Találatok a következő kifejezésre: Miért jelentek az egyik (21 db)

Furcsa rémálmok vízzel kapcsolatosan. Miért vannak ezek? Mit jelentenek? Az utolsó két hétben mindig csak vízzel álmodtam. Egyik nap uszoda, másik nap tenger, aztán csúszdapark és még egy csomó fajta víz. Mitõl lehetnek és miért?

Legjobb válasz:
"A tudattalan egyik leggyakoribb jelképe a víz. Általában lefelé folyó forrás vagy sötét, völgyben fekvõ tó formájában jelenik meg. Lélektanilag a tudattalanná vált szellemet jelenti, de egyben a föld mélye felé húzó, a “késztetések uralta test folyadéka”, a mágikus erõvel rendelkezõ vér – vagyis az állatisággal terhelt testiség képe is. A vízhez való leereszkedés motívumát a szerzõ az álmodó önnön mélységeibe való alászállásával magyarázza. A szellem felemelkedését mindig a mélységbe való alámerülésnek kell megelõznie. Egy Bardesanesnak tulajdonított gnosztikus himnuszban a hõsnek az elveszett gyöngyszemet egy mélységes, sárkány õrizte kút fenekérõl kell felhoznia, és hogy a kutat megtalálja, követnie kell a lefelé igyekvõ víz útját. Véleményem szerint ez az õsélmény az, amit megõriztek az õsi tibeti, egyiptomi, héber és egyéb halálközeli élményt jelentõ beavatási szertartások. A víz elérése a holtpont, ahonnan nem lehet lejjebb kerülni, csak felemelkedni vagy végleg megsemmisülni. A víz ugyanakkor kegyetlen tükör, és aki belenéz, találkozik önmagával. Nem a külvilágnak mutatott maszk, a persona tekint vissza rá, hanem az az arc, amit eddig gondosan elrejtett. Az ilyen félelmetes, önmagával való szembesülés elõl az ember általában kitér. A személyes tudattalannal való szembenézés során megláthatjuk saját árnyékunkat, és ezzel el is érkeztünk az örök archetípusokhoz." Ha érdekel a téma nézz utána Carl Jung gondolatainak, ez a fejtegetés konkrétan az Archetípusok és Kollektív Tudattalan c. könyvének elején található.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A tudattalan egyik leggyakoribb jelképe a víz. Általában lefelé folyó forrás vagy sötét, völgyben fekvõ tó formájában jelenik meg. Lélektanilag a tudattalanná vált szellemet jelenti, de egyben a föld mélye felé húzó, a “késztetések uralta test folyadéka”, a mágikus erõvel rendelkezõ vér – vagyis az állatisággal terhelt testiség képe is. A vízhez való leereszkedés motívumát a szerzõ az álmodó önnön mélységeibe való alászállásával magyarázza. A szellem felemelkedését mindig a mélységbe való alámerülésnek kell megelõznie. Egy Bardesanesnak tulajdonított gnosztikus himnuszban a hõsnek az elveszett gyöngyszemet egy mélységes, sárkány õrizte kút fenekérõl kell felhoznia, és hogy a kutat megtalálja, követnie kell a lefelé igyekvõ víz útját. Véleményem szerint ez az õsélmény az, amit megõriztek az õsi tibeti, egyiptomi, héber és egyéb halálközeli élményt jelentõ beavatási szertartások. A víz elérése a holtpont, ahonnan nem lehet lejjebb kerülni, csak felemelkedni vagy végleg megsemmisülni. A víz ugyanakkor kegyetlen tükör, és aki belenéz, találkozik önmagával. Nem a külvilágnak mutatott maszk, a persona tekint vissza rá, hanem az az arc, amit eddig gondosan elrejtett. Az ilyen félelmetes, önmagával való szembesülés elõl az ember általában kitér. A személyes tudattalannal való szembenézés során megláthatjuk saját árnyékunkat, és ezzel el is érkeztünk az örök archetípusokhoz." Ha érdekel a téma nézz utána Carl Jung gondolatainak, ez a fejtegetés konkrétan az Archetípusok és Kollektív Tudattalan c. könyvének elején található.
Lehet meg kéne fürdeni.
Többet ne szállj föl egy hajóra sem, mert elsüllyedhet.

