Találatok a következő kifejezésre: Miért késik menstruációm már (17 db)

Nem jön meg a menstruációm, már késik 1hetet, de miért?

Valahogyan jólenne ha segitenétek nekem, mert van egy olyan dolog h lefeküdtem a barátommal vagyis a volt barátommal és egyszer nem használtunk óvszert, de miel?tt jött volna neki kivette és rögtön ráment a szalvétára de viszont a menstruációm nem jön meg de már egy hete görcsölök olyan mintha már megjönne, de mégsem :S anyu nem tudja h már lefeküdtem valakivel és így nemmerek szólni neki.Ha terhes lennék akkor már kéne mutatkozni valami jeleknek olvastam a neten, dehát semmi!

Legjobb válasz: "Ha terhes lennék akkor már kéne mutatkozni valami jeleknek olvastam a neten, dehát semmi!" Semmi????? Késik egy hetet, az neked semmi? A megszakított közösülés NEM védekezés. A fent leírt érzés terhesség esetén is lehetséges, vegyél tesztet, holnap reggel meg csináld meg.

"Ha terhes lennék akkor már kéne mutatkozni valami jeleknek olvastam a neten, dehát semmi!" Semmi????? Késik egy hetet, az neked semmi? A megszakított közösülés NEM védekezés. A fent leírt érzés terhesség esetén is lehetséges, vegyél tesztet, holnap reggel meg csináld meg.
Igazuk van az elõzõknek vegyél tesztet és kiderül. Csak légy oly szíves áruld el, hogy ha 15 évesen van annyi eszed, hogy lefeküdsz valakivel akkor a normális védekezésre miért nincs már??? Jól írta az elõbb valaki, a megszakítás NEM védekezés.
ne a neten olvasgass mindenféle [email protected] legalább azt tudod mikor volt kb. az ovulációd, és mikor duGtak meg?
Szerintem az hogy késik elég jel, nemde? Vegyél tesztet és kiderül, máshogy nem fogod megtudn! ha pozitív battyoghatsz be a kórházba, mivel gondolom nem akarsz anya lenni 15 évesen. ha negatív akkormeg mázlid van és remélhetõleg örök életedre megjegyezted hogy a megszakítás nem védekezés.
A megszakítás nem védekezés. Sürgõsen vegyél egy tesztet, drogériákban (Rossmann, DM pl) lehet kapni, 1000 forint körül van. Reggel csináld meg, és menj el nõdokihoz mindenképpen! És ne szexelj ész nélkül.
Na még egy hülyegyerek, akinek hiába beszélünk.Vegyél egy tesztet, mert valószínû terhes vagy, és azt bizony el kell mondani anyucinak.Olyan meg nincs, hogy kéne mutatkozni jeleknek, mert vagy van tünet, vagy nincs.Elõbb kellett volna olvasgatni a neten, és gumit húzni a másik hülyegyerek [email protected]ára.
Egy újabb 15éves kis csitri, aki teherbe ejtette magát. Grat! "Nem mondom el anyunak!" --> majd észreveszi rajtad pár hónap után.... ;) Ha jól tudom 15évesen anyukád tudta nélkül nem mehetsz abortuszra... 15 évesen abortusz... 21 éves még SZÛZ lány. Grat a sok eszedhez ismét...
Nem tudom sajnálni az ilyen h.ülye felelõtlen csitriket, akik "én már elég érett vagyok a koromhoz képest", de védekezni azt elfelejtenek. Meg is érdemled, hogy megkötött a gipsz. Gratulálok! -.-"
Igen lehetsz terhes. És ahogyan az elõttem szólók írták az már egy rossz jel, hogy 1hetet késik. Volt olyan csoporttársam aki terhes lett és SEMMI tünete nem volt. Sem hányinger, sem rosszullét, sem szagokra érzékenység, semmi. Annyi, hogy a havija késett. Barátom anyjának meg 2hónapban még meg is jött és szintén semmi jele nem volt. 16hetesen derült ki, hogy terhes. Viszont nekem volt olyan, hogy 3hetet késett és nem voltam terhes. Stresszes idõszakom volt így késett. De azért 15évesen a tanuláson kellene járnod az eszednek és nem a szexen. De ha ehhez elég felnõtt voltál most már menj oda anyucihoz, hogy ez van. 22/l
