Találatok a következő kifejezésre: Miért késik menstruációm (100 db)

Miért késik menstruációm?

ez lenne a negyedik alkalom amikor meg kéne jönnie az elözõ egy héttel elöb jött a mostani 8 napja késik

Legjobb válasz: Pont azért, mert még csak a negyedik lenne, így ez teljesen normális. Maximum fél év is lehet 2 menstruáció között az elsõ 1-2 évben.

Pont azért, mert még csak a negyedik lenne, így ez teljesen normális. Maximum fél év is lehet 2 menstruáció között az elsõ 1-2 évben.
17 éves korodig akár ki is maradhat több hónapra is, az is normális lenne.

Miért késik a menstruációm?

Tudom hogy hülyeség az aggodalmam, de mégis félek, hogy vajon miért késik. Szilveszterkor voltam együtt egy sráccal, de nem feküdtünk le, vagyis nem tette be, bár kicsit odarakta.....nem értem miért késik....szerintetek?

Legjobb válasz: nem az a hülyeség, hanem tõlünk megkérdezni. Mert mi nem tudjuk, miért késik. ;)

nem az a hülyeség, hanem tõlünk megkérdezni. Mert mi nem tudjuk, miért késik. ;)
Vegyél egy tesztet, kismama.
A kérdező hozzászólása: A terhességen kívül lehet más oka is hogy késik?

Miért késik a menstruációm?

A barátom azt mondta hogy ne ijedjek meg de késhet az ujjazás miatt...tudom hogy nem sok idő telt el tegnap kellett volna megjönnie. Általában nekem mindig előbb jön meg pár nappal vagy pont aznap. Igaza lehet a barátomnak?

Legjobb válasz: Hát én olyanról nem hallottam még, hoyg ujjazás miatt késsen, de lehet hogy simán késik. Mindenesetre érdemes egy tesztet elvégezni, a találgatások helyett. De telejsen normális ha késik, nmekem az elsõ 2-3 évben tökéletesen pontosan jött midnig, aztán elkezdett kimaradozni, voolt hogy 3 hónap is kimaradt, de nem volt semmi baj..

Hát én olyanról nem hallottam még, hoyg ujjazás miatt késsen, de lehet hogy simán késik. Mindenesetre érdemes egy tesztet elvégezni, a találgatások helyett. De telejsen normális ha késik, nmekem az elsõ 2-3 évben tökéletesen pontosan jött midnig, aztán elkezdett kimaradozni, voolt hogy 3 hónap is kimaradt, de nem volt semmi baj..

Miért késik a menstruációm? Lehetek terhes? Valami módszer van arra, hogy hamarabb megjöjjön?

2hete késik a menstruációm,sose volt pontos. A párommal semmi olyan nem történt,hogy teherbe eshettem volna. Már nagyon parázok..

Legjobb válasz: Ha 2 hete késik miért nem vettél már egy tesztet?? Egyébként ha sosem volt pontos már rég dokihoz kellett volna fordulnod..

Ha 2 hete késik miért nem vettél már egy tesztet?? Egyébként ha sosem volt pontos már rég dokihoz kellett volna fordulnod..
Szia! Ha semmi "olyan" nem történt, akkor nem lehetsz terhes. Ha mégis volt szex védekezés nélkül, akkor lehet hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy most kicsit többet késik... Szóval sokminden lehet, és lehet hogy egy teszt, vagy egy nõgyógyász tudna is neked segíteni. Ha terhes vagy, akkor nincs rá otthoni módszer, hogy hamarabb megjöjjön. Ha nem vagy terhes, akkor segíthet egy aktívabb sport, egy vad szex, pár korty erõsebb rövidital, forró kádfürdõ. Mindenesetre a sorrendet betartanám: teszt, ha negatív, akkor lehet praktikázni, ha pozitív akkor dokihoz menni. A sosem pontos menstruációt pedig érdemes mindenképpen orvossal is megtárgyalni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Miért késik a menstruációm mindig kb egy hetet?

