Találatok a következő kifejezésre: Miért jó, egy (1049 db)

Hogyan működik a tőzsde? Mi alapján mozog egy részvény értéke? Miért jó egy cégnek részvényt kibocsájtani? Mi alapján változik pl. a forint értéke? Ki és hogyan dönti el hogy mennyi új pénzt nyomtassanak?

pénzügy

Legjobb válasz: Hogyan mûködik a tõzsde? Mi alapján mozog egy részvény értéke? A tõzsdén részvényeket (vagy más befektetési eszközöket) adnak-vesznek, mint egy jól szabályozott és nyilvános piacon. A részvény árfolyama az alapján változik, hogy a kereslet (akik venni akarnak) vagy a kínálat (akik eladni akarnak) kerekedik felül, kinek sürgõsebb, ki türelmetlenebb, ki mit tud a megvásárolni/eladni kívánt "portékáról"... Ahogy ez egy piaci alku-tárgyalási folyamat során lenni szokott. Itt van errõl bõvebben: http://abszoluthozam.hu/tudastar/cikkek/a_tozsde_lenyege.php Miért jó egy cégnek részvényt kibocsátani? Tõkét szerez vele a vállalkozásához. Cserébe persze új tulajdonosokat enged be a cégébe, de pénzhez jut. Itt van ez leírva pl.: http://abszoluthozam.hu/tudastar/tozsde/1_tozsderol.php A forint értéke ugyanúgy változik, mint bármi értéke, aminek van piaca. Mint ahogy a krumpli ára is változik attól függõen, hogy mennyi rá a kereslet és a kínálat. Ez itt részvényekre van írva, de ugyanúgy igaz a forintra is vagy bármilyen befektetési eszközre: http://abszoluthozam.hu/tudastar/gyik/index.php#piac_esik A "pénznyomtatásért", a gazdaságban lévõ pénz mennyiségért a jegybankok felelõsek. A jegybank tevékenységét monetáris politikának nevezik: http://hu.wikipedia.org/wiki/Monet%C3%A1ris_politika http://abszoluthozam.hu/tudastar/lexikon/monszig.php Jó olvasást!

Hogyan mûködik a tõzsde? Mi alapján mozog egy részvény értéke? A tõzsdén részvényeket (vagy más befektetési eszközöket) adnak-vesznek, mint egy jól szabályozott és nyilvános piacon. A részvény árfolyama az alapján változik, hogy a kereslet (akik venni akarnak) vagy a kínálat (akik eladni akarnak) kerekedik felül, kinek sürgõsebb, ki türelmetlenebb, ki mit tud a megvásárolni/eladni kívánt "portékáról"... Ahogy ez egy piaci alku-tárgyalási folyamat során lenni szokott. Itt van errõl bõvebben: http://abszoluthozam.hu/tudastar/cikkek/a_tozsde_lenyege.php Miért jó egy cégnek részvényt kibocsátani? Tõkét szerez vele a vállalkozásához. Cserébe persze új tulajdonosokat enged be a cégébe, de pénzhez jut. Itt van ez leírva pl.: http://abszoluthozam.hu/tudastar/tozsde/1_tozsderol.php A forint értéke ugyanúgy változik, mint bármi értéke, aminek van piaca. Mint ahogy a krumpli ára is változik attól függõen, hogy mennyi rá a kereslet és a kínálat. Ez itt részvényekre van írva, de ugyanúgy igaz a forintra is vagy bármilyen befektetési eszközre: http://abszoluthozam.hu/tudastar/gyik/index.php#piac_esik A "pénznyomtatásért", a gazdaságban lévõ pénz mennyiségért a jegybankok felelõsek. A jegybank tevékenységét monetáris politikának nevezik: http://hu.wikipedia.org/wiki/Monet%C3%A1ris_politika http://abszoluthozam.hu/tudastar/lexikon/monszig.php Jó olvasást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linkeket! Végre egy kicsit átlátom a témát, ami nagyon érdekes! Köszi mindkét kommentelõnek!

Miért jó egykének lenni?

Köszönöm annak aki válaszol:)

Legjobb válasz: Miért, jó egykének lenni? Végül is ... tegyük fel, hogy király az apád és te egyke vagy, akkor egyedül öröklöd a birodalmat. Másrészrõl rossz is, mert otthon nincs kivel megosztanod a játékaidat.

