Találatok a következő kifejezésre: Miért jelentkezik az (65 db)

Miért van az, hogy álláskereséskor a HR-es, a személyes interjú alatt totálisan pozitívan nyilatkozik, aztán nem jelentkezik még megkeresésre sem!?

pl: állásinterjú egy cégnél, a HRes majd kiugrik a bőréből, amikor a szakmai tapasztalatról van szó, biztosítja a jelöltet, hogy pár napon belül jelentkezni fognak, és a jelölt úgy érzi, hogy nagyon jól sikerült az interjú és van esély a 2. körre. Erre eltelik 1 hét, 2 hét, ekkor ír a HR-esnek, hogy legyen kedves visszajelezni a jelentkezés státuszáról (mert azért az álláskereső is ember valahol és több ügy lehet folyamatban) és a HRes még erre az emailre sem válaszol! Nem hiszem, hogy csak szimplán bunkóság lenne, de nem értem, hogy mi a céljuk vele?

Legjobb válasz: Tudod, nálam többször is elõfordult már, hogy 3-4 hónapon után jeleztek vissza! Ilyenkor azért megkérdeztem hogy ugyan miért most? A reakció pedig az volt, hogy hosszadalmas a kiválasztás folyamata mert sok a jelentkezõ és a legjobbat akarják megtalálni.

Tudod, nálam többször is elõfordult már, hogy 3-4 hónapon után jeleztek vissza! Ilyenkor azért megkérdeztem hogy ugyan miért most? A reakció pedig az volt, hogy hosszadalmas a kiválasztás folyamata mert sok a jelentkezõ és a legjobbat akarják megtalálni.
*jav: 3-4 hónap után...
A kérdező hozzászólása: az oké, de akkor miért mondja azt kedden, hogy péntekig jeleznek vissza? És akkor 2 hét után se semmi....
Én biztosan felhívtam volna. Nincs telefonszámod tõle vagy a cégtõl?
A kérdező hozzászólása: de van. Hát még 1 hetet adok neki, aztán hívom... nem szeretek nyomulni, attól függetlenül, hogy alapdolognak tartom, hogy jelezzenek vissza ha már volt személyes interjú is.
Nagyon ritka, hogy visszajelezzenek, hogy bocsánat, nem vagy alkalmas.
Lehet, hogy közben az igazgató úr egyik rokonát vették fel, onnantól kezdve, meg arra sem emlékszenek, hogy ott jártál.

Miért van az, hogy ha elhatározom magamban, hogy elfelejtem, azonnal jelentkezik?

Van egy férfi az életemben, 12 éve kerülgetjük egymást. Voltunk együtt, majd külön, majd évekig nem beszéltünk majd újra egymásba gabalyodtunk és így tovább. Õ most egyedül van és jelenleg így is szeretne lenni, nem tudja meddig, ezért nem ígér semmit (tudom, ez már nem hangzik jól). Én egy darabig reménykedek, hogy azért csak meggondolja magát, majd amikor hetek telnek el úgy, hogy nem jelentkezik elkönyvelem magamban, hogy tényleg nem akar t?lem semmit, el kell felejtenem és tovább állni. Ezt ahogy kigondolom kb. 2 napon belül csörög a telefon. MIÉRT??? Ez puszta véletlen? Így soha nem fogom tudni elfelejteni...

Legjobb válasz: Tanulj meg NEM-et mondani. Tudja, hogy bármikor jelentkezik, te mindig akcióra kész vagy, téged bármikor elõ tud rántani, ha szüksége van egy nõre. Ez nem attól függ, hogy te mikor határozod el, hogy elfelejted, ez az õ akaratától függ.

