Találatok a következő kifejezésre: Miért jött tegnap (26 db)

Miért jött meg tegnap a 40 (! ) - edik napon, ha clostit szedek? Már szinte tutira vettem, h babó, és tessék...

Mi lehet a bajom? Ez volt a 2. clostis hónap. HELP!! Ez a 8.-ik hónap hogy próbálkozunk

Legjobb válasz: Tesztet csinaltal?merthogy sokan vannak akik mensivel is terhesek.En 5 evig probaltam avolt parommal,nem sikerult.a mostani parommal pedig a masodik honapban teherbe estem.A parodnak is el kellene mennie vizsgalatra.sok sikert!

Tesztet csinaltal?merthogy sokan vannak akik mensivel is terhesek.En 5 evig probaltam avolt parommal, nem sikerult.a mostani parommal pedig a masodik honapban teherbe estem.A parodnak is el kellene mennie vizsgalatra.sok sikert!
Nem mindenkinek rakja helyre a ciklusát 28 napra. Nekem pl. closty mellett is 30 napra jött meg! Attól, hogy 40 napra jött meg, még lehet, hogy volt peteérésed! De ezt csak akkor tudod meg, ha voltál UH-n és nyomon követték a ciklusod, vagy hõmérõztél egész hónapban. Fontos, hogy tudd mikor van a peteérésed, mert lehet rosszkor póbáloztatok, mert azt hitted a closty miatt a 14. napon van a tüszõrepid! Érdemes hõmérõznöd, abból kiderül a tüszõrepid idõpontja. Drukkolok!!!! a http://www.babatervezok.otthona.net-en sok hasznos infó van
tesztet csináltál?esetleg tüneteid vannak?
lehet babád. a doki nemhivatott visza?elég baj ha nem. szerintem menj visza magadtol
A kérdező hozzászólása: A páromnak nincs baja. Teszteltem, 2-t is, de negatív. UH-a vissza nem hívott a doki, nem is mentem, de a folyásomból ítélve volt pé-m, és kb akkor voltunk együtt a párommal.
A kérdező hozzászólása: Tünetem annyi volt, hogy fájt a cickóm egy picit, de el is mõlt. Lehet csak a mnsi miat fájtak.

Miért van ez? Tegnap elött jött meg a menstruációm. Nem nagyon erös, de tegnap darabos volt igaz, inkább bordó, mint éléknk piros. Tegnap este11-töl ma kb7-ig nem volt semmi, de azóta van egy kevés, nem darabos bordós.

Múltkor is kevés volt,de elötte való nap eshettem teherbe.2hete volt mindjárt megjön érzésem,s egy kis vérzésem is.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy terhes vagy. Majd a köv hónapban

Nem hiszem hogy terhes vagy. Majd a köv hónapban
Nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem ha megjött nem vagy terhes.

A terhességet miért az utolsó menstruáció első napjától kell számolni? Ha pl. tegnap teherbe estem, és júl.14-én jött meg akkor már 2 hetes? Valaki magyarázza már el, hogy van ez, mert nem értem.

Legjobb válasz: Ja és még valami: a teherbeesés is olyan fogalom, hogy eléggé megosztja a véleményeket. Mit nevezünk teherbeesésnek? A fogantatás pillanatát, vagy a beágyazódástól számoljuk? Mert a beágyazódás plusz 7 nap kb., vagyis ha tegnap megtermékenyült a petesejt, akkor a beágyazódás csak egy hét múlva várható. Van, akinél viszont akár 5 nap alatt is lezajlik, van, akinél elhúzódik. Ez így eléggé bizonytalan, ezért nézik az utolsó menstruációtól...

