Találatok a következő kifejezésre: Miért kérdezte hogy (74 db)

Az orvosom beutalt tüdőröntgenre. A papírra azt írta, hogy bronchopneumónia ls, vagyis hörgi tüdőgyulladás. Miután meghallgatott, teljesen kétségbe volt esve, vajon miért? Kérdeztem, hogy valami baj van? , mire ő, hogy csak menjek el sürgősen.

18/L

Legjobb válasz: ez durva...hát igen, ilyen a magyar egészségügy...csak aztán nehogy hagyjanak meghalni...bocs, de találkoztam már egy két orvosi mûhibával. Ha igazán meg akarod tudni, hogy mi bajod van, akkor járj utána magad. Egyik lányismerõsöm 20 éves létére talált egy csomót a mellében. Elment nõgyógyászhoz, az meg mondta, h semmi baj, el fog múlni, idõszakos csomó. A bnõm nem hitt neki, másfél hónap alatt sikerült szó szerint "kihisztiznie", hogy beutalják röntgenre, meg mindenféle orvosi vizsgálatokra. A nõgyógyásza azzal ellenkezett, hogy nem akarja feleslegesen mindenféle tortúrának kitenni õt, hiszen felesleges. Hát nem volt az...kiderült, hogy rosszindulatú daganata volt, de még idõben észrevették. Néha így belegondolok, mi lett volna, ha nem hallgat a megérzéseire, hanem a "szakszerû" orvosok akarata elõtt hajt fejet. Borzalmas.

ez durva...hát igen, ilyen a magyar egészségügy...csak aztán nehogy hagyjanak meghalni...bocs, de találkoztam már egy két orvosi mûhibával. Ha igazán meg akarod tudni, hogy mi bajod van, akkor járj utána magad. Egyik lányismerõsöm 20 éves létére talált egy csomót a mellében. Elment nõgyógyászhoz, az meg mondta, h semmi baj, el fog múlni, idõszakos csomó. A bnõm nem hitt neki, másfél hónap alatt sikerült szó szerint "kihisztiznie", hogy beutalják röntgenre, meg mindenféle orvosi vizsgálatokra. A nõgyógyásza azzal ellenkezett, hogy nem akarja feleslegesen mindenféle tortúrának kitenni õt, hiszen felesleges. Hát nem volt az...kiderült, hogy rosszindulatú daganata volt, de még idõben észrevették. Néha így belegondolok, mi lett volna, ha nem hallgat a megérzéseire, hanem a "szakszerû" orvosok akarata elõtt hajt fejet. Borzalmas.
Nem kell halálra ijedni , a röntgen után többet fogtok tudni. Remélem valami antibiotikumot azért adott:)
Szerintem azért volt kétségbeesve, mert a tüdõgyulladás nem egy enyhe megfázás, azért ez elég komoly betegség. Lázad is van?
A kérdező hozzászólása: Csak hõemelkedésem volt.
Meggyógyultál már?

Miért kérdezték már azt, hogy miért kérdezték azt?

Legjobb válasz: hogy megtudják, miért kérdezték azt de hogy miért kérdezték azt, azt már nem tudják miért kérdezték már Jézusom!!! Ez már sok!! Sün! Sün!! Sün!!!

hogy megtudják, miért kérdezték azt de hogy miért kérdezték azt, azt már nem tudják miért kérdezték már Jézusom!!! Ez már sok!! Sün! Sün!! Sün!!!
Mert nem tudták a választ!
Az emberek már csak ilyen kíváncsi természetûek. Vagy unatkoznak. És kíváncsiak.

Arról van szó, hogy a párom megkérdezte tőlem h ugye én már szeretnék kisbabát? Kicsit azért megdöbbentem amikor ezt kérdezte tőlem. Ezt ö most miért kérdezte?

Arról van szó,hogy a párom megkérdezte t?lem h ugye én már szeretnék kisbabát? Hirtelen azt se tudtam mit mondjak(már régóta szeretnék t?le,csak nem szoktam neki ilyenekr?l beszélni,mert attól tartottam,hogy úgyérzni majd hogy magamhoz akarom láncolni meg nemtudom...Úgyhogy inkább nem is hoztam fel hasonló témákat se csak élveztem az letet vele:)Végülis igent válaszoltam.Bár féltem az ö reagálásától,de aztmondta h ö is szeretne :)Nem tudom h ezt a kérdését akkor most h is értelmezzem,komolyan gondolhatja?

