Találatok a következő kifejezésre: Miért kíván mindenhez (16 db)

Miért kíván mindenki mindenhez sok sikert?

Volt már hasonló kérdés terhesség ügyben, de nem csak itt fordul el?. Gyakorlatilag egy hivatali ügyintézést?l kezdve a nyomtatópatron cserén, fényképezési technikán, ajánlott samponmárkán, kiskutya rendre szoktatásán keresztül a helyesírási szabályokra vonatkozó kérdésekig mindig mindenki sok sikert kíván mindenhez. Nem csak a pontvadászás miatt? Mert az rendben, ha valaki "kedves" akar lenni, de ha már a melltartóvásárláshoz is sok sikert kívánnak, az már olyan, mintha annyira sem tartanának képesnek, hogy megtegyek egy triviális dolgot. Mintha valaki gratulálna ahhoz, ha el tudtuk fogyasztani az ebédünket, be tudtuk kötni a cip?nket, vagy megfésülködtünk. Csupán kedvességb?l. Egy id? után baromi idegesít? lenne. Legyünk kedvesek embertársainkhoz, de ne nézzük ?ket hülyének! A két dolog között nem is olyan széles a határ. Szóval, hogy ne feledjük magát a kérdést: Miért kíván mindenki mindenhez sok sikert? Igen, és nagyon szépen megkérnék mindenkit, hogy kíméljetek a "sok sikert" tartalmú poénos hozzászólásoktól. Úgyis lesz, aki nem bírja megállni :)

Legjobb válasz: Talán azért kívánunk sok sikert, mert nem vagyunk rosszindulatúak. Miért, te azt szeretnéd, ha valakinek nem sikerülne valami, amit õ eltervezett? Az neked miért lenne jó? Ilyenkor a támogatásunkról biztosítjuk egymást, hiszen aki válaszol, nyilván tapasztalatból válaszol, tehát hasonló jellegû problémáink vannak, nem vagyunk egyedül, és ezt szívesen éreztetjük másokkal is. A kérdezõnek meg jól esik, hogy nem mocskolják, hanem megértik a problémáját, van egy "szál", amibe a problémájával kapcsolatban kapszakodni tud. Másrészt meg miért ne érezhetné, hogy nem hülyeség a problémája, hanem komolyan veszik??? Nem kívánok sok sikert, mert nincs mihez, amúgy meg én például melltartóvásárlással kapcsolatban még nem olvastam ezt.

Talán azért kívánunk sok sikert, mert nem vagyunk rosszindulatúak. Miért, te azt szeretnéd, ha valakinek nem sikerülne valami, amit õ eltervezett? Az neked miért lenne jó? Ilyenkor a támogatásunkról biztosítjuk egymást, hiszen aki válaszol, nyilván tapasztalatból válaszol, tehát hasonló jellegû problémáink vannak, nem vagyunk egyedül, és ezt szívesen éreztetjük másokkal is. A kérdezõnek meg jól esik, hogy nem mocskolják, hanem megértik a problémáját, van egy "szál", amibe a problémájával kapcsolatban kapszakodni tud. Másrészt meg miért ne érezhetné, hogy nem hülyeség a problémája, hanem komolyan veszik??? Nem kívánok sok sikert, mert nincs mihez, amúgy meg én például melltartóvásárlással kapcsolatban még nem olvastam ezt.
Ha valaki itt kérdez, akkor a azzal a dologgal nincs tisztában, amirõl kérdez. Ezért kérdezi. Így azt gondolom, nem nézem hülyének azzal, hogy sok sikert kívánok neki azzal a dologgal kapcsolatban, amivel kapcsolatban kérdezett, tehát valamit nem tudott. Ahhoz kívánok sok sikert, hogy használja a most megszerzett tudását. Ezzel nem nézem hülyének, csak kedves akarok lenni. A másik ok: van, amikor az ember kicsit "szigorúbban" válaszol, de nem azért, mert bántani akarja az illetõt, hanem mert nyomatékosítani akarja, hogy õ fontosnak tartja, amit válaszolt. Ilyenkor is érdemes sok sikert kívánni, mert ezzel jelzed, hogy letolni akartad a kérdezõt. Ezzel sem nézem hülyének. De ha Téged zavar, Te ne kívánj sok sikert!
Mert udvaroasak vagyunk. No meg úgy gondoljuk, ez a sok sikert kívánás a másik embernek jól esik.
Már bocs, de ha te már a "sok sikert!"-re is ilyen érzékeny vagy, meg sértõnek tartod, akkor nem tudom mit szólnál ha még ennyi kedves szót sem kapnál! Ez lenne a legnagyobb problémám, sokan örülnek ennek a pár kedves szónak is... Ha meg natalán-tán letolásnak írták, akkor is ezzel nem lehet az ember lelki világába taposni, ilyen esetben nem kedveskedés, nem is nézik vele hülyének a másikat-nyilván mindenki el tudja dönteni mire kell érteni-, és ez esetben nem kedvesség, szóval ebbõl is "tanulhat" az illetõ. Akkor most hol is van a gond?
nem nézek senkit hülyének!! sõt, ált. nem is sima kedvességbõl írom... hanem mert tényleg remélem, hogy sikerülnie fog. általában olyan kérdésekhez írom hogy sok sikert, amiben én is érintett vagyok vagy voltam. és ilyenkor remélem hogy vkinek jobban fog menni, mint nekem ment...
Ez nem a pontokról szól.. nem hiszem el, hogyha valaki egy jó szót szól, az azonnal plussz pontokra hajt. Mostmár csak azokat a válaszokat értékelik amik a többség igazát adják. ÉS NE MOND, HOGY NEM ÍGY VAN. Ha valaki egy szavas választ ad, jön a minusz. De, ha valaki igazolja az elõtte levõ válaszát, csak még ad hozzá pár mondatot, az már plusszt ér. Na, ez nem olyan, mint a "sok sikert"?

