Találatok a következő kifejezésre: Miért kötik az (70 db)

Miért van az, hogy mindig a fehéreket verik, mindig a fehérekbe kötnek bele, a fehérek miért nem kötnek a feketékbe, cigányokba?

A fehérek miért hagyják magukat és miért van az, hogy amelyik fehérrel nem történt még semmi, az közönyös azokkal akik már megtapasztalták a színesek állatias er?szakosságát? S?t, sokszor nemhogy közönyösek, hanem még a színeseket védik. Van olyan ország a közelben, ahol nem ilyen rasszista a légkör (értsd: fehérellenes, ill. indokolatlanul cigánybarát)? Pl.:

Legjobb válasz: Én itt, hazánkban még nem láttam agresszív feketét. Nem érdemes a bõrszín alapján ítélni, én a viselkedést ítélem el. A cigányok azonban a népes szaporulattal akarták elérni, hogy a többség ne merjen visszaütni. Úgy tûnik sikerült. Plusz a kulturális és mentalitásbeli különbségekrõl még nem is beszéltem... A liberalizmus súlyos bûne az, hogy átesve a ló túloldalára, mindenáron a kisebbségeket védi, még akkor is, mikor már semmi értelme sincs... Egyébként nem vagyok konzervatív beállítottságú, de a túlzott liberalizmusból már nagyon elegem van.

