Találatok a következő kifejezésre: Miért késik hónapokat a menzeszem (3 db)

Miért késik 2-3 hónapokat a menzeszem?

Miert nem jon meg a menzeszem rendszeresen? Mindig ugy jon meg, hogy egyik honapban van, a masikban nincs, esetleg 2honapig nincs, aztan megint van. Keshet 2-3honapokat, ha megvagyok fazva?

Legjobb válasz: Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt szerintem.

Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt szerintem.

Lassan két hónapja kési a menzeszem. Csináltam teszteket nem jelzi h babás lennék:S és van fehér folyásom:S miért nem jön meg? A folyás mitt? Lécy írjatok!

Legjobb válasz: itt már nem késésrõl beszélünk, hanem menses kimaradásról. több oka is lehet, el kellene menned orvoshoz egy kivizsgálásra. most nem kezdek el találgatni, okokat írni, mert ezt csak az orvosi vizsgálat derítheti ki pontosan.

itt már nem késésrõl beszélünk, hanem menses kimaradásról. több oka is lehet, el kellene menned orvoshoz egy kivizsgálásra. most nem kezdek el találgatni, okokat írni, mert ezt csak az orvosi vizsgálat derítheti ki pontosan.
irány a nõdoki, amúgy hány éves vagy egyáltalán? (és mikor tanulsz meg írni? mert a szexelés ezek szerint megy, de az írás még nem nagyon...)
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!-voltam dokinál kaptam gyógyszert, azt mondta h mostmár nem kell aggódnom, minden oké lesz!
Tényleg menj el a dokihoz, amúgy a menses kimaradás normális dolog is lehet.

Sajnos volt egy miss. ab műtétem június végén. Akkor egy kicsit több mint 1 hónapra megjött a menzeszem. A műtét előtt 30-32 napos ciklusaim voltak. Most a 34 napnál tartok és nem tudom mirét nem jön meg. Miért késik a menstuációm?

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez volt. Missed ab. után 6 hétre jött meg a mensim, utána nagyon rendszertelen volt, állandóan 30-45 napra jött meg. Ne aggódj, de azért a terhességet ki kell zárni!

Nálam is ugyanez volt. Missed ab. után 6 hétre jött meg a mensim, utána nagyon rendszertelen volt, állandóan 30-45 napra jött meg. Ne aggódj, de azért a terhességet ki kell zárni!
lehet pszichologiai oka is annak, hogy kesik. pl. ha ragorcsolsz arra, hogy miert nem jon meg, az is tudja kesleltetni. ahogy az is, ha stresszes eletet elsz. ettol fuggetlenul azert ha meg par napig nem jon meg, csinalj a biztonsag kedveert egy tesztet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!