Miert kivan mindenki konnyu szulest?

En ezt most komolyan nem ertem...32 hetes vagyok, nem felek a szulestol de mindenki konnyu es szep szulest kivan...miert is? Tapsztalt anyukakkal beszelgetek, beszelgettem....meg senki a korombol nem mondta, hogy a szules szep volt....az masik tal teszta, hogy a baba erkezese mindent elfelejtet...vagy esetleg van valaki aki kimondottam elvezte a szuleset es a fajdalommal teli perceket, orakat netalan napot?

Legjobb válasz: Talán azért mert bármennyire nem félsz tõle és a fájdalmas részét is gyorsan elfelejted, azért nem mindegy, hogy pár óra alatt túl vagy rajta vagy esetleg tizen órákat vajúdsz.

Talán azért mert bármennyire nem félsz tõle és a fájdalmas részét is gyorsan elfelejted, azért nem mindegy, hogy pár óra alatt túl vagy rajta vagy esetleg tizen órákat vajúdsz.
Szia! Én csak annyit írnék, hogy jó ha az ember felkészül lelkileg a nagy fájdalmakra, no én is ezt tettem.. (hátha csalódok), no így is lett, igaz, hogy császár lett a végén belõle de kb. 2 óra után eljutottunk 4-5 ujjnyi tágulásig és én õszíntén szólva akkor sem éreztem egetverõ fájásokat, fájt persze, de nem igazán sokkal erõsebben mint a mensis. Persze a tolófájásokról nincs véleményem mert odáig nem jutottunk el (de a vajúdás része nem volt egyáltalán borzasztó), valahogy akkora erõ gyülemlett fel bennem mint még soha. Szóval zerintem jó "taktika" a legrosszabbra számítani, aztán csak örül az ember, ha könnyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat.....:-))) Lelkileg es testileg is probalok keszulni ra....meglassuk mi jon ki belole:-) Felkeszulok a legnagyobb fajdalmakra hatha nagy csalodasban lessz reszem:-)
szia! a szép szülés kívánása amolyan közhely, meg nem tud mit mondani... szerintem. ne hallgass meg rémtörténeteket, mert azokból van rengeteg. a szülés maga a csoda! kétszer éltem át, a harmadikat még tartogatom :0) tény, h fájdalmas és a poklok poklát járod meg és hiába a sok jókívánság a sok szép könnyû szüléssel kapcsolatban, ezt végig kell csinálni. de a fantasztikus az egészben az, h amikor szülsz és fáj, akkor benne vagy és nem úgy érzed, h kínok közt szenvedsz (max. utólag, amikor nézegeted a kisbabát döbbensz rá, h te jó ég, hogy fért ez ott ki? az nagyon fájhatott...), amikor meg elõbújik a baba, akkor meg abban a pillanatban elfelejted a fájdalmat! bezzeg a gyökérkezelés... na, arra a mai napig emlékszem! nem is kell félni a szüléstõl, a világon a legtermészetesebb dolog. a legcsodálatosabb és nagyon irigyellek :0)))
Szia maga a szülés csodálatos élmpény, és utánna ha kezedbe adják a babát mécsodálatosabb.Én 35-38órát szenvettem, de megérte.Én most a másik babámat várom és bevalom nagyon is félek hogy közeledik a szülés.Május vége sajnos hamar itt van.
Hát én nem mondom, hogy kifejezetten szép a szülés, igen is fájdalmas, és nehéz.Èn mindíg csak azt íro, hogy könnyü szülést, mert tudom, hogy milyen a nehéz.38órát vajúdtam a lányommal.Nem ondom megérte, mert egy gyönyörü egészséges kislány.Ès tény mindent elfelejt az ember. De nekem sem volt szép, de nagyon meghatározó.
Nekem is szép élmény mind a három szülésem ;) Ha vállalnék babát még, akkor azt a szülés élményéért, és az elsõ 6 hétért tenném, én ilyenkor más világban élek, mint a drog :D Mondjuk sosem drogoztam. Szóval igen, nekem könnyû is volt, 2-2-2, 5 óra alatt szültem, ha mondjuk 10 órát kellett volna vajúdni, lehet, mást gondolnék...
A kérdező hozzászólása: Hmm....koszi a velemenyeket, valszokat....:-)
A nõk egészen kis százaléka a szülést a szexuális együttléthez hasonlítja. Azt mondják, legalábbis van valami hasonló a két érzés között. Láttam már olyan szülést, amit a nõ maga vezetett le. Állva, hogy a gravitáció is segítsen... és elõre megtanult mindent, hogy mikor mi következik, és mire figyeljen. Persze volt segítsége is.
Nem hallottad senkitõl, hogy a szülése szép volt? Akkor most tõlem (bocs, most sem fogod hallani, csak olvasni): Szép volt a szülés. Nekem tényleg szép volt. Fájt, ez tény, de a fájdalommal együtt is szép volt. Maga a tudat, hogy világra hozom a gyermekemet, nekem nagyon széppé tette. Az egész számomra egy csoda, ahogy az én testembõl születik egy másik élet. Ez nekem igenis szép. Oké, ott a fájdalom, meg a vér, meg maszat, meg kínlódás, de nekem valahogy nem ez volt a fontos. Nem azt mondom, hogy a szó megszokott értelmében élveztem, nyilván nem, de bármennyire kínlódtam, mellette végig boldog voltam. És amikor a babámat a hasamra tették, az meg leírhatatlan érzés. Hát én ilyet kívánok Neked is!
Szia! én nem féltem a szüléstõl, sõt nagyon vártam. talán mert a babámra gondoltam csak, nem magamra. Aztán amikor ott voltam a szülõszobán, voltak pillanatok amikor a párom segítsége és támasza kellett, hogy ne omoljak össze teljesen és adjam fel. (természetes szülést szerettünk volna, minden beavatkozásnélkülit). de sikerült! A dokim egy mondata lendített át a holtponton: érezd meg a ritmusát, és hagyd hogy ragadjon magával a szülés". azután valahogy a testem fölé kerültem. kádban vajúdtam, gyergyák között, a holdfény szonátára és hasonló zenékre. És csak ringattam magam a vízben. 13 órán keresztül. alig emlékszem rá, csak képek vannak elõttem, mintha álmodtam volna. egyesek szerint azért esett ki, mert az agy a számára elviselhetetlen fájdalmat kitörli, hogy el tudja felejteni. nem tudom hogy ez-e a magyarázat, de tényleg nem voltam akkor a testemben. Csoda az, ami akkor történik. Amikor a fájdalom a poklok poklába repít, de valahogy felette vagy. Végig csak nézett a doki meg a szülésznõ, a kitolás alatt is. csak amikor bújt ki a fej, akkor segítettek a gátvédelemmel, hogy ne kelljen metszeni. ( a vajúdás alatt csak be be néztek a szobába, végig ketten voltuka párommal). és igenis, a szülés maga a CSODA! a legnagyobb csoda! és még annál is nagyobb. másnap a cipõmért vissza kellett mennem a szülõszobára. bekéretszkedtem abba ahol szültem: kicsordult a könnyem. A számomra legszentebb szentély volt/van az a szoba, és teljes szívemmel remélem, hogy még megadatik az a kegy, hogy visszakerüljek oda.

