Találatok a következő kifejezésre: Miért jelez vírusírtó programom avast (1 db)

Miért jelez a vírusírtó programom (avast) Daemon-tools telepítésekor?

Már többhelyr?l is próbáltam a letöltést jelenség mindenhol ugyan az! Hogy lehet ezt elhárítani? El?re is köszi a választ!

Legjobb válasz: Ki kell kapcsolni a telepítés idejére az antivírust. A Daemons-tool olyan rendszerváltoztatást hajt végre, amelyet a vírusirtók "betörési kísérletnek" vélhetnek. Ezért jelez. Bár a pontosabb válaszért jó lenne tudni, hogy mit jelez a vírusirtó.

Ki kell kapcsolni a telepítés idejére az antivírust. A Daemons-tool olyan rendszerváltoztatást hajt végre, amelyet a vírusirtók "betörési kísérletnek" vélhetnek. Ezért jelez. Bár a pontosabb válaszért jó lenne tudni, hogy mit jelez a vírusirtó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szóval:reggel fölmentem facebookra, és egy üzenet fogadott. Lenne valakinek valami ötlete hogy ez mi lehet? Van egy olyan sejtésem, hogy vírus, de ha nem akkor nem tudom h mi.

Az üzenet:"The NSA is watching your email, phone records, location, social networks, and everything you store online"

7

Lehet VPN kapcsolatot a routerben beállítani?

Kábelnetem van, a kábelmodem után akarok tenni egy WI-FI routert.

Mivel majd VPN-t is használni fogok arra gondoltam hogy érdemes lenne eleve olyan WI-FI routert venni amiben meg lehet adni hogy csak a VPN-en keresztül kommunikáljon, minden mást dobjon el.

Ezzel -egyszerűen és könnyen- meg lehetne előzni az esetleges DNSszivárgást VPN használata közben.

Van ilyen beállítási lehetőség a routerekben?
Hogy hívják ezt a szolgáltatást a routerben?
Melyikben van ilyen, melyiket lenne érdemes megvenni?

5

Szerintetek biztonságos E-bay-ről vásárolni?

Már régóta nézegetem a cuccokat az E-bay-en csak nem tudom h Kínából lehet-e biztonságosan vásárolni. Légszi aki rendelt már onnan segítsen köszönöm szépen!!

10

Hivom az ismerösöm mobilszámát de az automata állandóan azt mondja jelenleg nem kapcsolható hivja késöbb mi lehet a probléma?

telenor a szolgáltató

3

Melyik a jobb vírusirtó? AVG Internet Security vagy Avast Internet Security?

4

Mi a teendő ilyenkor?

Pár mappát jelszóval levédtem, de elfelejtettem a jelszót. Ilyenkor mit tehetek?

1

Mit tehetnék szerintetek?

Beléptek ma a facebookomba egy olyan helyről ahol mégcsak ismerősöm sincs. A rendszer kimutatta. Megszakítottam a bejelentkezést, de mivan ha az illető elmentette a jelszavam és az a mentés akkor is él, ha én megváltoztatom a jelszavam. Semmi olyan nincs a fészemen amit rejtegetnék vagy ilyesmi, de elég sok dolgot tárgyalok ott a barátaimmal, családommal. Ilyenkor mi a teendő? Azért írtam ide a kérdést, mert itt sok a fiatal aki lehet tud hasznos informásicókkal szolgálni. Köszönöm!

3

Nem enged hozzáférni a fájlhoz a rendszer, hogyan lehet megoldani?

Volt a gépemen egy rejtett mappa. Újratelepítettem a Windows XP-t, és azóta a benne lévő file-okat meg sem nyitja, "hozzáférés megtagadva". Rendszergazdaként bejelentkezve sem sikerül átállítani az attribútumokat, nem engedi másolni, kivágni, más programokkal megnyitni (jegyzettömb, word pad, open office, word). A fájlok kiterjesztése rtf. A kérdésem az, hogyan lehetne megnyitni, biztosan meg lehet hekkelni valahogyan. Talán fontos: a fájl>>tulajdonságok>>speciális attribútumok>>részletek -nél ugye kilistázza, hogy a fájlhoz ki férhet hozzá, és ott vagyok (mint a gépem egyetlen felhasználója). Mit lehet tenni?

2

Hogy lehet zárat tenni a gépre?

Nem arról beszélek,hogy amikor belépek és ott kéri a jelszót,hanem hogy egy mappát hogyan tudnék lezárolni? Üzenetben várom a segitőkész leveleket:D
Előre is köszi!:)

1

Tudtok egy jó virus irtót?

ha tudtok egy letöltö linket is küldjetek :)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!