Az emberek egy jelentős része miért jelenti a kérdést a moderátornak, ha a kérdés nem felel meg az ő értékrendjének? Attól még másnak lehet más a véleménye, nem?

Hiába jelented ezt is, a kérdésem megfelel a kérdéskiírás feltételeinek.

Legjobb válasz: Én pl. csak azt jelentem, ami nem igazán kérdés, hanem provokáció. Mondjuk egy ilyesmit: a keresztények/muszlimok/bármelyik vallás képviselõi hogyan lehetnek olyan hülyék/buták/stb. hogy.... Itt a kérdezõ nem kíváncsi valamire, hiszen már a kérdésébõl is látszik, hogy eldöntötte, hogy mit gondol róluk. Az ilyeneknek nincs értelme. De ezeken kívül inkább válaszolni próbálok meg, nem jelentem.

Én pl. csak azt jelentem, ami nem igazán kérdés, hanem provokáció. Mondjuk egy ilyesmit: a keresztények/muszlimok/bármelyik vallás képviselõi hogyan lehetnek olyan hülyék/buták/stb. hogy.... Itt a kérdezõ nem kíváncsi valamire, hiszen már a kérdésébõl is látszik, hogy eldöntötte, hogy mit gondol róluk. Az ilyeneknek nincs értelme. De ezeken kívül inkább válaszolni próbálok meg, nem jelentem.
Jelenteni lehet bármit, a törlés a moderátoron múlik.
Pedig igaza van a kérdezõnek. Például a nõket kritizáló kérdéseket szinte mindig töröltetik. Múltkor egy edzés témájú kérdésben volt vita, ott meg a válaszok több mint felét törölték. Egyszerûen a legtöbb embernek nincs vitakultúrája és annyi esze, hogy vitázni tudjon és el tudja viselni, h vkinek más véleménye van, inkább személyeskednek, sértegetnek vagy rögtön töröltetik a kérdést.
3-as: igen, még szép, hogy nõket pocskondiázó kérdéseket töröltetjük! Gyûlöletkeltésre, provokációra nincs szükség. Vannak olyan témák, amik NEM képezhetik vita tárgyát; pl. a nõk értelmi szintje meg a hasonló "okos" kérdések, amiket sokunintelligens tesz fel. Az ilyet csírájában el kell folytani.
"3-as: igen, még szép, hogy nõket pocskondiázó kérdéseket töröltetjük! Gyûlöletkeltésre, provokációra nincs szükség. Vannak olyan témák, amik NEM képezhetik vita tárgyát; pl. a nõk értelmi szintje meg a hasonló "okos" kérdések, amiket sokunintelligens tesz fel. Az ilyet csírájában el kell folytani." :D Fojtani, nem folytani. Nyugi.És kösz a lepontozást. Milyen gyûlöletkeltésrõl beszélsz?:) . Szinten minden olyan kérdést és választ töröltetnek a nõk, ami nem egyezik a véleményükkel. Az, hogy nem tudjátok elviselni, h valaki nem ért egyet veletek, elég gyerekes, ha ennyire nem tudjátok elviselni a más véleményt, akkor nem muszáj ám fórumozni.
Nem! Mindenkinek az kell legyen a véleménye, mint nekem!
A kérdező hozzászólása: Néha nagy a nyomás a moderátorokon. Például ha sokan jelentenek egy kérdést, avagy nagy vita alakul ki, érthetõ, hogy törlik, mégha beleférne az adott kérdés.
Egyes kérdések sértõek lehetnek bizonyos emberekre, embercsoportokra. Az ilyet joggal jelentheti a sértett fél. Például egy rasszista kérdést egyértelmû okok miatt töröltetnek. De nem csak a bõrszíne, vagy a származása alapján lehet egy embert/csoportot megsérteni. Példáu gyakori téma az egyes nemek kritizálása. A kérdezõ vesz egy vagy több tulajdonságot és azt általánosságban ráhúzza azon nem összes képviselõire. Ez sokakat sért, holott nem feltétlenül provokatívan van megfogalmazva. Mégis jogosnak ézem, ha valaki jelenti.

