Találatok a következő kifejezésre: Miért jó, egy férfiban (28 db)

mért... jó?
Mi köze van ehhez az a horoszkópnak, attól, hogy Nyilas nõ vagy és a párod Bak férfi simán lehet hosszútávú a kapcsolatotok. )
Elmondaná nekem valaki hogy mi a franc köze van ennek egy KAPCSOLATHOZ?És mivan akkor ha csillagjegynek megfelelõ de amúgy egy nagy se*gfej? akkpr mitcsinálsz?Örülsz hogy van mert hogy "jaaaj õ vízöntõ"?
Nem jó...sz.r!!! Nyilas nõként 4 évig voltam együtt egy bak férfival. Mindent megkaptam amit akartam, elhalmozott minden jóval. Viszont a társaságot nem szerette, nehezen lehetett kirángatni a 4 fal közül. Otthonülõ típus, ami a nyilasról nem mondható el. A végén ott tartottunk, hogy egy papucs lett belõle...nem, nem is papucs volt, inkább csak bojtocska rajta. Nem tudtunk veszekedni, vitázni. Ha valamiben nem értett egyet velem, nem mondta el a saját véleményét, hanem inkább csak bólogatott, hogy akkor legyen az amit én akarok. Nagyon csúnya vége lett a kapcsolatunknak.
Bak nõ nyilas férfirõl tudok beszámolni. Nagy szerelem volt, de nem jó kapcsolat. Semmi sem mûködött gyakorlatilag a szexen kívül, sokáig nem is bírtuk.
A hitetleneknek: Minden ember más, így végülis normális, h nem hisz mindenki benne, de azért szerintem aki látott már hozzáértõ által készített személyes horoszkópot, az kicsit elgondolkodik.. Kérdezõnek: Jó tapasztalatot én sem tudok kiemelni, egy ilyen párossal élek..a bak ffi abszolút hajlamos beforgásra, nehéz vele kommunikálni, idióta elvárásai vannak, mondjuk õ spec nem itthonülõs, de van helyette más egyéb hülyeség.
én rendszeresen "kimozdulok". akkor most meghazudtoltam az egész asztro világot? 24f
Mint ahogy az is téved, aki azt képzeli, hogy a tõlünk több millió fényévnyire keringõ izzó gázgömböknek bármi közük van a mi életünkhöz. És azok is, akik szerint csak 12 féle ember létezik a világon.
Hát igen, a bakok nagyon pesszimisták, gyakran esnek depresszióba. elég maguknak valóak, nem szeretnek kimozdulni, ridegek, amint mondtad. egy társaságban észre sem lehet venni õket, õk inkább a "megfigyelõk". de aki azt hiszi h ez miatt ki lehet õket használni, az téved.
A kérdező hozzászólása: Nyilas lévén olykor férfiasnak tartom a Bak pasit és igen, van amikor jó anyagi helyzetben van. Viszont alig érzek benne érzelmeket, odaadást, csak darabosságot és ridegséget, ugyanakkor valóban alig lehet elmozdítani a helyérõl. A ridegséget bak nõ ismerõseimet is látom, fõleg amióta kismamák ... Elnézést kérek azoktól, akikre ez nem vonatkozik, nekem, eddig csak ilyen tapasztalatim voltak. Köszönöm a válaszokat, kíváncsi vagyok a többiekére.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi vagyok a többi kedves válaszolóra. Az elsõ nem tudom, hogy mit szeretett volna mondani.
Anyagilag nyerõ páros, de egyébként egyáltalán nem. Mondd, ki mondta neked h jó ez a kapcsolat?
Bakként elmondhatom, bogy egy kapcsolatban nem csupán az érzelmeket tartjuk szem elõtt, hanem fõleg a praktikusságot. Az érzelmek kissé mellékesek, de nem hiányoznak .

Miért zavarja a nőket ha egy férfinek nagyon jó viszonya van az anyjával? Miért féltékenyek? Miért nem értik meg hogy egy férfinek fontos az anyja?

Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva,de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnőmet ez mintha zavarta volna,vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen,sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nőket?

Legjobb válasz: Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.

Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.
És látod, Te magad is magyarázkodsz, pedig semmi okod rá.Miért is lenne valaki mama pici fia, vagy lúzer azért, mert nem ölik egymást az anyjával?
Mert az ilyen pasiknak mint te, mindigis az elsõ helyen az anyja lesz, a feleség és a gyerek csak utána következhet, és mindig a mamának van igaza, mindig a mama kedvében akar járni, és ha a mama és a feleség összerugja a port, te tuti anyád mellett állsz ki, függetlenül attól, kinek van igaza. Na ezért zavarna. (szerencsére párom nincs annyira jóban, bár rosszban se az anyjával, 2500km-re élünk, tökéletes)
a 7es jól mondja :)
Na utolsó, remélem a te fiad is csak hébe-hóba fog rádnézni...
Én anya vagyok, 20 éves a fiam, de nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Van barátnõje, 2 éve, de én még nem vettem észre, hogy zavarná, ha mi mondjuk elmegyünk vásárolni ketten, vagy moziba, vagy akár hova. Azt nem tudom, a Te barátnõidet mi zavarhatta, de én sem látok abban semmi rosszat, ha valakinek jó a kapcsolata a szüleivel. Úgy látszik ma már ez az abnormális.
Nem lesz fiunk, egy kislányunk van, nem lesz több gyerek :)
Mert lükék. Miért lenne jobb, ha marnák egymást a szülõk és a gyerekeik? Vagy féltékenyek a kedves mamára talán. Az én párom sajnos nincs túl jó viszonyban a sajátjával, mivel nem õ nevelte fel. De idõnként telefonálnak, sõt találkoznak, évente 1-2 alkalommal. Én mondogatom neki, hogy érdemes lenne szorosabbra fonni a kapcsolatot.
amúgy a páromnak is jó volt vele a kapcsolata, viszont ha anyóssal kettesben voltunk, folyton szekált, meg beszólogatott. Én már nem jönnék össze egy olyan pasival, aki nem tud elszakadni az anyjától, sûrûn találkoznak, mert szerintem azért ez túlzás, legyen jó a kapcsolata az anyjával, de egy felnõtt férfi az felnõtt férfi, nem anyás kisfiú....ha ilyen kéne, pedofil lennék :D szerintem a férfiakat szeretjük, nem a kisfiúkat.....
Húha! Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el. 30 éves és tartós párkapcsolatban él, de ha valami gond van, akkor engem hív. Kibeszéli magából, meghallgatom, átbeszéljük stb., és megkönnyebbül, illetve én más szemszögbõl nézem a problémát, így nagyjából meg is találja a megoldást. Most akkor küldjem el a fiamat?
Én nem vagyok féltékeny az anyósomra, pedig õ világéletében az volt rám, és folyton szekált. A párom is megelégelte, azóta nem beszélünk vele......szerintem inkább õ féltékeny rám, hogy sikerült végre elszakadnunk tõle, és a rigolyáitól......
Miért féltékenyek? Nem féltékenyek, csak tudod sok anyós általában ferde szemmel néz egy olyan nõre, aki "elveszi" tõle a kicsi fiát, meg úgy is viselkedik a nõvel, hogy érezze, hogy õ az "úr". Ezt egy férfi nem sokszor veszi észre (nõk közti rivalizálás ), de egy másik nõ igen!
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá tenném hogy nem anyuci pici fia vagyok, mert férfi vagyok a talpamon és nem vagyok egy lúzer anyuci kedvence, kemény helyzetekbe is megálltam a helyem egyedül az életben.
Egyrészt nyilván egyik sem volt tartós és elmélyült kapcsolat ahhoz, hogy alaposan megismerjenek téged és anyukádat, másrészt meg minden amit már leírtak. Harmadrészt valószínûleg õk nem voltak jóban a szüleikkel, és ezért nem értették a szituációt. Ennyi.
Hát, kedves utolsó, ez derül ki a hozzászólásokból. Én is anya vagyok, de elvagyok csodálkozva....
"Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el." Én igaz nõ vagyok, de nagyon anyás! Havonta néhány napot még nála is alszom, messze lakik, nagyon hiányzik és ha csak úgy meglátogatnánk, alig tudnánk beszélgetni, már jöhetnénk is haza. Szerencsére a férjem ezt elfogadja és megérti. Viszont ha bármi probléma van, a férjemnek mondom el elõször, mivel vele osztom meg az életem, vele tervezek közös jövõt. Egyértelmû, hogy utána anyukámat is felhívom, vele is megbeszélem és sokszor tanácsot is kérek tõle. De ha valami gond van, elõször ketten próbáljuk megoldani a férjemmel. Én ezt valahogy így érzem egyértelmûnek egy házasságban (vagy együttélésben) és nem fordítva. Ezt láttam otthon is, pedig a szüleim is nagyon jó viszonyban vannak az õ szüleikkel.
én azt mondom, felesleges lenne általánosítani! mint olvashatjuk ellenpéldák is vannak, bár azzal nem értek egyet, amit egy válaszoló írt, hogy minden anyucival beszél meg a férfi, mert én azért kiakadnék, hogy velem él együtt az illetõ, és a problémáit egybõl az anyjának meséli el....bár én ilyen jellegtelen dolgokat meg szoktam beszélni anyuval, de a nagyobb horderejû dolgokat/gondokat mindig együtt oldjuk meg.....
A gond nem a jó kapcsolattal van hanem azzal mikor a férfi akinek már felesége meg gyerekei vannak nem tud állást foglalni bizonyos helyzetekben és még mindig nem mer ellent mondani az anyjának. Vagy egyetlen csettintésre ugrik ott hagyva a családját. S ezt anyós ki is használja. Na ezzel van a gond. Meg azzal hogy nem tudják elvágni a köldök zsinort.
Én már sajnálom, amiért nem figyeltem arra, hogy beszél a férjem az édesanyjával, aki nagyon rendes, velem is. Mert ebbõl(is) látszik, mennyire tiszteli a nõket.Örülnék, ha jobb lenne a kapcsolatuk, nem az anyósomon múlik. szóval egy egészséges anya-fia kapcsolat nem minden nõt zavar.
Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva, de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnõmet ez mintha zavarta volna, vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen, sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nõket? nálunk a párom minden elmond az anyjának, mindent, erre az anyuka nagyon bûszke, nekem mindkét fiam elmond nekem mindent. Majd egyszer meghallottam a telefonban mikor az anyuka azt mondta a kisfiának, mikor szintén elmondta a kicsi fia a telefonban, hogy én is tudom igazolni, hogy az nem úgy volt: erre az anyuka azt mondta a kisfiának, hogy ne hagyd magad befolyásolni édes fiam. Azóta három lépés távolság megtartva anyukától. Neki senki sem jó, aki nem szül neki unokát, ezek után itéli meg az embert, hogy milyen haszna lesz belõle. Biztosan van okuk arra, hogy féltékenyek legyenek, anyukát kimutatja vagy érezteti a barátnõiddel, hogy õ az elsõszámú és egyedüli, és te is érezteted a barátnõiddel, hogy csak másodlagosak. Nem a fontosságról van itt szó, hanem a rivalizálásról.
Én meg olyan nõvel nem kezdenék, kainél az a mérce, hogy utáljuk a zsülõke, t anyóst, apóst, mindnekit. Az ilyenektõl hányingerem lesz. Nem tudom miért jó, de (szubjektív) a nõk kétharmada ilyen. Azt hiszik attól felnõttek, ha jó messzire mennek a zsülõktõl, és ráakaszkodnak egy pasira. Persze majd a gyerekkel azért vissza mennének, amikor a FÉRFI kidobta õket. A nõk a férfit szeretik, a férfiak a nõket. Aki elhagyja a szüleit, az nem nõ. Ugyanis ha hozzájuk nem ragaszkodik, akkor sem a férjéhez nem fog, sem a gyerekéhez nem fog ragaszkodni.
Nem féltékeny csak valószínû, hogy azt a kevés szabadidõdet amid van szeretné ha vele töltenéd el és nem azzal heti 2-3-szor Anyukáddal beszélges, vásásárolj stb. Önmagában pozitívum, hogy jóban vagy Anyukáddal de a probléma ott kezdõdik ha nem tudod hol a határ.
