Találatok a következő kifejezésre: Miért késik, nem kellene (4 db)

Mert tilosan áll a szemafor.
A kérdező hozzászólása: De akkor ne szálljanak le az emberek, vagy akkor iktassák be a menetrendbe, vagy csak késõbbi idõt írjanak érkezésre, mert az információn is húzzák a szájukat, ha igazolást kérek 3-5 perc késésre mert így a buszt is lekésem... és ha képek az már igazolatlan óra.
Szolgálati célból áll meg. 6 és 18 óra környékén van a szolgálatváltás, és az õ fel-le szállásuk céljából áll meg. A MÁV-Start szerette volna ha az összes gyorsvonat menetrend szerint megáll, mert neki érdeke lenne, de a KTI nem engedélyezte. Így marad ez a félmegoldás, amikor a vasút munkavállalóinak szüksége lenne rá, akkor szolgálati célból megáll...
3-5 perc késésrõl nem is kötelesek igazolást adni ne csodálkozz, hogy nem akarnak adni. Amúgy meg csöppet meleg ennyire kicentizni a beérkezésedet nem?
12:08-al egyetértek! Menj korábbi vonattal. Ha a korábbi már nagyon korán van, akkor azt az iskolával egyeztesd!
A kérdező hozzászólása: Ha rendesen beérne a vonat, akkor én is simán beérnék suliba kb5-10 perccel korábban. de így ez az 3-5 perc is sokat számít mert igy a busz, meg a villamos is pont elõttem megy és 10 perccel korábban jár. ha a korábbi vonattal meg 1 órával korábban kellene kelnem...
Azért erõs túlzász, hogy 3-5 percet jelentene a vonatnak a ferenci megállás. Jó lesz az 1-2-nek is... Ettõl függetlenül azt a pár perc késést megkaphatja mástól is, megállítják egy jelzõnél vagy nem tudja fogadni a keelti: tehát percre pontosan ennyire kiszámolni nem egészséges. Persze mindenki volt iskolás, tudjuk, ha tényleg fontos lenne idõre beérned, jönnél a korábbi vonattal....
Bocsi, 3-as válaszoló, de mi az a KTI, és mi köze van ahhoz, hogy mi a menetrend?
http://www.kti.hu/ A vasút által végzett közszolgáltatást az állam rendeli meg, az állam részérõl pedig az RKI-knak beleszólása van a menetrendbe. Az RKI-k pedig a KTI részei, elvileg regionális szinten okoskodnának a menetrenddel kapcsolatban gyakorlatilag csak hátráltató tényezõk.

Miért késik, amikor nem kellene neki?

Nem feküdtem még le a barátommal, de a múltkor már majdnem. Azóta már több, mint egy hete késik. A barátn?m mesélte, vele is hasonlóan történt: az els? alakalom el?tt, amikor még nem, de már majdnem lefeküdt a barájával, akkor késett neki. Terhes nem lehetek, akkor ez most mi? Volt ilyen másnak is?

Legjobb válasz: A menstruáció sok különféle ok miatt késhet, nem muszáj feltétlenül terhesnek lenni ehhez. (Késhet, ha fogysz, ha hízol, ha ideges vagy, betegség miatt, stb.)

A menstruáció sok különféle ok miatt késhet, nem muszáj feltétlenül terhesnek lenni ehhez. (Késhet, ha fogysz, ha hízol, ha ideges vagy, betegség miatt, stb.)
Ha nem régen kezdtél el menstruálni, van utána egy idöszak amikor késik vagy nagyon sokára jön meg ujra.Van akinek elöször megjön, és utána még honapokig nem.Lehet hormonális is.Szerintem ha sokat késik megér egy nõgyogyászati vizsgálatot mindenképp.Kapsz gyógyszert amitöl helyre jön.Az nem lehet, hogy elszámoltad?
A kérdező hozzászólása: Nem, megnéztem, nem számoltam el. És már nagyon régóta pontosan megjött...:S És sajnos a méreteim sem változtak, nem nõttem, nem híztam, semmi ilyen.

Egy hete késik van két nagyon halvány pozitív tesztem de mai 10es negatív, miért nem erősödik a pozitív? Ennyi idő után már kellene nem?