Legjobb válasz: Biztos komolyan gondolja. Lehet, hogy régóta látta már rajtad, hogy valami nyomaszt, vagy hogy mennyire szeretnél egy kisbabát (pl mindig elérzékenyülsz, ha meglátsz egyet, hát még ha a kezedben tarthatsz, ezt én nem tudhatom), és sokat gondolkodott rajta õ is, végül döntésre jutott. :) Miért ne gondolhatná komolyan? Kezdjetek el dolgozni az "ügyön"! :)

Biztos komolyan gondolja. Lehet, hogy régóta látta már rajtad, hogy valami nyomaszt, vagy hogy mennyire szeretnél egy kisbabát (pl mindig elérzékenyülsz, ha meglátsz egyet, hát még ha a kezedben tarthatsz, ezt én nem tudhatom), és sokat gondolkodott rajta õ is, végül döntésre jutott. :) Miért ne gondolhatná komolyan? Kezdjetek el dolgozni az "ügyön"! :)
Gratulálok az elhatározáshoz, sok sikert a megvalósításhoz!
Szerinted mit akarhat vele? Nyilván nem azért mondta, hogy hozz neki egy sört a hûtõbõl.
Szia, Sok sikert, örülök, hogy ilyen a párod, és õ kérdezte, szeretnél e. /Picit szomorúan gratulálok egy ilyen pasihoz, mert aki nekem ilyen volt az megölette a babánk, mikor terhes lettem. Mondván, bocsi õ mégsem. De addig õ is komolyan gondolta, rajta is voltunk az ügyön./ Sok sikert és sok boldogságot:D
A kérdező hozzászólása: Igen mostanában sokat avgyunk kisgyerekekkel is, együtt játszunk velük stb, csak hát konkrétan ez soha nem került szóba..:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)

Ha rajzoltam valamit miert kerdeztek mindig az osztalytarsaim, hogy kinek lesz/ki ez?

Mintha az ember nem rajzolgathatna csak ugy magaban a sajat kedve szerint.. o.O Vagy teljesen semleges, kitalalt embereket. Szerintem fura ilyet kerdezni. (Bar meg mindig jobb, mint a "Hogy tudsz igy rajzolni?" amire sosem tudtam valaszolni...) (Mar nincs lehetosegem megkerdezni oket, hogy miert ezt kerdeztek, meg hat amugy sem voltam/vagyok jo viszonyban veluk, szinte mindegyikuk utalt mert jo tanulo voltam meg nem akartam veluk baratkozni.. ami eleg hulye indok, vegulis miert baratkozna az ember olyannal akik allandoan beszologatnak neki meg minden lehetseges dolog miatt bantjak.)

Legjobb válasz: Csak úgy kérdeztek valamit. Ez olyan, mint amikor szeretnél beszélgetést kezdeményezni valakivel, aki épp eszik, de semmi nem jut eszedbe, így azt kérdezed: "Eszel?" Hülye kérdés, csak úgy felteszed, jobb híján. A "Kinek rajzolod?" "Ki ez?" "Hogy tudsz így rajzolni", esetleg a "Rajzolsz?" is ilyen kérdések. Csak annyit jelentenek, hogy az illetõ látja, hogy rajzolsz, és szeretne beszélgetni veled, de semmi sem jut eszébe, így jobb híján valami hasonló kérdést tesz fel.

Csak úgy kérdeztek valamit. Ez olyan, mint amikor szeretnél beszélgetést kezdeményezni valakivel, aki épp eszik, de semmi nem jut eszedbe, így azt kérdezed: "Eszel?" Hülye kérdés, csak úgy felteszed, jobb híján. A "Kinek rajzolod?" "Ki ez?" "Hogy tudsz így rajzolni", esetleg a "Rajzolsz?" is ilyen kérdések. Csak annyit jelentenek, hogy az illetõ látja, hogy rajzolsz, és szeretne beszélgetni veled, de semmi sem jut eszébe, így jobb híján valami hasonló kérdést tesz fel.

Miért kérdezte a doki hogy voltam e már terhes ha most nem vagyok, az uh szerint?

és mikor azt mondtam nem,furán nézett.

Legjobb válasz: Így van, mert berepedezik. De akkor azt kérdezte volna,hoyg szült-e már, nem?