Miért, jó egykének lenni? Végül is ... tegyük fel, hogy király az apád és te egyke vagy, akkor egyedül öröklöd a birodalmat. Másrészrõl rossz is, mert otthon nincs kivel megosztanod a játékaidat.
Mi sosem szivattuk egymást :) Persze voltak veszekedések, meg segítettünk megszabadulni a másik tejfogaitól :D De azért az sem jó, ha a szülõk vannak túlerõben ;) Felnõtt fejjel meg nem utolsó szempont, hogy sokkal jobban fejlõdik a gyerek, életrevalóbb, alkalmazkodóbb felnõtt válik belõle. Mind gyerekként, mind felnõttként örülök a nõvéremnek :)
Egyke unokatesóm nyaraláskor mindig megállapította, hogy nem is akar testvért, mert a húgommal mindig öltük egymást. De amikor nagyobb lett, beismerte, hogy kicsit azért irigyelt minket. mert õ csak a szüleivel tudott lenni, akik már akkor elmúltak negyven évesek, amikor született... kicsi korban jó lehet, mert nem kell senkivel semmin osztoznod, plusz ugyanolyan keresetû szülõk az egyke gyereknek sokkal több mindent tudnak megadni anyagi szempontból. De akkor sincs testvér, az egykék késõbb szocializálódnak és bizonyos dolgok komoly törést tudnak okozni nekik, amikor pl. kiderül, hogy nem körülöttük forog a világ. Barátnõm egy olyan lánnyal lakik együtt, aki egyke. Másfél év alatt nem bírta felfogni a csaj, hogy miért baj, ha megeszi a barátnõm kajáját a hûtõbõl. Megadja az árát, de akkor sem túl jó úgy hazaérni, hogy tudod, hogy van két zsömléd, farkaséhes vagy és meg akarod enni vacsorára, és otthon derül ki, hogy nincs. Az ott heverõ ötvenessel meg nem laksz jól. Na meg felnõtt korodban van, akire számíthatsz, mert a testvéred, valamint ha a szüleid öregek, betegek lesznek, nem egyedül kell gondoznod õket, hanem segít a testvéred is.
Nem jó egykének lenni... Mindig egyedül vagyok...
Egyke vagyok, és semmi jó nincs benne. Mindent megteszünk, hogy az én fiam ne maradjon egyke.
Szerintem semmiben sem jó.
Egyke vagyok. És nem jó semmiben sem.
Mindig is szerettem egyedül lenni, így jó, hogy egyke voltam. Voltak barátnõim, akikkel elvoltam és ha nem volt kedvem társasághoz, akkor elvoltam egymagam, tesó mellett ez nem ment volna, mert nem "tüntethettem" volna el csak úgy. (a féltesós vagyok, még utólag ezek ugrottak be)
Szerintem egyáltalán nem jó egykének lenni. Semmi pozitívumot nem tudok felhozni, ha az ember már elmúlt 5 éves és nem annyira önzõ :)
Én azért szeretek/szerettem egyke lenni, mert mindig csak azt láttam, hogy a testvérek hol tudnak a másikban kárt tenni, ütni, verni, árulkodtak, borzalmas volt! Pár éve kiderült vannak féltesóim, így felnõttként jobb, mintha egész gyerekkoromban ment volna a szivatás.
Egyedül létet nyilván arra értik, hogy aki kicsit közelebb áll hozzájuk korban, mint a szülõk. Nyilván teljesen más :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ki pontoz le! Én mindenkit felpontoztam és nagyon hálás vagyok a válaszokért:) )
Párom egyke, még 30 évesen is anya pici fia... Párom anyja is egyke, hát nem tudom... Nekem van tesóm, és nagy rokonságom, akikre számíthatok, pároméknál nincs meg ez, és sokszor zavarja. Van két gyermekem, kiskorkülönbséggel 1 és 2 évesek. Már most jól elvannak együtt.és hiányzik a másik, ha nincs vele. Sajnálom, h nem jön össze a kistesó. De így is jó lesz, hidd el, szeressétek ez a lényeg! Tudom mitérzel, mert én is ilyen okok miatt szerettem volna tesót a fiamnak, és sikerült is hamar, bárkésóbbre terveztem.De ne add fel, sose tudhatjuk mit hoz a Sors.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedves vagy:) ) Rengeteg erõ és szeretet jött a válaszodból! Nagyon szépen köszönöm:--))
