Találatok a következő kifejezésre: Miért jobb lenni, (147 db)

Miért lenne az jobb? Kicsi még, nyugodtan egye elalvás elõtt.
Enyém egy éves, és még most is a tápszerbe alszik bele. Fordítva nem mûködik, már próbáltam. Azt mondják, azért kéne elõtte, hogy a fogát meg tudd mosni... na ez nálunk majd késõbb fog elkövetkezni.
Szia. Nálunk ugyanez van, de barátnõm tanácsára most fogunk változtatni és fürdés elõtt eszik majd. Náluk nagy bajokkal járt az átszoktatás 15hónaposan, ezért probálom maj most inkább. Három okot mondott amiért javasolt a "módosítás": 1.ne tele pocakkal feküdjön le 2.mint írták, a fogmosás 3.tanuljon meg elaludni és ne az evésbe aludjon bele... Ha elhatározod hogy változtatsz, akkor ahhoz kell tartani magad, akármennyire is nehéz. Én a nappali alvásgondokat oldottam meg elõször, igaz az 5hónaposan volt, most az estit szeretném. Nálunk is ha nem alszik be evés közben, akkor alig tudom letenni aludni. Nagyon nehezen alszik el. Majd meglátjuk mi lesz!?

Miért jobb kigyurva lenni, mint vékonynak?

Legjobb válasz: Nem jobb, a kettõ között jó lenni.

Nem jobb, a kettõ között jó lenni.

Miért jobb párkapcsolatban élni és miért jobb egyedül lenni (ténylegesen egyedül, amikor még csak nem is szexszelsz, stb)?

Mik az elõnyei a párkapcsolatnak? Mik az elõnyei az egyedüllétnek?

Legjobb válasz: A párkapcsolatnak sok elõnye van,és pár hátránya. Például: Mindig van valaki melletted,aki támogat,de ugye néha összevesztek dolgokon. Van,aki szeret téged,és maga a tudat is már jó érzés lehet.Fizikálisan is jól esik a közelsége,a csók,szexrõl már nem is beszélve. El tudtok menni együtt bárhova,nem kell mindig a haveroknak magyarázni hogy na gyertek már el. Egyedüllétbe én nem látok semmi jót meg kell mondani,az szar úgy ahogy van.

A párkapcsolatnak sok elõnye van, és pár hátránya. Például: Mindig van valaki melletted, aki támogat, de ugye néha összevesztek dolgokon. Van, aki szeret téged, és maga a tudat is már jó érzés lehet.Fizikálisan is jól esik a közelsége, a csók, szexrõl már nem is beszélve. El tudtok menni együtt bárhova, nem kell mindig a haveroknak magyarázni hogy na gyertek már el. Egyedüllétbe én nem látok semmi jót meg kell mondani, az szar úgy ahogy van.
párkapcsolatban ha nyûgöd van, akkor két karral körbefonod magad, és tökjó lesz. és együtt örülni bárminek jobb. egyedül mentesülsz egy csomó felesleges konfliktus és beszédtéma alól. én a különélõs formára szavazok.
A kérdező hozzászólása: És miért lehet az, hogy nekem férfi létemre nincs olyan társam, aki engem szeretne és ölelne minden nap?
Egyedül nagyon rossz. Az még úgy elmenne ha lenne szexkapcsolatom de így hogy az sincs... Egyedüllétnek annyi elõnye van hogy nem kell beszámolni a másiknak hogy hol voltál, kivel beszéltél stb stb.
az is az elõnye, hogy nem vesznek rá semmire, amihez nincs kedved. nem kell nyalni anyóséknak. nem kell megfelezni a tábla csokit. és jól megnézhetsz mindenkit a kocsmában.
A legjobb a barátság extrákkal. Kötetlen, mégis kötött.

Lányok, miért jobb szerintetek himnemünek lenni?

Csak meg ne lepödjek és olyan válaszok jöjjenek, hogy nõnek lenni jobb...

Legjobb válasz: Csak a merevedési zavarok meg a prosztata problémák vannak. Míg mi menstruálunk, gyereket szülünk, gyereket nevelünk, háztartást vezetünk és ott a gravitáció ami a cicinket és a popónkat is megsínyli. Nektek jól áll az öregedés nekünk nem. Tökéletesnek kell lennünk. Ennyi lenne. Ja meg a szüléssel járó mellékhatások.

