Találatok a következő kifejezésre: Miért késik, nem (166 db)

Miért késik? Nem lehetek terhes, igaz?

Késik a menstruációm kb 1 hónapja.. nem feküdtünk le a barátommal csak petting volt, meztelenül feküdt rajtam meg énis rajta, de nem tette be teljesen de a feje lehet bement. Sokszor elszokott menni de annak nagy része a kezemen van. Nem hinném h terhes vagyok,hányingerem nincs, csak azt nem értem hogy akkor miért késik?

Legjobb válasz: ha a fejedet továbbra is a homokba kívánod dugni, tök felesleges volt kérdést kiírni. a pasid meg egy idióta, vegyen nagyobb gumit és ennyi. te meg szépen fogd magad, sétálj el a DM-be 500 ft-al és vegyél már egy tesztet!! HA terhes vagy és nem tartod meg (hozzá teszem, ellenzem, de felhívom a figyelmed rá) a 12. hétig vetetheted el, ezért is fontos, meg persze még 600 dolog miatt.

ha a fejedet továbbra is a homokba kívánod dugni, tök felesleges volt kérdést kiírni. a pasid meg egy idióta, vegyen nagyobb gumit és ennyi. te meg szépen fogd magad, sétálj el a DM-be 500 ft-al és vegyél már egy tesztet!! HA terhes vagy és nem tartod meg (hozzá teszem, ellenzem, de felhívom a figyelmed rá) a 12. hétig vetetheted el, ezért is fontos, meg persze még 600 dolog miatt.
Szerinted mi tudhatjuk, hogy neked mitõl késik?? Van esély így is, hogy csak a fejét dugta be! Ugyhogy ne késlekedj, vegyél egy tesztet, az már biztosat fog mutatni, 1 hét késés után!
Tesztet miért nem csinálsz? Hány évesek vagytok?
Megjött? Oké, akkor újra lehet felelõtlenül, gumi nélkül dugni!
A kérdező hozzászólása: Igen késett már többször is. De megnyugodtam mert most megjött! Köszi a választ mindenkinek
Elõtte rendszeres volt a mensid? Vagy elõfordult máskor is 1 hónapos késés? Szerintem menj el dokihoz, ha nem vagy terhes akkor is, mert sztem 1 hónap késés nem ok. Amúgy az elõváladéktól is teherbe eshetsz, ha csak néhány pillanatra teszi be, akkor is. Kicsi az esélye, de lehetséges! Úgyhogy ha nem akarsz teherbe esni szedj tablettát, vagy használjatok óvszert (nagyobbat). A terhességnek pedig nem mindenkinél van tünet az elsõ néhány hétben, hanem csak 6-8-10 hetesen.
a többieket kiegészítve: ha a teszt negatív, de még mindig nem jön meg ajánlom, hogy menj el nõgyógyászhoz. Igaz, hogy ennyi idõsen elõfordul, hogy ki-ki marad, de mivel élsz nemi életet ezért jobb félni, mint megijedni
Egy hónap után nincs is más jele a menzesz kimaradását kivéve... Szóval ez jel és tesztelni kéne. Nem ennyi idõ után leszel kívánós...
A kérdező hozzászólása: Igazad van nem kellett volna kérdeznem, csak érdekel hogy mitõl késik. Még mindig tartom magam ahhoz hogy nem vagyok terhes(semmi jele a menstruációmon kívül), de ha továbbra sem jön meg megfogadom a tanácsodat. Köszi hogy írtál.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy lehet elõváladék, azért nem engedem neki hogy betegye! Óvszere pedig amúgy van, csak annyira szorítja hogy lelankad neki utána. Ezért nem csináljuk.
Pedig simán lehetsz. Azt mondtad, be szokta tenni (az lényegtelen, mennyire) és biztosan mesélt neked anyukád az elõváladékról...
A kérdező hozzászólása: Mert nem tartom valószínûnek hogy az vagyok, mert a feje is kb 2 mpre volt bent. 17 mindketten.
A kérdező hozzászólása: Olvass egy picikét fentebb ;) le van írva hogy nem csináljuk gumi nélkül ;) nem vagyok idióta.