Miért van az, hogy szinte minden fiú tetszik valakinek, itt is ez megy, hogy tetszik egy lánynak ez vagy az a fiú, én miért nem tudok ilyenről, ez azt jelenti, hogy ronda vagyok és nem kellek egy lánynak sem?

Aj, jól esne már, ha végre én is kellenék egy lánynak, de szerintem engem észre sem vesznek, sőt úgy érzem nem tetszem senkinek sem. Még sosem volt barátnőm, pedig már nem vagyok tini. Nem értem miért van az, hogy az utcán is látok mindenféle fiút szép lánnyal, de én meg mintha nem is léteznék, a lányok nem jeleznek felém, észre sem veszenk, talán tényleg csúnya vagyok és nem tudnak vonzódni hozzám. :|

Legjobb válasz: Valószínûleg azért van így mert felfogásod miatt szánalmas a kisugárzásod.

Valószínûleg azért van így mert felfogásod miatt szánalmas a kisugárzásod.
Lehetséges az amit leírtál, de lehet, hogy tetszel vkinek csak nem tudsz róla. Próbálkozz, kezdeményez Te a lányoknál.
mert battyogsz az utcán, mint egy lúzer és a maximum, amit tenni tudsz, hogy úgy bámulsz a jó csajokra, mint árva gyerek az aranytallérra. az önbizalom hiánya kb. 2 kilométerrõl levehetõ bárkirõl, azaz ha ez a gondod, akkor keress valami olyan dolgot, amiben jó tudsz lenni, amire büszke lehetsz. az ad tartást, önbizalmat. próbálj meg úgy felöltözni, ami neked jól áll, normális frizurád legyen és ne várd a csajoktól, hogy jelezzenek. tanuld meg azokat az apró trükköket, amibõl észre lehet venni, hogy tetszel egy csajnak és azoknál kísérletezz, ne azt szúrd ki magadnak, aki szép ugyan, de elõre borítékolható, hogy semmi esélyed nincs náluk. bonyolult?
A legvalószínûbb hogy ronda és buta is vagy! 8======D
Felébred benned a vágy.
A kérdező hozzászólása: a vágy mi iránt?:D
van barátod? milyen kérdés ez? õõõõ miért van az ha éhes vagyok érzem hogy valami nem jó a gyomrom körül, talán mert enni kéne . na kb ilyen :D egy jó kiadósat kéne szexelned:D
Azért mert ronda vagy
A "hölgy" vagyok. Köszönöm a jó szót ! Elõttem szólónak teljesen igaza van a nõk elfuserált párválasztási szokásaival kapcsolatban. Én ugyanezt látom. Igazából sose értettem, miért van az, hogy semmirevaló fiúkra / férfiakra buknak a legtöbben. Két rendes férfiról is tudok, akiket otthagyott a párjuk/feleségük, láthatólag minden komoly ok nélkül - se harmadik, semmi látható balhé. Van egy barátnõm, aki kétszer mondott nemet annak idején a férje kezdeményezésére, mert unalmasnak találta. Járogatott mindenféle trógerekkel, aztán rájött, milyen hülyén gondolkozik, és megkérdezte a jelenlegi férjét, áll-e még az ajánlata. Igen jó házasság lett. Csakhát kevés nõnek jön meg az esze.
A 4-es vagyok. Amúgy meg ez annyira túlbagatelizált dolog.... Marhára sok ismerõsöm van a 20-as éveinek közepén, végén, akinek nincs senkije, pedig normális srácok és mindenük megvan (jó munka, autó, nem csúnyák, se nem önbizalomhiányosak, sportosak). A nõk teljesen retardáltak a párválasztáshoz. A jelek, amik számukra egyértelmûek, teljesen észrevehetetlenek, félreérthetõek..... A párválasztási stratégiájuk egy teljes csõd a reprodukció szempontjából. Megy a duma, hogy értelmes, jóképû és motivált férfit akarnak, mikor meg ott van, megy a hápogás és szenvedés, hogy jó, de olyan unalmas. Inkább jönnek össze egy nagyszájú