Találatok a következő kifejezésre: Miért jó amway (1 db)

Miért jó az amway?

Legjobb válasz: Az en anyukam benne van az amway-be es szerintem ez nem csak avalmi reklam vagy iulyesmi mert nagyon jok a termekek.Probaltam oket es meg vagyok elegedve!

Az en anyukam benne van az amway-be es szerintem ez nem csak avalmi reklam vagy iulyesmi mert nagyon jok a termekek.Probaltam oket es meg vagyok elegedve!
azért, mert: az emberek nagyrésze meg van keseredve a mai világ viszontagságai miatt, így ha van valami, ami kicsit is jó lehetõségeket kínál, rögtön elkezdenek rajta csámcsogni, és a hibákat keresni benne, és fõleg leginkább úgy, hogy nincs meg a megfelelõ információ birtokában, csak kibõvíti saját kis gondolatmenetével
Nem igazán értem, hogy ha valaki a kérdésre ad választ, miszerint: "Miért jó az Amway?" akkor mért pontozzák nagyon le, amikor teljesen hasznos válaszokat ad, melyekbõl mindegyiket le lehet ellenõrizni...
az amway egy márka, mint a Sony. melyik termékre gondolsz? http://www.amway.hu/
Tari Tünde - Takács Tamara: Az MLM rabszolgái voltunk c. könyvében nagyszerûen leírják, mi a baj az Amway-jel, meg az összes létezõ MLM-mel. Gratulálok azoknak, akik még képesek hinni ezekben a hülyeségekben...
Szerintem ugyanolyan termék, mint a többi a szupermarketek polcain, csak minden mlm-be belépõ kiskereskedõ, aki Amway-t árul, úgy állítja be, mintha hiper-szuperebb lenne, hogy minél többet el tudjon adni belõle.
Nekem abszolúte nem jötek be az Amway termékei, indokolatlanul drágák, és nem igaz, hogy jobbak lennének, mint a boltiak. Saját tapasztalat, lehet velem vitatkozni. Viszont egy barátom tönkrement az üzletben, és hajmeresztõ dolgokat mesélt. Az egész nem más, mint piramisjáték, csak legális, hiszen a pénz áruknak álcázva kering a rendszerben. Õt is behülyítették azzal az ígérettel, hogy milliomos lehet kevés munkával, meg kellett rendelnie árut több százezer forint értékben elõre, amit aztán senki nem vett meg, mert ebben az országban az emberek nem fognak 6000 forintot adni egy 200 forintos nejlonharisnyáért... A barátom még mindig az adósságait nyögi, és ez így lesz még jó ideig, amellett, hogy hülyére dolgozza magát... Emellett pedig a felsõ kör, akik elõször csatlakoztak 20 éve, tényleg milliárdosok, munka nélkül. Szerintem be kéne tiltani az egészet, mert ez minden, csak nem tisztességes.
Bocsánat az offolásért, de én a Brokernettel (pénzügyi tanácsadás, befektetések) kínlódtam másfél évig. Ez is mlm volt, itt is csak a bizonytalanság és a kötelezettségek a biztosak, itt is hitegettek, hogy milyen ûberfasza munka és milyen gazdag leszek, aztán az eredmény: kb félmillió forint kereset másfél év alatt (számlázott, nem az adózott) és kb ugyanennyi benzinköltség. Tehát nullszaldó. Közben megromlott a kapcsolatom sok haverral, fagyos légkör itthon a sok-sok egészestés és eredménytelen távollét miatt. Állandó önmarcangolásra késztetés, mert ugye a rendszer az tökéletes, minden, ami rossz, az csak a mi hibánk lehet. (peersze, hogy a p....ba ne).
Na már az elsõ link..hahah Vértes afféle "dísz-gazdasági szakember" az Amwaynál, akire lehet mutogatni, hogy lám-lám ha a Vértes is a nevét adja ehhez, aki ugye köztudott nagy gazdasági szakember, akkor ez biztosan rendben van gazdaságlogikailag. Az meg se fordul az agymosottak fejében, hogy Vértest esetleg éppen abból a szándékból fizetik meg, hogy ezt a "dísz-gazdasági szakember" státuszt betöltse. Hogy finomabban fogalmazzak: biztosan van az a pénz, amiért Vértes András szereti az Amwayt...
Valószinúleg Vértes András tényleg nagyon szereti azt a pénzt, amit itt kap. Alapító smaragdként elég sokat lehet keresni, de nem kinevezéssel került oda, hanem fölépítette. Az Amway üzlet nem tõle jó vagy rossz, õ csak egy példa volt az általad említett sikertelen p.csre. Egyébként meg vedd észre, hogy nem akar téged senki meggyõzni. Láthatóan részinformációkból vonsz le téves következtetéseket, és csökönyösen ragaszkodsz hozzájuk. Ha meg valamelyik érvvel végképp nem tudsz vitatkozni elõveszed az egyik adu ásznak vélt unalmas sztereotípiád ("tipikus agymosott duma", "tipikus szektás szöveg" stb), esetleg frappánsan elõkapsz egy másikat a képtelen "vádjaid" közül, vagy egyszerûen csak összevissza sértegetni kezded az embereket. Tényleg nem sajnáljuk tõled, hidd így, ahogy hiszed. Kár, hogy nem veszed észre, hogy nem a megfelelõ helyen fejted ki mindezt. Kicsit olyan vagy ezzel, mint aki utálja a Ferencváros, sõt a focit is, mégis rendszeresen kijár Fradi-meccsre a Fradit szidni. Lehet, hogy közben Újpest meg MTK-meccsekre is kijár, hogy azokat is szidja. Eljár templomba hirdetni, hogy minden vallás hazugság, rockkoncertekre kifejteni, hogy mennyire nem egészséges ez a depresszív zene, satöbbi. Erre a tevékenységedre nincs szüksége senkinek. Az emberek nem óvódások. Ismerik az ellenérveket nélküled is, és ami nem kell nekik, azt nem csinálják. A lebeszéléshez nincs szükség marketingre. Nem jó ez sem neked, sem másnak, de szabad országban élünk, megteheted, csak vitatni fogjuk ha egy nyilvános fórumon megpróbálsz félrevezetni embereket, mégha meggyõzõdéssel teszed is. Írj inkább valami pozitívat! Te mivel foglalkozol? Mit tudsz ajánlani az embereknek, ami elõreviszi az életüket? Nem kell, hogy az Amway üzlet legyen, az neked láthatóan nem áll össze. Amiben te látsz perspektívát, arról írj. Akár ide is írhatod. Eddig is offoltál, legalább írsz olyat is, amit szivesen olvas az ember.
ma 15:22 Az összeesküvés elméletekkel hogy állsz?=P
Jahm különben látom, lepontozgattok azért rendesen. Csak akkor azt szeretném tudni, hogy az oké, hogy nekem nem, de mégis kinek hisztek, ha nem annak aki ért hozzá?:) (Pl. linkek stb.)
"de mégis kinek hisztek, ha nem annak aki ért hozzá?:) (Pl. linkek stb.)" Linkeld már be azt néhány 10-100ezer szerencsétlent is akiket lehúztak ezek az emberek...ya bocsánat ilyenek nincsenek, hiszem ezzel mindenki csak nyerhet ugye:-) http://www.nemvagyokluzer.hu/tour-de-luzer
Igen, természetes, hogy aki elcseszi, semmiben nem hibázik. Könnyû mást okolni a saját hibákért. Tényleg, én is kíváncsi vagyok különben arra, hogy milyen egyéb ötletetek van arra, hogy sokat keressetek és ezzel együtt minõségi életet éljetek. Akkor írok legközelebb, ha erre érkezik normális válasz mert ez kb. óvodás szint ahova már lesüllyedtünk:)
Az elõzõ kommenttel egyetértésben még hozzáfûzném: hangsúlyozottan nem mindenki nyerhet a dologgal, de bárki. Nem vagyok biztos benne, hogy sikerült ezt a tényt észben tartanod, mióta valaki legelõször leírta, ezért én most megismételtem.
19.21- sajnállak, hogy ilyen a -felteszem- egész élethez való hozzáállásod!:) Nagyon rossz lehet ilyen szemlélettel leélni egy egész életet! Nézz utána, már neten is olvashatsz TÉNYEKET azokról, amiket nem értesz. De az sem baj, ha nem hagyod megzavarni magad a tényekkel, végülis sokkal izgalmasabb a saját valóságod:) Szép színes!:P