Szerintetek lehetek terhes? 4 napja késik, 20-án kellett volna megjönnie és 23-án csináltam egy tesztet / Expect /, ami negatív lett! Viszont, ha nem vagyok terhes akkor miért késik, soha nem szokott mindig rendszeres a ciklusom!

Legjobb válasz: Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.

Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.
Szió, én a Romed teszteket ajánlanám neked. Gyors, megbízható, jó vélemények vannak róla, én is ilyet használtam. Ne aggódj! Még semmi nincs veszve!
szia énis ugyanigy vagyok csak én 23ára nem vártam, és nem is jött, ma reggel csináltam tesztet negativ lett. szombatra tüztem ki a következõ tesztelést. nekem sem szokott késni, és rendszeres. majd irj hogy mi lett az eredmény
sziasztok énis 23-ára nem vártam a mensim. nem is jött meg. teszteltem szerdán is meg ma is de negativ lett. szerintetek lehetek terhes? 10 honapja szeretnénk babát. már kétségbe vagyok esve. minden percben ugy érzem hogy megjött.
18.14-es vagyok. Akkor izguljunk együtt. mi is szeretnénk babát. irjatok ám mi lett az eredmény. drukkolok mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszaitokat, de sajna 6 nap késéssel megjött! :( No sebaj próbálkozunk tovább... :)
A kérdező hozzászólása: Szurkolók nektek!!! :) Remélem ti sikeresebbek lesztek!

24 évesen mi értelme elkezdeni sportolni? Már késő, nem? ! Miért gondolják, hogy ez "megoldja" a helyzetem?

24F Sohasem szerettem csinálni semmit, sportokra próbáltak járatni a szüleim (karate, birkózás), de néhány hónap után mindegyiket befejeztem, annyira egyiket sem szerettem. Mivel elég önbizalomhiányos vagyok, sokan mondják, hogy "el kellene kezdened sportolni!". Ilyenkor mindig kiver a víz az emberek butasága miatt. 24 évesen?!?!?!?!?!?! Ennyi idősen mégis mi értelme van belekezdeni? Már túl késő! Oké, az zavar, hogy vékony vagyok - 183 centimhez kb. 63-64 kiló vagyok, rövid ujjút mások előtt a kb. 28-as karom miatt nem is hordok (többek között).=D =D =D =D Alapból lusta vagyok, nem szeretek csinálni semmit (oké, tv nézés jöhet). Biciklivel járok munkahelyre, de abban sem találok semmi örömöt - ahogy érdektelennek tartom a futást is. Csapatsportok, labdajátékok kiesnek, nem igazán szeretek emberek között lenni, másrészt béna is vagyok/voltam ezekben tesi órán, nincs labdaérzékem. Kondi, konditerem alapból taszít, nem vagyok hajlandó hülyét csinálni magamból azzal, hogy ilyen alkattal lemenjek "oda". Arról nem is beszélve, hogy milyen már az, hogy 15-16 évesek izmosabbak nálam? Egészségem nem fontos, nem igazán érdekel. Párkapcsolatok sem, nem fontos, hogy tetszek másoknak. Ezeket mind elmondom azoknak, akik sportot ajánlanak - plusz még megfejelem azzal, hogy öreg vagyok. De ezek után továbbra is azzal jönnek, hogy "akkor is kezdj el valamit sportolni!". Miért? Oké zavar a helyzetem, meg nem vagyok elégedett magammal, de annak semmi értelme nincs, hogy rendbe hozzam magam - főleg, ha másoknak sokkal fiatalabban sikerült. Valamint, azzal, hogy mondjuk sport után elégedett vagyok (LENNÉK????) magammal még nem írja felül azt, hogy évekig nem voltam az. Értelmetlennek érzem. Ezeket mind elmondom azoknak, akik "jót" akarnak. De nem fogják fel. Miért nem látják be, hogy ez a hajó elment?