öntelt trógerrel, aki 10-er csalja meg egy héten belül, vagy apuci gazdag kölkével, aki egy fûszálat nem tett keresztbe az egész életében. És mindezt azért, mert szerintük õk izgalmasak. Hát sajnálom ezeket a nõket, hogy ennyi izgalomra van szükségük...., az meg nem érdekli õket, hogy ronda-e, vagy sem az a férfi. (szóval ezen ne filóz) Mehet itt a lepontozás és nyávogás, de ez van. Csak a nõk ezt nekünk nem ismerik be. Ha normális férfi vagy, akkor legyél büszke rá. Ismerkedj és keresd. Így rá jön õ is, hogy érték vagy, utána meg kaparjon csak, hogy megkaphasson. Ha meg nem közeledik, akkor hagyd a franca, majd megtalálja egy újgazdag, vagy tróger. Nem vagyok én sem egy szupernagyszám férfi, de van annyi büszkeségem, hogy azért nem jövök össze akárkivel, hogy legyen valakim. Szóval ne keseredj el, sokan vannak gondban a nõkkel. Ne görcsölj ezen. Ha normális férfi vagy, akkor kell, hogy legyen majd valakid. Ha nem lesz, akkor te nem vesztettél semmit, csak a nõk....(én így fogom fel) u.i.: Sajnos én csak iróniát ismerek. De a srácnak szerintem marhára nem arra van szüksége, hogy rúgjanak bele még kettõt! Ez ilyen középeurópai tróger felfogás, hogy abba kell rúgni, aki a földön van és gyenge. Még véletlenül sem lelket kellene bele önteni. A hölgynek pedig gratulálok, hogy megtalálta az igaz szerelmet..., én sajnos egyre kevésbé hiszek benne a leírtak alapján!
#6 Persze hogy nem amikor például az utcán is az utolsó pillanatban (tényleg az utolsó pillanatban) pillantanak a srácokra a csajok amikor elmennek egymás mellett Egyébként milyen jelzéseket küldtél a férjednek amit õ nem vett észre?
Harmadik vagyok. Egyébként a fiúk tényleg nem veszik észre a lányok finom jelzéseit, errõl tudjál. Én a férjemnek két éven keresztül küldözgettem mindenféle jelzést, amibõl szó szerint semmit nem vett észre.
#4 Most komolyan erre milyen választ lehetne adni?Honnan tudjuk hogy hogyan néz ki a kérdezõ?Ironikáról hallottál már?Ettõl még nem vagyok nagypofájú, természetesen nem tudom hogy a kérdezõ hogyan néz ki, csak úgy rá mondtam hogy ronda mert már eleve a kérdés is értelmetlen.Egy képet igazán fellõhetett volna magáról és akkor normálisabb válaszokat is lehetett volna adni a kérdésére, de így honnan a fenébõl tudjuk hogy miért nem jelez neki egy csaj sem?Ott élünk mellette?Nem!Akkor meg?
Veheted úgy, mint ahogy az elsõ két looser veszi..., õk jellemzõen a nagypofájúak, akik látatlanban csúnyáznak le másokat. A nõk imádják a trógereket. Ne ad le az igényeket! Ne foglalkozz a mezei luvnyákkal. Ha egy értelmes és közvetlen nõvel jól ki tudsz jönni és érdeklõdik, akkor az 100-or többet ér, mint 10 középsikolás kislány, vagy repedtsarkú közeledése. Amúgy egy normális férfinek van szépérzete. Ha belenézel a tükörbe, akkor el tudod dönteni, hogy hogyan is nézel ki. Én is átlagos vagyok, de értelmes szakmám, hivatástudatom és viszonylag jó dumám van. Ha meg valakinek ez kevés, akkor így járt....