Ez olyan, h vkinek 9 hónapig semmi baja, vki meg végig hányja a terhességet, nálad elég sanszos, h az vagy.Gratuláció!Azért a helyesírásodból is látszik, h milyen értelmi szinten vagy. Istenem, legalább egy gumit venni lett volna eszetek.Vegyél tesztet és imádkozz a guadelopei szûzhöz, h ne legyél terhes.:D
A terhességnek ilyen korán nem feltétlenül vannak jelei. Sõt, lehet, hogy késõbb sem lesznek. A legbiztosabb, ha veszel egy tesztet. Reggeli elsõ vizelettel csináld meg, akkor nagy eséllyel jó eredményt mutat. Egyébként ha már 15 évesen szexelsz, miért nem védekezel? Ha "rögtön ráment a szalvétára", akkor eléggé esélyes, hogy beléd is jutott belõle vmennyi. A megszakítás NEM védekezés. Hát ha másból nem is, remélem ebbõl legalább tanulsz. Egyébként ha terhes vagy, kénytelen leszel anyádnak beszámolni róla, ugyanis 18 év alatt az aboruszhoz szülõi belegyezés szükséges.
"de van olyan is h a teszt se mutassa ki rendesen..." Ritkán, nagyon ritkán. Az elsõ lépés akkor is ez, ha negatív és párnapig nem jön meg ismét teszt, majd doki, ha pozitív, akkor doki és ima a szülõknek az aláírásukért a papírodra.
Ha ennyire félsz, hogy még a tesztbe se bízol akkor meg irány a nõgyógyász vagy vegyél 10 tesztet az már csak nem hazudik. (utóbbi vicc volt)
Ha elég nagy lány voltál a szexhez, legyél elég nagy lány elmondani anyukádnak is... Õ meg majd segít. (uncsi már ez a szexeltem de nem merem elmondani anyucinak -.-")
A kérdező hozzászólása: hát én elnem mondom neki mer akkor káosz lenne!...
Vegyél terhességi tesztet...
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: de amúgy ez még májusban volt ez a dolog és állitolag már 15napjára rá kéne mutatkozni valami jelnek a rosszullétek meg ilyesmik, de már volt egyszer ilyen alkalom és késve de megjött.megmár görcsölök is és semmi jele.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok
A kérdező hozzászólása: de van olyan is h a teszt se mutassa ki rendesen...
terhes vagy. amikor mentek megszakítani a terhességet, ki fogják kaparni az embriót belõled úgy, hogy felnyúlnak a puncidba és ott fogják kapargatni, közben ott vannak egy csomóan körülötted. marha jó lesz, mondhatom... és ráadásul lehet, hogy nem is lehetsz terhes ezek után. gondolom még fiatal vagy, ezért ez a veszély méginkább fennáll. ezt jól megcsináltad, nagyon okos vagy. ráadásul egy olyan bunkó gyökérrel lefeküdsz, aki utána otthagy terhesen. téged nagyon kihasználtad, de meg is érdemled...
Utolsó vagyok. Azt azért mond már meg légyszíves, hogy miért nem védekeztél. Õszintén kíváncsi vagyok rá. Eszedbe sem jutott, hogy ha nem védekezel, akkor teherbe eshetsz?

Miért késik már ennyi ideje a menstruációm?

13 éves vagyok, szűz, és már legalább 2 hónapja késik a menstruációm. Miért van ez?

Legjobb válasz: ilyenkor még nem rendszeres , de ha továbbra is késik menj el orvoshoz mert lehet hormon probléma is

ilyenkor még nem rendszeres , de ha továbbra is késik menj el orvoshoz mert lehet hormon probléma is

Eddig kétszer volt nemi kapcsolatom. Az első után rendesen megjött a menstruációm. A második alkalom után késik, már 6 napja. Nem védekeztünk, csak a naptár módszert alkalmaztuk (26. napon történt meg). Miért késik?

