Találatok a következő kifejezésre: Miért jelentkezik az msn, (12 db)

Miért nem jelentkezik be az msn-em a partnereim partnerlistáján online-ra?

:S restartoltam a gépet, de megint csak számomra online a kis ablakban, mindenki másnak azt mutatja, hogy nem vagyok fent.ötlet?:S

Legjobb válasz: azért, mert az egész világon döglõdik valamitõl ma az msn. http://index.hu/tech/2010/03/23/vilagszerte_akadozik_az_msn/

azért, mert az egész világon döglõdik valamitõl ma az msn. http://index.hu/tech/2010/03/23/vilagszerte_akadozik_az_msn/
A kérdező hozzászólása: huh :O :S köszi

Miért jelentkezik ki az msn, amikor az e-maileket nézem? És mi az a NET Messenger Service? És miért nem jó az az internetkapcsolat az e-mailekhez, ami már alapból megvan? (mert kell egy másik is, mindig újra kell kapcsolódni)

Valahányszor elindítom az Outlook Express programot hogy megnézzem az e-maileket, mindig újra kapcsolódni kell a netre (de úgy hogy a netre már eleve kapcsolódva vagyok). Ezenkívül amikor ezt csinálom, az msn mindig kijelentkezik, és ilyesmit ír ki, h "Ön egy másik számítógépen bejelentkezett, ezért a .NET Messenger Service kijelentkezett/megszakadt a kapcsolat" (vagy valami ilyesmi)Ez csak azóta van, amióta kicserélték a winchastert és mindent újra kellett telepíteni. Mit kell ezzel csinálni?

Legjobb válasz: Az MSN és az e-mail címed nem ugyanaz véletlenül? Csak tipp, de lehet attól...

Az MSN és az e-mail címed nem ugyanaz véletlenül? Csak tipp, de lehet attól...
Furcsálnám ha az lenne a probléma, ráadásul ha msn-es e-mailod van azt figyeli az msn, és jelez ha kaptál mailt. Egyébként a .NET Messenger Service:nem más mint az msn kiszolgálórendszere. Azért szakadt meg mert az outlook lekapcsolja a netet és újrakapcsolódik. Nézd meg az ok beállításokat hogy azonos-e az internet kapcsolat mint amivel netezel. Valamint vezérlõpilt--> hálózati kapcsolatok és ott nézd meg hogy hány netkapcsolat van beállítva, elvileg csak egynek kéne lennie. Milyen neted van?
Erre a részére én is rákérdeztem itt, az oldalon, sajnos nem nagy sikerrel. Ha esetleg Neked sikerül kideríteni a hiba okát légyszíves értesíts! Kösz! "Valahányszor elindítom az Outlook Express programot hogy megnézzem az e-maileket, mindig újra kapcsolódni kell a netre (de úgy hogy a netre már eleve kapcsolódva vagyok)"
A kérdező hozzászólása: nekem valóban két külön nevû internetkapcsolatom volt beállítva a vezérlõpultnál. (mert a vinchaster-csere után összegabalyodtak a dolgok.) Tudtam hogy az msn bármelyikkel mûködik, viszont az Outlook Expressre csak az egyik volt beállítva, és én pont nem azt használtam. Szóval ezt letöröltem és a másik jól mûködik. Viszont az msn-t még mindig nem értem. Ha kapcsolódok a netre, de még hozzá se nyúltam az msn-hez, a partnereim akkor is látnak, és elkezdenek irogatni. :S Igen, anélkül hogy bejelentkeztem volna!! Ezt a NET Messenger Service csinálja? Hogy lehet ezt kikapcsolni? Azóta van mióta letöltöttem a Windows Live Messenger legújabb verzióját a winchaster cserélés után.
Az MSN csináhat olyanokat, hogy magától kijelentkeztet egy laptopnál, ha nem vagy gépnél?

Miért nem jelentkezik be az msn?

Tegnap este óta nem tudok belépni, csak forog körbe-körbe és semmi, néha kiírja, hogy a partnerlista jelenleg nem érhet? el.Ha más címmel próbálkozok, akkor is ugyanez.

Legjobb válasz: A Windows Live (és a Plus is) egy olyan újszerû program lett, amibõl rengeteg minden lényeges, a rendes futáshoz szükséges dolgot kifelejtettek (legfõképp a csini dizájn és a baromira felesleges funkciói miatt), ezért a program néhol (picikét) hiányos. Nekem pl. folyamatosan megjeleníti felül, hogy 1 Függõben Lévõ Felkérése Van. Belépek a Windows Live rendszerébe, de ott nincs felkérés. Ez egy hiba a programban. És még van rengeteg. Nagyon sok itt feltett MSNes kérdésre szoktam válaszolni és mindenhova ugyanezt írom be, mivel ez az igazság és a válasz a kérdésedre. Szóval, a te problémád is az MSN egyik hibája. Nem hiszem, hogy tudsz ellene bármit is tenni.