Én is egyke vagyok, mindig eljátszottam a gondolattal hogy mi lenne ha lenne egy tesom. Sajnos az én szüleim elváltak, és az apámmal maradtam mamámék, õk neveltek fel, de párszor halottam hogy mamám szeretett volna kivenni még 1 kislányt az árvaházbol (anyagi háttér adott lett volna csak apám testvérei nem akarták), pedig örültem volna annak is. Amugy anyámnak született 1 fia aki most 13 éves, de anyám hallani se akar rollam, meg nem is köszön az utcán, ugyhogy nem tartom a kapcsolatot velük. Egyszoval szerettem volna tesot, de Nem igy volt megirva.
mi hatan vagyunk testvérek, és nem nagyon veszekedtünk gyerekkorunkban.tehetõsnek nem mondható az édesanyám aki egyedül nevelt fel mindnyájunkat, de azért meg volt mindenünk.nagyon jókat játszottunk vidéken a szomszéd üres telken is, egymásra vigyáztunk, a szomszéd gyerekekkel csapatokat alkottunk és egymás ellen játszottunk, bunkert csináltunk, igazi ladát meg trabantot ami ki volt dobva ékszíjjakkal felfuztuk a fára (a földtöl 20cm-re)-ez volt a hinta.a fán is építettünk bunkert.ki mentünk a búza mezõre , nyársaltunk este, ...ezek az élmények egyedül nem lettek volna olyan jók, vagy talán nem is lennének. most hogy felnöttek vagyunk az egyinek hol jobban megy hol rosszabbul, de minden esetre összetartunk és segítjük egymást.
Én szeretek egyke lenni. Legalábbis szerettem. Most hogy van 1 tesóm júúúj. Eddig is szerettem egykének lenni. Én olyan természetû vagyok, hogy "én". Ezt nem lehet kinevelni belõlem...Ez van. És most ez így szar..Persze mindneki azt hiszi jó így de nem! sõõõõt. Amúgy meg. Töb pénz, szeretet, odafigyelés, egyedüllét...
Egy testvér egy életen át elkisér apú 47 évesen munkanélüli lett és a tesója szerzet neki új melót. Az iskolai életed is más ha úgy mész a suliba hogy már nem egyszer megtéptétek egymást a tesodal és meg tudod védeni magad, télen se unatkozol egyedül a lakásban.
Most már ha vissza mehetnék az idõben akkor sem kérném, hogy legyen testvérem. Sokkal jobb a magány. Nekem õ volt a testvérem vele kellet megküzdenem, megszeretnem és õ mindig velem van amikor egyedül vagyok. Jó, hogy nem függök senkitõl ott merek hagyni bármit. Büszke vagyok arra, hogy ezt megtettem! Várom a mínuszt! :)
Meg egyébként is végig olvasva a hozzá szólásokat... Akkor lehet nekem is ekkora pofám lenne, hogy basztasam másokat csak azért mert nincs testvére... Mint, hogy ha ez valami döntés eredménye lenne... Tényleg jobb, hogy nincs. :D
Hetyke egyke.
Nem értem miért irja azt minden egyke, h egyedül van, egyedül érzi magát?Hahóóóóóó barátok, család stb nem számit?Mivel nincs tesótok honnan tudnátok h jó lenne?
OFF: most komolyan, azon van mit lepontozni, hogy az emberek elmondják normálisan a véleményüket...de tényleg...gratulálok egyes IQ bajnokoknak.
Szerintem nem olyan jó egykének lenni ( én is az vagyok) mert nincs akivel lehetnél meg beszélgethetnél. Néha úgy szeretnék egy tesót, hogy vele legyek meg játsszak vele meg ilyenek. Én azért se szeretem, hogy egyedül vagyok mert bnõim messze laknak tõlem és annyira unatkozok nyáron. De bnõim meg azt nmondják, hogy õk szívesen lennének egykék mert bosszantja õket a tesójuk.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a kislányomnak nem tudunk tesót "adni" és próbálom magam nyugtatni:((
Egyke vagyok, végigunatkoztam a gyerekkoromat. Engem amúgy is búra alatt neveltek, hiszetek vagy sem, két kezem elég rá, hogy megszámoljam, hányszor játszhattam másik gyerekkel (az iskolát leszámítva). Most, középkorúként is azt látom, hogy - a férjemet és a gyerekemet leszámítva - egyedül vagyok a világon, nincs rokonom, testvérem, a szüleim már rég meghaltak. Mi lehet ebben jó??? A férjemet felhívják a testvérei, anyukája, unokatestvérei a születésnapján, névnapján, meg csak úgy is, hogy hogy van, kivel mi van. Én csak kettejük figyelmére számíthatok. A legnagyobb fájdalmam, hogy minden igyekezetünk ellenére úgy tûnik, a mi gyerekünk is egyke marad - nem jön kistesó. Pedig úgy szeretném ettõl megvédeni õt!