Legjobb válasz: nagyon rossz a hozzáállásod. mi az hogy nem érdekel az egészséged? Most még hogy nem vagy beteg nyilván nem, de a sporttal sok betegséget meglehet elõzni. Egyébként nyilván versenysportra késõ van, de hogy sportolj a saját egészségedért, ahhoz soha nincs túl késõn. most sportolj míg egészséges vagy. találj valami hozzád illõt.

nagyon rossz a hozzáállásod. mi az hogy nem érdekel az egészséged? Most még hogy nem vagy beteg nyilván nem, de a sporttal sok betegséget meglehet elõzni. Egyébként nyilván versenysportra késõ van, de hogy sportolj a saját egészségedért, ahhoz soha nincs túl késõn. most sportolj míg egészséges vagy. találj valami hozzád illõt.
Csak a labda sportok léteznek? Ott van Calisthenics azt a homoszexuálisok is csinálhatják. Részt vehetnél meleg pornóban is ha téged csak a férfiak érdekelnek.
A kérdező hozzászólása: Tomasu...XD Biztos sok tapasztalatod van errõl a témáról, de kösz nem, nem érdekel.:)
A kérdező hozzászólása: 15: Nagyjából igen, azt várom, hogy azt mondjátok: "24 évesen késõ, most már tök mindegy".
Egyáltalán nincs tapasztalatom csak a te kérdésedbõl szûrtem ezt le :D
A kérdező hozzászólása: Hibásan. Hogy téged "idézzelek": :D
Eléggé magadba vagy zárkózva, így bárki bármit mond, nem hat Rád. Reménytelen eset vagy..
Szia! Én nem ajánlok neked semmilyen sportot! Ok: 1. Nincs önbizalmad! A sportba bele kell jönni, kezdõként az elsõ óra még nehezen fog menni (ha csak nem vagy õstehetség), ezek a nehézségek még inkább taccsra fogják vágni az önbizalmadat. 2. Nem vagy kitartó! Ezáltal soha nem fogsz eljutni arra a szintre, hogy élvezni tudd a mozgást. 3. Nem érdekel semmi! Nem fogsz elég munkát bele ölni, mert nem érdekel téged a dolog... munka nélkül pedig nincs eredmény. Mivel nem vagy összhangba magaddal megfelelõ célokat sem vagy képes kitûzni magad elé. Lehet, hogy a számodra elérhetetlen dolgokba fogod bele vágni a fejszédet, amely sérüléseket és sikertelenséget fog okozni. Tehát nem csak, hogy még inkább önbizalom hiányos leszel, de még korlátozott is. Tehát a SPORT NEM NEKED VALÓ! Nem kell mindenkinek mozogni, edzeni nem vagyunk egyformák, keress valami más elfoglaltságot, mondjuk kertészkedj, vagy menj el horgászni, hegyet mászni stb. Tanácsok: 1. Keress fel egy jó pszichológust, tanulj, próbáld meg fejleszti magadat, mert jelenleg elég alacsony szinten mozogsz. Ha nem akarsz majd felnõtt korodban valamelyik híd szélén kikötni, azzal az indokkal, hogy mindenki utál, kihasznál, csicskáztat, átgázol rajtad, és egyébként is ronda és béna vagy... Akkor jobb lesz, ha elkezdesz a sarkadra állni:) Persze, ha ilyen maradsz az se baj, kellennek a világnak az ilyen emberek is mint amilyen te vagy:)
A kérdező hozzászólása: Más hobbim sincs, azok sem érdekelnek. Céljaim sem igazán. Már felnõtt vagyok, 24 éves. Tehát már végképp mindegy. Egyébként én is valami hasonló jövõképet látok, mint amit te írtál: egy igénytelen, ápolatlan csöves leszek, aki max utcaseprésre jó és 30 évesen 80-nak néz ki. Hát, akkor így jártam. Ez van. Tényleg kellenek ilyen emberek is.
