Találatok a következő kifejezésre: Miért jó, van (1297 db)

Diffegyenleteknél mire jó az elsõ integrál? Miért jó, van valami gyakorlati jelentõsége?

Legjobb válasz: Egy kicsit elnagyolt a kérdésed. Pl: ha a diffegyenleted szétválasztható akkor mindkét oldalt integrálod és ha mázlid van akkor megkapod az eredményt. Ha kérdésed van akkor tedd fel konkrét feladat formájában!

Egy kicsit elnagyolt a kérdésed. Pl: ha a diffegyenleted szétválasztható akkor mindkét oldalt integrálod és ha mázlid van akkor megkapod az eredményt. Ha kérdésed van akkor tedd fel konkrét feladat formájában!
Például a fizikai modellek termelik a differenciálegyenleteket. De más szakterületeken is keletkeznek. Erre most nem nagyon emlékszem, mert régen volt, és örültem, hogy végre megvan.
Egy f: R^n -> R^n vektormezõ elsõ integrálja a g: R^n -> R skalármezõ, ha g Lie deriváltja az f szerint azonosan nulla. Ez differenciálegyenleteknél úgy kerül elõ, hogy ha a diffegyenlet f jobboldallal van megadva, akkor a g értéke a megoldások mentén konstans.

Nagyon szeretnék babát, de nincs peteérésem, az orvos Clostilbegytet írt ki. 14. napon peteérést nézett. Egy 27 mm-es cisztám van a bal oldali petefészekben. Azt mondta, hogy ez jó. Ez miért jó? Van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!A barátnõméknél ugyan így volt,neki sem volt peteérése és náluk os ez volt a "menet".Ma már két kisfiú boldog anyukája. Sok sikert!

Szia!A barátnõméknél ugyan így volt, neki sem volt peteérése és náluk os ez volt a "menet".Ma már két kisfiú boldog anyukája. Sok sikert!
A 27 mm-es ciszta jót jelent, mert a dokim azt mondta, hogy a 30 körüliérték petesejtet rejthet, ha a cisztából kiszakad, akkor peteérésed lesz... SOK SIKERT!!!

Hogy kell védett fiókká tennem a tweetem, és az miért jó? VAn még egy kérdésem. (Lent)

Arra válaszoljatok,amit fent kérdeztem,meg arra,hogy a twitter miért nem annyira népszerű mint a facebook,és hogyan lehetne az?Előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat.A nem normális az kb.ilyen:"azé me a twitter az szar,a fészbuk meg jo."<-- na ilyet ne.:D

Legjobb válasz: Beállításoknál rámész, hogy 'protect my tweets' és mented. És azért kevésbé népszerû, mert a twitter kimondottan arra megy rá, hogy X karakterben fejezd ki magad, nem arra, hogy az ismerõseiddel csevegj naphosszat, vagy hogy a személyes adatidat részletesen add meg, lájkolgass mindent orrba-szájba, shatöbbi. De gondolom erre te is rájöttél.

Beállításoknál rámész, hogy 'protect my tweets' és mented. És azért kevésbé népszerû, mert a twitter kimondottan arra megy rá, hogy X karakterben fejezd ki magad, nem arra, hogy az ismerõseiddel csevegj naphosszat, vagy hogy a személyes adatidat részletesen add meg, lájkolgass mindent orrba-szájba, shatöbbi. De gondolom erre te is rájöttél.


Miért van az, hogy van aki közösségi oldalakon olyan képeket tesz fel magáról, amiken kb nem is látszik, mindig el van takarva az arca, a többi képen pedig nem is ő van? Ez miért jó?

Legjobb válasz: Ebbe semmi jo nincs.. Nem merik felvalalni magukat. Ha olyan kepet tesznek fel amin nem ok vannak, de nem is ismert embe, a fiukat megtevesztik, es konyebben pasiznak. Ha meg az arcukat takarjak es hasonlok, nem tartjak magukat szepnek, de ezzel altalaba azt erik el hogy a hozzaszolasok 80%-a : jaj miert takarod az arcod hisz olyan szep vagy.. Sokan szeretik hallani ezeket.. De ebbe semmi jo nincs.. En szanalmasnak tartom.. Most lehet ilyan kepet amin nem latszik az arcod, de nem mindet.. Valamint normalis modon es nem ugy h a kezemmel kitakarom..

Ebbe semmi jo nincs.. Nem merik felvalalni magukat. Ha olyan kepet tesznek fel amin nem ok vannak, de nem is ismert embe, a fiukat megtevesztik, es konyebben pasiznak. Ha meg az arcukat takarjak es hasonlok, nem tartjak magukat szepnek, de ezzel altalaba azt erik el hogy a hozzaszolasok 80%-a : jaj miert takarod az arcod hisz olyan szep vagy.. Sokan szeretik hallani ezeket.. De ebbe semmi jo nincs.. En szanalmasnak tartom.. Most lehet ilyan kepet amin nem latszik az arcod, de nem mindet.. Valamint normalis modon es nem ugy h a kezemmel kitakarom..
Általában az ilyen felhasználók csak azért készítenek fiókot, mert másokkal akarják tartani a kapcsolatot/ másokat akarnak követni/ olyan oldalon akarnak regisztrálni, ahol szükséges Facebook fiók csatolás ( ilyen például a 9gag ) vagy egyszerûen szórakozni akarnak. Ha elnézzük, ezen az oldalon is akad elég, aki csak beszólogatni és bohóckodni jár ide, rendben itt nem lehet képet feltölteni, de a felhasználónevüket is azért nem vállalják sokan, mert anonimként bármit megmer tenni bárki.

Miért jó a nudizmus? Van itt aki rendszeresen nudista strandra jár? Írja le miért jó?

Németországban élek, és már sokszor kerültem szembe hogy a strandok, tavak mellett tele totál nudista emberekkel. Most a hétvégén meg véletlenül rossz irányba indultunk a strandon és át kellett vágni köztük. Rengetegen voltak, horgásztak is tök meztelenül. Meg családok, apa anya és gyerekek fekszenek a földön tök meztelenül, kisebb nagyobb gyerekek, a halom más meztelen ember között.

Legjobb válasz: "a naturista strandok aszexuálisabbak mint a ruhás strandok" - ezt csak alátámasztani tudom! Nem vallom magam naturistának, de párszor voltam ilyen jellegû strandon. Fiatal, jó alakú nõ vagyok, mégis azt kell mondjam, a naturista strandon semmiféle atrocitás, beszólás, bámulás, stb. nem ért, míg a fürdõruhás strandon ez mindennapos! A fürdõruhás strand inkább "húspiac", míg a naturista tele van kedves, barátságos, összetartó emberekkel, és a zaklatásnak, bámulásnak semmilyen formáját nem észleltem. És meztelenül úszni hihetetlen jó érzés! :) A naturisták a természetesség hívei. Ez pl. fura volt számomra, hogy jó-e, ha a házaspároknak nem izgató, hanem semleges egymás meztelen testének a látványa - de az kétségtelenül jó ezekben a starndokban, hogy nem zaklatják a jó alakú nõket, és nem szólják meg a kövér, rossz alakú vagy idõs embereket! Azért szerintem ez is egy jelentõs elõny! Nem mondom, hogy a szokásommá vált - eleve nem szeretem a strandot, könnyen leég a bõröm - de én egyáltalán nem ítélem el. Persze a meztelen kirándulással nem értek egyet, de a külön nudista strandokkal nincs bajom.