Ja és még valami: a teherbeesés is olyan fogalom, hogy eléggé megosztja a véleményeket. Mit nevezünk teherbeesésnek? A fogantatás pillanatát, vagy a beágyazódástól számoljuk? Mert a beágyazódás plusz 7 nap kb., vagyis ha tegnap megtermékenyült a petesejt, akkor a beágyazódás csak egy hét múlva várható. Van, akinél viszont akár 5 nap alatt is lezajlik, van, akinél elhúzódik. Ez így eléggé bizonytalan, ezért nézik az utolsó menstruációtól...
Orvosilag így könnyebb számon tartani a baba korát. A fogantatás pillanata eléggé kérdéses, úgyhogy az alapján nem lehet konkrét kort megállapítani. A méretek sem árulkodók, van olyan, akinek a babája 7 hetesen 6 hetes terhességnek felel meg a méretei szerint, más ugyanúgy 7 hetesen idõsebbnek tûnik. Késõbb, amikor már nagyobb a baba, úgy az orvos is látni fogja, hogy kb. milyen idõs lehet a méretek, ill. a súly alapján. Amíg még nagyon kicsike, addig meg csak egyetlen dátum biztos: az utolsó menstruáció elsõ napja, ezért ehhez igazítanak.
Azért számolnak az utolsó menstruáció elsõ napjától mert az biztos dátum, a fogantatás pontos dátumát senki nem tudja pontosan max. sejti. A terhesség elsõ két hetében a szó szoros értelmében tényleg nem vagy terhes, sõt akár még szûz is lehet valaki. A terhesség elsõ 12 hetében az ultrahangos méretek alapján elég jó közelítéssel be lehet lõni a terhesség korát. Akkor szoktak így számolni, ha valamiért bizonytalan az utolsó havivérzés ideje.
Ráadásul ha utánaszámolsz, akkor a terhesség 9 hónap, mégis 40 hét. :)
A kérdező hozzászólása: és akinek PCOS-ja van és hónapokig nem menstruál annak ezt, hogy számolják? Mert hallottam már olyat aki igy is terhes lett.
Akkor ott marad a méretekbõl történõ megállapítás, de szerintem ez nagyon ritka eset, hogy menstruáció nélkül esik valaki teherbe, így az általános eljárás az, hogy az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják a terhesség korát. Amúgy meg az elején annyira úgysem mérvadó, inkább a terhesség harmadik harmadában lesz ez fontos, hogy milyen korú a baba a szülés várható idõpontja miatt. Ha meg nem fejlõdik rendesen és kisebb a baba, mint a vélt kora, akkor úgyis kivizsgálások következnek, ami megint adhat egy ezredik kormegállapítási eredményt...
Nekem magándiagnosztikán beírták az utolsó vérzést, így kalkulálta 8 hetesre, és így kalkulálta a szülés idõpontját. Mondtam hogy 1 héttel késõbb fogant, ez bebizonyosodott a méretekbõl. Így újrakalkulált, 7 hetesnek, és késõbbi születési idõpontnak.

Miert nem jon mar meg? Tegnap elott kellett volna megjonnie. Teszteltem egy negativat tegnap. Ma sem jott meg meg. A hasam az bezzeg faj. A cicik megnottek. Most akkor mi van?

Vagy jojjon meg, vagy legyen a teszt pozitiv. De ez a se ez, se az, ez szornyu!

Legjobb válasz: Szia!Még nagon korai az aggodalmad!!A mensid késését okozhatja megfázás,idegesség,vagy esetleg ha valamilyen gyógszert szedtél.Nyugi,szerintem nem vagy terhes.

Szia!Még nagon korai az aggodalmad!!A mensid késését okozhatja megfázás, idegesség, vagy esetleg ha valamilyen gyógszert szedtél.Nyugi, szerintem nem vagy terhes.
Sejtem min mész át! Nem tudom, hogy szeretnéd-e a babát, és hogy most miért drukkoljak neked... A stressz tényleg késlelteti a menzeszt. Az sem kizárt, hogy késõbb fogant a baba, ezért nem jelzi ki még a teszt! Várj 1-2 napot, és ha még mindig nem jön meg, tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk babát, de ha most nem jött össze, akkor legalább jó lenne tudni, hogy nem. reggel tesztelek megint.