Tanulj meg NEM-et mondani. Tudja, hogy bármikor jelentkezik, te mindig akcióra kész vagy, téged bármikor elõ tud rántani, ha szüksége van egy nõre. Ez nem attól függ, hogy te mikor határozod el, hogy elfelejted, ez az õ akaratától függ.
A holiday erre is épül hogy kate winsletet szivatja végig a pali és tök depressziós..nocomment..
A kérdező hozzászólása: Hát... aki járt már ilyen cipõben az talán tudja, hogy nemet mondani szinte lehetetlen... legalábbis nekem nem megy :( Hogy pu*ci lennék... mióta ismerjük egymást kb. a két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltunk együtt ÚGY, szóval még ez is kizárt... Kezdek én is abban hinni, amit az Utolsó írt, hogy ez valami "vonzás törvénye" dolog lehet, csak akkor is... meddig megy ez így... Meg én ezekben a dolgokban nem is nagyon hiszek... Azért köszönöm a válaszokat! :)
Hehe, vonzás törvénye. Valamit meg kell tanulnotok egymástól, addig ezt fogjátok csinálni. (Holiday. Láttam. Egyáltalán nem rémlik, hogy errõl szólna.)
Nem a sorsot kell ezért hibáztatni. Neked kéne megtanulni erõsnek lenni, és azt mondani, hogy NEM. Légy következetes. Ha elhatározod, hogy elfelejted, akkor tégy is úgy, még ha keres, akkor is. Ez a férfi nyilván arra használ fel, hogy unalmas perceiben is legyen neki egy biztos p*nci. (ne haragudj) Ha ilyen életet akarsz magadnak, akkor ugyan engedhetsz az érzéseidnek, de gondolj abba bele, hogy egyszer úgy is elmúlik minden, és a szerelem nem fog örökké tartani iránta sem. És akkor majd azon kapod magad, hogy 50 éves vénlány vagy, és jobb esetben egy kutyát, vagy macskát tudsz majd magad mellé szerezni. Ne akard, hogy így legyen.
cameron diaz, jude law, kate winslet, jack black játszanak, benne csak mert több holiday van..
Nézd végig a Holiday címû vigjátékot. Akkor majd megérted miért! Kajak errõl szól. Ja és utolsó kockáig!
én ebben voltam 3 évig, amíg jött egy másik csaj aki elcsavarta a fejét pont azzal hogy elérhetetlen a számára. örülök hogy így alakult és vele foglalkozik most, mert így szépen lassan túl tudok lenni rajta. egyébként nálam is mindig akkor jelentkezett mikor el akartam felejteni, új kapcsolat elején voltam amit fel is rúgtam miatta... de jó tanulópénz volt, megbántam és még egyszer nem tenném meg.
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok.Én már rá jöttem amíg nem lesz senkim meg neki sem addig nem tudunk megszabadulni egymástól. Ördögi kör.Ha jó csináld.Ha nem akkor meg kell tanulni nemet mondanod.NEkem nem sikerült csak hozzá teszem.
Szia!Én is voltam ebben a helyzetben, majdnem 3 évig szintén.Most jutottam el 2-3hónapja arra a szintre, hogy mostantól örökké se kép se hang az irányába! Nekem az a tapasztalatom, hogy mindig akkor talált be a múltbéli fazon, amikor padlón voltam valami miatt.Még akkor is, ha épp "boldog" új párkapcsolatom volt! Persze felforgatott mindig mindent, totál felkavart.A mai napig azért tudom, hogy ami vele volt, az nagyon jó volt, csak rövid volt....Pedig tudom, hogy egy barom alak, nem is vonzó stb :D Most végre úgy gondolkozom, hogy akit elém sodor az élet, az felé nyitok és nem gondolok a múltba!Csak elõre nézek.

Miért van az, ha egy lány ír ide, hogy szexhiánya van, és mit tegyen, akkor 15 percen belül akad vagy 50 jelentkező, de ha egy fiú ír ki hasonló kérdést, akkor egy jelentkező sincs, és mindenki lekezelő vele?

Hol itt az egyenl?ség?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû: A pasiknak csak lyuk kell, a lányoknak meg szerelem, na hol itt az egyenlõség? (Te is általánosítottál, meg én is, egyik sem volt igaz teljesen.)

Nagyon egyszerû: A pasiknak csak lyuk kell, a lányoknak meg szerelem, na hol itt az egyenlõség? (Te is általánosítottál, meg én is, egyik sem volt igaz teljesen.)
A kérdező hozzászólása: Excusez-moi, de mit általánosítottam?
Nincs olyan, hogy nõi-férfi egyenlõség/esélyegyenlõség. Még a mesékben sem.
Azért mert a nõknek könnyebb, egy nõ mindig fog találni magának pasit bárhogy is nézzen ki, egy pasi viszont ha átlagos is nagyon nehezen talál nõt! Ez egy ilyen nõ uralta világ!
Nõként írják ki a kérdést, de hidd el, azok is fiúk, csak röhögnek egy jót a szerepjátékon.
Méghogy nõuratlta világot élünk!Én férfi vagyok, és nem Kaszanova, de azért elveszve sem vagyok, de ez a kijelentés, miszerint Ez egy nÕk által uralt világ, már túlzásnak tartom.Bár az igaz, hogy péládul sok olyan eleinte kedves, aranyos nõ van, aki ha nem vigyázunk, akkor a fejünkre nõ, és lenyúl minket például.De azért adott az Isten a férfinak eszet, hogy ÉLJEN VELE!!!!!