Miért van az, hogy a férjem rajtunk kívül mindenkinek segít, mindenkivel foglalkozik?

Sem a család, sem az ismerősök nem látják, hogy milyen és nem értik a problémámat. Ha valakinek valamiben segíteni kell, ő megy és csinálja. Ha vendégségben vagyunk, még mosogatni is beáll, míg otthon még a kilötyögtetett kávéját sem törli föl. Senki nem akarja elhinni, hogy enyire más lehet előttük mint előttem. Eleinte ezt még betudtam, a "vendégségben udvarias vagyok" stílusnak, de most már sok. A héten két durva eset is volt. Szerdán 3 órát késett, a telefont nem vette fel, attól féltem baja esett, erre elmesélte, hogy a tesója gyerekeit vitte le a játszótérre. Azt hittem rosszul hallok. A mi fiainkat utoljára egy éve vitte le 20 percre, hosszas kérlelés után, mert mindig fáradt, h*lyeség a játszótér, és még sorolhatnám az indokait, de a tesója gyerekeivel bezzeg nem volt olyan unalmas. Utána meg hallgathattam az anyósoméktól, hogy milyen áldott jó ember a férjem, hogy ritka az ilyen gondoskodó apa... A másik, hogy kivett 2 nap szabit és már harmadik napja festi a munkatársáék lakását, miközben itthon még arra sem volt képes, hogy segítsen letakarni a bútorokat, mikor festettem és utána még ő neheztelt, hogy nem végeztem egy hétvége alatt. Miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Fura. Nem tudom, miért ilyen, talán pont ez a dejóember-kép kell neki, viszont bennem felmerül, Te mi a fenének tûröd, hogy ilyen? Alapvetõen nem szeretek beszólogatni a kérdezõknek a gyk-n, mert az élet bonyolult és én távolról hogyan is tudnám a tutit, plusz én is távol állok a tökéletestõl, de én egy ilyen herét, aki otthon semmit nem tesz keresztbe és még engem csesztet, tuti nem kerülgetnék.