Barna előtej? Tegnap fürdéskor jött valami áttetsző a mellemből valószinű előtej de jött valami sötét is? Azt is megihatja majd a baba mi lehet az miért majdnem fekete? 31hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt kb. a 32.hét körül,de csak az egyik mellembõl, azt sajnos nem tudom megmondani hogy mitõl. A kolosztrum nem volt barna, a tejem is beindult. A babám 14 hetes és szoptatom. Azért kérdezz rá az orvosnál, ha mész legközelebb, de lehet a védõnõ többet tud errõl mondani. Nekem ez volt a tapasztalatom. Jó egészséet nektek!

Szia! Nekem is volt kb. a 32.hét körül, de csak az egyik mellembõl, azt sajnos nem tudom megmondani hogy mitõl. A kolosztrum nem volt barna, a tejem is beindult. A babám 14 hetes és szoptatom. Azért kérdezz rá az orvosnál, ha mész legközelebb, de lehet a védõnõ többet tud errõl mondani. Nekem ez volt a tapasztalatom. Jó egészséet nektek!
Nekem is jött sötétbarna elõtej az egyik mellembõl. Semmi gond. Mikorra szopiztatáshoz kerülsz nyoma sem lesz.

Az orvosom azt mondta egy hónapja, hogy 2-3hét múlva várható a mensi. Egy hete érzem a hasam, de tegnap óta semmi. Miért nem jött még meg?

Akkor most mi van???Már egész éjjel azzal a´lmodtam,hogy terhes vagyok.Még nem szeretnék 2.babát,túl korai lenne.ha ma´r u´ton lenne az sem gond,csak egészséges legyen....

Legjobb válasz: Hát.... Szerintem csinálj egy tesztet. Az biztos kimutatja már. Lehet, hogy megvastagodott nyálkahártyát látott, ami lehet mensi és terhesség elõjele is. Szülés óta még nem jött meg?? Mennyi idõs a baba?