Én itt, hazánkban még nem láttam agresszív feketét. Nem érdemes a bõrszín alapján ítélni, én a viselkedést ítélem el. A cigányok azonban a népes szaporulattal akarták elérni, hogy a többség ne merjen visszaütni. Úgy tûnik sikerült. Plusz a kulturális és mentalitásbeli különbségekrõl még nem is beszéltem... A liberalizmus súlyos bûne az, hogy átesve a ló túloldalára, mindenáron a kisebbségeket védi, még akkor is, mikor már semmi értelme sincs... Egyébként nem vagyok konzervatív beállítottságú, de a túlzott liberalizmusból már nagyon elegem van.
Amíg egy cigány a miniszterelnök, addig ne várj el semmit.
Megoldások léteznek, de humánus megoldás nincs! Például a szaporodás megfékezésére legkésõbb a második purdé után el kell kötni az ork nõstényt még a szülõszobán. A viselkedésüket "tent city" tipusú munkatáborokban kellene beszabályozni. A villamoson való vegzálásnak pedig van hathatós ellenszere, mégpedig egy 50 cm-es 3/4"-os horganyzott csõ. Törd el vele a kulcscsontját és és kész. Egybõl tudja majd hol a helye.
Megakar szurkálni egy cigány, megvédem magam, de vigyáznom kell, nehogy 8 napon túl gyógyuló sérülést okozzak neki, mert különben engem csuknak le rasszizmusért. Ha meg hagyom, hogy leszúrjon, talán belehalok, a cigót meg felelõsségre se vonják. Ennyit a magyar igazságszolgáltatásról.
Mert a média és egyes felelõtlen politikai pártok elhitették velük, hogy nekik mindent szabad. Nem csak itt, hanem globálisan. Õk a sokat szenvedett kisebbség, akit a többség elnyom, emiatt jogosnak érzik a "lázadásukat".
Utolsó mondat idézõjeles természetesen.
Hát nem tudom, nekem úgy rémlik, mintha a fehérek voltak elõször agresszívak a feketékkel. Vagy az iniánok foglalták el Európát?, a Feketék hurcolák el Afrikába a fehéreket rabszolgának és erõltették rájuk a vallásukat? A feketék támadtak fehérekre a Ku Klux Klan egyenruhájába bújva? semmi köze ehhez a bõrszínhez, egyedül a szociális viszonyoknak van jelentõségük: iskolai, családi gazdasági helyzet. Beilleszkedés... ma egy cigánynak milyen esélye van a beilleszkedésre, valyon úgyanolyan esélye van, mint egy "magyarnak"? Én azt veszem észre, hogy a Jobbikosok csak az õ bûneiket róják fel, de a saját provokációjkat soha.
A kérdező hozzászólása: Komolyan érdekelne a jelenség, mivel Budapesten "tömegközlekedve" heti szinten látok kötözködést, hanem éppen belém kötnek... És hozzáteszem, szerintem nem járok túl rossz környéken (173-as busz vonala). Minden egyes alkalommal cigányok kötnek a magyarokba, fordított esetre egyre sem emlékszem. És mindig ugyanaz van: nézelõdés, keresik a tekintetet, aztán van-e problémád kérdés, odaszólogatás, verbális alázás, röhögés, kiabálás, a magyar meg inkább visszavonul, várja, hogy leszálljanak róla, és természetesen senki nem szól semmit... SZÉGYEN, komolyan mondom! Közvetlen környezetemben tett gyors kutatásom rámutatott arra, hogy a legtöbben azért nem szólnak bele, mert attól tartanak, hogy kés van a cigányoknál, illetve arra járnak rendszeresen, és mi van, ha legközelebb többen vannak és felismerik õket, stb. félelmek. Van valakinek valami reális, megvalósítható ötlete arra, hogy hogyan lehetne ezt az állapotot megszüntetni, visszaszorítani?
Mert azok a feketék azt hiszik, hogy amiért a kormány mindent megenged nekik, ezért a nép is! Szerintem pedig nekünk, átlagnépnek kell fellépni a cigányok ellen, mert amíg az adó 3/4-e arra megy el, hogy segélyre meg a börtönben levõ emberek táplálására költik, addig itt semmi haladás nem lesz! Mert a maradék 1/4-et a politikusok rakják el. Sajnos nem létezik olyan megoldás, ami jó lenne! Kitoloncolni? Hova? Gázkamra? Na ez teljesen embertelen!Ezzel a megoldással az õ szintjükre süllyednénk, akik agyonütik a nénit 3000Ft-ért! Ezt a két megoldást olvasom itt GyIK-en is, és minden fórumon. Ha lenne elfogadható mód, akkor lehetne apró haladás!
És kiskoromba azt se tudtam, mit jelet a cigány.Aztán amikor egy ismerõs nénit agyonvertek, mert õ adott nekik pénzt kölcsönbe, és nehogy vissza kelljen adni, megölték. Vagy amikor ordítva, köpdösve ment végig egy csapat az utcán, és beszólogattak mindenkinek.Hát ekkor untam meg õket, és azóta tudnám mindegyiket elküldeni Szibériába fát vágni, meg bányászni.
Azzal ogy a bûnösöket el kell ítélni, mélységesen egyet értek. De nem attól lesz bûnös valaki, mert cigány, fekete... ilyen szempontból nem szabad bûn és bûn között különbséget tenni (cigánybûnözés...) kriminalisztikailag sem állja meg a helyét legfeljebb egyes elvakult "kistudós szakember" fejében. Azonos bûnre azonos szigorral kell lecsapni mindenkire színtõl függetlenül, de ez nem így van.
Jut eszembe, arra sem emlékszem pontosan, hogy az ausztrál benszülöttek számüzték az Európába az elitéltjeiket, hogy megszabaduljanak a bûnözõiktõl veszélyeztetve egy védtelen társadalmat, vagy fordítva? Az ázsiaiak, amerikaiak, afrikaiak ausztrálok törtek európai országokra gyarmatosítani, kizsigerelni, kifosztani, pestist, és erõszakot bevinni, vagy fordítva? http://www.youtube.com/watch?v=g7Pb1Fs-WHQ Tanuljatok egy kis történelmet, mielõtt pálcát törtök mások feje felett!

Miért van az hogy valakihez nagyon kötõdöm vagy kötõdni akarok?

Nem rég ismertem meg valakit aki 10 évvel idõsebb nálam de mikor ott vagyok hol õ nagyon szeretnék vele beszélni vagy közelebb kerülni hozzá. Miért?

Legjobb válasz: magányos vagy? mert egy hullámhosszon vagytok? mert tetszik neked? ez kémia.

magányos vagy? mert egy hullámhosszon vagytok? mert tetszik neked? ez kémia.
A kérdező hozzászólása: Kémia? Nem is tudom :) Izgulok mikor tudom hogy õ is ott lesz de mikor mellettem van biztonságot érzek és megnyugodok. Olyan mintha eddig is ezt akartam volna :) De lehet csak az érzéseim is játszanak velem 16/L szóval az is lehet hogy fogalmam sincs az érzéseimrõl

Miért van az, hogy ha lófarok helyett feljebb kötöm össze a hajam, majd egy idő után kiengedem, sokáig fáj a fejbőröm?