Fura. Nem tudom, miért ilyen, talán pont ez a dejóember-kép kell neki, viszont bennem felmerül, Te mi a fenének tûröd, hogy ilyen? Alapvetõen nem szeretek beszólogatni a kérdezõknek a gyk-n, mert az élet bonyolult és én távolról hogyan is tudnám a tutit, plusz én is távol állok a tökéletestõl, de én egy ilyen herét, aki otthon semmit nem tesz keresztbe és még engem csesztet, tuti nem kerülgetnék.
Ezt a szabadság alatt havernak segítek lakást festeni az én volt férjem is eljátszotta, miközben otthon semmit sem csinált. Nem véletlen, hogy már megkapta az EX elõnevet.... Utólag megcsináltam volna vele olyanokat, hogy csinálok kaját, sütis és elviszem másnak, látványosan elvittem volna elõtte, vagy nem mostam volna ki a cuccait.
Apám is ilyen. Mindenkinek megy mindent csinálni, ezt szerel, azt épít, az udvarunk meg olyan, mint egy cigányputri.
Párom ugyanilyen de én tudom is miért. Az õ anyja állandóan hisztizik és zsarolja ha akar valamit ebben nõtt fel, és emiatt a szép kérésre nem reagál. Ha kivágom a hisztit mindent megcsinál. Ha nem, akkor õ is elõbb a szomszédnak, a kutyának, a postásnak meg mindenkinek, itthon meg semmit. Talán nálatok is ez van. Vagy megszokta, hogy otthon minden munka a tiéd. Ha egy kapcsolat elején ezt nem tisztázod, két gyerek után már nehezebb lesz "megnevelni" (bocsánat a ronda kifejezésért).
Azt gyanítom, hogy azért ilyen segítõkész másokkal, mert így próbálja a barátságukat, vagy rokonok esetében a szeretetüket megvásárolni. Bizonyára úgy nõtt fel, hogy csak akkor éreztették vele, hogy szeretik, ha megfelelt az elvárásoknak. És ezért vált ilyenné, hogy a szolgálataival akar barátokat szerezni/megtartani, attól fél, hogy csak önmagáért senki sem kedvelné. Tehát bizonyára nem olyan érdekes a személyisége, hogy a munkahelyén pl. csak az egyéniségével képes lenne társaságot teremteni maga köré, ezért ilyen segítõkész, vagy ha úgy tetszik szolgai. Otthon bizonyára szeretne lazítani, és mert igénytelenebb, ezért nem szedi fel a szemetet, törli fel a kávét. A gyerekei meg nem különösebben érdeklik, ezért nem viszi õket a játszóra.
Hát a környezeted nem értelmes... mit nem lehet azon érteni, hogy otthon nem csinál semmit, hiszen mindig máshol csinál valamit - õk is látják, amíg az õ lakásukban ténykedik, nyilván otthon nem ténykedik. Nem kell ehhez sok ész. Az, hogy ostobák, még nem ok arra, hogy kínoztasd Magad egy ilyen házastárssal. Párterápiára nem mentek? Vagy õ terápiára? szembesíteni kéne avval, hogy ez igenis gond!
Hagyd el ismét, csak most ne hallgass a szüleidre. Nem õk élnek vele, hanem te és azt kell tenned, ami neked jó.
Én a beégetés trükköt javasolnám. Ha õ ennyire szarik rád, neked sem kell tekintettel lenni a renoméjára. Minek legyen róla jó véleménnyel a família, ha egyszer az hamis. Mikor ilyeneket mondanak neked anyósék, hogy áldott jó ember, nyugodtan tálalj ki nekik, hogy egy mihaszna, semmirekellõ. Számolj be nekik róla, hogy már egy éve nem vitte el a gyerekeit a játszótérre. Lehet, hogy jól lehordják majd a szülei.
Egyszerûen húzd meg a vonalat, hogy eddig volt neki szabad megtennie ezeket, mostantól nem lesz. Ha szeret téged és ki akar melletted tartani, akkor elfogadja a játékszabályokat. Ha nem fogadja el és hagyja emiatt hogy te elmenj vagy õ megy el, akkor meg bármennyire is fáj, nem érdemel meg téged. Szedd össze a példákat, amik eddig voltak. Mikben kellett segítenie a környezetnek egyik oldalra, mikben kellett volna otthon helytállnia meg a másik oldalra. Egy feltûnõ szinnel pipáld ki amit ezekbõl megtett. Látni fogja, hogy míg a bal oldalon mind mellett pipa van, addig a jobb oldal igendcsak elmarad. Csinálj egy listát a jövõre. Otthon milyen háztartási feladatok vannak, a gyerekek körül milyen feladatok vannak, szóval mindenrõl. Legyen rublika a hirtelen felmerülõ feladatoknak is, amik nincsenek most betervezve, és azt csak akkor kell tölteni, ha akad olyan. Aztán szépen közösen osszátok be, kinek melyik terület lesz a sajátja, azért õ felel. Akkor kerülhet mellé a pipa, ha megcsinálta. Lehet napi/heti/havi bontásban is. Minderre nem azért van szükség, hogy katonás rendben éljetek, csak hogy õ is lássa mennyi a teendõ és azt is, hogy abból mennyit tett õ. Lehet három oszloposra a listát, mehetnek oda azok is amiket másoknak csinál. Ha majd egy adott idõ után elõveszitek, vagy azt fogja látni, hogy sikerült neki megcsinálni ami az õ része, vagy azt tudod az orra alá dugni, hogy mennyi pipával van neki kevesebb mint neked, vagy mint a környezetben lévõ tevékenységei. Macerásnak tûnik, de muszáj valamit tenned. Egy idõ után, ha úgy látod hogy a lista önmagában kevés, akkor járjon az egész következménnyel, drasztikus esetben akár a szakítással is. Valahogy csak meg kell fogni azt az embert, hogy nem jó úton jár!