Nincsenek terhességre utaló tüneteim, nincs hányingerem, sem szédülés. Viszont betegeskedek pár napja, gyulladásban van a torkom (szombat óta).

Legjobb válasz: Ha nem akarsz még gyereket a naptármódszert, ne alkalmazd. Egyik babám sem akkor foggant, amikor a nagy könyvben meg van írva.

háát elég necces a dolog, vegyél tesztet mihamarabb, és reggeli vizeletbõl csináld meg nekem mindig napra pontos a havim, a kisfiam és félidõben fogant, viszont a múltkor voltam uh-n, és a 21. napon 2 nagy érett tüszõt láttak, szóval ezt nem lehet tudni
Ha nem akarsz még gyereket a naptármódszert, ne alkalmazd. Egyik babám sem akkor foggant, amikor a nagy könyvben meg van írva.
Gratulálok, kismama. Miért nem lehet felfogni, hogy a "naptármódszer" nem fogamzásgátlásra, hanem a teherbeesésre leginkább alkalmas napok kiszámolására való, ami nem azt jelenti, hogy más napokon nem lehet felcsinálni.
Nagyon remélem, hogy az én kisebb testvéreim nem ilyen felelõtlenek.... Teszt! Hogy miért késik? A legvalószínûbb ok a terhesség. Lehet, hogy azért mert "betegeskedsz", de erre kevesebb az esély.
A 26.napon is lehet peteérés(semmi sem lehetetlen)!Nekem például a torokgyulladás miatt nem szokott késni.Nem tudom te érzed e mikor van peteérésed de én a szülés elõtt sose éreztem.Vegyél tesztet, 6 nap késés után már kimutassa. Off: Egy doboz gumi olcsóbb mint egy baba.
Utolsó vagyok Még annyit.Nincsenek tüneteid...Szerintem ritka akinek ilyen korán vannak tünetei.Nekem a 10.héten kezdõdött a rosszullét.
Ha 6 napja késik, az a legbiztosabb hogy ha veszel egy tesztet, mert bármi lehet. Rossmanban Facelle nevû teszt 300 ft, és megbízható, mert nekem bevált. Sok sikert kívánok, és a legjobbakat!
Tesztelj! Terhességi tünetek nem feltétlenül jelentkeznek. 2 terhességem alatt egyszer sem voltam rosszul, ha nem tudtam volna, hogy terhes vagyok, észre sem veszem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megértõ és segítõkész válaszokat, és a kicsit más jellegûeket is. Igen, mérhetetlen felelõtlenség volt, de sajnos az ember legtöbbször a saját hibáiból tanul. Megcsináltam a tesztet, reggeli vizeletbõl, egyértelmûen negatív lett :) .
na akkor egy kicsit fellégezhetsz :) 6 napos késést reggeli vizeletbõl már kimutatta volna ha nem jön meg továbbra sem, azért keress fel egy nõdokit
Nem tudom megjött e azóta?De ha a 26.napon estél teherbe akkor ugyebár késõi peteérésed volt, és azt még a teszt most nem mutassa ki.Ha nem jött/jön meg várjál 1-2 hetet és akkor tesztelj.Ha akkor is negatív akkor doki.
A kérdező hozzászólása: Most már megjött, teljes a nyugalom, köszönöm még egyszer a segítségeket :)

A menstruációm már 6 napja késik, 13-án kellett volna megjönnie és most 19. -e van. Kb.4. -e tájban feküdtem le a párommal. Ha a tesztem negatív lett, védekeztünk, speriumölő gyógyszert szed akkor miért késik?

És most nem értem, 3 nap késés után vettem egy tesztet, ami kimutatja a 3napos terhességet, negatív lett, nincsenek tüneteim, nincs mellfeszülésem, stb. Talán a fehérfolyásom több mint szokott lenni, védekeztem a barátommal(óvszer)emellett ? szed spermiumöl? gyógyszert, a teszt negatív lett mégis késik. Hormonzavar vagy valami más? Segítsetek légyszíves mert aggódom...Van okom rá?