A kérdésed és a hozzászólásaid alapján nem tudom, mi lehetett a baj. A barátnõid nem mondtak valami értelmes indokok, mit éreznek az anyukáddal való kapcsolatodban zavarónak? Mert gondolom, csak megbeszéltétek.
Én önállóságra nevelem a gyerekeimet - két fiam, egy lányom van. Akkor leszek boldog, ha saját életük lesz felnõtt korukra. És igen, már most nehéz belegondolni, hogy egyszer el kell engednem õket, de bizony amikor a kamasz gyerekeim épp nincsenek itthon, és kettesben lehetek a férjemmel, nagyon örülök neki, mert õ az én családom. Ünnepekkor persze mindig megyünk a szülõkhöz is, ami nem kevés, mert névnapok, szülinapok, anyák napja, karácsony stb. minden hónapra jut 1-2 alkalom. És akkor ott közösen vagyunk, közösen üljük körül az asztalt, és beszélgetünk. Kettesben (titokban), csak a férjemmel van megbeszélnivalóm. Azért õt választottam életem társának, hogy vele beszéljem meg örömömet-bánatomat. A többi nagy világmegváltó beszélgetés mehet közösen, amikor nagy családi összejövetel van.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem értem, mert egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] köztünk.Szóval nem értem a dolgot.Nem magyarázkodom, de sokszor amelyik férfi jóban van az a anyjával azt egybõl anyuci pici fiának gondolják.Holott nagyon kemény helyzeteken mentem keresztül, amit egyedül oldottam meg.A nõk alapjában férfiasnak tartanak és tényleg nem vagyok olyan aki anyuci nélkül életképtelen.Egyszerûen csak nagyon jó a viszonyunk.
Én mai napig emlékszem, hogy páromban a sok-sok dolog közül ami megfogott az egyik az volt, ahogy anyukájáról beszélt, ha esetleg szóba került. Mármint nem mondott semmi extrát, nem ajnározta anyucit csak egyszerûen, ha szóba hozta, érezni lehetett, hogy szeretettel beszél róla és ez tök jó. Mindehhez persze hozzá tartozik, hogy anyósék 300 km-re laknak, így esély sincs arra, hogy "túl" sok idõt töltsenek együtt. Bevallom, ha mindennap összejárnának órákat dumcsizni, miközben így is csak esténként látom a férjem, akkor engem is zavarna.
Engem ez így önmagában nem zavarna. Ez inkább pozitív dolog. Akkor zavarna, hogyha ez a férfi családként csak az anyját (szüleit, testvéreit..) tekintené, és engem pedig mindig csak egy kívülállóként. Mondd Kérdezõ! Akarsz te saját családot? Hogy a barátnõd ne csak egy aktuális szórakozótárs legyen, hanem igazán hozzád tartozzon, és mondjuk gyereketek is legyen? Mivel az írod, "sok barátnõdet...", ebbõl nem sok jót sejtek. Imádod anyádat, jelzed a barátnõ felé is, hogy mennyire fontos neked anyád. És a barátnõt hogy kezeled? Nem lehet, hogy csak egy ridegséget érez tõled, hogy csak ideig-óráig kellesz, és sose lesztek egy család? Én csak ilyen esetben lennék "féltékeny" anyádra. De azért 34 évesen már van annyi eszem, hogy az ilyen alakokat leépítsem, és ne féltékenykedjek. Egyébként számomra szimpatikus dolog lenne, ha a párom jól kijön az anyjával, sõt az is jólesne, ha egy kicsit én is a "gyereke" lehetnék. Hát te tudod mi a helyzet nálad.
A kérdező hozzászólása: ma 09:46 Te nagyon ostoba vagy ne haragudjál.Ha kapcsolatom van akkor mindig az az elsõ, az anyám ezért nem keveri a [email protected] és soha nem is keverte.Ami nem jelenti azt hogy le kell [email protected] az anyámat, de azt sem jelenti hogy nem a kapcsolat az elsõ.Mint mondtam én nem függök tõle, sem anyagilag sem érzelmileg, egyszerûen nagyon jó a viszonyunk.Sok mindent megudunk beszélni.Soha egy barátnõmmel sem éreztette hogy õ nem jó nekem, vagy hogy nem õt képzeli el nekem.Egyetlen egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] Mint mondtam idegen országben is megálltam a helyem anyám nélkül és még számtalan kemény helyzetbe.
Pedig ha több barátnõdnél is ez volt a gond, akkor csak lehet valami benne.
Elmondom, miért zavarna. Mert ha egy férfi és egy nõ szerelmes lesz, összeházasodik, gyerekük lesz, onnantól szerintem õk így együtt a család. Férj és feleség. Nekik kell dönteni a kapcsolatukról, a gyereknevelésrõl, pénzrõl, stb. Namármost ha valamelyik fél túlzottan ragaszkodik a saját szüleihez, akkor óhatatlanul az lesz, hogy anyuka/anyós beleszól az életükbe, hogy ezt vagy azt hogy kellene csinálni... És így közösen "lenyomják" a másik házastársat, aki így alsóbbrendû szerepbe kényszerül az anyóssal szemben. Na ez az, amit sokan el akarnak kerülni. A férjemhez megyek feleségül, nem az anyósom lánya akarok lenni ;)
Ettõl a "sokmindent meg tudunk beszélni"-tõl áll fel a nemlétezõ szõr a hátamon. Az ilyen pasi szalad panaszkodni az anyjának tipikusan, ahelyett hogy a barátnõvel beszélné meg a problémát. Nem, inkább anyucinak panaszkodik, aki majd jól megvigasztalja az õ kicsi egyszem fiacskáját, mert a mama mindig neki ad igazat.
A kérdező hozzászólása: A sok barátnõ alatt értsünk 3 komoly kapcsolatot, amik több évig tartottak. Konkrétan egy barátnõm mondta ezt így kis.Semivel nem volt több barátnõm mint másnak.Komoly több éves kapcsolataim voltak.Persze voltak futó kalandok is, de kinek nem? De volt olyan barátnõm is aki imádta nayámat, és anyám is õt.A mai napig ha összefutnak mindig beszélgetnek, így 5 év elteltével is.
A kérdező hozzászólása: ma 09:58 Nem panaszkodás.Soha nem szaladtam hozzá sírni és õ sem hozzám, egyszerûen tudunk beszélgetni.Ez miért baj?Amúgy nem mellesleg külföldön élek, tehát nem járok hozzá naponta és van hogy hónapokig nem látom.De amikor otthon voltam, akkor sem volt rossz a kapcsolatunk.A kapcsolatomról és azok problémáit soha nem anyámmal beszélem meg.De az élet nagy dolgairól azért csak beszélhetek anyámmal nem?
Úgy látszik, hogy nem. Itt mindenkinek az a tökéletes, ha kb.300km-re vannak az anyóstól-apóstól, és találkozni, max.karácsonykor, meg egy-egy temetésen. Szégyen. Én egy utcában lakom az anyósomékkal, 19 éve anyámként szeretem, soha meg nem bántottam, de Õ sem engem, és igen, van, hogy a férjem megy át egyedül, és elbeszélgetnek.Ami nem azt jelenti, hogy engem beszélnek ki, vagy valami ördögi terveket szövögetnek, esetleg wc-re kísérné a férjemet, mint itt egyesek gondolják. Pusztán szeretik, tisztelik egymást, és nekem ezzel SEMMI bajom. És mielõtt valaki feldobja, hogy a férjem is egy lúzer, megelõzendõ elmondom, hogy TEK-es...
Utolsó: nem tudom, pontosan te mennyit beszélgetsz a férjeddel, munka, gyerek, stb mellett. Átlagban az embernek kevesebb ideje van a saját férjével az élet nagy dolgairól beszélgetni, mint kellene. Na most ha a férfi azt a kevés szabad idejét sem a saját feleségével/gyerekeivel tölti, hanem a saját szüleivel, az azt jelenti, hogy az anyjával szívesebben tölti az idõt, mint a feleségével. Amibõl nekem egyenesen következik, hogy az anyját jobban szereti, mint a feleségét.
Nekünk nagyon fontos a beszélgetés a munkája miatt is.Gyerek már nagy, nincsen vele gond, de még mindig nem értem, miért baj, ha az anyjával is beszélget. Egy anya csak addig anya amíg megszüli, meg felneveli? Aztán már emberszámba sem kell venni?
A férfi elhagyja anyját apját feleségéhez tartozik s a kettõ egy test lesz. Az se normális ha az anyuka nem fogja fel hogy a kicsi fia megnõsült és mindenbe bele szólna meg irányítaná.

