Találatok a következő kifejezésre: Miért jó sót (16 db)

Ajánlanátok a SOTE II-öt szülés szempontjából? Miért jó ill. miért nem jó választás?

Legjobb válasz: Ott szültem október 1-jén. Császárom volt, mert nem fordult be a babám, és volt fogadott dokim. Én nagyon meg voltam elégedve mindennel, a nõvérekkel, szülésznõkkel, csecsemõsökkel is minden rendben volt, és nagyon kedvesek voltak. Rosszat nem tudok írni. Az ágy sem volt vészes, sokkal kényelmetlenebbre számítottam. 5 ágyas szobák voltak, a szobatársaim nagyon aranyosak és kedvesek voltak, jól elvoltunk! A császár alatt az anesztes hölgy is egy tündér volt, és a többiek is a mûtõs-pakolós férfiig. Biztos lesz akinek nem jó tapasztalatai voltak, lehet csak jó brigádokat fogtam ki, de jól éreztem magam ahhoz képest hogy már alig vártam hogy haza mehessünk. Te ott fogsz szülni? Vagy gondolkodsz rajta?

Ott szültem október 1-jén. Császárom volt, mert nem fordult be a babám, és volt fogadott dokim. Én nagyon meg voltam elégedve mindennel, a nõvérekkel, szülésznõkkel, csecsemõsökkel is minden rendben volt, és nagyon kedvesek voltak. Rosszat nem tudok írni. Az ágy sem volt vészes, sokkal kényelmetlenebbre számítottam. 5 ágyas szobák voltak, a szobatársaim nagyon aranyosak és kedvesek voltak, jól elvoltunk! A császár alatt az anesztes hölgy is egy tündér volt, és a többiek is a mûtõs-pakolós férfiig. Biztos lesz akinek nem jó tapasztalatai voltak, lehet csak jó brigádokat fogtam ki, de jól éreztem magam ahhoz képest hogy már alig vártam hogy haza mehessünk. Te ott fogsz szülni? Vagy gondolkodsz rajta?
nekem nem volt jó tapasztalatom, nekem is császáro volt, és elõtte feleslegesen hagytak vajúdni. a szülészet az rendben volt, de a csecsemõsök iszonyú bunkók, pihenni semmit nem tudtam, zokogva jöttem el, nem volt tejem, ami amint hazaértünk bedurrant. a másodikat a következõ hónapban szülöm, de az már biztos, hogy nem ott!
Nekem az õrzõs nõvérekkel, és a szülésznõkkel volt problémám. Nem fogadtam, lehet, hogy az volt a baj. Többet nem szülnék ott! Szintén császáros anyuka, aki rengeteg idõt töltött a vajúdóban.
Szia! Az alábbi linken találsz egy kis leírást a kórházról egy doki szemszögébõl, meg képeket is. http://www.timmermann.hu/index.php?m=munkahelyvaltas Szerintem az itteni válaszokból, fõleg, ha nem sok jön, ne következtess. Valaki így, valaki úgy éli meg a bent töltött idõt, nyilván ez alapján válaszol jót, vagy rosszat. Én is ott fogok szülni, a dokim miatt, de nekem kezdettõl nem volt kétséges, hogy milyen lesz. A szülõszoba állítólag nagyon jó, a nõvérek meg..... most mondjuk meg õszintén. Milyenek legyenek a nõvérek a kórházakban, mikor már évek óta ezt csinálját, és ugyanúgy futószalagoznak, mint egy csavargyárban dolgozók.... nincs idejük, nekik is lehet rossz napjuk, és nem várhatja el senki, hogy minden nap mindenkivel mosolygósak és készségesek legyenek, hisz õk is emberek. Szóval én álltalában jót hallottam a nõvérekrõl is, a szülésznõkrõl is. Nekem lesz fogadott szülésznõm, és dokim is. De asszem én elég jól tolerálom az emberek viselkedését, mert velük foglalkoztam, míg dolgoztam.... 34 h km
A kérdező hozzászólása: köszönöm, igen, ott fogok szülni, a dokim miatt választottam a kórházat, de érdekelt, ki mit tapasztalt anyukaként ott. köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: köszi, tényleg jó a link. Ki lesz a dokid és a szülésznõd?