Legjobb válasz: Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.

Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.
az idegességtõl nekem is volt h késett több mint 1 hetet is... csak nyugi és meg fog jönni:)
Csinálj még egy tesztet holnap, aztán menj orvoshoz, szerintem.Nem írtad hány éves vagy, de felnõtt korban egy hét késésre már odafigyelnék(csak a rossz tapasztalataim miatt mondom).
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, ilyen korban elméletileg még gyakran elõfordul az ilyesfajta késés, szerintetek terhes vagyok? Hisz a teszt csak negativ lett =O

Miért késik már megint a menstruációm?

Általában 32 nap van a mesim közt, múlt hónapban nem jött meg, megijedtem, h talán elszakadt a gumi, de 45 napra megjött. Most megint nem jött meg. Most van a 45. nap az utolsó mesimt?l. Semmi jele a terhességnek, csak az a furcsa, hogy sok a folyásom és kicsit kellemetlen szagú, de fel voltam fázva és úgy gondolom ez azért lehet. Szerintetek miért késik? Aggódnom kéne? :( L/18

Legjobb válasz: na remélem azóta rendezõdött a helyzeted - nekem most ugyanígy áll a helyzet, nem tudom mitõl lehet, de ijesztõen sokat késik nekem is,pedig nem szokott és negatív lett a babateszt is. Szóval szerintem csak türelem,türelem..

na remélem azóta rendezõdött a helyzeted - nekem most ugyanígy áll a helyzet, nem tudom mitõl lehet, de ijesztõen sokat késik nekem is, pedig nem szokott és negatív lett a babateszt is. Szóval szerintem csak türelem, türelem..
A kérdező hozzászólása: Igen, azóta megint csak minden rendben van! Remélem már nem csinál ilyen kimaradozást... Biztosan nálad sem lesz baj! :)

Már 7napja késik a menstruációm. Ilyenkor milyen gyógyszert szokott adni az orvos, azért, hogy megjöjjön? Sajnos nem vagyok terhes, úgyhogy nem tudom miért késik ennyit. Meddig várjak még?

Legjobb válasz: - Ha még fiatal vagy, azért, mert még nem állt be a ciklusod; - Stressz miatt; - Hormonzavar miatt; - Terhesség miatt; - Szervi elváltozás miatt.

- Ha még fiatal vagy, azért, mert még nem állt be a ciklusod; - Stressz miatt; - Hormonzavar miatt; - Terhesség miatt; - Szervi elváltozás miatt.
A kérdező hozzászólása: 21 éves leszek a nyáron, mindig rendszeresek szoktak lenni a ciklusaim, de mióta konkrétan próbálkozunk, azóta valahogy kezd minden összezavarodni:(. Múlt hónapban kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem, de csak annyit mondott rá az orvos, hogy "nem vészes". Closttit kaptam, amit a 3. naptól kéne szednem, de valahogy nem akar megjönni.
mibõl gondolod h nem vagy terhes??? teszteltél már???

Már 7napja késik a menstruációm. Ilyenkor milyen gyógyszert szokott adni az orvos, azért, hogy megjöjjön? Sajnos nem vagyok terhes, úgyhogy nem tudom miért késik ennyit. Meddig várjak még?

Legjobb válasz: Hanyadik naptál tartasz? 40 napos ciklus még normális. Ha attól több, akkor ne várj, menj dokihoz minél hamarabb. Lehet, hogy ciszta.

Hanyadik naptál tartasz? 40 napos ciklus még normális. Ha attól több, akkor ne várj, menj dokihoz minél hamarabb. Lehet, hogy ciszta.
A kérdező hozzászólása: Már a 39. napon tartok, és nagyon nem érzem úgy, hogy meg akarna jönni:(. Nem tudom mit csináljak. Még soha nem késett ennyit, általában pontosak a ciklusaim. Pont ebben a hónapban kaptam clostit, biztos, hogy "direkt csinálja" a szervezetem:( :) , nehogy már könnyen menjen.

