Találatok a következő kifejezésre: Miért késik hónapokat (22 db)

baba nem lehet??
A kérdező hozzászólása: mindkét teszt negatív. egy hónapos terhességet sztem kimutatna már a teszt (Lily teszt volt amugy)
akkor sztem hamarosan meg fog jönni!! 3 hét késés belefér..lehet stressztõl v felfázás..bármi..ha nincs más panasz akkor nyugi:)
A kérdező hozzászólása: nincs más terhességre utalo panaszom, egyedül ez a premenstruális-szerû alhasfájás, ami néha megijeszt, mert azt olvastam h összetéveszthetõ a terhesség alatti érzéssel, amely a méh növekedése miatt van. Egyébként pajzsmirigy-túlmûködésem is van, meg most érettségiztem, és több helyen is vállaltam nyári munkát, próbálom ezekre fogni, na meg a hülye idöjárásra...
nem híztál vmennyit?
A kérdező hozzászólása: nem, nem hiztam. körülbelül két éve tartom az 52-55 kg közti súlyomat. Most számoltam ki a peteéréskalkulátorral, 6hetes terhes lennék. Gondolom nem létezik teszt, ami ezt már nem mutatná ki...

Menszeszem 26-36 napokra jönmeg. Most a 33 napnál tartok és még nem jött meg. Párommal 10 hónapja élek nemi életet és a megszakított közösülés módszerrel védekezünk. Lehet h az injekció miatt nem jött még meg? Vagy vajon miért késik? Mit csináljak?

20 db injekciót kaptam sérülés miatt

Legjobb válasz: A megszakított közösülés NEM védekezési forma, mivel az elõváladékban is vannak spermiumok. 100 így "védekezõ" nõ közül 40 teherbe esik egy év alatt. Igen, lehet az injekció miatt, lehet a sérülés okozta stressz miatt, de lehetsz terhes is, így állj hozzá.

A megszakított közösülés NEM védekezési forma, mivel az elõváladékban is vannak spermiumok. 100 így "védekezõ" nõ közül 40 teherbe esik egy év alatt. Igen, lehet az injekció miatt, lehet a sérülés okozta stressz miatt, de lehetsz terhes is, így állj hozzá.
1. Azt írod 26-36 napra szokott megjönni, szóval még normális. 2. A sérülés miatt is lehet, az injekció miatt is. 3. Csinálj egy tesztet, ha negatív, várj tovább. 4. Tesztelj pár naponta addig, amíg meg nem jön vagy a teszt nem mutatja, hogy terhes vagy.
Vagy mondjuk azért nem jött meg, mert a megszakítás egy megbízhatatlan szar módszer? Nem kell nagyon csodálkozni, ha pozitív lesz a teszt.

Miért késik már 2 hónapja? Lehet ciszta?

szeptember végén kellett volna megjöjjön, de azóta se jött meg. az utolsó normális cuklusom után két héttel ismét megjött, majd mikor a kellő időben kellett megjönnie akkor is megjött, de akkor sem rendesen, nem volt sok vérzésem egyáltalán. azóta nem is jött meg. terhes nem lehetek. gondoljátok hogy valami ciszta lehet? sajnos nem tudok elmenni orvoshoz egyhamar. mit gondoltok mi lehet?

Legjobb válasz: bocsi a sok megjöttért, csak kicsit kusza, remélem azért érthetõ

A kérdező hozzászólása: bocsi a sok megjöttért, csak kicsit kusza, remélem azért érthetõ
Tippelgessünk? Mert mi innen nem fogjuk tudni megmondani. Menj el orvoshoz. Csak õ tudja.
Szeptember vége most van. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: igen, gondoltam hátha valakinek volt már ilyen és megnyugtatna, mint mondtam nem tudok elmenni orvoshoz, pedig szeretnék.. tudod.. megnyugodni.. azért köszi a választ ;)
A kérdező hozzászólása: bocsi július végén kellett volna. elírtam
Ne nyugodj meg, mert ezt meg kell nézetni. Vegyél ki egy nap szabit, vagy lógj egy napot a suliból, az egészséged mindennél fontosabb.
Nekem általában akkor késik, ha cisztám van. Kinek mikor, szerintem mindenkinek másként. Mondjuk nekem fél év-év is kimaradt.Majd elmentem dokihoz, kiirt mindenféle vizsgálatra, nem mentem el, majd késõbb rá pár napra már meg is jött.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! azon vagyok hogy találjak egy olyan idõpontot ami a dokimnak is jó, csak egy másik városban vagyok, és nehéz a hazajutás :(
Helyes! Amúgy végsõ esetben szerintem elmehetsz a hozzád közeli rendelõintézetbe (vagy akár az adott városban lévõ magándokihoz) is, hogy ne kelljen olyan messzire menned.
Hogyan, mivel védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel de nem szakadt ki!:D
Biztos, hogy nem kerülhetett ondó a hüvelyedbe? Arra nem gondoltál még, hogy tesztelj csak, hogy megnyugodj?! Érzel valamit? Mint menszi elõjelére gondolok!
A kérdező hozzászólása: De eszembe jutott a teszt de gondoltam arra hogy várok még egy pár napot!nem érzek semmit ami jelezzné a menstruációt, holott mielõtt megjönne már 3 nappal görcsölök!
A kérdező hozzászólása: Attól hogy nincs jel arra hogy megjönne és arra hogy terhes vagyok attól még megtörténhetett a megtermékenyülés?
Végig védekeztetek a hónapba, vagy csak akkor, mikor feltételezted, hogy péd van? Mert, ha nem, akkor:Még éppen pár napja lehet, hoyg beágyazódhatott a baba, így még csak most kezdett hormont termelni(ha ott van, és terhes vagy), mikor elér egy bizonyos szintet a hcg a szervezetedben(ez a hormon, amit termel), csak akkor kezdesz tüneteket érezni, amiket a terhesség okoz, ez minimum 3 nap, de általában 2-3hét beágyazódástól. Szóval lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor védekeztünk amikor feltételeztem hogy peteérésem van!
Az sajnos kevés, mert bármikor lehet egy spontán peteérésed is! Illetve a spermiumok 5 napig is elélhetnek benned, és a péd is kb 9-18.napig esélyes, ha 28napos a ciklusod, tehát a ciklus 5.napjától a 18.ig esélyes, és még emellé bármikor lehet spontán pé is. Reméljük úgy lesz, ahogy szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és remélem