Fáj az igazság ugye... :-) Tudod pont az ilyen MLM-es kis p.csök a "sérültek" azok akik nem tudnak a világban érvényesülni, ezért kapaszkodnak bele a szar-kamu szövegekbe, átláthatatlan ûberfasza gazdagság ígéretekbe. Az érvényesülni tudó okos emberek fényévekre elkerülik az MLM-et, mint a világon mindenhol az egyik legalja "foglalkozást"... :-)
15:22 - és még egyszemélyben sok másik epés hozzászólás szerzõje Nézd, ahhoz hogy kimutasd, hogy mennyire nincs fogalmad az egészrõl nem kellett volna ennyit írnod. Lassan kikristályosodik a módszer, amivel valóban választ adsz a "miért jó az amway?" kérdésre. A hozzád hasonló sérülteknek állandó beszédtémát szolgáltat. Ez tényleg nem rossz, de azért ennél komolyabb elõnyei is vannak. A korábbiakban már leírtuk többen, de most találtál mégegy érvet. Ha meg a víztisztítóval van bajod, akkor ne vedd meg. Te dolgod.
Tényleg, milyen egészséget szolgál az a víztisztító, ami rosszabb vizet eredményez annál, mint amit tisztítani akartak vele? Potom 230 ezerért. Best of e-Spring? Bruhaha
Az amway lételeme a balek. Míg balek van mûködni is fog. Az mlm-ben ugye alap a szerencse. Átlag 1000 mlm-bõl 990 sosem hoz pénzt a szervezõnek, veszít rajta. Mert elindítani egy mlm-et bizony komoly befektetés. Ma már a legbutább balek sem lépne be egy olyan mlm-be, mely nem tud semmit se felmutatni. Legalább néhány színes prospektus kell vidáman pálmafa alatt napozó milliomosokkal. Hogy miért kell minden prospektusba ba..tt sok mosolygós fejet berakni? Engem például már megrémiszt ez a kórós mosolygásmánia, mintha endorfin kup lenne a seggükben a nap 24 órájában...A balek meg elhiszi, hogy ha századmagával üvölt, akkor milliomos lesz. A mosolygó öltönyös üzletember olyan, mint a sajt az egércsapdában. Az átlag mlm-ezõ azt hiszi, hogy a nyereség az ugyanaz, mint az árbevétel. Amikor egy "sikeres" mlm-ezõnek van havi 80 ezer költsége, plusz vesz terméket még 120 ezerért, s a jutaléka 240 ezer, nem azt számolja, hogy 40 ezer a nyeresége, hanme azt, hogy 240 ezer. Mert aki 4x áron vásárol közönséges terméket, az csak balek lehet. Rábeszélnél, hogy szálljak fel arra egy olyan villamosra, ahol ugyan 3x annyiba kerül a jegy, de megéri mert szuper kényelmes, gyors, ingyen büfé van rajta, és ha sok embert meggyõzöl, szálljon fel, még szuper jövedelmed is lesz. Na ehhez képest mikor felszálltam, azt tapasztalom, hogy alig vannak rajta, lassú, büdös, a büfébe ingyen lehet bemenni, de a fogyasztás már igen sokba kerül. Megpróbálkozok még néhány embert megtéveszteni, de rájövök arra, hogy a becsületem többet ér. Ezért ott állok a megállóba és lebeszélek mindenkit a felszállásról. Beszéljünk már végre konkrét termékekrõl.
Aki a youtubeos videót feltette, annak szeretném elmondani, hogy a youtube nem pénzes hirdetõ felület, ahogy a sok száz tv-s hirdetés!!! Valamint az elõtte egy-kettõvel szólónak azt üzenem, hogy a linkelt videó az Amway oldaláról származik. Az lenne meglepõ, ha a saját oldalukon nem lenne róluk szó. De akkor szóljatok, ha a tvben láttok reklámot, mert azt akkor én is megnézem!:D
"Sajnálom, hogy a véleményem csípi a szemedet" Nem a véleményed csípi, hanem az, hogy a propagálásával félrevezetsz másokat. A véleményed a te bajod. "A Te szösszeneted is sokmindent elárul, leginkább azt, hogy egy tipikus agymosott káder vagy, aki még nem lát ki a rózsaszín ködbõl és képtelen valósághûen szemlélni azoknak a dolgoknak az ellenoldalát, amikkel a legutóbbi mítingeken szépen beetették." Gondolod te. Nem ismersz, nem tudhatod. Az idõm nagy részét nem "mítingeken" töltöm. Köszönöm, látom mindkét oldalt, és óriási különbséget látok a kettõ között. Én meghoztam a döntésem, ahogy te is meghoztad a sajátod. A tiédet megalapozatlanabbnak érzem, mert te nem láttad azt, amit én láttam. Te nem voltál ott, ahol Bob andrewstól, Mitch Salatól, Nancy Dornantõl, Hans Nussholdtól, Némethné Irénkétõl, Makai Katától és még sokaktól lehetett tanulni. Ha ott lettél volna, nem írnál ilyen tiszteletlenül errõl az üzletrõl, és a vezetõkrõl. Én látom mindkét oldalt, te vagy az aki csak az egyiket ismeri. A másikról van egy nagyon felületes képed. Néhány ismerõsödet látod, és róluk is csak azt, amit észre akarsz venni. A te döntésed, a te véleményed, úgy gondolod, ahogy akarod. Nem ezzel van baj. A véleményed nem fér be a "Miért jó az Amway?" topikba. Nem kéne óvódásnak nézned az embereket. Ha nem kell nekik ez az üzlet, el tudják dönteni maguktól is. Akiknek meg kell azoktól fogadd el, hogy észrevettek valamit, amit te nem látsz. "Az elmúlt idõkben tudod, hány emberke akarta már megmondani a tutifrankót és hányan próbáltak már magas lórol mindenkit kioktatni, aki "az évezred lehetõségében" csak egy picit is kételkedett? " Elég sok emberrel beszéltem, és sokakat hallottam CD-n, elõadáson, de egy sem volt közöttük, aki a tutifrankót akarta volna megmondani. Viszont rengeteget hallottam, akik nagyon magas lóról próbálták kioktatni az embereket olyan ostoba frázisokkal, hogy ez "agymosás", "szekta", "házalás", "ismerõsök beszervezése" meg még sok egyéb. Sajnálom, hogy neked rossz tapasztalataid voltak, de azt tudnod kell, hogy amit az ismerõseidnél látsz, ahhoz az Amwaynek semmi köze. Független vállalkozók, akik próbálnak valamit jólcsinálni. Ha nem megy, majd fejlõdnek vagy föladják. Az õ utuk, miért zavar ez téged? Hol vannak ezek az illetõk vajon? Miért húztak el, miért nem jönnek ide dicsekedni, hogy "ti még mindig nyomorogtok, én viszont mára már milliomos lettem az üzletembõl..." Te tudod hol vannak, ha fontosak neked, keresd meg õket. Valószinúleg nem vagy túl jó társaság nekik, ezért nincsenek veled. Ha valamelyik felépíti, és netalán ezt elújságolja, valószinúleg nem az általad idézett szöveget fogja mondani. Inkább elnézést kér, hogy nem küzdött eléggé érted, hogy te se maradj ki. Egyébként ha nem nyomorogsz, miért mondanák neked, hogy nyomorogsz? Ha meg ezalatt te fölépítettél valami mást, ahhoz én is meg õk is jó szívvel gratulálunk. Senki sem sajnálja tõled, ha megdolgoztál érte, de ha szapulod a barátaidat azért, mert olyasmivel foglalkoznak, amit te nem tartasz jó ötletnek, akkor ne csodálkozz, ha nem keresik a társaságod. "Van egy sejtésem, miért, de ezt gondolom, Te is pedzegeted - legrosszabb esetben az lehet az ok, hogy annyi bukta halmozódott már fel ezzel a tutibiznisszel kapcsolatban, hogy azóta már az áramot is kikapcsolták az ürgénél..." Ha odáig jutottak, amit nem hiszek, az nem ez a vállalkozás miatt volt. Legfeljebb nem ragadták még meg a lehetõséget, hogy ezzel a vállalkozással vagy bármi mással kimásszanak belõle. Nem tudsz mégegy ilyen üzletet mondani, ahol ennyire alacsonyak lennének a költségek. Az üzlettel kapcsolatos éves (nem havi!) kiadásod 7050 Ft, irodát, raktárat nem kell bérelned. Amíg nincs jövedelmed, vállalkozóit sem kell kiváltanod. Nincsenek alkalmazottjaid. Telefonszámlád egy picit megnöveli ha foglalkozol ezzel az üzlettel, de az sem nagyon megy 10ezer fölé - saját tapasztalat - és annak jó része nem az üzlettel kapcsolatos. Saját képzésedbe fektetsz be, de az is havi 20ezer alatt van, és nem kötelezõ. Az már mindenkinek egyéni döntése, hogy