Találatok a következő kifejezésre: Miért jó, van a (897 db)

Akinek Samsung Corby s3650 telefonja van, az leírná, hogy miért jó az a telefon?

Mert itt szinte mindenhol csak azt olvasom, hogy szidják ezt a telefont...

Legjobb válasz: Üdv! Nekem vagy 3 hónapja ilyen készülékem van. Nálam semmi anomália nem volt tapasztalható. Eddig teljesen megbízhatóan mûködik. A készülék nem egy nagy tudású de amit tudnia kell azt nálam simán tudja. Nagyon jó az akkumulátor élettartama, nagyon régen nem volt olyan telefonom ami ilyen sokáig bírta volna töltés nélkül. Nekem e 3 hónap alapján csak jó véleményem van róla. Arcpeti

Üdv! Nekem vagy 3 hónapja ilyen készülékem van. Nálam semmi anomália nem volt tapasztalható. Eddig teljesen megbízhatóan mûködik. A készülék nem egy nagy tudású de amit tudnia kell azt nálam simán tudja. Nagyon jó az akkumulátor élettartama, nagyon régen nem volt olyan telefonom ami ilyen sokáig bírta volna töltés nélkül. Nekem e 3 hónap alapján csak jó véleményem van róla. Arcpeti

Nagyon szeretnék babát, de nincs peteérésem, az orvos Clostilbegytet írt ki. 14. napon peteérést nézett. Egy 27 mm-es cisztám van a bal oldali petefészekben. Azt mondta, hogy ez jó. Ez miért jó? Van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!A barátnõméknél ugyan így volt,neki sem volt peteérése és náluk os ez volt a "menet".Ma már két kisfiú boldog anyukája. Sok sikert!

Szia!A barátnõméknél ugyan így volt, neki sem volt peteérése és náluk os ez volt a "menet".Ma már két kisfiú boldog anyukája. Sok sikert!
A 27 mm-es ciszta jót jelent, mert a dokim azt mondta, hogy a 30 körüliérték petesejtet rejthet, ha a cisztából kiszakad, akkor peteérésed lesz... SOK SIKERT!!!

Miért jó itt a Gyik-es pasikak, hogy állati szintre degradálják le a férfi nemet és mindent azzal magyaráznak, hogy "az állatvilágban is így van"?

Ennyire materialista, ateista itt a társaság? Miért jó nekik, hogy az állatokhoz hasonlítják magukat?

Legjobb válasz: Az ateizmusnak ehhez mi köze? Amúgy a nõk is ugyanezt csinálják, mikor azt magyarázzák, miért csak a határozott, domináns, legjóképûbb férfiakhoz tudnak vonzódni.

Az ateizmusnak ehhez mi köze? Amúgy a nõk is ugyanezt csinálják, mikor azt magyarázzák, miért csak a határozott, domináns, legjóképûbb férfiakhoz tudnak vonzódni.
mondod ezt te nõként, akik kb. ugyanannyira járatják le a nõi nemet
Mert lesüllyedtünk a nõk szintjére
Már akinek jó. Azzal, hogy általánosítasz, te sem vagy különb senkinél.
Tévedés, az állatoknál nem sírnak gyakorin a gyengébb egyedek, mert a többiek felfalják õket.
Tudsz mondani erre példát, kérdezõ? Mert én ezt még nem tapasztaltam. Sõt, jómagam sem szoktam ezt mondani és spirituális beállítottságú, vallásos ember vagyok.
Ez a humánetológia lényege.
nemtom en a ferfiakal nincs gond a nok vannak angyon eldurvulva igaz regen se volt job bar akkor azert meg hatarok koze volt szoritva a dolog.
mit szívtál?
Se a materializmust, se az ateizmust ne keverd ebbe bele. Sot, a gyakran hangoztatott evolucios ervek is hamisak. Nem ugy van az nalunk. Viszont az teny, hogy sok ember egyszeru, mint egy faek. Nemely allat jobban tanithato naluk.
Értelmesnek akarnak tûnni gondolom.
A kérdezõ is megpróbálhatott volna annak tûnni.
Graveworm megbas.zott az ördög?
666
Mert egy ÁLLAT vagyok!
ez már nekem is feltûnt itt... kíváncsi vagyok a válaszokra
én például ateista vagyok
Mindenki próbálja megmagyarázni a bizonyítványát, hátha így elfogadhatóbb az, ahogy ahogyan élnek vagy amit tesznek. Véleményem szerint tök felesleges, mindenki úgy él, ahogyan jól esik neki.
Kicsit morcis vagy, dobj be egy görcsoldót! Na jobb már?
A vasárnap esti legjobb probléma..bár nekem lennének ilyen nagy válaszra váró kérdéseim..
te am mit szívtál ?
Én sátánista vagyok.
Szia. Én nem tudom, hogy mi, pasik milyenek vagyunk, mivel nõkkel szoktam ilyen értelemben ismerkdeni. De az tuti, hogy a nõk az állatias ösztönekinek engedelmeskednek állandóan. Pénz, otthon, gyereknevelés, stb.