Miért jó a sót frissen őrölni?

Mostanában a f?z?s m?sokokban mindig frissen ?rlik bele az ételbe. Azt értem, hogy a frissen ?rölt borsnak jobb az aromája, de a sódaráló mire jó??

Legjobb válasz: Hogy el tudják nekünk adni a flancos sódarálójukat :P

Hogy el tudják nekünk adni a flancos sódarálójukat :P
hogy az egyszerû ember elbizonytalanodjon, hogy õ már nem is ember, ha nincs sódarálója ... nézem a gyerekfõzõs mûsort, és belegondolok, hány gyerek éhezik ...

Terhesség alatt miért jó, ha a lábfürdőbe tengeri sót teszek?

Valaki tanácsolta, de nem tudom, mi az anatómiája, Miért jó?

Legjobb válasz: Ezt én is olvastam korábban egy újságban.Méregtelenítésre szokták ezt használni,nem csak kizárólag terhesség alatt.

Ezt én is olvastam korábban egy újságban.Méregtelenítésre szokták ezt használni, nem csak kizárólag terhesség alatt.
Az oldott ásványi anyagok a bõrön keresztül is felszívódnak és a tengeri só még a bõrt is ápolja.
WTF? Én egy iylet se láttam, és úgy kérdezed mintha a négerek eloroznák az összes csajt
Úgyis hiányzott már egy kis négerezés így este...
Én eddig csak olyat láttam, h fehér pasik csinálták fel a nõket, és otthagyták õket fehér gyerekekkel, akikre aztán többet rá se néztek....
Hol laksz te Szomáliában?
Én akiket látok fekete pasikkal, azok gyerekszületés után is együtt maradtak :D. Meg egyébként is, nem kéne úgy tenni, mintha a fehér férfiak olyan tökéletesek és becsületesek lennének. Hány kérdés van kiírva csak itt, gyakorin, arról, hogy teherbe estem (védekezés mellett vagy megszakításos védekezéssel vagy úgy, hogy egyikünk sem védekezett, és nem is volt róla szó, hogy vmelyikünk védekezne), a pasim meg elhúzott a fenébe, mert nem akarja???... meg hogy terhes vagyok/2hójapos kicsivel vagyok itthon, a férjem meg megcsalt? Azok is nyilván minden négerek, gondolom -.-. Egyébként meg miért járnak színesbõrûekkel? Egyszerûen az jön be nekik, mert egzotikus meg különleges, ennyi.
mert biztos, hogy minden néger olyan ugye....
Ettõl még nagyon szeretjük.
Nekem ilyen a családban van. Ott is hagyta a srác tényleg.
Inkább a hülye kis p icsák buknak a makikra, normális nõk aligha.
faszomat, nem unod még?
Mivan ??? XD
Az én lányismerõseim mind-mind fehér pasival járnak.
Ugyan már, kinek kell a nigga pasi? :P De azért örülök hogy a többi nõnek a feketék kellenek legalább nekem megmaradnak a helyes fehér pasik :D

A jóban rosszban új főcímdalában Roland miért csak egy sötét kép?

Régen Előd volt ilyen. Nem volt róla részlet csak egy elszürkített kép

Legjobb válasz: Mer' õ a maffia xD

Mer' õ a maffia xD
Igen, most õ a rosszfiú a sorozatban, amúgy nem mindenki szinte máshogy van...
bocsi elírtam, úgy értem, szinte mindenkit máshogy mutatnak a fõcímben

Miért van az, hogy egy nem szép csaj egy jó pasival van együtt, és mégsem a csaj féltékeny? Sőt, még mondja a srácnak, hogy menjen bulizzon meg ilyenek.