Miért van az hogy mikor pasim van rengeteg a jelentkező és mikor egyedül vagyok nincs senkim? Valahogy nem értem az élet ezen részét. Ilyen esetben mit csinaljak, hogy helyesen cselekedjek? Főként ha pl mind2 irant erzek vmit?

nekem egyszerre ket fiu ``jelentkezom`` nem tudtam mit csinaljak mert mind2 irant egyforman ereztem. azten otthagytam az egyikert a masikat es a vegen ahog mondani szoktak ket szek kozt a foldre ultem. nem tudom hogy ilyen esetekben mit csinaljak! lecccike segitsetek!!!!

Legjobb válasz: Ugyanez van velem is, szinte mindig:D És tudom, hogy szemétség, de ha több 'jelentkezõ' van, akkor általában 1-2hetet 'jáárok' velük, és úgyis megtudom, ki az, aki bejön hosszabb távon, és ki az, aki nem:)

Ugyanez van velem is, szinte mindig:D És tudom, hogy szemétség, de ha több 'jelentkezõ' van, akkor általában 1-2hetet 'jáárok' velük, és úgyis megtudom, ki az, aki bejön hosszabb távon, és ki az, aki nem:)
Nekem is ígyvan szinte mindíg!!Szeritem ez azértvan mert akk megnõl az önbizalmad és mind tudjuk az sokatdob a kisugárzásodon meg hasonlók... és ezért. meg vannak olyan emberek(eléggé sok) akik úgy gondolkodnak h megkaphatom nemiskell de ha küzdeni kell érte akk máár jobb szebb stb.
Ilyen nálam is van :P Amikor van pasim jönnek százával.Tapadnak rám szépek csúnyák fiatalok öregek. Volt egy olyan ami ugy nézett ki mint egy bányarém de arró inkább nem mesélek. Amikor meg nincs pasim nincs jelentkezõ csak az a ronda bányarém tapad rám továbbra is.Kopasz tei van ragyákkal és tiszta retkesek a fogai.
Dettó így vagyok (lány)
Ez annyira tipikus:D tudod, altalaban ez szokott lenni, Murphy torvenye:P Mikor egyszerre ket pasi csapja a szelet, akkor valoszinuleg vagy csak az egyikbe vagy szerelmes vagy egyikbe sem. ha valaki ugy erzi mind a kettot szereti, akkor igazabol egyiket sem. ilyenkor azt teheted, hogy a szivedre hallgass, es ne az eszedre. Ilyenkor jo az egyikkel megprobalni, es nem kacsintgatni kifele. mas megoldas nagyon nincs UDV
Nem tudom miért van így, de én is úgy szoktam járni, hogy amikor van valakim, akkor több másik jelentkezõ is lenne. Azt válaszd, akivel elõbb megismerkedtél, mert imponál neki az, hogy a másikat elkergeted :-)
Én arra tudnék tippet adnimikor nincs senkidAkkor keress meg
Szerintem ez azért van, mert amikor jól érzed magad egy kapcsolatban, "bevonzod" a többi ffit is, mert úgy viselkedsz. Ha egyedül vagy, lehet, hogy kicsit életuntabb az ember, magányos. Szerintem legalábbis...
A kérdező hozzászólása: köszke az eddigi véleményeket továbra is várom!!! én kiváncsi lennék fiúk véleményére is és persze a többi lány véleményére is számitok!!! de ti csajok nem vagytok kiváncsiak 1 fiú véleményére, én szeretnék választ kapni hogy miért csinálják ezt!!! ugy hogy továbbá is várom csajok és fiúk véleményét egyaránt!!!!
Nekem is ez ment folyton, de én egy " csaló " voltam, mert nem volt nõm, és kiváncsiságból elhitettem a haverokkal hogy van nõm, aztán lett is rá 1 héttel csajszi, de totál nem jött be nekem, aztán egy másik csaj leállt kérdezgetni hogy van e csajom mert a barátnõjének bejövök, és utána is az egymással üzengetés ment a haveri körömben, így mind a 2 csajjal megszakitottam a kapcsolatot. Azóta nincs jelentkezõ immáron 6 hónapja, és nagyon jól elvagyok, a szingliségnek is megvannak a maga erényei, például tuti nem ejtenek pofára, nem idegeskedsz azon hogy mikor basznak át, szabad vagy, bulizol, flörtölsz, de ne mutad ki hogy csorog a nyálad egy valamirevaló után, és ne akard a szerelmet. 19 vagyok, fiú, és még nem volt barátnõm, de nem is zavar, mert ez ÍGY JÓ :)