"a naturista strandok aszexuálisabbak mint a ruhás strandok" - ezt csak alátámasztani tudom! Nem vallom magam naturistának, de párszor voltam ilyen jellegû strandon. Fiatal, jó alakú nõ vagyok, mégis azt kell mondjam, a naturista strandon semmiféle atrocitás, beszólás, bámulás, stb. nem ért, míg a fürdõruhás strandon ez mindennapos! A fürdõruhás strand inkább "húspiac", míg a naturista tele van kedves, barátságos, összetartó emberekkel, és a zaklatásnak, bámulásnak semmilyen formáját nem észleltem. És meztelenül úszni hihetetlen jó érzés! :) A naturisták a természetesség hívei. Ez pl. fura volt számomra, hogy jó-e, ha a házaspároknak nem izgató, hanem semleges egymás meztelen testének a látványa - de az kétségtelenül jó ezekben a starndokban, hogy nem zaklatják a jó alakú nõket, és nem szólják meg a kövér, rossz alakú vagy idõs embereket! Azért szerintem ez is egy jelentõs elõny! Nem mondom, hogy a szokásommá vált - eleve nem szeretem a strandot, könnyen leég a bõröm - de én egyáltalán nem ítélem el. Persze a meztelen kirándulással nem értek egyet, de a külön nudista strandokkal nincs bajom.
De hidd már el, ott ez senkit nem érdekel! Addig nem tudod elképzelni, milyen, amíg nem voltál ott! Egy ilyen strandon fiatal, öreg, szép és kevésbé szép, sovány, kövér teljesen természetes! Mindenki azért van ott, hogy jól érezze magát, jókat ússzon stb. nem azért, hogy a többieket bámulja.
Ezt figyeld! Nem olyan rég volt egy kérdõívezés, persze vicces módon csakis naturisták körében .... hahhaaa (ez olyan mint pl. pedofiloktól megkérdezni, jó-e a pedofilia ...), és még az a kérdés is "igen" választ kapott többségében, hogy a naturista strandok aszexuálisabbak mint a ruhás strandok. Na engem ne etessen senki, egy meztelen ember látványa természetesen erotikus töltettel bír, akárhogy is magyarázzuk, csak .... én nagyon jót nevettem, tudod mi volt a legfõbb érvük a meztelen kirándulás támogatására? Az, hogy ezzel õk környezetvédõk, mert ha meztelenül kirándulnak, ugye nincs ruha, így nem kell mosni, azaz nem szennyezik a környzetet mosóporral. Szted normálisak ezek ??? Nos, ahogy már mondtam: elkerített helyeiken tegyenek ahogy akarnak, de normális emberek közé, fõleg kisgyreekek közé nekem ne jöjjenek ki így. Én max elküldöm az anyjába, de azért gyerekeknek nem biztos, hogy minden esetben ez olyan esztétikus látvány. És egy tapasztalatomat is meg tudom osztani: Velencén van egy normál strand, mellette egy nudista partszakasz, azt képzeld el, (itt a poén, még hog ynincs szexuális töltete), ahog yelkezdett lemenni a nap és üresedni a part, tök szemrebbenés nélkül a betonozott parton, egy cseppet sem zavartatva magukat, két srác orális szexbe kezdett, páran meg nézték, akik még ott voltak. Errõl ennyit.
Hát tudod az utóbbi idõben elég sokat veszekszem errõl, mert már ott tartunk, hogy még törvénymódosítást is akarnak, hogy lehesen meztelenül kirándulni egy erdõben pl, merthogy õk "naturisták", na de ez nbem változtat a tényen, hogy semmi más, mint egy legális vagy féllegális formája az exhibicionista vágyak kiélésének. A józan ész megáll, azért én nem szeretném, ha a kisgyreekeimmel kirándulva a Budai hegyekben egy vasárnapon, szembejönne velem egy meztelen egér, mondván, hogy õ cak naturista. Sztem ez már azért felháborító. Legyenek elzárt helyeken, jó magas kerítésekkel, de azért nehogy már közterületeken is nekem a kisgyreekek ott sikongassanak a meztelen bácsi láttán. Ez egy agyrém !!!
Jól mondod, én se vagyok túl kíváncsi a bácsi micsodájára ... ezt csak õk gondolják.
UNDORÍTÓ!!!!!!
azhát 1, tehát itt van egy nagyfokú beteges exhibcionista hajlam 2, és még egoista, narcisztikus személyiség is mindegyik, ha azt gondolja, mindenki az õ testére, a micsodájára kíváncsi Na hát továbbra is agyrém, de majd biztos elõkerül egy "nudista" , aki megmagyarázza, hogy ez nem is így van ... Így van vagy nem így van, én azért láttam már nem egy újságcikket arról, hogy közterületi meztelenkedésért elítélték az illetõt. Végül is nem messz evan egy lányszakközép, na ott pl. egész gyakran van úgymond mutogatós szatír. Akkor lehet, hogy szegényt mégse kéne bántani, mert csak a mosóporral spórol ?? Jaj de rossz voltam eddig .....
Hát az aszexualitásra éppen most mondtam a példát, de ha az orális szex nem tartozik a szexualitásba, akkor persze igazad van. Nézd, fiatal srácokként soksuzor mi is elökörködtünk ruha nélkül a Dunaparton, AHOL NEM VOLT SENKI, de nem magunkat mutogatva idegenek elõtt ! Nagy különbség! Nem beszélve a kisgyerekekrõl ismét. Hát a fotózásokon pedig mindig baromi jót röhögök, mert magam is fotózok, és hallottam pár ilyen nudistrandos fotós botrányról és egy alapvetõ ellentmondást vélek felfedezni .. Hogy is van ez? Tehát egyszerre naturista és jaj de szép a meztelenség de ugyanakkor meg szégyenlõs is és az õ meztelen testét ne fotózza senki? Mi ez? Lassana tudathasadásnál járunk. Most akkor ezek szerint létezik a szégyenlõs nudista kategória is, azaz belülrõl mégiscsak érzi, hogy nem kellene talán mutogatni a meztelen testét mások elõtt, atztán meg nyugodjon meg mindenki, ha le akarják fotózni, mai technikával a szembepartól is észrevétlenül lefotózzák, ennyi. "húspiac" ..hm ... és akkor a sok meztelen embert minek minõsítenéd, ha a sima strand a húspiac ??
1, Perverzkedésrõl éppen eleget hallunk, sztem nem kell ezt poropagálni. 2, Igenis súlyosan szeméremsértõ magatartásról van szó 3, Ismert jelenség, egy szexuális aberráció a magamutogatás vágya, ezzel foglalkozik a pszichiátria, de büntetõjogi vonzata is van. 4, Természtesen nemhogy köze van a szexualitáshoz, hanem arról szól, nem tudom mire jó ez az álszent mellébeszélés. Vagyis tudom: ÖNIGAZOLÁS. 5, Be kellene tiltani szerintem, van itt éppen elég beteges dolog, akkor amit lehet, legalább azt akadályozzuk meg. Kisgyerekek is oda tévedhetnek, ez nem hiányzik senkinek. 6, Egy dolog, hogy valakiben vannak exhibicionista vágyak, de most ezt felruházni mindenféle elnevezésekkel, szokás szerint átesünk a ló túlsó oldalára, és lassan az lesz a kötelezõ. Mindig ez van, ha túl toleránsak vagyunk. 7, Végül: a kedves nudistáskodó emberkék honnan a jó istenbõl szedik azt az abszurd gondolatot, hogy mindenki más az õ himbilimbijére kíváncsi???? Ha én nyraalok, pihenek egytónál, igen kiakadnék, ha ott gusztustalankodna valaki, és biztosan nem bírnám ki pár keresetlen szó nélkül. De adjunk szót az érinbtetteknek is: Árulják el a magamutogatók, honnan jön ez a késztetés? Vagy ösztön és sehonnan? Csak úgy van? Akárhogy is van, hogy a szépérzékrõl nem hallottak, az egészen biztos, de még egymás tisztelésérõl sem.
Milyen fura vélemények hangzanak itt el. Vannak emberek, akik szeretnek meztelenül napozni, fürödni és ilyenkor elkülönulnek a textilekbe burkolt társaiktól.Õk ilyenkor nem keresik a textilesek társaságát, egymás között fényképeket készitenek és természetesen zavarja õket ha valaki kiváncsiságból kukkolja vagy fényképezi õket.Ha valakit érdekel, nézzen utana a ruházkodés történetérõl szóló könyvekben, valamikor teljesen elfogadott volt, hogy a nõk fedetlen mellû ruhát hordjanak, a férfi nemi szervet külön kupakban hordták a nadrágon kivül, sõt a nemesek rangjuktól függõen mutatták, amit akartak. Ha fiatal vagy, egy képtõl is izgalomba jössz, de a nudistákra nem jellemzõ a nyilt szini sex, legkevésbé két fiú orális sexjátéka. Egyébként sokkal izgatóbb, ha csak sejtjük, mi van a fürdõruha alatt, mint amikor mindent látunk. A nudisták nem keresik a ruhás fürdõzõk társaságát, aki feltünést keltõen magát mutogatja, az nem nudista, hanem exhibicionista.
11:22 Mimimimimi?? Kifejtenéd? Modern korról meg magyarországról beszélsz, de nem értem teljesen amit írtál. Egyébként lényeget kliemelve: Nekem a nagy ellentmondás tûnik furcsának itt magyarországon, és ahogy mondtam, külföldön én magam is jóval (vagyis teljesen) természetesnek érzem. Na de nyilván nem véletlenül, hiszen eleve úgy állnak õk is hozzá. Tényleg itt nálunk lehet valami a levegõben ... (és figyi, nem olyan alaptalan marakodás, mert azt képzeld el, hogy mi a spanyol naturpart mentalitásából kiindulva itthon is nyugodtan fotózgattunk pl a gárdonyi nudistrandon, aztán tudod mi lett belõle? Egy ürge oda jött, hogy elvegye a gépünket, nem tudom mit képzeld egyébként, na lényeg, hogy aztán meg verekedéssé fajult, sztem megjegyezte örökre, hogy más gépét ne akarja elvenni csak mert õ úgy gondolja, mert 4-en voltunk haverok, egyikünk se kis nyunyeszka, sportolunk, na a két ürgét aki nekünk jött, kicsit elvertük, nem mi kezdtük (!!!), aztán eljöttünk. de pont errõl beszélek, miért van ez a cirkusz magyarországon???? komolyan hülyén halok meg ...)
