Találatok a következő kifejezésre: Miért jött ha két (3 db)

Miért jött meg, ha két teszt is pozitív?

Pár napja csináltam két tesztet is és mind a 2 halványan de pozitív lett,tegnap el?tt pedig megjött!

Legjobb válasz: Szia. Szerintem amilyen hamar tudsz, menj dokihoz! Van akinek megjön, attól függetlenül, hogy terhes. De lehet hogy szedned kell valamit, nehogy elmenjen a babó. Reméljük nem ez történt. Nem akarlak ijesztgetni, de egy szakember jobban tudja ezt mint mi. Ha kevés a mensid és híg, akkor nincs baj. DE akkor is irány a doki!! Szorítok! :-)

Szia. Szerintem amilyen hamar tudsz, menj dokihoz! Van akinek megjön, attól függetlenül, hogy terhes. De lehet hogy szedned kell valamit, nehogy elmenjen a babó. Reméljük nem ez történt. Nem akarlak ijesztgetni, de egy szakember jobban tudja ezt mint mi. Ha kevés a mensid és híg, akkor nincs baj. DE akkor is irány a doki!! Szorítok! :-)
Szia! Ha megjött és pozítiv a teszted nincs olyan hogy korán van a doki mert az nem jó jel ha mensizel és pozitív a teszted!! Minél elõbb orvos!
Én a második válaszoló vagyok! Ezek 99%-os eredményt adnak bár a terhességen kívûl azt hiszem a cystát is kimutatják. Ne csinálj inkább doki az a tuti õ meg mondja hogy mi a helyzet!
Nos, csinálj tesztet holnap után. Ha akkor erõsebb a csík, akkor nincs gond, ugyanis kétnaponta duplázódik a hcg szint. Persze, ha addig nem mégy dokihoz. Más otletem nincs. És remélem nem vérzel sokat. Ha nincsenek benne nagy darabok, az jó jel. Bocsi, hogy ezt ennyire aprólékosan írom, de remélem ez segít. :-) Az elsõ válaszoló voltam.
Irány a doki, minél elõbb!
dokihoz menni sürgõsen
Doki, doki, doki!
A kérdező hozzászólása: Rendben , amint elengednek melóból megyek!köszönöm a válaszokat!Nem érdemes már tesztet csinálni ugye?De kettõ csak nem téved!
A kérdező hozzászólása: szerencsére nincsenek benne darabok csak inkább élénk piros és elég híg!köszönöm a válszokat!

Ha a menstruációm napján csak két csepp vér jelentkezett aztán semmi, az késést jelent? Nem értem, mert ha már elkezdődött időbe, akkor miért nem jött meg rendesen? Már 5 napja semmi.

Legjobb válasz: Általában, ha napra pontosan is, de csak egy-két csepp vér van, az inkább valamilyen hormon problémára utal. Nekem is ez volt- azt hittem, hogy terhes vagyok, de elmentem dokihoz, írt fel closty-t.

Általában, ha napra pontosan is, de csak egy-két csepp vér van, az inkább valamilyen hormon problémára utal. Nekem is ez volt- azt hittem, hogy terhes vagyok, de elmentem dokihoz, írt fel closty-t.
Ha esély van rá, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél egy tesztet. Két csepp vér bármit jelenthet, akár azt is, hogy baba van, csak esetleg késõbb fogant, lehet, hogy csak szimplán késik valamiért, vagy bekavart valami a menzidbe, és az is lehet, hogy baba volt, de mégsem maradt meg, csak nem indult meg a vetélés. Ha 5 napja semmi, akkor terhességet már simán kimutat a teszt!!! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!!
Én terhes voltam, amikor így jártam. Mensi idejében három napig néhány csepp vér, aztán rendesen nem jött meg, nem tudtam mire vélni. De úgy gondoltam megjött, csak most ilyen volt, így vártam. Aztán néhány hét múlva gyanúsan kezdtem érezni magam, orvoshoz mentem, 6 hetes terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Lehetett egy beágyazódásos vérzés is. Tesztelj szerintem ..és írd meg, hogy mi lett az eredménye. Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.
Szia én is így voltam, 14 hét múlva meg már a kisfiamat fogom tartani a kezemben. 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ma megjött, de olyan görcsösen, hogy alig bírtam a lábamon állni.Hát ennyi.Köszi a válaszokat.

