Találatok a következő kifejezésre: Miért képzelik emberek, hogy (3 db)

Miért van az, hogy mindenki olyan egyedinek képzeli magát? Közbe pedig, egy új világi, futószalagról szalajsztott divat ember!?

Gondolok itt bármilyen stílusra..most legf?képp a hardcore-ra..

Legjobb válasz: Mert onbizalom mindenkinek kell. Kepzeld, ha semmibe sem vennenk magunkat. Mind depresszios, orom es alom nelkuliek lennenk.

Mert onbizalom mindenkinek kell. Kepzeld, ha semmibe sem vennenk magunkat. Mind depresszios, orom es alom nelkuliek lennenk.
Én akkor is egyedi vagyok, ha tömegcuccokban járok. Sajnálom.
A hcs arcok általában külsõre annyira nem is extrémek. Alternatív közegben a tágesz meg a tetkók tök alap dolognak számítanak. Inkább a staight edge dologra meg a zenei ízlésükre szokták verni a mellüket, legalábbis akiket én ismerek.
a hardcore az miért is divat?
A kérdező hozzászólása: Nem maga a hardcore mint zenei stílus, hanem az öltözködésük mint divat..nem az öltözködésrõl kell szólnia..
A hc-sek úgy néznek ki, mint az emósok. Nézd meg pl. a pár évvel ezelõtti emósokat: csõgatya, vasalt haj, piercing. Annyi változott, hogy már minden ribanc/homár is csõgatyát hord... A hc zene szar, mert monoton, és kb. minden második breakdown ugyan olyan...

Miért képzeli be sok ember hogy az aki tetszik neki, az rendes is vele? És pozitív belső tulajdonságokkal ruházza fel.

Sokan ugye "bele szeretnek" olyan emberekbe, akit nem is ismernek, csak külsőleg látják, tetszik nekik. És ugye hajlamosak bele képzelni pozitív tulajdonságokat az illetőbe, még ha talán sose beszéltek 1 mondatnál többet se. És úgy érzik velük kivételesen viselkedik, vagy több figyelmet szentel rájuk. Pl "jajj, kinyitotta nekem az ajtót! Olyan rendes! :D" De közben mindenkinek kinyitja az ajtót az illető. Miért van ez így?

Legjobb válasz: Mivel tetszik amit látnak felépítenek köré egy illúziót amibõl akkor is nehezen engednek ha már ez megdõlni látszik. Normál pszichés reakció. Tetszik, kell, és mivel jobban akarom annál, mint hogy lemondjak, vagy elfogadjam a csalódást ezért mentesítem ahol tudom, és meg magyarázom, hogy miért is nem olyan amilyen.

Mivel tetszik amit látnak felépítenek köré egy illúziót amibõl akkor is nehezen engednek ha már ez megdõlni látszik. Normál pszichés reakció. Tetszik, kell, és mivel jobban akarom annál, mint hogy lemondjak, vagy elfogadjam a csalódást ezért mentesítem ahol tudom, és meg magyarázom, hogy miért is nem olyan amilyen.
Nem tudom, de pont ezért kellene minél elõbb megtörténnie az elsõ randinak...
Mert szinte kihalt a kedvesség.
Szerintem ez már pont fordítva van kérdezõ! Itt is egy csomó srác írja, hogy "a szép lányok mind szemetek!" kb 100x olvasom egy nap, más megfogalmazásban. Én nem gondolom külsõrõl, hogy ki a kedves és ki szemét. Miután megismerem megtudom.

Miért képzelik az emberek, hogy mozgás nélkül hatásosan fogynak?

Ülök jó és nézem a hasam ahogy megy le. Közben diétázom kihagyom a vacsit és nem eszem este 6 után. Ja és nem eszem csak 1500kcal/nap és kb 120-150 g szénhidrátot azt is inkább 4ig.