ezen is csak ti tudtok igy marakodni...más országokban ez teljesen elfogadott dolog, csak a mai "modern" korban nem.A történelem folyamán más civilizációkban is csinálták, és ? :)
Ja meg ebbõl a fotózós és kukkolós dolgokból is csak nálunk van botrány. Ezek szerint tehát létezik a szégyenlõs nudista kategória, amit elég ellentmondásosnak tartok, na de amikro mi ökörködtünk egész nap a spanyol nudiparton, hát bizony ezer képet csináltunk, és a kutyának nem jutott eszébe szólni nekünk ... pedig nyilván sokszor mások is bele estek a háttérbe. Úgyhogy ez olyan magyar paranoia, de majd talán 50 év és itt is rendezõdik ez a hozzáállás. Most amolyan kettõs mérce van itt, hangoztatják, h hû de természetes és hajrá, ugyanakkor meg itt vannak ezek az ész nélküli korlátozások, hogy no foto és stb. De akkor valóban feltenném a kérdést, ha egy család tegyük fel elmegy nyaralni egy nudi campingbe, akkor márpedig tilo snekik fotózni, csak mert mégis szégyenlõsek a nudisták? Na neee õrítsenek már meg! Egyébként pedig tilos vagy nem tilos, a szegedi nudistrandon is jártunk haverokkal egyszer, és baromság, ugyanis ott volt egy vagon ember, aki nem hogy fotózott, de még kamerázott is emlékképpen ...Mellesleg megjegyzem, sztem nincs ebben semmi. Úgyhogy izgi, és senki se szólt. vagy csak azért nem, mert német + holland volt? Aztán a magyarral meg cirkuszoltak volna? Jó kérdés.
Azért jó, mert teljesen szabadnak érzi magát az ember.
Kizárólag a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos tudati-tudattalan-mélytudattalan mélységû-kiterjedésû szenzo-higiénés, pszicho-higiénés, mentál-higiénés tisztasága-egészsége-erkölcsössége; ésszerûség-jogszerûség-törvényesség, igazságosság-méltányosság-emberiesség fölfogó-belátó-tisztelõ képessége mértékében lehet képes bárki az ártatlanul fölszabadult nyilvános meztelenségre ("nuditas angelicus innocentissimus"), és kizárólag ugyanezen tisztasága-egészsége-erkölcsössége mértékében lehet képes valaki mások nyilvános meztelenségét is ártatlannak, fölszabadítónak, természetesnek látni ! ! ! A szemérem-erkölccsel kapcsolatos naturista-nudista "jellemerény" a csecsemõ és kisgyermek számára a "természet ajándéka". Ugyanez a jellemerény a serdülõ és a felnõtt ember számára már "belsõ munkát", "belsõ bátorságot" követelõ megméretés (Nietzsche: "veszélyesen élni"). Az önmagunkért való jellemerény fejlesztés (a mind emberibb emberként kiteljesedés individuációs-szocializációs, perszonalizációs-humanizációs, antropizációs-hominizációs, habilitációs-szapientációs törvényeit mind önörömkeltõbb, öntevékenyebb önállósággal kutatás-fejlesztés "funkcionális autonómiája" G.W. Allport) a patrimoniális-patriarchális-paternalista retardáltságú (elõemberi) társadalmakban természetellenesnek ható, gyanúsan divergens-deviáns-mutáns emberi jelenség. A testi-lelki-szellemi vonatkozású mindegyre kulturáltabb meztelenséggel szembeni társadalmi elutasítás voltaképpen a kultúr-antropológiai evolúció folyamatával szembeni kulturális-civilizációs "tehetetlenségi erõ" (kulturális-civilizációs "röghöz kötöttség") kifejezõdése. Hadd döntse el szabadon mindenki, hogy melyik oldalra áll ! ! ! (Lényegében a civilizációs kultúra elõrehaladottsági szintje határozza meg egy társadalomban /akár globális-planetáris léptékben is/ az addiktivitás, a kriminalitás, a terrorizmus "bekövetkezhetõségi valószínûsége" ("incidentális probabilitása"), "valószínûségi sûrûsége" ("probalilitási denzitása") mértékét. Ezért a lehetõ legáltalánosabb integratív közérdek a civilizációs kultúra, a kultúr-antropológiai evolúció mind több vonatkozásban mindegyre progresszívebb formáinak kimûvelése. A naturista-nudizmus ezen törekvés legeszköztelenebb formája. Ellenében nem lehetséges anyagi természetû "forráshiányra" hivatkozni. Kizárólag szenzoriális-szenzitív, pszichés-emocionális, mentális-intellektuális jellegû "belsõ korlátok", "mély-belsõ kulturális forráshiány" állják útját.)
...valószínûségi sûrûsége, ("probabilitási denzitása").., Elnézést az "elütési hibáért" ! artiscientocrat
A "MEZTELENSÉG KULTUSZ" általam ismert leginkább progresszív forája a "progresszív holisztikus naturista nudizmus" (a testet-lelket-szellemet a tudat-tudattalan-mélytudattalan mélységében-kiterjedésében egyre magasabb-szigorúbb mûvészeti-tudományos-hitéleti igény- és követelményszintekhez igazodva mûvelõ-mûveltetõ meztelenség-kultusz) gyakorlója individuációs-szovializációs progresszivitása (személyiségfejlettsége) mértékében egyre kiegyensúlyozottabb mûvészi "orkesztráltságú" és egyre lendületesebb tudományos "organizáltságú", ily módon egyre harmonikusabb-dinamikusabb maturációs-evolúciós progresszivitású távolságot tart és tartat, kutat és fejleszt, modellez és demonstrál: 1/a. § a patológiás-patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású korporális-genitális EXHIBICIONIZMUS-tól (Btk. 1978. évi IV. tv. 208. § mint a "szeméremsértés" büntetõjogi tényállása), 1/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogén (beteges-betegítõ), fóbiás-paranoiás kompulzivitású korporális-genitális INHIBICIONIZMUS-tól ("Jaj, csak nehogy meztelenül lásson bárki!" / Mintha törvényszerûen ártalmas, beteges-betegítõ eredete-következménye lehetne egy ilyen esetnek!!!/ Pszichológiai háttér: a testiség-nemiség tekintetében szenzo-pszicho-mentál-szalirált, vagyis belülrõl "eltisztátalanodott" /eufémizmus/ egyén természetellenes, beteges idegenkedése /averziója/ az egyébként természetes és egészséges meztelenséggel szemben) (Fontos megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 1/a és 1/b teljesen azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén (beteges-betegítõ) szexuális devianciák, aberrációk, perverziók!!!); 2/a. § a patológiás-patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású korporális-genitális SCOPOPHILIÁ-tól (VOYEURIZMUS-tól), 2/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogén, fóbiás-paranoiás kompulzivitású korporális-genitális SCOPOPHOBIÁ-tól, SCOPTO-PARANOIÁ-tól ("Jaj, csak nehogy meztelen embert kelljen látnom!!! / Mintha törvényszerûen ártalmas, beteges-betegítõ következménye lehetne egy ilyen esetnek!!!/ Pszichológiai háttér: a testiség-nemiség tekintetében szenzo-pszicho-mentál-szalirált, vagyis belülrõl "elkoszlott" egyén természetellenes, beteges idegenkedése /averziója/ az egyébként természetes és egészséges meztelenséggel szemben) / (Fontos megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 2/a és 2/b azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén (beteges-betegítõ) szexuális devianciák (elhajlások), aberrációk, perverziók!!!); 3/a. § a patológiás-patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális PEDOPHILIÁ-tól, 3/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogén (beteges-betegítõ), fóbiás-paranoiás kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális PEDO-PHOBIÁ-tól, PEDO-PARANOIÁ-tól ( "Jaj, csak nehogy meztelen embert lásson az a szegény gyerek !!!" "Jaj csak nehogy meztelenül lássák azt a szegény gyereket !!!" /Mintha csakis és kizárólag beteges indítéka és következménye lehetne egy ilyen esetnek !!! /Pszichológiai háttér: szenzo-pszicho-mentál-szexuális szaliráltság, a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos belsõ tisztátalanság önkéntelen kivetítése-kivetülése az úgynevezett "projektív mechanizmusok" által./) (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 3/a és 3/b azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén szexuális devianciák, aberrációk, perverziók!!!); 4/a. § a patológiás-patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális PUBERTOPHILIÁ-tól, 4/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogén (beteges-betegítõ), fóbiás-paranoiás kompulzivitású kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális PUBERTOPHOBIÁ-tól, PUBERTO-PARANOIÁ-tól ( "Jaj, csak nehogy meztelen embert lásson az a szegény serdülõ !!!" "Jaj csak nehogy meztelenül lássák azt a szegény serdülõt !!!" /Mintha csakis és kizárólag beteges indítéka és következménye lehetne egy ilyen esetnek !!! /Pszichológiai háttér: szenzo-pszicho-mentál-szexuális szaliráltság, a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos belsõ tisztátalanság önkéntelen kivetítése-kivetülése az úgynevezett "projektív mechanizmusok" által./) (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 4/a és 4/b azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén szexuális devianciák, aberrációk, perverziók!!!); 5/a. § a patológiás - patogén, mániás-obszesszív kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális GERONTOPHILIÁ-tól, 5/b. § és a nemkevésbé patológiás-patogén, fóbiás-paranoiás kompulzivitású pszichés-mentális, korporális-genitális