Találatok a következő kifejezésre: Miért jelez vírusírtó programom avast Daemon-tools telepítésekor (1 db)

Miért jelez a vírusírtó programom (avast) Daemon-tools telepítésekor?

Már többhelyr?l is próbáltam a letöltést jelenség mindenhol ugyan az! Hogy lehet ezt elhárítani? El?re is köszi a választ!

Legjobb válasz: Ki kell kapcsolni a telepítés idejére az antivírust. A Daemons-tool olyan rendszerváltoztatást hajt végre, amelyet a vírusirtók "betörési kísérletnek" vélhetnek. Ezért jelez. Bár a pontosabb válaszért jó lenne tudni, hogy mit jelez a vírusirtó.

Ki kell kapcsolni a telepítés idejére az antivírust. A Daemons-tool olyan rendszerváltoztatást hajt végre, amelyet a vírusirtók "betörési kísérletnek" vélhetnek. Ezért jelez. Bár a pontosabb válaszért jó lenne tudni, hogy mit jelez a vírusirtó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet azt megoldani hogy ne legyen automatikus kikapcsolás ha sokáig nem gépezek?

Windows 7 -em van.

3

Az lehetséges hogy kaptam egy kémvírust? (Többi lent)

és a vírusírtóm kijelezte már egy párszor, végigcsináltam a vírusírtást, és akkor állítólag eltünt a kémvírus még párszor elvégeztem és akkor azt irta ki hogy biztonságban van az ön számítógépe. és az lehetséges hogy igazából rajta van csak nem jelzi ki? PLS HELP

1

Az alábbiak közül melyik egy elismert, objektív antivírus tesztszervezet?

1, AV-Comparatives
2, Blackhat Institute
3, EICAR Group
4, Threat-o-Meter
5, EISCA Labs

2

Lassú a gépem és nagyon zavar, gyorsabb lesz ha a vírusirtót és a tűzfalat kikapcsolom? Nem nézegetek veszélyes oldalakat a neten

11

A teljes értékű Malwarebytes Anti-Malware PRO tartalmazza a BETA állapotban lévő "Malwarebytes Anti-Exploit" és a "Malwarebytes Anti-Rootkit" képességeit vagy ezek teljesen különálló termékek?

Anti-Exploit-tal kapcsolatban olvastam egy oldalon hogy része, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos hogy így is van.

0

Ez milyen vírus lehet?

Egy platform játékkal szeretnék játszani. Nem az eredeti játékkal, hanem annak az átírt verziójával. Szóval a textúrák megvannak változtatva stb. (Amúgy az egész csak egy 40 megás gagyi játék és az alap játék is baromi régi)
Szóval amikor indítom a játékot akkor az indítófájlt vírusnak érzékeli.
Ezt írja az Avast!
Win32:RmnDrp
Mást nem ír róla.
Most kipróbáltam a "Javítás" műveletet, de nem tudom, hogy ezután nem fog-e hibásan működni.

Előre is köszi!

1

Először telepített (XP helyett) Win7 esetében hogyan tudom feloldani az XP alatt titkosított mappákat?

Rendszergazda jogot kért, engedte feloldani, legalábbis látszólag, de a mappában lévő fájlokat (fotók)továbbra sem engedi használni. Pótolhatatlan családi fotókról van szó. Előre is köszönöm a segítséget!

3

Miért tölti le a Win7 mindig ugyanazokat a frissítéseket?

Tegnap feltettem majd le is vettem az Iobit Advanced SystemCare alkalmazását (majd le is szettem), ami képes elmaradt frissítéseket is pótolni. Pont voltak egyébként is Win7 frissítések. Valamiért megzavarodott a windowsom és 2 frissítést újra és újra fel akar telepíteni. A frissítési előzményekben már 3x szerepel 2 tétel. Az egyik talán excel viewer frissítése a másikra nem emlékszem. (nem otthon vagyok) Hogyan lehet renberakni?

3

Windows XP 2002 operációs rendszerhez melyik vírusítrót ajánlanátok? Mosz mi a legjobb vírusírtó?

4

Protektor. Dll PUP:win32:BProtect-A (PUP) virust jelez az avast, de semmit nem tud vele csinálni. Mi a tegyek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!