Miért jelentkezik ki az msn, amikor az e-maileket nézem? És mi az a NET Messenger Service? És miért nem jó az az internetkapcsolat az e-mailekhez, ami már alapból megvan? (mert kell egy másik is, mindig újra kell kapcsolódni)

Valahányszor elindítom az Outlook Express programot hogy megnézzem az e-maileket, mindig újra kapcsolódni kell a netre (de úgy hogy a netre már eleve kapcsolódva vagyok). Ezenkívül amikor ezt csinálom, az msn mindig kijelentkezik, és ilyesmit ír ki, h "Ön egy másik számítógépen bejelentkezett, ezért a .NET Messenger Service kijelentkezett/megszakadt a kapcsolat" (vagy valami ilyesmi)Ez csak azóta van, amióta kicserélték a winchastert és mindent újra kellett telepíteni. Mit kell ezzel csinálni?

Legjobb válasz: Az MSN és az e-mail címed nem ugyanaz véletlenül? Csak tipp, de lehet attól...

Az MSN és az e-mail címed nem ugyanaz véletlenül? Csak tipp, de lehet attól...
Furcsálnám ha az lenne a probléma, ráadásul ha msn-es e-mailod van azt figyeli az msn, és jelez ha kaptál mailt. Egyébként a .NET Messenger Service:nem más mint az msn kiszolgálórendszere. Azért szakadt meg mert az outlook lekapcsolja a netet és újrakapcsolódik. Nézd meg az ok beállításokat hogy azonos-e az internet kapcsolat mint amivel netezel. Valamint vezérlõpilt--> hálózati kapcsolatok és ott nézd meg hogy hány netkapcsolat van beállítva, elvileg csak egynek kéne lennie. Milyen neted van?
Erre a részére én is rákérdeztem itt, az oldalon, sajnos nem nagy sikerrel. Ha esetleg Neked sikerül kideríteni a hiba okát légyszíves értesíts! Kösz! "Valahányszor elindítom az Outlook Express programot hogy megnézzem az e-maileket, mindig újra kapcsolódni kell a netre (de úgy hogy a netre már eleve kapcsolódva vagyok)"
A kérdező hozzászólása: nekem valóban két külön nevû internetkapcsolatom volt beállítva a vezérlõpultnál. (mert a vinchaster-csere után összegabalyodtak a dolgok.) Tudtam hogy az msn bármelyikkel mûködik, viszont az Outlook Expressre csak az egyik volt beállítva, és én pont nem azt használtam. Szóval ezt letöröltem és a másik jól mûködik. Viszont az msn-t még mindig nem értem. Ha kapcsolódok a netre, de még hozzá se nyúltam az msn-hez, a partnereim akkor is látnak, és elkezdenek irogatni. :S Igen, anélkül hogy bejelentkeztem volna!! Ezt a NET Messenger Service csinálja? Hogy lehet ezt kikapcsolni? Azóta van mióta letöltöttem a Windows Live Messenger legújabb verzióját a winchaster cserélés után.
Az MSN csináhat olyanokat, hogy magától kijelentkeztet egy laptopnál, ha nem vagy gépnél?
vagy szórakozik, vagy csak le akar fektetni.. komolytalan. ne foglalkozz vele
Inkább egyéjszakás kaland. Elhiszed neki, megtörténik, aztán nagyot csalódsz. Én akkor tudok hasonló lenni (sajnos) ha kicsit sokat ittam. Tehát nem feltétlen akaratos a dolog szerintem. Sárky
Azért , mert 1: Vagy leakar fektetni 2: Fogadott haverjaival 3: A saját egójának növelésére . Régebben én is hülyéskedtem ilyenekkel, de azóta rájöttem hogy ez mekkora oltári bunkóság . Azt javaslom , hogy ha elhív randira , és õ esetlen nem jön el , hazudd neki azt , hogy amugy se volt jó , mert mással voltál . Ettõl biztos bepipulna, és presztízse is nagyot esne :D

Miért van az, hogy reggelente nagyon keményedik a hasam? Ha a pihenést ajánlják keményedés enyhítésére, akkor miért jelentkezik nálam pontosan a pihenés után?