GERONTOPHOBIÁ-tól, GERONTO-PARANOIÁ - tól; ( "Jaj, csak nehogy az idõs emberek meztelenül lássanak másokat !!!" "Jaj csak nehogy meztelenül kelljen látni idõs embereket !!!" /Mintha csakis és kizárólag /törvényszerûen/ beteges indítéka és következménye lehetne egy ilyen esetnek !!! / Pszichológiai háttér: szenzo-pszicho-mentál-szexuális szaliráltság, a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos belsõ tisztátalanság önkéntelen kivetítése-kivetülése az úgynevezett "projektív mechanizmusok" által./) (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 5/a és 5/b biológiai-fiziológiai értelemben felnõttkorú egyének esetében azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén szexuális devianciák, aberrációk, perverziók!!!); 6/a. § a patológiás-patogén erotomániás és szexuál-obszesszív tendenciájú SZEXUÁL-HEDONIZMUS-tól, 6/b. § valamint a nemkevésbé patológiás-patogés (beteges.betegítõ) erotofóbiás és szexuál-paranoiás tendenciájú SZEXUÁL-PURITANIZMUS-tól (miszerint a SZEXUALITÁS, a nemiség egyedüliként lehetséges funkciója az ember számára nem lehet más, mint az utódnemzés, a "primér drive" -okhoz kötõdõ "humán reprodukció". /Pszichológiai háttér: szenzo-pszicho-mentál-szexuális szaliráltság, a testiséggel-nemiséggel kapcsolatos belsõ tisztátalanság önkéntelen kivetítése-kivetülése az úgynevezett "projektív mechanizmusok" által./) (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 6/a és 6/b biológiai-fiziológiai értelemben felnõttkorú egyének esetében azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén szexuális devianciák!!!); 7/a. § az ösztön-Én determináltságtól, vagyis a genomikus létezés-progamok általi végzetszerû meghatározottságtól /"ösztön-lény" -ként vegetálástól/, 7/b. § valamint a felettes-Én determináltságtól, vagyis a civilizációs létezés-programok általi végzetszerû meghatározottságtól /"perszonalitás-replika" - ként, "kakarakter-klón" -ként tévelygéstõl/. (Megjegyzés: a közhiedelemmel ellentétben 7/a és 7/b biológiai-fiziológiai értelemben felnõttkorú egyének esetében azonos mértékben, egyenlõ arányban patológiás-patogén (beteges-betegítõ), addiktogén-kriminogén individuációs-szocializációs fixációt eredményezõ tényezõk !!! /lásd; "The pathology of normalcy" (Erich Fromm), avagy a "Kafkai Törvényszék" kriminalitás-fogalma: tradíciókhoz-konvenciókhoz bipoláris mániás-obszesszív és fóbiás-paranoiás kompulzivitással kötõdés addiktív dependenciája; tradíciók-konvenciók konkrét és absztrakt autoritásainak történõ mazochisztikus "behunyászkodás" valamint szadisztikus "behunyászítás" ön- és közveszélyes kriminalitás-fogalma);
...formája.., ..individuációs-szocializációs progresszivitása.., Elnézést az "elütési hibákért" ! artiscientocrat
Sziasztok! Látom elég nagy vihart kavart ez a kérdés. Gondolkodtam is , hogy hozzászóljak e, de olvastam itt egy- két olyan irományt ami kissé megdöbbentett. Elõször is, hogy mondhatunk olyan dologról véleményt ( teljesen határozottan ) amit még nem próbáltunk vagy nem ismerjük a filozófiáját? Esetleg ha mégis hangot adunk gondolatainknak, nem lenne okosabb elõször inkább kérdezni, mint ahogy a kérdés feltevõje is tette, mielõtt hiányos ismereteinkel elítéljük? Másodszor, fogadjuk el, hogy szerencsére mindannyian különbözõ emberek vagyunk, különbözõ szokásokkal és világnézettel, így nem feltétlenül érthetjük, hogy a másik mit miért csinál és miért gondolja úgy. Harmadszor pedig mivel elég sok NATURISTÁT ismerek személyesen és elmondhatom, hogy a legkedvesebb, barátságosabb, filozófikusabb, és legsegítõkészebb emberek, így a nevükben is felháborítónak tartom az ellenük felhoztott alaptalan rágalmakat. Nem tartom magam naturistának, mert nem igazán kedvelem az "izmusokat " de nyaranta járok ilyen campingekbe. Oszlassunk el pár félre értést: 1.) Naturista helyen kifejezetten illetlenség a másik embert bámulni, szexuális magatartást mutatni, hangoskodni, vagy akár szexuális megjegyzést tenni. ( ha jól tudom a fürdõruhás helyen ezek közül csak a szex tilos ) naturista helyen bármelyik egyszeri elkövetése után repül az illetõ. 2.) Természetesen attól még az embernek van szeme, és ha feltûnik egy szép nõ vagy férfi, nem kell zavartan elfordulni, ugyan úgy mint a fürdõruhás strandon rá lehet nézni, de egy naturistának ebben a pillanatban vége is a történetnek. Nem kezdi el bámulni, fantáziálni sem kezd róla, fõleg nem tesz illetlen megjegyzéseket vagy beszólások sem, és nem próbálja meg haza vinni az illetõt. ( ez fürdõruhás strandon elég sokszor elõfordult velem és a párommal is ) 3.) Tudjunk külömbséget tenni a nudista és a naturista között. A nudista a nemzetközi szó a naturizmusra, legalábbis jobban használják. Az alapvetõ külömbség viszont az, hogy a naturista CSAK olyan helyyen ruhátlan ahol ezzel másokat nem zavar, közszemérmet nem sért, tehát toleránsabb. A nudista kevésbbé empatikus a környezetével, 90%-ban õ sem magamutogató, de köztük azért néha megjelennek nem oda illõ egyének, akiket szerencsére gyorsan kiszûrnek. Említettétek még a magamutogatókat, igazából semmi közük a naturizmushoz, mert nekik ugye, szexuális izgalmat okoz , ha megbámulják õket, a naturizmus viszont, mint fent is látjátok teljesen elhatárolódik a nyilvános szexualitástól. 4.) A naturista helyekre legtöbbször családok, baráti társaságok járnak. Õk így élnek. Felteszem a kérdést: Milyen ember lenne az aki olyan helyre viszi a gyerekét ahol bármilyen értelemben sérülhet? 5.) Mi a párommal mint már írtam gyakran elõfordulunk naturista campingekben. Volt olyan felvetés is, hogy megszûnik a másik teste izgatónak lenni. Tapasztalatból cáfolnám a dolgot, ugyanis nekem a menyasszonyom a leggyönyörûbb és legizgatóbb nõ a világon.A meztelenség nem azonos a szexualitással, ugyanis nem kapcsolódik közvetlenül össze, hiszen ruhában is lehet szerelmeskedni, és meztelenül is viselkedhet valaki aszexuálisan. Így én azt mondom, ha valaki csak ruha nélkül tud csábos lenni, vagy felkelteni a másik érdeklõdését akkor ott van egy kis gond. A szex teljesen más mint egy naturista pihenés. A strandra pihenni megy az ember, ellazulni, nem pedig mutogatni magát. Végül ha a haragos hozzászólók közül valaki nyitott szellemmel elmenne egy ilyen helyre, meglepõdne az ott tapasztalt harmóniával, nyugalommal és békével. ( vagy mégsem, ugyanis az elvakult elképzelésekkel nem lehet mit kezdeni ) Köszönöm, hogy megoszthattam veletek a gondolataimat, remélem sikerült pár kérdést megválaszolnom, ha valinek van kérdése és kultúrált formában felteszi akkor szívesen válaszolok! Üdvözlök mindenkit! T 30/F & A 25 N
Elõözõ vagyok! Elnézést a hibákért, kicsit siettem :) ))
Na itt aztán sokféle véleményt olvasni, bár nem értem hogy honnan ez az arrogancia a nudismussal szemben. Tény hogy nudizni az arra kijelölt helyen, esetleg otthon, zárt falak között kéne, nem rákényszerítve másokra a nézeteiket. Viszont elárulná valaki, hogy attól hogy látsz egy meztelen nõt/pasast, mi kötelez rá hogy a micsodáját bámuld? Senki. Mikor megbotlasz az úzon az miért van? Mert nem néztél lefele, hanem csak messze elõre, vagy oldalra. Na most akkor kérdem én, miért ne nézhetnéd egy nudistának is csak az arcát ahelyett h pl a lábait bámulod? Említitek itt a "szégyenlõs nudistákat". Ha valaki közülük valóként fényképez, abba még itt Magyarországon se nagyon láttam belekötni senkit, viszont ha odaállítasz túristaként/kukkolóként akkor persze hogy elzavarnak. És NEM azért mert szégyenlõsek, hanem azon gondolatok/szándék miatt amivel a legtöbb ilyen ember a fényképeket készíti, az oldalak miatt, ahova ezeket a képeket feltöltik. Fõleg hogy ez utóbbival személyiségi jogokat is sértenek, függetlenül attól hogy az illetõ ruhában volt vagy nem. Nem véletlen hogy már a térfigyelõ kamerákon is homályosítani kell, ha ki akarod osztani valahova, mert nem látszódhatnak az arcot, szintén a személyiségi jogok miatt. Ugorjuk csak kicsit vissza a történelembe, ami itt már foszlányokban elõ is került. Miért gyûlöljük a nudistákat, miért undorító egy meztelen emberi test? A kisbaba nem meztelenül születik, az õseink hogy éltek? A mai ember öltözködése az evolúció felgyorsítva. A Rómaiak is meztelenül sportoltak s nem találtak ebben semmi szégyenleteset. A homo sapiensnek kb 200ezer éves múltja van, de csak 70ezer éve szégyenli azt amije van. Azért szégyenled mert beléd nevelték a modern kor, a szokás hatalma ahogy mondani szokás. Megszoktad hogy a férfiak nadrágot a lányok meg szoknyát hordanak, de felteszem akkor a kérdést, mi van a skótokkal? Õket is beteges, undorító népnek kiáltjuk ki, csak mert különböznek a hagyományaik a mieinktõl. Vagy a bennszülöttek, õslakosok, afrikai törzsek, akiknél a felnõtté avatási szertartás 12-14 éves korban kezdõdött. Õk ebben nõttek fel. Aki nudista családból származik, annak pedig ez lesz a természetes, és ez nem feltétlen exhibicionizmus, hisz a bõr is lélegzik, sokkal egészségesebb a meztelen életmód mintha mindenféle göncöket aggatsz magadra. Mellesleg az ilyen emberek sokkal kevésbé gátlásosak, ami a szexnél sem egy utolsó szempont.