az egyéb kiadásait fogja vissza vagy az üzletbõl termeli ki a költségeket, vagy legrosszabb esetben átmenetileg nem költ a képzésére. "Pedig sokkhelyre próbálnak beférkõzni. Elég ha lemész a helyi fodrászhoz (vagy az asszonyt leküldöd a helyi kozmetikába), egyetlen óra alatt garantáltan felizzik elõtted egy reményekkel teli fénylõ arc." Bocs, de ha van egy olyan vállalkozásod, ahol többek között hajápolási szerek is kaphatóak, töknormális ha ezt felajánlod a fodrászismerõsödnek. Ha meg kozmetikai szereket forgalmazol, akkor a kozmetikusnak, sõt lehet hogy maga a kozmetikus foglalkozik ezzel az üzlettel. Elég rosszmájú részedrõl ezt "beférkõzésnek nevezni". Ezen az alapon minden termék (nem csak ebbõl az üzletbõl), ami kapható bárhol az "beférkõzött" oda. Ha meg nálad negatívum, hogy reményekkel teli "fénylõ arcokat" látsz magad közül, akkor nézegesd a búskomor alkeszeket a kocsmában, vagy a reményvesztett hangulatot a tanári szobában, vagy az egymás háta mögött mindenkit kibeszélõ kollégákat. Én örülök azoknak az embereknek, akik haladnak valamerre. Akkor is, ha nem velem egy irányba. "Nálunk az edzésén odáig fajult a dolog, hogy az egyik agymosott anyuka..." Én meg láttam három kövér és részeg japán embert, de ettõl még nem gondolom, hogy a japánok kövérek és részegek lennének. Meg lennék lepve ha az anyuka a N21-nél, vagy akár DA-nál, Schwartznál, vagy akár más több évtizede mûködõ MLM üzletben olyasmit tanulna, hogy demonstrálnia kell kifelé, hogy jól megy a cége (a dobozokkal megrakott csomagtartó nemis értem, miért ezt mutatná). Nem ismerem az anyukát, nem tudhatom, mi az oka, hogy ezt látod. Lehet, hogy tényleg jól megy neki, meg az is lehet, hogy valami speciális szitu miatt csinálja, mait csinál. Lehet, hogy néhány másik anyukát kiszolgál termékekkel, csak te nem tudsz róla. Ha nem kötekedõen rákérdezel valószinûleg megmondja, de ha a mostani hozzáállásoddal közelíted meg, ne csodálkozz, ha faképnél hagy. Az is lehet, hogy tényleg csak valami látszattevékenységet csinál. Az üzlet jó, de a vele foglalkozó emberek mindenfélék lehetnek. Majd kinövi.
Már megbocsáss, de te voltál az, aki eddig egyetlen épkézláb érvet nem tudott írni. Te ütöd bele az orrodat olyasmibe, amihez közöd nincs. Pont te vagy az, aki a világot leegyszerûsíti jóra és rosszra. Te személyeskedtél és személyeskedsz most is, mert nincs valódi mondanivalód, csak nem bírod azokat az emberket, akik haladnak, amíg te fetrengsz a mocskodban, és próbálod a barátaidat meg a vadidegeneket visszahúzni. Rossz hírem van számodra. Lehet, hogy 1-2 embert sikerül visszahúznod, de ebbõl neked semmi hasznod nem lesz. Az Amway kitalálói valóban nem (voltak) hülyék. Jay-t isten nyugosztalja. Rich 84 évesen túl egy szívátültetésen is jó egészségnek örvend. Kitaláltak és megvalósítottak egy olyan üzleti modellt, ami lehetõséget biztosít tõkével nem rendelkezõ embereknek is sikeres vállalkozás kiépítésére. Azóta sokszázezer ember élt is ezzel a lehetõséggel vagy más MLM-ekben ennek gyenge vagy kevésbé gyenge koppintásaival világszerte. Olyanok is vannak, akiknek nem sikerült; olyanok is, akik most próbálkoznak vele; meg olyanok is, akik inkább nemet mondanak rá. Így van ez minden normális dologgal a világban. Baj azokkal a szerencsétlen sérültekkel van, akik ugyan nem foglalkoznak vele, de azt hiszik mindent tudnak róla, és vélt tudásukkal butítják a környezetüket. Én például utálom a horgászatot minden szempontból. Ha valaki arra kiváncsi, hogy én miért utálom, szivesen elmondom neki (nem ebben a topikban). Megdönthetetlen érveim vannak ellene, amiket ha akarnám az idõk végezetéig tudnám szajkózni, de minek. Ha viszont valaki azt akarja megtudni tõlem, hogy jó-e horgászni, olyanokhoz küldöm, akik értenek hozzá és szeretik. Kérjen tõlük információt, és döntsön az meg a saját értékrendje alapján. Eszembe sem jutna mondjuk egy "miért jó a horgászat?" kérdés topikjába elkezdeni írogatni, hogy miért utálom. Nem az én véleményemre voltak kiváncsiak. Az asztalos szakmáról, a techno zenérõl vay a tetoválásról szóló topikokhoz sem írok semmit, mert nem értek hozzájuk. Neked is ennyi lenne a feladatod. Keresd meg amit te csinálsz szivesen, legyél jó abban, és ezen az oldalon válaszolj azokra a kérdésekre, amik arról a szakmáról, hobbiról, sportról szólnak. Ha nincs neked ilyen, ne az Amwayt hibáztasd. Ha van, mit keresel még itt? Én biztosan nem megyek oda destruktívan fikázni.
Akkor miért jössz ide dühöngeni? (A szmájlikkal semmit nem leplezel) Ismételten felhívom a figyelmed a topik címére. Az Amwaynél nincs kötelezõ vásárlás. A 9%-os nem vásárol fél áron (de a 21%-os sem), csak elég jó kedvezménnyel. Nincs olyan szabály, hogy aki egyszer visszaesik százalékos szintet, arra nem néznek fel. Sõt minden nagy vezetõ sztorijában van rengeteg visszaesés, ugyanis a hibákból lehet a legtöbbet tanulni. A 100%-os termékhasználat (mindent a saját áruházadból veszel meg, ami kapható) nem jelent automatikusan 3%-ot (a költekezési szokásaidtól függ), és normális esetben ezen nem buksz, hanem megtakarítasz pénzt. stb. A tárgyi tévedéseid is mutatják, hogy olyasmirõl hõbörgöd a véleményed, amirõl halvány lila dunsztod nincs. Ez csak a kisebb baj veled. Az alacsony érzelmi intelligenciád miatt nem bírod elviselni, hogy vadidegen marketing szakemberek, és médiumokat birtokló cégek tulajdonosai helyett olyan emberek keresik a pénz egy részét a vásárlásaid után, akik érdekeltek abban, hogy te is minél több pénzt keress. Kínodban másokon nevetsz, mert tudod, hogy ha a tükörbe kéne nézned, sírva fakadnál. Naív ösztönlénynek nevezel embereket, akik hoztak egy tudatos döntést többek között a vásárlási szokásaik irányításáról, te meg továbbra is szopod be lemming módjára a különbözõ multik marketingszakembereinek trükkjeit, tologatod a kocsit hétvégén a TESCÓ-ban, nézed a fejtrágyázást a TV-ben, blikket olvasol és a meccsre jársz a személyiséged fejleszteni. Tipikus esete vagy annak az embernek, aki azért él a földön, hogy széndioxidot termeljen a növényeknek, de legalább másokat ne bíztass erre. Az ismerõsödnek meg sok sikert az üzlete építéséhez. Biztos nem csinált mindent tökéletesen, ahogy én sem, meg senki más, de mi legalább dolgozunk a céljainkért, és segítünk másokat a céljai elérésében. Neked nem kívánok sok sikert a romboláshoz. Remélem, sok embert megerõsítesz azzal, hogy nem sikerül visszahúznod.
Amúgy bírom azt az embert, aki kiírhatta ezt a kérdést! :D mekkorákat nevethet rajtunk! :D
Még mindig ezen a szaron pörögtök? Kit érdekel az emvéj:D Aki ezzel bizniszel, annak sok sikert...
Sziasztok! - Nagyon ajánlom a következõ oldalt a VILÁGOSSÁG érdekében azoknak akik pro, és azoknak is akik kontra.De fõleg a Kiyosaki videókat meg a "Network Marketing Maraton" címû 9 videót és utánna majd még beszélgetünk, ok? Szerintem a saját "szemüvegeink"(elõitéleteink, hitrendszerünk)áldozatai vagyunk és még nem is vesszük tudomásul, ez nagyon szomorú mert sok jó dologról lemarad az ember amiatt hogy nem néz utánna a tényeknek. Ime a link : http://oltyana.mlap.hu/#/html/19290291/render/halozatepites
