondolata, hogy elszalad. A többi ló vele együtt szaladna, így ez rendben is van. Hiába fogja fel, hogy az ember nem ló, veszély esetén az elsõ gondolata a menekülés lesz. Ezzel szemben a kutya falkaállat, és baj esetén falkástul fordulnak a támadó felé. Meg úgy egyébként is ragadozó, így nem is szaladhat el amint valami nem tetszik neki. Jobbak a "fegyverei" is, így megteheti hogy a falkatárssal foglalkozik, míg egy lovat megesznek a ragadozók, ha menekülés helyett nekiáll a többieket pesztrálni.
Nem hagyja! Pontosabban nem mindíg, ezt attól függ hogy van idomítva, milyen a személyisége, illetve, hogy mennyire valós a veszély. Pl terepen a ló számtalanszor megréül a rohadt fácánoktól, de ha le is esel, azért az esetek nagyrészében nem vágtázik hazáig. ennek ellentéte, ha egy kóborkutya csapat üldözõbe veszi, akkor cseszheted, hogy majd megáll neked. A lovaknál mindenki a saját életét menti, ez a szabály. Megjegyzem, kutyát is akkor lássál odarhanni a gazdához, mikor mellette valakit petárdával dobál... Szóval ott is lehet ám félelmet elõidézni, olyat, hogy a kutya színét se látod egy darabig.
Bírom az ilyen álszentséget, és te megállnál a lóért vagy a kutyádért, ha az életedért futnál épp? Mert a ló halálra rémülhet egy zörgõ bokortól. Ha nem, akkor maradj csöndben inkább.
Ja és azt sem tudom honnan vetted, hogy a ló szereti az embert meg kötõdik hozzá. Ha ki tudod vívni a tiszteletét akkor tisztel, követ, megcsinálja, amit kérsz, de soha nem fog úgy kötõdni, mint egy kutya. Én még nem láttam olyan lovat, aki hisztizne, ha hazamegy a gazdája, de olyan kutyát nem egyet, aki végig nyüszíti a napot. Ezt nem rossz dologként írom, csak a lovak ilyenek.
Nagyon kevés ember tud ilyen közeli viszonyt kialakítani egy lóval, mert rengeteg idõbe telik. A lovak, ahogy elõttem is írták, ilyenkor az életükért futnak, mert természetüknél fogva menekülõ állatok. És nem is az számít igazán, hogy a ló otthagyja a lovasát, hanem az, hogy miután megnyugodott visszamegy hozzá. Mert eddig én szinte csak ilyennel találkoztam.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak azért huncut lovak... saját szememmel láttam egyszer, ahogy Didróka teljes kakaóval végigvágtázott a lovarda mögötti réten, hátán egy sikítozó kiscsajjal, aztán amikor végül az illetõ lepottyant, még két vágtaugrást ment, majd pedig nekiállt békésen legelészni, mint aki kettõig sem tud számolni. Szóval olyan nagyon nem lehetett halálra rémülve, csak éppen nem volt kedve prarírozni, és kitanult, öreg iskolalóként tudta már, hogy ha megszabadul a majmocskától, akkor neki szabadfoglalkozás lesz. :) Az a dolog lényege, hogy a ló nem szereti a lovaglást. Ez õt nem szórakoztatja. Éppen ezért kitalál magának dolgokat, amivel a lovast bosszanthatja, és bele viszi a játékba. Némelyik egészen fantasztikus, pl csapkodja a farkával az út széli bozótot, aztán látványosan megijed tõle, vagy a lovaspályának mindig ugyanazon a pontján eggyel alacsonyabb jármódba vált, akárhogy hajtják stb. az ilyen kis szemétkedésekben gyermeki örömük telik. És bizony súlyos esetben a ledobálásra is rászokhat.

Miért kötik el az ember karját vérvétel előtt?

Miért van erre szükség?

Legjobb válasz: Elõször is azért,hogy a véna kidagadjon,így könnyebb beleszúrni a tût.Másodszor pedig,hogy a vér nagyobb nyomással folyjon,és amikor beindult,lassan lehet lazítani a szorítást.

Elõször is azért, hogy a véna kidagadjon, így könnyebb beleszúrni a tût.Másodszor pedig, hogy a vér nagyobb nyomással folyjon, és amikor beindult, lassan lehet lazítani a szorítást.

Miért nem kötnek bele az izmos emberekbe?

Minap felment 3 "rajcsávó" és mindenkivel kötekedtek,beszéltek ba*omságokat rugdosták a hajlatukat a lábuknál, aztán ott állt egy kb 183magas kell?képp kiedzett férfi, ott voltak mellette meg háta mögött de nem piszkálták csak azokat akik soványok voltak vagy számukra "szerencsétlenek" Most ha valaki kiedzett akkor kevés az esélye hogy letámadják akárhol,vagy kötekedjenek vele? Ennyire félnek az ilyen emberekt?l?:D

Legjobb válasz: Ezt komolyan kérdezed? Annyi esze minden kötekedönek van, hogy nem kezd olyannal, aki laposra tudja verni egy-két ütéssel.

Ezt komolyan kérdezed? Annyi esze minden kötekedönek van, hogy nem kezd olyannal, aki laposra tudja verni egy-két ütéssel.
három raj egy edzett ember ellen már nem tuti gyõzelem, így inkább a gyerekeket, öregeket piszkálják. mellesleg ha ott voltak többen is, meg ez az edzett is, miért nem csapták le azt a hármat?
mert szánalmasok parasztok.. én ha beszólt olna nekem akkor is ütöttemm volna.. most belehalsz egy kis fájdalomtól? a mottó: amíg nem vagy korházban mit sírsz? :D
A kérdező hozzászólása: Gondolod a csávó törõdött velük

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!