Sokan miért nem nézik jó szemmel, ha egy férfi sikeres. Csak szimpla irigység?

A siker jelentheti azt is, hogy cserélgeti a nõket, vagy többet kap meg egyszerre. A lényeg, hogy ezt általában nem nézik jó szemmel más férfiak, pedig õk is átélnék.

Legjobb válasz: "ha egy férfi sikeres a nõknél" lenne a jó kérdés. Siker több dologra vonatkozhat, és a nõk ezek közül csak egy témakör. Embere válogatja, én õszintén szólva lesz*rom, melyik pa- si mennyire sikeres milyen területen, amíg az én köreimet nem zavarja :)

"ha egy férfi sikeres a nõknél" lenne a jó kérdés. Siker több dologra vonatkozhat, és a nõk ezek közül csak egy témakör. Embere válogatja, én õszintén szólva lesz*rom, melyik pa- si mennyire sikeres milyen területen, amíg az én köreimet nem zavarja :)
Ez sok mindentõl függ! Egyébként valaki leszarja, hogy nem neki jutnak a legjobb csajok és éppen nem is a legtalpraesettebb. Máshogy nevelték, más hatások érték.. De tény, hogy erõs a versenyszellem, a társadalmi nyomás és tényleg komoly krízis ilyeneket feldolgozni, jelen esetben azt, hogy nem õ az alfahím.
A nagy "csajozógépek" általában segíjen élõk vagy apuci pénzébõl vett Béjemvél (csóróbb esetében Folszvágen golffal) nyomulnak mindenfelé és várják hogy hasra essen tõlük mindenki. Még rosszabb, ha az érettségit is sikerül letenniük nagynehezen.
Miért, szerinted tényleg az az igazi siker, amikor valaki össze-vissza kefél? Egy nõt hosszú távon megtartani nagyobb kihívás, mert ott már gondolkodni is kell.


Hölgyek, miért fontos nektek annyira, hogy egy férfi pénzes legyen? Jó, nem mindenki ilyen, nem szeretnék általánosítani, de a legtöbb azért igen.

Legjobb válasz: Mert aki teljesen szegény, nincs semmije, az egyenlõ a tutyimutyisággal, gyengeséggel, motivációhiánnyal. Egy igazi férfinak mondjuk 30-40 éves korára el kell érnie azt, hogy fel tudjon mutatni valamit. Persze az is lehet, hogy van munkája, jól keres, csak nem tud megtakarítani, spórolni. Hát ez sem szerencsés. Egy nõ nem érezheti magát biztonságban olyan férfi mellett, akit netán neki kell eltartania is.