Több cuccot, pénzt kapok, mintha osztozni kéne. De ezt nem nevezném pozitívumnak, már így szoktam meg. Inkább megosztom a pénzt meg az anyagi javakat egy jó tesvérrel, mint hogy egyedül legyek. De sajnos nincs kivel osztozkodni, így aztán nem sokat ér az a zsebpénz... Szeretnék egy tesót.:'(
nagyon rossz egykének lenni.Kiskoromban rettegtem tõle, hogy tesóm legyen, de mostmár felnõtt fejjel nagyon bánom, hogy nincs.Sajnos a szüleimre nem számíthatok, szóval jó lenne, ha lenne valaki, aki korban közel áll hozzám, és együtt tudnánk megoldani ezeket a problémákat, tényleg lenne valaki, akire támaszkodhatnék és akinek támaszt nyújthatnék.:( Sokszor képzelem el, hogy bárcsak lenne egy öcsém vagy egy húgom, mert a barátok jönnek, mennek, és vannak olyan dolgok, amiket egyébként is csak egy testvér érthet meg. 21/L
Miért ne lenne jó egykének lenni?Mi benne a rossz? Én egyke vagyok, unokatesóm szintén és semmi gáz nincs benne, egymásnak vagyunk olyan tesópótlékok, igy a jó. Nagyon sok testvér van akik ölik egymást meg felnõttként a kapcsolatot sem tartják, ugyhogy nem a tesósoké a világ.Van olyan ismerõsöm ahol 3 gyerek van de sosem játszanak együtt mindnek külön barátai vannak.Semmi baj nincs azzal ha a lányod egyke, semmiben nem szenved hiányt, honnan tudod ha tesója lenne jó testvérek lennének e?Nem neki fog hiányozni egy másik hanem neked.
Anyámék 3-an tesók az egyikük 20 éve haza sem jött külföldrõl, a másikkal is sok a vita, nagypámék 9-en voltak de gyikkel sem tartja a kapcsolatot, ugyhogy ez nem egyenlõ azzal h jó is lesz köztük minden ha szülsz még egyet.Én is egyke vagyok de sosem hiányzott testvér, igy szoktam meg.Amugy meg sztem örülj h van egy lányod, másnak egy gyereke sem lehet.
nekem egy fiam van de nem tervezünk tesót, vannak unokatesók, meg az anyagi helyzet miatt is jobb igy mindent megadhatok neki
Én is egyke vagyok és szerintem nem jó! :(
Páromnak van tesója, mindkettõ 25 felül van, de olyan beképzelt, undorító testvért még nem láttam! Nem áll szóba párommal, mert nem sovány, és csak szekálja mindennel... Nem rossz egykének lenni, már aki olyan típusú. Így kell nevelni a gyereket és akkor nem lesz gond belõle!
Konkrétan a kérdésre nem tudok válaszólni, mivel nekem van egy nõvérem. Csak egy példát tudok felhozni. Én mindig szerettem a tesom, örültem hogy nem vagyok egyedül, bár nem töltöttünk sok idöt együtt.Sok dolgot kaptam tölle, és én is arra gondoltam, hogy ha a szüleim idösebbek lesznek, nem egyedül kell ápolnom Õket. Aztán történt valami, és én akkorát csalódtam a tesomba, mint elötte senkibe. Egy világ omlott bennem össze. Most már inkább egykének tartom magam, és már azt is tudom, hogy a továbbiakban egyedül kell majd mindenben helytálnom.Szóval a testvér sem "életbiztosítás". Unokahugom egyke, de én a kényes, beilleszkedös problémábólból semmit nem vettem észre rajta. Jószívû, nem irigy. És az anyagi dolgok tényleg igazak, vagyis sok mindent kipróbálhat, különórákra jár, mindent megkap, mégse érzem rajta hogy elkényesztetett lenne.
Nem jó annak lenni, sokat van egyedül az ember kiskorában.
én is egyke vagyok sajnos... és van az anyukámnak kettö testvére az eggyiknek már van négy gyereke a másiknak pedig idén lessz a harmadik (lehet hogy én leszek a keresztannya) Valamivel ki lehet potolni a tesdtvért pl. kutya...