Csak a merevedési zavarok meg a prosztata problémák vannak. Míg mi menstruálunk, gyereket szülünk, gyereket nevelünk, háztartást vezetünk és ott a gravitáció ami a cicinket és a popónkat is megsínyli. Nektek jól áll az öregedés nekünk nem. Tökéletesnek kell lennünk. Ennyi lenne. Ja meg a szüléssel járó mellékhatások.
Mivel nem arra játszok, hogy bárki kitartottja legyen és a kocsi, ház, pénz csak úgy az ölembe hulljon és nem is vetettem be a testem még soha (nincs is hozzá gusztusom) pénzkereseti forrásként, innentõl a felelõsségem és terhem ugyanannyi. Nem érzem azt, hogy jobban küszködni kéne egy férfinek mint egy nõnek. A gyárban ugyanannyi munkát kap a férfi és nõi operátor is. A felelõssége is egyenlõ. Már rég nem olyan társadalomban élünk, ahol a férfi keres a nõ meg gyereket nevel és háztartást vezet. Egy nõnek is helyt kell állnia a munkába, mert a fõnökök nem babusgatnak minket sem, hacsak nem leszek a szeretõje. De ha tisztességesen akarok élni, akkor nem könnyebb.
A kérdező hozzászólása: nöként is meg van a lehetöséged, hogy odamenj aztán harcolj a pasikkal...meg verjed az asztalt, meg birokra kelj a sikerért képtelesen szólva. Pasiként is megprobálnak visszaküldeni olyan helyekre, ahova a versenytársaid miatt való vagy, de hát nekünk nincs más választásunk, mint nem foglalkozni ezekkel... a nök viszont meg jönnek ezzel, hogy "nem hagyják öket érvényesülni"....mert a pasikat szerinted hagyják? Nem hagyják, csak mi vásárra visszük a börünket. Semmi sincs ingyen, csak a nöknek a szex.
Nagyon jól tudom, hogy a férfiaknak sem leányálom. És igen a nõk is verhetik az asztalt. De senkit nem érdekel, hogy nem akarok gyereket... nõ vagyok, és a legjobb korban, biztos be fog csúszni a baba. És szépen elküldenek. Mérnöki területre alig engednek nõket, csak irodába esetleg. Mikor jelentkeztem terepre kiröhögtek, hogy mit akarok, és még bizonyítási esélyt sem adtak. Mikor diákmunkán voltam viszont azt láttam hogy munka tekintetében nincs nagy különbség a férfi és nõi dolgozó között. Mindkettõt ugyanúgy szopatják és kizsákmányolják, tehát én egy masszaként kezelem õket.
Ha az asztalra csapsz, nem hiszik, hogy csak hisztizel, mert menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: pasiként, meg ha nem vagy jo a csajoknál akkor ugy veszik hogy az élet minden területén egy luzer vagy.
Ha karrierista agglegény vagy, nem hiszik, hogy minden ambíciód csak pótcselekvés házasság helyett. Ha gusztustalannak találsz egy meztelen képet, az nem csak azért lehet, mert irigykedsz, ha ellenzed a nemi erõszakot, az nem csak azért lehet, mert égsz a vágytól, hogy téged is megerõszakoljanak. Sportolni az egészségedért is járhatsz, nem csak az alakodért.
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki az a hülye, aki szopatja magát a kondiba fájdalmak közt az "egészségéért" most nem mindegy? Igy is ugy is rossz lesz egyszer....
Ha fáj az edzés, valamit nagyon rosszul csinálsz.
Ez a kérdés most megint arra ment ki, hogy kifejezhesd, mennyire genyó helyzetben vagy a farkad miatt? Hadd ne sajnáljunk már meg.
Látod, te is biztosra veszed, hogy minden nõ egy férfi háziállata, pedig a legtöbb felnõtt anyagilag sem engedheti meg magának, hogy otthon maradjon/eltartson egy másik felnõttet. Amit egy nõ csinál, az semmi, ha kiáll magáért, az hiszti, követelõzés.
Mi magyarázunk és érvelünk, te meg azt sem vagy hajlandó elárulni, mire gondolsz. Így senkit sem fogsz meggyõzni.
A kérdező hozzászólása: bármelyikre.
A kérdező hozzászólása: pasiként meg ha nem születsz alapból magasnak és joképünek és izmosnak, akkor marad az, hogy mindennap kétszer ki kell dolgozni a beledet, hogy legyen pénzed és izmaid és elismerésed. Mindennap megprobálnak eltaposni, és állandoan kivül belül 120%-ot kell kihoznod magadból mert másképp csak süllyedsz és süllyedsz és elhizol és kopaszodsz. Nem tudom miért csak a jopasikhoz képesek viszonyitani a nök!