Mert aki teljesen szegény, nincs semmije, az egyenlõ a tutyimutyisággal, gyengeséggel, motivációhiánnyal. Egy igazi férfinak mondjuk 30-40 éves korára el kell érnie azt, hogy fel tudjon mutatni valamit. Persze az is lehet, hogy van munkája, jól keres, csak nem tud megtakarítani, spórolni. Hát ez sem szerencsés. Egy nõ nem érezheti magát biztonságban olyan férfi mellett, akit netán neki kell eltartania is.
A kérdező hozzászólása: Nálam kétszer is megtörtént sajnos, pedig semmi okot nem adtam rá.
Vagy legalábbis te úgy gondolod. ;)
A kérdező hozzászólása: Igazából fogalmam sincs mi miatt történt tényleg, de már úgy ahogy túltettem magam rajta.
"Jó, nem mindenki ilyen, nem szeretnék általánosítani, de a legtöbb azért igen." Röhejes vagy kérdezõ :D Az ilyen kérdések a Szerelem, Szex témakörbe valók, ott sírnak a hozzád hasonlók napi szinten.
"Mert aki teljesen szegény, nincs semmije, az egyenlõ a tutyimutyisággal, gyengeséggel, motivációhiánnyal. Egy igazi férfinak mondjuk 30-40 éves korára el kell érnie azt, hogy fel tudjon mutatni valamit. Persze az is lehet, hogy van munkája, jól keres, csak nem tud megtakarítani, spórolni. Hát ez sem szerencsés. Egy nõ nem érezheti magát biztonságban olyan férfi mellett, akit netán neki kell eltartania is." Elég defektes a logikád. Most egy milliomospalánta, aki örökli az a pénzt és semmit nem kellett érte tennie, amit a rokonai ráhagynak, ugyanúgy igazak lehetnek ezek a jelzõk. Egyébként is. Miért kellene a férfinak eltartania a nõt? Már nem a szocializmusban élünk, vagy a keleti felfogás szerint. Meg hogy van az, hogy ha a nõnek kell eltartania a férfit azt a nõ sértésnek veszi, de ha a férfi a nõt kell az természetes.? Egyébként az csak púder, hogy motiváció meg az ilyen faxszságok. Vagy, hogy fel tudjon mutatni valamit a férfi ekkora vagy akkora.... Inkább a hozzád hasonlók akarnak felmutatni valamit a családi-baráti körnek (és magának)pl egy zsíros bankszámlát, vagy egy shoppingolós-manikürös-pedikürös-fodrász látogatós luxus terepjárót.
http://www.blikk.hu/data/cikk/2/20/25/59/cikk_2202559/10_o_V.. Ez a kép, és a mondanivalója is bizonyítja, hogy a motiváció felülírja a józan észt, és a szégyenérzetet:)
Az én párom maga dolgozott meg a millióiért és Õ spórolt, hol ezen, hol azon, felesleges dolgokat nem vett meg. Se magának se nekem. Szóval nem minden nõ a pénzéért van egyes férfiakkal. Nekem imponál az, hogy azért, mert neki többje van, nem szórja, issza, pókerezi, tõzsdézi el, hanem gondol arra, ha pl történik velünk valami és nem tudunk dolgozni. Meg tudunk fizetni valakit aki gondoskodik rólunk, ha majd lesz gyerek, tudjuk taníttatni stb. Nem arról van szó, hogy szegény pasi nem kell. Volt nekem szegény pasim, aki azért volt az, mert nem tudott bánni a pénzével. Szóval? 25/N
A kérdező hozzászólása: 15.-nek: 1.Nem sírok, kinõttem már abból a korból, hogy ilyenek miatt sírjak. 2.Nem tartom magam röhejesnek, csak feltettem egy kérdést egy témában, ami számomra nem teljesen tiszta, ennyi az egész. 3.Mivel mások a tapasztalataim, nem írhatom azt, hogy a nõknek nem számít a pénz. Máskor meg értelmes hozzászólást írj, ne csak ide, bárhová ahová még irkálsz vagy ne is írj akkor. Röviden ennyi.:)
De azért azt hozzátenném, hogy a nõk sohasem pénz miatt dugnak félre. Ott már nagy a baj, ha egy nõ lép félre.
Sajnos a mai nõk többsége már több (volt)férjet tud felmutatni. :) Sõt esetleg több gyereket több apukától. :)
A kérdező hozzászólása: De sokszor az sem elég egy nõnek, ha valakinek átlagos fizetése van.
A kérdező hozzászólása: Miért várjátok el, hogy mindenkinek átlagon felüli legyen a fizetése? Akkor mi is elvárhatnánk, hogy normálisan fõzzetek, sõt tudjatok fõzni, ne éljetek kicsapongó életet, mossatok, takarítsatok.
1.Most ezen fölöslegesen agyalsz, egy nõt nem fogja érdekelni a rinyád. 2.Be se fogja vallani a nagytöbbség, h azért valahol számít, h mit tud felmutatni a férfi. 3.Inkább arra koncentrálj, h fejlõdj szakmai területen(is).
A kérdező hozzászólása: Egészen jól állok szakmai területen. Csak elszomorít, hogy sokak a pénzük, fizetésük miatt nem lehetnek boldogok. Holott lehet 10-szer jobban megbecsülnének egy nõt, 10-szer annyira szeretnék õket.
Nem érzem jogosnak a többes számot. Te is csak elhiszed amit látsz, vagy hallasz, át sem gondolod. Ha egy normális nõvel találkozol, és nem egy pénzéhes p*csával, akkor tuti, hogy nem ez lesz a fõérdek.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolótól még megkérdezném, hogy és egy nõnek mit kell felmutatnia 30-40 éves korára? Kétszer is voltam házas, mindkétszer félredugott a párom. Lehet, hogy Õk ezt akarták felmutatni.
Elsõ vagyok. Egy nõnek ennyi idõs korára fel kell mutatni egy családot. Férjet, gyerekeket. És mellette munkahelyet, és egy háztartást, amit vezet. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ebben teljesen egyet értek, de szerinted a mai nõk többsége ilyen?
"Nem arról van szó, hogy szegény pasi nem kell. Volt nekem szegény pasim, aki azért volt az, mert nem tudott bánni a pénzével. Szóval? " Azért szerintem egy embert azonosítani egy réteggel, nem okos dolog szerintem. Ez kb olyan mint ha én azt mondanám, hogy nekem volt egy pénzéhes csajom és ezért minden nõ qrva. Tudom hogy nem ezt akartad mondani, de kb így jön le. (Az igaz, hogy sok pénzel jobban lehet bánni, mert ami nincs, azzal nem is lehet bánni:)
Nem lehet minden jó, ha [email protected] jár a férfi.
21.06- Én értem. DE akkor egyet magyarázz már meg légyszíves, hogy olyan férfit akit csak a farka vezérel mi a f.sznak csinál gyereket és házasodik meg???? Akkor inkább maradjon szingli vagy a franc bánja, de az olyan undorító dolog, hogy a feleségét aki mondjuk állapotos is readásul és csalja méghozzá k.rvákkal... Most ez õszintén emberi dolog? Én nem tudom az ilyet embernek nézni. Legyen az férfi, vagy nõ. Aki hazudik, az ássa el magát. egy büdö.s d.ög semmi több!
De minek lovagolsz ezen a témán majd biztos a sok 10-töl 30 éves korig itt mászkálló emberek fogják neked megmondani az élet értelmét!Ha té így jártál sajnállak.De attól h vmit megkérdezel 100X attól még nemfogod megtudni a választ.Pláne h 1-2ember kivételével ugyan azok az emberek fognak válaszolni!!!És kit érdekell h ha a nõk is kefélnének össze vissza ha õk élvezik csinállják aztán meg kit érdekell h azt mondják rá h ri.anc ha neki így jó úgysem érdekli.Az én ismerõseim mindenkit ku.váznak meg ri.bancoznak úgy h mégcsak nem is ismerek (és nem mindig kinézet alapján)EZEK CSAK SZAVAK!!!
Otthon van egy csomó Sopronid nagyon jó sör az van dögivel...mégis elmész a haverokkal sörözni egy olyan kocsmába ahol csak Budweiser kapható...miért?:) )
Már megint te nem volt elég az a 26 válasz amit kaptál?!Mi a bajod?A férfiak ilyenek és pont [email protected]ák akit lehet.Ennyi.
Na ezért nem fogok én férjhez menni és gyereket szülni egy db tapló férfinak se.
Mert van pénze, szeret inni és otthon nem õ a fõnök... Ennyi.
A lényeg h korrektnek kell lenni a másikhoz, vállalni a döntéseinket, nem gyávának lenni. Ha kell vki azt, ha meg minden próbálkozás ellenére sem, de vállalni kell, h nem megy, és megtisztelni a másikat is, h közöljük vele. Nem kibúvókat keresni, és jobbra-balra kurogatni, és ürügyeket, meg mentségeket keresni. És ez elsõsorban férfiaknak szól, mert áltban míg élvezik az életet, életük szerelme marad a szarban egyedül, a gyerekkel/gyerekekkel, sõt, azért látni sokszor olyat is, hogy beteg gyerekkel. Felelõséggel kell legyünk megannyi együtt töltött év után a másik érzelmi világa felé is, nem menekülni.