Miért jó egy érintőképernyős mobil és miért nem?

Legjobb válasz: azért jó, mert van rajta internet (legalábbis tesómnak van) és még azért jó, mert egyszerûbb. Viszont azért nem jó, mert ha dicsekszel vele, beképzeltnek tartanak, és nem barátkoznak majd veled. De ha nem, akkor sztem nincs rossz oldala.

azért jó, mert van rajta internet (legalábbis tesómnak van) és még azért jó, mert egyszerûbb. Viszont azért nem jó, mert ha dicsekszel vele, beképzeltnek tartanak, és nem barátkoznak majd veled. De ha nem, akkor sztem nincs rossz oldala.
A kérdező hozzászólása: bocs akkor n95. csak annyira sokan vannak a mellett hogy annyira jó az érintõképernyõs mobil de sokan viszont h annyira szar. most új mobilt akarok venni és nem tudom akkor h mi mellett döntsek.
Nekem LG Kp 500 -as van , de nem vagyok vele megelégedve , mert egyszerûen nehéz a kezelése , tokban hülyén néz ki.Mellette szól viszont hogy szép nagy kijelzõje van, szépen fényképez.De a kezelése az nagyon [email protected], meg is kell szokni, meg minden de akkor is gyenge.A menõzésrõl meg annyit hogy ennek semmi köze ahhoz mert szerintem az is hülye volt aki kitalálta ezt az érintõs baromságot, nem beszélve arról hogy mindig maszatos a kijelzõ.
n95-t írtam, az "sima gombos" de hatszor annyit tud mint a samsung s5230.
Miért, mit értesz "sima gombos" alatt? "Sima gombos" lehet olyan egyszerû is mint egy tetris, nulla funkcióval, de lehet mondjuk egy Symbianos smartphone is (Nokia N és E sorozat pl). Szerintem utóbbiak közül jópáran SOKKAL jobbak, mint jópáran az érintõsök közül..
A kérdező hozzászólása: Biztos h a n97 jobb mint a samsung star.De Samsung is jobb egy sima gombosnál.
Nem feltétlen. hasonlíts össze egy nokia n95-t meg egy samsung start.
A kérdező hozzászólása: de csak jobb és több funkciója van egy érintõsnek mint egy simának nem?
Szerintem a nem érintõképernyõsök sokkal egyedibbek. Mármint nem tudom, szerintem az érintõképernyõsök mind kb ugyanúgy néznek ki. Ráadásul túl sok embernek van már.
A kérdező hozzászólása: akkor elég sokan csak menõzni akarnak vele?
azért jó mert szép, nagy kijelzõjük van, szép az egész telefon, és mellesleg most nagyonmenõ is. azért rossz mert hamarabb tönkremegy, karcolódik, és a legtöbbet sokkal nehezebb kezelni mint gey sima telefont
karcolódik...nem az igazi
jó mert könnyen kezelhetõ, viszont rossz is mert állandóan koszos a kijelzõje, nagyon könnyen nyomodik össze-vissza ha nem vagy figyelmes. nekem érintõs van, de annyira nem szeretem.
hhm? :D ez hülyeség, már bocs legalábbis az interneted rész nekem volt nem érintõs telefonom is és az összesen volt internet ;)
Nekem érintõképernyõs van és nagyon szeretem:) Hátránya lehet talán az hogy jobban oda kell figyelni hogy mondjuk ne nyírd ki a kijelzõt:) De szerintem érintõképernyõs mobillal már nem lehet annyira "menõzni" elég sok mindenkinek van:) Én legalábbis nem szoktam:)
A kérdező hozzászólása: végül most vettem egy érintõset kiváncsiságból. igazából nem nagy szám. az elején tök jó meg minden. és van benne igazság mert tényleg maszatos és néha félre nyomódik.többet nem lesz érintõsöm.

Lányok párban, avagy miért jó egy nőnek egy másik nővel, ha nem vonzódnak a saját nemükhöz?

Leszögezném, hogy nem leszbikus képekre meg pikáns sztorikra vágyó kamaszfiú volnék, érzelmi szempontból érdekelne, hogy a n?k miért feküdnek le egy másik n?vel mondjuk a párjuk miatt. Gondolok pl. kíváncsiságra, megfelelni vágyásra stb..

Legjobb válasz: Én saját gondolatot írnék, de tapasztalatom még nem volt ilyen téren. 25 éves nõ vagyok, egyébként férjnél. A férfiaknak amolyan erõs, védelmezõ szerepe van, "nagyok, izmosak, erõsek". Annál csodálatosabb érzés számomra nincs, mithogy szeretkezel egy férfivel. Viszont nõvel is szivesen lennék. Nem vagyok leszbikus, és nem is nézem meg a nõket. Van pár nõ, aki annyira szép,különleges, hogy nekem, mint nõnek is tetszik. Puha, gyengéd, finom hatást kelt, és szivesen lefeküdnék vele, kipróbálnám, hogy milyen lehet. (Pl. Angeliga Jolie szerintem az egyik leggyönyörûbb nõ a világon, vele szivesen...) Számomra a férfi az erõt, a vadságot testesíti meg, a nõ a gyengédséget, finomságot, szenvedélyt, és mindekttõt jó lehet átélni.