Pénteken megyek orvoshoz csak kíváncsi vagyok volt e már így valaki?a két pozitív 25ös intimed a mai 10es pedig illatest

Legjobb válasz: légyszí tedd fel a teszteket, hadd nézzük meg!

légyszí tedd fel a teszteket, hadd nézzük meg!
A kérdező hozzászólása: Persze de már nem élem bele magam inkább maximum pozitívan csalódom:)
de a remény ottvan:)
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten vissza kell mennem, annyit mondott ebbõl még bármi mi lehet..:/
Na mi volt a dokinál?
sztem is 2.on! nekem is hasonló volt, csak sajnos nem maradt meg :( de drukkolok irj majd nekünk!
a 2.-on látok egy halvány csíkot. majd írj mi volt a dokinál!
A 2.-on én is látok egy halovány csíkot! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) írok majd mindenképpen
2-es vagyok, a 2.-on mintha lenne egy halvány csík de nem akarlak hitegetni.Pénteken hátha többet tudsz majd.Én azért a helyedben mielõtt elmennék az orvoshoz, csinálnék egy tesztet.Olvastam én itt olyat, hogy volt akinek csak 2 hét késés után mutatta ki.Azért megy a drukk!Írd meg majd mi lett!
Sajnálom, ha csalódást okozok a válaszommal, de én negatívnak látom mind a két tesztedet :(
A kérdező hozzászólása: Hát ez az , hogy nem jön meg és a hõm is 36, 9 már egy hete szóval nem értem , de akkor legalább jönne meg:( na mindegy pénteken kiderül.köszönöm azért , hogy elmondtátok a véleményetek
Szerintem negatív, szellemcsíkos, bár nekem is volt ilyen a tiedhez hasonló "pozitív" tesztem alacsony HCG szinttel, sajnos 3-4nap után nagy görcsökkel meg is jött. A tesztnek erõsödnie kell, de ha nem erõsödik és baba volt a dologban akkor meg mindenképpen meg kellett volna hogy jöjjön.
Ez nega... Mind a kettõ...
Szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130713/DSC_0084_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130716/DSC_0088_www.kepfelto..
Szia!Sztem tesztelj mégegyszer ugyanazzal a teszttel, mint az elsõ 2 alkalommal.1 hetes késésnél már délutáni pisibõl is csinálhatod.
Hát énis igy vagyok már..

A hétvégén kellene megjönnie vagyis ma, de még nem jött meg. A gyógyszert mindig pontosan bevezem mégis késik. Mitől késhet a menstruáció? Együtt voltam a barátommal is 2xer.Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szia. Nem egy példa van arra, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe. Vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz. A terhesség jele is lehet ez a mindjárt megjön érzés.

Szia. Nem egy példa van arra, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe. Vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz. A terhesség jele is lehet ez a mindjárt megjön érzés.
Ugyanmar, miert kell hulyesegeket tanacsolni???Ha nem tudtok semmit a tablettarol, akkor ne irjatok ide. Ha pontosan szeded mindig, akkor nem vagy terhes, igen van 1 szazalek, de az is akkor ha elfelejtetted valamikor vagy hanytal stb. Szoval 1-2 nap meg a gyogyszernel is belefer, ne idegeskedj ezen, ha nem jon meg, vegyel gyorsan tesztet es megtudod, mi a helyzet.
Ha fiatalabb vagy, akkor lehet még csak most áll be! Ha már nem vagy fiatal és régebb óta 'vérzel', akkor nem lehetetlen hogy teherbe estél! De néha elõfordul, hogy csak úgy rakoncátlankodik :) Mondtak már ilyet nekem Lány ismerõseim!
Hány éves vagy? ...:::jaduhe vagyok amúgy :D:::...
Akkor lehet teherbe estél :S Menj el vizsgáltad meg magad! az a biztos ...:::jaduhe:::...
A védekezés nem sokat jelent... a tbaletta se 100%-os védekezést nyújt ahogy a gumi sem! Mellesleg a tabletta károsítja a te és méhed egészségét is, éna tablettát nem ajánlanám egyáltlaán! ...:::jaduhe:::...
A kérdező hozzászólása: 22
Ne hülyítsétek be a kérdezõt, biztos nem terhes! Nem 100%osan véd a tabi, de attól még, hogy 1-2 napot csõszik nem lehet semmi... Van akinek ki is marad 1-1 megvonásos vérzése, szóval szerintem ne aggódj! Ha nagyon idegesít akkor vegyél egy tesztet a kövi levél elsõ szeménél akkor már biztos eredményt mutat.
ez fura, nem hinnem, hogy terhes vagy, de vegyel tesztet, mega dohival is nezesd meg magad ha nem jon meg holnap sem.
A kérdező hozzászólása: Pénteken volt egy kis elõvrézés is, de nem teljesen piros volt.
meg annyi jutoott eszembe, hogy ha van pecsetelo verzesed, akkor azt jelenti, hogy nem hatasos a gyogyszer es akkor lehet, hogy teherbe estel, de ha nem volt ilyen, akkor nem hiszem, h terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: De már éreztem a mai napfolyamán amit a mensi elõtt szoktam érezni. Meg volt már máskor is h hétfõn jött meg.
Tessék :) ...:::jaduhe:::...
A kérdező hozzászólása: Hát azért azt nem hinném védekezés mellett:S
A kérdező hozzászólása: Megjött reggelre:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!