Mindennel egyettértek:)
De akkor nem értem, hogy most mit vársz itt. Hogy mondjuk azt, hogy ügyi vagy, lustulj csak? Szerintem változtatni kéne az álláspontodon!
A kérdező hozzászólása: Nem nézek szappanoperát.(Simpsons rulez!) Azért vagyok hülye, mert úgy gondolom, a múltat semmi sem írja felül? Érdekes... Sohasem cikiztek. Nem voltam célpont sohasem (oké, a társaság középpontja sem, de ez nem baj, nem is érdekel ez a szerep). Azért szégyenkezem, hogy mások izmosabbak nálam, de azért nem, mert nem sportolok! A változtatás után is húznám a múltamat. Nem kell engem pátyolgatni, ebben egyetértek. De most, 24 évesen mi értelme változtatni? Személyi edzõ meg a gazdagok kiváltsága szerintem, meg õszintén szólva egyáltalán nem vágyom egy olyan emberre, aki egész nap csak hajtana, hogy "na még ezt és na még annyiból annyit!". Plusz írtam, hogy nehezen viselem az embereket is. És az 500 féle sport közül kb 4-5 válfaj van, pl labdajátékból van rengeteg. És így már érthetõ, hogy nem tudnék választani egyikbõl sem, és, hogy nem érdekel egyik sem.
Rád még vissz térek, de most nincs ídõm hosszan válaszolni...
Mi az, hogy késõ? A jótanácsok adói se azt mondják, hogy az olimpiára juss ki úgy, hogy most kezdenél...Sportolni pedig sosem késõ elkezdeni. Egyébként akármennyire is utálod, de a kondi a legjobb opció, tisztességes helyeken senki se fog kiröhögni, sõt még segíteni is fognak, ha kéred. A kigyúrt kidobók is voltak ott, ahol te egyszer. Viszont a hozzáállásoddal a kérdés feltevése kicsit értelmetlen, azt írod, hogy nem érdekel se maga a sport, se az egészséged, se a párkapcsolatok és kb. kérleled a válaszolókat, hogy azt mondják, amit hallani akarsz. Értem én, hogy turulcsenen kockulni jobb buli, de csak a saját nyomorodat mélyíted el (és nem elsõsorban a fizikait).
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy van hozzámillõ. Persze, hogy jobb, könnyebb nem csinálni semmit, csak azt nem értik meg, hogy ha csinálok valamit, az nem segít semmit. Legalábbis a múltat nem írja felül. A "nyomorom" megmarad, max. nem jelen idõben. És igenis késõ. Ismétlem: mégis hogy néz már ki, hogy tinik izmosabbak nálam, én meg felveszem velük a kesztyût? Inkább elfogadom, hogy most már mindegy.
Mivel kiírtad a kérdést igenis érdekel! Durva önértékelési problémáid vannak.Miközben olvastam a történetedet rájöttem , hogy homoszexuális vagy. Tehát ha egy 16 éves izmosabb nálad az zavar és nem akarod , hogy gyengébbnek tûnj nála!? Tehát levontad a logikus következtetés , hogy :ha izmosabb nálam akkor én nem eddzek mert akkor én néznék ki jobban és nem akarom , hogy jól nézzek ki mert így is bármelyik bu.zit seggbe kúrhatom inkább hosszú ujjúba járok nyáron , hogy még buz.ibbnak tûnjek! Fuck Logic.!!! Logikus gondolkodás szint: végtelen :D
Nyugodtan ásd el magad.