A barátnőm 5 hónapja szedi a tabit(belara) eddig a 3.napon mindig megjött neki, de az előző levélnél egy nappal később vette be az első-t de nem lett gond megjött neki!Miért késik gyogyszer közben? Lehetséges, hogy terhesség?

Aztán a mostani levélnél 6 napos szünetet tartott véletlenül(7 helyett) és most már az 5.napja hogy nem jött meg neki.Sosem szoktam beléélvezni.

Legjobb válasz: ha ilyen figyelmetlen akkor inkább védekezzetek, hiszen ez csak akkor nyújt majdnem biztos(99,99%) védelmet hogyha betartja ami rá van írva, van esélye de ha nagyon aggódtok vegyetek tesztet és figyeljen oda hogy mikor veszi be

A kérdező hozzászólása: megcsináltuk a tesztet és negatív lett, ugyh megnyugodtunk...mostmár csak meg kéne jönnie...állitolag lehetséges h késik...
ha ilyen figyelmetlen akkor inkább védekezzetek, hiszen ez csak akkor nyújt majdnem biztos(99, 99%) védelmet hogyha betartja ami rá van írva, van esélye de ha nagyon aggódtok vegyetek tesztet és figyeljen oda hogy mikor veszi be
bocsi azt akartam hogy gumival védekezzetek, 2. hozzászóló voltam
Dm, Rossmann: Lilly teszt ugy hallottam 900Ft és 2van bene.
A kérdező hozzászólása: fõleg úgy hogy folyamatosan szedi..
Nagyon sokféle teszt van, 600 Ft-tól 1500-2000-ig, attól függ milyet veszel.
nem ismerem a teszteket ebben nem tudok segíteni de elég olcsók mostanában
A kérdező hozzászólása: 17 éves egyébként...és hány napot várjunk még amikor lehetséges hogy megjöhet? milyen tesztet ajánlotok és körülbelül mennyibe kerül...?
hülyeség, úgy véd biztosan hogyha úgy szedi ahogy elõ van írva, de mondom vegyetek tesztet, mert ha nagyon görcsöl azért is késhet, de nem írtad meg hogy hány éves így a hormonjai is lehet hogy nem klaffolnak
A kérdező hozzászólása: meg ráadásul ha bele sem élvezek akkor annyi hatása biztosan van a tabinak hogy az elõváladéktól véd...vagy ez nem igaz?
A kérdező hozzászólása: de igazából az hogy elõször késõbb vette be az már nem számithat hiszen utána már megvolt neki...csak a mostani..és már napok óta fáj a háta ami eddig mindig azt jelentette h hamarosan biztosan megjön neki..
A kérdező hozzászólása: Elvileg a gyógyszer garantálja a szabályos ciklusokat...és eddig ez meg is volt...lehetséges h felborult az egyensuly emiatt a két egymást követõ hiba miatt?

Sajnos volt egy miss. ab műtétem június végén. Akkor egy kicsit több mint 1 hónapra megjött a menzeszem. A műtét előtt 30-32 napos ciklusaim voltak. Most a 34 napnál tartok és nem tudom mirét nem jön meg. Miért késik a menstuációm?

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez volt. Missed ab. után 6 hétre jött meg a mensim, utána nagyon rendszertelen volt, állandóan 30-45 napra jött meg. Ne aggódj, de azért a terhességet ki kell zárni!

