Találatok a következő kifejezésre: Miért jelentek az (96 db)

Görögország becsődölése miért jelenti az euró végét?

Görögország nem olyan nagy gazdaság a többihez képest. Mikor még nem volt divat az euró végét vizionálni, azt hittem, hogy legrosszabb esetben infláció jöhet. Ha mégis bed?l az euró, az miért jelentené az egész EU végét? Egyáltalán miért akar sok görög a ment?csomag elfogadása helyett államcs?döt?

Legjobb válasz: 1, a görög államcsõd esetén a görög állam fizetésképtelenséget jelent be. ez logikusan megrendítené a befektetõi bizalmat az euróval szemben ami vesztene értékébõl sokat ami valsz újabb csõdöket eredményezne 2, ez nem feltétlen jelenti az euró végét de valsz senki se akarna egy romló valutában maradni, és kilépkednének belõle 3, az európai únió egyik alappontja a közös valuta, így elvesztené értelmét (hogy a nyugati országok pl az euróval ráteszik a kezüket a keletiek vagyonára/iparára mert ez az eu célja, a többi csak maszlag) 4, azért akarnak államcsõdöt mert a mentõcsomag elfogadása esetén olyan megszorítások jönnének hogy 3

1, a görög államcsõd esetén a görög állam fizetésképtelenséget jelent be. ez logikusan megrendítené a befektetõi bizalmat az euróval szemben ami vesztene értékébõl sokat ami valsz újabb csõdöket eredményezne 2, ez nem feltétlen jelenti az euró végét de valsz senki se akarna egy romló valutában maradni, és kilépkednének belõle 3, az európai únió egyik alappontja a közös valuta, így elvesztené értelmét (hogy a nyugati országok pl az euróval ráteszik a kezüket a keletiek vagyonára/iparára mert ez az eu célja, a többi csak maszlag) 4, azért akarnak államcsõdöt mert a mentõcsomag elfogadása esetén olyan megszorítások jönnének hogy 3
1, mert a görög államcsõd esetén görögország fizetésképtelenséget jelent be ami logikusan jelenti hogy megrendülne a bizalom az euroval szemben, és mivel az euró mögött nincs arany vagy más jellegû fedezet (az euró egy fiktív hitelpénz) totál elértéktelenedne, vagy csak nagyon drágán lenne megmenthetõ 2, ez azáért okozhatja esetleg az Euro végét mert senki nem akarna romló pénzben maradni és kilépkednének belõle 3, az EU egyik alapja a közös valuta és ha ez elbukik akkor az eu részben értelmét veszti + az EU fõ célja a keleti országok megsarcolása, hogy rátegyék a kezüket az iparunkra és az itteni piacra (minden más az süket maszlag), aminek egyik fõ eszköze az euro > ha nincs euró ez a fõ cél nehézkessé válik. 4, A göerögök azért nem akarjájk a csomagot mert az olyan megszorításokat okozna amiket 30 év alatt se heverne ki a görög nép és ipar, míg egy álamcsõd okozna 3-4 év szar szitut de utánna részükrõl nem lenne gond, mert akkor nem fizetnék az adósságokat és így nem lenne költségvetsi hiányuk se. Igazából ha nálunk államcsõd lenne, lenne egy szar 1-2 év de utánna vidámság lenne.
Államcsõd esetén sem veszik el az adósság, szóval a görögök ígyis-úgyis szopnak!

Ha a szülöknél a szex miért jelenti azonnal a terhességet?

pl: a szülök mindig azt mondják, h ne feküdj le senkivel mert terhes leszel, meg ha le is akarsz valakivel feküdni akkor azt mondják, h ?k nem akarnak még nagymamák lenni..ez miért van???