"És ez a szuper jövõkép bejött már valakinek is" ..hát hogyne, ha tudsz elég balekot beszervezni neked is sikerülhet(egy darabig).. :-)
tegnap 23:52-as remek kérdés. Ha nem csupán kötözködésnek szántad, hanem tényleg érdekel, akkor ott a helyed május 13-án vasárnap a Jégpalotában. http://www.icecenter.hu/ Ott annyi ilyen embert láthatsz, amennyit csak szeretnél.
És ez a szuper jövõkép bejött már valakinek is, vagy ez már évek óta csak álom?
Mosott vagy nem mosott, de a szomszédasszonyodnak legalább van.
Jesszus! Ez a sok agymosott!!! Tegnap keresett meg a szomszédom, h csatlakozzak stb... gondoltam utánanézek a neten. A sok Amway-es SZÓ SZERINT azt szajkózza, amit a szomszédasszonyom is. Ezt a szöveget kötelezõ betanulni?! Ja ilyen agymosó cd-ket is kaptam tõle! Õ már teljesen meghibbant! Szánalmasak vagytok!
Kényelmesen, jó termékeket vásárolok, jó áron. Plusz, egy jó jövõképet ad.
"ne feledjétek, ezek világszinten elismert szakemberek." ...hát persze, szakemberek a balekfogásban... Õ is egy szakember :-) http://www.youtube.com/watch?v=Fob-Hb4fLHg
Csilli-villi csomagolás? :D na, hát ha valaminek, akkor az Amway-nél forgalmazott termékeknek elég visszafogott és ízléses csomagolásuk van. Fõleg az Artistry-s dolgok szerintem nagyon stílusosak. Nekem jobban tetszik mint a Hannah Montana-s :D (na jó, ez nem egy lapra tartozik...)
Az Amway-ben olyanok járnak jól, akik beszerveznek embereket maguk alá, akik megveszik a termékeket. Azok, akik veszik a terméket termelik a lóvét az ügynököknek. Ugyan olyan ez is, mint a Zepter féle balekfogó hálózat. A termékek amúgy középkategóriás minõségek, de a csilivili csomagolás és pszichológiai árképzés (ami rohadt drága az biztos jó is) miatt megveszi a sok balek.
Nem, nem muszáj. Az Amway a lehetõséget adja, a hátteret adja, és ha eredményes vagy, a pénzt kifizeti. Ne sértsd meg az Amway üzleti irányelveket, és azontúl a te dolgod, hogy mit kezdesz az üzleteddel.
De ezeket a termékeket muszály reklámozzni ismerõseimnek? annyi nem elég ha csak mondom, hogy vásárolj itt?
Attila! Te itt? :D Milyen kicsi a világ! :)
Ime néhány ízelítõ : http://www.youtube.com/watch?v=IcqhCbrI45Y&feature=player_em.. http://www.youtube.com/watch?v=TMLzg4CSzoE&feature=player_em.. Kiyosaki: http://www.youtube.com/watch?v=Ie7PjgDW8Fo&feature=player_em.. http://www.youtube.com/watch?v=0_cQLiS914g&feature=player_em.. ne feledjétek, ezek világszinten elismert szakemberek. Vigyázz kire hallgatsz kedves kérdezõ! A véleményem az hogy ha hiszel benne, IGAZAD LESSZ , és számtalan bizonyítékot fogsz találni arra hogy ez egy mûködõ rendszer és több értelmes meg hasznos dolog van benne ami a felszínen elõszõr látszik, ha pedig nem hiszel benne megint IGAZAD LESSZ a végén mert elég "bizonyítékot" találsz (lásd az ilyen hasonló fórumokat). A különbség egyedül a végeredményben mutatkozik meg , és az szerintem nem mindegy, vagy igen? Végûl pedig az a tanácsom hogy ha szeretnéd az álmaidat, céljaidat elérni és ezt a szakmát, rendszert(ami nem más mint egy profi személyi franchise)választod mint eszközt, fordúlj azokhoz a profikhoz akik ebben sikereket értek el hiszen csak õk tudnak ebben objektíven segíteni. idézet : " Ha a változás szelei fújnak, egyesek falakat épitenek maguk körûl, mások meg vitorlákat húznak fõl". További szép napot kedves barátaim!
Semmiért.
Minél mérgesebb valaki, annál kevesebben hisznek neki.. :-) Kifaggattam azt az ismerõsömet, akitõl a termékforgalmazói ár feléért vásárolhatunk az Amway-termékeket. Nos, õ jelenleg 9 százalékos, méghozzá negyedik hónapja. Gyakorlatilag nem keres semmit, mert az egyik beszervezettje csinál meg ebbõl 6 százalékot, így alig van jutalékkülönbség kettõjük között. Napi nyolc óra munka után dolgozik, azaz marketing-terveket tart, elõadásokra és konzultációkra jár, "pozitív könyveket" olvas, és mivel kulcsembernek tartja magát, és a szponzorai is annak ismerik el, ez kvázi erkölcsi kötelessége, nem lazíthat. A kulcsembernek a 100 százalékos termékhasználat is feladata, ami állítólag majdnem önmagában elég a 3 százalékos teljesítményhez. Nos, mivel a srácba azt szuggerálták bele, hogy az elért százalékos szintrõl nem eshet vissza, hiszen akkor már nem példaképként néznének rá az õt másoló munkatársai, neki minden alkalommal annyi személyes pontrétéket kell produkálnia, amivel megvan a 9 százalék, illetve amit példaként mutogathat munkatársainak. Ez pedig nem kevés. Gyakorlatilag ráment az egész pénztartaléka, a fürdõszobája teli van eladatlan termékekkel, egy éve nem volt se moziban, se színházban, se meccsen, mert nincs rá se ideje, se ereje. Szegény srác olyan, mint egy hipnózisban lelkendezõ csõdtömeg....
Neked nagyon súlyos személyiségzavarod lehet. A válaszodból az jön ki, mintha én vagy valamelyik korábbi hozzászóló "be akarna téged szevezni" az Amwaybe. Ráadásul ezt csak úgy tudnád megakadályozni, ha most mindenkit kidumálsz belõle. Abszolûte nincs ilyen szándékunk. Az üzletet nem internetes fórumokon építjük, és nem mindenkivel akarunk együtt dolgozni, hanem azokkal, akik szintén akarják. Köszönjük szépen, vannak és lesznek még elegen. Ha megnézed a hozzászólások stílusát elvakult egyedül te vagy, ráadásul érthetetlenül. A topik arról szól, hogy "miért jó az Amway". Ha egy ilyen topikba leírod, hogy miért rossz szerinted, ne csodálkozz, hogy megkérik, támasszad alá az általad mondottakat. A "hidd el nyugodtan" nem elégséges érv. Nem hiszem el. Bizonyítsd be, ha már feltétlenül le akarod beszélni az embereket. Baromi kiváncsi vagyok, hogy tudsz hasonló termékekhez negyedáron hozzájutni. Ha gondolod, kezdheted a mosogatószer koncentrátummal. Az Amway-es termék a Dish Drops. 1 literes kiszerelésben árusítják, 8:1 arányban higítandó koncentrátum, azaz 9 liter mosogatószer. Ára 1500 Ft. add hozzá nyugodtan a 300Ft-os adagolóflkont is, amit ugyan nem csak ehhez a 9 literhez használhatsz. A 10%-os árengedménytõl, ami a kezdõcsomagra van, tekintsünk el. Így is 200 Ft-ra jön ki egy liter, a szokásos fél literes kiszerelés meg 100 Ft-ra. Írhatod a 25 Ft-os mosogatószer nevét (vagy a megfelelõ koncentrátumot), amit a Tescoban találtál, mint legdrágább termék. Ha akarod válassz másikat. Egyet találj közöttük, amelyik a legdrágább konkurenciájánál 4-szer drágább! Ismétlem, nekem tökmindegy, hogy te mit veszel, csak a valótlan állításod nem hagyjuk szónélkül.
Már megbocsáás, de nem én állítottam, hogy 10.000-bõl ki tudom hozni ezeket. Ha meg akarod mutatni, hogy nem csak a szád nagy, akkor itt a lehetõség. Jöhetsz a listával. Enélkül csak üres duma, amit írsz. A linked egyébként nem mûködik.
Menj el szépen tesco/auchan/stb aruházba és keresd a polcokon!!!! Számold össze és jééé rájössz. Vagy hyperarak.hu