Miért nem esik le a hőm ha nem vagyok terhes, és még a menzim sem jött meg? Már lassan két hete késik.

Ma voltam dokinál és nem látott terhességet. Egy hét múlva vissza kell mennem. Ez volt az els? closti kúrám.

Legjobb válasz: A 37.2-es hõ-nek üzenem, hogy tesztelhet, már kimutatja a pozitívat! Jó jel a magas hõ és a késés, szorítok:))

Szerintem ez tutira baba! Nagyon örülök, vigyázz magatokra!!!!!!látod hogy érdemes volt?:) )))) Sok sikert és boldog babavárást kívánok, én ajánlottam neked a tesztelést én neveztelek el 37.2-s hõsnek, most már babás vagy:) )!!!!
A 37.2-es hõ-nek üzenem, hogy tesztelhet, már kimutatja a pozitívat! Jó jel a magas hõ és a késés, szorítok:) )
sziasztok! én vagyok a 37.2 hõs. ma teszteltem, és egy erõs, meg egy hhlvány csíkom van, amit elõször azt hittem bebeszélek, de a férjemre kérdezve ugyanezt látta. szóval egyenlõre még midig nem tudom mi a helyzet, nem is merek remélni, inkább érjen kellemes csalódás.a hõm még mindig változatlan. aranyosak vagytok a válaszokért!!!és a szorításért. nektek is sok siket!
37.2 hõs, én ajánlottam neked a tesztet, és még mindig azt mondom hogy tesztelj. Nagyon bíztató a hõd, fõleg ha ugyanabban az idõben méred, a topiknyitó sajna nem ugyanabban az idõben méri, fél óra eltolás is jelenthez 2-3 fokot. Merj tesztelni 37.2-s, mert így egész végig azon fogsz rágódni hogy vajon terhes vagy-e. Van nekem is pco-s ismerõsöm, sõt ráadásul még a nyálkahártyája is vékony, és épp azon kesergett milyen vizsgálatra megy, és elõtte csinált tesztet mielõtt dokihoz ment, és lám pozitív lett neki, pedig nem is számított rá! Merj tesztelni és írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: 37, 2-õs hõs. Szerintem nyugodtan tesztelj, nem véletlenül van fent a hõd :) Szorítok neked:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat :) Csak akkor mi van ha negatív a teszt és nincs baba és a hõm fent marad? Akkor mitõl van ez? A teszt eredményét megírom, de az majd csak jövõhéten lesz, várok :)
ja, de azért köszi a szorítást!
37.2 hõs vagyok. a baj, hogy nekem félelmeim vannak, mert pcos vagyok és nagyon kevés az esélyem a teherbeesésre. attól tartok ez a késés, az amikor nekem egyébként sem jön meg magától:-(és megjön érzésem van. ti féltetek már tesztelni? mert én igen félek , hogy már mgint csalódok.
szia én is ebben a cipõben vagyok. a hõm 37. 2 és nem megy le. menszi késik, de 4 napja, de még nem mertem tesztelni, mert félek csalódnék.remélem nálad baba van a dolog mögött, mert talán mernék reménykedni én is, bár mindjárt megjön érzésem van:-(
Szerintem, okt. 11-én volt PÉ-ed, és akkor 11+14=25-én esedékes a mensi, tehát 3 napja késik. Várj még pár napot, és tesztelj újra, lehet itt baba!!
Viszont ha tényleg 12-én volt a peteérésed, akkor sajna lecsúsztatok róla, de csodák történhetnek:)
12-én volt a peteérésed a hõgörbe szerint, innen számolj 14 napot, az 26-27. most kellene megjönnie, ha nem jön, futás tesztért, van esélyed rá, a terhességet még a doki se láthatja korai még, tesztelj ma, már ki kell mutatnia, de uh-on még csak 2-3 hét múlva! drukkolok és írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Úgyis tesztelnem kell majd mielõtt visszamegyek jövõhéten. Sajnos nem tudok egy cseppet sem németül, marad a ciklus.hu .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!