Nálam is ugyanez volt. Missed ab. után 6 hétre jött meg a mensim, utána nagyon rendszertelen volt, állandóan 30-45 napra jött meg. Ne aggódj, de azért a terhességet ki kell zárni!
lehet pszichologiai oka is annak, hogy kesik. pl. ha ragorcsolsz arra, hogy miert nem jon meg, az is tudja kesleltetni. ahogy az is, ha stresszes eletet elsz. ettol fuggetlenul azert ha meg par napig nem jon meg, csinalj a biztonsag kedveert egy tesztet.

Miért késik 2-3 hónapokat a menzeszem?

Miert nem jon meg a menzeszem rendszeresen? Mindig ugy jon meg, hogy egyik honapban van, a masikban nincs, esetleg 2honapig nincs, aztan megint van. Keshet 2-3honapokat, ha megvagyok fazva?

Legjobb válasz: Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt szerintem.

Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt szerintem.

15 eves lany vagyok, 14 evesen jott meg elsonek a menszeszem. De azota 3- 5 es akar 6 honapot is kesik. Miert lehet ez? Valaki akinek hasonlo elmenye van? :o koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Nekem 11 évesen jött meg elõször, utána legalább egy évig nem jött meg, és még most is van olyan, hogy hónapokat késik. Nekem a nõgyógyász azt mondta, hogy mindenkinél máshogy van, de biztosan csak az elsõ szülésnél rendszerezõdik.

Nekem 11 évesen jött meg elõször, utána legalább egy évig nem jött meg, és még most is van olyan, hogy hónapokat késik. Nekem a nõgyógyász azt mondta, hogy mindenkinél máshogy van, de biztosan csak az elsõ szülésnél rendszerezõdik.
De jó lenne, ha fel lenne a korosztályod világosítva... Fájdalmasan tudatlanok vagytok. Van, akinek évekig tart, míg beáll a havija, ha 17 éves korodig sem rendezõdik, akkor kell nõgyógyászhoz menni, addig nagyjából normális az, ha rendszertelen.
Ne parázz, semmi gond, normális, ha utána sokáig nem jön, majd rendezõdik, legyen nálad mindig betét - ne tampont használj, bármennyire is divatos. Egy Ikres Kismama.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat :) betetet :) hasznalok, a tampont utalom. :) ))))
Érthetõ, a tampon tényleg nem olyan, mint amilyennek reklámozzák. Nem vagyok lájkvadász, de ha örültél annak, amiket írtam, kérek egy zöld kezecskét!
Nincs semmi baj, teljesen normális ez a korodban még. 17, 18 évesen kell rendszeressé válnia.

2. hónapja szedem a clostyt. Eddig is fájt a petefészkem mikor peteérésem volt, de most. Nagyon fáj az alhasam (nem birok kiegyenesedni). Holnap mennék tüszőmérésre, akkor is megcsinálja ha már késö? És miért kinoz ennyire?

Legjobb válasz: igen megcsinálja,bár honnan tudod,hogy már késõ?max.azt fogja látni,hogy megrepedt.(nekem a sárgatestekbõl következtetett arra,hogy volt peteérés) Nekem is mindig fájt a pé.de azért nem ennyire mind neked.Sajnálom:(Azért említsd meg neki.Nagyobb dózist kaptál a 2.hónapban?

igen megcsinálja, bár honnan tudod, hogy már késõ?max.azt fogja látni, hogy megrepedt.(nekem a sárgatestekbõl következtetett arra, hogy volt peteérés) Nekem is mindig fájt a pé.de azért nem ennyire mind neked.Sajnálom:(Azért említsd meg neki.Nagyobb dózist kaptál a 2.hónapban?
A kérdező hozzászólása: A mensi 1.napjától 5 napig kellett szednem. Szerintem ez nem olyan vészes, más egész hónapban szedi. Majd délután kiderül...
Clostyt egész hónapban???Errõl nem is hallottam.Ez peteérés serkentõ, azt pedig miért kéne szedni a ciklus 2.felében?!!

Késik a havim, férfival jó 3 hónapja nem voltam - az elmúlt 2 hónapban rendesen megjött - terhes nem lehetek. A menstruációm mégis késik, legalábbis nem jön meg és nem értem miért? Milyen okai lehetnek?

Igaz rendszertelen a menstruációm, de mindig meg szokott jönni.Egy egészséges aggodalomérzet mégiscsak van bennem.

Legjobb válasz: szia. nem ért valami stressz mostanában? nem fogytál? mert ezektõl is késhet. viszont jelezhet mást is, sztem menj el nõdokihoz.

szia. nem ért valami stressz mostanában? nem fogytál? mert ezektõl is késhet. viszont jelezhet mást is, sztem menj el nõdokihoz.
Ha úgy érzed, hogy a szokottnál többet késik akkor szerintem is menj el egy dokihiz, hogy megnyugodj.
nem akarlak ilyeszgetni de velem is így kezdödött és mára kiderült leállt a pé és nem lehet gyerekem.vizsgáltasd ki magad!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!