Legjobb válasz: Mert a õ ismeri önmagát, és tudja mit tud adni a srácnak, és azt is tudja, hogy a pasi nagyobbat veszit azzal, ha õt elveszti. A pasi s tudja-ezért féltékeny:DD

Mert a õ ismeri önmagát, és tudja mit tud adni a srácnak, és azt is tudja, hogy a pasi nagyobbat veszit azzal, ha õt elveszti. A pasi s tudja-ezért féltékeny:DD
Mert a csaj nem egy önbizalomhiányos, önmagába bizalmatlan, féltékeny, hisztis nõ.
várj most a csaj csúnya a pasi szép tuti hogy a csaj szépnek hiszi magát vannak ilyen barátaim akik olyan rondák mint a szar de jónak hiszi magát mint a szivárvány!
A kérdező hozzászólása: Igen, a csaj nem szép a pasihoz képest.Majdnem úgy festenek együtt, mintha a nõvére lenne, mert idõsebb a csaj.Öltözködésben sem passzolnak.A csaj nagymamásan öltözködik, buliba is úgy megy, mintha zsíros lenne a haja.Nagyon bõ ruhákban.Esküvõn is úgy jelent meg.Mindenki koktélruhában, õ bõ tégla színû nadrágban hozzá hosszú bõ felsõ, a barátja meg öltönyben.
Utállak.
Szerintem az lehet a baj, hogy sok embernek rossz az ítélõképessége...Próbáld meg megkeresni magadban azt ami bánthatja az õ szemüket és javítsd ki magadon. Meglátod sokkal jobb lesz;-)
Biztos a külsõddel van valami. Manapság sok az ilyen felszínes ember (talán még én is... :/ )... Aztán rájönnek, hogy jófej vagy! ;)
A nagyon komoly elõítélet.... sokfajta van, téged ez a fajta súlyt. Tenni legfeljebb annyit tudsz, hogy elrejted ezeket a tulajdonságokat, amik az elõítéletet okozzák.

Miért van ekkora különbség a két processzor között árban, főleg ilyen irányban, ha semmivel sem több, sőt kevesebb a jóval drágább darab. Van valami amit tudni kell még róluk?

http://www.aqua.hu/amd-fx-8-core-fx-8150-dobozos-socket-am3-..

Legjobb válasz: Ha nagyon drámai akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az Intel processzora fényévekkel veri az AMD processzort. Fele annyi áramból könnyedén nagyobb teljesítményt produkál, mint amit az AMD jelenleg elég izzadságszagúan el tud érni. Az Intel pedig úgy gondolja, hogy egy ilyen tudású processzorért ennyi pénzt kér. Az AMD meg azért annyival olcsóbb, hogy ha már teljesítményben nem tud versenytársa lenni az Intelnek, akkor legalább árban legyen az.

Ha nagyon drámai akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az Intel processzora fényévekkel veri az AMD processzort. Fele annyi áramból könnyedén nagyobb teljesítményt produkál, mint amit az AMD jelenleg elég izzadságszagúan el tud érni. Az Intel pedig úgy gondolja, hogy egy ilyen tudású processzorért ennyi pénzt kér. Az AMD meg azért annyival olcsóbb, hogy ha már teljesítményben nem tud versenytársa lenni az Intelnek, akkor legalább árban legyen az.
De, több az i7. Jóval erõsebb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Nagyon vékony a sztaffordom, mármint nem vékony, jo husba van, meg minden, sot meg amugy dagi is, de nem izmos. Miert?

es egy szaffordnak izmosnak kell lennie. Slovakian lakom, en mindeg pedigreevel etettem, kiskoraba, es szep volt dagika, aztan elvesztettem a munkahelyemet, es mar csak tescos kajat evett meg moslekott, ami jott....De sosem volt lfogyva. 1,4 eves és 25kg. Most megint rendeltem neki pedigree vitalt, es avval fogom etetni, de azt mondjak kene valami sport is hozza, csak nemigen jatekos, es biciklin akartam hogy huzzon, de en huzom ot...:( Nemtudom, mit csinalhatnak vele, ami izmosithatja....uszni se nagyon szeret, bemegy a vizbe de csak parszor kihozza az apportot, es annyi. Enni sem akar sokszor, foleg ilyen melegbe, csak 1x eszik egy nap....Mit tehetnek vele, hogy izmos legyen?????? Leci adjatok valami tanacsot......koszike