Van ugyanilyen a nõk között is... Ugyanúgy félre tudtok TI is k*rni, csak a kaland kedvéért. Akkor minek feszegeted ezt a témát? Nincs férfi és nõ között semmi különbség ebben a témában...
a "09-23 22:30" közeljár. Egyszerûen tényleg arról van szó, hogy a pasi õszintén szeret egy nõt, de a többi nõ, hogyismondjam... nem JOBB csak MÁS! Tény, hogy az ilyennek elvileg nem szabadna megházasodnia amig ezt ki nem éli. Már ha ki lehet. Nincs olyan nõ, hogy legjobb, mindig lesz olyan, aki csinosabban öltözködik, vagy szemeivel megbabonáz. Valahogy ezt a nõknek kezelniük kell, nem szabad abba a hitbe kapaszkodni hogy "minden pasi csak azt akarja"
semelyik ferfi sem elte magat ki teljesen es sajnos ez a rideg valosag, a ferfiak mindig megcsaljak a baratnojuket ha tudjak.es ne irja nekem senki azt hogy nem igaz.ha valaki igy gondolja csak mert meg eddig nem jott ra hogy megcsaljak. mondjuk szerintem attol meg szeretheti a feleseget, de muszaj felreke..fel...nie.
Uramatyám, ez a sok megcsalt, buta nõ honnan szabadul elõ? Én is nõ vagyok, nem is mai gyerek, 36 évesen mégsem mondok ilyet hogy minden pasi csal. Egyik ilyen, másik olyan. Egyiknek így sikerül, másiknak úgy. Mint ahogy a nõknek is. Ne sajnáltassátok magatokat csajok, és ne áltassátok, hogy olyan van, amit fönt leírt a kérdezõ. Ez csak a tudatlanságát bizonyítja, hogy ilyet leír. Ha minden jó otthon, akkor nem kur*vázik a pasi. Ha meg igen, akkor magatokba nézhettek hogy miért, mit keres máshol. MInt ahogy én is magamba fogok, ha a pasim megcsal. Nem azon fogok keseregni hogy én mindent megadtam neki mégis ezt tette velem szegénnyel. Önsajnálatot befejezni, és ideje mindenkinek magába szállni. Fájdalmas lesz, de hasznos. Ne járassuk már le magunkat teljesen mindenhol ahol csak lehet.
A tisztelt erkölcscsõsz hölgyeknek üzenem, hogy bizony a nõk is ugyanúgy félre szoktak lépni, mint a férfiak. Ne játssza meg magát senki!
on kedves holgyem, eleg naiv ahoz kepest hogy 36 eves! de hat amirol nem tudunk, az nem is fajhat.
hát igen és ha megcsal, nem magamba fogok kutakodni h úristen mit hibáztam, hanem [email protected] mint macskát [email protected] a retkes qrváival 1ütt.ha annyi bõr nem volt a képén h elmondja h mi a baja velem, min kéne változtassak, esélyt sem ad arra h megadjam neki a "mindent" (mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát) akkor elmehet a p.csába a büdös qrváival..legyen velük boldog.és én is ismerek olyan pasit aki megmondta h nincs olyan h igazi, neki minden nõ kell..érzelmileg infantilis, képtelen a családi életre ha csak a p.na lebeg elõtte.ellenben ismerek olyat is, aki nem akar tucatpasi lenni és szûz volt és már 10éve van a csajával(tehát nem élte ki magát) és szereti a csaját és nekem elmondaná, de még nem csalta meg , ígérete szerint elõbb hagnyá el inkább mint megcsalná mert h az gerinctelen..
Elmagyarázom. Van két ember, x ideje(legyenek ezek évek, az a tuti) együtt élnek, élettársi, vagy házastársi viszony. Nekem 8. Vannak x ideig együtt. Mindkettõ azért szerette meg a másikat, amiért, amikor összejöttek, elvileg mindent megkapott, amire neki igénye volt és vágyott. Na és akkor: Mi az a szöveg, h nem kapom meg ezt és ezt, ezért mást keresek. Mert ez a szöveg nagyon is divatos, még ott is, ahol tudatában vannak teljesen a választásuknak. 1.szokás mondani, h nem akar szexelni a feleségem blablabla, erre a megoldás, megint mást keresni. OK Kérdem akkor, miért kell a balhét kizárólag a nõnek elvinni, mert két emberes a történet. Vszníû meg van az oka, igyekszik is azt közvetíteni, de már rég késõ.. Bezzeg ha a nõ menne félre, ajaj. Másik fele: minden ok, de nem kapja meg férfi, amire vágyik, mondja ezt annak ellenére, h minden ok.:D Akkor, megint mi ez. Régen minden jó volt, megkapott mindent, ergo hosszabb távra terveztek, de most egyszerûen nem kapja meg, holott oka nem lenne ezt mondai, csak jól hangzik. Na, ezekrõl beszélek, és ezért gyávaság ez férfi részrõl. rem nagyjából érted.
Utolsó úgy a 2.-ik mondatod után nem nagyon értlek de a házasság is két oldalú dolog.Manapság már nem is nagyon divat a házasság inkább a élettársi kapcsolat és hát nem házasodunk rögtön!évekig járnak élnek együtt az emberek míg megtörténik (aki nem az meg kapkod és vessen magára) és ha ez alatt nem ismeri ki a másik félt az illetõ akkor az az õ baja.A gyerek ilyen embereknél véletlen + ha megházasodott a nõ is benne van a dologban ha 1-2 év után a férfi kur.ázik.Csak úgy ha vkit elvesz 1 férfi nem kezd el kur.ahoz járni.
A kérdező hozzászólása: pedig nekem van nem is 1 ilyen férfi ismerösöm....) és még mondja is hogy szereti a feleségét, soha nem hagyná el....de ku rváznia kell neki, mert ugy nem elég teljes az élete...:S
A kérdező hozzászólása: milyen jo igy leegyszerüsiteni mi?? 2.válaszolo., és ha a nök össze-vissza kefélgetnek mindenkivel, akkor is ilyen egyszerü a helyzet? mert csak szeretik csinálni, ennyi? na ne máááár...olyankor megy a ri bancozás. :)
A kérdező hozzászólása: 20:48-as, ugyanezen a véleményen vagyok.....
A kérdező hozzászólása: hát, ebben igazad van, csak szeretném felfogni végre a pasik gondolkodását, de mindig ott kötök ki, hogy inkább nem kell senki....az meg nekem se lesz jo.bocs, de tul sokat gondolkodok mindenen:S
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy akkor minek ilyen hapsinak a feleség meg a gyerek?? erre sincs normális válasz, mert CSAK.....a csaj meg le van sz arva ugyis.....
20:47 Ha egy férfi megcsalja a párját az nem jelenti azt, hogy nem szereti (ez a ritkább eset). - Lehet, hogy simán paraszt. - A monogámia nem fekszik neki (utálni fogtok, de én ezt megértem), egy nõt szeret, de többet dugna. - Még nem élte ki magát és nagyon szeretné stb, stb
A kérdező hozzászólása: aki nem élte ki magát, az ne házasodjon meg ne csináljon gyereket... köszi a válaszokat
Aki nem élte ki magát, az ne házasodjon Aki szeret valakit, azt nem bántjuk ( elvileg )
Jaj, nem kap meg mindent otthon szöveg a kedvencem. És miért nem újítja meg a szexuális életet, meg egyebek.. Príma! Szintén tapló felfogás, mert ha vki nem akar szexelni(nõ), annak is meg van az oka. Akkor ez nem két emberes dolog lenne. Szal, hagyjuk már, a különbözõ sz*rabbnál sz*rabb, gyenge kifogásokat, h ki, miért csal meg vkit. Ha egyszer megházasodott, szerette és szereti azt az embert, tudta kit vesz el, ergo elég volt akkor is, amit kapott, megoldatlan probléma sztem nagyon nem lehetne!!. Csak beszélni kéne, információ áramlás, meg tenni érte.A pasik nagy része gyáva, megmenekül, egyszerûbb utat választja, és nekik a legnagyobb a pofájuk a nõkkel kapcsban. Amiért lehet, csak megszólják õket, holott õk idézik elõ ezeket...:D vicces! Van egy kevés kivétel, aki talán normális, de ez a világ nem afelé halad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ha minden rendben van, akkor is megcsalja a pasi a nõt, mert mindig uj kell neki...szoval tökmindegy, lehet vki okos, szép, csinos, jo alakú, tökéletes nõ, akkor is megcsalja mert megunta, vagy csak vmi ujat akar.. na mindegy:) köszi mindenkinek:)