De hadd jegyezzek meg valamit. Itt is éles különbséget kell tennünk a magyarországi nudistáskodásnak csúfolt exhibicionizmus és a ny-európai klassz ksi naturista partok között. Mi haverokkal betévedtünk egyszer velencei nudistradra (mármint magyarországon), és persze egész nap ott kerülgettek minket az idõsebb fazonok ... alig volt átlástzó, szinte kiesett a szemük. Aztán meg voltunk eg ydél-spanyol baromi szép naturista parton, és mondhatni a különbséget tapintani. Ott eleve az átlagéletkor is jóval fiatalabb, tele van tényleg fiatal párokkal, nem az idõsebb ürgék kerülgetnek egész nap, és valahog ytényleg olyan természetes érzése van az embernek, merthogy õk maguk olyna természetesen kezelik ezt. Na de ehez itt nekünk még nagyon fel kell nõnünk. Ezut akkro érzi valaki, ha egy ismertebb nyugati naturpartot is felkeres, aztán akkor lehet összehasonlítási alapja, egész más feeling. Na de ezen mondhatni nem lepõdök meg, hiszen itt nálunk minden olyan speciálisan magyar :-)
Szerintem nem jó, de nem is zavar.Vannak akik jól érzik magukat olyan környezetben, "természetes körülmények" közt.Egyszer horvát nyaralásunkon sikerült véletlenül bekocsikáznunk Európa legnagyobb nudistaüdülõjébe kocsival de azt inkább hagyjuk...Elég vicces volt de nem zavart :DDD
A kérdező hozzászólása: Párom nem naturista, de megérti öket. Ö nem szokott ilyen helyre menni , de nem is ellenzi. Nekem ez annyira furi. és itt minden fürdö helyen van ilyen, igaz külön részen, de nincs elkerítve simán látni, és ha oda keveredik valaki akkor még egy tábla sem jelzi. Egyszer Horvátországban egy strandrészen tele volt nudistákkalm, és simán belehetett látni a gyalogútról és mindenki ott csinálta a képeket rólúk, aztán egyszer csak jöttek a rendörök és elhesegették az embereket, de miért ha a bikiniseket fényképezik azokat nem hajtották volna el. egyszerüen nem értem mire jó. ha egy embernek nincs a meztelen párja láttan sexuális érzete , az otthon az ágyban hogy várja el magától hogy legyen neki?
A kérdező hozzászólása: Ez biztos, így is van a nudista strandokon, ahogy az utolsó írta, én még oda nézni sem mertem, nem hogy bámulni. Engem nem érdekel senki alakja egy strandon, de ha meglátnék egy jókora vagy egy icic pici ... akkor biztos megilletödnék, úgy ahogy azon is ha egy nagyon kövér vagy nagyon nagyon vékony embert látok.
12.49 - az EGY eset, én is voltam Olaszországban is ilyen strandon, és semmi hasonlót nem láttam. Fotózás: én azt sem veszem jó néven, ha valaki a tudtom és engedélyem nélkül ruhában lefotóz. Hogy a nudista strand miért nem húspiac, azt az imént fejtettem ki. Ha öreg és kövér valaki, akkor sem tesz ott rá senki megjegyzéseket, õ is ugyanolyan fesztelenül érezhetoi magát. Aki pedig jó alakú, azzal sem ofgnak lépten-nyomon kikezdeni. Szerintem aki nem szereti a nudista strandot, ne járjon, és kész! Ilyen egyszerû! :)
A kérdező hozzászólása: érdekesek ezek a pontozások. szerintem mind az ellenzök és a félnaturista hozzászólok is jól írták, nem tudom miért pontozzátok le egymást? vagy még mindig lehet valamit a pontokkal nyerni?
ha már felhoztad a gyerekeket: Én meg gyerekként olyat láttam fürdõruhás strandon, hogy egy fiú és egy lány dugnak a vízben. (Tóban, nem látszottak teljesen, d enyilvánvaló volt, mivel foglalatoskodnak) Naturista strandon semmi hasonlót nem láttam.
Kérdezõ: szerintem sokszor nem azok pontoznak, akik kérdeztek vagy válaszoltak.
A kérdező hozzászólása: Egy kérdésem lenne a félnaturista hozzászólóhoz. Mikor mi elmegyünk nyaralni vagy strandra, rengeteg képet készítünk egymásról, a gyerekekröl fürdöruhában. A naturisták ilyenkor nem készítenek képet? Vagy eltakarják magukat? vagy egyszerüen meztelenül lefényképezik egymást és azt teszik bele az albumjukba? Sokan kértek a nyaralásunk után képeket tlünk, hogy mutass, küldj képeket magatokról, és sokszor állok a tengerparton vagy pálma fa alatt fürdöruhába.
Amit nem értek, miért kellene egy gyereknek sikoltozni, ha lát egy meztelen embert? (Ha igy van, akkor a szülök ott nagyon hülyén nevelik a gyerekeket)
A nyaralásnak csak egy része volt a nudista strand felkeresése, ilyenkor nem fotóztunk egyáltalán. Az igazi nudisták nem tudom, hogy oldják ezt meg.
Ja és anno el is olvastam a strand szabályzatát, melyben ki volt emelve, hogy a kukkolót, maszturbálót, zaklatót stb. kidobják.
Hát mi voltunk ilyen helyen kiváncsiságból, a férjem miatt mondanom sem kell engem nem érdekel. Szerintem gusztustalan az egész. És nem értek azzal egyet h a gyerekeket be kell ebbe vonni. És igen éreztem h néznek. Nekem ne mondja senki h az ember nem stírolja le a töbieket, ez hazugság. Húspiac és kész!
14:20-as igazad van, ne meséljünk már itt hülyeségeket, hát sztem aki nincs fából az nyilván felfigyel egy szép, esztétikus meztelen testre. A gyreekeket se kell bevonni, így van, azért sztem a legtöbben normálisan akarnak nyaralni, nem exhibicionista módon. Elõzõnek: Nudista strandon kukkoló? Na az meg milyen? Ha mászkál a parton és nézeget mindenkit, az oké, de ha elbújuk egy bokorba, és onnan nézeget, akkor õ lesz a kukkoló? Hû de izgi ez ... Azért az emberek olyan hihetetlen maszlagot is próbálnak megetetni a másikkal ... Ugye az aszexualitásra írtam a példát, amit magam láttam, ennyi. De hát akkor sokak szerint az orális szex nem szex, ennyiben maradtunk. Továbbra is megáll a józan ész.
Részben nem is értem a dolgot: A közízlést súlyosan sértõ magatartást nem lehet tanúsítani! Márpedig ez erõsen az. És még kérdezed, miért nem vinném oda a gyerekemet? Mert amig én mondjuk csak elküldelek messzire, és röhögök egyet magamban, addig egy kisgyerekre nem biztos, hogy jó hatással van ez, és hogy egyáltalán tudatosan tudja ezt kezelni. A frásznak se hiányzik, hogy akarván és nem akarván ott valaki gusztusos akármilyét bámuljam egész nap. Úgyhogy jó magas betonkerítéssel körbekerítve, elszigetelten felõlem azt tesznek amit akarnak, de azért .... én nem szeretnék úgymond nudistával találkozni azon a partszakaszon ahol mi napozunk, fürdünk ismerõsökkel, családdal. Nem más, mint egyszerû exhibicionizmus, csak sikerült találni neki egy szalonképesebb elnevezést.
A pfúúújolóknak egy kis szembesítés önmagukkal: "Sokan a nudistákat perverzeknek, a nudizmust perverziónak tartják. Én pont fordítva látom. Én azokat tartom perverzeknek, akik a meztelenséget takargatnivalónak tartják. Ugyanis õk azok, akik az emberi testet nem képesek annak természetes valójában szemlélni. Elõször is a meztelen testben csak a "rész"-t nézik és nem az "egész"-t. Másodszor, a test egyes - amúgy természetes – részeinek – melyek ugyanolyan természetes részei az emberi testnek, mint a lábujjak, vagy az orr – olyan „közerkölcsöt sértõ” értelmet tulajdonítanak, amely miatt ezeket a testrészeket takargatni kell. Például nemi szervek esetén – mert hogy róluk van szó - ilyen értelem a közösülés. Ezek az emberek a nemi szerveket csak és kizárólag, mint a közösülés tevékenységének eszközét látják, azokkal kapcsolatban nem tudnak másra gondolni. Ördögi kör ez. Ezzel ellentétben a nudisták a testet természetesnek tartják és a takargatásra ítélt testrészek láttán nem egybõl a közösülésre gondolnak. A fentebb említett tiltás nyilván abból eredhet, hogy a közösülés takargatnivaló – ezzel magam is egyetértek – és ennek esnek áldozatául annak eszközei is. De addig, amíg ezeket a szerveket nem erre a célra használják, szerintem nem szabad, hogy gondot jelentsen a látványuk. Nem is oly rég egy balatoni strandon egy srácnak lecsúszott a nadrágja… Valaki odaszólt, hogy „ezt azért nem kéne, mert gyerekek is vannak itt”. Kötve hiszem, hogy egy meztelen felnõtt férfi látványától egy gyermeknek lelkileg sérülnie kellene, hogy ez visszafordíthatatlan negatív folyamatokat indítana el a gyermekben. Feltételezem, hogy a gyermekek otthon is láthatnak hasonlót, mellesleg õk még nem tulajdonítanak ezeknek a testrészeknek olyan szerepet, mely erkölcstelennek minõsül. Amúgy meg a kisfiúk maguk is rendelkeznek „olyannal”… Akkor mi is a probléma? Én úgy gondolom, hogy a lecsúszós nadrágú fiatalembernek szóló hölgy saját intim testrészekhez kapcsolódó viszonyát utasította el, ami nem biztos (sõt, szerintem biztos, hogy nem), egyenlõ egy „romlatlan” kisfiú vagy kislány viszonyával az adott testrészhez. Ez képmutatás."