elõnyök: - nem menstruálnak - nem esnek teherbe - nem kell guggolva pisilni - nem nézik õket szexuális segédeszköznek. (punc!nak) - munkahelyen több fizetést kapnak ugyanazért a munkáért - munkahelyre könnyebben felvesznek férfiakat mint nõket (kivéve a kézügyességes, nõi szakmákat) - ha jó a dumám akkor szépnek sem kell lennem, máris lesz párom - a férfi ruhák praktikusak, kényelmesek, funkcionálisak, így nem kéne annyira adnom az öltözködésre (és egy férfi amúgy is kevesebb ruhát fogyaszt) - jobb vezetõ lennék - bevállalósabb lehetnék az élet számos területén (extrém sportok pl.) negatívum: - bizonyos munkákban hátrányban vannak - családjogban szintén - nagy étvágy Karrier és életvitel szempontjából a férfi szerep nekem szimpatikusabb.
A kérdező hozzászólása: mig egy átlaogs, azaz semmitmondó külsejü és életü nö válogathat orrba szájba, addig egy átlagos pasi csak max arra jo, hogy dolgozzon, hogy müködjön a világ, amiben a nök toporzékolhatnak.
A kérdező hozzászólása: igen? És bevállalnád azt, hogy pasiként sokkal többet kell idegeskedned és gürizned? És örökre el kéne hagynod a mesevilágot, amiben nöként ücsöröghetsz (föleg, ha szép vagy)
Szerintem nem jobb férfinek lenni annak ellenére, hogy ha valaki hetero cisznemû fehér férfi, akkor gyakorlatilag õ a világ legjobban dédelgetett tagja.
A kérdező hozzászólása: hát oké, amugy tényleg nagy lehetöségek vannak akkor, ha europai fehér férfi vagy, de ugyanakkor hatalmas felelõsség is.
Csinos nõ vagyok és már rég el kellett hagynom a mesevilágot. Kezdve akkor amikor elváltak a szüleim. És folytatva azzal , hogy anyám munkanélküli depressziós lett. El kellett mennem dolgozni egyetem mellett, és sajnos a munkák többségét pasik kapták. Igaz nekik a pakolós munkák is voltak, de én még erre a munkára is irigy voltam, mert annyira kellett a pénz, hogy segíteni tudjak anyukámnak. Ahova kerültem ott is több fiú diák dolgozott mint lány. Aztán hétvégén mentem haza anyukámhoz ápolni a lelkét, végig hallgatni a bajait, a hisztijét, a fájdalmát és közben tûrni, hogy lehord mindenféle hálátlan teremtésnek, hasznavehetetlen koloncnak. Közben rendbe tenni anya háztartását, vezetni a magamét. Segíteni a beteg nagymamámnak is, mert õt is ritkán láthatom. És még mellette ápolni a baráti- és párkapcsolatomat. És ezt csinálni egy évig. Engem nagyon nem hat meg a gürizés. Ha azt kell csinálni akkor azt kell csinálni, hogy elõrébb jussak. De ha a lehetõségeim kevesebbek akkor jóval nehezebb minden. És igazából a szex oldala sem hat meg annyira, mert nem vagyok nagy étvágyú. Én szeretem amikor a férfiak emberként és nem nõként néznek rám. Férfiként pedig nem kéne attól tartanom, hogy mikor próbálkozik valaki megfõzni pár éjszakára.
Több fizetést kapsz, gyakrabban léptetnek elõ, az állásinterjú eredményét nem befolyásolják a gyerekvállalási terveid. Elismerik a munkádat, komolyan veszik a tudásodat, nem hiszik, hogy csak dísznek vagy ott, nem küldenek vissza a konyhába, nem a külsõddel vannak elfoglalva, mintha más tulajdonságaid nem is lennének, nem képzeli a férfi ügyfél, hogy a háziállata vagy. Nem szégyen, ha felnõtt létedre nem tudsz gondoskodni magadról. Nehezebb megerõszakolni, ha egy meleg férfi üldöz a libidójával, nagyobb eséllyel meg tudod védeni magad. Ha egy lánynak azt mondod, "nem", komolyan veszi, bántani sem próbál érte, tudomásul veszi, hogy nem jársz neki alanyi jogon, nem is úgy áll hozzá, hogy fogalmad sincs, mit akarsz, majd õ meggyõz, tudja, hogy te is ember vagy, szabad akarattal és ítélõképességgel.
A kérdező hozzászólása: de a nök tényleg nem fogják fel, hogy ezek a férfi dolgok mennyi küszködést és eröfeszitést és felelõsséget jelentenek?
Melyik dolgokra gondolsz?
"Miért jobb szerintetek himnemünek lenni?" Szerintem semmivel nem jobb, és nem is rosszabb, csak más. De ha újra választhatnék, akkor is nõ szeretnék lenni. :-)

Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?

Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg feln?tt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák

Legjobb válasz: Hol is kezdjem. Elõször is, akiket te rocker néven emlegetsz, azok csövesek. Az igényesség nem feltétlenül függ a zenei beállítottságtól. Másodszor, a rocker lányok igenis szépek. Harmadszor, a rockerek se isznak többet a diszkósoknál (jussanak eszedbe azok az iszunk-hányunk-belefekszünk típusú bulik...). Negyedszer, a diszkó szar, a zene élvezhetetlen, meg lehet fulladni a cigifüsttõl, és az egész hely tele van tizenéves részeges p*csökkel és p*csákkal, akik ha épp nem a vécében dugnak, akkor rázzák a seggüket arra az elõbb említett, zenének nevezett valamire. Ötödször, ha azt mondod, hogy egy rock klubban nem lehet jó a buli, akkor nagyobbat hazudtál mint gyurcsány. És hatodszor, inkább vagyok tiszta feketében, bakancsban, láncokkal és tüskékkel, mint rózsaszín ingben, szûk farmerban, konzerv cipõben, szõrös kapucnis nejlonzsák hatású pufi dzsekiben, csillogós fülbevalóval a fülemben.

Hol is kezdjem. Elõször is, akiket te rocker néven emlegetsz, azok csövesek. Az igényesség nem feltétlenül függ a zenei beállítottságtól. Másodszor, a rocker lányok igenis szépek. Harmadszor, a rockerek se isznak többet a diszkósoknál (jussanak eszedbe azok az iszunk-hányunk-belefekszünk típusú bulik...). Negyedszer, a diszkó szar, a zene élvezhetetlen, meg lehet fulladni a cigifüsttõl, és az egész hely tele van tizenéves részeges p*csökkel és p*csákkal, akik ha épp nem a vécében dugnak, akkor rázzák a seggüket arra az elõbb említett, zenének nevezett valamire. Ötödször, ha azt mondod, hogy egy rock klubban nem lehet jó a buli, akkor nagyobbat hazudtál mint gyurcsány. És hatodszor, inkább vagyok tiszta feketében, bakancsban, láncokkal és tüskékkel, mint rózsaszín ingben, szûk farmerban, konzerv cipõben, szõrös kapucnis nejlonzsák hatású pufi dzsekiben, csillogós fülbevalóval a fülemben.
Én meg rocker vagyok, 20 éves és lány!!! Nem vagyok büdös, nem vagyok igénytelen, normális ember vagyok... És én is járok koncertekre, aminek tudod az az elõnye, hogy látom is aki játszik, és arra tombolok! A discoban ezzel szemben(igaz életemben nem voltam)valami elviselhetetlen kolótyolás és zörgés megy , amit ti mertek zenének nevezni:S És nem csúnyák a rocker lányok. Csak mivel van is valami a fejünkben , nem fekszünk meg minden pasinak, mint azok a riherongyok, akiket a discoban egy jó drága koktél után már hegeszthetsz is a kocsiba, vagy a mosdóba! Ráadásul, ha megnézel egy fesztivált, ahol önkéntesek szedik a szemetet koncertek után, meg egy diszkót(ahogy hallottam), ahol egy éjszaka végére állítólag seperni lehet a külömbözõ fajtájú tablettákat, akkor aztmondom, hogy büszke vagyok, hogy rocker lehetek! Ja...és alánk nem apuci adja a csajozós, meg pasizós luxusautót, hanem elmegyünk melózni! Arról nem is beszélve hogy amit hallgatunk annak mondanivalója van!!!! Tíz év mulva valaki megkérdezi, ki volt aza híres dj...mit mondanál? Ezzel szemben elég ha annyit mondok:Metallica! Iron Maiden....és végtelenségig sorolhatnám még! Magyar zenekarok is nagyon sokan vannak, akiknek olyan számaik vannnak, hogy besz.rsz Szóval ennyit errõl!!!!!
Sztem egyáltalán nem csúnyák a rocker lányok. És a diszkós lányok közt is van, elég randa egyed. Én goth metált hallgatok, mert az tetszik. És én éppen h 13 évesen hallgattam az ilyen tinglitangli zenéket :) ) De már egyszerûen meguntam. És egyáltalán nem öltözök szakadtan. Öltönyben vok a melóm miatt :S, de rockerként is lehet öltözni igényesen. Nekem is van bakancsom, bár bõr feszülõs cuccaim nincsenek, de csak azért mert nem szeretem. Emo hajam van, de csak azért mert tetszik. Sztem nincs különbség a két fél között. Diszkósok között is vannak igénytelenek...
