Találatok a következő kifejezésre: Miért jó akit (692 db)

Miért nem próbálod ki, hogy megtudd? :)
Itt az élvezet számít és nem a miértnek a miértje. Miért jó punciba élvezni? Nem hiszem, hogy a lány attól elélvez, hogy magában érzi a meleg spermát. Egyszerûen jó és kész. Miért jó önkielégítést végezni anélkül, hogy ott lenne a partnered és õ csinálná neked? Azért mert egyszerûen jó és kész. Ahogy írtam az élvezet számít.
Én fel izgulok ha orálisan elégítem ki a partnerem.
Írj nekem, és én szimpátia esetén szívesen kielégítelek.
A kérdező hozzászólása: 4-es nem, nem szeretem, azt szeretem ha engem elégítenek ki orálisan 18f
Több oka van neki. Elõször is az ondó íze. Van aki Csoki fagyit szert van aki az ondó ízét :) A másik a folyamat. Azaz érezni a szádban a másik farkát majd annak rezdüléseit és érezni amint egyre keményebb amíg a kilövellés elõtt picit vastagodik. A testi és a lelki folyamatokat egyben kell nézni, mert az úgy ad teljes élményt.
Fiu-fiuval 69-ben a legjobb. És egyszerre elmenni és érezni a partner ízét, örömét !
Ugyanúgy mûködik a dolog, mint a heteróknál. Te nem szereted orálisan kielégíteni a partneredet?
Mert szereti pl az ízét vagy akármi. Amúgy én szívesen élveznék:) 1x! Szerintem tök megalázó és kíváncsi lennék a srác arcára...
"Miért csinálnak a melegek meleg dolgokat?" Mert melegek.
Ez olyan, amire érzem, hogy idõnként szükségem van. Nem magára aspermára (arra is), hanem az érzésre, hogy valakinek örömöt okozok és szeretem a számba venni...

HA esetleg ezen az oldalon van valaki aki Felvállalja hogy Nemzetiszocialista és ennek az eszmének él az megtudná mondani hogy miért jó? (Kérek használható érveket, Sértődéseket nem! )

Egy igen furcsa kérdésem lenne. Van Néhány Skinhead ismer?söm akik Nemzetiszocialistáknak tartják magukat (utána olvastam hogy a szubkultúra és az ideológia néha jár együtt). Nincs semmi problémám velük nagyon jól kijövök velük.Fel szoktam nekik tenni azonban egy kérdést amire sohasem tudtam épkézláb választ kapni.

Legjobb válasz: Elõször is tisztázzuk, hogy mit jelent a nemzetiszocialista kifejezés. Mert, ha számodra a náci azt jelenti, hogy büszke magyarságára, a magyarság történelmére és hõseire, akkor én náci vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy szemétkukákat robbantgat fel, miközben revíziós jelszavakat ordibál, és leüt minden nem magyar nemzetiségû embert, akkor nem vagyok náci. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy álmodozom Nagy Magyarország feltámadásáról, akkor az vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, bármit megtenne a fenti álomért, akkor az vagyok. (Álmaink visznek elõre) Ha számodra a náci a jobbikosokat jelenti, akkor nem vagyok az. Erdélyben nincs Jobbik. Mi csak két rossz között választhatunk, és nem három. Náci vagyok a te szemszögedbõl vagy nem? Ha igen, tudd meg, hogy az erdélyi nemzetnek van önbecsülése. Habár álmainkat reménytelennek tartjuk, és ki nem mondjuk, de soha nem adjuk fel. 1) Magyarként születtem, magyar anyától. A magyar nyelven és magyar anya tejen nõttem fel. Jóérzéssel tölt el, hogy magyar vagyok, és ha létezik reinkarnáció, akkor magyarként szeretnék újjászületni. 2) Engedd, hogy kérdésedre kérdéssel feleljek. Nem tudod, hogy nekünk miért jó ha vagyunk, de azt tudod e, hogy miért jobb az, ha nem vagy? Miért nem vagy náci? Ezzel nyersz valamit, a pénzen kívül - aki a világ istene.

Elõször is tisztázzuk, hogy mit jelent a nemzetiszocialista kifejezés. Mert, ha számodra a náci azt jelenti, hogy büszke magyarságára, a magyarság történelmére és hõseire, akkor én náci vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy szemétkukákat robbantgat fel, miközben revíziós jelszavakat ordibál, és leüt minden nem magyar nemzetiségû embert, akkor nem vagyok náci. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy álmodozom Nagy Magyarország feltámadásáról, akkor az vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, bármit megtenne a fenti álomért, akkor az vagyok. (Álmaink visznek elõre) Ha számodra a náci a jobbikosokat jelenti, akkor nem vagyok az. Erdélyben nincs Jobbik. Mi csak két rossz között választhatunk, és nem három. Náci vagyok a te szemszögedbõl vagy nem? Ha igen, tudd meg, hogy az erdélyi nemzetnek van önbecsülése. Habár álmainkat reménytelennek tartjuk, és ki nem mondjuk, de soha nem adjuk fel. 1) Magyarként születtem, magyar anyától. A magyar nyelven és magyar anya tejen nõttem fel. Jóérzéssel tölt el, hogy magyar vagyok, és ha létezik reinkarnáció, akkor magyarként szeretnék újjászületni. 2) Engedd, hogy kérdésedre kérdéssel feleljek. Nem tudod, hogy nekünk miért jó ha vagyunk, de azt tudod e, hogy miért jobb az, ha nem vagy? Miért nem vagy náci? Ezzel nyersz valamit, a pénzen kívül - aki a világ istene.
A magyarok harmada nemzetiszocialista, csak nem tudja. MERT: A magyarok 50%-a meglehetõsen nacionalista, és szocialista gazdaságpolitikában hisz (erõs állam, sok támogatás, kiegyenlítõ rendszerek, stb) Magyarul nemzetiszocialsizta Csak a liberális- és kommunista-szocialisták szándékosan keverik a nemzetiszocializmust és a rasszizmust, mert tudják, hogy esélyük se lenne labdába rugnmi, ha nem lenne szitokszó a nemzetiszocialuzmus.
Mi az "furcsa kérdés"?
Második, te biztosan nem vagy nemzetiszocialista. Te magyar, az pedig egy idegen eszme.
No de mi az a "furcsa kérdés"?
A kérdező hozzászólása: 1. Azért írtam ki hogy Furcsa kiérdés mert nem mindennap szoktak Ilyet kérdezni az emberektõl hogy miért jó a nemzetiszocializmus. 2. Válaszolónak azt üzenném hogy nagyon tisztellek titeket erdélyieket azért hogy annak ellenére hogy igazsságtalanul elszakítottak titeket tõlünk megmaradt bennetek a hit és hogy még mindig Büszkék vagytok arra hogy magyarok vagytok. Én úgy gondolom hogy ha a hogy Magyarországon Magyar érdekeket szeretném elõtérbe helyezni hogy egy Magyar ember írányítsa az országot és nem tûröm azt hogy "Zsiványok" felvásárolják a jó Magyar földet. Nem tudom hogy nemzetiszocialista vagyok e döntsétek el.. de úgy gondolom mivel a Hungarizmus a magyar nemzetiszocializmus gyakorlati megfelelõje ezért Annak gondolom magam. A Skinhead szubkultúráról annyit hogy említették már a bõrfejû barátaim hogy nagyon sok jóravaló ember van a Skinhead-ek között én ezt igazolni is tudom. De mivel vannak olyanok akik csak ordibálnak és kötekednek ezért róluk is kialakult egy rossz kép... Én személy szerint nem tûröm azt hogy egy Magyar vagy tágabb értelemben egy fehér ember úgy viselkedjen mint egy állat, az aki így viselkedik az ne gyûlölje a cigányokat mert azok szoktak hangoskodni illetve kötekedni (persze vannak kivételek)... MIndenesetre köszönöm a Kielégítõ választ :)
Én pedig úgy gondolom, hogy a nemzetiszocializmus egy idegen eszme, a skinheadek pedig egy idegen subkultúrát képviselnek. A hungarizmus pedig a negyvenes években ennek az idegen eszmének volt a szekértolója egy megszálló, idegen hatalmat kiszolgálva.
Utolsó! Mindegy, hogy mit kárognak a liberálisok. A nemzetiszocializmust Hitler járatta le.
Gondolom 13-17 évesek kb. Nyugi, a többség kinövi.

Miért jó a svédeknek és a norvégoknak, az hogy mindenkit befogadnak az országukba akit a szél éppen csak arra fúj?

Májusban a svédországi zavargások, most meg Norvégiában az a buszeltérítés. Tényleg nem akarják belátni, hogy ez a sok bevándorló csak bajt hoz az országukra.

Legjobb válasz: Én sem értem miért jó ez a Skandináv országoknak. Lehet jönni rasszistázni, a tények tények. Van ismerõs Svédországban, mesél az afrikai bevándorlókról. Mi jó ebben ezeknek az országoknak abban, hogy beengedik a képzetlen, kulturálisan nagyon más életet elképzelõket tömegeket, miközben az EU a magyarok és Kelet-Európa ellen rikácsol, pedig a MAGYAR, a CSEH, a LENGYEL, dolgozni megy az EU-ba. A többi "magyar", "cseh", "lengyel" lehet, hogy másért megy, de akkor megint kollektív kell büntetni a kelet-európai országokat? Egyszer olvastam egy vajdasági magyar családról, akik a NATO bombázások idején kértek menedékjogot Svédországba, amikor a szerbek is már épp eleget zaklatták õket, meg az apának kellett volna menni a szerb (jugszláv) hadseregbe lõni a szlavóniai magyarokat, horvátokat. Svédországból visszaküldték õket, hogy a szerb hadsereg nem zaklathatja õket, mivel olyan nem is létezik. Mert akkor ugye jugoszlávnak hívták magukat a szerbek. A normális, európai, iskolázott, dolgozni akaró (és háborúban élõ szerencsétlen) nem kellett nekik, hát akkor most megy más. Mint a németeknél a törökök. Jobban jártakvolna, ha kelet-európaiakkal töltik fel az országot. És mielõtt bárki kritizálna, szóljon akkor Angela Merkelnek is, hogy õ is rosszul tudja mi van a saját országában, ugyan is azt nyilatkozta, hogy "a multikulti megbukott".