HA esetleg ezen az oldalon van valaki aki Felvállalja hogy Nemzetiszocialista és ennek az eszmének él az megtudná mondani hogy miért jó? (Kérek használható érveket, Sértődéseket nem! )

Egy igen furcsa kérdésem lenne. Van Néhány Skinhead ismer?söm akik Nemzetiszocialistáknak tartják magukat (utána olvastam hogy a szubkultúra és az ideológia néha jár együtt). Nincs semmi problémám velük nagyon jól kijövök velük.Fel szoktam nekik tenni azonban egy kérdést amire sohasem tudtam épkézláb választ kapni.

Legjobb válasz: Elõször is tisztázzuk, hogy mit jelent a nemzetiszocialista kifejezés. Mert, ha számodra a náci azt jelenti, hogy büszke magyarságára, a magyarság történelmére és hõseire, akkor én náci vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy szemétkukákat robbantgat fel, miközben revíziós jelszavakat ordibál, és leüt minden nem magyar nemzetiségû embert, akkor nem vagyok náci. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy álmodozom Nagy Magyarország feltámadásáról, akkor az vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, bármit megtenne a fenti álomért, akkor az vagyok. (Álmaink visznek elõre) Ha számodra a náci a jobbikosokat jelenti, akkor nem vagyok az. Erdélyben nincs Jobbik. Mi csak két rossz között választhatunk, és nem három. Náci vagyok a te szemszögedbõl vagy nem? Ha igen, tudd meg, hogy az erdélyi nemzetnek van önbecsülése. Habár álmainkat reménytelennek tartjuk, és ki nem mondjuk, de soha nem adjuk fel. 1) Magyarként születtem, magyar anyától. A magyar nyelven és magyar anya tejen nõttem fel. Jóérzéssel tölt el, hogy magyar vagyok, és ha létezik reinkarnáció, akkor magyarként szeretnék újjászületni. 2) Engedd, hogy kérdésedre kérdéssel feleljek. Nem tudod, hogy nekünk miért jó ha vagyunk, de azt tudod e, hogy miért jobb az, ha nem vagy? Miért nem vagy náci? Ezzel nyersz valamit, a pénzen kívül - aki a világ istene.