Én saját gondolatot írnék, de tapasztalatom még nem volt ilyen téren. 25 éves nõ vagyok, egyébként férjnél. A férfiaknak amolyan erõs, védelmezõ szerepe van, "nagyok, izmosak, erõsek". Annál csodálatosabb érzés számomra nincs, mithogy szeretkezel egy férfivel. Viszont nõvel is szivesen lennék. Nem vagyok leszbikus, és nem is nézem meg a nõket. Van pár nõ, aki annyira szép, különleges, hogy nekem, mint nõnek is tetszik. Puha, gyengéd, finom hatást kelt, és szivesen lefeküdnék vele, kipróbálnám, hogy milyen lehet. (Pl. Angeliga Jolie szerintem az egyik leggyönyörûbb nõ a világon, vele szivesen...) Számomra a férfi az erõt, a vadságot testesíti meg, a nõ a gyengédséget, finomságot, szenvedélyt, és mindekttõt jó lehet átélni.
nemtudom, de mi is néha bevesszük harmadiknak a barátnõm egy nagyon jó barátnõjét. természetesen barátnõm kérésére. nem panaszkodok azért, de a lelki hátterét én sem értem.
Már bocs, de nem a társasággal van a gond, hanem a bevállalós csajokkal! :D 23/L
A 25 éves vagyok Átlag felfogás szerint, a férfi izmos, erõs, a nõ gyenge, törékeny. Nézz meg két pasit: két izomtól dagadó, erõs ember együtt. Abban is van szépség önmagában, egy fotón, de szex közben elképzelni õket, hát... Ezzel szemben ott van két gyengéd, törékeny nõi test. Szerintem õk együtt erotikusabbak, szebbek, izgatóbbak.
A kérdező hozzászólása: Egy férfinek mindenképp erotikus 2 nõ együtt de érdekes, hogy néhány nõ is így gondolja:)
A kakalas ferfi dolog.A nok nem kakalnak.Amikor ket ferfi szexel rogton a kakalas ugrik be.A noknel nem.
Még mindig a 25 éves vagyok... :-) A nõk olyan érzékien érnek egymáshoz. Régebben néztem A fiúk a klubból sorozatot, a történet nagyon jó volt, csak az sok pasis erõszakos szexjelenet vette el tõle a kedvem. Abban is volt 2 csaj, édesek voltak együtt. Azok a pasik, akik szerelmespárt játszottak, elcsattant egy két csók, átlagosak voltak és volt némi enyhébb szexjelente, az még nekem belefér, mondhatni izgató volt. De mikor két kigyúrt izompacsirta "játszadozik" az már annyira nem szexi...
Ha egy csaj csajhoz ér akkor van vonzalom / izgalom!!!!
Mert csak egy nõ tudja igazán, hogy mi kell egy nõnek!!!
A kérdező hozzászólása: 18:23nak üzenném, hogy nézzen a lába közé ha van ott valami akkor õ márpedig nem lány + ha az életkor valós lenne azaz 23év akkor tudná, hogy hol keressen magának társaságot.
A kérdező hozzászólása: 25 éves hölgynek, köszönöm a válaszát pontosan ilyen jellegû válaszra gondoltam, vagyis fura nem, hogy a pasik nem fantáziálnak egy másik pasiról míg a nõk igen, vajon hajlamosabbak? talán azért van mert az emberek szerit a szépet és 2 nõ szebb mint 2 férfi és ezért van az, hogy a nõknek gyakoribb az ilyen jellegû gondolat, szerintetek?
Z: Oké, de akkor már csak arra lennék kíváncsi, hogy ha nem lenne egy ilyen bevállalós leányzó a környezetemben, akkor hol lehetne keresni? :) 23/L
18:17 vagyok korábbi párom simán belement volna, bármilyen hármas felállásba, én mindig halogattam a férjemnek még csak meg se merem említeni...
Igen, emiatt nem mondom el en sem, mert csalasnak venne.Mi meg ugy vagyunk, hogy ez csajos dolog kb, mint a cipovasarlas.XD Neki is van parja es nem akarunk bekavarni egymasnak.
még mindig elsõ vagyok ha mondjuk a hátam mögött járnának össze, az elég szarul esne. nem azért, mert kimaradok belõle, hanem mert végülis megcsal...
Nekem evek ota van baratom.Szeretjuk egymast meg minden.De megismerkedtem egy csajszival, aki nagy szep es kedves.Mar ketszer szeretkeztunk de titokban.Baratomat lehet, hogy izgatna de fajna is neki.
elsõ vagyok elémállt, és megkérdezte, hogy lenne-e hozzá kedvem, illetve benne lennék-e, ha eltöltenénk egy éjszakát hármasban az egyik barátnõjével. köpni nyelni nem tudtam. elõször azt hittem, hogy csak tesztel, nemet mondtam. erre elkezdett könyörögni. mondom "felõlem" ledumálta a csajjal. jópár alkalom volt már hogy hárman voltunk. barátnõm is gyönyörû, másik leányzó is nagyon szép, nem is buta. így meg minek panaszkodjak?:D 20f
Rákérdeztetek, hogy benne lennél-e egy hármasban? Vagy hogy? Engem ez érdekelne! Na és hol találni ilyen lányt? Engem is izgatna a dolog, de nem a pasimnak akarnék megfelelni, hanem, mert én lennék rá kíváncsi, mert számomra izgató! Szóval kettesben, vagy akár hármasban...
A kérdező hozzászólása: hát ez az.. nekem is volt részem ilyesmiben, de én sem tudom, hogy a leányzóknak mi a jó ebben, vagyis csak értünk csinálják?!:)
20:53 ez nem igaz