Nem tudom, csak én vagyok ilyen, vagy másnak is így van, de tök fura, hiszen elvileg akkor húzza a fejb?rt a haj súlya, ha ki van engedve, vagy lófarokba van kötve teljesen lent, ezért nem értem ezt.

Legjobb válasz: ezzel mindenki így van és erre nem igen lesz gyógymód szerintem. ha feljebb kötöd a hajad akkor is húzod csak nem biztos hogy érzed. ez olyan mint mikor sokáig tartod fel a karod. utána fáj a vállad nem? elmozdítod a hajszálaidat a természetes helyzetükbõl. de az azért fáj utána mert a hajgumival szorosan összefogod és ez húzza amit csak azután érzel hogy kivetted ( tisztára mint mikor elszorítod a vérkeringésedet)

ezzel mindenki így van és erre nem igen lesz gyógymód szerintem. ha feljebb kötöd a hajad akkor is húzod csak nem biztos hogy érzed. ez olyan mint mikor sokáig tartod fel a karod. utána fáj a vállad nem? elmozdítod a hajszálaidat a természetes helyzetükbõl. de az azért fáj utána mert a hajgumival szorosan összefogod és ez húzza amit csak azután érzel hogy kivetted ( tisztára mint mikor elszorítod a vérkeringésedet)

61-éves vagyok és azt szeretném meg tudni hogy a kor osztályombeli hölgyek miért nem kívánják gyakrabban a szexet? És miért kötik a hét bizonyos napjához? Miért heti egy alkalommal csak?

Legjobb válasz: Ez puszta biológia, kedves uram:) Szóval nyilván a hormonháztartás már régen nem olyan, mint fiatalkorban, így a libidóra ható hormonok(ösztrogén, progeszteron, sárgatest serkentõ hormon) termelõdése is nagyon lecsökken, magyarán szólva nem lesz akkora a szexuális étvágy. Ugyanez a helyzet a férfiak hormonszintjeivel is(fõleg a tesztoszteron befolyásol itt). Illetve még az is visszaveheti a korosztályabelieket, hogy esetleg öregnek, csúnyának látják magukat.

Ez puszta biológia, kedves uram:) Szóval nyilván a hormonháztartás már régen nem olyan, mint fiatalkorban, így a libidóra ható hormonok(ösztrogén, progeszteron, sárgatest serkentõ hormon) termelõdése is nagyon lecsökken, magyarán szólva nem lesz akkora a szexuális étvágy. Ugyanez a helyzet a férfiak hormonszintjeivel is(fõleg a tesztoszteron befolyásol itt). Illetve még az is visszaveheti a korosztályabelieket, hogy esetleg öregnek, csúnyának látják magukat.
Heti 1 alkalom nem is olyan rossz. 18 f/karpatalja
Szerintem 61 nem is olyan öreg, én most eddzettem egy 80 éves bácsival, testépitö, komolyan full fiatalos a testalkata, s a viselkedése. Szerintem egyszerüen 60 körül a hölgyek nem tartják karban magukat és ezért ugy gondolják, már nem "illik" szexelni. Szerintem csak hozzáállás kérdése (meg egészség) :D Üdv van Hollandia Noord Amsterdam :-)
Második! Ne légy bunkó, Te is megfogsz öregedni egyszer. 22/L
Elõzõ, nem lehet, hogy azért látják magukat öregnek és csúnyának, mert valóban azok?:-)
Nézdd mááá a VÉN CSÕDÖRT még mindig Kefélhetne XD 18/f UKRAJNA:P:P

Miért van az, hogy az egyik ösztönhöz mindenki sokkal jobban kötõdik mint a másik kettõhöz?

A szociális, létfenntartó és szexuális ösztönök közül az egyikhez egy nagyságrenddel jobban kötõdik mindenki, mint a többihez. Mi ennek az oka? Mikor és hogyan alakul ez ki?