A Windows Live (és a Plus is) egy olyan újszerû program lett, amibõl rengeteg minden lényeges, a rendes futáshoz szükséges dolgot kifelejtettek (legfõképp a csini dizájn és a baromira felesleges funkciói miatt), ezért a program néhol (picikét) hiányos. Nekem pl. folyamatosan megjeleníti felül, hogy 1 Függõben Lévõ Felkérése Van. Belépek a Windows Live rendszerébe, de ott nincs felkérés. Ez egy hiba a programban. És még van rengeteg. Nagyon sok itt feltett MSNes kérdésre szoktam válaszolni és mindenhova ugyanezt írom be, mivel ez az igazság és a válasz a kérdésedre. Szóval, a te problémád is az MSN egyik hibája. Nem hiszem, hogy tudsz ellene bármit is tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de azóta már megoldódott a helyzet :)


Miért jelentkezik ki 2 másodpercenként az MSN?

Annyit nem tudok leírni hogy szia!,mert megszakad a kapcsolat.Most mivan?:S

Legjobb válasz: Vakószínû hogy vírus okozza. Nekem is volt már ilyen problémám, de semmilyen vírusírtó nem ismerte fel azt a vírust ami okozta, csak a VIPRE. Ajánlom neked is. Igaz hogy csak 15 napra szól, de legalább jó lesz az msn-ed, és megspórolsz egy újratelepítést.

Vakószínû hogy vírus okozza. Nekem is volt már ilyen problémám, de semmilyen vírusírtó nem ismerte fel azt a vírust ami okozta, csak a VIPRE. Ajánlom neked is. Igaz hogy csak 15 napra szól, de legalább jó lesz az msn-ed, és megspórolsz egy újratelepítést.
a géped állísd visssza 2 nappal visszábbra és eltûnik a vírus nekem is xcsinálta
A kérdező hozzászólása: Hogy kell 2 nappal visszább állítani? de am. vip-en meg nem olyan jó.De állítólag az MSN-hez másik vírusírtó kell.Most akkor az új vírusírtó vagy a visszább állítás?de hogy kell visszább állítani?

Miért nem jelentkezik be csak nekem az msn?

ha anyujén jelentkezek be az bejelntkezik

Legjobb válasz: Telepítsd újra az MSN-t. Ha akkor sem jó, lehet, hogy feltörték, vagy rossz jelszót írsz be.

Telepítsd újra az MSN-t. Ha akkor sem jó, lehet, hogy feltörték, vagy rossz jelszót írsz be.
A kérdező hozzászólása: Vki?
Ugyan egyiket sem használom, tehát csak tippelek: valószínûleg az adatokat nem a fiókod, hanem a géped menti el. Ennélfogva másik gépen értelemszerûen nem jelenhet meg. Esetleg nincs olyan opció, amiben beállíthatod, hova mentsen?
A kérdező hozzászólása: kosz, megnezem
Lehet, hogy bot. Nyugodtan törölheted.

Miért nem jelentkezik be az msn?

Windows XP-t használok, és nem tudok bejelentkezni, mert 80048862-es hibakódot ír ki... Google-n semmi használható infot nem találtam! Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: töröld le s rakd fel újra

töröld le s rakd fel újra
A kérdező hozzászólása: már újratettem, és továbbra is fent áll a hiba... :/
Örûlj neki, nem kell kamatyolnod, hagyd az egészet foglalkozz értelmes dolgokkal ne szard el az életedet ezzel.
A kérdező hozzászólása: Hát én inkább mégis "kamatyolnék" szóval, valaki valami ötlet??? :/
Nézd meg, hogy a számítógépen jól jár-e az óra, és a dátumot is lesd meg... ha nem jó, akkor állítsd be, mert azzal lesz a gond.
A kérdező hozzászólása: Az volt a probléma, hogy a hosts fájlban le volt tiltva a login live oldal és ez bekavar! :) Azért köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Miért van az hogy mikor be kapcsolom a szgépet akkor nem jelentkezik be autómatikusan az msn?

Szal van amikor megprobál bejelentkezni az ikon olyanra változik mint amiklor bejelentkezik aztán egy öt másodperc mulva meg leáll és nincs bejelentekzve aztán megnyitom a messengert és kézimodban megpróbálok bejelentkezni eree igysem meg csak a harmadik vagy negyedik bejelentkezési kisérletemre jelentkezik be.Am pedig be van állitva hogy automatikusan jelenkezzen be, szal nem értem hogy mi lehet a gond

Legjobb válasz: sztem várj egy pár percet amíg betölt a gép és csak utána kezd hozzá bárminek is

sztem várj egy pár percet amíg betölt a gép és csak utána kezd hozzá bárminek is
Néhány napja szarakodik az msn szerver, és az messenger klienseket ledobja. Én pidgint használok, azzal nincs gond. Csak nem csilivili a kezelõfelülete.

Miért nem jelentkezik be az msn-em?

ezt írja ki: az ismer?sök listája pillanatnyilag nem elérhet,kés?bb próbálja meg újból,. De ezt már 3 napja csinálja .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!