Ez megint az elõre kitalált marketing duma volt, több amwayes megekeresett, érdekes mind ezeket a storykat adják elõ. Nem utálom amúgy a fõnököm, nagyon is jól keresek, és idõmet is be tudom osztani, számlákkal sincs bajom , de köszi h aggódsz. És én fizetek adót, meg minden a fizum után! Te igen? De azt nem mondtam h szar termékek az amway esek. Azt mondom h durván túlárazott mind, Már meséltem itt h ismim 40 vagy 50ezres vmi kezdõcsomagjának minden alternatívját megvettük 10ezer alatt! Mindent, a koncentrátum mosogatószetrtõl kezdve mindent! ÉS mindenbõl a boltban található legdrágább terméket kerestük direkt! És negyed annyiból kijött. Örülök h sok balekot ismersz, aki rendel tõled. Kapcsold össze a gyártót a vevõvel hiszen így olcsó neki:D
Tisztelt elõttem szóló! Tudod mit?Teljesen mindegy, hogy mit gondolsz, a lényeg, hogy én azzal keresem a kenyeremet, ami nekem tetszik.Én még minden fontos eseményen ott tudtam lenni, ahol szerepeltek a gyerekeim, mivel én osztom be az idõmet.Én mióta építem a vállalkozásomat, még nem mondtam a gyerekemnek, hogy "légyszíves azt most tedd vissza, mert nem tudom megvenni Neked" Aztán hetente min. 3x étteremben eszünk.Nem okoz gondot, ha túrázni, esetleg nyaralni van kedvünk.És ezt úgy, hogy kereskedem termékekkel.Egyébként, ha olyan rosszak lennének a termékek, akkor miért adok el én magam havi szinten 140000 Ft értékben belõlük?Teszem hozzá úgy, hogy nagy részt hívnak a vevõim, hogy mi kellene éppen nekik? De tudod mit, legyen igazad, jobb lenne ha ülnék egy asztalnál, a fõnököm gyûlölném, és alig várnám, hogy 10.-én megkapjam a fizetésemet, és gondolkozhassak, hogy a számlákat fizessem belõlük, vagy etessem a családot...
Sziasztok! Én sikeresen építem a saját vállalkozásomat az Amway-ben.Nekem is voltak kétségeim, kezdetben, hogy miként fog ez mûködni.Sõt, gondot okozott elsõ körben, hogy embereket meghívjak marketingre.De látván a sikereimet, azt mondtam, hogy ez nem arról szól, hogy kihasználjak bárkit is.Hanem egy lehetõséget adjak a kezébe, hogy ne egy gyárban 12 órában, és 3 mûszakban kelljen éhbérért robotolnia, mindezt úgy, hogy felnõnek a gyerekei, és lemaradt a legfontosabb pillanataikról.Hanem a ha elér egy szintet az Amway.-nél, nevetve mondhasson búcsút a munkahelyén a házsártos fõnökének.Én azt mondom, hogy ez egy nagyon jó lehetõség arra, hogy kilépjünk a mókuskerékbõl, és magunk határozhassuk meg, hogy mikor, mennyit, és milyen tempóban szeretnénk dolgozni.Evidens, hogy aki több idõt, energiát fektet bele, õ gyorsabban fog sikereket elérni.DE megközelítõleg sem kell ezzel annyit dolgozni, mint mondjuk egy gyárban.És igaz, senki nem mondja azt, hogy "peeersze, lépj csak be az Amway-be, és holnap százezreket fogunk a számládra utalni"természetesen itt is dolgozni kell a pénzért.Elsõ körben használd a termékeket, mert ettõl leszel hiteles mikor ajánlod másoknak.Nem hiszem, hogy eltudnál adni bármit is, amit még nem próbáltál ki.Ami a termékek árát illeti, persze, hogy drágábbak, mint egy boltban kapható termék.De mivel ezek koncentrátumok, a felhigított mennyiség visszaosztott árát össze lehet hasonlítani a boltban kapható áruéval.Mondok egy példát, ott a Dish Drops mosogató, 1 L-es, és 1950 Ft-ba kerül, ez 9-szeresére higítható. 1950/9=216, 6!!!És mivel a mosogatószereket általában fél literes flakonokban árulják, én ezt elosztom még kettõvel:108 Ft!!!Szóval kérem azok jelentkezését, akik fél liter minõségi mosogatót 108 Ft-ért tudnak venni.Ez az ár abból adódhat, hogy nem kell 18 fél literes flakont elõállítani, nem kell 18 flakont ide-oda szállítani, nem kell ezeket raktározni...stb... Óóóó, és még egy fontos dolog, amit nagyon gyakran vágnak a fejemhet:"Én nem veszek rész piramis játékokban" Szerkezetében, persze olyan a rendszer, hogy van alsó, illetve felsõ vonalunk.DE itt nem az kapja a nagy pénzt, aki Krisztus elõtt 500-ban lépett be a rendszerbe.Az Amway pont fordítva mûködik, mindig alulról kezdi a kifizetést.Szóval itt az keres, aki dolgozik.21%-ot így is-úgy is szétoszt a cég az õket reklámozók között.És ha Te többet dolgoztál, mint a felsõ vonalad, akkor Te kapod a több pénzt. Én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert rettentõ klassz a felsõ vonalam, és alsó vonalam van, nem csak üzleti ügyekben, hanem azon túl is számíthatunk egymásra.Ja, és általában az a kifogása az embereknek, hogy "ááááá, Nekem erre nincs idõm" Erre csak azt mondom, hogy Nekem van 3 kicsi gyerekem, egy van egy munkahelyem , és egy kamionos férjem, aki soha nincs itthon.DE mégis megoldom, hogy tudjak annyit foglalkozni a saját vállalkozásommal, hogy az sikeres legyen.
én azért szeretem mert természetes anyagokból van, és egyiksem állatkisérletes. mert szinte az összes reklámban látott terméket állatokkal kisérleteznek.:) szerintem ez a legundorítóbb dolog a világon. meg a nõvéremnek bõrbetegsége van és ha másik mosóporral mos akkor kijön neki.:S én imádom.az összes nagyon jó. :)
Én nem foglalkoznék a dolog MLM részével, nem értek hozzá plusz nem szimpatikus:) De a termékeik szuperjók. Én azóta se találok hasonló sampont, balzsamot stb. A legdrágább márkák sem tudják nálam ezt a színvonalat utolérni. Ugyanakkor állati drágának tartom õket, ahhoz képest, hogy még így is "olcsók". Bevallom, minden terméküket ajándékba kaptam egy rokontól, magamtól képtelen volnék kifizetni ennyit egy-egy termékért. Volna rá pénz, csak irdatlanul soknak tûnik.
Haverom pár éve belépett amwaybe, vett kezdõcsomagot 40ezerért, majd ami volt a csomagban felírkáltuk, elmentünk tescoba és minden termékhez a tescoban található legdrágább (márkás) terméket hasonlítottuk(NEM a legolcsóbbat, hanem márkás, jó minõségû legdrágább terméket) Szerintetek mennyi lett a végösszeg? 8000Ft Na, magyarázza meg valaki hogy lehet annyival de annyival szuperebb az amway-es, h 40000 be kerül 8000nyi árú... Megkérdeztük: Az õ mosogatószerük koncentrátum, azért jobb, mondom hahó, mi is azt kerestünk tescoban... ÁTVERÉS
Az MLM egy értékesítési forma. Manapság mindenki él vele, mert motiválóbb, mint az "ajánld 2 barátodnak és biztosan postázunk Neked egy hûtõmágnest és nyerhetsz egy luxus hétvégét valahol". Az MLM rendszerére épít egy csomó piramisjáték, ez igaz. Csakhogy az illegális, mert nincs termék mögötte. És hogy miért korrekt az Amway és mi különbözteti meg a pilótajátéktól, vagy többi MLM rendszertõl? - a termékek leellenõrizhetõk, OÉTI, MSZ, stb engedélyek rajta vannak, legális úton érkezik. - belépés párezer forint és ha nem kérsz oktatási segítséget, elég, ha csak vásárolsz, de még így is ajánlhatod a termékeket és csatlakozhatnak hozzád további fogyasztók, még ha nem is akarsz gyorsan hálózatot építeni. Ez olyan, mint amikor anno Metro kártyáért könyörögtél a szomszédtól. - belépés pénzbefizetést jelent, de az nem számít forgalomnak, tehát az nem kerül visszaosztásra (tehát nem pilótajáték, mert nem fejpénz a lényeg) - csak a termékek vásárlása számít forgalomnak, egyes kiegészítõ termékek, ill. oktatási anyagok, brosúrák vásárlása nem minõsül termékforgalomnak, csak a kézzel fogadható termékek (tehát nem pilótajáték, mert tényleg termékek forgalma után fizet). - nincs kötelezõ vásárlás (más MLM rendszereknél van kötelezõ vásárlás, akár 260.000, -Ft értékben a csatlakozáskor. Enélkül nem lehetsz hálózatépítõ, de be sem léphetsz. Ezzel biztosítják, hogy új tag után biztosan bazi nagy forgalom legyen. Hangsúlyozom, ilyen az Amway-nél nincs). - A termékvisszaváltás mûködik, próbáltam, gond nélkül visszakaptam a pénzem, amikor úgy alakult. Tényleg nem sikerülhet mindenkinek és tényleg szükség van orvosokra, kutatókra, stb. De amíg folyamatosan felnõnek emberek, addig egy piac nem telítõdik meg.