Miért jó egy lánynak, ha minél szűkebb?

Legjobb válasz: hat a lanynak nem epp olyan jo. mert nagyon fajhat. a pasinak annak igenis jo

hat a lanynak nem epp olyan jo. mert nagyon fajhat. a pasinak annak igenis jo
pontosan ez a pasinak jó, de mondjuk én is szeretem mert akkor érzem az ereket meg az ilyen redõket az övén :P L
Az a pasiknak jó, ha szûk a lány. Jobb érzés, ha szorítja a péniszed, mintha elveszne benne! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Miért jó egy kutya?

Nekem is van egy kutyám és imádom őt,érdekelne más ember véleménye miért jó egy kutya?

Legjobb válasz: Miért nem?? :) :) :)

Miért nem?? :) :) :)
színesebbé teszi az életedet :D
Rengeteget tanulhatsz tõlük, ezáltal jobb emberré válhatsz.
Csak.

Miért jó egy pasinak, ha napokig duzzog? Nekik lehet, a nőknek nem?

Neten ismertem meg egy fickót, nagyon sokat beszélgetünk. Neki jönnek közben nő ismerősök, az nem baj. De ha nekem pasi ismerősöm lesz, akkor kérdőre von. Nem értem, neki lehet ismerkedni, nekem nem? Ha szóvá teszem ugyanazt, amit ő nekem, megsértődik. Szerinte én vitázok. Mire jó ez neki? Mérhetetlenül makacs is a tetejébe, soká nyugszik le. Most nem tudom azért van-e, mert fontos vagyok neki, vagy alapban is ilyen a természete, vagy mindkettő? Ja, és találkoztunk már sokszor, mielőtt ebbe belekötne valaki:)

Legjobb válasz: Szerintem te is szoktál,csak már észre sem veszed,ha csinálod,annyira alap. Miért,neked szabad,neki nem?

Szerintem te is szoktál, csak már észre sem veszed, ha csinálod, annyira alap. Miért, neked szabad, neki nem?
Ez egy hisztis éretlen hülye. Menekülj tõle. Ismertem ilyet, a barátnõje az elején tûrte, mindig volt rá magyarázat hogy miért ilyen, aztán amikor gyerek is lett már és látta, hogy a 4 éves is normálisabban viselkedik mint a kedves apuci, akkor elege lett. A végén kirúgta.
A kérdező hozzászólása: Szerinte az én ismerõsöm fele netes, és több mint a fele pasikból áll. Hozzáteszem nem látható, és ez is meg lett már jegyezve:D
szerintem hanyagolhatod a srácot, komoly bajai lehetnek kb, vagy csak ekkora 1 nyápic 17.22voltam
A kérdező hozzászólása: Az ismerõsével összevitáztak valamin, és egy napig nem szólt az ismerõséhez sem :) Ha megkérem rá, hogy valamit ne csináljon, mert nem igazán esik jól, annál inkább csinálja. Ha nem szólok, nem csinálja.
arra gondolsz, hogyha lesz face-n 1 plusz ismerõsöd és kiakad? ez most komoly? micsoda férfi lehet, a természete alapból ilyen anno simán ledobták volna a Taigetosz-on, sajnos ma már nem... nyilván fontos vagy neki, de ilyen a természete is, ebben mi a nem nyilvánvaló?
Én egy ilyen hisztis hapsit inkább elkerülnék.
A kérdező hozzászólása: Ha szólok, akkor azzal jön, hogy ne találkozzunk. Mikor megkérdezem a találkozáson, hogy miért ilyen, csak nevet, hogy nem gondolta komolyan, és hogy én is szoktam hasonlókat. Élõben sokkal nyugodtabb, ha távolabb vagyok, akkor bunkó, rideg velem.
Bizony ez kisajátítás. Semmi köze hozzá, hogy kivel ismerkedsz.
De igen. Neked is lehet duzzogni. Sõt mi nõk igenis vágjuk meg a durcát ha valami nem tetszik. Nem úgy van az. :)
A kérdező hozzászólása: A legjobb az, mikor írja, hogy nem lesz, és mégis be van lépve:D De ha én lennék így:DDD