Miért vonzódom egy jóval idősebb férfihoz?

16 éves lány vagyok az úriember pedig 27 éves.

Legjobb válasz: Mert õ felnõtt férfi.Gondolom érett testileg,lelkileg,van egzisztenciája,kialakult stílusa,önbizalma.. Sok olyan például egy magamkorabelibõl hiányzik. 17/F

Mert õ felnõtt férfi.Gondolom érett testileg, lelkileg, van egzisztenciája, kialakult stílusa, önbizalma.. Sok olyan például egy magamkorabelibõl hiányzik. 17/F
mert vonzódsz hozzá ennyi hú ha
azért írtam ennyiszer hogy pénz, mert ezt akartam elkerülni "Lehet, te magad is erettebb tipus vagy" mert ez a legnagyobb baromság, és hiba, amikor valaki ezzel magyarázza a jelenséget. Ezt a legkönnyebb mondani, "ja értem már, hát én okos meg érett vagyok, azért van ez" (lóf.t) Amúgy meg szuper okos kommentelõ fogadjunk, én arra voksolok hogy az úriembernek van állása és anyagi háttere. Csak nehogy koppanjon.
Mi köze a vonzódásnak az életkorhoz? A barátnõm és köztem akár hiszed akár nem 38 év korkülönbség van.3 éve imádjuk egymást.Na erre varrj gombot.Biztos lesznek ezek után idióták akik irkálnak , hogy ez igy meg úgy beteg stb.ezeket üdvözlöm és nagy ívben....
Szerintem ez nem feltetlenul fugg ossze azzal amit az elso irt. Lehet ezer mas oka, de te ismered leginkabb onmagad. Lehet, te magad is erettebb tipus vagy, es valami nyugisabb ember jonn be neked. Vagy csupan a szemelyisege miatt tetszik. Valamint megjegyeznem, egy 27 eves meg azert annyira nem nevezheto ferfinak, bar biologiai ertelemben mar az, kevesnek van mar stabil anyagi helyzete, igy az elso valaszolo megint bebukta.
Mert benne van az egodban és az ösztöneidben a pénz. a pénz és anyagiak. a pénz, pénz pénz pénz.
Gyakori jelenség.

A nők miért gondolják azt ha lefekszenek egy férfival akkor valami félistenként kell rájuk tekínteni és hogy olyan nagy megtiszteltetés az? A nőnek nem érdeke a jó szex és hogy a férfit jól meg kefélje?

Legjobb válasz: szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l

szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l
:D :D A férfit jól megkefélje a nõ? Hát, nem. A férfi rendezze el az én sorsom, úgy istenesen. Gyanítom és tapasztalom, hogy erre õk is vevõk és kifejezetten élvezik. Ettõl még nem tekintem magam félistennek. 24N
A kérdező hozzászólása: Elírtam nem férfit hanem férfi!Nyilván veled nem fordult elõ...

Miért jó, ha egy férfiban sok a tesztoszteron?

Legjobb válasz: A "sok" relatív. Azért jó, mert attól férfias. Attól nagy a szexuális étvágya, és egy csomó férfias tulajdonság a tesztoszteronnak köszönhetõ. De a túl sok nem jó, mert a túlzott szexuális étvágy zavaró is lehet, ráadásul a túlzott mennyiségû tesztoszteron agresszivitást válthat ki!

A "sok" relatív. Azért jó, mert attól férfias. Attól nagy a szexuális étvágya, és egy csomó férfias tulajdonság a tesztoszteronnak köszönhetõ. De a túl sok nem jó, mert a túlzott szexuális étvágy zavaró is lehet, ráadásul a túlzott mennyiségû tesztoszteron agresszivitást válthat ki!
Leveri az ellenségeit, mint vak a poharat! És idõ elõtt meghal... mondjuk infarktusban.

Van itt olyan lány, aki imádja ha egy férfi szopogatja a lábujjait, nyalogatja a talpait, játszik velük? Ha igen, miért jó Nektek?

Én imádom csinálni, csak nincs alanyom most :D 24/F

Legjobb válasz: Nekem bejön. Izgató, fura érzés. Mellesleg én vonzódom a picit slave fiúkhoz (is). :) De ha simán lábfetisiszta az is jó. :)