Legjobb válasz: megmondom, h miért.. mert sokan cikinek tartják, h leüljenek a gyerekeikkel megbeszélni a védekezési lehetõségeket, amikor meg a suliban van felvilágositás, sokan csak nevetnek.. aztan mi az eredmény?? megszakitásos " védekezés ", és terhesség.. aztan meg abortusz.. na, ezért..

megmondom, h miért.. mert sokan cikinek tartják, h leüljenek a gyerekeikkel megbeszélni a védekezési lehetõségeket, amikor meg a suliban van felvilágositás, sokan csak nevetnek.. aztan mi az eredmény?? megszakitásos " védekezés ", és terhesség.. aztan meg abortusz.. na, ezért..
mi van?? tudja?? na, nekem a legtöbb barátnõm ebben a korban feküdt le pasival, és egyik se tudta, h h kell védekezni.. gumi az fuuj.. aztan meg terhesek lettek.. :DD
Nem, hidd el, nagyon sok korodbeli NEM tudja, hogyan kell védekezni. Ahogy az egyik válaszoló már leírta, sok hülye tininek a felvilágosító órán, meg úgy egyáltalán, ha meghallja a "koton" szót, röhögnie kell (némelyiknek még akkor is, ha a vadiúj pamutzoknija címkéjén olvassa az összetételt, hogy 95% cotton), a szülõ meg nem hajlandó felfogni, hogy a lányából/fiából nagylány/nagyfiú lett. Az, hogy te kivételes helyzetben vagy, és tudod, mit kell tenned, nem jelenti azt, hogy mindenki más is.
persze, h mondják nekik, mert a 14 - 15 évesek még kicsik a szexhez.. :) )
Talán mert félnek, hogy a lányuk elcseszi az életét ha 14 évesen anya lesz.
Mert sok tizenéves lányka elhiszi a mesét a megszakításos védekezésrõl, és némelyik azt hiszi, a szopástól teherbe lehet esni... Szóval inkább legyen "ciki" a szülõ, és aggodalmaskodjon, mint a 13 éves terhes lányka huszonéves anyukája, aki tegnap kérdezte itt gyik-en, hogy mit rontott el?
"de azért gondolom h aki 14 évesen beválalja h lefeküdjön vkivel az tudja hogyan védekezzen...legalább is ez nálam alap" ha-ha-ha, ezen most jót nevettem. egy 14 éves ne szexeljen. némelyik azt sem tudja, hogyan fogan meg a gyerek, de már ágyba bújik... Te már 14 évesen szexeltél? Grat...
Ó, te tudod? Akkor minden rendben, kefélj orrba-szájba 14 évesen. Ha 17-18 évesen még szûz vagy, akkor börtönbe zárnak úgyis.
A kérdező hozzászólása: htt az az õ bajuk...ha ennyi eszük van...tulajdonképpen csak kivácsiságból kérdeztem mert minden bnömtõl ezt hallom h a szüleik mondják nekik
Nekem van egykét ismerösöm akik már nem egyszer szexeltek valakivel, pl buliba vagy egy pár honapos kapcsolaton belül, és az a poén hogy én magyaráztam el nekik miaz az elöváladék, sokan ugy vágnak bele a szexelésbe hogy téleg nem tudják hogyan kel védekezni és azthiszik a megszakitásos modszerel nem eshet teherbe... hát akor megérdemli a terheséget 16L
Én mint anyuka válaszolok. Nálunk nem ilyen a helyzet. 2 lányom van, mindenrõl õszintén beszélünk, nem volt semmi tabu téma. Úgy érzem, tisztességesen felvilágosítottam õket, és bármi gond, kérdés adódik, nyugodtan kérdezhetnek bármirõl. 16 és 20 évesek, de ilyesmi nálunk soha nem hangzott el. Valóban mindketten tudják, mivel jár a szex, hogy a gyereket nem a gólya hozza, és még a kisebbik is azt mondja, hülye az a lány, aki óvszer nélkül kettyint. Viszont, mint az egyik válaszoló írta, sok szülõnek ciki errõl beszélni. Sok lány meg ki van akadva, ha a szülõ beszélne errõl a témáról. Mert õk "mindent" tudnak, aztán kiderül, hogy semmit. Pedig ma már sokkal nyíltabban lehet beszélni mindenrõl, nem úgy, mint 30-40 éve. A barátnõm felvilágosítását az édesanyja annyival letudta, hogy mikor szegénynek elõször megjött, azt sem tudta mi az, megijedt, és anyukájának annyi volt a reakciója: na ezután bármikor teherbe eshetsz. Még jó, hogy a bátyja jóval idõsebb volt, és így a sógornõje világosította fel, hogy mi történik vele, és mit is mondott az anyja.
20:14 vagyok. Figyelj, MINDEN 14 éves lány azt hiszi, hogy tudja hogyan kell védekezni. Aztán idejönnek azzal, hogy "jaj terhes vagyok-e, mert lesz*ptam a barátomat". OMG, 14 évesen még bõven felesleges szexelni, és igen, a szülõk is így gondolják. De mivel nincsenek a lányukkal egész nap, nem tehetnek mást, mint midig figyelmeztetik õt. Ha a tiniabortuszok számát nézzük, akkor ez nem sokat ér. Örülök ha te ilyen felvilágosult vagy, nyilván mindent tudsz a szexrõl és a védekezésrõl, de akkor te vagy az üdítõ kivétel.
A kérdező hozzászólása: 20:14 ha nem tudsz normálisat írni akk inkább ne írj köszi
hát akkor az ismerõseidnek normális szülei vannak. igenis beszéljen errõl a gyerekkel, ne pedig abban az álomban ringassa magát, hogy a lánya 16 évesen is csak barbiezik, és azt sem tudja, és még a szex gondolata sem foglalkoztatja.
Mert sajnos az esetek 60%-ában ez terhességet jelent.
A kérdező hozzászólása: nem feküdtem le 14 évesen..csak nálam ez alap h tom h hogyan védekezzek
A kérdező hozzászólása: nem vok terhes.... de azért gondolom h aki 14 évesen beválalja h lefeküdjön vkivel az tudja hogyan védekezzen...legalább is ez nálam alap
Nem akarnak unokát.. ×D