Legjobb válasz: Az élõlények szeretnek életben maradni. Ez már kezdettõl fogva így van. Amiben esetleg nem volt így, az kihalt. Többen könnyebb életben maradni, de egy csomó problémát felvet, és nem lehetetlen egyedül sem, így a szociális ösztön harmadlagos. Az egyedek elõbb-utóbb meghalnak, így hogy ezta törvényt megkerüljék, kénytelenek szexelni (utódot csinálni). Ugyanakkor az utódcsinálás rendkívül költséges és idõigényes, így a szex bár általánosan kiemelt helyen van, de közvetlen életveszélyben másodlagossá minõsül, elvégre aki életben marad, késõpbb még csinálhat új utódot. Az egyed önfenntartása így egyértelmû miért olyan erõs amilyen.

Az élõlények szeretnek életben maradni. Ez már kezdettõl fogva így van. Amiben esetleg nem volt így, az kihalt. Többen könnyebb életben maradni, de egy csomó problémát felvet, és nem lehetetlen egyedül sem, így a szociális ösztön harmadlagos. Az egyedek elõbb-utóbb meghalnak, így hogy ezta törvényt megkerüljék, kénytelenek szexelni (utódot csinálni). Ugyanakkor az utódcsinálás rendkívül költséges és idõigényes, így a szex bár általánosan kiemelt helyen van, de közvetlen életveszélyben másodlagossá minõsül, elvégre aki életben marad, késõpbb még csinálhat új utódot. Az egyed önfenntartása így egyértelmû miért olyan erõs amilyen.
A kérdező hozzászólása: Hát kedves 1-eske a rálátásod a témára igen csak hézagos! Ráadásul nem ez volt a kérdés! Amúgy meg nem mindenki a fajfenntartáshoz kötõdik legerõsebben! Tehát a kérdés továbbra is adott!
Mire alapozod hogy nem. Mert de. És de, ez volt a kérdés.
Mindenki ahhoz "kötõdik" jobban amelyiknél nagyobb hiányt szenved, aki szeretet hiányos az a szociális dolgok vonzák jobban, ill. szexuális. Az életben maradást pedig a félelem serkenti. Biosz, költõk, lerágott téma.
A legnagyobb ösztön a létfenntartó ösztön, ha ez aktiválódik azonnal pumpál beléd egy csomó adrenalint, igy rendkivül izgatott és gyors leszel. Ez is aktiválódik speciális módon a szexnél is a szexuális ösztönökkel együtt, de önmagában csak közvetlen veszély esetén aktiválódik. Szociális ösztön nincs is, az mind tanult viselkedésforma.
A kérdező hozzászólása: #3 Ne magadból indulj ki! Van aki a szexuális vágyinak nem tud ellenállni, van aki az anyagi javak birtoklásának, van aki szerettei elvesztésének már csak a gondolatától is összeomlik. Nézz utána az Enneagramnak! Ösztönök szempontjából nagyon is 3 típus van. De nem vitafórumot indítottam hanem egy kérdést tettem fel! Ha nem tudod rá a választ akkor a nézeteidet légyszi máshol vitasd meg!
Szerintem a lélek nem ösztön. És Azon keresztül nyilvánul meg minden szociális, viselkedési forma, a lélek minden megmagyarázhatatlan képességei, és maguk az ösztönök irányitása is, de ezt nagyon sokat kell tanulni. A tudás serkenti az ösztönt is, a cél irányába, a határozottság felgyorsitja és pontositja az ösztönöket. Lélek nélkül rögtön levetköznénk meztelenre és ész nélkül rohangálnánk a manapság nagyon szexin felöltözött nöstény egyedek után. Az állatoknak is vannak lelkei, de csak ösztöneik és érzéseik vannak, lelkük viselkedése inkább csak egész természetükben, vagy csoportosulásukban vehetõ észre.

Miért mozgó ünnep a húsvét? Úgy értem, tudom, mihez kötik, és az változó dátum, de miért lett az a támpont?

Legjobb válasz: A keresztyén húsvétot megelõzte az ókori húsvét, és akkor a holdtöltéhez viszonyatották a napokat. És akkor a Jézus megfeszítését az akkor már ünnepként számontarott nap elé tették, hogy nehogy az ünneopet megzavarják, ha esetleg várnak még egy-két napot. Tehát az ünnep akkor már létezett, és az a holdtölte utáni vasárnap volt.

A keresztyén húsvétot megelõzte az ókori húsvét, és akkor a holdtöltéhez viszonyatották a napokat. És akkor a Jézus megfeszítését az akkor már ünnepként számontarott nap elé tették, hogy nehogy az ünneopet megzavarják, ha esetleg várnak még egy-két napot. Tehát az ünnep akkor már létezett, és az a holdtölte utáni vasárnap volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Miért utálják, és gyûlölik, az öregek a fiatalokat? És miért kötnek bele, folyton, a fiatalokba?

A fiatal gyûlölõ,vagyis az ÉN szavaimmal,Ifjista öreg emberek,miért szólnak rá,vagy kötnek bele oknélkûl a fiatal párokba? Zavarja õket,egy boldog Fiú és Lány kapcsolata?

Legjobb válasz: Én nem általánosítanék, bár alóban nem ritka jelenség. De majd megkapod a választ: a mai fiatalok nem ismerik a tiszteletet, amit persze ugye megtanulhattak a mai felnõtt korosztály tiszteletre vonatkozó példamutatásából. Ja, nem, mégsem. Hiszen folyton folyvást azt szajkózzák, a mai fiatalok milyen züllõttek és ostobák. Akkor nem tudom a választ.

Én nem általánosítanék, bár alóban nem ritka jelenség. De majd megkapod a választ: a mai fiatalok nem ismerik a tiszteletet, amit persze ugye megtanulhattak a mai felnõtt korosztály tiszteletre vonatkozó példamutatásából. Ja, nem, mégsem. Hiszen folyton folyvást azt szajkózzák, a mai fiatalok milyen züllõttek és ostobák. Akkor nem tudom a választ.
Ez mindig is így volt szerintem, és így is lesz. :)
Egy fiatal nem tudhatja, milyen öregnek lenni. Ez nem baj. Az már sokkal nagyobb baj, ha az öreg felejti el, milyen volt fiatalnak lenni. Persze lehet, hogy nem is akarnak emlékezni. Akkor pedig az a válasz, hogy gyûlölnek mindent és mindenkit, ami vagy aki a fiatalságot idézi fel bennük.
Én nem így vettem észre Mifelénk nagyon sok rendes és kedves idõs lakik. Gyakran csevegni is szoktam velük, ha éppen nincs más dolgom (buszra várok pl)
A fiatalok sem szeretik az öregeket. Ez oda-vissza mûködik.
Irigység, butaság. Ha rád jön, mennyetek szobára.
Igen, alapjáraton nem zavarná a fiatalokat az öregek, de az öregek a legtöbb esetben már azt irritálónak tartják, ha egy fiatal van a közelében, és szép, okos, stb... Ha meg még párja is van....az már megbocsájthatatlan bûn.
OFF: Miért teszel mindenhová vesszõt???!!! ON: Talán az is benne lehet, hogy féltékenyek, hogy õk már nem lehetnek ilyen fiatalok. Meg azért is persze, mert tényleg nem olyan ez a mai generáció, mint amilyenek õk voltak, és ez zavarja õket. Meg szerintem legtöbbjük alapból ilyen búskomor hangulatú, és mert nincs jobb dolguk.
Már az ókori görögök is azt mondták, hogy bezzeg az én idõmben, mi mennyivel jobbak voltunk. Természetesen akkor is csak a butábbak mondták ezt. A fiatalok mások, de nem jobbak vagy rosszabbak. A sajtó pedig valóban gerjeszti a gyûlöletet, mert a sikerekrõl, a kiemelkedõ teljesítményekrõl, amelyet a fiatalok értek el, mélyen hallgat.

Ellentmondás hogy a szocik hagyták az extra rezsi profitot, tán még támogatták is, amikor ideológiailag ez pont az ellenkezőjük? És akkor miért kötnek bele ebbe a rezsi dologba, miért nem tettek ellene, ha tudtak róla?

Hol szocialisták ezek ha nem tették meg azt amit meg kellett volna tenniük, és amikor valaki más megteszi helyettük, elkezdenek fújolni, sarazni. Ezek sehol soha nem támogatták a kisembert, mégis örömmel hordják magunkon a szocialista álarcot, megcsúfolva ezzel az ideológiát, az öregeket meg átverik vele. Ebben az országban szerintem nincs is igazi baloldali párt, csak ultraliberálisok meg kapitalisták vannak. A vicces az hogy tettek alapján a Fidesz a baloldali párt, a Jobbik meg a jobboldali. Akik meg a "baloldalon" vannak, meg valami ufók.

