Találatok a következő kifejezésre: Miért jelez vírusírtó programom avast Daemon-tools (1 db)

Miért jelez a vírusírtó programom (avast) Daemon-tools telepítésekor?

Már többhelyr?l is próbáltam a letöltést jelenség mindenhol ugyan az! Hogy lehet ezt elhárítani? El?re is köszi a választ!

Legjobb válasz: Ki kell kapcsolni a telepítés idejére az antivírust. A Daemons-tool olyan rendszerváltoztatást hajt végre, amelyet a vírusirtók "betörési kísérletnek" vélhetnek. Ezért jelez. Bár a pontosabb válaszért jó lenne tudni, hogy mit jelez a vírusirtó.

Ki kell kapcsolni a telepítés idejére az antivírust. A Daemons-tool olyan rendszerváltoztatást hajt végre, amelyet a vírusirtók "betörési kísérletnek" vélhetnek. Ezért jelez. Bár a pontosabb válaszért jó lenne tudni, hogy mit jelez a vírusirtó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A számítógépemen egy ideig az MSE-volt. Aztán telepítettem a Malvarebytes-t. At talált 6 vírust. A kasperkis 1-et. Most mit töltsek Le? A vákaszokat kérem gyorsan!

Addig is A Malvarebyte és a Spybot védi a gépem. Delehet hogy a másik vírusirtót találta meg? És úgy válaszoljatok hogy írjátok le az első sorba a vírusírtó nevét->enter-> és úgy a véleményt! köszönöm

4

W7 jelszóm kellene (? )

Nem használtam már vagy 5 éve és nem emlékszem a jelszóra, de nincs CD-m se csökkentett módba nem tudok belépni mert ott is kéri a jelszót és az F8-at sem engedi...

3

Watchit! Program vírus? Több példányban is fut egy kolléga gépén és a chkdsk mindig talál hibás fájlokat.

0

Miért van manapság rendszeresen kékhalál a gépemen?

Nincs rajta vírus(Az avira nem jelzi,hiába ellenőriztetem),alig foglalok rajta helyet(802 szabad a 931-ből)..és eddig nem volt ilyen,csak most kezdte el egy fél hete,hogy néha kékhalál... van mikor játék közben,van mikor anime nézés közben.... pedig a windows is aktiválva van rajta..

4

Hogyan lehetne egy pendrive-ot (gondolom valamilyen szoftver segítségével) "megcsinálni", hogy írni és olvasni lehessen, viszont törölni csak jelszóval?

1

Hol tudom kikapcsolni Instagramon a helymeghatározást?

Mármint h ne mutassa a képek helyét!!!

4

Tényleg van ilyen program androidos telora? :D

Barátom mondta hogy van egy olyan app(nem a storeba) amivel ha vki ugyanarrol a wifirol csatlakozik facesz*arra akkor az az emberke be tu lépni a facebukjába , irhat a csávó nevén, minden. TÉNYLEG VAN ILYEN? (am én magasrol lef0som a facet csak gondoltam mennyit dolgozhatott vele ha tenyleg van ilyen)

10

Hogyan lehet a böngészési előzményeket és a megnyitott oldalakat véglegesen kitörölni, hogy ne lehessen visszakeresni őket?

3

A laptopom nemrég múlt 2 éves, és néha már nagyon melegszik. El szeretném vinni a jövő héten kitisztíttani, kb. mennyi idő amíg megcsinálják? (ergo mennyi ideig kell majd nélkülöznöm? )

5

Az lehetséges, hogy valaki pl. az internetszolgáltatóm lássa/tudja hogy pl. ezt a kérdést én irtam?

Illetve skyp-on,msn-en egy harmadik személy olvassa a csevegést?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!