4-es! Mit értesz az alatt, hogy kivágod a hisztit? Meglepõdéssel olvastam, hogy máshol is napirenden van ez a probléma, ami a Kérdezõnél.Nálunk is ez van és itt is a neveltetésével van a gond illetve volt és most ez amiatt van.Páromat, az Anyukája, holott nagyon szeretem Én is, de ez az igazság, mindig is kihasználta.Ezért a Párom komolyan az olyan "barátokat" preferálja, akik szintúgy kihasználják és ezt hagyja is a végletekig.Én, aki pedig képtelen lennék ilyenre, tényleg hiába kérek mondjuk 1 polcot is hogy fúrjon föl már több mint egy éve, vagy sorolhatnám a kisebb nagyobb dolgokat, amik nem feltétlenül tárgyilagosak.Másoknak meg mindent azonnal és folyamatosan....
Nem tudod rá hárítani az adósságot? Én a helyedben lelépnék. Vannak különbözõ szoc támogatások, vagy tudsz csak szobát bérelni és úgy nem olyan drága az albérlet. Én bevállalnám a helyedben. Inkább egy egyszobás élet, mint egy ilyen férj. Ez gáz. Hagyd ott. A többiekkel meg ne törõdj. Amúgy ez a család elõtt videóval beégetõ dolog szerintem jó ötlet.
És ki beszélt beégetésrõl? Mert én nem az biztos. Drasztikus módszer alatt azt értem hogy drágám, holnaptól te is kiveszed a részed az itthoni dolgokból, vagy válunk. És egyelõre a kérdezõ nincs megbecsülve, nem gondolod? Vagy ez fordítva nem mûködik szerinted?
Ha nem becsulod meg a ferjed o sem fog teged megbecsulni. Es amint olvasod a a drasztikus modszer nem mukodik. Talan erdemes a masik modszert kitalalni.De lehet fejjel a falnak rohanni is jo beeegetni a pasit aztan sajnalni magad ha otthagy elvalik megszokik. A trukk ismerni kell a ferfiakat hogy mi a fontos nekik es az egojukat tistelni. Ha engem beegetnel nyilvanossan akkor en biztos nem lennek halas erte sot nagyon merges lennek hiszen a ferjem felesegem a vilagon a legfontosabb es mogotten kell hogy alljon mindig minden szituacioban. Beegetes a legbutabb es megalazobb dolog amit csak tehet egy feleseg.
Utolsó ezt te sem gondolod komolyan ugye? A nõ dicsérje halálra amiért megmozdult, de az, hogy õ egész nap ugrál, teljesen természetes. Így csak még inkább azt fogja gondolni, hogy nem az õ feladata, mert ha õ csinálja, neki dicséret jár érte, ha a másik, akkor az normális. Itt csak a drasztikusság segíthet talán, de az sem biztos. Az alapvetõ gond az, hogy önzõ és lusta a férj. És igen, másoknak sem azért segít, mert õ ilyen áldott jó lélek, hanem mert "eladja" magát.
, , Szerintem es nem becsulod meg elegge a munkajat nem tiszteled ot. Ezert inkabb ott dolgozik ahol jo szot koszonetet elismerest sutit kavet kap a munkaert es tisztelik erte amit csinal., , Ezt egy lelkesz mondta nekem mikor panaszkodtam neki. Es igaza volt egy ferfi buszkesege a legfontosabb es egy ferfi mashol fogja keresni amit otthon nem kap meg. Azota csak dicserem ot minden apro dologert es kifejtem neki milyen szerencses vagyok. Mint a gyerekek a ferfiak a taktika mukodik nalunk.
Videózd le suttyomban otthon hogy viselkedik, csinálj belõle egy szép kis montázst és egy családi vetítésen vetítsd csak le bátran.
Két hónapig, ázott, és égette a nap a bútoraimat, amit védtem természetesen. Végül én járó lapoztam le a konyhát. Igaz hogy hagy kívánni valót maga után, de nem vészes. A kedves páromnak köszönhetõleg. Ha rá vártam volna a hó lepte volna be a bútorokat. Hozzá teszem ez tavasszal volt.
Nálam ugyan ez volt, de már nincs mert lapát!Igaz nem csak ezért. Ha itthon kellet valamit csinálni ordított, mert valamit soha nem talált a helyén. De ez csak ok volt arra, hogy ki mutassa hogy nem jó kedvébõl csinálja. Másnál õ ajánlotta fel hogy majd õ meg csinálja. Meg is csinált bár mit, egy szó nélkül.
A kérdező hozzászólása: Egyszer már elhagytam, de akkor még a szüleim is rám haragudtak, hogy milyen elkényelmesedett, hisztis liba vagyok. Ha náluk vagyunk, besegít a házimunkába, felmos, megjavítja a kerítést, megeteti a kutyákat stb., ezek után nem tudom velük megértetni, hogy otthon még a leejtett szemetet sem veszi fel a földrõl csak átlép rajta. 2 hónappal késõbb visszamentem, mert egyedül nem bírtam albérletet fizetni, a gyerekeket eltartani és a közös hiteleket fizetni (hiába közös, az én fizetésembõl vonják az egészet). A szüleim pedig annyira haragudtak, hogy nem mehettem haza hozzájuk, pedig bõven lenne náluk hely és csak addig kellett volna megtûrniük, amíg elrendezzük a közös hitelt. Ez a sütis ötlet nagyon tetszik! Ki fogom próbálni!
Vagy hass a hiusagara! Kerdezd meg tole, hogy miert ilyen szolgalelku? Vagy talalj ki egy sztorit, hogy meselted valakinek a helyzetetekrol, es jol kirohogte ot (a ferjet), hogy milyen szanalmas, mas futtyent egyet, o meg mar ugrik is. Kerdezd meg tole, hogy neki tetszik-e, hogy ilyen velemennyel vannak rola a hata mogott.