Hát.... Szerintem csinálj egy tesztet. Az biztos kimutatja már. Lehet, hogy megvastagodott nyálkahártyát látott, ami lehet mensi és terhesség elõjele is. Szülés óta még nem jött meg?? Mennyi idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: A lányom 3, 5hónapos.Szóval még korai lenne a tesó. igen a doki látta a nya´lkaha´rtyát, azért mondta, hogy 2-3 hét múlva megjön.Csináltam egy teszteta héten du.Lehet, hogy reggelröl kellene???
Nekem 3 hétig szopott az elsõ fiam, utána fejtem, azt a kicsikét, ami volt, ennek ellenére 5 hónapos volt, amikor megjött. De ha nem védekeztetek, akkor elõfordulhat terhesség, mert peteérésed van elõször, és utána mensi. Arról pedig nem biztos, hogy tudsz. Érdemes lenne valóban egy reggeli vizeletes teszt. De lehet, hogy nem is akar megjönni még....
A kérdező hozzászólása: Ha nem akarna még meg jönni, akkor mit látott a doki??Még nekem is mutatta. ja, szoptatok, napi 7-8szor.
Nem tudom..... Tesztelj még egyszer, ha semmi, akkor menj vissza a dokihoz. Jobb ötletem nincs :o(
Nyugalom.Szerintem csak tévedett a doki.De fordulj inkább hozzá.Amúgy gondolom védekezetetek a férjeddel.Valószínûleg azért nem jön meg, mert sokat szoptatsz, és ez így is van rendjén.
"Kálmán Olga egy hányinger!!! Egy bolsevikbérenc köcsög!!! Vagy ha annyira középen álló függetlenek függetlene, akkor miért nem "iskolázta le" a szocikat is az õ idejükben?" azokat is iskolázta, amikor próbáltak mellébeszélni, õket sem hagyta. röhejes, ahogy az agyatlan fidesznyik droidok rögtön mekkora árulásnak és nemzetellenes bûnnek érzik, ha a narancsosoknak rákérdeznek dolgokra, és nem hagyják a szokásos mellébeszéléseiket.
Nem Gabika volt az elsõ akit Kálmán Olga leiskolázott. Szeretem a stílusát, felkészült, és pittbull módjára ragaszkodik a kérdéshez, nem enged mellébeszélni. Volt aki adás közben el is hagyta a stúdiót.. A kérdésre kérdéssel válaszolnék: Miért vagy meglepve?
Hát ez nagyon durva, éppen most néztem meg. Örülök neki, hogy a mûsor végén a szerkesztõség megtalálta a cikkeket, amikben Magyarország volt a "sztár". Szánalmas a jelenlegi kormánypárt, megkockáztatom még az mszp-nél is dilettánsabb.
Olga (okos nõ) vs. Gabika (hülye nõ) :-) Nem vagyok egyik oldal feltétlen híve sem, csak van agyam és tudom használni. :-)
Ha emlékeztek rá, megizzasztotta õ Torgyán papát is, aki pedig híres mellébeszélõ volt. Egyszer egy reggeli mûsorban, Jakupcsek Gabi küszködött egy politikussal, mindegy kivel. Hát nem nagyon bírt vele. Alul a csíkon, megjelent egy nézõi SMS, az alábbi szöveggel: "Gabika, én nagyon kedvelem Magát, de ez az ember, nem a maga fajsúlya. Hagyja meg Kálmán Olgának!"
Minden politikus szeret mellébeszélni, megvezetni az embereket. A Fidesz viszont ezt tökélyre vitte! Soha nem mondanak igazat, mindent kiforgatnak kedvük szerint. Kálmán Olga nagyon profi, sok ilyen ember kellene a médiában. Nekem egy 2002-es beszélgetés jut eszembe, amikor még õ is csõdöt mondott. Szalai Anna Mária akkor a Fidesz szóvivõje volt. Bármit kérdezett tõle Kálmán Olga, csak azt válaszolta az összeszorított fogaival: hogy mennyire sajnálja, hogy Meggyesi nem ad már 30 millás hiteleket, és nem épülnek a gyönyörû lakóparkok. Ettõl a választól nem lehetett eltéríteni. Azóta a szememben a médiaguru egy ostoba liba.
Utálom a politikát sehova nem húzok undorítónak tartom ezt az egészet ami már évek óta folyik ebben az országban DE! amikor véletlenül meglátom vagy meghallom Selmeczi Gabriellát már már reflex szerûen elönt az ideg :D annyira gyûlölöm azt a nõt pedig azt sem tudom milyen tisztséget tölt be a Fideszben de õszintén nem is érdekel egyszerûen fejberúgnám csak úgy lájtosan...
Mit fogok én ezért kapni...?
Kálmán Olga egy hányinger!!! Egy bolsevikbérenc köcsög!!! Vagy ha annyira középen álló függetlenek függetlene, akkor miért nem "iskolázta le" a szocikat is az õ idejükben?
Selmeczi Gabriella nem értem mit keres ott, ahol van... Semmit nem tud a nyugdíjrendszerrõl, és ez most ki is derült.
én meg nézegettem régebben is, még az elõzõ kormány alatt is, és ott se engedte magát mikrofonállványnak használni. Egyértelmûen inkább baloldali a hölgy, de az interjúknál a mellébeszélést senkinél nem hagyja, és nem állítható, hogy ne joggal kérdezne bele a fideszesek mellébeszéléseibe. Az a gáz, hogy ennyire nincsenek ehhez hozzászokva Magyarországon, csak ahhoz, hogy beülnek, elsorolják a hülyeségeiket, a riporter meg bólogat, vagy adott esetben még alá is kérdez, pedig nem ennek kéne lennie riporterségnek. Sajna youtube-on nem nagyon találtam régi felvételeit, csak az Eörsi-vel készített interjújából egy összevágást, de abból is elég jól kiderül, hogy ha felkészületlenül mentek be, és mindenféle lózungok pufogtatására futotta csak, akkor nem csak fideszesek égtek nála. http://www.youtube.com/watch?v=ASQUzouMYEM
Jó, hát én nem vagyok egyiknek se rendszeres nézõje, sõt, csak tippeltem, hogy esetleg másokkal is viselkedhetett már így a riporterasszony. S. kisasszonyt minden esetre jogosan szorongatta meg.
"Miért hazudnak, miért akarják megvezeni a magyarokat ezek a semmihez em értõ jött-ment politukusok" Te bezzeg az übermensch vagy...
szerintem tudok róla, hogy korábbi riportokra gondoltak! ne máááár... az ATV olyan elfogult, mint a Hír TV csak balra!
Szerintem akik azt írták, hogy a másik oldalt is megszívatta már a riporternõ, arra gondoltak, hogy korábbi riportokban.
Mindkettõt utálom! Aki azt írta, hogy az MSZP-SZDSZ-t is kritizálta: belinkelné a videót? hol mikor? csak a seggüket nyalta! Amúgy a Selmeczi hamar el fog tûnni a süllyesztõben, erre mérget veszek!
Egy baloldali kötõdésû riporter kritikusabb gondolkodású egy jobboldali politikussal, párttal szemben... ez a világ rendje. Ugyanez igaz fordítva is, de mivel jobboldalnak szánt kritikus kérdéseket nagyrészt ATV-n látok Olgával így belenézek(Gaskóval durván szokta tolni, Orbánnal is volt egy beszélgetés 1 éve ....)Legalább felteszi a Miért?, Mibõl? és Hogyan? kérdéseket, és nem szereti a "Még dolgozunk rajta" jellegû válaszokat.A balos kötödés miatt lehet hiteles kérdezõ a jobboldallal szemben. Persze ott is elõkerül Török Zsolt, meg néhány értelmes valami "világrengetõ hírrel"....van amikor kicsit elkapcsolom. A szoci izzatásra meg ott a HírTV :) Sajna jobboldali média nem kérdezz bele durván a dolgokba és mivel 2/3-os jobboldali vezetés van nem árt egy-két értelmes kérdés az aktuális dolgokról. Ja és nem vagyok baloldali kötõdésû, csak egy egy átlag ember, aki nem a 2 perces híradós bevágásokból szeretne tájékozódni.
Nekem is június 12-én volt meg utoljára. Július 6-án pozitívat teszteltem. Te miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Július 12-én teszteltem és negatív. De én azt nem értem, hogy miért van 12-óta pecsételõ vérzésem a mai napig is. Terhességi tüneteim nincsenek.