Gyengébb? :O
Csóóórók hát hol merne egy újpesti egy Fradistával kezdeni?Lilába csak b*zik meg pedofilok járnak, meccsen is ugy néz ki hogy az ujpestiek 60 kilot sem érik el a Fradisták mind 100 kilósak ird csak be youtubra fradi-ujpest balhé vagy mocskos újpest vagy gyere el Dac-Slovan mecsre ennyi
Mert: fradi egy divat, fradi csak divat
Biztos gyúrnak
mert a fradi béna és már elalszanak a meccsükön.xD
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kielégítõ válaszokat:)
Erre egyszerû a válasz: Az Újpesti tábor szervezettebb, mint a Fradi tábor. Míg újpestiek az egységre mennek, a zöldek viszont a mennyiségre, és ez a minõség rovására megy. !!DE!! Ha eddig csak a TV-ben láttál derbit, és nem a helyszínen, akkor az a média mocska, mert hol lehallkítják a mikrofonokat a pálya szélén, vagy adnak rá hangerõt.

Honda CBR 929rr tipusu motorom kozepdobjaban van valami pillangoszelepfele ami allo motornal be van zarva, miert jo ez a motornak, es mikor nyit zar a pillangoszelep?

Legjobb válasz: Nem vagyok szerelõ de az a teljesítményt szabályozza. Nyitásával és zárásával. Ha mész vele akkor kinyit.

Nem vagyok szerelõ de az a teljesítményt szabályozza. Nyitásával és zárásával. Ha mész vele akkor kinyit.
Hy! Az a pillangószelep Tadao Baba japán úr találmánya, alacsony fordulaton megnöveli a motor nyomatékát. Fordulaton nyit, illetve teljesen nyit. Alacsony fordulaton túl nagy lenne az öblítés e nélkül.

Samsung galaxy Y pro telefonom van. Csak akkor működik rajta az internet, ha olyan helyen vagyok, ahol van Wi-Fi? Miért jó ez a telefon? Mit jelent az, hogy androidos?

A telefont ajándékba kaptam. Néhány információ érdekelne a telefonról. Köszönöm!

Legjobb válasz: # 8 Pontosan te hülyézel másokat, most a kérdezõt, akkor ezért te vagy a "GYK-s balf.sz"?? Még te vagy felháborodva?! http://i5.minus.com/jn117OSpxKzMp.jpg Azért kérdeznek ezen az oldalon, mert nem tudják, ismerik az adott témát. Pökhendi, gúnyos válaszodra kaptál egy normális hangnemû viszontválaszt, erre most saját magad égeted!