Miért ekkora f*s a magyar politika? Miért jó a parlamenti p*csáknak, hogy rajtuk kívűl mindenki pénztelen?

Egyszerűen nem bírom,és nem kapok sehol választ!! Teljesen elreménytelenedtem..:(

Legjobb válasz: Mert õket csak a saját érdekeik fontosak. Mindent megpróbálnak, hogy több pénzt kapjanak. Yupiter Yupiter

Mert õket csak a saját érdekeik fontosak. Mindent megpróbálnak, hogy több pénzt kapjanak. Yupiter Yupiter
Az a baj hogy a választókat hülyére tudják venni ez sajnos így is van és nagyon meggyõzõek a politikusok és sokan nem is tudják ki lenne a legjobb. Sajnos jelenleg nem tudok olyanról aki jó lenne. A legnagyobb baj az hogy sok politikus még régebben lehúzta az országot és nagy adósságunk van amit nem gyõzünk törleszteni, a gazdaságunk pocsék, munkahelyekbõl kevés, van sok a szegény pénztelen ember aki örül hogy eddig még nem halt éhen, és egyesek még annak hogy van tetõ felettük. És persze hogy [email protected] a magyar politika mert lopják a pénzt és csak értelmetlen baromságokra vernék el a helyett hogy megoldást találnának arra hogy hogyan lehetne túlélni a válságot, munkahelyekre van szüksége az embereknek és ha vannak munkahelyek több igény lesz a zöldségekre húsokra minõségibb ételekre, italokra, és így szépen sorban minden beindulhatna de sajnos nem ez van itt, és egyenlõre nem is tudunk olyanról aki értelmes dolgokkal foglalkozna.
ez a szomorú hogy 350ember miatt sz*pik 10milio :(
A magyar politika egy nagyon jól mûködõ pénzátcsoportosító gépezet. Az állami bevételeket a megfelelõ érdekcsoportokhoz irányítja. Mindig a kormányzó erõk mögött álló érdekcsoportokhoz. Mostanában jelent meg néhány cikk arról, hogy hogyan építette fel a fidesz a semmibõl a mögötte álló cégbirodalmat. Az mszp könnyebb helyzetben volt mert a rendszerváltásnak nevezett szabad rablás során a szocialista pártkatonák merítettek elõször az állami vagyonból. Amit te a felszínen látsz az egy színházi elõadás a statisztáknak azaz a választóknak. Miért jó a politikusoknak, hogy mindenki pénztelen ? Nem jó hanem teljesen közömbös. Amíg nem zavarod az érdekköreiket nyugodtan éhen halhatsz. Elmész a következõ választásra és ismét szavazol egy politikusra aki mögött egy gazdasági érdekcsoport áll. Teljesen mindegy melyiket választod az eredmény ugyanaz. Beindul a pénzszivattyú. Éljen a demokrácia! Hajrá Magyarország!
Az elõzõ válaszok is nagyon jók, de én tudok egy még jobbat. Azért ilyen f*s a magyar politika, mert mi magyarok ilyenek vagyunk. Én nem hiszek abban, hogy ez egy átok következménye. Hogy van a dolgos, szorgos, becsületes nép, és rajtunk élõködnek valakik, a politikusok. Mert kik is ezek a valakik? Hát akiket mi termeltünk ki vezetõnek, és akiket mi választottunk. Ma se lehet Magyarországon megnyerni egy választást egy normális, tisztességes programmal. Itt az agresszív hazudozókra, szélhámosokra van kereslet, mert alapvetõen a nép is ilyen. Nincs ebben az országban semmilyen morál, semmi tisztesség, és nem csak a politikában nincs. A hétköznapi életben is mindenki mindenkit becsap, mindenki a mások kijátszásából, szélhámoskodásból akar megélni. Ne csodálkozzunk, hogy azt kapjuk, amit megérdemeltünk!
Mert ez a f*sz szopó fidesz mindenkitõl el lopja a pénzt.Havonta több milliós fizetéssel pofáznak hogy éljünk meg 47 ezerbõl havonta.Magángéppel meg sofõrrel járnak amíg Budapesten lassan tömegközlekedés nem lesz olyan régi sz*r itt minden.Orbán Viktort és az összes fideszes f*szt örökre börtönbe kéne záratni vagy kib*szni az országból hogy osszák máshol az észt vagy halálra ítélni õket.Ha a jobbik megnyeri a választás remélem legalább vád alá helyezi ezeket a k*csögöket mert megérdemlik.
Tanuld meg, a Fidesz célja a nyomor szinten tartása.
Rosszul fogod fel a kérdést. Nem azt akarják, hogy csak nekik legyen másnak nem. Õk csak annyit akarnak, hogy a övék minél több legyen. Csakhogy kicsi az ország, kevés a pénz ígyhát mindenkinek nem juthat belõle. :( Abban is igazuk van, hogy 47ezerbõl meg lehet élni. Õk se keresnek többet -naponta. A többi már csak sajtóhiba - havi/napi olyan egyforma, könnyû elérteni.
A kérdező hozzászólása: És nem tudtok ajánlani valamit, amitõl mégis több pénz tudok keresni?? mert 2állásom van, plusz avon-ból próbálok kis pénzt csinálni, nincs tv-m, netem, (munkahelyen netezek) csak vizet és villanyt kéne fizetnem meg persze albérlet.. egyszerûen nagyon nehéz!!!! :(
03-08 21:37 pont a jobbik lenne az utolsó, amelyik 'alátenne' valahol is a fidesznek. egyik kutya másik eb. a jobbik nagyon sunyi párt. az táboruk 75% azért esküszik rájuk, mert hisznek benne, hogy õk tennének a cigányok ellen. tennének egy nagy lóf*szt, bejutnának a parlamentbe onnantól nekik már csak jó lenne, van pénz, király minden. cigányok ellen tennének annyit kb. mint a fidesz, aztán jónapot. ez csak vakítás, hogy húúú õk így meg úgy elrendeznék a cigánybûnözést.
Szerintem senkinek sem kéne elmenni szavazni, a politikát társadalmi munka szintjén kéne csinálni vagy az országban jelenleg lévõ átlag fizetésért, mindjárt nagyobb lenne az érdek az színvonal növelésére.

