Találatok a következő kifejezésre: Miért jobb, a baba egy (2 db)

Miért jobb, hogy a baba egy rongyot szopizzon, mint a kisujját?

Cumit kiköpi és olvastam, hogy itt valaki azt ajánlotta, hogy jobb ha egy tiszta zsebkend?t fal be mintha a kisujját szopizná.

Legjobb válasz: Szia! Én nem mernék neki zsepit adni szopizni a fulladás veszély miatt. Ha rám hallgatsz és nem kell neki a cumi akkor ne erõltess semmit az én fiamnak se kellett a cumi és nem is hiányolt "ilyesmit". Meg a zsepirõl és az újjról le kell szokni és még mindig nehezebb mert az ujj neki mindig kéznél lesz :D a kerilányom is szopizza az ujját édi volt egy darabig de már 10éves és még mindig most már nem nagyon illik neki.

Szia! Én nem mernék neki zsepit adni szopizni a fulladás veszély miatt. Ha rám hallgatsz és nem kell neki a cumi akkor ne erõltess semmit az én fiamnak se kellett a cumi és nem is hiányolt "ilyesmit". Meg a zsepirõl és az újjról le kell szokni és még mindig nehezebb mert az ujj neki mindig kéznél lesz :D a kerilányom is szopizza az ujját édi volt egy darabig de már 10éves és még mindig most már nem nagyon illik neki.
Én azért nem szeretem, hogyha az ujját szopizza a kisfiam, mert van hogy az egész ökle a szájába kerül és kijön belõle minden , amit elõzõleg megevett. Állítólag hogyha jönni fog a foga akkor az ujjával megakadályozhatja, hogy azok rendesen nõjjenek. Nekünk nyálkendõnk van , amit nagyon szeret, az elõnye, hogy felszívja a kifolyt nyálat és nem csurog végig a könyökén. Persze úgy sosem adom neki oda, hogy nem vagyok mellette.
Szia! A rongyot el lehet tõle venni, míg a kiskezét nem, ami valóban csámpás fogakat eredményezhet. A legjobbakat!

Miért van hogy egyik nap a bal a másik nap a jobb petefészkemnél és van hogy középen szukál a hasam? Peteérés vagy baba?

Peteérésnek kicsit kés? lenne már...múlt héten voltam a ciklus közepén. Szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Szerintem baba. Nekem is ezek voltak az elsõ jelek :))) Csináltál már tesztet???

Szerintem baba. Nekem is ezek voltak az elsõ jelek :) )) Csináltál már tesztet???
Ha még nem késik a mensi, addig mindkettõ lehet. Nekem a peteérés után minden mensiig ugyanez van, de csak azóta vettem észre, mióta babát szeretnénk, pedig biztos elõtte is volt... Tesztelj, ha késik! Addig kétesélyes sajnos.
A kérdező hozzászólása: Tesztet nem csináltam még. Jó lenne ha a baba lenne. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!