# 8 Pontosan te hülyézel másokat, most a kérdezõt, akkor ezért te vagy a "GYK-s balf.sz"?? Még te vagy felháborodva?! http://i5.minus.com/jn117OSpxKzMp.jpg Azért kérdeznek ezen az oldalon, mert nem tudják, ismerik az adott témát. Pökhendi, gúnyos válaszodra kaptál egy normális hangnemû viszontválaszt, erre most saját magad égeted!
Jaj istenem már megint egy almafabéta...pfff Szóval: -Az internet nem csak wifin keresztül megy ha van mobilneted. -Ez a telefon nem jó. -Az androidos azt jelenti hogy android oprendszer van rajta de ez neked úgyis tökmind1, sms-ezni meg facebookozni bármelyiken lehet.
A kérdező hozzászólása: Amit leírtál ott, eddig is tudtam. De köszönöm a fáradtságot! :)
" És értelmesebb emberek válaszát várom, mint amilyen én vagyok :) " :DD Akkor olvasd el az elsõ kommentet, azt is én írtam.
A kérdező hozzászólása: Ha már ennyit írkálsz össze-vissza igazán segíthetnél, vagy ha nem áll szándékodban nem is értem miért vagy itt és egyáltalán miért szóltál hozzá. Azért tettem fel a kérdést, ebben a menûpontban, mert nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal. És értelmesebb emberek válaszát várom, mint amilyen én vagyok :) Azt hiszem, hogy ez a lényege az oldalnak, hogy másoknak segíthessünk...
Ha õ engem leh.ülyéz akkor én miért is nem hü.lyézhetem le? És elöbb meg kéne tanulni használni a google-t és nem állandóan rohanni ide és minden hülyeséget felrakni. Ha beírta volna a google-ba, millió találatot kapott volna, és már rég kapott volna választ a kérdésére. A GYk-s b.lfaszt arra értettem hogy inkább rohan ide minden hülyeségért minthogy elöbb beírja a keresõbe, legalább a telefon nevét.
Kérdezõ: Igaz te nem analfabéta vagy hanem egyszerüen h.lye. Hogy lehetsz ennyire sötét hogy nem veszed észre h azt direkt írtam úgy.... Egy újabb GYK-s balf.sz aki nem ismeri a google-t de mást le tud hülyézni, úgy hogy még egy egyszerû gúnyos megjegyzést sem tud normálisan értelmezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Nagyon rossz telefon, én gyorsan eladnám.
"Miért jó - azt telepítesz rá amit akarsz" Nem teljesen igaz, hogy azt telepít amit akar... Sok olyan app és játék van amit hiába akar telepíteni az elavult hardver miatt.
Internet - vagy Wifi-n vagy egy megrendelt mobilinternet szükséges. Miért jó - azt telepítesz rá amit akarsz (ez a modell egy alap készülék) Ezt olvasd el http://logout.hu/cikk/android_kezdoknek/bevezeto.html
almafabéta = analfabéta viccesen Kedves Kérdezõ, amíg ezt a kérdést kiírtad, az internetes keresõ segedelmével sok információt begyûjthettél volna a telefonoddal kapcsolatban. Legalább az alapokat.
A kérdező hozzászólása: Még, hogy én vagyok az ANALFABÉTA, nézz már utánna legalább, hogy írják le, ha valakit ezzel a melléknévvel szeretnél jellemezni.
Ha tudtad a válaszokat akkor minek raktad fel a kérdést? Érdekes...

Hogy kell védett fiókká tennem a tweetem, és az miért jó? VAn még egy kérdésem. (Lent)

Arra válaszoljatok,amit fent kérdeztem,meg arra,hogy a twitter miért nem annyira népszerű mint a facebook,és hogyan lehetne az?Előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat.A nem normális az kb.ilyen:"azé me a twitter az szar,a fészbuk meg jo."<-- na ilyet ne.:D

Legjobb válasz: Beállításoknál rámész, hogy 'protect my tweets' és mented. És azért kevésbé népszerû, mert a twitter kimondottan arra megy rá, hogy X karakterben fejezd ki magad, nem arra, hogy az ismerõseiddel csevegj naphosszat, vagy hogy a személyes adatidat részletesen add meg, lájkolgass mindent orrba-szájba, shatöbbi. De gondolom erre te is rájöttél.