Legjobb válasz: "Ezek sehol soha nem támogatták a kisembert, mégis örömmel hordják magunkon a szocialista álarcot,..." 100 napos pénzszórás, nyugdíjemelés minden józan határon felül, az neked semmi? :) "Ebben az országban szerintem nincs is igazi baloldali párt, csak ultraliberálisok meg kapitalisták vannak. " Sajnos nagyot tévedsz, ebben az országban csak baloldali pártok vannak. Vezéred pártja azért olyan sikeres mostanában, mert balról elõzi be a szocikat.

"Ezek sehol soha nem támogatták a kisembert, mégis örömmel hordják magunkon a szocialista álarcot, ..." 100 napos pénzszórás, nyugdíjemelés minden józan határon felül, az neked semmi? :) "Ebben az országban szerintem nincs is igazi baloldali párt, csak ultraliberálisok meg kapitalisták vannak. " Sajnos nagyot tévedsz, ebben az országban csak baloldali pártok vannak. Vezéred pártja azért olyan sikeres mostanában, mert balról elõzi be a szocikat.
Csak ne felejtsd el EU tagok vagyunk, így a kormány nem tehet semmit a szabad piaci versenyben.Illetve tett, aminek lesz következménye. Lehet berúházások nem fognak létrejönni, milliárdos értékben munkahelyeket teremtve, mert az EU befagyasztja a pénzt. Mondjuk tudom, hogy az átlagnak nehéz utána nézni, a négy szabadság elvnek, ami az EU alapja. Mert akkor szerintem, mindenki értené, hogy gázos amit a Fidesz csinál. Ezt nem így kellett volna csinálni, hanem értelmesen.
Ellenzékben az a dolguk, hogy lehurrogják a kormány intézkedéseit. A Fidesz pedig teljes mértékig baloldali párt. A Jobbik pedig szélsõbaloldali (azaz kommunista). Az MSZP(és társai) inkább baloldali, de azért még mindig a legjobbosabb párt az országban. A rezsicsökkentés meg olyan dolog, ami a világpiaci ártól függ leginkább. Verhetik a mellüket érte, ahogy például a termálvizekért is, de attól még nem lesz az õ érdemük.
Hát én ebbõl az összefüggéstelen böfögésbõl nem igazán tudom kihámozni, hogy mire gondolsz pontosan és mit szeretnél megtudni. Talán más majd nagyobb sikerrel jár.
Még valami. A szociknak hatalmas visszaosztást lehet feltételezni, amibõl részesült a párt és néhány ember. és ugye a pííz az kellene. Ehez képest a trafikmutyi max cserkész csíny.
Mirõl szól a történet? A szocik jó alaposan feltupírozták az energiaszolgáltató cégek profitját a garantált profit folyamatos emelésével. Miközben hogy ne legyen botrány államilag alanyi jogon támogatták és ami legrosszabb hitelekbõl. Most azt mondják hogy õk is támogatják a rezsi csökkentést, de nem a garantált profit visszavágásával. Hiszen szegény multik tönkremennek. (amire semmi bizonyíték nincs. Hanem a támogatások emelésével garantálnák hogy mindenki kevesebbet fizessen. Az ember esze megáll! Kit akarnak etetni evvel a [email protected]ággal? Azért adózzunk hogy a multinak legyen extraprofitja?
A kérdező hozzászólása: (Bocs tényleg, csak telefonról írok és nem igazán lehet átlátni.) A kérdés az hogy miért nevezik magukat a Mszp-sek szocialistának amikor teljesen szembe mennek a baloldali, szocialista ideológiával. Nem tettek semmit sem az extra profit ellen, még támogatták is a mutyikat. Amikor a Fidesz végre próbál valamit tenni az emberekért akkor meg le van fújolva. Egy szocialista párt lefújjogja azt az intézkedést ami a kisembert is segítené?
Akkor úgy írom, hogy egyetlen egy céget se részesíthet elõnyben, vagy hátrányban. A beruházásokat pedig úgy kell értelmezni, hogy EU-s pályázatok formájában. Most nagyon komoly pénzt fog kapni az ország, és gáz lenne, ha az EU befagyasztaná ezeket.
A maszopnak semmilyen ideológiája nincs a zsidókhoz és az EU-hoz való feltétlen lojalitáson, illetve a magyarellenességen kívül. Magyarországon se jobb-, se baloldali pártok nincsenek.
A szocik sajat berkeken belul jotekonykodtak es a tavho afajat 25%-rol 5%-ra csokkentettek , a fidesz mas fa.szaval veri a csalant : a sajat hasznabol nem enged, de a szolgaltatokat kotelezi az ingyenkampanyra(mert ha valakinek nem lett volna vilagos , ez mar a kampany) . A fidesz azt harsogja, hogy a szocik 100%-al emeltek a villamos aram arat, amit ok a 10%-os csokkentessel teljesen visszaadtak az embeknek .. Csak en erzem ugy, hogy ez paradoxon ?