Miért jelenti az a szó, hogy 'dairy product' azt, hogy tejtermék? Mi a dairy eredete?

Legjobb válasz: nemtudom h miért,de az angolban még sok ilyennel fogsz találkozni

nemtudom h miért, de az angolban még sok ilyennel fogsz találkozni
Wiktionary a barátod: http://en.wiktionary.org/wiki/dairy
A kérdező hozzászólása: Bocsi a mondat elején lévõ hülyeség miatt...
It is (E/3 személyes névmás, semleges, a he, she mellett van) élettelen dolgokra, stb utalás esetén használatos. This is (közelre mutató névmás), amikor rámutatunk valamire, akkor inkább ez használandó. A This is ellentéte a That is (távolra mutató névmás) This is a pen and that is a pencil. Ez egy toll, és az egy ceruza. A this/that párnak vannak többesszámú alakjai is: These are pens and those are pencils. Ezek tollak, és azok ceruzák. Alapjában véve ez mondható különbségnek. A lényeg röviden ennyi.
Az elso valoszolo tenyleg leirta mi a this is vagy that is kulonbsege as it is-tol. De az ITnek egy kicsit tobb jelentosege is van minthogy elettelen dolgokra hasznaljuk. Hosszu lenne belekezdeni es sok helyzetben all egy mondaton belul. Ha kerdezo tenyleg tudni akarod az IT sok funkciojat leírom neked fullosan privatba. :) )) A this vagy that funkcióját sokan ismerik de az IT funkcióját kevesen értik meg.
Másodikként írtam. Én csak a lényegre szorítkoztam akkor. Viszont érdekelne, hogy más hogy tudja a FULL verziót az IT-tel kapcsolatban. Elküldenéd nekem is, légy szíves? Köszönöm elõre is. :)

A "russian toy" kutyafajta miért jelenti azt hogy orosz játék?

ha beírom , hogy eladó nem ad ki semmit.Ez a kutyafaj nem is olyan ismert?

Legjobb válasz: Mert russian toy terrier a neve...írd be magyarul, hogy orosz toy terrier.