Napközben is szokott, de reggel, amikor felébredek, s felkelek, k?kemény. Ma pedig arra ébredtem, hogy ráadásul er?sen meg volt feszítetve a hasizmom is. Mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: A 29. hétben vagyok.

A kérdező hozzászólása: A 29. hétben vagyok.
Én még nem vagyk annyi idõs mint te csak 21 hetes nekem is keménydeik a hasam de rájöttünk azért mert a babóka nagy volumenû fordulataikor vagy a fenekét vagy a fejecskéjét kinyomja és attól keményedek.Vagy tényleg nem jó az a póz amiben alszol.Én sokszor úgy ébredek hogy hanyatt fekszem mert így aludtam alapból és valószínû hogy a babának ez nem tetszik már meg ugye hanyatt fekvést nem si javasolják.Nem lehet hogy nálad is ez a helyzet?
Szia!! Ennek talán az az oka, hogy nem volt kényelmes a pocakodnak, ahogy pihentél, nem volt alátámasztva, vagy kiékelve!! Ezek fontos dolgok, erre figyelj oda!! A 29. héten még nem jó ha keményedik, a jóslófájásokkal ráérsz a 36. hétig!! pihenj sokat, magne b6, és szerintem konzultálj a dokiddal, lehet jobb ha megvizsgál, ki tudja, még az is lehet, hogy visszatartóra is szükséged van!! Vigyázz magadra!! Üdv 37 hetes kismama
Szia. Nem akarlak ijesztgetni, de a keményedés nyitogathatja a méhszájat. Nekem koraszülés lett a vége. Ha sokat keményedik és mostanában nem voltál orvosnál inkább menj el.

Miért jelentkeznek kevesebben fõiskolára és többen egyetemre? Mi lesz a vidéki fõiskolákkal és azokkal a városokkal ahol ezek vannak?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Van egy csomó vidéki fõiskola, amelyek olyan alacsony színvonalat képviselnek, hogy létezniük se kéne, szóval nem zavarna ha bezárnák õket.

Van egy csomó vidéki fõiskola, amelyek olyan alacsony színvonalat képviselnek, hogy létezniük se kéne, szóval nem zavarna ha bezárnák õket.
Oda jelentkeznek, ahol versenyképes tudást kapnak. Nem olyan bonyolult.
Azért az is benne van, h nehogy már otthon töltsem ezeket az éveket, irány a koli. Nem egy emberrõl tudok, h miskolci, de Nyíregyházára jár, illetve fordítva:) Egerrõl ne is beszéljünk, egy bohócképzõ az EKF aztán..... Nagy úr a pia, a buli meg a szex meg a drog:D

Miért van az, hogy egy viszonylag jól kinézõ lány elutasít minden jelentkezõt?

A minap buliztunk a haverokkal és összefutottunk egy lányismerõsünkkel. Kicsit be voltunk mindannyian csiccsentve és nemsokára a téma a szexualitásra terelõdött. Egyik haverom kifaggatta a lányt és kiderült, hogy még szûz, 18 és fél év alatt 5 fiú próbálkozott nála, és utóbbi 2 szerinte nagyon helyes volt, mégis közölte velük, hogy õ még nem akar kapcsolatot. Ráadásul még beszélgetni se ment el velük, csupán a neten ismerkedett velük üzenetváltásban.

Legjobb válasz: Mert megtehetik. Ne félj, majd közel a harminchoz, még mindig a kislánykori álmaikban lévõ szõke herceget várva már bánhatják.

Mert megtehetik. Ne félj, majd közel a harminchoz, még mindig a kislánykori álmaikban lévõ szõke herceget várva már bánhatják.
Mert a viszonylag jól kinézõ lányt csak a testéért szerették.
Talán leszbikus, vagy éretlen a korához képest.
Esetleg úgy érezte azokon a fiúkon, hogy csak szexet akarnak.....és majd hülye lesz hagyni hogy kihasználják, aztán lelépjenek. Valóban jól érzi magát egyedül, és tényleg nem akar kapcsolatot. Az én nõvérem is ilyen (volt) tinikorában, illetve még most is...Õ nem változott meg. Soha nem volt kapcsolata, se szex se járás se semmi. Még egy csók sem. 33 éves.

Miért van az hogyha jelentkezek valahova pl. castingokra /családi titkok. Stb/ soha nem írnak vissza vagy hívnak fel?

Legjobb válasz: Egyszerû: Nem illessz bele egyetlen egy karakterbe sem. Ha igen majd szólnak. :)

Egyszerû: Nem illessz bele egyetlen egy karakterbe sem. Ha igen majd szólnak. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!