Elõször is tisztázzuk, hogy mit jelent a nemzetiszocialista kifejezés. Mert, ha számodra a náci azt jelenti, hogy büszke magyarságára, a magyarság történelmére és hõseire, akkor én náci vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy szemétkukákat robbantgat fel, miközben revíziós jelszavakat ordibál, és leüt minden nem magyar nemzetiségû embert, akkor nem vagyok náci. Ha számodra a náci azt jelenti, hogy álmodozom Nagy Magyarország feltámadásáról, akkor az vagyok. Ha számodra a náci azt jelenti, bármit megtenne a fenti álomért, akkor az vagyok. (Álmaink visznek elõre) Ha számodra a náci a jobbikosokat jelenti, akkor nem vagyok az. Erdélyben nincs Jobbik. Mi csak két rossz között választhatunk, és nem három. Náci vagyok a te szemszögedbõl vagy nem? Ha igen, tudd meg, hogy az erdélyi nemzetnek van önbecsülése. Habár álmainkat reménytelennek tartjuk, és ki nem mondjuk, de soha nem adjuk fel. 1) Magyarként születtem, magyar anyától. A magyar nyelven és magyar anya tejen nõttem fel. Jóérzéssel tölt el, hogy magyar vagyok, és ha létezik reinkarnáció, akkor magyarként szeretnék újjászületni. 2) Engedd, hogy kérdésedre kérdéssel feleljek. Nem tudod, hogy nekünk miért jó ha vagyunk, de azt tudod e, hogy miért jobb az, ha nem vagy? Miért nem vagy náci? Ezzel nyersz valamit, a pénzen kívül - aki a világ istene.
A magyarok harmada nemzetiszocialista, csak nem tudja. MERT: A magyarok 50%-a meglehetõsen nacionalista, és szocialista gazdaságpolitikában hisz (erõs állam, sok támogatás, kiegyenlítõ rendszerek, stb) Magyarul nemzetiszocialsizta Csak a liberális- és kommunista-szocialisták szándékosan keverik a nemzetiszocializmust és a rasszizmust, mert tudják, hogy esélyük se lenne labdába rugnmi, ha nem lenne szitokszó a nemzetiszocialuzmus.
Mi az "furcsa kérdés"?
Második, te biztosan nem vagy nemzetiszocialista. Te magyar, az pedig egy idegen eszme.
No de mi az a "furcsa kérdés"?
A kérdező hozzászólása: 1. Azért írtam ki hogy Furcsa kiérdés mert nem mindennap szoktak Ilyet kérdezni az emberektõl hogy miért jó a nemzetiszocializmus. 2. Válaszolónak azt üzenném hogy nagyon tisztellek titeket erdélyieket azért hogy annak ellenére hogy igazsságtalanul elszakítottak titeket tõlünk megmaradt bennetek a hit és hogy még mindig Büszkék vagytok arra hogy magyarok vagytok. Én úgy gondolom hogy ha a hogy Magyarországon Magyar érdekeket szeretném elõtérbe helyezni hogy egy Magyar ember írányítsa az országot és nem tûröm azt hogy "Zsiványok" felvásárolják a jó Magyar földet. Nem tudom hogy nemzetiszocialista vagyok e döntsétek el.. de úgy gondolom mivel a Hungarizmus a magyar nemzetiszocializmus gyakorlati megfelelõje ezért Annak gondolom magam. A Skinhead szubkultúráról annyit hogy említették már a bõrfejû barátaim hogy nagyon sok jóravaló ember van a Skinhead-ek között én ezt igazolni is tudom. De mivel vannak olyanok akik csak ordibálnak és kötekednek ezért róluk is kialakult egy rossz kép... Én személy szerint nem tûröm azt hogy egy Magyar vagy tágabb értelemben egy fehér ember úgy viselkedjen mint egy állat, az aki így viselkedik az ne gyûlölje a cigányokat mert azok szoktak hangoskodni illetve kötekedni (persze vannak kivételek)... MIndenesetre köszönöm a Kielégítõ választ :)
Én pedig úgy gondolom, hogy a nemzetiszocializmus egy idegen eszme, a skinheadek pedig egy idegen subkultúrát képviselnek. A hungarizmus pedig a negyvenes években ennek az idegen eszmének volt a szekértolója egy megszálló, idegen hatalmat kiszolgálva.
Utolsó! Mindegy, hogy mit kárognak a liberálisok. A nemzetiszocializmust Hitler járatta le.
Gondolom 13-17 évesek kb. Nyugi, a többség kinövi.