Az ha változtatsz a helyzeteden, a múltadhoz való hozzáállásodat írja felül, nem magát a múltadat. A múltat semmi sem írja felül, azért múlt. Én kamaszként kövér voltam, így éltem le a tizenéves koromat. Elkezdtem fogyózni, sportolni. Már elégedett vagyok magammal. Igen, attól, hogy leadtam 10 kilót és ma már nem vagyok olyan hájas, még kamaszkoromban hájas maradtam, nem vékonyítottam meg a múltbéli énemet. :D De az eltûnt, a nyomor emléke maradt csak, ami sokkal jobb érzés ma, mintha maga a nyomor még tartana. Tanultam belõle, tapasztalat lett, hogy 1 életem van és ehhez csak 1 testet kaptam, ami az enyém, én formálom, a sajátom, nem tehetem tönkre. Az ha változtatsz a helyzeteden, a múltadhoz való hozzáállásodat írja felül, nem magát a múltadat. Ha még mindig kövér lennék, úgy gondolnék a kövér kamasz énemre, hogy de sz.r, már akkor is és most a kövér vagyok. Ma úgy gondolok a kövér kamasz énemre, hogy de sz.r volt akkor, de legalább elértem pozitív változást.
Nagyon rosszul állsz a dolgokhoz. Mi az hogy öreg vagy? 24 évesen? Ne viccelj már. Ilyenkor kellene élni az életedet, nem majd 60 évesen mesélni az unokáknak (ha lesznek..) hogy jaj hát én elmentem biciklivel a munkahelyre, aztán hazamentem és leültem a gyakori kérdések elé leírni hogy milyen öreg vagyok, és könnyebb tv-zni mint sportolni.. Önmagadat sem nagyon ismered, ezek szerint. Nem fontos az egészséged? Akkor majd x év múlva ne menj az orvoshoz azzal hogy jajj doktor úr xy a bajom, protézis kell, mert semmit sem voltam képes tenni az egészségemért fiatalon. 16 évesek izmosabbak nálad? Igen. Mert nekik számít az egészségük. Már nem egy helyen olvastam, hogy a sport boldogít. És ez igaz. Tényleg boldogít.. Rád is rád férne egy kis boldogság, mert elég búval ba**ott vagy.. Sportolni sosem késõ!!!!
" A "nyomorom" megmarad, max. nem jelen idõben. " Nem ez lenne a lényeg? hogy jelen idõben ne legyen nyomorod? a múltat nem tudod megváltoztatni, de jobbá teheted az életedet. úgy látom az alapvetõ hozzáállásoddal van a gond, téged semmi nem érdekel. Ülj akkor otthon és sajnáltasd magad.
a funkcionális haszonért érdemes, a hatalomért. pl vagy 24 éves, ha most elkezdesz ökölvívó edzésre járni, akkor 30 éves korodra lehetsz egy kemény verekedõ. ha valaki szájaskodik veled, kritizál téged, akkor levered, nem magyarázkodsz. egy antiszoc, depisnek, mint amilyennek tûnsz, egy ilyesmi hatalom megszerzése, akár még vonzó is lehet. A lelki béke hazugság Csak a szenvedély létezik. A szenvedélybõl erõt merítek. Az erõ révén hatalmat szerzek. A hatalom révén gyõzelmet aratok. A gyõzelem révén a láncaim lehullanak.
A kérdező hozzászólása: Nem érdekel a hatalom.
Én ugyanaz vagyok mint 20-21 éves fiú vagyok. Engem se érdekltek igazána sportok egy pár hónapig karaétztam, kungfuztam birkóztam de abbahagytam. Inkább maradt nekem a tv számítógép stb..Nincsenek céljaim, stb.. Most viszont kb több mint fél éve elkedztem crossfitezni, és ez nagyon tetszik nekem. Ez a crossfit ez olyan sport amiben benne a súlyemelés, saját testsúlyos edzés, fdutás meg minden egyéb más tehát váltazots köredzés. Ez neked való lenne, és ezt bármikor érdemes elkezdeni sokan 30 évesen kezdik, ebbõl még akár ki is lehet emlekedni , neked is illetve nekem is egy pár év múlva. :D És ad önbizalmat is.