Mert russian toy terrier a neve...írd be magyarul, hogy orosz toy terrier.
Nem még tenyésztõje nincsen Mo.-n. Nekem nagyon tetszik a fajta és szeretnék majd. Már hoztak be 3 kutyát. Õk tenyészteni is fogják õket. Hamarosan kiváltják a kennel nevüket is. Én már felvettem velük a kapcsolatot kb. 3 hónapja és azóta folyamatosan levelezünk. Még csak rövid szõrût hoztak be és ezt is fogják tenyészteni egy ideig de majd hosszú szõrût is hoznak. De ha komolyabban érdekel a fajta akkor megadom az elérhetõségüket és érdeklõdhetsz náluk. Ha komolyak a szándékaid akkor akár abban is segítenek, hogy Ukrajnából legyen kutyád.
ha komolyan érdekel anno hoztak be kutyákat a Wild Blue Cherry kennelbe! Már szerintem nincs náluk a fajtából de ha felhívod a tenyésztõt õ biztos tud segíteni! A honlapján vannak elérhetõségek : http://wbcpoms.com/ a gallery 3. oldalán találsz képet is az orosz toyról!
Orosz, mert ott "találták ki". A "Toy" a mérete.

Ha x mosolyog y ra, és y visszamosolyog, akkor az miért jelenti azt, hogy y -nak tetszik x?

szerintem ez egy normális emberi gesztus, hogy ha valaki mosolyog rád, akkor visszamosolyogsz. ha integetnek, te is integetsz, ha kezet akarnak fogni veled, te is nyújtod a kezed. komolyan kérdezem, nem fake kérdés!

Legjobb válasz: ..mert viszamosolygot.(: xD Mert én csak arra mosolygok vissza aki teccik(Y)

..mert viszamosolygot.(: xD Mert én csak arra mosolygok vissza aki teccik(Y)
Mert ha X=Z Y=X Akkor Ez azt Jeenti ha X+Y=Z+X-el És ezáltal lesz a vége az hogy: mert ez így van és kész ne matekozz.ezen
mert tizenéves korban ez a tetszés jele. egyébként az elõzõnek igaza van, vadidegenre én sem mosolygok ok nélkül :D ha ismerem az már más
Szia! Néhányan szeretik azt hinni, hogy a fél világ beléjük esett. Aki már rájuk néz, és ellenkezõ nemû, biztos, hogy akar tõlük valamit, mert õk olyan gyönyörûek és sexik (legalábbis õk ezt hiszik). És utána meg írogatnak ide, hogy miért nincs barátja/barátnõje, pedig csak ma 2000-en "szemeztek" vele. Az eszébe se jut, hogy a hiba az "õ készülékében" van, hiszen õ tökéletes. Szánalmas.
azt jelenti hogy z féltékenységbõl összeveri x-et...
A kérdező hozzászólása: aki válaszolt annak köszönöm, a maradéktól meg azt kérdezném, hogy jobb lett volna, ha azt írom, hogy dzsenifer meg hozé ármándó? manapság úgyis ez a divat...

Az emberek egy jelentős része miért jelenti a kérdést a moderátornak, ha a kérdés nem felel meg az ő értékrendjének? Attól még másnak lehet más a véleménye, nem?

Hiába jelented ezt is, a kérdésem megfelel a kérdéskiírás feltételeinek.

Legjobb válasz: Én pl. csak azt jelentem, ami nem igazán kérdés, hanem provokáció. Mondjuk egy ilyesmit: a keresztények/muszlimok/bármelyik vallás képviselõi hogyan lehetnek olyan hülyék/buták/stb. hogy.... Itt a kérdezõ nem kíváncsi valamire, hiszen már a kérdésébõl is látszik, hogy eldöntötte, hogy mit gondol róluk. Az ilyeneknek nincs értelme. De ezeken kívül inkább válaszolni próbálok meg, nem jelentem.