Én sem értem miért jó ez a Skandináv országoknak. Lehet jönni rasszistázni, a tények tények. Van ismerõs Svédországban, mesél az afrikai bevándorlókról. Mi jó ebben ezeknek az országoknak abban, hogy beengedik a képzetlen, kulturálisan nagyon más életet elképzelõket tömegeket, miközben az EU a magyarok és Kelet-Európa ellen rikácsol, pedig a MAGYAR, a CSEH, a LENGYEL, dolgozni megy az EU-ba. A többi "magyar", "cseh", "lengyel" lehet, hogy másért megy, de akkor megint kollektív kell büntetni a kelet-európai országokat? Egyszer olvastam egy vajdasági magyar családról, akik a NATO bombázások idején kértek menedékjogot Svédországba, amikor a szerbek is már épp eleget zaklatták õket, meg az apának kellett volna menni a szerb (jugszláv) hadseregbe lõni a szlavóniai magyarokat, horvátokat. Svédországból visszaküldték õket, hogy a szerb hadsereg nem zaklathatja õket, mivel olyan nem is létezik. Mert akkor ugye jugoszlávnak hívták magukat a szerbek. A normális, európai, iskolázott, dolgozni akaró (és háborúban élõ szerencsétlen) nem kellett nekik, hát akkor most megy más. Mint a németeknél a törökök. Jobban jártakvolna, ha kelet-európaiakkal töltik fel az országot. És mielõtt bárki kritizálna, szóljon akkor Angela Merkelnek is, hogy õ is rosszul tudja mi van a saját országában, ugyan is azt nyilatkozta, hogy "a multikulti megbukott".
Nekünk miért jó, hogy pont ugyanezt csináljuk?
Én sem értem. Ezeknek az országoknak sosem voltak gyarmataik. A liberális menekültpolitikával még lesz baj, illetve már most is van baj. Ki kellene venni ezt az emberi jogok közül.
Állítólag azért, mert minden befogadott menekültért kap pénzt az ország. Más kérdés, hogy vajon meddig elég ez az összeg a bevándorló eltartására, mert van aki soha nem fog kikerülni a munkaerõ piacra, de az ország kénytelen lesz segélyekkel eltartani.
Mert hülyék. Kanada is h feszített, h õ a megmentõ szuperhõs. Aztán nézzük meg õket most!
1. Semmi közötök hozzá hogy mennyi bevándorlót fogadnak be. Pont az ilyen emberek miatt megy csõdbe Magyarország.
Kihagytam hogy pont az ilyen rasszista
Nézd már meg, hogy állnak a skandináv államok gazdaságilag, õk biztosan tudják, mit csinálnak.... 2 évente 3 db bûncselekménnyel támasztod alá, hogy mégsem?

Miért jó neki sírva elaludni? 8hós babám, ha leteszem, nappal (mert este magától szépen elalszik), akkor tud elaludni, ha elötte sír, de akkor 2perc alatt.

szóval, hogy altatom és semmi, és össze-vissza ficánkol(tudom, hogy álmos,fáradt),és ha eréjesebben rászolók elkezd sírni, akkor viszint 2perc alatt elalszik.de ha szépen, kedvesen altatom, akkor akár félóra-óra is mire elalszik.miért van ez?nem akarom így csinálni.ott nemtudom hagyni, mert már feláll, de még vissza nem ül, akkor meg azért sír, így meg nem alszik el.

Legjobb válasz: szia! hogy miért jó nem tudom, de nekem is gyakran csinálja a 6 hósom, hogy csak akkor alszik el, ha elõtte sírdogált kicsit. szép nyugodtan csak akkor, ha már az ölemben ülve is leragad a szeme. engem is eléggé megvisel, hogy miért kell neki ez az 1-2 perc sírás

szia! hogy miért jó nem tudom, de nekem is gyakran csinálja a 6 hósom, hogy csak akkor alszik el, ha elõtte sírdogált kicsit. szép nyugodtan csak akkor, ha már az ölemben ülve is leragad a szeme. engem is eléggé megvisel, hogy miért kell neki ez az 1-2 perc sírás
Talán már olyan feszült, hogy csak így tud megnyugodni. Te is azért sírsz, hogy levezesd a feszültséget, nem?
Az én kislányom is ezt csinálja, lassan 8 hós lesz. este simán elalszik az ágyában, nappal még szerintem még sosem aludt ott. Velem alszik nappal és csak akkor ha a mellem a szájában van, ha kikelek mellõle kb 10 perc és ébren van. Nekem sincs ötletem hogy tudna egyedül aludni.

Miért jó a nudizmus? Van itt aki rendszeresen nudista strandra jár? Írja le miért jó?

Németországban élek, és már sokszor kerültem szembe hogy a strandok, tavak mellett tele totál nudista emberekkel. Most a hétvégén meg véletlenül rossz irányba indultunk a strandon és át kellett vágni köztük. Rengetegen voltak, horgásztak is tök meztelenül. Meg családok, apa anya és gyerekek fekszenek a földön tök meztelenül, kisebb nagyobb gyerekek, a halom más meztelen ember között.

Legjobb válasz: "a naturista strandok aszexuálisabbak mint a ruhás strandok" - ezt csak alátámasztani tudom! Nem vallom magam naturistának, de párszor voltam ilyen jellegû strandon. Fiatal, jó alakú nõ vagyok, mégis azt kell mondjam, a naturista strandon semmiféle atrocitás, beszólás, bámulás, stb. nem ért, míg a fürdõruhás strandon ez mindennapos! A fürdõruhás strand inkább "húspiac", míg a naturista tele van kedves, barátságos, összetartó emberekkel, és a zaklatásnak, bámulásnak semmilyen formáját nem észleltem. És meztelenül úszni hihetetlen jó érzés! :) A naturisták a természetesség hívei. Ez pl. fura volt számomra, hogy jó-e, ha a házaspároknak nem izgató, hanem semleges egymás meztelen testének a látványa - de az kétségtelenül jó ezekben a starndokban, hogy nem zaklatják a jó alakú nõket, és nem szólják meg a kövér, rossz alakú vagy idõs embereket! Azért szerintem ez is egy jelentõs elõny! Nem mondom, hogy a szokásommá vált - eleve nem szeretem a strandot, könnyen leég a bõröm - de én egyáltalán nem ítélem el. Persze a meztelen kirándulással nem értek egyet, de a külön nudista strandokkal nincs bajom.