Az bajra utalhat ha két napja nem jön meg és néha rosszul érzem magam? Kicsit meg vagyok rémülve mert terhes biztos nem lehetek de akkor miért késik?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)

Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)
A kérdező hozzászólása: hát leginkább hányinger és ilyen belsõ rossz érzés hogy valami nem okés bent:D furán hangzik de tényleg. és nem tudom mire vélni

3 napja késik és a baráttommal olyat nem csináltunk amitől terhes lehetek. Miért késik mégis?

Fáj a hasam és érzem hogy feszül a mellem de nem jön meg.

Legjobb válasz: A stressz,sok idegeskedés,betegség(nátha vagy bármi ilyen jellegû is) okozhat menstráció késést.Fõleg,ha betegség miatt antibiotikumot is szedtél! Ha már fáj a hasad és feszül a melled, lehet,hogy meg fog jönni. Pár napos késések beleférnek!A gond akkor van,ha már egy hetet vagy többet is késik!Ilyen esetben érdemes felkeresni a nõgyógyászt! Próbálj meg megnyugodni,így nagyobb az esélye,hogy megjön.Ha pedig a terhesség kizárható tényleg nem sok okod van aggódni! 15/L

A stressz, sok idegeskedés, betegség(nátha vagy bármi ilyen jellegû is) okozhat menstráció késést.Fõleg, ha betegség miatt antibiotikumot is szedtél! Ha már fáj a hasad és feszül a melled, lehet, hogy meg fog jönni. Pár napos késések beleférnek!A gond akkor van, ha már egy hetet vagy többet is késik!Ilyen esetben érdemes felkeresni a nõgyógyászt! Próbálj meg megnyugodni, így nagyobb az esélye, hogy megjön.Ha pedig a terhesség kizárható tényleg nem sok okod van aggódni! 15/L
A kérdező hozzászólása: remélem igazad van mert azért stresszeltem teljes két napot mert nem jött meg mert általában csak egyet késik én állandóan fújom az orrom mert már bejött a hideg idõ amúgy én nagyon stresszes ember vagyok csak ilyen még nem fordult elõ és megijedtem hogy terhes vagyok de olyat nemcsináltunk tényleg
Hány éves vagy? Mikor jött meg az elsõ menstruációd?
A kérdező hozzászólása: jah és eddig csak egy nappal késõbb jött meg
A kérdező hozzászólása: 16 de már vagy 4 éve folyamatosan
A kérdező hozzászólása: 2007-ben
A kérdező hozzászólása: MEGJÖTT! VÁÁÁÁÁ :P:D

Eddig kétszer volt nemi kapcsolatom. Az első után rendesen megjött a menstruációm. A második alkalom után késik, már 6 napja. Nem védekeztünk, csak a naptár módszert alkalmaztuk (26. napon történt meg). Miért késik?

Nincsenek terhességre utaló tüneteim, nincs hányingerem, sem szédülés. Viszont betegeskedek pár napja, gyulladásban van a torkom (szombat óta).

Legjobb válasz: Ha nem akarsz még gyereket a naptármódszert, ne alkalmazd. Egyik babám sem akkor foggant, amikor a nagy könyvben meg van írva.

háát elég necces a dolog, vegyél tesztet mihamarabb, és reggeli vizeletbõl csináld meg nekem mindig napra pontos a havim, a kisfiam és félidõben fogant, viszont a múltkor voltam uh-n, és a 21. napon 2 nagy érett tüszõt láttak, szóval ezt nem lehet tudni
Ha nem akarsz még gyereket a naptármódszert, ne alkalmazd. Egyik babám sem akkor foggant, amikor a nagy könyvben meg van írva.
Gratulálok, kismama. Miért nem lehet felfogni, hogy a "naptármódszer" nem fogamzásgátlásra, hanem a teherbeesésre leginkább alkalmas napok kiszámolására való, ami nem azt jelenti, hogy más napokon nem lehet felcsinálni.
Nagyon remélem, hogy az én kisebb testvéreim nem ilyen felelõtlenek.... Teszt! Hogy miért késik? A legvalószínûbb ok a terhesség. Lehet, hogy azért mert "betegeskedsz", de erre kevesebb az esély.
A 26.napon is lehet peteérés(semmi sem lehetetlen)!Nekem például a torokgyulladás miatt nem szokott késni.Nem tudom te érzed e mikor van peteérésed de én a szülés elõtt sose éreztem.Vegyél tesztet, 6 nap késés után már kimutassa. Off: Egy doboz gumi olcsóbb mint egy baba.
Utolsó vagyok Még annyit.Nincsenek tüneteid...Szerintem ritka akinek ilyen korán vannak tünetei.Nekem a 10.héten kezdõdött a rosszullét.
Ha 6 napja késik, az a legbiztosabb hogy ha veszel egy tesztet, mert bármi lehet. Rossmanban Facelle nevû teszt 300 ft, és megbízható, mert nekem bevált. Sok sikert kívánok, és a legjobbakat!
Tesztelj! Terhességi tünetek nem feltétlenül jelentkeznek. 2 terhességem alatt egyszer sem voltam rosszul, ha nem tudtam volna, hogy terhes vagyok, észre sem veszem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megértõ és segítõkész válaszokat, és a kicsit más jellegûeket is. Igen, mérhetetlen felelõtlenség volt, de sajnos az ember legtöbbször a saját hibáiból tanul. Megcsináltam a tesztet, reggeli vizeletbõl, egyértelmûen negatív lett :) .
na akkor egy kicsit fellégezhetsz :) 6 napos késést reggeli vizeletbõl már kimutatta volna ha nem jön meg továbbra sem, azért keress fel egy nõdokit
Nem tudom megjött e azóta?De ha a 26.napon estél teherbe akkor ugyebár késõi peteérésed volt, és azt még a teszt most nem mutassa ki.Ha nem jött/jön meg várjál 1-2 hetet és akkor tesztelj.Ha akkor is negatív akkor doki.
A kérdező hozzászólása: Most már megjött, teljes a nyugalom, köszönöm még egyszer a segítségeket :)
lehet azért, mert izgulsz miatta...ha nem szakadt el, mindennek rendben kell lennie, ne aggódj
Ha jól értem, te a srác vagy... akkor az, hogy te izgulsz rajta, nem lenne szabad a barátnõd vérzésébe bezavarni :) Persze, ha õ is stresszel rajta (és gondolom így van), akkor ez bezavarhat. De sok más is megbolygathatja... nem valószínû, hogy terhes lenne, szóval nyugalom...
Ha pénteken volt a szex, akkor szombaton még nem terhes.Beágyazódás 7-12 nappal az aktus után van és csak onnantól beszélhetünk terhességrõl, akkor kezd el termelõdni a hcg hormon, amit a terhességi tesztek kimutatnak. Hogy most miért késik nem egyértelmû, sok oka lehet.A stressz egy alapvetõ ok, hiszen azon görcsöl, hogy terhes lett. Ha korábban is volt szex és megfelelõen védekeztetek, akkor a terhesség még inkább kizárható.