Én pl. csak azt jelentem, ami nem igazán kérdés, hanem provokáció. Mondjuk egy ilyesmit: a keresztények/muszlimok/bármelyik vallás képviselõi hogyan lehetnek olyan hülyék/buták/stb. hogy.... Itt a kérdezõ nem kíváncsi valamire, hiszen már a kérdésébõl is látszik, hogy eldöntötte, hogy mit gondol róluk. Az ilyeneknek nincs értelme. De ezeken kívül inkább válaszolni próbálok meg, nem jelentem.
Jelenteni lehet bármit, a törlés a moderátoron múlik.
Pedig igaza van a kérdezõnek. Például a nõket kritizáló kérdéseket szinte mindig töröltetik. Múltkor egy edzés témájú kérdésben volt vita, ott meg a válaszok több mint felét törölték. Egyszerûen a legtöbb embernek nincs vitakultúrája és annyi esze, hogy vitázni tudjon és el tudja viselni, h vkinek más véleménye van, inkább személyeskednek, sértegetnek vagy rögtön töröltetik a kérdést.
3-as: igen, még szép, hogy nõket pocskondiázó kérdéseket töröltetjük! Gyûlöletkeltésre, provokációra nincs szükség. Vannak olyan témák, amik NEM képezhetik vita tárgyát; pl. a nõk értelmi szintje meg a hasonló "okos" kérdések, amiket sokunintelligens tesz fel. Az ilyet csírájában el kell folytani.
"3-as: igen, még szép, hogy nõket pocskondiázó kérdéseket töröltetjük! Gyûlöletkeltésre, provokációra nincs szükség. Vannak olyan témák, amik NEM képezhetik vita tárgyát; pl. a nõk értelmi szintje meg a hasonló "okos" kérdések, amiket sokunintelligens tesz fel. Az ilyet csírájában el kell folytani." :D Fojtani, nem folytani. Nyugi.És kösz a lepontozást. Milyen gyûlöletkeltésrõl beszélsz?:) . Szinten minden olyan kérdést és választ töröltetnek a nõk, ami nem egyezik a véleményükkel. Az, hogy nem tudjátok elviselni, h valaki nem ért egyet veletek, elég gyerekes, ha ennyire nem tudjátok elviselni a más véleményt, akkor nem muszáj ám fórumozni.
Nem! Mindenkinek az kell legyen a véleménye, mint nekem!
A kérdező hozzászólása: Néha nagy a nyomás a moderátorokon. Például ha sokan jelentenek egy kérdést, avagy nagy vita alakul ki, érthetõ, hogy törlik, mégha beleférne az adott kérdés.
Egyes kérdések sértõek lehetnek bizonyos emberekre, embercsoportokra. Az ilyet joggal jelentheti a sértett fél. Például egy rasszista kérdést egyértelmû okok miatt töröltetnek. De nem csak a bõrszíne, vagy a származása alapján lehet egy embert/csoportot megsérteni. Példáu gyakori téma az egyes nemek kritizálása. A kérdezõ vesz egy vagy több tulajdonságot és azt általánosságban ráhúzza azon nem összes képviselõire. Ez sokakat sért, holott nem feltétlenül provokatívan van megfogalmazva. Mégis jogosnak ézem, ha valaki jelenti.

Furcsa rémálmok vízzel kapcsolatosan. Miért vannak ezek? Mit jelentenek? Az utolsó két hétben mindig csak vízzel álmodtam. Egyik nap uszoda, másik nap tenger, aztán csúszdapark és még egy csomó fajta víz. Mitõl lehetnek és miért?