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

Miért késik a menstruációm már kb. 1 hete?

nagyon rettegegek attól hogy terhes vagyok!!!!!ha nem hatol be a pénisz akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem azért késik mert ideges vagy és szerintem fiatal is, és még rendszertelen lehet a ciklusod! Ha csak próbálkozott és nem élvezett el minimális az esély a teherbeesésre! Szerintem nem kell aggódnod. De ha mégis, akkor irány Dm, Rossmann vegyél egy tesztet!

Szerintem azért késik mert ideges vagy és szerintem fiatal is, és még rendszertelen lehet a ciklusod! Ha csak próbálkozott és nem élvezett el minimális az esély a teherbeesésre! Szerintem nem kell aggódnod. De ha mégis, akkor irány Dm, Rossmann vegyél egy tesztet!
Még annyit: Teherbe esni a péniszbõl távozó elõváladékkal és magömléssel lehet. Semmi mással sem. És egyedül akkor ha ez valamilyen módon a hüvelybe jut. Max. az elõváladék juthatott a hüvelybe, ha éppen akkor éppen abban a pillanatban volt a partnerednek. De az esély még akkor is csekély! Talán nem a megfelelõ pillanatban akartad elkezdeni a szexuális életedet. Mert ha fáj is - de szereted a partnered - nem érdekel, akkor is megteszed. Tesztelj.
biztos nagyon ideges vagy, azt nem irtad h rendszeres e vagy nem.nekem volt hogy 2-3 honapot is kesett es nem voltam terhes.ha bement a penisze es azon elovaladek volt raadasul ovulacio kornyeken akkor nem kizart, vegyel tesztet vagy menj orvoshoz.
Kicsi az esélyed a terhességre, de megvan rá! Ha nem akarsz gyereket akkor mért nem védekeztek? Az elõváladék elég a terhességhez!
Az elõváladékban is kellõ mennyiségû spermium van. Az bõven elég, ha esetleg az ujján volt egy kis "adag" vagy ha a hüvelybemenethez odatette gumi nélkül. Esély csak akkor nem lenne a teherbesésre, ha pasi nem is menne a közeldbe. Még védekezés mellett is van rá esély. Ha már 1 hetet késik, a teszt kimutatná. Szóval csinálj egy tesztet, és minden kiderül. De az idegesség miatt is késhet.
Szia! A lényeg hogy ne légy ideges! Régen, úgy 17 éves koromban nekem is volt egy ilyen ügyem, pedig mi védekeztünk mindig és mégis rettegtem, mert késett már vagy 4-5 napja. Aztán megbeszélet ezt a barátnõmmel, meg a suli védõnõjével és megnyugtattak, másnap meg is jött, de vegyél tesztet, talán az megnyugtat. És természetesen az is elõfordulhat, hogy nem állt még be neked. Fontos, hogy védekezzetek mindig! Nem olyan drága egy óvszer, vag egy csomag, szinte bárhol beszerezhetõ.

Miért késik már 3 napja a menstruációm?

Eddig mindig 1 napos késésekkel jott meg. Az utobbi honapban rengeteget voltam ideges. Ez kozrejatszhat? Elek szexualis eletet, ovszerrel vedekezunk. Sosem volt kiszakadva, mert szex elott es utan mindig ellenorzom alaposan. Szoval terhesseg tuti kizarva. Mit tehetnek hogy hamarabb megjojjon? Forro furdo nem vált be.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem probléma ez, még az sem, ha esetleg kimaradna nagy ritkán egy-egy.

Egyáltalán nem probléma ez, még az sem, ha esetleg kimaradna nagy ritkán egy-egy.
A kérdező hozzászólása: Hat volt mar, hogy kimaradt egyszer, de azota nem volt meg olyan. Az even tenyleg mindig rendesen megjott 20-25. Kozott. Ezert ijedtem meg. Koszonom a valaszod!
Nekem is volt ilyen, fél éve. A suli miatt sokat stresszeltem, érettségire készülés, tételek, stb. 3 hetet késett, de végül megjött. Én is meg voltam ijedve, de elmentem orvoshoz aki azt mondta érettségi elõtt 3 hónappal rengeteg ilyen "betege" érkezik:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!