Legjobb válasz: Most erre miért vársz választ? Kérdezzz meg vkit aki konkrétan ezt csinálja.De amúgy mozgás nélkül is lehet fogyni, csak kérdés hogy a bõr szöveteinek mennyire tesz jót. Pl. ha egész nap nem eszel semmit, akkor mozgás nélkül is lefogysz. Ha alig eszel, akkor is fogysz és ha sokat idegeskedsz általában attól is lefogysz és nem mozogtál semmit.

Most erre miért vársz választ? Kérdezzz meg vkit aki konkrétan ezt csinálja.De amúgy mozgás nélkül is lehet fogyni, csak kérdés hogy a bõr szöveteinek mennyire tesz jót. Pl. ha egész nap nem eszel semmit, akkor mozgás nélkül is lefogysz. Ha alig eszel, akkor is fogysz és ha sokat idegeskedsz általában attól is lefogysz és nem mozogtál semmit.
Én lusta vagyok bevallom, sosem sportoltam, ilyen itthon ülõs vagyok, szinte ki sem járok. Ezért gondoltam hogy lefogyhatok enélkül is és azóta már meg is szabadultam kemény 10 kilótól. Szóval sok a lusta ember, azért van ez:P Ja igaz én nem néztem sose hogy mit eszek meg mennyi kalória, stb. Mindig azt eszek amit akarok csak éppen napi kétszer, és kis adagot. Nekem bevált... már csak 45 kilo vagyok.
A kérdező hozzászólása: Mivel szakmabeli vagyok tisztában vagyok a betegségek és egyes állapotok diétájával. Nem errõl szólt a kérdés. Hanem arról, hogy miért akarnak úgy fogyni , hogy nem mozognak, méghozzá ilyen olyan fogyókúrákkal. A másik meg az, hogy egy szívbeteg is és terhes kismama is akik nincsenek ágyhoz kötve mozoghatnak. Vagy a napi fél óra séta nem mozgás???
Sorry, kijavítom magam, mielõtt beszólna valaki: ami a következõ 1-2 étkezés UTÁN, már ismét tapasztalható magamon.
Mozgás nélkül is lehet hatásosan fogyni. Velem megtörtént, de nem azért, mert én úgy akartam. Egy betegségem volt, diétára és kötelezõ ágyban maradásra voltam kényszerítve. 3 hónap alatt -8 kg. Hatásos volt, mert azóta is tartom a súlyom, és így már meg vagyok elégedve az alakommal. De lehet, hogy te arra gondolsz, ami valóban lehetetlen, hogy nem eszem szinte semmit, hetente lemegy 1 kg, összeesek...a gyengeségtõl mozogni sem tudok. A végeredmény lehet a kívánt kilóktól a megszabadulás, ami a következõ 1-2 nagyobb étkezésnél már tapasztalható ismét magamon. Ez így valóban nem hatásos.
mit miért nem lehet normálisan? szerintem a kérdésedre válaszolva van.
Szeritnem elérhetõ diétával lassú és egészséges fogyás mozgás nélkül is. És vegyél példának egy olyan beteg embert akinek pl a szive van megterhelve és nem igazán mozoghat, vagy egy terhes kismamát aki nem annyira tud mozogni mondjuk ha például veszélyeztetett. Nekik is diétát irnak elõ orvosok, és nem mozoghatnak sportszerûen.
A kérdező hozzászólása: Most kötözködsz velem? Miért nem lehet normálisan??????
az megint egy másik kérdés :) az egészséges fogyást nem kérdezte senki :)
A kérdező hozzászólása: haha Akkor konkrétan: mozgás nélkül diétával fogyni??? Nem hiszem, hogy tartósan és egészségesen lehetne.
Mert hülyék. mert lusták. mert mindenhonnan azt hallják, h csak be kell venned ezt meg azt a bogyót, és rögtön leugrik 10kg. és azt hiszik, h a kisujjukat sem kell megmozdítani közben. el vagyunk butítva. ez van. és nagyon szar ezt látni, de én 1 emberként semmit sem tehetek. és te sem kedves kérdezõ, akármilyen szar is...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!