Hogy miért jó, csak akkor tudod meg, ha tag vagy és használod a termékeket; már olvashattad hogy környezetbarát, 100%-ban lebomló, ENSZ díjas termékekrõl van szó; 90-180 nap megelégedettségi pénzvisszafizetési garanciával. Ez garancia a minõségre; az árakról meggyõzõdhetsz ha e-mailben kérsz tõlem egy azonosítót - ezek az eladási árak, a rendszer tagjai 30-35%-kal olcsóbban jutnak hozzá; és persze minden termék 6-8-10-szeres töménységû. (a 3 kg-os mosópor pl 24 kg-nak felel meg; kb 8 éve ezeket használom, nekem beváltak).
Én személy szerint nem szeretek szupermarketekben a bevásárlókocsikkal "talicskázni". Az Amway megoldotta ezt a problémát, mert otthonról pizsomában és teával tudok vásárolni és két napon belül házhoz szálítja a minõségi termékeket és 90 napos pénzvisszafizetési garanciát is válal (még soha nem vettem igénybe). A termékek környezetbarátak ami szerintem a nagyon fontos. Véleményem szerint ésszerûbb itt megvásárolni a termékeket, mert az elõbbi elõnyök mellett még keresni is lehet az vele.
Nekem mosószereim voltak Amweyesek, egy Cif jobb náluk, meg 2 mappám volt ami használhatatlan volt mind a 2.Lehet véletlen.
az emvéjjesek nem tukmálnak eredetileg... aki tukmál, az félreértette az egész rendszert, az ilyenek járatják le a rendszert, ami meg szerintem borzasztó... de az ilyenek elõbb-utóbb ugyis kiszóródnak, csak azok fognak ebbõl pénzt keresni, akik tisztességesen ûzik , nem pedig tukmálják viszont az emvéjjt ne haonlítsuk össze az összes többi gyökér mlm-mel mert nincs közük egymáshoz, csak koppintják az emvéjt, de nem megy nekik
Vitába szállnék azzal, aki szerint a termékajánlgatás ugyanolyan, mint egy jó filmrõl mesélni, amit épp most láttam. Van egy ismerõsöm, aki a Lyoness-be toboroz embereket. Amióta ezt csinálja, egyszerûen másról nem is lehet vele beszélni. Teljesen egyenesen megmondtam neki, hogy én belépni belépek, de annak a cégnek a mûködését én aligha tudom igénybe venni, mert mások a szokásaim. (Nem akarok offolni, jobban belemenni). Ennek ellenére hónapokig üldözött, hogy menjek késõeste elõadásokra meg ilyenek. Elfordultam tõle, mert annyira megszállott lett, hogy ezen kívül semmi beszédtéma. Az emberek, köztük én is, úgy gondolkodnak, hogy: elfogyott a tusfürdõm (mosóporom, harisnya, vagy bármi) utánanézek, hogy ár/teljesítmény arányban hogy találom meg az optimálisat. Ezzel szemben ezek az mlm-es "üzletemberek", akik a magánszférában mocorognak: nem érdekli õket, hogy szükséged van-e, nem érdekli õket, hogy csak sörözni mész, vagy grillezni a kertipartin, õk üzletelni akarnak és még a kötõszavaikat is ennek rendelik alá a beszélgetésükben. Én a magam részérõl minden nemû KÉRETLEN megkeresést elutasítok, mert ez a módszer az elveimmel ellenkezik. A kérdésre viccesen az lenne a válaszom: "Miért? Jó az amway?" Szerintem annak jó, akinek van "gyomra" a tukmáláshoz, nem érdekli, hogy az embereket ez taszítja, és még szerencsés módon sok vevõje is van.
Ha tudnád hányan akartak ilyenbe beszervezni. (csak nekem jobb a Parlamentben dolgozni :P )Sokan belekezdtek körülöttem, de egyiknek se jött össze. ( Ha neked igen, akkor gratula. Nincs személyiségzavarom, de köszi. Amúgy hogyan is adóztok az amwayes kifizetések /jutalékokból? Nem kötekedésbõl kérdezem.
Te még mindig a beszervezés - nem beszervezés kérdésérõl beszélsz. Pedig a helyzet továbbra is az, hogy ilyen szándékunk nincs. A kérdés, amit igazolnod kéne, hogy cca. negyedáron kihozod az AMWAY termékekkel közelítõleg azonos értékû termékeket a TESCO-ból. Nem fog menni. Ha nagyon szigorúan vesszük, még azonos áron sem, de ez nagyban függ attól, hogy melyik termékkört nézed. Van, ahol nehezen megfogható a minõségbeli különbség vagy olyan, ahol a koncentrátum mértékét nem tudod jól meghatározni. Adózni úgy adózunk, mint minden más vállalkozó. A forgalom után kapott jutalékot az Amway átutalja ÁFÁ-stul, és a számlát is elkészíti helyettünk. A külsõs vásárlókank meg ÁFÁ-s számlát adunk. Ez a cég vagy egyéni vállakozás bevétele. Innen a könyvelõ dolga. Akinek még nincs vállakozása, annak jövedelme sincs, nem adózik belõle. Az Amway neki fogyasztói kedvezményt ad, amit a késõbbi vásárlásainál felhasználhat: vásárlásainak legfeljebb 50%-át fedezheti belõle.
Ez a "ti nem értitek a lényeget" aranyos volt. :) Ha most úgy érzed, érted a lényeget, akkor nagy baj van. Tõlts el (még) pár évet az üzletben, és gondolj vissza utána arra, mit most gondolsz róla. Az akkori tudásodhoz képest most nem érted a "lényeget". A lényeg ugyanis mindig más, annál sokkal összetettebb ez a vállalkozás, hogy le lehessen írni, a lényegét. Amit írtál, az igaz. Remekül megmutattad, hogy az MLM-et nem túl bölcs piramisnak nevezni. Rá is klikkeltem a zöld kézre, de hallgassd meg Irénkét, Bob Andrewst, Mitch Salát, Nancy Dornent, stb. Akkor is azt fogod érezni, hogy ez a lényeg?
http://www.youtube.com/watch?v=73DlgZ20NEc&feature=fvw Állitólag az Amway nem költ reklámra ugye , jobb oldalt a listában van még vagy 20 reklám film :-) BöFF. _)
A reklámozással kapcsolatban pedig: te úgy gondolod, hogy ez az üzletág abból él, hogy rábeszéli a termékeket és a hálózatépítést az emberekre. Ehhez képest az Amway egyrészt nem költ különféle butító és idegesítõ reklámokra, amit a TV-ben kell elviselned - és mellesleg a termék megvételével azt is kifizeted, mert nincs rá szüksége, ugyanis a tapasztalt vásárlókör megteszi ezt helyettük - ez a bizonyíték, hogy a termékek jók. Másrészt a többi terméknek az összetevõirõl vagy az elkészítési eljárásáról ugyanannyira keveset tudhatunk, mint ennél az esetnél - sõt, kevesebbet, mert itt garantált pl az, hogy nem kísérleteznek állatokkal. Ha valaki nem hiszi el, hogy mûködik, annak természetesen nem is fog. Ezen kívül senkinek sem kötelezõ elfogadnia vagy belépnie ebbe a dologba, az üzlet remekül mûködik Veled vagy nélküled. :) Ha nem így lenne, nem valószínû, hogy ilyen széles körben elterjedt lenne világszerte, illetve az sem, hogy ilyen sok éven át jól mûködhetne. És még egy valami: aki nem akart belépni, mégis belekerült, az a saját "hibája", mivel nem tud nemet mondani valamire, amirõl úgy érzi, nincs szüksége rá. Vajon miért is vesszük tömkelegével a sok sok reklámozott, kirakatokban csábítóan felkínált termékeket, amirõl elhitetik velünk, hogy frenetikusak?... pontosan ezért :)
Még valamit szeretnék írni: Nem a hálózatépítés a butítás, hanem szerintem inkább azok a hatások, ami miatt valaki ilyen primitíven fogalmaz olyan dolgokról, amibe nincs teljes belelátása... elnézést, ha keményen fogalmaztam...