Már 7napja késik a menstruációm. Ilyenkor milyen gyógyszert szokott adni az orvos, azért, hogy megjöjjön? Sajnos nem vagyok terhes, úgyhogy nem tudom miért késik ennyit. Meddig várjak még?

Legjobb válasz: - Ha még fiatal vagy, azért, mert még nem állt be a ciklusod; - Stressz miatt; - Hormonzavar miatt; - Terhesség miatt; - Szervi elváltozás miatt.

- Ha még fiatal vagy, azért, mert még nem állt be a ciklusod; - Stressz miatt; - Hormonzavar miatt; - Terhesség miatt; - Szervi elváltozás miatt.
A kérdező hozzászólása: 21 éves leszek a nyáron, mindig rendszeresek szoktak lenni a ciklusaim, de mióta konkrétan próbálkozunk, azóta valahogy kezd minden összezavarodni:(. Múlt hónapban kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem, de csak annyit mondott rá az orvos, hogy "nem vészes". Closttit kaptam, amit a 3. naptól kéne szednem, de valahogy nem akar megjönni.
mibõl gondolod h nem vagy terhes??? teszteltél már???

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

5apja késik a menzeszem, és nagyon félek, h. Terhes vagyok. Nem lehetek az elméletileg, mert mindig védekezünk, és utánna megnézzük nem e szakadt ki a gumi. De akkor miért késik?

Elég idegesked? típus vagyok, de régebben mindig rendszeres volt.

Legjobb válasz: lehet h azért mert mondjuk 1napot késett és már pánikba estél rögtön..ha idegeskedsz,nem is fog megjönni,késni fog még!

lehet h azért mert mondjuk 1napot késett és már pánikba estél rögtön..ha idegeskedsz, nem is fog megjönni, késni fog még!
Varjal meg 5 napot es vegyel egy tesztet...lehet kessik a stressz miat.
A kérdező hozzászólása: Fehér folyásom viszont van.
Próbálj megnyugodni, lehet hogy segít és megjön! a túlzott stressz csak késleltetheti! Ha ennyire nem bízol a gumiban, szedj inkább fogamzásgátlót! Nekem bejött! A guminál én is paráztam mindig, és késett attól...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!