Legjobb válasz: + ha raksz rá megfeleõ hámot (Julius K9 hámok vagy ilyet: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225165_172996.. ) akkor rácsatolhatsz egy kis ató vagy motorkereket mögé, és húzhatja, vagy különbözõ gallyakat. Esetleg egy erõs fa ágára felköthetsz nem túl magasan a kedvenc játékát, had lógjon rajta kicsit. 1000+1 videó van fent a neten ezekrõl

nem jó a link
Szlovákiában is kell legyen házhoz szállítás. Hiszen nagyon sok szlovák gyártmányú táp is van itt Magyarországban is. Nézz utána a neten.
+ ha raksz rá megfeleõ hámot (Julius K9 hámok vagy ilyet: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225165_172996.. ) akkor rácsatolhatsz egy kis ató vagy motorkereket mögé, és húzhatja, vagy különbözõ gallyakat. Esetleg egy erõs fa ágára felköthetsz nem túl magasan a kedvenc játékát, had lógjon rajta kicsit. 1000+1 videó van fent a neten ezekrõl
adj neki húst amit ti is esztek tepertõt meg rizst kis pörköltel hizni fog nekem a 8 hónapos kutyám 26 kg
A kérdező hozzászólása: melegbe nem futtatam, most vettem neki egy huzo hamot, nem ami a kepen van....huzott mar kereket is, es a plust is szereti, de nemharap ra...volt hogy felakasztottam neki, tobb kutyaval is voltunk, de nem harap ra csak ugrall. 170 cm magasra ugrik, a fejemmel egy szintbe, es szeret ugrallni...Domb vagy hegy itt a kozelbe nemigen van, de a gumi fa huzast csinalta mar.....amugy meg koszi a tanacsokat, sokat segit.....itt nalunk sokan pedigreevel etetik a kutyat, es jo.....en is megvoltam vele elegedve....Nekem az acana, dogchow....nagyon draga, en azt nemengedhetem meg magamnak......
Nem kéne szeméttel etetni, próbáld ki szerintem jelentõs változás lesz..:D
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120713/DSC00319_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/120713/DSC01055_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/120713/DSC01235_www.kepfeltoltes..
1, válts tápot, vagy etess vele házi kosztot (nem maradékot, kutyáknak valót, receptek vannak a neten), esetleg állj rá a BARF etetésre a pedigree ipari hulladék (szó szerint, ezt ne vedd sértésnek) 2, úsztasd, dombon-le fel való futtatás, esetleg felfelé meredekebb hegy /domb oldalban 3, szerezz egy normális hámot és szép lassan elkezdhetetd megtanítani neki a súlyhúzás alapjait, nem bele egybõl a közepébe, mert akkor tönkre vágod a szervezetét, van pár cikk róla a neten, ajánlatos elolvasni és a leírtakat megfogadni
Egy staffi nem lesz magától izmos.. Fõleg nem Pedigree táppal kéne etetni, az az egyik legrosszabb... Dog Chow, Hill's, Acana, meg van még egy csomó jó minõségû kaja. Ne a melegbe futtasd a bicajon, isten ments! Este, vagy kora reggel vidd. Esetleg egy dombos helyen ereszd szabadon, és egy kocsi vagy traktor kereket guríts le, amjd ereszd utána a kutyát. Valami plüssöt is felköthetsz egy peca botra, és azzal körözgetsz neki, magasba emeled, hogy ugrojon érte... Agility.. itt egy videó a pecáról meg a kerékrõl http://indavideo.hu/video/Edzes_20110512
A kérdező hozzászólása: Mas kutyakkal nem jatszik, mert akkor osszeverekszik az apporton, marmint az az ove senki mase....probalom a kepet feltenni ujbol, oszt kiirja, hogy ooooops this page is broken, meg ilyenek, itt probalom mar miota, az elebb sikerul, nemjo linket tettem, most meg nemsikerul....jajjjj......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!