"a naturista strandok aszexuálisabbak mint a ruhás strandok" - ezt csak alátámasztani tudom! Nem vallom magam naturistának, de párszor voltam ilyen jellegû strandon. Fiatal, jó alakú nõ vagyok, mégis azt kell mondjam, a naturista strandon semmiféle atrocitás, beszólás, bámulás, stb. nem ért, míg a fürdõruhás strandon ez mindennapos! A fürdõruhás strand inkább "húspiac", míg a naturista tele van kedves, barátságos, összetartó emberekkel, és a zaklatásnak, bámulásnak semmilyen formáját nem észleltem. És meztelenül úszni hihetetlen jó érzés! :) A naturisták a természetesség hívei. Ez pl. fura volt számomra, hogy jó-e, ha a házaspároknak nem izgató, hanem semleges egymás meztelen testének a látványa - de az kétségtelenül jó ezekben a starndokban, hogy nem zaklatják a jó alakú nõket, és nem szólják meg a kövér, rossz alakú vagy idõs embereket! Azért szerintem ez is egy jelentõs elõny! Nem mondom, hogy a szokásommá vált - eleve nem szeretem a strandot, könnyen leég a bõröm - de én egyáltalán nem ítélem el. Persze a meztelen kirándulással nem értek egyet, de a külön nudista strandokkal nincs bajom.
De hidd már el, ott ez senkit nem érdekel! Addig nem tudod elképzelni, milyen, amíg nem voltál ott! Egy ilyen strandon fiatal, öreg, szép és kevésbé szép, sovány, kövér teljesen természetes! Mindenki azért van ott, hogy jól érezze magát, jókat ússzon stb. nem azért, hogy a többieket bámulja.
Ezt figyeld! Nem olyan rég volt egy kérdõívezés, persze vicces módon csakis naturisták körében .... hahhaaa (ez olyan mint pl. pedofiloktól megkérdezni, jó-e a pedofilia ...), és még az a kérdés is "igen" választ kapott többségében, hogy a naturista strandok aszexuálisabbak mint a ruhás strandok. Na engem ne etessen senki, egy meztelen ember látványa természetesen erotikus töltettel bír, akárhogy is magyarázzuk, csak .... én nagyon jót nevettem, tudod mi volt a legfõbb érvük a meztelen kirándulás támogatására? Az, hogy ezzel õk környezetvédõk, mert ha meztelenül kirándulnak, ugye nincs ruha, így nem kell mosni, azaz nem szennyezik a környzetet mosóporral. Szted normálisak ezek ??? Nos, ahogy már mondtam: elkerített helyeiken tegyenek ahogy akarnak, de normális emberek közé, fõleg kisgyreekek közé nekem ne jöjjenek ki így. Én max elküldöm az anyjába, de azért gyerekeknek nem biztos, hogy minden esetben ez olyan esztétikus látvány. És egy tapasztalatomat is meg tudom osztani: Velencén van egy normál strand, mellette egy nudista partszakasz, azt képzeld el, (itt a poén, még hog ynincs szexuális töltete), ahog yelkezdett lemenni a nap és üresedni a part, tök szemrebbenés nélkül a betonozott parton, egy cseppet sem zavartatva magukat, két srác orális szexbe kezdett, páran meg nézték, akik még ott voltak. Errõl ennyit.
Hát tudod az utóbbi idõben elég sokat veszekszem errõl, mert már ott tartunk, hogy még törvénymódosítást is akarnak, hogy lehesen meztelenül kirándulni egy erdõben pl, merthogy õk "naturisták", na de ez nbem változtat a tényen, hogy semmi más, mint egy legális vagy féllegális formája az exhibicionista vágyak kiélésének. A józan ész megáll, azért én nem szeretném, ha a kisgyreekeimmel kirándulva a Budai hegyekben egy vasárnapon, szembejönne velem egy meztelen egér, mondván, hogy õ cak naturista. Sztem ez már azért felháborító. Legyenek elzárt helyeken, jó magas kerítésekkel, de azért nehogy már közterületeken is nekem a kisgyreekek ott sikongassanak a meztelen bácsi láttán. Ez egy agyrém !!!
Jól mondod, én se vagyok túl kíváncsi a bácsi micsodájára ... ezt csak õk gondolják.
UNDORÍTÓ!!!!!!
azhát 1, tehát itt van egy nagyfokú beteges exhibcionista hajlam 2, és még egoista, narcisztikus személyiség is mindegyik, ha azt gondolja, mindenki az õ testére, a micsodájára kíváncsi Na hát továbbra is agyrém, de majd biztos elõkerül egy "nudista" , aki megmagyarázza, hogy ez nem is így van ... Így van vagy nem így van, én azért láttam már nem egy újságcikket arról, hogy közterületi meztelenkedésért elítélték az illetõt. Végül is nem messz evan egy lányszakközép, na ott pl. egész gyakran van úgymond mutogatós szatír. Akkor lehet, hogy szegényt mégse kéne bántani, mert csak a mosóporral spórol ?? Jaj de rossz voltam eddig .....
Hát az aszexualitásra éppen most mondtam a példát, de ha az orális szex nem tartozik a szexualitásba, akkor persze igazad van. Nézd, fiatal srácokként soksuzor mi is elökörködtünk ruha nélkül a Dunaparton, AHOL NEM VOLT SENKI, de nem magunkat mutogatva idegenek elõtt ! Nagy különbség! Nem beszélve a kisgyerekekrõl ismét. Hát a fotózásokon pedig mindig baromi jót röhögök, mert magam is fotózok, és hallottam pár ilyen nudistrandos fotós botrányról és egy alapvetõ ellentmondást vélek felfedezni .. Hogy is van ez? Tehát egyszerre naturista és jaj de szép a meztelenség de ugyanakkor meg szégyenlõs is és az õ meztelen testét ne fotózza senki? Mi ez? Lassana tudathasadásnál járunk. Most akkor ezek szerint létezik a szégyenlõs nudista kategória is, azaz belülrõl mégiscsak érzi, hogy nem kellene talán mutogatni a meztelen testét mások elõtt, atztán meg nyugodjon meg mindenki, ha le akarják fotózni, mai technikával a szembepartól is észrevétlenül lefotózzák, ennyi. "húspiac" ..hm ... és akkor a sok meztelen embert minek minõsítenéd, ha a sima strand a húspiac ??
1, Perverzkedésrõl éppen eleget hallunk, sztem nem kell ezt poropagálni. 2, Igenis súlyosan szeméremsértõ magatartásról van szó 3, Ismert jelenség, egy szexuális aberráció a magamutogatás vágya, ezzel foglalkozik a pszichiátria, de büntetõjogi vonzata is van. 4, Természtesen nemhogy köze van a szexualitáshoz, hanem arról szól, nem tudom mire jó ez az álszent mellébeszélés. Vagyis tudom: ÖNIGAZOLÁS. 5, Be kellene tiltani szerintem, van itt éppen elég beteges dolog, akkor amit lehet, legalább azt akadályozzuk meg. Kisgyerekek is oda tévedhetnek, ez nem hiányzik senkinek. 6, Egy dolog, hogy valakiben vannak exhibicionista vágyak, de most ezt felruházni mindenféle elnevezésekkel, szokás szerint átesünk a ló túlsó oldalára, és lassan az lesz a kötelezõ. Mindig ez van, ha túl toleránsak vagyunk. 7, Végül: a kedves nudistáskodó emberkék honnan a jó istenbõl szedik azt az abszurd gondolatot, hogy mindenki más az õ himbilimbijére kíváncsi???? Ha én nyraalok, pihenek egytónál, igen kiakadnék, ha ott gusztustalankodna valaki, és biztosan nem bírnám ki pár keresetlen szó nélkül. De adjunk szót az érinbtetteknek is: Árulják el a magamutogatók, honnan jön ez a késztetés? Vagy ösztön és sehonnan? Csak úgy van? Akárhogy is van, hogy a szépérzékrõl nem hallottak, az egészen biztos, de még egymás tisztelésérõl sem.
Milyen fura vélemények hangzanak itt el. Vannak emberek, akik szeretnek meztelenül napozni, fürödni és ilyenkor elkülönulnek a textilekbe burkolt társaiktól.Õk ilyenkor nem keresik a textilesek társaságát, egymás között fényképeket készitenek és természetesen zavarja õket ha valaki kiváncsiságból kukkolja vagy fényképezi õket.Ha valakit érdekel, nézzen utana a ruházkodés történetérõl szóló könyvekben, valamikor teljesen elfogadott volt, hogy a nõk fedetlen mellû ruhát hordjanak, a férfi nemi szervet külön kupakban hordták a nadrágon kivül, sõt a nemesek rangjuktól függõen mutatták, amit akartak. Ha fiatal vagy, egy képtõl is izgalomba jössz, de a nudistákra nem jellemzõ a nyilt szini sex, legkevésbé két fiú orális sexjátéka. Egyébként sokkal izgatóbb, ha csak sejtjük, mi van a fürdõruha alatt, mint amikor mindent látunk. A nudisták nem keresik a ruhás fürdõzõk társaságát, aki feltünést keltõen magát mutogatja, az nem nudista, hanem exhibicionista.
11:22 Mimimimimi?? Kifejtenéd? Modern korról meg magyarországról beszélsz, de nem értem teljesen amit írtál. Egyébként lényeget kliemelve: Nekem a nagy ellentmondás tûnik furcsának itt magyarországon, és ahogy mondtam, külföldön én magam is jóval (vagyis teljesen) természetesnek érzem. Na de nyilván nem véletlenül, hiszen eleve úgy állnak õk is hozzá. Tényleg itt nálunk lehet valami a levegõben ... (és figyi, nem olyan alaptalan marakodás, mert azt képzeld el, hogy mi a spanyol naturpart mentalitásából kiindulva itthon is nyugodtan fotózgattunk pl a gárdonyi nudistrandon, aztán tudod mi lett belõle? Egy ürge oda jött, hogy elvegye a gépünket, nem tudom mit képzeld egyébként, na lényeg, hogy aztán meg verekedéssé fajult, sztem megjegyezte örökre, hogy más gépét ne akarja elvenni csak mert õ úgy gondolja, mert 4-en voltunk haverok, egyikünk se kis nyunyeszka, sportolunk, na a két ürgét aki nekünk jött, kicsit elvertük, nem mi kezdtük (!!!), aztán eljöttünk. de pont errõl beszélek, miért van ez a cirkusz magyarországon???? komolyan hülyén halok meg ...)