Hány éves vagy? Érdekes ez... Hasonlóan voltam, csak lányként. Kamaszkoromban egy fiú se nézett rám, pedig nagyon szerettem volna. Most meg... 10 kilóval több vagyok, mint akkor, mégis nem egy férfi részérõl éreztem már, hogy örülnének neki, ha nem lennék házas... Körülöttem sok ember lepusztult a rossz párkapcsolatoktól, én meg virulok az egyetlen szerelmemmel kötött jó házasságtól. Azt akarom az egészbõl kihozni, hogy ne veszd el az önbizalmad. Elég, ha majd annak (akár egynek) tetszel, aki megszeret téged magadért, nem a szuper külsõd miatt. Én elég önbizalomhiányos lettem annak idején, te ne kövesd el ezt a hibát.
Elsönek ment a zöld pacsi ;) Sorry kérdezö barátom
13:07-nek van igaza, sajnos a nõk tényleg ilyen retardáltak és felszínesek. Vetítenek itt kisugárzásról meg kedvességrõl, közben meg elmennek az elsõ sportkocsis bunkóval akit meglátnak. Aztán meg jönnek bömbizni, hogy az álompasijuk 3 másik nõvel csalja. A 3 másik nõ meg ugyanúgy bömbizik. Nektek kellett lóvés macsó, cicáim, eszitek amit fõztetek. Az ilyenek meg is érdemlik.
mert azt hiszik, hogy menõ.. pedig szánalmas
Miért hiszi azt pár lány h a leszbiség divat meg menõ??? fõleh ezek a 12-16 eves lanyok.. én leszbi vagyok de inkabb titkolom, egyaltalan nem menõ... Sok ember nem is gondolja mennyi kinja baja lehet emiatt egy lanynak, nehéz igy élni...
Kamu. A leszbikusok nagyon kevesen rakják ki, hogy pontosan kivel vannak kapcsolatban. Azért rakják ki, mert nagyon jó "barinõk" és mert szerintük ez vicces. A durva az, hogy nem csak a 15 évesek, van olyan 20 éves ismerõsöm is, aki sajnos megragadt azon az értelmi szinten, hogy ez cuki. Rajta már segíteni sem lehet. 21L
Mi a baratnõmmel kiraktuk, de szerintem nagyon keves az az eset amikor tenyleg jarnak es ugy rakjak ki.. Legtobb pedig kamu. 16/bi
magányos nyomorékok
A legtöbb a "divat" miatt van, nem jelent semmit. Vagy nem akarják, hogy pár pasi csapja feléjük a szelet vagy csak unatkoznak és jó bulinak tartják. Az meg elég szánalmas, hogy már a nemi orientációt is kategorizáljuk "gáz" és "menõ" csoportokba. Valamint 17:17-es: Mindenkinek vannak bajai, az, hogy ez összefügg a vonzódási kõröddel nem feltétlen jelenti azt, hogy ennyire sajnáltatnod kellene magad. Az életed te irányítod, te döntõd el mit veszel fel és mit nem. Mint mondtam mindenkinek vannak bajai és ahelyett, hogy azon gondolkoznánk milyen rossz nekünk, tenni kéne ellene. Akár fizikálisan, akár csak gondolati szinten.
ezt viccbõl csinálják! osztályban (6. os vok szval 12 éves lány) azzal szoktak hülyülni a lányok h úgy csinálnak mintha járnának.. persze semmi perverz csak mondjuk egymás ölébe ülnek meg "szerelmet" vallanak egymásnak.. NE VEDD KOMOLYAN, EGY 12 ÉVES MONDJA EZT NEKED! 12/L
A kérdező hozzászólása: Remélem is, mert nagyon kedvelem ezt a lányt jellemre, nem könnyû ilyen lányt találni manapság, sajnos. :S
általában kamu. aki nekem leszbi ismerõs az ki se rakja csak annyit, hogy kapcsolatban
A kérdező hozzászólása: Jó, csak, mert nekem tetszik egy lány és nem tudom, hogy leszbikus-e vagy csak valami kamu kiírás ez a dolog.
Azt hiszik, hogy ez a menõ. Nehéz egy lányt megérteni...
Nyugi, ez csak egy hülyeség, mert azt hiszik, milyen poénos. Ez kb. olyan, mint amikor kiteszi a sok gyökér, hogy -Lájk és kapcsiba leszek veled 1 hétig :$$$ *Úúúúristen, az egyik ismerõsöm, akit még életembe nem is láttam, és szintén lány, lájkolta, akkor most nagyon menõk lehetünk *-* Hihi:33* Nem kell komolyan venni. 14l