Élek nemi életet, és a menstruációm mindig a 28.naphoz képest késik 7-8 napot. Ez normális? 19L

Legjobb válasz: Bár férfi vagyok és nem értek hozzá, de ha mindig egy hetet késik, akkor tulajdonképpen nem is késik... csak egy héttel elszámoltad magad egyszer. :D

Bár férfi vagyok és nem értek hozzá, de ha mindig egy hetet késik, akkor tulajdonképpen nem is késik... csak egy héttel elszámoltad magad egyszer. :D
Ahogy leirod, neked nem 28 napos, hanem 35-36 napos a ciklusod - ez nem ritkaság, a legtöbb nönek nem 28 naponként jön meg.
Normális. Az egyik barátnõmnek kéthavonta jön meg, és akkor két hétig menstruál. Nekem ez a durva. De a tiéd szerintem ehhez képest semmi.
Ez normális, csak arra figyelj, hogy a tüszõrepedés rendesen 2 héttel a vérzés elõtt van - tehát neked nem a ciklus közepén.
Akkor nem késik semmi semmihez képest. Rendszeres 5-36 napos ciklusod van. Teljesen normális, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Igen 22.51-es, a ciklusaim kb 35-36 naposak.
nekem is 35-36 napos a ciklusom, elõször én is megijedtem, hogy baj van, de az orvos azt mondta, hogy ez teljesen normális. Ha beállt rendesen erre a 35-36 napra, akkor nincs miért aggódni:)
De akkor most egyre hosszabbak a ciklusaid? Vagy csak szimplán 35-36 napos ciklusod van?...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddig válaszokat és még várom õket :)
:) Férfi vagy, és nem értesz hozzá! Ha késik mondjuk 1 hetet, az nem gáz, de ha utána leszámolja a 28 napot, és utána megint késik egy hetet, stb... Tehát lényegében, ha a férfiaknak akarom megmagyarázni: Minden hónapban egy héttel többet késik. :)
Nah akkor lényegében jól mondtam, mert sosem késik neki, csak eleve más az intervallum. Chö.

Miért késik a menstruációm, (lent bövebben)?

2hete felvoltam fázva,elmentem orvishoz is,vittem vizeletmintát,kaptam orvosságot,és 1 hete meggyogyultam!,de még felfázás elött a párom 1x 2x belém hatolt óvszer nélkül...a vizeletmintábol amit 2x kellett bevinnem,abbol kiderülhet ha netán terhes lennék? Már 5napja késik...vajon a felfázás miatt?,de viszont már 2napja fáj az alhasi részem,meg feszültebb vagyok mint szoktam....

Legjobb válasz: 1-2szer beléd hatolt óvszer nélkül...akkor szted miért késik?:D

1-2szer beléd hatolt óvszer nélkül...akkor szted miért késik?:D
sztem késhet a megfázástól is, nem feltétlenül kell, h terhes legyél, de mire jó az, h 1-2szer belédhatoL??? 1-2 kétszer szeretkeztetek vagy 1-2 szer betette és kivette?
A kérdező hozzászólása: 1-2x betette is kivette...

Én ezt nem értem. Lehet menstruáció elõtt is teherbe esni? Miért késik? Aggódom.

A ciklusaim átlagban 31 naposak, szóval 2.-ára csütörtökre nem vártam, de mivel volt már 32 napos ciklusom is így pénteken is megjöhetett volna idõben, de semmi. Azért érdekes mert én onnan tudom hogy menstruálni fogok hogy elõtte egy héttel szörnyen fájnak a melleim és megvannak duzzadva aztán ez fokozatosan múlik el és akkor megjön. Most csak a mellbimbóm érzékeny és érintésre fájnak. Ez eddig nem jelentkezett nálam. Dec. 13.-án voltunk együtt a párommal de abból nem hiszem hogy baba lenne mert már régen ki kellene mutatnia a tesztnek. De aztán 26.-án is együtt voltunk, a számított menszesz elõtt egy héttel. Lehet hogy abból sikerült a baba és ezért késik? Lehet menstruáció elõtt egy héttel teherbe esni? Én mindig is úgy tudtam hogy nem. Erre most késik pedig nekem idõben megszokott jönni, mindig. Ha a 26.-ai együttlétbõl lenne baba azt még a teszt nem mutatná ki, tehát felesleges lenne csinálnom. Ma csak ilyen testsápoló szerû folyásom volt egyébként. Utoljára egyébként 2.-án teszteltem az negatív lett. Szerintetek ez lehetséges??