ezen is csak ti tudtok igy marakodni...más országokban ez teljesen elfogadott dolog, csak a mai "modern" korban nem.A történelem folyamán más civilizációkban is csinálták, és ? :)
Ja meg ebbõl a fotózós és kukkolós dolgokból is csak nálunk van botrány. Ezek szerint tehát létezik a szégyenlõs nudista kategória, amit elég ellentmondásosnak tartok, na de amikro mi ökörködtünk egész nap a spanyol nudiparton, hát bizony ezer képet csináltunk, és a kutyának nem jutott eszébe szólni nekünk ... pedig nyilván sokszor mások is bele estek a háttérbe. Úgyhogy ez olyan magyar paranoia, de majd talán 50 év és itt is rendezõdik ez a hozzáállás. Most amolyan kettõs mérce van itt, hangoztatják, h hû de természetes és hajrá, ugyanakkor meg itt vannak ezek az ész nélküli korlátozások, hogy no foto és stb. De akkor valóban feltenném a kérdést, ha egy család tegyük fel elmegy nyaralni egy nudi campingbe, akkor márpedig tilo snekik fotózni, csak mert mégis szégyenlõsek a nudisták? Na neee õrítsenek már meg! Egyébként pedig tilos vagy nem tilos, a szegedi nudistrandon is jártunk haverokkal egyszer, és baromság, ugyanis ott volt egy vagon ember, aki nem hogy fotózott, de még kamerázott is emlékképpen ...Mellesleg megjegyzem, sztem nincs ebben semmi. Úgyhogy izgi, és senki se szólt. vagy csak azért nem, mert német + holland volt? Aztán a magyarral meg cirkuszoltak volna? Jó kérdés.
Azért jó, mert teljesen szabadnak érzi magát az ember.
Kizárólag a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos tudati-tudattalan-mélytudattalan mélységû-kiterjedésû szenzo-higiénés, pszicho-higiénés, mentál-higiénés tisztasága-egészsége-erkölcsössége; ésszerûség-jogszerûség-törvényesség, igazságosság-méltányosság-emberiesség fölfogó-belátó-tisztelõ képessége mértékében lehet képes bárki az ártatlanul fölszabadult nyilvános meztelenségre ("nuditas angelicus innocentissimus"), és kizárólag ugyanezen tisztasága-egészsége-erkölcsössége mértékében lehet képes valaki mások nyilvános meztelenségét is ártatlannak, fölszabadítónak, természetesnek látni ! ! ! A szemérem-erkölccsel kapcsolatos naturista-nudista "jellemerény" a csecsemõ és kisgyermek számára a "természet ajándéka". Ugyanez a jellemerény a serdülõ és a felnõtt ember számára már "belsõ munkát", "belsõ bátorságot" követelõ megméretés (Nietzsche: "veszélyesen élni"). Az önmagunkért való jellemerény fejlesztés (a mind emberibb emberként kiteljesedés individuációs-szocializációs, perszonalizációs-humanizációs, antropizációs-hominizációs, habilitációs-szapientációs törvényeit mind önörömkeltõbb, öntevékenyebb önállósággal kutatás-fejlesztés "funkcionális autonómiája" G.W. Allport) a patrimoniális-patriarchális-paternalista retardáltságú (elõemberi) társadalmakban természetellenesnek ható, gyanúsan divergens-deviáns-mutáns emberi jelenség. A testi-lelki-szellemi vonatkozású mindegyre kulturáltabb meztelenséggel szembeni társadalmi elutasítás voltaképpen a kultúr-antropológiai evolúció folyamatával szembeni kulturális-civilizációs "tehetetlenségi erõ" (kulturális-civilizációs "röghöz kötöttség") kifejezõdése. Hadd döntse el szabadon mindenki, hogy melyik oldalra áll ! ! ! (Lényegében a civilizációs kultúra elõrehaladottsági szintje határozza meg egy társadalomban /akár globális-planetáris léptékben is/ az addiktivitás, a kriminalitás, a terrorizmus "bekövetkezhetõségi valószínûsége" ("incidentális probabilitása"), "valószínûségi sûrûsége" ("probalilitási denzitása") mértékét. Ezért a lehetõ legáltalánosabb integratív közérdek a civilizációs kultúra, a kultúr-antropológiai evolúció mind több vonatkozásban mindegyre progresszívebb formáinak kimûvelése. A naturista-nudizmus ezen törekvés legeszköztelenebb formája. Ellenében nem lehetséges anyagi természetû "forráshiányra" hivatkozni. Kizárólag szenzoriális-szenzitív, pszichés-emocionális, mentális-intellektuális jellegû "belsõ korlátok", "mély-belsõ kulturális forráshiány" állják útját.)
...valószínûségi sûrûsége, ("probabilitási denzitása").., Elnézést az "elütési hibáért" ! artiscientocrat
A "MEZTELENSÉG KULTUSZ" általam ismert leginkább progresszív forája a "progresszív holisztikus naturista nudizmus" (a testet-lelket-szellemet a tudat-tudattalan-mélytudattalan mélységében-kiterjedésében egyre magasabb-szigorúbb mûvészeti-tudományos-hitéleti igény- és követelményszintekhez igazodva mûvelõ-mûveltetõ meztelenség-kultusz) gyakorlója individuációs-szovializációs progresszivitása (személyiségfejlettsége) mértékében egyre kiegyensúlyozottabb mûvészi "orkesztráltságú" és egyre lendületesebb tudományos "organizáltságú", ily módon egyre harmonikusabb-dinamikusabb maturációs-evolúciós progresszivitású távolságot tart és tartat, kutat és fejleszt, modellez és demonstrál: 1/a. § a patológiás-patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású korporális-genitális EXHIBICIONIZMUS-tól (Btk. 1978. évi IV. tv. 208. § mint a "szeméremsértés" büntetõjogi tényállása), 1/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogén (beteges-betegítõ), fóbiás-paranoiás kompulzivitású korporális-genitális INHIBICIONIZMUS-tól ("Jaj, csak nehogy meztelenül lásson bárki!" / Mintha törvényszerûen ártalmas, beteges-betegítõ eredete-következménye lehetne egy ilyen esetnek!!!/ Pszichológiai háttér: a testiség-nemiség tekintetében szenzo-pszicho-mentál-szalirált, vagyis belülrõl "eltisztátalanodott" /eufémizmus/ egyén természetellenes, beteges idegenkedése /averziója/ az egyébként természetes és egészséges meztelenséggel szemben) (Fontos megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 1/a és 1/b teljesen azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén (beteges-betegítõ) szexuális devianciák, aberrációk, perverziók!!!); 2/a. § a patológiás-patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású korporális-genitális SCOPOPHILIÁ-tól (VOYEURIZMUS-tól), 2/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogén, fóbiás-paranoiás kompulzivitású korporális-genitális SCOPOPHOBIÁ-tól, SCOPTO-PARANOIÁ-tól ("Jaj, csak nehogy meztelen embert kelljen látnom!!! / Mintha törvényszerûen ártalmas, beteges-betegítõ következménye lehetne egy ilyen esetnek!!!/ Pszichológiai háttér: a testiség-nemiség tekintetében szenzo-pszicho-mentál-szalirált, vagyis belülrõl "elkoszlott" egyén természetellenes, beteges idegenkedése /averziója/ az egyébként természetes és egészséges meztelenséggel szemben) / (Fontos megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 2/a és 2/b azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén (beteges-betegítõ) szexuális devianciák (elhajlások), aberrációk, perverziók!!!); 3/a. § a patológiás-patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális PEDOPHILIÁ-tól, 3/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogén (beteges-betegítõ), fóbiás-paranoiás kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális PEDO-PHOBIÁ-tól, PEDO-PARANOIÁ-tól ( "Jaj, csak nehogy meztelen embert lásson az a szegény gyerek !!!" "Jaj csak nehogy meztelenül lássák azt a szegény gyereket !!!" /Mintha csakis és kizárólag beteges indítéka és következménye lehetne egy ilyen esetnek !!! /Pszichológiai háttér: szenzo-pszicho-mentál-szexuális szaliráltság, a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos belsõ tisztátalanság önkéntelen kivetítése-kivetülése az úgynevezett "projektív mechanizmusok" által./) (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 3/a és 3/b azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén szexuális devianciák, aberrációk, perverziók!!!); 4/a. § a patológiás-patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális PUBERTOPHILIÁ-tól, 4/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogén (beteges-betegítõ), fóbiás-paranoiás kompulzivitású kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális PUBERTOPHOBIÁ-tól, PUBERTO-PARANOIÁ-tól ( "Jaj, csak nehogy meztelen embert lásson az a szegény serdülõ !!!" "Jaj csak nehogy meztelenül lássák azt a szegény serdülõt !!!" /Mintha csakis és kizárólag beteges indítéka és következménye lehetne egy ilyen esetnek !!! /Pszichológiai háttér: szenzo-pszicho-mentál-szexuális szaliráltság, a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos belsõ tisztátalanság önkéntelen kivetítése-kivetülése az úgynevezett "projektív mechanizmusok" által./) (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 4/a és 4/b azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén szexuális devianciák, aberrációk, perverziók!!!); 5/a. § a patológiás - patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális GERONTOPHILIÁ-tól, 5/b. § és a nemkevésbé patológiás-patogén, fóbiás-paranoiás kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális GERONTOPHOBIÁ-tól, GERONTO-PARANOIÁ - tól; ( "Jaj, csak nehogy az idõs emberek meztelenül lássanak másokat !!!" "Jaj csak nehogy meztelenül kelljen látni idõs embereket !!!" /Mintha csakis és kizárólag /törvényszerûen/ beteges indítéka és következménye lehetne egy ilyen esetnek !!! / Pszichológiai háttér: szenzo-pszicho-mentál-szexuális szaliráltság, a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos belsõ tisztátalanság önkéntelen kivetítése-kivetülése az úgynevezett "projektív mechanizmusok" által./) (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 5/a és 5/b biológiai-fiziológiai értelemben felnõttkorú egyének esetében azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén szexuális devianciák, aberrációk, perverziók!!!); 6/a. § a patológiás-patogén erotomániás és szexuál-obszesszív tendenciájú SZEXUÁL-HEDONIZMUS-tól, 6/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogés (beteges.betegítõ) erotofóbiás és szexuál-paranoiás tendenciájú SZEXUÁL-PURITANIZMUS-tól (miszerint a SZEXUALITÁS, a nemiség egyedüliként lehetséges funkciója az ember számára nem lehet más, mint az utódnemzés, a "primér drive" -okhoz kötõdõ "humán reprodukció". /Pszichológiai háttér: szenzo-pszicho-mentál-szexuális szaliráltság, a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos belsõ tisztátalanság önkéntelen kivetítése-kivetülése az úgynevezett "projektív mechanizmusok" által./) (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 6/a és 6/b biológiai-fiziológiai értelemben felnõttkorú egyének esetében azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén szexuális devianciák!!!); 7/a. § az ösztön-Én determináltságtól, vagyis a genomikus létezés-progamok általi végzetszerû meghatározottságtól /"ösztön-lény" -ként vegetálástól/, 7/b. § valamint a felettes-Én determináltságtól, vagyis a civilizációs létezés-programok általi végzetszerû meghatározottságtól /"perszonalitás-replika" - ként, "kakarakter-klón" -ként tévelygéstõl/. (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 7/a és 7/b biológiai-fiziológiai értelemben felnõttkorú egyének esetében azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén (beteges-betegítõ), addiktogén-kriminogén individuációs-szocializációs fixációt eredményezõ tényezõk !!! /lásd; "The pathology of normalcy" (Erich Fromm), avagy a "Kafkai Törvényszék" kriminalitás-fogalma: tradíciókhoz-konvenciókhoz bipoláris mániás-obszesszív és fóbiás-paranoiás kompulzivitással kötõdés addiktív dependenciája; tradíciók-konvenciók konkrét és absztrakt autoritásainak történõ mazochisztikus "behunyászkodás" valamint szadisztikus "behunyászítás" ön- és közveszélyes kriminalitás-fogalma);
...formája.., ..individuációs-szocializációs progresszivitása.., Elnézést az "elütési hibákért" ! artiscientocrat
Sziasztok! Látom elég nagy vihart kavart ez a kérdés. Gondolkodtam is , hogy hozzászóljak e, de olvastam itt egy- két olyan irományt ami kissé megdöbbentett. Elõször is, hogy mondhatunk olyan dologról véleményt ( teljesen határozottan ) amit még nem próbáltunk vagy nem ismerjük a filozófiáját? Esetleg ha mégis hangot adunk gondolatainknak, nem lenne okosabb elõször inkább kérdezni, mint ahogy a kérdés feltevõje is tette, mielõtt hiányos ismereteinkel elítéljük? Másodszor, fogadjuk el, hogy szerencsére mindannyian különbözõ emberek vagyunk, különbözõ szokásokkal és világnézettel, így nem feltétlenül érthetjük, hogy a másik mit miért csinál és miért gondolja úgy. Harmadszor pedig mivel elég sok NATURISTÁT ismerek személyesen és elmondhatom, hogy a legkedvesebb, barátságosabb, filozófikusabb, és legsegítõkészebb emberek, így a nevükben is felháborítónak tartom az ellenük felhoztott alaptalan rágalmakat. Nem tartom magam naturistának, mert nem igazán kedvelem az "izmusokat " de nyaranta járok ilyen campingekbe. Oszlassunk el pár félre értést: 1.) Naturista helyen kifejezetten illetlenség a másik embert bámulni, szexuális magatartást mutatni, hangoskodni, vagy akár szexuális megjegyzést tenni. ( ha jól tudom a fürdõruhás helyen ezek közül csak a szex tilos ) naturista helyen bármelyik egyszeri elkövetése után repül az illetõ. 2.) Természetesen attól még az embernek van szeme, és ha feltûnik egy szép nõ vagy férfi, nem kell zavartan elfordulni, ugyan úgy mint a fürdõruhás strandon rá lehet nézni, de egy naturistának ebben a pillanatban vége is a történetnek. Nem kezdi el bámulni, fantáziálni sem kezd róla, fõleg nem tesz illetlen megjegyzéseket vagy beszólások sem, és nem próbálja meg haza vinni az illetõt. ( ez fürdõruhás strandon elég sokszor elõfordult velem és a párommal is ) 3.) Tudjunk külömbséget tenni a nudista és a naturista között. A nudista a nemzetközi szó a naturizmusra, legalábbis jobban használják. Az alapvetõ külömbség viszont az, hogy a naturista CSAK olyan helyyen ruhátlan ahol ezzel másokat nem zavar, közszemérmet nem sért, tehát toleránsabb. A nudista kevésbbé empatikus a környezetével, 90%-ban õ sem magamutogató, de köztük azért néha megjelennek nem oda illõ egyének, akiket szerencsére gyorsan kiszûrnek. Említettétek még a magamutogatókat, igazából semmi közük a naturizmushoz, mert nekik ugye, szexuális izgalmat okoz , ha megbámulják õket, a naturizmus viszont, mint fent is látjátok teljesen elhatárolódik a nyilvános szexualitástól. 4.) A naturista helyekre legtöbbször családok, baráti társaságok járnak. Õk így élnek. Felteszem a kérdést: Milyen ember lenne az aki olyan helyre viszi a gyerekét ahol bármilyen értelemben sérülhet? 5.) Mi a párommal mint már írtam gyakran elõfordulunk naturista campingekben. Volt olyan felvetés is, hogy megszûnik a másik teste izgatónak lenni. Tapasztalatból cáfolnám a dolgot, ugyanis nekem a menyasszonyom a leggyönyörûbb és legizgatóbb nõ a világon.A meztelenség nem azonos a szexualitással, ugyanis nem kapcsolódik közvetlenül össze, hiszen ruhában is lehet szerelmeskedni, és meztelenül is viselkedhet valaki aszexuálisan. Így én azt mondom, ha valaki csak ruha nélkül tud csábos lenni, vagy felkelteni a másik érdeklõdését akkor ott van egy kis gond. A szex teljesen más mint egy naturista pihenés. A strandra pihenni megy az ember, ellazulni, nem pedig mutogatni magát. Végül ha a haragos hozzászólók közül valaki nyitott szellemmel elmenne egy ilyen helyre, meglepõdne az ott tapasztalt harmóniával, nyugalommal és békével. ( vagy mégsem, ugyanis az elvakult elképzelésekkel nem lehet mit kezdeni ) Köszönöm, hogy megoszthattam veletek a gondolataimat, remélem sikerült pár kérdést megválaszolnom, ha valinek van kérdése és kultúrált formában felteszi akkor szívesen válaszolok! Üdvözlök mindenkit! T 30/F & A 25 N
Elõözõ vagyok! Elnézést a hibákért, kicsit siettem :) ))
Na itt aztán sokféle véleményt olvasni, bár nem értem hogy honnan ez az arrogancia a nudismussal szemben. Tény hogy nudizni az arra kijelölt helyen, esetleg otthon, zárt falak között kéne, nem rákényszerítve másokra a nézeteiket. Viszont elárulná valaki, hogy attól hogy látsz egy meztelen nõt/pasast, mi kötelez rá hogy a micsodáját bámuld? Senki. Mikor megbotlasz az úzon az miért van? Mert nem néztél lefele, hanem csak messze elõre, vagy oldalra. Na most akkor kérdem én, miért ne nézhetnéd egy nudistának is csak az arcát ahelyett h pl a lábait bámulod? Említitek itt a "szégyenlõs nudistákat". Ha valaki közülük valóként fényképez, abba még itt Magyarországon se nagyon láttam belekötni senkit, viszont ha odaállítasz túristaként/kukkolóként akkor persze hogy elzavarnak. És NEM azért mert szégyenlõsek, hanem azon gondolatok/szándék miatt amivel a legtöbb ilyen ember a fényképeket készíti, az oldalak miatt, ahova ezeket a képeket feltöltik. Fõleg hogy ez utóbbival személyiségi jogokat is sértenek, függetlenül attól hogy az illetõ ruhában volt vagy nem. Nem véletlen hogy már a térfigyelõ kamerákon is homályosítani kell, ha ki akarod osztani valahova, mert nem látszódhatnak az arcot, szintén a személyiségi jogok miatt. Ugorjuk csak kicsit vissza a történelembe, ami itt már foszlányokban elõ is került. Miért gyûlöljük a nudistákat, miért undorító egy meztelen emberi test? A kisbaba nem meztelenül születik, az õseink hogy éltek? A mai ember öltözködése az evolúció felgyorsítva. A Rómaiak is meztelenül sportoltak s nem találtak ebben semmi szégyenleteset. A homo sapiensnek kb 200ezer éves múltja van, de csak 70ezer éve szégyenli azt amije van. Azért szégyenled mert beléd nevelték a modern kor, a szokás hatalma ahogy mondani szokás. Megszoktad hogy a férfiak nadrágot a lányok meg szoknyát hordanak, de felteszem akkor a kérdést, mi van a skótokkal? Õket is beteges, undorító népnek kiáltjuk ki, csak mert különböznek a hagyományaik a mieinktõl. Vagy a bennszülöttek, õslakosok, afrikai törzsek, akiknél a felnõtté avatási szertartás 12-14 éves korban kezdõdött. Õk ebben nõttek fel. Aki nudista családból származik, annak pedig ez lesz a természetes, és ez nem feltétlen exhibicionizmus, hisz a bõr is lélegzik, sokkal egészségesebb a meztelen életmód mintha mindenféle göncöket aggatsz magadra. Mellesleg az ilyen emberek sokkal kevésbé gátlásosak, ami a szexnél sem egy utolsó szempont.