Legjobb válasz:
"A tudattalan egyik leggyakoribb jelképe a víz. Általában lefelé folyó forrás vagy sötét, völgyben fekvõ tó formájában jelenik meg. Lélektanilag a tudattalanná vált szellemet jelenti, de egyben a föld mélye felé húzó, a “késztetések uralta test folyadéka”, a mágikus erõvel rendelkezõ vér – vagyis az állatisággal terhelt testiség képe is. A vízhez való leereszkedés motívumát a szerzõ az álmodó önnön mélységeibe való alászállásával magyarázza. A szellem felemelkedését mindig a mélységbe való alámerülésnek kell megelõznie. Egy Bardesanesnak tulajdonított gnosztikus himnuszban a hõsnek az elveszett gyöngyszemet egy mélységes, sárkány õrizte kút fenekérõl kell felhoznia, és hogy a kutat megtalálja, követnie kell a lefelé igyekvõ víz útját. Véleményem szerint ez az õsélmény az, amit megõriztek az õsi tibeti, egyiptomi, héber és egyéb halálközeli élményt jelentõ beavatási szertartások. A víz elérése a holtpont, ahonnan nem lehet lejjebb kerülni, csak felemelkedni vagy végleg megsemmisülni. A víz ugyanakkor kegyetlen tükör, és aki belenéz, találkozik önmagával. Nem a külvilágnak mutatott maszk, a persona tekint vissza rá, hanem az az arc, amit eddig gondosan elrejtett. Az ilyen félelmetes, önmagával való szembesülés elõl az ember általában kitér. A személyes tudattalannal való szembenézés során megláthatjuk saját árnyékunkat, és ezzel el is érkeztünk az örök archetípusokhoz." Ha érdekel a téma nézz utána Carl Jung gondolatainak, ez a fejtegetés konkrétan az Archetípusok és Kollektív Tudattalan c. könyvének elején található.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A tudattalan egyik leggyakoribb jelképe a víz. Általában lefelé folyó forrás vagy sötét, völgyben fekvõ tó formájában jelenik meg. Lélektanilag a tudattalanná vált szellemet jelenti, de egyben a föld mélye felé húzó, a “késztetések uralta test folyadéka”, a mágikus erõvel rendelkezõ vér – vagyis az állatisággal terhelt testiség képe is. A vízhez való leereszkedés motívumát a szerzõ az álmodó önnön mélységeibe való alászállásával magyarázza. A szellem felemelkedését mindig a mélységbe való alámerülésnek kell megelõznie. Egy Bardesanesnak tulajdonított gnosztikus himnuszban a hõsnek az elveszett gyöngyszemet egy mélységes, sárkány õrizte kút fenekérõl kell felhoznia, és hogy a kutat megtalálja, követnie kell a lefelé igyekvõ víz útját. Véleményem szerint ez az õsélmény az, amit megõriztek az õsi tibeti, egyiptomi, héber és egyéb halálközeli élményt jelentõ beavatási szertartások. A víz elérése a holtpont, ahonnan nem lehet lejjebb kerülni, csak felemelkedni vagy végleg megsemmisülni. A víz ugyanakkor kegyetlen tükör, és aki belenéz, találkozik önmagával. Nem a külvilágnak mutatott maszk, a persona tekint vissza rá, hanem az az arc, amit eddig gondosan elrejtett. Az ilyen félelmetes, önmagával való szembesülés elõl az ember általában kitér. A személyes tudattalannal való szembenézés során megláthatjuk saját árnyékunkat, és ezzel el is érkeztünk az örök archetípusokhoz." Ha érdekel a téma nézz utána Carl Jung gondolatainak, ez a fejtegetés konkrétan az Archetípusok és Kollektív Tudattalan c. könyvének elején található.
Lehet meg kéne fürdeni.
Többet ne szállj föl egy hajóra sem, mert elsüllyedhet.

Miért van az, hogy rám csak a csúnya vagy legjobb esetben is átlagos külsejű csajok nyomulnak fészbukon, a szép lányok miért nem kezdeményeznek nálam, ez azt jelenti, hogy ronda fiú vagyok a szemükben és sosem lehet vonzó barátnőm vagy mi a baj?

Már megfigyeltem, hogy folyton csak olyan lányok jelölnek be vagy írnak rám, akik nem valami szépek és úgy látom, hogy a fiúk sem rajongják körbe őket, sőt egy-kettő annyira csúnyácska, hogy még nekem sincs gusztusom hozzá, pedig szerintem én annyira még nem is vagyok válogatós, mint például haveromék.