Nekem bejön. Izgató, fura érzés. Mellesleg én vonzódom a picit slave fiúkhoz (is). :) De ha simán lábfetisiszta az is jó. :)
Én szeretek domina lenni, de nagyon csikis vagyok, így a talpam tabu. Az egészben az izgató, ha én vagyok a domináns, õ meg a szolga. Egy adott határig ez nagyon jó tud lenni, de csak olyannal, akihez nagyon-nagyon vonzódom. Idegennel nem. Miért jó? Azért, mert megerõsíti bennem, hogy vonzó vagyok, hiszen mindent megtesz értem. Ezt az érzést, hogy NEKI (tehát: nem akárkinek, hanem NEKI) kellek és képes mindenben engedelmeskedni, annyira vágyik rám, hogy már a lábujjszopogatás is élvezet neki - tehát ezt az érzést szeretem az egészben. Nyilván azért a dolog nem áll meg itt, ennél több is kell. Legalábbis nekem. Szerintem ez hozzám hasonló nõknek olyan kérdés, mint férfiaknál a "lenyeli vagy nem" kérdés. Vagyis mélyíti a kapcsolatot, összetartozást erõsít. Amikor a barátnõimmel errõl beszélgetünk, akkor mindig elõkerült, hogy a többségük nem tudná ezt élvezni. Miképpen én sem akárkitõl fogadnám el, mert nem személytõl függetlenül jelent örömet (ellentétben a férfiakkal, akik egy jó orált szinte akárkitõl...). Ha nincs alanyod, akkor érdemes speciális helyeken keresni, ahol direkt ilyen nõk is vannak. Meg arra is gondolj, hogy a lábnál nem áll meg az egész :)
Nyugi fiúk, kb. minden 3.-4. pasinak bejönnek ezek valamilyen szinten. :) De lehettek titkos ikertestvérek is. :D
Én vagyok, aki nemrég feltett egy hasonló kérdést, csak lány vagyok. Nekem azért izgató, mert szeretem a harisnyákat, akár sima egyszerû, vagy necc. Meg persze jó érzés, és tetszik a hang, amikor puszit adnak rá. Egy kicsit csikiz, de pont ez benne a jó.
slave, azaz szub, remélem segítettem :D de ha nem akkor írd be google fordítóba
inkább a mellemet szopogassa :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek Kedves Lányok és Srácok a válaszokat. WOW. Nem számítottam ilyen mennyiségû válaszra. Már megtanultam egy embertõl itt, mi az a slave. Komolyan mondom kérem a Jóistent, hogy jöjjön egy ilyen lány az életembe, akinek nyalhatom falhatom a lábfejét, meg játszhatok a talpaival fõleg úgy, hogy kényezteti vele a férfiasságomat. Na persze jól írtad kedves válaszoló, hogy nem áll meg a lábnál minden. Gyakorlatilag ez csak egy kiemelt fétisem. Természetesen mindent megadnék neki, hogy jól érezze magát a kemény répától és valószínûleg szétsmárolnám úgy, hogy a manduláit nyaldosnám. Õ nekem nem tudná, mivel kiszedték. :) Tudom, beteg vagyok és nem enyhén nõ hiányos, de azért akárkivel sem lenne ildomos összejönnöm. A neveltetésem nem engedi meg. Ezért is bízom abban, hogy találkozhatok egy nimfomán csajjal, aki nagyon az, de csak velem, ha lehet ne más szopogassa már a nagylábujját, csak én :D Köszike!
9. Erre céloztam. Minden slave sub vhol. De nem minden sub slave. Ilyesmi. :) Na, látom, érted nagyjából. :)
5. Nehéz elképzelnem egy slavet aki nem szub, de fordítva igazad van ha valaki szereti a kiszolgáltatottságot az nem ugyanaz mintha szereti hogy csicskáztatják. Az utóbbi nem hoz lázba. A magyarban viszont úgy látom elterjedt a szolga kifejezés mindenkire. Még csak ismerkedek a témával.
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj, ha mûveletlen vagyok, de mi az a slave? :D Mert attól tartok sok lánynak ez visszataszító és nem merem mondani nekik, hogy enyhén fétisem van. Fõleg, amikor meglátok egy sarus lányt így a nyáron. Nem bírom levenni a szemem a lábfejekrõl :)
Hû, én is 24 vagyok, és ugyanezeket szeretem. Te a titkos ikertestvérem vagy? :D Amúgy nekem az is bejön, ha a csaj az úrnõm szerepében tetszeleg. :)
# 4/4 Slave/sub: lehetnek különbséget. Nem feltétlenül fedi egymást! Csak szólok, mert én mindkét fajtát ismerem, és néha kölcsönösen felháborodnak, hogy õk nem a "másik" féle. Bár "dom" nõi szemmel igen nehéz néha megfogni a különbségeket, de lehetnek. :)
A kérdező hozzászólása: Csirkemell :) Értem Kedves :D

Miért szeretek egy olyan férfit akit alig ismerek és megmondta, h csak szexre vagyok jó neki?

Legjobb válasz: Barom válaszok. Nem igazán tehetünk arról, hogy kibe szeretünk bele. Ez puszta kémia... Ha jó vele, akkor élvezd. Ha már többet szenvedsz, mint amennyit adni tud, akkor állj fel és hagyd, hogy más jöjjön a helyébe. Sok boldogságot!

Barom válaszok. Nem igazán tehetünk arról, hogy kibe szeretünk bele. Ez puszta kémia... Ha jó vele, akkor élvezd. Ha már többet szenvedsz, mint amennyit adni tud, akkor állj fel és hagyd, hogy más jöjjön a helyébe. Sok boldogságot!
Elsõnél a pont. Én ismertem olyat is aki hagyta, hogy verje a pasija, amikor én seggét kinyaltam volna, úgy szerettem. Mégis vele volt még fél évet, miközben folyton megcsalta. :D De végül is, azt kapják amit megérdemelnek.
Mert nõbõl vagy, ezért csak a külsõ számít neked.
A kérdező hozzászólása: én csak olyan emberrel szexelek akit szeretek. de így egy erkölcstelen ringyó lennék, ha belementem volna ebbe az egészbe
tegnapelõtt 12:03 De te nem akarsz tõle szexet? Vagy akárki mástól? :)
Én is hasonló cipõben járok. Sajnos azt kell mondjam, hogy igaza van az elõttem válaszolónak, miszerint addig kell élvezni a szexkapcsolatokat amig többet tudnak adni, mint a mi szenvedésünk. Én is mindent megadnék annak a srácnak, mégsem akar velem kapcsolatot, csupán csak szexet....
tegnap 11:23 Így már érthetõ! :) Ne aggódj, vannak fiúk akiknek te vagy az istennõjük csak meg kell találnod õket. Talán akad köztük olyan aki neked kell. Amúgy nekem is a legtöbb nõ kéne a szexre de max minden 1000. lenne csak kapcsolatra is hozzám való! Ez így mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam h csak szexre kellek neki. De mar vege.
Én is szerethetnék olyan nõt akiért oda lennék, de neki csak a farkam kell! Ez tök hétköznapi és érthetõ eset! Valószínû szexi vagy és izgató is, de nem vagytok egymáshoz valók, te viszont másképp gondolod. Azt megkérdezhetem h hogy mentél bele, ebbe a csak szex dologba? :) A lányok ilyenre általában nem kaphatóak. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon nem így van, egyszer feküdtünk le, és én szakítottam vele, mert megmondtam, h nem leszek a szexpartnere
Dehát nem vagy erkölcstelen hiszen szereted!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!