De hadd jegyezzek meg valamit. Itt is éles különbséget kell tennünk a magyarországi nudistáskodásnak csúfolt exhibicionizmus és a ny-európai klassz ksi naturista partok között. Mi haverokkal betévedtünk egyszer velencei nudistradra (mármint magyarországon), és persze egész nap ott kerülgettek minket az idõsebb fazonok ... alig volt átlástzó, szinte kiesett a szemük. Aztán meg voltunk eg ydél-spanyol baromi szép naturista parton, és mondhatni a különbséget tapintani. Ott eleve az átlagéletkor is jóval fiatalabb, tele van tényleg fiatal párokkal, nem az idõsebb ürgék kerülgetnek egész nap, és valahog ytényleg olyan természetes érzése van az embernek, merthogy õk maguk olyna természetesen kezelik ezt. Na de ehez itt nekünk még nagyon fel kell nõnünk. Ezut akkro érzi valaki, ha egy ismertebb nyugati naturpartot is felkeres, aztán akkor lehet összehasonlítási alapja, egész más feeling. Na de ezen mondhatni nem lepõdök meg, hiszen itt nálunk minden olyan speciálisan magyar :-)
Szerintem nem jó, de nem is zavar.Vannak akik jól érzik magukat olyan környezetben, "természetes körülmények" közt.Egyszer horvát nyaralásunkon sikerült véletlenül bekocsikáznunk Európa legnagyobb nudistaüdülõjébe kocsival de azt inkább hagyjuk...Elég vicces volt de nem zavart :DDD
A kérdező hozzászólása: Párom nem naturista, de megérti öket. Ö nem szokott ilyen helyre menni , de nem is ellenzi. Nekem ez annyira furi. és itt minden fürdö helyen van ilyen, igaz külön részen, de nincs elkerítve simán látni, és ha oda keveredik valaki akkor még egy tábla sem jelzi. Egyszer Horvátországban egy strandrészen tele volt nudistákkalm, és simán belehetett látni a gyalogútról és mindenki ott csinálta a képeket rólúk, aztán egyszer csak jöttek a rendörök és elhesegették az embereket, de miért ha a bikiniseket fényképezik azokat nem hajtották volna el. egyszerüen nem értem mire jó. ha egy embernek nincs a meztelen párja láttan sexuális érzete , az otthon az ágyban hogy várja el magától hogy legyen neki?
A kérdező hozzászólása: Ez biztos, így is van a nudista strandokon, ahogy az utolsó írta, én még oda nézni sem mertem, nem hogy bámulni. Engem nem érdekel senki alakja egy strandon, de ha meglátnék egy jókora vagy egy icic pici ... akkor biztos megilletödnék, úgy ahogy azon is ha egy nagyon kövér vagy nagyon nagyon vékony embert látok.
12.49 - az EGY eset, én is voltam Olaszországban is ilyen strandon, és semmi hasonlót nem láttam. Fotózás: én azt sem veszem jó néven, ha valaki a tudtom és engedélyem nélkül ruhában lefotóz. Hogy a nudista strand miért nem húspiac, azt az imént fejtettem ki. Ha öreg és kövér valaki, akkor sem tesz ott rá senki megjegyzéseket, õ is ugyanolyan fesztelenül érezhetoi magát. Aki pedig jó alakú, azzal sem ofgnak lépten-nyomon kikezdeni. Szerintem aki nem szereti a nudista strandot, ne járjon, és kész! Ilyen egyszerû! :)
A kérdező hozzászólása: érdekesek ezek a pontozások. szerintem mind az ellenzök és a félnaturista hozzászólok is jól írták, nem tudom miért pontozzátok le egymást? vagy még mindig lehet valamit a pontokkal nyerni?
ha már felhoztad a gyerekeket: Én meg gyerekként olyat láttam fürdõruhás strandon, hogy egy fiú és egy lány dugnak a vízben. (Tóban, nem látszottak teljesen, d enyilvánvaló volt, mivel foglalatoskodnak) Naturista strandon semmi hasonlót nem láttam.
Kérdezõ: szerintem sokszor nem azok pontoznak, akik kérdeztek vagy válaszoltak.
A kérdező hozzászólása: Egy kérdésem lenne a félnaturista hozzászólóhoz. Mikor mi elmegyünk nyaralni vagy strandra, rengeteg képet készítünk egymásról, a gyerekekröl fürdöruhában. A naturisták ilyenkor nem készítenek képet? Vagy eltakarják magukat? vagy egyszerüen meztelenül lefényképezik egymást és azt teszik bele az albumjukba? Sokan kértek a nyaralásunk után képeket tlünk, hogy mutass, küldj képeket magatokról, és sokszor állok a tengerparton vagy pálma fa alatt fürdöruhába.
Amit nem értek, miért kellene egy gyereknek sikoltozni, ha lát egy meztelen embert? (Ha igy van, akkor a szülök ott nagyon hülyén nevelik a gyerekeket)
A nyaralásnak csak egy része volt a nudista strand felkeresése, ilyenkor nem fotóztunk egyáltalán. Az igazi nudisták nem tudom, hogy oldják ezt meg.
Ja és anno el is olvastam a strand szabályzatát, melyben ki volt emelve, hogy a kukkolót, maszturbálót, zaklatót stb. kidobják.
Hát mi voltunk ilyen helyen kiváncsiságból, a férjem miatt mondanom sem kell engem nem érdekel. Szerintem gusztustalan az egész. És nem értek azzal egyet h a gyerekeket be kell ebbe vonni. És igen éreztem h néznek. Nekem ne mondja senki h az ember nem stírolja le a töbieket, ez hazugság. Húspiac és kész!
14:20-as igazad van, ne meséljünk már itt hülyeségeket, hát sztem aki nincs fából az nyilván felfigyel egy szép, esztétikus meztelen testre. A gyreekeket se kell bevonni, így van, azért sztem a legtöbben normálisan akarnak nyaralni, nem exhibicionista módon. Elõzõnek: Nudista strandon kukkoló? Na az meg milyen? Ha mászkál a parton és nézeget mindenkit, az oké, de ha elbújuk egy bokorba, és onnan nézeget, akkor õ lesz a kukkoló? Hû de izgi ez ... Azért az emberek olyan hihetetlen maszlagot is próbálnak megetetni a másikkal ... Ugye az aszexualitásra írtam a példát, amit magam láttam, ennyi. De hát akkor sokak szerint az orális szex nem szex, ennyiben maradtunk. Továbbra is megáll a józan ész.
Részben nem is értem a dolgot: A közízlést súlyosan sértõ magatartást nem lehet tanúsítani! Márpedig ez erõsen az. És még kérdezed, miért nem vinném oda a gyerekemet? Mert amig én mondjuk csak elküldelek messzire, és röhögök egyet magamban, addig egy kisgyerekre nem biztos, hogy jó hatással van ez, és hogy egyáltalán tudatosan tudja ezt kezelni. A frásznak se hiányzik, hogy akarván és nem akarván ott valaki gusztusos akármilyét bámuljam egész nap. Úgyhogy jó magas betonkerítéssel körbekerítve, elszigetelten felõlem azt tesznek amit akarnak, de azért .... én nem szeretnék úgymond nudistával találkozni azon a partszakaszon ahol mi napozunk, fürdünk ismerõsökkel, családdal. Nem más, mint egyszerû exhibicionizmus, csak sikerült találni neki egy szalonképesebb elnevezést.
A pfúúújolóknak egy kis szembesítés önmagukkal: "Sokan a nudistákat perverzeknek, a nudizmust perverziónak tartják. Én pont fordítva látom. Én azokat tartom perverzeknek, akik a meztelenséget takargatnivalónak tartják. Ugyanis õk azok, akik az emberi testet nem képesek annak természetes valójában szemlélni. Elõször is a meztelen testben csak a "rész"-t nézik és nem az "egész"-t. Másodszor, a test egyes - amúgy természetes – részeinek – melyek ugyanolyan természetes részei az emberi testnek, mint a lábujjak, vagy az orr – olyan „közerkölcsöt sértõ” értelmet tulajdonítanak, amely miatt ezeket a testrészeket takargatni kell. Például nemi szervek esetén – mert hogy róluk van szó - ilyen értelem a közösülés. Ezek az emberek a nemi szerveket csak és kizárólag, mint a közösülés tevékenységének eszközét látják, azokkal kapcsolatban nem tudnak másra gondolni. Ördögi kör ez. Ezzel ellentétben a nudisták a testet természetesnek tartják és a takargatásra ítélt testrészek láttán nem egybõl a közösülésre gondolnak. A fentebb említett tiltás nyilván abból eredhet, hogy a közösülés takargatnivaló – ezzel magam is egyetértek – és ennek esnek áldozatául annak eszközei is. De addig, amíg ezeket a szerveket nem erre a célra használják, szerintem nem szabad, hogy gondot jelentsen a látványuk. Nem is oly rég egy balatoni strandon egy srácnak lecsúszott a nadrágja… Valaki odaszólt, hogy „ezt azért nem kéne, mert gyerekek is vannak itt”. Kötve hiszem, hogy egy meztelen felnõtt férfi látványától egy gyermeknek lelkileg sérülnie kellene, hogy ez visszafordíthatatlan negatív folyamatokat indítana el a gyermekben. Feltételezem, hogy a gyermekek otthon is láthatnak hasonlót, mellesleg õk még nem tulajdonítanak ezeknek a testrészeknek olyan szerepet, mely erkölcstelennek minõsül. Amúgy meg a kisfiúk maguk is rendelkeznek „olyannal”… Akkor mi is a probléma? Én úgy gondolom, hogy a lecsúszós nadrágú fiatalembernek szóló hölgy saját intim testrészekhez kapcsolódó viszonyát utasította el, ami nem biztos (sõt, szerintem biztos, hogy nem), egyenlõ egy „romlatlan” kisfiú vagy kislány viszonyával az adott testrészhez. Ez képmutatás."