Beállításoknál rámész, hogy 'protect my tweets' és mented. És azért kevésbé népszerû, mert a twitter kimondottan arra megy rá, hogy X karakterben fejezd ki magad, nem arra, hogy az ismerõseiddel csevegj naphosszat, vagy hogy a személyes adatidat részletesen add meg, lájkolgass mindent orrba-szájba, shatöbbi. De gondolom erre te is rájöttél.

Miért jó ha a cigifilterben szénmorzsa van? (tehát dupla szűrős)

Legjobb válasz: Mert a szén megköti a káros anyagokat

Mert a szén megköti a káros anyagokat

Miért van az, hogy van aki közösségi oldalakon olyan képeket tesz fel magáról, amiken kb nem is látszik, mindig el van takarva az arca, a többi képen pedig nem is ő van? Ez miért jó?

Legjobb válasz: Ebbe semmi jo nincs.. Nem merik felvalalni magukat. Ha olyan kepet tesznek fel amin nem ok vannak, de nem is ismert embe, a fiukat megtevesztik, es konyebben pasiznak. Ha meg az arcukat takarjak es hasonlok, nem tartjak magukat szepnek, de ezzel altalaba azt erik el hogy a hozzaszolasok 80%-a : jaj miert takarod az arcod hisz olyan szep vagy.. Sokan szeretik hallani ezeket.. De ebbe semmi jo nincs.. En szanalmasnak tartom.. Most lehet ilyan kepet amin nem latszik az arcod, de nem mindet.. Valamint normalis modon es nem ugy h a kezemmel kitakarom..

Ebbe semmi jo nincs.. Nem merik felvalalni magukat. Ha olyan kepet tesznek fel amin nem ok vannak, de nem is ismert embe, a fiukat megtevesztik, es konyebben pasiznak. Ha meg az arcukat takarjak es hasonlok, nem tartjak magukat szepnek, de ezzel altalaba azt erik el hogy a hozzaszolasok 80%-a : jaj miert takarod az arcod hisz olyan szep vagy.. Sokan szeretik hallani ezeket.. De ebbe semmi jo nincs.. En szanalmasnak tartom.. Most lehet ilyan kepet amin nem latszik az arcod, de nem mindet.. Valamint normalis modon es nem ugy h a kezemmel kitakarom..
Általában az ilyen felhasználók csak azért készítenek fiókot, mert másokkal akarják tartani a kapcsolatot/ másokat akarnak követni/ olyan oldalon akarnak regisztrálni, ahol szükséges Facebook fiók csatolás ( ilyen például a 9gag ) vagy egyszerûen szórakozni akarnak. Ha elnézzük, ezen az oldalon is akad elég, aki csak beszólogatni és bohóckodni jár ide, rendben itt nem lehet képet feltölteni, de a felhasználónevüket is azért nem vállalják sokan, mert anonimként bármit megmer tenni bárki.

Hogy van németúl? (témafeldolgozáshoz kell! ) jólöltözött=gut..... Az én életemben van divat=....... Én egyáltalán nem tartom helyesnek a divatot=.... Minek tartasz engem? =... Miért jó ez? =... Mire jó ez? =......

Legjobb válasz: Ha azt kerdezed , hogy hogy vannak ezek nemetul akk tok segiteni egy kicsit ;) miert jo ez = Warum ist es gut .. a tobbibe nem vok biztos igy azt inkabb nm irom le. remelem kicsit tudtam segiteni :)

Ha azt kerdezed , hogy hogy vannak ezek nemetul akk tok segiteni egy kicsit ;) miert jo ez = Warum ist es gut .. a tobbibe nem vok biztos igy azt inkabb nm irom le. remelem kicsit tudtam segiteni :)
Jólöltözött gut angezogen
Nem tartom helyesnek a divatot Ich halte Mode für nicht richtig
Minek tartasz engem Für was hältst du mich?
Két mondatot, ill. szót írnék. 1.Jól öltözött=topmodisch (így egyszóban!) Ellentéte a rosszulöltözött= altmodisch. 2.Én egyáltalán nem tartom helyesnek a divatot: Ich halte die Mode eigentlich nicht für richtig. A többi le van írva, szedd össze!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!