Az elõzõvel abszolút mértékben egyetértve egyvalamit szeretnék hozzátenni: egy terméknek (legyen az bármilyen márka) az alapanya költsége kb. annak az árnak a 10 vagy 20%-a, amit te kifizetsz érte. Ha egy 250 ml-es tusfürdõt megveszel 500 Ft-ért, annak az elõállítási költsége igen csekély - ennek 2 oka lehet: 1. nagy %-a víz a terméknek 2. eleve maga az elõállítási technológia értéktelen Én a magam részérõl nem vásárolnék VIZET......
Sziasztok! Hogy miért jó az amway? Tán' nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy ez is egy profitorientált cég.Magyarul, nem fognak Neked csak azért fizetni, mert szép a mosolyod.Mondok még egy izgalmas dolgot, a Tesco mögötti földeken nincsenek Ariel, Pur, Domestos, Signal, Jar, Lenor... fák , amirõl a "Tesco gazdaságos"munkatársak szüretelhetnék a mosóport, öblítõt fogkrémet...és azon frissében vihetnék is a polcokra.Most figyelj, mert lerántom a leplet!!! ;)Ha bármit megveszel a" gazdaságoséknál"100 egységért, azt valaki legyártotta haszonnal együtt 40 egységért.Jön rá 30 egység, mert 1-2kézen csak keresztül kell mennie annak az árúnak (kisker-nagyker).És 30 egység azért kerül rá, mert reklámozták Neked azt a terméket a tv-ben, rádióban, újságban, hogy "nála jobbat úgysem találsz" Szóval, 40+30+30=100 Ft.Az amway-nél így néz ki a 100 egység:40 egységért a cég legyárt valamit haszonnal együtt, 30 egységet megtakaríthatsz a 100-ból, a regisztrációval, 30 egységet pedig megkereshetsz, ha , mesélsz róla az ismerõsöknek, kvázi reklámozol.100-30-30=40 Ft. Még valami!Olyan termékekrõl van szó, amit mindenki használ otthon pl.öblítõ, tusfürdõ, mosogató, szappan, krémek sampon, általános tisztító(amivel, ha felmosok, utána megöntözöm a virágaimat, és virulnak tõle, mert kókuszolaj az alapanyaga)Szóval, ha tényleg a "legkissebb is számít"akkor jól gondold át, hogy hol is vásárolsz.
Bocsánat az arányt eltévesztettem :-) 90%-a közönséges 200 Ft/kg mosószóda. Még mielõtt súlyos cáfolat érkezne: http://www.quixtar.com/Documents/IWOV/vis/010-EN/migrated/pd.. Forditsd meg a mosóporos dobozt Ott vannak az összetevõk:-)))))) Mindegyiknél ugyanaz, mosószóda stb stb.., Még az arányok is ugyanolyanok. Be..arok a röhögtéstõl, te nem nézet meg mit veszel?????? Ja Az Sa8 pont a gyümölcs meg a bébiétel foltokat nem hozza ki. erre jött a hülye ügynökduma: nem jól használod. Igy szakad meg egy 15 éves barátság...
A te esetedben igazad lehet, de az emberek többsége nem csupán vízbõl és "parasztvakításból" áll. Ha a mosószóda önmagában minden más anyag nélkül tökéletesen mosna bármit, valószinúleg nem csak az Amway, hanem az összes konkurens cég márkái is eltûnnének a piacról, hiszen a közönséges mosószóda mindezeknél jóval olcsóbb. Ha úgy érzed, neked a mosószóda önmagában kielégíti a mosószerrel pacsolatos igényeid, akkor használd azt. Nem bántasz vele senkit. Szabad országban élünk, a mosószer választás szempontjából biztosan. Én meg használom az SA8-at, és élvezem a termék minõségét, örülök, hogy pénzt takarítok meg, és büszke vagyok rá, hogy nem szennyezem vele a környezetet, de fõleg a zsebemben maradt kiskereskedelmi árráésnek, és a marketingköltség egy részének örülök. Elõbbi a te magánügyed, utóbbi az enyém. Ez viszont a "Miért jó az amway?" kérdés topikja. Ha feltétlenül úgy érzed, hogy neked arról kell írnod, hogy miért rossz, legalább tedd intelligensen. Ha felfedezed, hogy a szappan nagy része nátrium, a fogkrémé meg fluor, azzal nem írtál semmi érdemit. Ha van valami megdönthetetlen bizonyítékod, hogy a maradék 40%-ban tényleg nincs semmi hasznos, akkor elõ a bizonyítékkal, az üres fecsegésedre viszont semmi szükség.
Valóban, a többi különlegesség a "parasztvakítás"... :-) mivel legtöbb mosópor hatóanyaga mosószóda :-)
19:41-es sérültnek: Az embernek meg 70%-a víz, de a maradék 30% mégis különlegessé teszi.
"a termékek nagyon jók és ár-érték arányban is verik a többit." Bruhahah... minta hiper szuper SA8 ugye aminek 60%-a közönséges 200Ft-os mosószóda... :-)))
Amit az mlm-et illeti, persze, egy jól megcsinált mlm mûködik, azonban NEM ÚGY, ahogy az mlm-esek állítják. A terméket pl. mindenki leszarja, mert teljesen érdektelen. Valójában a lényeg a baleksereglet pénzének a szétosztása egymás között, ez a VALÓDI tevékenység. A VALÓDI TERMÉK pedig a "te is milliomos lehetsz" szöveg leadása balekoknak, akik elhiszik, hogy milliomosok leszek, ha befizetnek, regisztrálnak, felesleges túlárazott terméket vesznek, majd pár hónapig megpróbálják a teljes rokonságot, kollégákat, volt osztálytársakat beszervezni. Ez az IGAZI TEVÉKENYSÉG. Ha valaki úgy érzi, hogy képes ezt sikeresen csinálni, tegye. Én nem ítélem el a profi mlm-eseket, mert õk egy terméket szolgáltatnak: baleknek álmot adnak el. De beállni ezredik baleknek - hát ... :-)
Sziasztok! Végigolvastam az összes hozzászólást, és le vagyok döbbenve, hogy egyesek mennyire gyöpös maradi gondolkodásúak. A 3 gyerekes anyukának szeretnék gratulálni, hogy megcsinálta a vállalkozását. Egyébként vele abszolút egyetértek, hogy a termékek nagyon jók és ár-érték arányban is verik a többit. Az úr aki kikereste az áruházban a kezdõcsomag megfelelõjét, remélem a bio cuccok között keresgélt, mert bizony ezek környezetkímélõ termékek, és azokat tescoban nem igazán kapni...vagy igen ritka..+koncentrátum...na ilyet meg végképp nem találni...szóval az Amway termékeket, bárki is össze akarná hasonlítani a boltiakkal...nem lehet. Persze lehet venni tiszta kémiai vegyületeket, koncentrátum formában, de én gondolok a gyerekemre és az unokáimra is, hogy õk milyen környezetben fognak felnõni, ha így folytatja a sok okos ember a környezete szennyezését!!A nincs pénzem és csóró vagyok tudat, meg mindekinél valóra is válik, aki ezt elhiszi magáról. Tudjátok mit? Én azt mondom, megtehetem hogy Amwayt használok, pedig nem vagyunk miliomosok, és minden hónapban bejön az a plusz pénz, amit erre el is tudok költeni...Emberek!!! Pozitív gondolkodás sok jónak alapja...de aki negatív az vonzza azt amit kisugároz...A mlm-rõl annyit, hogy sajnos sok olyan ember van, aki nem tud eladni, és ezek lejáratják ezeket a rendszereket, aki pedig el tudja hitetni, a környezetével, hogy a termék amit használ jó, és nem tukmálósan intézi, megérdemli, hogy ebbõl pénzt keressen. Ne irigykedjünk egymásra, inkább tanuljunk egymástól..:-))
Elözõvel tökéletesen egyetértek, nagyon jól megfogalmazta.
Számomra most a N21 által biztosított oktatás, és a személyiségfejlõdés a legnagyobb érték az üzletben (attitüd, emberi bánásmód, pénzügyi intelligencia, stb). Tetszik még az ûzlet komplexitása, hogy mennyire széles az a terület, ahol értéket visz az ember életébe. Ezeken kívül nagyon fontos értéknek tartom, hogy az üzlet által kínált lehetõség lényegében bárki számára elérhetõ. Viszont egyikre sem mondanám, hogy az a lényeg. Millió érték van, amit még ki lehetne emelni.
Akkor úgy mondom hogy ez is egy része a lényegnek. de most kiváncsivá tettél szerinted mi a lényeg? (gunyolodás nélkül)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen zene van az alkonyatba mikor ossze házasodnak szam cime?