Legjobb válasz: A menstruáció elõtt 2-3 nappal is simán teherbe lehet esni. (ha akkor van a peteérésed). Szóval nem lehetetlen.

A menstruáció elõtt 2-3 nappal is simán teherbe lehet esni. (ha akkor van a peteérésed). Szóval nem lehetetlen.
szia. teherbe eshetsz bármikor. Énis menszesz elött egy héttel lettem terhes és a nemvárt után 8.napon lett halvány + :)
Így van, lehet még akkor is teherbe esni. Jövõhéten csinálj egy tesztet, ha addig nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!! :) Hát akkor reménykedek hogy baba lesz és ezért késik :)
Bármikor teherbe lehet esni, csak valamikor kisebb, valamikor nagyobb rá az esély. Ettõl még nincs olyan idõszak, amikor nem eshetsz teherbe.
Egyik ismerõsöm, aki 35 éves és évek óta próbálkoztak, nemrég mentek csak orvoshoz. Kiderült, hogy neki mindig a menszi elõtti napon, azaz a 30.napon van peteérése. Kérdésedre válaszolva: te is lehetsz terhes a Karácsonyi együttlétbõl. Milyen szép is lenne, emlékezetes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! :) Igen, nagyon szép lenne. :) Fõleg hogy a páromtól két babaruhát kaptam karácsonyra. Csak nem merem magam beleélni.
Majd írd meg mi lett!!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp persze! :) De csak jövõhéten tesztelek majd.

Miért késik ennyit a menstruációm?

kb. másfél hete késik a menstruációm..Eddig még nem csinált ilyet,és kicsit meg vagyok ijedve.. ez normális hogy késik?? 12/L

Legjobb válasz: Ne aggódj, ilyen fiatalon az is normális ha több hónap marad ki. :) Ha esetleg fél év marad ki 2 menstruáció között, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj! :)

Ne aggódj, ilyen fiatalon az is normális ha több hónap marad ki. :) Ha esetleg fél év marad ki 2 menstruáció között, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :) Akkor jó, megnyugodtam!
Nagyon szívesen! :) Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Egyébként 1 hónapja (majdnem) kaptuk a HPV oltást, és azóta nem jött meg, befolyásolhatja?

Miért késik 8 napot a menstruációm?

mikor meg kellett volna jönnie lázas lettem és hasmenésem volt amire lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót szedtem meg a mai napig antibiotikumot. Már jól vagyok 2 Napja De Nem Jön Meg... A Párommal Meg Akkor Voltunk együtt mikor menstruáltam És Óvszerfel Védekeztünk (nem Szakadt Ki) Mitől Késhet? Terhes Lehetek? Egy Picit Érzem H Görcsölök De Csak Néha 1 - 2 Percre

Legjobb válasz: ha menstruáció alatt voltatok együtt, ráadásul óvszerrel, akk nem hinném, h terhes vagy. Az antibiotikum nagyon meg tudja borítani a hormonháztartást is, de a magad megnyugtatására menj el dokihoz.

ha menstruáció alatt voltatok együtt, ráadásul óvszerrel, akk nem hinném, h terhes vagy. Az antibiotikum nagyon meg tudja borítani a hormonháztartást is, de a magad megnyugtatására menj el dokihoz.
ha beteg vagy, attól is késhet, ill. attól is h ideges vagy nekem a rekord 13 nap volt, annyit késett, érettségi elött

Miért késik a menstruációm?

A menstruációm eddig csak egyszer maradt ki, az is már jó két éve volt, de addig és azóta is folyamatosan megvan, általában 30 és 36 nap között jön meg, de most már 38 nap eltelt. Közrejátszhat az hogy mostanában elég rosszul érzem magam, magányosnak és kissé depressziósnak? Meg ez a folyamatosan egyszer süt a nap majd esik az es?-féle id?járás? Még sz?z vagyok, szóval terhes nem lehetek... 15/L

Legjobb válasz: Hát a stressz befolyásolja a menstruációt.

Hát a stressz befolyásolja a menstruációt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!