Találatok a következő kifejezésre: Miért késik Tatabányára 6:35 (1 db)

Hétfõnként álmos még.
Nem írtad, hogy honnan megy az a vonat, de lehet hogy a környezõ kis- és nagyvárosokból ez szedi össze a Tatabányán dolgozókat, tanulókat, azaz egyetemistákat és kollégistákat, stb. Ez az idõpont pont az, amikor nagyon sok utas lehet, rengeteg embernek ez az úticélja, és ahol sok utas van, ott mindig nehezebb a fel- és leszállás, illetve még akár azt is mondhatjuk, hogy a vonat is lassabban megy, mert nehezebb a sok utas súlyától. Lehet ám, hogy ennél prózaibb okok állnak a háttérben, mint pl. a vasutas valamelyik állomáson hosszasan búcsúzik a Tatabányára tartó barátnõjétõl, és ezért itt összeszed egy kis késést mindig a vonat. :)
Azért mert a Máv ezen része egy kalap szar, mármint szinte az összes vonat szokott felénk késni, szal Te még jó is vagy azzal a heti egyszeri késéssel


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A buszsöfőröknél mit jelent amikor indexelnek?

Tudom hülye kérdés...Ma láttam,ahogy egy szemből jövő busz közeledik és elkezdett kifelé indexelni(egyenesen jött,nem került ki semmit),ez jelent valamit?Van amikor sötétben találkoznak,akkor előbb indexel és rávillant a buszra,de ez világosban volt.

5

103-as 54 illetve 55-ös buszon első ajtós felszállás van? Tudok bliccelni? Szokott reggel kaller lenni?

13

Jászfényszarun lakom, Egerben tanulok és Gyöngyösön vagyok hétköznap albérletben akkor, hogyan tudok diák bérletet venni Eger és Gyöngyös között? Kell valami egyéb intézkedés vagy elég lesz a diákom/iskolalátogatásim?

7

Szegeden a Szabadkai út Tesco egyenlő a Napfénypark Tescojával vagy nem ugyanaz a kettő?

A válaszokat köszönöm.

1

Miért nem szokás a metrószerelvényeken a jegyellenőrzés Budapesten?

Vannak ugye a bejáratnál a biztonsági őrök, illetve alkalomadtán a kijáratnál a jegyellenőrök, opcionálisan közterületes / rendőri megerősítéssel. De a metrókocsikban miért nincs ellenőrzés? Meg van tiltva, hogy oda ellenőr szálljon fel? Régen volt ilyen? Mi a helyzet a MILLFAV-al? Ott már láttam ellenőrt a kocsikban is.

7

A Nyíregyháza-Keleti IC, illetve a Keleti-Nyugati IC miért nem áll meg Pesten a Keletin kívül sehol (a kör IC-nél természetesen nem számítva Zuglót, Kőkit, Ferihegyet)?

ilyenekre gondolok, hogy kőbánya-felső, rákoscsaba, rákosliget...

14

Hogyan jutok el Budapesten a Lechner Ödön fasorra?

A Nestle kornyekere kell mennem, hogyan jutok el oda a legegyszerubben tomegkozlekedessel (taxi nem megoldas, koszi :) ?
Pl. a Nagyvárad térről
vagy más irányból, pl. Kálvin tér, Vámház krt.

Ezen kívül, innen hogyan jutok el a Keletibe, a legegyszerubben?

4

Cegléden az autóbusz pályaudvarról hogyan, mivel lehet legegyszerűbben eljutni a Toldi F. kórházig a Törteli utra?

2

Mennyibe kerül Ráckevéig a kiegészítő?

2

Ti szerettek vonatozni? A választ indokoljátok is meg légyszi!

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!