Miért van az, hogy egy bizonyos lánnyal álmodok lassan 1 hónapja! Nagyon életszerű álmok ezek! Szerintetek ezek az álmok azt jelentik, hogy ő is gondol rám? Vagy csak én élem meg ilyen intenzíven ezeket az álmokat?

( annyit kell tudni, hogy nagy szerelemnek indult de egyik napról a másikra vége lett egy olyan pasi miatt aki hülyítette eddig, de most h nem lett n?je elszedte t?lem ?t! ) Nagyon befolyásolható és naív típusu lány! :S:S

Legjobb válasz: Azért mert valamiért fontos neked, esetleg szerelmes vagy. Nekem is voltak ilyen álmaim. A benne szereplõ illetõ akkoriban fontos szereppel bírt az életemben.

Azért mert valamiért fontos neked, esetleg szerelmes vagy. Nekem is voltak ilyen álmaim. A benne szereplõ illetõ akkoriban fontos szereppel bírt az életemben.
Ha olyan ártalmatlan volt a kérdésed, akkor biztos megosztod velünk. Vagy mégsem?
a moderátorok megnézik a bejelentett kérdést és eldöntik hogy jogos volt e a jelentés és hogy töröljék vagy sem. ezek szerint ha törölve lett akkor csak nem volt az olyan ártalmatlan.
A kérdező hozzászólása: De teljesen ártalmatlan volt. Nem káromkodtam nem szítottam veszekedést semmi. Ha a moderátorok annyira odafigyelnek akk azt miért nem torlik ki h ossze vissza kocsogoz valaki
A kérdező hozzászólása: Am sem az volt a kérdés h a moderátorok miért torlik hanem h miért jó bejelenteni?
A kérdező hozzászólása: Arról nem is beszélve h felteszi egy két ember faszát csöcsét és azt bezzeg nem törlik. Mi ez valami pornó oldal?

Miért jelentek meg az egyik nagyobb anyajegyemen fekete foltok?

talán a b?rrák jele lehet? néha fáj is mert pont ott van a melltartó pántja is.

Legjobb válasz: Szerintem gyorsan bõrgyógyászhoz kéne menni vele!

Szerintem gyorsan bõrgyógyászhoz kéne menni vele!
Remélem már voltál bõrgyógyásznál, de ha nem akkor mindenképp menj el! Egyeltalán nem jó jel, ha az anyajegy elszinezõdik!
Szerintem is menj orvoshoz és ird meg mit mondott nekem már több éve fekete pöttyök vannak az egyiken és azóta sem változott (nem nõtt meg lett több vagy ilyesmi) De inkább vedd komolyan, mint légy rákos

A legtöbb nõnek miért az jelenti a szikrát egy pasi iránt, ha tudja, hogy annak sok a haverja, sok csajjal van együtt stb? Aki nem ilyen és mindig egyedül lófrál, de nem hülye és nem is annyira ronda, az irányába miért nincs szikra?

,,Pár évvel ezelõtt megismertem egy csajt,kb. 1 hónapon keresztül találkozgattunk. Nagyon tetszett,de elküldött azzal,hogy ha rám néz,nincs meg a szikra. Elfogadtam. 2 hét múlva meglátott egy másik lánnyal az utcán és aznap este rámírt,hogy most már van szikra!Aha...Nõi duma.Kamu!"

Legjobb válasz: ,,nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."

A kérdező hozzászólása: , , nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."
A kérdező hozzászólása: Bocsi azért a lóf.. szóért, csak másoltam, nem én írtam.
Most akkor tulajdonképpen azért vagy felháborodva, mert gyenge szociális képességeid vannak, és nem tudsz csajozni? Meg kell tanulni, és neked is szerencséd lesz.
Szerintem ne akard megfejteni a "miérteket". Kezeld tényként, és cselekedj ennek tudatában. :)
Aki egyedül járkál és nem olyan helyes arról a lányok többsége azt gondolja h egy lúzer. A lány meg azért érezte azt a szikrát mert, meglátott azzal a másik lánnyal, arra gondolt elveszíthet, olyan se veled se nélküled izé lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!