Ez baromság. Te is ugyanúgy általánosítasz, mint mindenki más. Mi az, hogy minden rocker csaj csúnya???!
rocker, 23/F nem vagyok se büdös, se igénytelen, sõt. vannak barátaim, igazi, élõ zenékre járunk bulizni, és a goth lányok a legeslegszebbek, a death-punkrock lányok pedig a legvadabbak. nightclubba felesleges járni, mert jobb esetben otthon is megkapod, de azért néha-néha (pláne külföldön) nyugodtan el lehet menni, stílustól függetlenül, csak mert fun.
Azt meg honnan szedted hogy a rokkerek büdösek meg csúnyák?! Nem vagyok rocker mégis azt kell mondanom iszonyú buta vagy
én inkább diszkó zenét hallgatok, meg olyan jellegû bulikba járok, de soha senkit nem nézek le azért mert más stílusú zenét hallgat, régebben hallgattam rock zenét is és mai nap kedvelem is de már nem áll olyan közel a szívemhez szóval mind1 ki mit hallgat ígyis-úgyis ugyanolyan értékû ember
Hát nem hinném, hogy ezt így ki lehet jelenteni, hogy a rocker lányok csúnyák. Max azt, hogy az öltözködésük nem nõies. Unokatesóm is rocker volt, kimondottan szép lány és ez még a rocker szerkóban is feltûnt a pasiknak. A diszkós csajok ugyan nõiesek, viszont a többségük kínai piacos, gagyi, "tegyük ki amink van" ruhákban járkál. Szerintem nem csak ez a 2 irányzat létezik, vannak olyan zenei stílusok amik bár nem ennyire kirívóak mint a 2 általad említett, viszont normális öltözködésû emberek (zömében egyetemisták, illetve akik már végeztek) járnak a koncertjeikre, akikkel bármirõl el lehet beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: fujj amiket linkeltél undorítóak föleg amiket elsönek pföjj mint a zombik meg vámpírok bekaphatod pont eszek :S
Csúnyák a lányok?! Te magadnál vagy? Nézz meg például egy goth lányt, olyanok, mint a hercegnõk: http://dark.pozadia.org/images/wallpapers/2729301421_49806cc.. http://is0.okcupid.com/graphics/cwb/girls/categories/gothgir.. http://img248.imageshack.us/i/gothic043bc4ocwk7.jpg/ Vagy õket: http://fc02.deviantart.net/fs13/f/2007/073/e/e/She__s_a_Punk.. http://media.photobucket.com/image/brody%20dalle/pinkhead/Br.. Rohadt dögös csajok:D Vagy a suicide girl-ök, nah õk nagyon jók, és õk is elég extrém, rockos stílust képviselnek. http://blogs.the217.com/withtongue/files/2008/09/suicide-gir.. http://www.bfwgaming.com/wp/wp-content/uploads/2009/03/64761.. Diszkós krvákat meg nézegess a [email protected] és döntsd el, kik a jobbak, és kik azok, akik kopmlett hülyét csinálnak magukbólXD
A kérdező hozzászólása: Jah és hozzátenném discos lányok szépek de nem a legszebbek de ottvannak playboy villa lányai meg bármelyik szép sztár beyonce, shakira meg ezek és nézzétek meg a rocker sztár csajokat hát hányingerek De legszebb nõk akkor elismerem nem discosak nem mind de azok is szeintem inkább elmennek discoba mint kocsmába meh koncertbe még miss csajt nem láttam kocsmába xd
[email protected] olyan messze laknál mint amilyen buta vagy, soha nem érnél haza.. :DD Többet ehhez inkább nem fûzök. Egyik stílust sem képviselem, de amit a rockerekrõl állítasz, az 1 akkora orbitálisan nagy baromság, hogy fejreállok. Vannak persze igénytelenebbek, de Te, teljes mértékben általánosítasz. *headshot*
nem szeretem a rockereket, de a diszkó az egy iszonyat gáz stílus :/boccs
.
:) Ugye, hogy igazam volt?:) Ráadásul a rocknak kultúrája, története, sztorija van:D És mûveltek is vagyunk:D a diszkósokkal szemben, mert láttam én olyan diszkópatkányt, nem egyet, hogy olyan szinvonalon volt buta, mint a fejsze:) Azért a rockerek eléggé igényesek arra nézve is, hogy mit olvasnak, és sokkal többet is ! Szerintem, legalábbis saját környezetembõl kiindulva:D énvoltam a 20 éves rocker/L
http://image.hotdog.hu/_data/members2/610/451610/images/saja.. rá mondd, hogy nem szép lány... vagy rá http://rockerek.hu/kep577086.html kérek véleményt, õk sem tetszenek ?