Miért cigiznek a mai fiatalok? PL:Az osztályomban rajtam é egy másik fiú-n kivűl mindenki cigizik.

Legjobb válasz: Hát ez elég sok mindentõl függ. Manapság a legtöbb tini azt hiszi, hogy ha cigizik, menõ lesz. Ott van még a családi hatás, az én osztályomban akinek cigiznek a szülei, õ is cigizik, és minél jobban tiltják a szülõk, annál jobban akarja a gyerek. Én személy szerint még soha nem próbáltam, de egy ideig még nem is akarom... 16/ L

Hát ez elég sok mindentõl függ. Manapság a legtöbb tini azt hiszi, hogy ha cigizik, menõ lesz. Ott van még a családi hatás, az én osztályomban akinek cigiznek a szülei, õ is cigizik, és minél jobban tiltják a szülõk, annál jobban akarja a gyerek. Én személy szerint még soha nem próbáltam, de egy ideig még nem is akarom... 16/ L
Azért mert szerintük menõ, ennyi az egész. A mi osztályunkban is sokan cigiznek. Van olyan gyerek aki tök csicska de azzal akar kitûnni hogy cigizik.
Hát a nagypapám aki nemrég hunyt el, 85évesen, már tízen éves kora óta cigizett mert az menõ, tehát valószínû hogy nem új keletû ez a cigi=menõ gyerek dolog, ha már 70éves is ez volt a divat.

Mi van ha rajtam kívül mindenki más ufó és engem tanulmányoznak/tanulmányoztok? Hogy tudok rájönni? Miért csináljátok?

Múltkor a szomszéd Rozi néni tormával ette a pirítóst. Ebbõl kezdtem el gyanítani, hogy valami nincs rendben a világgal. Azóta azt hiszem, hogy mindenki reptoid, meg annunaki, meg Gábor Zsazsa és engem tanulmányoznak és álmomban az ánuszomban turkálnak mindenféle mûszerekkel, meg targoncával.

Legjobb válasz: errõl nem tudhatsz! most megyek és neutralizállak!!!!

errõl nem tudhatsz! most megyek és neutralizállak!!!!
mindig ezek a reptoidok nemigaz már komolyan ellepik a világot
Onnan tudod meg, hogyha a wc-rõl felállsz s belenézel. Meglátod, hogy nincs ott amit kiadtál magadból, mert valaki gyors lenyúlta (fontos kutatás céljából)

Magyarországon miért kell mindenkinek a másikkal foglalkoznia? (tiszt. Kiv. )

Annyira nem értem ezt. (nem provokációnak szánom) Munkám miatt már egy ideje Ausztriában élek, és itt egyáltalán nem ezt tapasztalom. Az emberek barátságosak, kedvesek, és egyáltalán nem foglalkoznak vagy panaszkodnak olyan miatt, ami nem rájuk tartozik. Nem kívánnak XY-nak rosszat, mert így-úgy néz ki vagy ilyen-olyan...... Ellentétben Mo.-n? Mindenki azt lesi, hogy a másik mit csinál, hogyan öltözködik, ha X módon öltözködik akkor "fúj d*göljön meg", ha Y módon, akkor "sorkatonaságot neki", ha így viselkedik akkor azért "verjük meg", ha úgy akkor meg azért, stb.... Miért? Miért ilyen az emberek mentalitása Magyarországon? Más országban is jártam Ausztrián kívül, és egyáltalán nem ezt tapasztalom. Amihez az embereknek személyesen nincs közük, abba nem avatkoznak bele, nem szólnak bele, nem szólogatnak be, nem szitkozódnak. Magyarországon miért ilyen az emberek többsége, hogy mindíg a másik embert kell figyelni, a saját életével meg senki sem tör?dik?

