Találatok a következő kifejezésre: Miért késik Tatabányára 6:35 perckor (1 db)

Hétfõnként álmos még.
Nem írtad, hogy honnan megy az a vonat, de lehet hogy a környezõ kis- és nagyvárosokból ez szedi össze a Tatabányán dolgozókat, tanulókat, azaz egyetemistákat és kollégistákat, stb. Ez az idõpont pont az, amikor nagyon sok utas lehet, rengeteg embernek ez az úticélja, és ahol sok utas van, ott mindig nehezebb a fel- és leszállás, illetve még akár azt is mondhatjuk, hogy a vonat is lassabban megy, mert nehezebb a sok utas súlyától. Lehet ám, hogy ennél prózaibb okok állnak a háttérben, mint pl. a vasutas valamelyik állomáson hosszasan búcsúzik a Tatabányára tartó barátnõjétõl, és ezért itt összeszed egy kis késést mindig a vonat. :)
Azért mert a Máv ezen része egy kalap szar, mármint szinte az összes vonat szokott felénk késni, szal Te még jó is vagy azzal a heti egyszeri késéssel


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyibe kerül egy vonatjegy Pozsonyba 1. osztályra?

a MÁV-Start honlapján csak a 2. osztályú árakat találtam

1

Hogy jutok el a Nyugatitól az Ázsia Centerig? Fontos, sürgős.

2

Augusztus 20-án lehet számítani bkv ellenőrzésekre Budapesten?

...

2

A holnapi nap milyen napnak számít menetrendben (vidéki helyi busz közlekedés miatt kérdezem, nem tudom, mi van 4 napos hétvégén, ha a holnapi nap nem ünnep, de. értitek)?

8

Vonaton lehet szállítani kalitkát? 80*100 alapterület 150 magas!

3

Magyarországon van jelenleg belföldi légi közlekedés?

7

Villamoson hogy kell használni a lyukasztót?

Mielőtt lehülyéznétek, 13 éves vagyok, és ciki nem ciki sose utaztam még villamoson. Holnap viszont muszáj lesz, de nem tudom, hogy kell érvényesíteni a jegyemet. Az addig oké, hogy megveszem a jegyet, és felszállok a villamosra, és valahol középen meglátom azt a kis eszközt. Hogyan tovább?

1

Szükségem lenne vonat és budapestbérletre! Az árakkal tisztában vagyok, de mi a megvételük módja?

Arra lennék kíváncsi,ha mondjuk 25-én lenne szükségem mindkettőre,akkor ha odamegyek az állomásra a papírjaimmal akkor ott helyben,azonnal meg tudják nekem csinálni?És ha már pesten vagyok,a metrómegálló kasszájánál is megtudom csináltatni azonnal?

2

Aug 20-án szeretnék eljutni a tüzijáték és Ákos koncert után jutni Pestszentimrére (Alacskára)! Milyen éjszakai járatok vannak, amivel a legegyszerűbben tudok eljutni?

Metrók közlekednek, azt tudom. De Kőbánya Kispest-ről Alacska útvonalra nem tudok járatot.

2

Hnap milyen menetrend szerint közlekedik a borsod volán?

Csak mivel 20.a,ünnep stb gondolom változik a volán menetrend is.Nem tudjátok h milyen menetrend szerint fognak közlekedni a buszok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!