Miért jobb nőnek lenni?

Legjobb válasz: Azert, mert olyan jo pasijuk lehet, mint en. :-D Amugy nem jobb.

Azert, mert olyan jo pasijuk lehet, mint en. :-D Amugy nem jobb.
Nem tudod milyen az? Az, hogy valaki vekony csak annyit jelent, hogy nem vastag, nem utal arra hogy az a keves tomeget milyen aranyban alkotja izom es haj. Szerinem azert is rossz lehet lanynak lenni, mert tobbnyire gyengek es lassuak... Ha mondjuk nagyon komolyan sportol egy csaj kb akkor lesz azon a szinten, amin egy atlagos pasi alapbol. Kocsogseg ilyet mondani, de nekem elvezetet ad, hogy 90 perc alatt futom a felmaratont, fekvenyomok a sajat sulyommal, es huzodszkodasbol is minimum egy tucat siman megy. Ezeket csak a szupersportos lanyok tudjak, mig en nem vagyok kulonsebben tehetseges sportokban... (es mielott le izomagyutahozna barki, megjegyzem, hogy Leonardo is arra volt a legbuszkebb, hogy puszta kezzel el tudott hajlitani egy vascsovet :-)
vékony, ámde hájas?
mûtét elõtt? :) bocs :D
Azért jobb nõnek lenni, mert pillanatnyilag megmaradtak a nõi kiváltságok, emellett viszont megilletik a nõket közel ugyanazok a jogok, mint a férfiakat. Megjegyzem azzal nem értek egyet, hogy egy nõ edzés nélkül is csinos, illetve ez csak a férfiak vakságát mutatja, amikor elég nekik a vékony, ámde hájas és narancsbõrös csaj, aki egy fél órát nem bír sétálni, ahelyett hogy megkövetelnék a kisportolt, formás és izmos testet.
Két kis óvodás beszélget. Mutatja a fiúcska a micsodáját a kislánynak... - Bibibííí nekem ilyenem is vaaaan... - Nekem azt modta az anyukám, hogy ha nekem ilyenem van -mutat a sajátjára- Annyi olyant kapok, amennyit csak akarok ...
Nem jobb!Ugyan olyan büdöset szarok mint a férjem;-)
Azért jó csajnak lenni, mert ahhoz h jó alakod leyen nem kell gyúrnod sem csak odafigyelni az evésre+ pasit könnyebb szerezni mint csajt, mert ha nõ vagy, leszólít vki és annyi, nem kell tenned semmit. Sokkal egyszerûbb :)
Elsõ: :D A menstruáció és a szülés (meg az elõtte lévõ 9 hónap - jó, azt a férfi is megsínyli, terhes nõ mellett túlélni nagy dolog) azért tudnak olyan rosszak lenni, hogy azt kívánom, bár férfi lennék. (Vs. lábközön rúgás. Szóval tudom, van legalább olyan rossz, de nem minden hónapban, rendszeresen.) De ebben a túlemancipált világban elõnyösebb helyzetbe lehet kerülni, ha ki tudod használni, hogy nõ vagy. A férfiaknak nem bámulják a mellét beszélgetés közben, így kisebb eséllyel bólintanak rá a "drágám, szeretnék egy új kocsit" kérésre. :) Ezzel szemben van olyan hely, ahol még mindig van nemi diszkrimináció... szóval egyáltalán nem mondhatni, hogy összességében "jobb" lenne nõnek lenni. Vagy talán mégis... több csokit kapok, mint a férfiak. Ez mindent megér.
Szerintem aki elégedett magával az jól érzi magát a saját nemében, legyen nõ vagy férfi. Én nõ vagyok, nem tudnék konkrét indokot adni, miért jobb nõnek lenni, de nem lennék pasi, viszont ezt sem tudnám megindokolni. Egyszerûen jól érzem így magam és kész.
A kérdező hozzászólása: miért ne lenne jobb?:)
A kérdező hozzászólása: :'DDD
A kérdésbe foglalt paradoxon miatt nincs válasz.
Élõhalottakkal jobb járni.
Zombikkal a legjobb hidd el ;)
honann hallotad hogy jobb?:D igazság szerint én nem akarok egy oannal egyágyba mmég aludni sem xD

Van egy fiú akivel közel 3 hónapot jártam de szakított velem! Azt mondja aranyos vagyok csinos meg hogy senkinek nem kíván jobbat nem akarja lekötelezni magát és egyedül akar lenni stb. Miért jobb neki egyedül? Mikor nő fel egy komoly kapcsolatra?