Miért kötnek folyton belém a szüleim és miért kivételeznek az öcsémmel?

Van egy öcsém aki fél évvel fiatalabb nálam ( ?t örökbe fogadták ) . Õ a szüleim kis kedvence , egész nap a gép el?tt ül és ha valamit rosszul csinál akkor az nem baj . De nálam minden apróságba belekötnek . Például ma reggel be szerettem volna gyújtani és el?ször azért ordibáltak velem , mert sok papírt rakok a kazánba . Az a sok 2 db reklámújság volt lapokra szétszedtem és összegy?rve dobtam be ?ket a kazánba . Ezt követ?en azért ordibáltak velem mert nekiálltam vágni gyújtóst a száraz fából . Ekkor az volt a bajuk , hogy minek darabolok mikor van apró fa . De az vizes volt és amikor mondtam akkor még jobban elkezdtek velem üvölteni . Ekkor ott hagytam és mondtam , hogy gyújtsanak be ?k . Akkor meg azt vágták a fejemhez , hogy lusta dög vagyok és nem érek semmit se . De mindenbe bele kötnek amit csinálok és a testvéremmel , pedig kivételeznek . Pl én nem kapok zsebpénzt és amit nyáron kerestem azt elvették t?lem ( 20000-et ) . Az öcsém pedig havonta kap 5000 . De ? kapott már tv-t , laptopot meg mindent . Nekem még saját tv-m sincs . Meg folyton arról vitatkoznak , hogy miért nem tanulok rendesen mikor félévkor is 4.2-es átlagom volt . Az öcsémnek 2,9 de az nem baj nekik . De miért csinálják ezt , hogy bármit csinálok abba belekötnek ? Valamit hogyan mehetnék el otthonról ? 16F

Legjobb válasz: Az öcsédet gyámoltalan vendégként kezelik és félnek, ha beszólnak neki, jön a ,,te nem vagy az anyám/apám " duma. Szerintem.

Az öcsédet gyámoltalan vendégként kezelik és félnek, ha beszólnak neki, jön a , , te nem vagy az anyám/apám " duma. Szerintem.
Szerintem is kompenzálni akarják az öcsédet mert neki nem õk a vér szerinti szülei. És hogy még azt se mondhassa hogy a vér szerinti gyerekükkel kivételeznek, ezért bánnak veled rosszabbul. Sajnállak, mert undorítóan viselkednek a szüleid.
Valószínûleg így akarják ellensúlyozni azt, hogy az öcséd nem vér szerinti gyerekük. Hibás nevelési stílus ez, mert ha most nem tanítják meg neki a határokat, késõbb már sokkal nehezebb, vagy lehetetlen lesz. Ezen kívül a te kapcsolatod is megromlik a szüleiddel.
Mikor meg egyszer kiabalnak veled szokj el 2-3 napra. (en ezt csinalnam, hogy lassak meg, hogy milyen amikor nem vagyok.)
Beszélj velük szerintem nem annyira gonoszak
Hülyeség volt a 15:04est lepontozni. Ha valakihez el tudsz menni menny el pár napra hogy mi történik. Ki nézem hogy mikor haza érsz akkor is lefognak ordibálni. Én vissza szólnék nekik mindig.
menj el pár napra valahova

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!