Találatok a következő kifejezésre: Miért jó, egy férfiban sok (5 db)

Miért jó, ha egy férfiban sok a tesztoszteron?

Legjobb válasz: A "sok" relatív. Azért jó, mert attól férfias. Attól nagy a szexuális étvágya, és egy csomó férfias tulajdonság a tesztoszteronnak köszönhetõ. De a túl sok nem jó, mert a túlzott szexuális étvágy zavaró is lehet, ráadásul a túlzott mennyiségû tesztoszteron agresszivitást válthat ki!

A "sok" relatív. Azért jó, mert attól férfias. Attól nagy a szexuális étvágya, és egy csomó férfias tulajdonság a tesztoszteronnak köszönhetõ. De a túl sok nem jó, mert a túlzott szexuális étvágy zavaró is lehet, ráadásul a túlzott mennyiségû tesztoszteron agresszivitást válthat ki!
Leveri az ellenségeit, mint vak a poharat! És idõ elõtt meghal... mondjuk infarktusban.

Sokan miért nem nézik jó szemmel, ha egy férfi sikeres. Csak szimpla irigység?

A siker jelentheti azt is, hogy cserélgeti a nõket, vagy többet kap meg egyszerre. A lényeg, hogy ezt általában nem nézik jó szemmel más férfiak, pedig õk is átélnék.

Legjobb válasz: "ha egy férfi sikeres a nõknél" lenne a jó kérdés. Siker több dologra vonatkozhat, és a nõk ezek közül csak egy témakör. Embere válogatja, én õszintén szólva lesz*rom, melyik pa- si mennyire sikeres milyen területen, amíg az én köreimet nem zavarja :)

"ha egy férfi sikeres a nõknél" lenne a jó kérdés. Siker több dologra vonatkozhat, és a nõk ezek közül csak egy témakör. Embere válogatja, én õszintén szólva lesz*rom, melyik pa- si mennyire sikeres milyen területen, amíg az én köreimet nem zavarja :)
Ez sok mindentõl függ! Egyébként valaki leszarja, hogy nem neki jutnak a legjobb csajok és éppen nem is a legtalpraesettebb. Máshogy nevelték, más hatások érték.. De tény, hogy erõs a versenyszellem, a társadalmi nyomás és tényleg komoly krízis ilyeneket feldolgozni, jelen esetben azt, hogy nem õ az alfahím.
A nagy "csajozógépek" általában segíjen élõk vagy apuci pénzébõl vett Béjemvél (csóróbb esetében Folszvágen golffal) nyomulnak mindenfelé és várják hogy hasra essen tõlük mindenki. Még rosszabb, ha az érettségit is sikerül letenniük nagynehezen.
Miért, szerinted tényleg az az igazi siker, amikor valaki össze-vissza kefél? Egy nõt hosszú távon megtartani nagyobb kihívás, mert ott már gondolkodni is kell.

Nagyon egyszerű, nem megjátszós 30 éves férfi vagyok. Sok ismerősöm van, de igazán senkivel sem tudok barátkozni. Egy két beszélgetés után már nem úgy viszonyulnak hozzám. Miért nem lehet elfogadni? Mit tegyek? Már nagyon kivagyok. Nem jó egyedül.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok,hát megértelek felszínesek,érdekkapcsolatok vannak ,mindenki intézi a saját kis gondját,baját,sokan elköltöznek távolság miatt megszûnnek, nincs ideje pláne más gondjaira,szaladnak a pénz után, és nem mernek bízni senkiben,nem tudnak ápolni már barátságokat ezért inkább leépítenek mint keresnének!Az élet dolgait ,amire még éppen idejük van megosztják a társukkal... hát röviden így látom, szerintem mindenki érzi ezt és hiányolja még ha be sem ismeri! Szívesen beszélgetek tovább veled privátban ha szeretnél! :)

Elsõ vagyok, hát megértelek felszínesek, érdekkapcsolatok vannak , mindenki intézi a saját kis gondját, baját, sokan elköltöznek távolság miatt megszûnnek, nincs ideje pláne más gondjaira, szaladnak a pénz után, és nem mernek bízni senkiben, nem tudnak ápolni már barátságokat ezért inkább leépítenek mint keresnének!Az élet dolgait , amire még éppen idejük van megosztják a társukkal... hát röviden így látom, szerintem mindenki érzi ezt és hiányolja még ha be sem ismeri! Szívesen beszélgetek tovább veled privátban ha szeretnél! :)

Nem értem, miért talál meg olyan sok férfi randevú ajánlatokkal. Dolgozom, nem kell most társ, jó egyedül. Ha visszautasítom őket általában tovább próbálkoznak, mit mondjak?