Így van, mert berepedezik. De akkor azt kérdezte volna, hoyg szült-e már, nem?
az nem lehet hogy volt egy ab-d esetleg? mert nálam ugy volt hogy elmentem sima rákszûrésre és megkérdezte az orvos, és mondtam neki hogy nem tudok róla. Pont bent volt párom anyukája , nekem nem is monda el de neki igen hogy voltam terhes csak elment a baba.
Talán a nyálkahártya állapota miatt, vagy a méh nagysága miatt.
laparoszkópia, bocs*
A laproszkópia nem számít természetesen ebbõl a szempontból.
A kérdező hozzászólása: az a baj elköltöztünk abból a városból ahova jártam egy nagyon rendes nõgyógyászhoz, és itt még megkell keresnem a normális dokit.de valószínû hogy már meg is találtam.
hmmm, szegény :( sajnos túl sok a bunkó nõgyógyász, ezt én is tapasztalom. remélem sikerül választ kapnod.
A kérdező hozzászólása: õt nem kérdezem meg elég bunkó doki, majd elmegyek egy másikhoz. De azért köszönöm a válaszokat, azért remélem valaki megtudja magyarázni.
ezt sajnos nem értem, hogy milyen. hát, nem tudom, szerintem egész nyugodtam megkérdezheted a dokit, hogy mibõl gondolta, hogy voltál már terhes
A kérdező hozzászólása: laparoscopiásan csinálták, 2010-ben.
Szerintem ha úgy veszti el a babát, hogy nem mûtik, akkor nincs nyoma. Viszont ha ezt a ciszta mûtétet a méhszájon keresztül csinálták, akkor könnyen lehet, hogy keletkeznek olyan sérülések a méhszájon, mint szüléskor. Talán itt lesz a magyarázat :)
A kérdező hozzászólása: tõlem azt kérdezte voltem e már terhes?mondtam nem, csak cystával mûtõttek.
A kérdező hozzászólása: én is így tudtam hogy annak van valami nyoma ha valaki szült már, de ha vki csak terhes volt, de mondjuk elveszítette a babát annak is van nyoma?
Én úgy tudom, a méhszáj állapotából meg tudja állapítani, mert aki még nem szült, annak kör alakú, aki meg már igen, annak csillag alakú, legalábbis a szülésznõm így mondta.
Szerintem a vizsgálat protokollja miatt teszik fel ezt a kérdést, mint ahogy az utolsó menstruáció idõpontját is.Ez egy információ az orvosnak, a vizsgálathoz.A "furán nézett"dolgot nem lehet hogy zavarodban érezted így? Persze ha nem szimpatikus, hajlamos az ember rosszul értelmezni egy egy ártalmatlan reakciót is. :) Tõlem minden évenkénti vizsgálaton megkérdezték, a babáim elõtt, és után is(orvos váltásnál)

OTP jump díjcsomagom van. A párom fizetése is erre a számlára fog jönni. Miért kérdezte meg az ügyintéző, hogy mennyi fizetés fog a számlára érkezni összesen egy hónapban?

Ennél a számlacsomagnál korlátozva van a terhelés? Mennyi Ft mehet rá maximum egy hónapban? És ha én most egy nagyobb összeget várok valahonnan? Nem értem...

Legjobb válasz: Mert ha az ingerküszöbét meghaladó számot mondasz, akkor ajánlj egy "sokkal jobb" díjcsomagot, ami neki jutalékot jelent. Szóval, ha mondjuk 250e Ft-os havi átutalás van, akkor biztos van az OTP-nek is olyan csomagja, ahol már "megéri váltani". Semmi "egyéb" miatt nem kérdezte.

Mert ha az ingerküszöbét meghaladó számot mondasz, akkor ajánlj egy "sokkal jobb" díjcsomagot, ami neki jutalékot jelent. Szóval, ha mondjuk 250e Ft-os havi átutalás van, akkor biztos van az OTP-nek is olyan csomagja, ahol már "megéri váltani". Semmi "egyéb" miatt nem kérdezte.
A kérdező hozzászólása: köszi!

4D-s uh-on a doktornő azt mondta hogy nagy a lepényem. Megkérdezte hogy nem vagyok-e véletlenül cukros. Ez mit jelent? Miért kérdezte?

A vércukoreredményem jó lett amikor terheléses cukorvizsgálaton voltam.