Legjobb válasz: Én meg nem akarok kötekedni, de most pont Te vagy az, aki panaszkodik és indulatok gerjeszt, teljesen feleslegesen.

Én meg nem akarok kötekedni, de most pont Te vagy az, aki panaszkodik és indulatok gerjeszt, teljesen feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Nem foglalkoznék velük, csak idegesít, hogy nem tudok akárhová úgy elmenni, hogy belém ne kössön valaki. Pedig teljesen átlagos vagyok. És az ilyen emberek adnak hangot mindíg a leghangosabban a véleményüknek.

Van egy minecraft szerom nekem nagyon jól fut de egyik haverom ku*vára laggol rajta kivül mindenkinek fut pedig haverom gépe olyan kaliberü mint az enyém ő miért laggol? :/

Legjobb válasz: Ha következõleg írsz fel kérdést, akkor ne legyen benne trágár kifejezés. Igaz hogy kicsillagoztad, de TILTJA a szabályzat. ------ 1) Milyen a géped? Milyen alkatrészek vannak benne? Adatok? 2) Interneted mûködési sebessége? 3) Hány slottos a szerver? 4) Milyen mód van berakva ? < A kérdésekre válaszolva talán bírok segíteni. Hiába jó a géped, ha rossz az internet, de hiába jó az internet ha rossz a gép... >

Ha következõleg írsz fel kérdést, akkor ne legyen benne trágár kifejezés. Igaz hogy kicsillagoztad, de TILTJA a szabályzat. ------ 1) Milyen a géped? Milyen alkatrészek vannak benne? Adatok? 2) Interneted mûködési sebessége? 3) Hány slottos a szerver? 4) Milyen mód van berakva ? < A kérdésekre válaszolva talán bírok segíteni. Hiába jó a géped, ha rossz az internet, de hiába jó az internet ha rossz a gép... >
Meg sokszor a móddal van baj. Nekem is volt már SaMp szerverem, és azért nem mûködött, mert a mód volt a hibás. Több ok miatt lehet hibás, de ne menjünk bele.
Persze a mod.... Max akkor ha pl a BuildCraft pipe-ból esnek ki az itemek és már 1millió a földön van akkor, de egyébként semmi köze nincs..
Lehet azért laggol, mert a te géped rossz (nem jó a vidikártya, meg minden .....), és te azért tudsz rajta játszani, mert a sajágt géped
Az a gond, hogy a feltöltés lehet, hogy lassabb, mint a letöltés.
A kérdező hozzászólása: De az egyik haverom gépe rosszab mint enyém mégis laggolás nélkül játszik a szerómon én a szerveren nincsnek modok

Miért morog rajtam kívül mindenkire a kutyám?

F?leg a másfél éves kishúgomra, rá mindig. A többiekre inkább csak akkor, hogyha bejönnek a szobámba. Ugat, morog. err?l le lehet szoktatni?? Félek, hogy megkapja a testvéremet...

Legjobb válasz: olvasd el a kutyapszichológia címû könyvet. milyen idõs a kutyus?

olvasd el a kutyapszichológia címû könyvet. milyen idõs a kutyus?
A kérdező hozzászólása: Egy éves, s egy hónapos. Két hete került hozzám!
Jan Fennel: Kutyapszichológia - olvasd el!
szerintem rosszul bántak vele az elõzõ helyén... azt a könyvet a netrõl is le tudod tölteni
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!

Üdv. Most feltennék egy igen Hülyének Tűnő kérdést de Kérnék mindenkit hogy Ne Marháskodjon. Miért van az amikor egyedül vagyok itthon éjszaka. Nézek filmet és pl tegnap is hallottam egy halk női hangot de senki sem volt itthon, rajtam kívül?

Nagyon ritkán elő fordul. csak tudni szeretném miért van ez?

Legjobb válasz: nem akarom elviccelni, mert külön kérted de én most õszintén beszartam :D én ilyeneket hallanék...ijjaj sokkot kapnék asszem:) vagy soha többé nem néznék filmet :D

nem akarom elviccelni, mert külön kérted de én most õszintén beszartam :D én ilyeneket hallanék...ijjaj sokkot kapnék asszem:) vagy soha többé nem néznék filmet :D
A kérdező hozzászólása: Most lehet hogy vicces, De ezt határozottan valahonnan másik szobából jött, és csak pár pillanatig tartott.
A képzelet és a tudatalattid csodákra képes! Én mennyi furcsa hangot, zörejt szoktam hallani ha egyedül vagyok itthon :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!