0

Tudja vki mi annak a boltnak a neve a Westendben amiben nagyrészt csak FCB-s cuccok kaphatóak?

0

Hogyan lehet legegyszerűbben elérni azt, hogy bevörösödjenek a szemeim?

5

Szerintetek ez jó? Vagy rímel? Javíthattok ha nem jó!

Szóval van egy játék ahova megbíztak, hogy írjak egy jelmondatot, verset ilyenek. Itt lenne a vers:

4

Elektromos kandallót vagy hősugárzót érdemes venni?

Panelban lakom, nagyon hideg van nem elég a fűtés ezért gondoltam fűtéskiegészitőt veszek külömben megfagyok de még nem tudom pontosan melyik jobb melyik fogyaszt kevesebb áramot (ami még elviselhető) tapasztalatokat kérek kinek melyik vált be. köszönöm

0

Ötvös, ékszerész, órás, nagyon ügyes és vállalkozó szellemű van Budapesten?

Van egy órám hiányzó láncszemmel. Ki kéne venni azt a sort, vagy esetleg pótolni valahogy.

0

Mit jelent a 9-es típusú ember?

Az egyik osztálytársam elvileg egy médium, és kiszámolta, hogy hányas fajta ember vagyok. Az a születési dátumom számait összeadogatta stb..(az lényegtelen) csak az jött ki, hogy 9-es vagyok. Azt mondta, hogy ez azt jelenti, hogy valamit rosszul csinálok. Igaz ez?

3

14 éves leszek. Szeretnék segíteni beteg vagy rossz körülmények között élő gyerekeknek. Hol tudnám odaadni nekik pl a plüssöket? Lesz rendezvény?

1

Mindenkinek jár a 20nap szabadság?

2

A league of legends - ben hogy lehet olyan linket csinálni hogyha arra regiznek és kihúzzák pl 10 szintre akk kapsz valami jutalmat?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!