Szóval arra lennék kiváncsi miért nem lenne velem jó neki? Mit nem tudna csinálni ha velem van, amit tud nélkülem?

Legjobb válasz: Keress olyat, aki tényleg szeret, mert ennek a fiúnak nem kellesz. És kinek kell szerelem nélküli kapcsolat?

Keress olyat, aki tényleg szeret, mert ennek a fiúnak nem kellesz. És kinek kell szerelem nélküli kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: De én õt szeretem, õt akarom és azt szeretném hogy õ is szeressen és akarjon engem! Nem mondok le róla! Várok rá! Bármit megtennék érte/miatta!
Hány évesek vagytok? Amúgy simán megteheted, hogy vársz rá, nem akadályoz senki. De õt sem akadályozza senki, semmiben.
Mindig az kõ ami elérhetetlen, fogadok amikor együtt voltatok nem kellett ennyire.
A kérdező hozzászólása: 16 évesek vagyunk õ hamarosan 17 lesz. Akkor is nagyon nagyon kellet! De az tény hogy most valamennyivel jobban.
az egy bunkó (bocsi) próbáld meg magad túltenni rajta nehéz lesz az elejénde idõvel sikerül, meglátod..:)

Miert iranyit akkor is a szivunk mikor mar nincs ertelme es jobb lenne az eszunkre hallgatni?

Szakitott,aztan odajot es nem szolt semmit csak megcsokolt egy este...es most azt mondja hogy csak unatkozott es azert tette de en akkor is szertem:((Ha az eszemre hallgatnek ezek utan akkor nem erdekelne de tulsagosan szeretem ahoz hogy elfeljtsem...

Legjobb válasz: Gondolj arra hogy te ennél jobbat érdemelsz és lehet hogy ezzel a szívedet is irányíthatod.:)

Gondolj arra hogy te ennél jobbat érdemelsz és lehet hogy ezzel a szívedet is irányíthatod.:)
Kíváncsi volt, hogy tudsz-e már írni, aztán rájött, hogy egy csókból nem fog rájönni, így megvárta míg egy ilyen kérdéssel leszívod az ember agyát.
az emberek állandóan kihasználják a naivokat, ez egy tipikus példája ennek az elméletnek
Húzza az agyadat! Csak, hogy te érezd magad rosszul mit hagytál ki! Elhiszem hogy szereted, de a legjobb ha elfelejted. Ja, meg ha igazán szeretett volna, nem incselkedne így veled. Szórakozik.
Nem kell elfelejtened, csak ne dédelgess vágyálmokat Vele kapcsolatban. Egy csòk, nem hiszem, hogy sokat jelentene, föleg ha ìgy beszél Ròlla. co

Miért jobb vegetáriánusnak lenni, mint annak aki húst is eszik?

nem tudom eldönteni melyik az egészségesebb, és szeretnék változtatni az életmódomon h jobb legyen a közérzetem...

Legjobb válasz: Komolyan nektek mi bajotok van? :D:D:D itt az a kérdés hogy melyik az egészségesebb. nem az a lényeg, hogy egymást szidni és hitegetni hogy melyik a jobb, mert senki sem fog áttérni egy anonim veszekedés hatására..lehet h késön irtam, vélemény :)