Sok a munkám, elfoglalt vagyok nagyon. Esténként futni járok és sokat facebookozok, mivel csak így tudom tartani a kapcsolatom a távoli családommal, a telefon sok lenne és szeretek velük sokat beszélni. Napi szinten szólítanak le az utcán, írnak facebookon, hogy szívesen megismernének, randizni akarnának. Én mindig válaszolom, hogy nem fér bele az életembe most senki, jó nekem így, nem szeretnék és jön a gy?zködés. Nem hagyom senki faképnél meg nem akarok bunkó lenni, de miért nem lehet békén hagyni? Ha offline vagyok alig kapják meg az üzeneteimet. Amikor konditerembe megyek akkor ott is ismerkednének... Nem dobom ki a mellem, nincs kinn a fenekem, nem öltözöm kihívóan nem is viselkedek úgy!

Legjobb válasz: Ez így szokott lenni, minél önállóbb, függetlenebb vagy, annál vonzóbb.

Ez így szokott lenni, minél önállóbb, függetlenebb vagy, annál vonzóbb.
Megértem a gondodat, kedves kérdezõ, de téged sajnálni tényleg nincs miért, ahogy mondtad is. Gondolj bele milyen lenne az, ha a kutyának se kellenél, és nem ismernéd se a szexet, se a csókot, se az érintést, max filmekbõl. Szerintem nagyságrendekkel rosszabb lenne, és bizony sokan vannak akik így élik le az életüket. Örülj, hogy vonzó vagy, de viseld el a hátrányait. Szerintem ne válaszolj a levelekre és kész. Én abból érteni szoktam, és nem tartom bunkóságnak. 30/f
Szia, leszel a feleségem?:D
Hát, mond azt hogy jól sikerült a mûtét, de a gatyádba még van valami nem oda illõ. Garantált, hogy otthagynak.
Te szegény... :)
A kérdező hozzászólása: Ne sajnálj! Nincs miért.
White Bell nem sajnált, ez csak irónia volt. :)
A férfinak az a dolga, hogy tovább próbálkozzon! Én is próbálkoznék, ha ilyen szöveggel utasítanának el.
Miért dicsekszik a kérdezõ??? Itt kérdezni szoktak nem dicsekedni!
WTF? Én egy iylet se láttam, és úgy kérdezed mintha a négerek eloroznák az összes csajt
Úgyis hiányzott már egy kis négerezés így este...
Én eddig csak olyat láttam, h fehér pasik csinálták fel a nõket, és otthagyták õket fehér gyerekekkel, akikre aztán többet rá se néztek....
Hol laksz te Szomáliában?
Én akiket látok fekete pasikkal, azok gyerekszületés után is együtt maradtak :D. Meg egyébként is, nem kéne úgy tenni, mintha a fehér férfiak olyan tökéletesek és becsületesek lennének. Hány kérdés van kiírva csak itt, gyakorin, arról, hogy teherbe estem (védekezés mellett vagy megszakításos védekezéssel vagy úgy, hogy egyikünk sem védekezett, és nem is volt róla szó, hogy vmelyikünk védekezne), a pasim meg elhúzott a fenébe, mert nem akarja???... meg hogy terhes vagyok/2hójapos kicsivel vagyok itthon, a férjem meg megcsalt? Azok is nyilván minden négerek, gondolom -.-. Egyébként meg miért járnak színesbõrûekkel? Egyszerûen az jön be nekik, mert egzotikus meg különleges, ennyi.
mert biztos, hogy minden néger olyan ugye....
Ettõl még nagyon szeretjük.
Nekem ilyen a családban van. Ott is hagyta a srác tényleg.
Inkább a hülye kis p icsák buknak a makikra, normális nõk aligha.
faszomat, nem unod még?
Mivan ??? XD
Az én lányismerõseim mind-mind fehér pasival járnak.
Ugyan már, kinek kell a nigga pasi? :P De azért örülök hogy a többi nõnek a feketék kellenek legalább nekem megmaradnak a helyes fehér pasik :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!