Létezik olyan ember, aki 16 évesen még nem rugott be? Miért jó az vkinek ha adig iszik míg nem hány? Miért jó berugni, úgy h azt se tudd hol vagy?

Én még akkor se innék ha szakítanék a barátommal,másfél éve vagyunk együtt,mi értelme lenne?1 nap után úgy is újra sírnék.

Legjobb válasz: Én 20 évesen ittam elõször alkoholt, azóta jó párszor be is rúgtam, ami néha jó, mert olyankor sokkal jobban érzem magam...ha a hányást leszámítjuk. Olyan meg még nem volt hogy nem tudtam hol vagyok, meg nem is vagyok a részegen megdönthetõ fajta. Lehet jól birom a piát, aki viszont nem az ne igyon annyit, mert mikor valaki a saját hányásában fetreng az nem túl szép látvány:P

Én 20 évesen ittam elõször alkoholt, azóta jó párszor be is rúgtam, ami néha jó, mert olyankor sokkal jobban érzem magam...ha a hányást leszámítjuk. Olyan meg még nem volt hogy nem tudtam hol vagyok, meg nem is vagyok a részegen megdönthetõ fajta. Lehet jól birom a piát, aki viszont nem az ne igyon annyit, mert mikor valaki a saját hányásában fetreng az nem túl szép látvány:P
Szia! Én 18 éves fiú vagyok, és még én sem rúgtam be. Szoktam inni, de csak ha olyan esemény van. Egy a lényeg: tudni kell hol a határ. Annyit kell csak inni, hogy jól érezd magad! Semmi értelme annak, hogy mindent összehánysz!
A kérdező hozzászólása: A barátom is így tette tönkre magát, sav túl tengése van lehet h eddig is benne volt de a piától jött ki, és ez biztos.De mióta velem van sokkal kevesebbet iszik és csak akkor ha buli van, de mértékkel.
30 éves vagyok, elõször 12 évesen rúgtam be és mértéket tartva a mai napig szeretek inni. Van, hogy hónapokig 1 kortyot sem iszom mert rendszeresen tartom a böjtöt. Viszont tudom jól, hogy beteges dolog, de nem ítélem el a csontrészegeket mert én józanul imádom figyelni az õ megnyilvánulásaikat (hányás, fetrengés, lépcsõn legurulás, stb.). Nagyon viccesnek tartom õket, nem érzek irántuk szánalmat.
Szia, én 22 éves vagyok és lány. Én sem voltam még soha berugva. Nem is nagyon szeretnék, nem látok abban semmi jót, ha valaki tényleg leissza magát és nem nem tud magáról és a külvilágról. Egy lánynak meg kifejezetten gusztustalan-szerintem. (((Ne hagyd magad befolyásolni ezzel kapcsolatban, mert mások isznak, neked nem muszáj, mégha emiatt piszkálnak is.)))
Én 17 vagyok, és még sosem voltam részeg! Mindig csak annyit ittam maximum, hogy olyan kellemesen jó kedvem volt, de akkor tudtam, hogy nem szabad többet, mert az már ártana...nem tudom, miért jó részegnek lenni, egyik barátnõm úgy berúgott szilveszterkor, hogy a nevetség tárgyát képezte...és még csak nem is emlékszik rá.
én 16 vagyok, és életembe egyszer rúgtam be, 8 évesen, amikor a nagymamám adott nekem valami alkoholos fagyit, de önszántamból soha:D
Létezik persze, sõt ismerek olyat aki 40 éves, és teljesen antialkoholista, még sose ivott.
En nem mondom meg, hany eves vagyok, hozzad kepest mar 'oreg' :) , de meg soha eletemben nem rugtam be, es nem is hianyzik. Nem vagyok antialkoholista, esetenkent egy fel pohar pezsgot vagy bort en is megiszok, de ennyi. Szamomra visszataszito a reszegseg.
én 19 vagyok és még én se ittam alkoholt.tényleg nincs értelme annak h.vki a sárga földig leigya magát, csak mértékkel.
Hát szerintem azért már a 16 évesek nagy része valamilyen formában kipróbálta már az alkoholt, tisztelet a kivételnek.Én 17 éves múltam és bevallom szoktam néha inni, de csak keveset annyit hogy jó kedvem legyen tõle:) És az télleg jó érzés, meg másnap aztán megbeszélni hogy ki milyen "hülyeséget" csinált.Hisz mégis csak most vagyunk fiatalok, most kell kipróbálni új dolgokat, meg bulizni járni, nem akkor amikor az embernek már családja van, aztán visszagondol a fiatal korár és rájön hogy nem csinált semmi õrültséget, és akkor kezd el kicsapni a hámból.De még hozzátenném hogy mindent csak mértékkel szabd!!Annak semmi értelme nincs hogy segg részegre iszod magadat, hülyét csinálsz magadból, és mindet összehánysz.Arról nem is beszélve hogy a 13-14 éves kis taknyosok már isznak, ez már télleg felháborító.
Én 16 évesen ittam elõször alkoholt, de csak mértékkel. Úgy igazán berúgva, mint az albán szamár, olyan 25 évesen voltam elõször, és azóta is csak kétszer fordult elõ. Egyszer a legénybúcsúmon, meg még egy hasonlóan "ünnepélyes" alkalommal :) Nem is nagyon hiányzik, egy-két sör, vagy pohár bor nekem elég egy hosszú estére, ennyitõl meg senkinek nem lesz semmi baja.
Én 30 éves vagyok, de még sosem voltam részeg és nem is szeretnék. Nagyon ritkán iszom vmi nõi italt, de ennyi. Sajnálom azokat, akik nem tudnak ital nélkül ellazulni és egy jót bulizni. Arról meg, hogy milyen egy tajtrészeg lány, már szóltak elõttem... Aki meg azt hiszi, hogy az a menõ, szánalmas és nagyon gyerek még.
Szerintem normális dolog, hogy a tizenévesek ebbe is belekóstolnak. Én is iszogattam bulikban 15-16 évesen, mégis normális felnõtt ember lett belõlem. 23 éves vagyok, egy 2 éves kisfiú édesanyja, szóval azt hiszem, fel kellett nõnöm a feladathoz. Mégis, ha néha-néha bulizni megyek, hát szoktam inni, néha az is elõfordul, hogy kicsit berúgok. Persze nem úgy megyek haza :) De amúgy tiszteletben tartom, ha valaki úgy dönt, neki ez nem kell. Sosem cikiztem senkit azért, mert nem szokott inni, csak engem se piszkáljon senki azért, mert én meg néha igen. Ha már itt tartunk, Kovács Áron, aki manapság szerintem a legjobb pasi akit a tévében láthatunk, és amúgy rohadt jófej szerintem, szóval õ 35 éves korában ivott elször szeszes italt, de mégsem mondaná senki, hogy az a stréber, unalmas alak lenne.
17 éves vagyok. Eddig összesen 2, 5 dl bort ittam meg (nem egyszerre). Nem szeretem az ízét. 2003-ban hánytam utoljára, akkor is betegség miatt. :)
Szia. Én 17 éves vagyok és még én sem ittam alkoholt... (na jó tavaly nyáron egy kicsit - de csak mértékkel) Végülis én nem itélem el aki iszik, csak nem értem miért hányásig kell piálni?:) Hiába fizetted ki xD
Én 17 vagyok és mégsoha nem rúgtam be és nem is szeretmnék SOHA berúgni...Örülj neki, hogy te tudsz értelmesen gondolkozni...Én pl minden hétvégén (nem vicc)14-15 éves seggrészeg gyerekeket látok a mulatozókban... Legyél büszke magadra, hogy te más vagy!:)
Sziasztok, én 28 éves vagyok. Én 9 éve ittam elõször alkoholt. Az esküvõmön a pezsgõt. Azóta sem kaptam rá. Nagyon ritka, hogy alkoholt igyak. Fõleg, hogy én vagyok a sofõr kettõnk közül, de akkor sem innék ha nem vezetnék. Ráadásul egy lánynál sokkalta gusztustalanabb ha be van nyomva és fetreng.
Ja, nem rég tanultam egészségtanból: a máj óránként max 8 mg alkoholt tud lebontani, és eközben a folyamat közben olyan méreg termelõdik, ami magát a májat teszi tönkre, rohasztja, bontja. A többi szervrõl nem írt a könyvem, de már ez is borzasztó... :S
Én 30 voltam, mikor elõször és utóljára. Az ok lényegtelen. Mindig elitéltem azt aki iszik. Mára már megtanultam, hogy megváltani az alkeszek világát nem én fogom. Sajnos nagyon sok embert ismerek, akinek szenvedellyé vált az alkohol mert nagyon jo buli volt fiatalon és késõbb, mikor már túl volt a tini éveken sem tudta letenni. Közben nõsült, férjhezment, gyerekei születtek....az alkohol tönkre tette az életét pedig nem volt értéktelen ember. Ezt a kérdést nehéz megválaszoli és nagyon megértelek. Még jó, hogy vagyunk egy páran, akiknek nincs szüksége alkoholra, hogy jól érezze magát.
Én 16 vagyok. Nem azt mondom, h minden második nap részeg vagyok, de néha tényleg jó inni, ha át is léped a határt. Piától életemben eddig csak egyszer hánytam és nem is tervezem többször. De szerintem ehhez a korhoz hozzátartozik, h az ember sokmindent kipróbáljon és megtapasztalaja az élet ezen oldalát is.
Szia! Én lassan 29 vagyok. Életemben egyszer sem rugtam be és nem is akarok soha, nagyon ritkán iszok csak alkoholt (csak akkor amikor tényleg muszály: szilveszter, esküvõ stb.. de akkor is csak 1-2 korty) Én sosem értettem - fõleg a lányoknál - hogy miért nem zavarja õket, hogy úgy néznek ki mint a mosott szar ha berugnak és még büszkék is rá és dicsekednek vele, hogy "olyat buliztam a hétvégén és úgy benyomtam, hogy nem emlékszem semmire!!" Szánalmasok azok az emberek akik olyan szinten berugnak, hogy fogalmuk sincs hol vannak és a földön fetrengenek. Én teljesen elítélem az ilyen embereket akárnyám éves is! Persze az meg a legszebb ha már 16 évesen is tök részegen megy haza a buliból a szülei meg nem foglalkoznak azzal, hogy tök részeg vagy leszarják az egészet. Általában az ilyen esetek után (lányoknál) ne csodálkozzanak ha abortuszra kell menni, de persze ha megkérdezik, hogy ki az apja neki fogalma sem lesz róla! Ez nagyon szánalmas! Ja és az egyáltalán nem megoldás ha a promlémák elõl az alkoholhoz menekelünk, mert csak rosszabb lesz tõle minden! Szembe kell nézni a problémákkal akármilyen neház is!!!
18 vagyok, és életemben nemvoltam részeg. Nemértem azt aki a sárga földig leissza magát:S. Csan nagyritkán max nagyritkán 1 korty Bayleis mert finom. Egszer a sulival közelezõ bortostolásra kellett menni. Egy kortyot inni kellett, nah azthittem örjöngök. Szerintem undi, meg haragudtam, hogy muszály. Lány vagyok. Amugy nemtudom, egyik barátnõm mesélt a bulijairól. Most lessz neki 1. És ugytûnik nemtudok elmenni, de nem is bánom. aztmondták leitatnak, mert hogy mindenkinek kell hogy részeg legyen. :@ Mert ugy lehet bulizni.
Hát én 15 évesen már szerettem iszogatni bulikon. Most 21 vagyok, gyerekem van és férjem. Havonta egyszer elmegyünk bulizni, és bizony be szoktam olyankor csípni. Amikor fiatalabb voltam, sokszor csak abból állt a buli, hogy berúgtunk és fetrengtünk. Szerintem nem volt feleseges, kellett tudni azt is, hogy milyen mata részegnek lenni, hogy megtanuljunk úgy alkoholt fogyasztai, hogy csak annyira leszünk spiccesek, hogy jól mulassunk de tudjunk magunkról. Ha valaki nem szeret inni, ne igyon, de azzal sincs baj, ha valaki meg néha szívesen elereszti kicsit a gyeplõt. Nem vagyok alkesz, csak hát nálunk a társaságban eléggé általános dolog, hogy ha buli van, akkor jönnek a sörök egymás után. Aztá utána lehet róla dumálni, hogy ki milyen hülye volt :) De úgy konkrétan "beb*szni" már nem szoktam, csak mondom, olyan spicces szoktam lenni, ha éppen buli van, de azt is csak havi egy alkalommal. De szerintem tizenévesen meg kell tapasztalni, hogy milyen nagyon szarul lenni a szesztõl, mert akkor már késõbb nem fogja ezt a mûsort tolni. Szép is lenne, ha mindenki felnõtt családapaként, családanyaként szabadulna ki otthonról elõször, és kezdene mértéktelenül vedelni. Akkor inkább már tinikorban, és késõbb már tudni fog mértékkel inni.
És akkor még nem is szóltatokaróól, mit tesz a májjal, meg egyéb szervekkel. Életemben egyszer láttam májával tönkre ment embert, azt a sárga színt sosem felejtem el...nemsokára belehalt. Sok ismerõsömet tette tönkre az alkohol, ami tulajdonképpen méreg. Egy pár közülük bele is halt. Utálom az alkoholt, emelett nagyon ritkán iszok, mondjuk úgy max 2 pohár valamit. Sosem voltam olyan részeg, hogy ne emlékezzek semmire. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor rúgtam be, és én sem tudom, az embereknek sokszor miért nem számít az egészsége...

Miért van az, hogy van aki közösségi oldalakon olyan képeket tesz fel magáról, amiken kb nem is látszik, mindig el van takarva az arca, a többi képen pedig nem is ő van? Ez miért jó?

Legjobb válasz: Ebbe semmi jo nincs.. Nem merik felvalalni magukat. Ha olyan kepet tesznek fel amin nem ok vannak, de nem is ismert embe, a fiukat megtevesztik, es konyebben pasiznak. Ha meg az arcukat takarjak es hasonlok, nem tartjak magukat szepnek, de ezzel altalaba azt erik el hogy a hozzaszolasok 80%-a : jaj miert takarod az arcod hisz olyan szep vagy.. Sokan szeretik hallani ezeket.. De ebbe semmi jo nincs.. En szanalmasnak tartom.. Most lehet ilyan kepet amin nem latszik az arcod, de nem mindet.. Valamint normalis modon es nem ugy h a kezemmel kitakarom..

Ebbe semmi jo nincs.. Nem merik felvalalni magukat. Ha olyan kepet tesznek fel amin nem ok vannak, de nem is ismert embe, a fiukat megtevesztik, es konyebben pasiznak. Ha meg az arcukat takarjak es hasonlok, nem tartjak magukat szepnek, de ezzel altalaba azt erik el hogy a hozzaszolasok 80%-a : jaj miert takarod az arcod hisz olyan szep vagy.. Sokan szeretik hallani ezeket.. De ebbe semmi jo nincs.. En szanalmasnak tartom.. Most lehet ilyan kepet amin nem latszik az arcod, de nem mindet.. Valamint normalis modon es nem ugy h a kezemmel kitakarom..
Általában az ilyen felhasználók csak azért készítenek fiókot, mert másokkal akarják tartani a kapcsolatot/ másokat akarnak követni/ olyan oldalon akarnak regisztrálni, ahol szükséges Facebook fiók csatolás ( ilyen például a 9gag ) vagy egyszerûen szórakozni akarnak. Ha elnézzük, ezen az oldalon is akad elég, aki csak beszólogatni és bohóckodni jár ide, rendben itt nem lehet képet feltölteni, de a felhasználónevüket is azért nem vállalják sokan, mert anonimként bármit megmer tenni bárki.

Miért jó ez egy pasinak? A párom azzal fenyeget hogy ha nem szopom le úgy hogy beleélvezhessen a számba akkor elhagy! Miért jó ez egy pasinak? Ennyit jelent neki egy több éves kapcsolat? Hogy ez miatt eldobja? De most komolyan? Miért ilyenek a pasik?

Az a baj hogy sokan pornón nőtettek fel , és ezért azt hiszitek hogy a szeretkezés olyan mint ott,hogy megalázzátok a csajt és nektek jó legyen más nem számít, csak a ti élvezetetek! Árulja már el valaki miért jó megalázni egy csajt ? Miért kell érzelmileg zsarolni?Mi??Ennyire senki nem lehet gerinctelen! Ha valakit szeretünk nem mondjuk azt h ha nem nyeled le és nem mélytorkozzol akkor pápá menyj a francba! Normális válaszokat akarok!