Legjobb válasz: Azért nem lehet vonzó barátnõd, mert facebookon csak egy csoport ír neked? Hol itt az összefüggés? Okoska... :D Te is kezdeményezhetsz, nem csak a csajszik facebookon. Egy szép lány meg azért nem ír neked, mert van annyira vonzó, hogy õt keresik a pasik, nem szorul rá, hogy õ írogasson.... Szóval vedd kezedbe az irányítást, ha "jót akarsz" -.-

Azért nem lehet vonzó barátnõd, mert facebookon csak egy csoport ír neked? Hol itt az összefüggés? Okoska... :D Te is kezdeményezhetsz, nem csak a csajszik facebookon. Egy szép lány meg azért nem ír neked, mert van annyira vonzó, hogy õt keresik a pasik, nem szorul rá, hogy õ írogasson.... Szóval vedd kezedbe az irányítást, ha "jót akarsz" -.-
Nem értem, hogy miért jó a facebookon ismerkedni...Aki nekem ott írt srác azoknak nem is válaszoltam...Szerinten sokkal jobb, ha személyesen egy buliba meghívsz egy szerinted szép lànyt egy italra.., és dumáltok..vagy valami személyes találkozásnál..En a páromat kutyasétáltatás közben ismertem meg.. :) Járj el ide-oda, és Te kezdeményezz..mégis csak Te vagy a férfi.. ;)
Hé... A nem annyira szép lányok azért próbálkoznak, mert õk tudják hogy ahhoz hogy esélyük legyen ez talán szükséges. A szép lányok? Rájuk nyomulnak elegen, választaniuk kell, nem rohanni más után. Vedd fel szépen a férfiszerep elejtett fonalát és kezdeményezz olyannál aki tetszik.
Azért mert egy igazán jó csaj a való életben is talál magának párt és nem kell neki facebookon. Amúgy meg ha vonzó barátnõt akarsz akkor kezdeményezz te (nem feltétlen facebookon).
A Failbook a lehetõ legrosszabb választás ismerkedéshez. Megbököd-visszabök és már jártok is, vagy mi a tök? Jaj ne csináljuk már. Még a társkeresõ is jobb választás (azt se szeretem mert erõltetett), a Failbook tényleg a legalja. A jócsajokra napi 500 jelentkezõ akadna, szóval õk megtehetik hogy simán leszarják a pasik 99%-át, és egy pénzes, sportkocsis barommal jönnek össze. Nekik erre van igényük. A jócsajoknak ugye minden JÁR, ergo azt küldhetnek el az anyjába akit akarnak.

Miért van az, hogy szinte minden fiú tetszik valakinek, itt is ez megy, hogy tetszik egy lánynak ez vagy az a fiú, én miért nem tudok ilyenről, ez azt jelenti, hogy ronda vagyok és nem kellek egy lánynak sem?

Aj, jól esne már, ha végre én is kellenék egy lánynak, de szerintem engem észre sem vesznek, sőt úgy érzem nem tetszem senkinek sem. Még sosem volt barátnőm, pedig már nem vagyok tini. Nem értem miért van az, hogy az utcán is látok mindenféle fiút szép lánnyal, de én meg mintha nem is léteznék, a lányok nem jeleznek felém, észre sem veszenk, talán tényleg csúnya vagyok és nem tudnak vonzódni hozzám. :|

Legjobb válasz: Valószínûleg azért van így mert felfogásod miatt szánalmas a kisugárzásod.

Valószínûleg azért van így mert felfogásod miatt szánalmas a kisugárzásod.
Lehetséges az amit leírtál, de lehet, hogy tetszel vkinek csak nem tudsz róla. Próbálkozz, kezdeményez Te a lányoknál.
mert battyogsz az utcán, mint egy lúzer és a maximum, amit tenni tudsz, hogy úgy bámulsz a jó csajokra, mint árva gyerek az aranytallérra. az önbizalom hiánya kb. 2 kilométerrõl levehetõ bárkirõl, azaz ha ez a gondod, akkor keress valami olyan dolgot, amiben jó tudsz lenni, amire büszke lehetsz. az ad tartást, önbizalmat. próbálj meg úgy felöltözni, ami neked jól áll, normális frizurád legyen és ne várd a csajoktól, hogy jelezzenek. tanuld meg azokat az apró trükköket, amibõl észre lehet venni, hogy tetszel egy csajnak és azoknál kísérletezz, ne azt szúrd ki magadnak, aki szép ugyan, de elõre borítékolható, hogy semmi esélyed nincs náluk. bonyolult?
A legvalószínûbb hogy ronda és buta is vagy! 8======D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!