A tojás miért jó feltört állapotában rögtön a megtörés után meginni? Jó vagy miért jó? Mi van benne? Jó edzéshez? Vagy utána?

Tehát ilyen állapotában: <[link]

Legjobb válasz: Jó minõségû fehérje, ezért megfelelõ edzés mellett segíti az izomtömeg épülését. Nyersen én nem enném nagy mennyiségben, nemcsak a Salmonella miatt, hanem mert avidint tartalmaz - ez megköti a biotint (B7-vitamin), ami így nem tud felszívórni. Fõzés/sütés hatására az avidin tönkremegy.

Jó minõségû fehérje, ezért megfelelõ edzés mellett segíti az izomtömeg épülését. Nyersen én nem enném nagy mennyiségben, nemcsak a Salmonella miatt, hanem mert avidint tartalmaz - ez megköti a biotint (B7-vitamin), ami így nem tud felszívórni. Fõzés/sütés hatására az avidin tönkremegy.
Így van. Nyersen tojást nem eszünk! Megfõzve ugyanúgy jó.

Hogy van németúl? (témafeldolgozáshoz kell! ) jólöltözött=gut..... Az én életemben van divat=....... Én egyáltalán nem tartom helyesnek a divatot=.... Minek tartasz engem? =... Miért jó ez? =... Mire jó ez? =......

Legjobb válasz: Ha azt kerdezed , hogy hogy vannak ezek nemetul akk tok segiteni egy kicsit ;) miert jo ez = Warum ist es gut .. a tobbibe nem vok biztos igy azt inkabb nm irom le. remelem kicsit tudtam segiteni :)

Ha azt kerdezed , hogy hogy vannak ezek nemetul akk tok segiteni egy kicsit ;) miert jo ez = Warum ist es gut .. a tobbibe nem vok biztos igy azt inkabb nm irom le. remelem kicsit tudtam segiteni :)
Jólöltözött gut angezogen
Nem tartom helyesnek a divatot Ich halte Mode für nicht richtig
Minek tartasz engem Für was hältst du mich?
Két mondatot, ill. szót írnék. 1.Jól öltözött=topmodisch (így egyszóban!) Ellentéte a rosszulöltözött= altmodisch. 2.Én egyáltalán nem tartom helyesnek a divatot: Ich halte die Mode eigentlich nicht für richtig. A többi le van írva, szedd össze!

Miért jó Neked, hogy vannak közöségi portálok? Miért jók? Miért nem jók?

Legjobb válasz: Mi nekünk/az osztálynak/ az egyik közösségi oldalon van egy zárt csoportja. Ez szerintem azért jó mert megtudjuk beszélni az iskolai ügyeket. Pl.: leckéket, mivolt a suliba, vagy épp oszt.kir.

Mi nekünk/az osztálynak/ az egyik közösségi oldalon van egy zárt csoportja. Ez szerintem azért jó mert megtudjuk beszélni az iskolai ügyeket. Pl.: leckéket, mivolt a suliba, vagy épp oszt.kir.
En pl borzaszto kivancsi tipus vagyok, szeretek kutakodni, infot gyüjteni, uj dolgokat megtudni, kerdezes nelkül. Erre pl tökeletes az facebook. Bar neha mar az agyamra megy...:S
Nem vagyok egy ilyen portál tagja sem, de voltam. A legtöbb ember arra használja hogy kifejezze a másik iránti szimpátiáját, (néha rajongását) anélkül hogy verbálisan ki kéne ezt nyilatkoznia. Egy másik réteg pedig társkeresére használja. Egy felmérés szerint a férfiak 20%-a csak társkeresés céljából regisztrál a Facebookra. Egyik középiskolás tanárom mondta hogy a 9-es évfolyamban vannak olyan emberek akik még csak nem is köszönnek egymásnak, de facebookon országos cimborák. Nem tudok hinni annak aki azzal jön hogy "jó mert távoli és régi ismerõsökkel, rokonokkal tarthatom a kapcsolatot yadi yada..." Ez az álszentség netovábbja. Az emberek csak leskelõdnek mások után. Minimális azoknak a száma akit tényleg közelebb hoz szeretteihez egy ilyen közösségi portál.

Mi az a nulla vezető? Mi a szerepe? és miért jó? És ha van nulla vezető az miert jó, hogyha ez mellett még földelés is van? (pl konnektor)

Tudom, hogy alapkérdés. De valaki el tudná magyarázni magas szint? villamosmérnöki szakszavak nélkül?:)

Legjobb válasz: A nulla vezetõ üzemszerûen vezeti az áramot, a védõvezetõ pedig csak a hiba(zárlati) áramot vezeti el, attól függetlenül hogy egy potenciálon vannak.Szóval a fázis vezetõn érkezik az áram, munkát végez a fogyasztón majd a nullán távozik.A mi hálózatunkon másodpercenként 50x.A védõvezetõn ami általában a készülék házra van kötve zárlatkor folyik áram ami mûködteti az fi relét avagy a kismegszakítót. Remélem érthetõ voltam. Villszer

A nulla vezetõ üzemszerûen vezeti az áramot, a védõvezetõ pedig csak a hiba(zárlati) áramot vezeti el, attól függetlenül hogy egy potenciálon vannak.Szóval a fázis vezetõn érkezik az áram, munkát végez a fogyasztón majd a nullán távozik.A mi hálózatunkon másodpercenként 50x.A védõvezetõn ami általában a készülék házra van kötve zárlatkor folyik áram ami mûködteti az fi relét avagy a kismegszakítót. Remélem érthetõ voltam. Villszer


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!