Tegnap kellett volna megjönnie, de még nem jött meg, miért?

Sziasztok az lenne a problémám, hogy hétfőn(15.én) kellett volna megjönnie de nem jött meg, és amikor barátommal együtt szoktunk lenni mindig oda figyelünk, mindig megállunk közbe megnézni a gumit, hogy rendben van-e minden és mielött elmegy mikor érzi akkor mindig kiveszi és úgy megy el, gumi is van rajta akkoris ugy csináljuk inkább biztonságosabban..és utána mindig felnyomja hogy folyik-e belőle de sose volt semmi szerintetek mi lehet a baj? az is szóba jöhet, hogy fertőzö mandulagyulladásom volt és vagy 1, 1,5 hétig antibiotikumot kellett szednem? és ez miatt késik? előre köszi a válaszokat :))

Legjobb válasz: Könyörgöm járd újra az általános iskolát. Köszönöm.

Könyörgöm járd újra az általános iskolát. Köszönöm.
attól még hogy párnapot késik nem jelenti azt hogy terhes is vagy -.-
Mert késik. Hallgass az elsõre.
Ha tényleg így volt ahogyan leírtad biztos hogy nem vagy terhes. Nekem is volt h késett.. sõt mikor késett 3 napot utána már csak ráparáztam és már csak azért is késett.. mert ugye idegeskedtem. Ne idegeskedj az csak ront a helyzeten. Sok oka lehet annak hogy késik pár napot de 1-2 nap az semmi. Egy hét után kell elkezdeni aggódni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsónak a választ!!:) ))
1 nap semmi. Viszont a para tényleg csak ront a helyzeten! Egy hét múlva elég ha elkezdesz félni, de szerintem nincs miért

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!