Legjobb válasz: Valószínû azért kérdezte mert terhességi cukorbetegségnél megvastagodik a lepény,és hamarabb érik. Ezért mérik a lepény vastagságot.

Valószínû azért kérdezte mert terhességi cukorbetegségnél megvastagodik a lepény, és hamarabb érik. Ezért mérik a lepény vastagságot.

Az iskolában van egy tanárnő, akit nagyon szeretek, de az osztálytársaim szerint nagyképű, bunkó! Kérdezték már sokan, hogy én miért szeretem és nem tudtam meg magyarázni. Nem tudom, hogy miért szeretem! Hogyan fogalmazzam meg az osztálytársaimnak?

Igazából, nem szerelemr?l hanem szeretetr?l szólna a kérdésem, de nem tudtam hova tenni!:'DDD

Legjobb válasz: Majd ha felelés alatt 1-2 egyessel megdob, kiábrándulsz majd belõle. Fiatal vagy és hülye

Majd ha felelés alatt 1-2 egyessel megdob, kiábrándulsz majd belõle. Fiatal vagy és hülye
A kérdező hozzászólása: Köszi:'D De ez nem lesz, mert a kémia tanárnõm és kitûnõ vagyok belõle:D
nekem a human erõforrás tanárnõm tetszett. kaki tanuló voltam belõle, utáltam a tárgyat mint a ... Abba gondolj bele, hogy mekkora a valósínûsége, hogy ebbõl kapcsolat lesz? ábrándozni lehet persze..
A kérdező hozzászólása: :/
Orsolya a kémia tanárnõ neve? XD
A kérdező hozzászólása: Nem:D

Mondta a barátnőm hogy tablettát szed (nem voltunk együtt). Kérdeztem hogy miért és azt mondta hogy nem akar gyereket, meg is erőszakolják WTF?

utána mondta hogy miattunk is ... csak engem borít ki hogy a lány akit szeretek els? érvnek azt hozza fel hogy mi van ha meger?szakolják? értem, de akkoris nem ennek kéne el?ször lennie, vagy ha mégis nem ezzel nyitni nekem. :O nem rég óta vagyunk együtt még szüzek vagyunk. neki fel se t?nt hogy ez milyen dolog már... szerintetek is gáz volt részér?l ezt így elémvágni? vagy én reagálom túl? nekem rosszul esett

Legjobb válasz: Most ennyire ne legyél mán tapló! Oké, nem megszokott, átlagos dolog, de ha õ ettõl ennyire fél, miért kell ezen kiverni a hisztit? Rosszabb vagy, mint egy kisiskolás lány.