Legjobb válasz: keress mást,ha szeret akkor nem fenyeget ilyennel a páromnak meg sem fordul a fejében hogy ilyen paraszt legyen

keress mást, ha szeret akkor nem fenyeget ilyennel a páromnak meg sem fordul a fejében hogy ilyen paraszt legyen
lányként mondom h ne általánosítsál mind a két nem tud gerinctelen lenni és ha ennyire fölcseszte a fejed akk hagyd ott nem gondolod h úgy a kiönnyebb ha megaláz? a megalázott férfi is otthagyja a nõt egy idõ után szal mindkét nemben elõfordul a megalázófajta típus
nézd, ha zsarolás, ultimátum felmerül 1 kapcsolatban azt megette a fene
na ez jó kérdés...sok srácnak barátnõje sincs, akinek meg van, az nem tudja értékelni a jót. ha tényleg csak ennyi esze van, akkor hagyd a fenébe...mi lesz a következõ lépés? mélytorok? utána anál. utána...? térdhajlat?
Dehogy szeret.Az már megint más kérdés hogy mindent tûr csak azért hogy legyen kit dugnia...Gondolkozz már józan paraszti ésszel kérdezõ
ha meg megütne érte tényleg nincs értelme a kapcsolatnak, viszont tuti hogy mástól nem kérné
A kérdező hozzászólása: ha azt csinálnám az tuti hogy megütne, én meg lehet hogy szét okádnám a gyomrom és a végén kórházban kötnék ki :D
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom hogy szeret, hogy mikor rám jön az 5perc akkor egy HP leszek, tehát olyanokat vágok a fejéhez amit ha nem szeretjük az embert nem viseljük el:D
hagyjad hogy a szádba élvezzen, utána tegyél úgy mintha megakarnád csókolni és köpd a szájába:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen , egy nagy f..sz , és a vége az hogy befejezzem vele, nekem erre nincs szükségem hogy úgy érezzem hogy megakar ezzel fojtani, hogy szabályozni akarja h mit csináljak , így nincs értelme, talán találok olyat aki nem csinálja ezt hogy zsarol , talán lesz olyan szerencsém :D
A kérdező hozzászólása: A legnagyobb hülye én vagyok, hogy akkor megbocsájtottam neki azt a baklövését, ha akkor nem bocsájtok meg akkor most nem lenne ez, fõleg jókor jön ezzel , vizsga elõtt adja alám a lovat :D
Legalább van önkritikád, ez bizony egy plusz pont :)
A kérdező hozzászólása: :D Azt hittem hogy végre megtaláltam az igazit , de lehet h nagyot tévedtem! Hát igen , nem könnyû semmi sem , fõleg nem a szerelem :D
nem szeret, csak te vagy a biztos pi.na az életében. nyilván nem akkora csõdör mint amilyennek képzeli magát, és nem akarja minden csaj lecidázni a kocsma budijában, ezzel csak téged idegesít. dobd ki hogy a lába ne érje a földet, nincs miért elviselned ezt az embert.
ha most hagyod magad, és belemész, akkor a barátod tudni fogja, hogy bármivel megzsarolhat a késõbbiekben. ha egy párkapcsolatban ilyen felmerül, annak vége van!!! ott nincs szerelem annak a részérõl aki ilyenekkel fenyegetõzik....ne hagyd magad! én a helyedben abban a pillanatban szakítottam volna vele, amint kimondja, hogy elhagy ha nem teszed meg amit akar.... egyébként szerencsére nem minden férfi ilyen...:) vannak rendesek is:) keress mást, komolyan! 27/N
"és ezért azt hiszitek hogy a szeretkezés olyan mint ott, hogy megalázzátok a csajt és nektek jó legyen más nem számít, csak a ti élvezetetek! " ne altalanosits legyszives azert mert a baratod egy taplo nem azt jelenti hogy mindenki ilyen. ha meg eleve az elejen zsarolassal kezdodik egy kapcsolat akkor nincs ertelme folytatni. ilyen egyszeru. az viszont mas kerdes hogy masoknak ez nem megalazo. az en felesegem direkt kerte. ennyi 36F
A kérdező hozzászólása: Sajnálom ha általánosításnak vették páran, igen mindenkinek igaza van aki azt hogy nem jó így , hogy a zsarolás nem kapcsolat, lehet hogy vannak olyan nõk akik ezt élvezik , de én nem vagyok olyan, én ezt gusztustalannak tartom!De legalább kaptam normális válaszokat is ! köszönöm mindenkinek :D
Ha így mondja akkor hagyd el, sajnos ilyen hozzáállással semmit nem érdemel, ezt a felét a dolognak nem értem. A barátnõm megteszi nekem. (nem mindig és akkor rosszul esik, hogy nem akar kielégíteni, hogy nincs arra igénye, hogy én is nagyon jól érezzem magam az együttlétek során) Lássuk be, hogy nemcsak a szex a lényeg egy kapcsolatban de legalább az 50%-ot kiteszi. Köztünk mindig nagyon jó volt a szex de így, hogy nem mindig teszi meg azt amire vágyom így kezdek afelé hajlani, hogy annyira nem is jó. Én ilyent nem mondanék de nem nagyon élvezném vele a szexet, sajnos ez nekem nagyon fontos. Ne feledd a jó szexhez sok törõdés, szenvedély, igény a partnered kielégítésére kell. Két ember szexuális vágyainak az eltérése nagy akkor nem sok mindenrõl van van mit beszélni. Ezt a pasit dobd ki mert egy nagy [email protected] de ha valakirõl úgy érzed megérdemli (mert érted is megpróbál mindent megtenni) akkor ne sajnáld tõle ezt az élvezetet és ne a megalázást lásd benne. Remélem segíthettem 18F
A kérdező hozzászólása: Hát igen ott kellene , mert ha valakit szeretünk nem zsaroljuk, ha nem szeretjük nyíltan megmondjuk neki hogy hé pápá keress mást , én is keressek ! Legalábbis ilyenek a gerinces emberek, akik nyíltan megmondják hogy mi van !
Igen.
Nyugi van, helló. Tudatosítanám hogy nem minden pasi ilyen..
Nos az orál az még oké :D , na de anál meg az, hogy megalazni...undorito. Hagyd ott
amelyik kutya ugat, az nem harap :) én befestem a hajam kékre, ha leszopsz. :D
Nem mindenki ilyen. Hagyd ott, már nem szeret vagy eddig se szeretett. 22F
A kérdező hozzászólása: Én nem általánosítottam, nemrég kérte meg a kezem, most meg ezzel jön, és még vagyok a szar szemét , tehát tényleg nem értem meg, én vagyok neki az elsõ barátnõje , és még azt mondja hogy a múltam miatt ribanc vagyok, pedig volt 3barátom , és még az hogy azt mondja ha nem teszem meg teszi más, hát menyjen ha neki ez jön be , nekem nem kell ilyen pasi, akinek ennyit ér egy kapcsolat, de a másik egyiknap ezt mondja másik nap h nem gondolta komolyan , akkor most mi van?nem tudja eldönteni :D hát ha mégegyszer felhozza akkor pápá van neki :D
szerintem is hagyd ott!én biztos nem fenyegetném ilyennel a barátnõmet.de tényleg nem kell azért általánosítani mert pl én sem vagyok ilyen pedig pornón nõttem fel :D
ez a pasi mindenáron szakítani akar veled. Valószinûleg már többszõr emlithette, csak nem akartad megérteni. Igy azt lépte, amirõl tudta, hogy nem csinálod meg. Biztosra akar menni.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja hogy szeret, de valahogy már nem tudok megbízni benne, azóta mióta egy szõke pláza cica 90d-s mellel rákattant és olyanokat írt neki hogy le..ja és lenyeli neki egy discoban mindenki elõtt , akkor megakart csalni, de nem tette , de ezek után akkor sem bízom benne, szóval így halálra van ítélve a kapcsolatunk :D
legalább válnod nem kell!! ez 1 kitömött [email protected] hagy ott a francba
A kérdező hozzászólása: Nem akar szakítani! Mert szeret a hülyéje :D csak hát orvosi eset szegénykém:D de épp ez az hogy a kapcsolat elején megmodntam hogy nem vagyok pornószínésznõ olyat ne várjon el tõlem amit õk csinálnak hogy lenyelem, ez undorító szerintem, lehet h vannak olyan lányok akik megteszik, de nem én :D
nekem szimpi vagy :D
"Azt mondja hogy szeret, " Minden pasi ezt mondja csak azért hogy bejussanak a barlangba, ez még nem tûnt fel nektek?Szeret a nagy f*szt, akkor nem mondana ilyet még viccbõl se, de hiába beszél nektek az ember nektek akkor is az ilyen taplók kellenek
Márpedig mi pasik nagyon szeretünk szájba élvezni. Az elõzõ párom nem szerette nem is csinálta soha. A mostani mindig lenyeli és nagyon örülök neki hogy megteszi nekem.De ezzel nem zsarolnál soha. Kössetek kompromisszumot! Sz*pd le gumival. Akkor nem is megy a szádba és a szádba is élvezett. :-)

Véleményeket kérek a Sony Xperia J telefonról, és ha jó akkor miért és ha rossz akkor miért?

Legjobb válasz: Rossz, mert régi és gyenge a hardver, akadozva fut rajta a rendszer és az appok nagy része. A kijelzõ jó de ha nem bírja meghajtani a telefon rendesen akkor nem sokat ér.

Rossz, mert régi és gyenge a hardver, akadozva fut rajta a rendszer és az appok nagy része. A kijelzõ jó de ha nem bírja meghajtani a telefon rendesen akkor nem sokat ér.
A kérdező hozzászólása: was ist app?
app= alkalmazás, program

Mit csinálnak a kerékpártolvajok az ellopott kerékpárokkal? Miért jó az nekik, ha elvesznek valamit, ami nem az övék? És aki megveszi az ellopott kerékpárt? (aki tudja, hogy lopott kerékpárt vesz)

Legjobb válasz: Többnyire közvetítõkön keresztül adják el, aki égül megveszi használatra, valószínûleg fogalma sem lesz róla, hogy az a kerékpár lopott. Pl nálunk lengyelpiacon is lehet venni használt bicikliket. Másik lehetõség, hogy széteszedik, és alkatrészként adják el. Hogy miért jó? Egyértelmû, hogy pénzt szerezzenek. Az meg, hogy ezzel másoknak ártanak, sajnos nem igazán izgatja az ilyen embereket :/

Többnyire közvetítõkön keresztül adják el, aki égül megveszi használatra, valószínûleg fogalma sem lesz róla, hogy az a kerékpár lopott. Pl nálunk lengyelpiacon is lehet venni használt bicikliket. Másik lehetõség, hogy széteszedik, és alkatrészként adják el. Hogy miért jó? Egyértelmû, hogy pénzt szerezzenek. Az meg, hogy ezzel másoknak ártanak, sajnos nem igazán izgatja az ilyen embereket :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!