Komolyan nektek mi bajotok van? :D:D:D itt az a kérdés hogy melyik az egészségesebb. nem az a lényeg, hogy egymást szidni és hitegetni hogy melyik a jobb, mert senki sem fog áttérni egy anonim veszekedés hatására..lehet h késön irtam, vélemény :)
Kérdésedre a válasz, hogy egyik sem egészségesebb a másiknál. Mi ebbõl a szempontból is szerencsés éghajlaton élünk. Próbálnál meg egy eszkimót gyümölcsökkel, zöldségekkel alacsony zsírtartalmú élelmiszerekkel etetni. Vagy egy forró égövön élõt zsíros fókával, rénszarvassal, etetni. Mindkettõ rövid idõn belül megbetegedne, az eszkimó talán meg is halna. Ez a két szélsõség. Mi a kettõ között vagyunk. Mértékletesség a kulcsszó.
szerintem nem jobb, csak egy lehetõség ez is! egyébként pedig a hús savasítja a szervezetet, gondolom ezért! az ember mindenevõ, így én nem gondolom, hogy ne egyen húst csak az egészsége megörzésének céljából! hús és hús között is van különbség! sõt egyfajta állatnak a húsa között is! az viszont tény, hogy sokkal több húst fogyasztunk, mint ami egészséges! azt, hogy mit szeretnél, csak te döntheted el!
Lehet, hogy sokaknak bejön, de szerintem objektíven nem jobb vegetáriánusnak lenni, mint húsevõnek. Egészség szempontjából semmiképp. Egy próbát persze megérhet.
nem is jobb
Szerintem a kiegyensúlyozott étkezés egyik fõ alkotóeleme a hús. Nem hinném hogy egészségesebb az aki nem visz be a szervezetébe egyáltalán húst.Sõt!!! Nem kell mindennap azt enni, de fontos hogy legyen állati eredetû fehérje is az étlapon. Ha jól állitod össze az étlapodat, mindenképpen egészségesebb leszel.
Egyáltalán nem jobb, sokan azt mondják hogy egészségesebb meg minden, ami részben igaz is, csak a húsokba vannak olyan tápanyagok, vitaminok amiket zöldség-gyümölcs nem tartalmaz.
MÉG SOHA nem mondta senki, aki ért a táplálkozáshoz, hogy a vegetarianizmus egészséges !
nem jobb mert a vegák nem jutnak anyi tápanyaghoz mint a normál emberek!!! és vékonyak vagy ha lesz v mi betegségük nehezen épülnak fel belõle!!
"Nem azért küzdöttem föl magam a tápláléklánc csúcsára, hogy kizárólag növényeket egyek!"
2007-11-28 22:11 Viszont még SOHA SENKI nem mondta azt, hogy ez a mindenevõ, hús zabálás egészséges!
Ezt így nem lehet szerintem kimondani, hogy egészségesebb valamelyik a másiknál. Mindkettõt mértékkel kell csinálni, kiegyensúlyozottan kell étkezni és akkor nincs baj. Én 2, 5 éven keresztül voltam vega. Húst, halat nem ettem, de tejtermékeket és tojást igen. Szerintem így simán meg lehet oldani, hogy ne legyen fehérje vagy valamilyen más hiányod. Ha valami hiányzik azt úgyis érezni fogod. Én pl egy idõ után nem tudtam legyûrni a hús utáni vágyam és visszatértem a ragadozók közé.:)
Vissza a kérdéshez: a vegetarianizmus (bár én sem vagyok, mert nagyon szeretem a húst) egy életforma, nem csupán olyan ételek gyûjteménye, mint a gránátos kocka meg a grízes tészta. Ezért is lepõdöm meg a kövér vegetáriánusokon, az nem a fent nevezett, õk nem esznek húst és kész. Egy igazi vegetáriánus nem tömi magába a tortát pl. A mi életvitelünk azért is igényli a húst, mert (most tekintsünk el a tápanyagoktól) ha húst eszel, sokkal lassabban ürül ki a szervezetedbõl, így több felesleges idõd lesz, amit nem arra kell fordítanod, hogy kitaláld, mit egyél hamarosan (l. egész nap eszegetõ állatok). A vegák között is sok "irányzat" van, vannak azok, akik még az állati eredetû termékeket (sajt, tojás) sem eszik meg. Én a magam részérõl annak a híve vagyok, hogy úgy kellene étkeznünk, ahogy a fogaink ARÁNYA elhelyezkedik a szánkban, tehát a húsféle a legkisebb arányú, hiszen meetszõfogból van a legkevesebb.
Nem értem, mért kell vegetariánusnak lenni?Jó biztos valamivel egészségesebb, dehát az ember mindenevõ!!Pont azért, mert húsra van szüksége.Nem tudom elképzelni az életet hús nélkül :S
A Spock-os felhasználó akkora nagy baromságot írt.Mi az hogy több milliárdan vegetáriánusok?Honnan szedted ezt a baromságot te ütõdött?Igenis az embereknek szüksége van húsra is mert a növényekben nincsenek meg azok a dolgok mint amik a húsban.Az tény hogy hatalmas a húsnak a pazarlása és inkább növényt kéne enni a pazarolt hús helyett(mert ugye arra is szüksége van a szervezetnek én úgy gondolom)de azért az túlzás hogy az ember ne egyen húst.Mit gondoltok pl az oroszlánok miért esznek csak húst?Ha ezek a ragadozók vegetáriánusok lennének akár ki is halhatnának annyira legyengülne a szervezetük.Igaz õk ragadozók, mi mindenevõk vagyunk, de ez nem jelenti azt hogy olyan jót tenne a szervezetünknek a csak növényzabálás.Azon meg hogy több milliárdan vegetáriánusok nagyot röhögtem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!