Most ennyire ne legyél mán tapló! Oké, nem megszokott, átlagos dolog, de ha õ ettõl ennyire fél, miért kell ezen kiverni a hisztit? Rosszabb vagy, mint egy kisiskolás lány.
ehhez képest nekem van 3 éves kapcsolatom, amiben nem sértõdök be piszlicsáré dolgokon:D
manapság a pasik tényleg egyre kényesebbek. hihetetlen, hisztisebbek vagytok, mint egy elkényeztetett kislány. és akkor csodálkoztok, miért nincs barátnõtök, vagy miért vagytok dobva.
pasi létedre elég hisztis vagy... ilyeneken fölösleges izélni. ha még sokszor eljátszod, nem lesz hosszú kapcsolat. a te kérdésed is hülye volt, hogy "miért szedsz tablettát?". vajon miért... mert finom-.- nyilván mert azon kevés lányok közé tartozik, akik felelõsségteljesek. van, aki a megerõszakolástól fél betegesen. én a balesetektõl. kinek mi.
Szóval szerinted egy kapcsoaltban ne legyen õszinte a másik, és az engedélyed nélkül nem félhet semmitõl, és pláne nem tehet ellene semmit. Nem vagy te egy kicsit kapd be a f*szom?
A kérdező hozzászólása: Más fogalmunk van egy bensõséges kapcsolatról és az ehhez társított empátiáról.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem úgy kérdeztem meg. Másrészt meg szerintem egy kapcsolatban az az alap, hogy egymással védekezünk elsõsorban, vagy ha nem is így van, nem mondom a másiknak, kb hogy "áhh nem is miattad, hanem mi van ha megerõszakolnak". Várom mások véleményét is.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, sok boldogságot :D Hozzátenném a kérdéshez, hogy neki nem így adtam elõ, nem is "sértõdtem be" neki, csak szarul esett és most más nézõpontokra vagyok kíváncsi. Csak nekem esik rosszul, ha a kapcsolatot meg sem említi a másik, csak valami külsõ dolgot, pont fogamzásgátlásban? Úgy tûnik eddig
A kérdező hozzászólása: 00:22 : Saját élmények? Én nem errõl beszéltem.
sajnos 00:04nek igaza van teljesen lényegtelen dolgon idegesíted magad. ha szüzek vagytok, akkor nyilvánvaló hogy nem azért szedi mert ellened védekezik. és ez apró célzás volt, hogy még egy darabig az is maradsz. másrészt szerintem nõi okokból szedi, ez csak kifogás. rendezetté teszi a vérzést. de vannak akik a hormontól megnövekedõ mellek miatt szedik. szerintem ne itt keress igazolást a sértõdöttségedre. van egy olyan érzésem, hogy egy más jellegû párkapcsolati vagy személyes problémát vetítesz bele ebbe. mindenképp beszéld meg vele, hogy érzel, mire vágysz. elvileg errõl szólna a párkapcsolat
hát, szûz lány tablettát valami hormonális dolog miatt szokott szedni, vagy hát nem tudom, ha tudatosan készül valamire :) vagy azért, mert már nem szûz...
A kérdező hozzászólása: Azért annyit meg tudok állapítani, hogy szûz(volt)-e.
Nem az intelligenciád miatt.
lõdd le a puculóval !
Hát furcsa kérés, hogy csak nézni akar, de biztosan azért mert ez izgatja. Engem is izgatna ha elõttem lenne az a fiú aki tetszik és kiverné :D
inkabb szexeljetek.
Én is szeretem nézni, ha a pasim magához nyúl (eleinte õ sem értette, hogy miért kérem arra, h csinálja elõttem) szerintem irtó szexi, engem nagyon beindít :)
Kérd meg, hoyg te is nézhesd meg õt amint kielégiti magát. :) )) Ez jó játék lesz igérem :)
Édes fiam! Ha olyan messze laknál, mint amilyen hule vagy, soha nem érnél haza!
Na hogy sikerült?
A kérdező hozzászólása: jól:DD a végén ráélveztem, ráspricceltem az arcára és a hajára (de szex nem volt)
:DD "de szex nem volt" :DD (hasonló meghatározás, mint a "de semmi buzulás") Maradjunk abban, hogy ez egy kellemes szex volt! :) Látod, nem (gyakori) kérdést kell feltenni, hanem cselekedni, cselekedni (gyakran...) :D
A kérdező hozzászólása: :DD
Persze, hogy lány...
Mert hülye, hogy szóba áll veled... és nem tudja, hogy aberrált vagy.
A kérdező hozzászólása: oké:) )majd megírom mindenképp, sztem is nem lesz abból baj, ha kiverem neki:) hnap lenne az idõpont, ha nem jön közbe semmi
Jah verd ki neki aztán írd meg nekünk hogy milyen volt. :)
Szerintem ne gatyázz, verd ki neki, spiccold össze, aztán ird meg, hogy milyen volt!
Szerintem csak le akar videózni rejtett kamerával és a [email protected] feltenni.
Szólj neki, hogy ha meztelenre vetkõzik, és beszáll õ is mehet a móka ;)
Mondd, hogy eleget recskáztál akkor legyen valami normális.
A kérdező hozzászólása: am. mondta, h tetszem neki, de ez már régebben volt, lehetséges, h még mindig bejövök neki?
inkább csak rossz kedve van és szeretne egy jót röhögni
A kérdező hozzászólása: biztos nem röhögne rajta ha összespriccelnék mindent
Engem is megnézhetne! Van skypeja?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, de biztos, h nem fogom megadni az elérhetõségét, nem szeretnék ilyenben résztvenni
Miért nem? :)
A kérdező hozzászólása: hát azért, mert nem vagyok szemét, h ráuszítsak fiúkat
Ha szeretné megnézni ahogy valaki kiveri akkor miért ne.
A kérdező hozzászólása: de csak azt szeretné megnézni, ahogy én kiverem, mert régebb óta ismerjük egymást, és bennem megbízik, am. nem könnyûvérû lány
Kamu!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!