Miért jó egy szőke nő? Miért tetszik? És a festett szőke?

Sejtem, csak láttam egy hasonló kérdést. xD

Legjobb válasz: Pasi vagyok, de nekem nem jön be. Olyan sápadtak, ha meg nem, akkor sötétebb a bõrük a hajuknál, és az nem szép.

Pasi vagyok, de nekem nem jön be. Olyan sápadtak, ha meg nem, akkor sötétebb a bõrük a hajuknál, és az nem szép.
Ki mondta, hogy tetszik? Nekem nem jön be a szõke.
Nekem tetszik csak nekik nem tetszemXD
a szõke szar, hamar bekoszolódik. FEKETE !!!
Egy szõkre nõ nem feltétlenül jó, egy nem szõke nem feltétlenül kevésbé jó. Na most akkor?
azért jó mert hülye
Barna. ;-)
OH, a férfiak micsoda jó vàlaszok!:) :)
Irígy kutyák! A szõke a legjobb és ennyi. Mindenki tudja!Csak az irígység szól belõletek. Sztem minden pasinak bejön.
Nem miért jó, hanem MIRE jó! Hosszútávra azért inkább nem kell.
mindig festett szõke barátnõim voltak :D mindig így jött össze, meg jobban is tetszenek :)
Szerintem akkor is a barnák a legjobbak! A hosszú barnák...
mért... jó?
Mi köze van ehhez az a horoszkópnak, attól, hogy Nyilas nõ vagy és a párod Bak férfi simán lehet hosszútávú a kapcsolatotok. )
Elmondaná nekem valaki hogy mi a franc köze van ennek egy KAPCSOLATHOZ?És mivan akkor ha csillagjegynek megfelelõ de amúgy egy nagy se*gfej? akkpr mitcsinálsz?Örülsz hogy van mert hogy "jaaaj õ vízöntõ"?
Nem jó...sz.r!!! Nyilas nõként 4 évig voltam együtt egy bak férfival. Mindent megkaptam amit akartam, elhalmozott minden jóval. Viszont a társaságot nem szerette, nehezen lehetett kirángatni a 4 fal közül. Otthonülõ típus, ami a nyilasról nem mondható el. A végén ott tartottunk, hogy egy papucs lett belõle...nem, nem is papucs volt, inkább csak bojtocska rajta. Nem tudtunk veszekedni, vitázni. Ha valamiben nem értett egyet velem, nem mondta el a saját véleményét, hanem inkább csak bólogatott, hogy akkor legyen az amit én akarok. Nagyon csúnya vége lett a kapcsolatunknak.
Bak nõ nyilas férfirõl tudok beszámolni. Nagy szerelem volt, de nem jó kapcsolat. Semmi sem mûködött gyakorlatilag a szexen kívül, sokáig nem is bírtuk.
A hitetleneknek: Minden ember más, így végülis normális, h nem hisz mindenki benne, de azért szerintem aki látott már hozzáértõ által készített személyes horoszkópot, az kicsit elgondolkodik.. Kérdezõnek: Jó tapasztalatot én sem tudok kiemelni, egy ilyen párossal élek..a bak ffi abszolút hajlamos beforgásra, nehéz vele kommunikálni, idióta elvárásai vannak, mondjuk õ spec nem itthonülõs, de van helyette más egyéb hülyeség.
én rendszeresen "kimozdulok". akkor most meghazudtoltam az egész asztro világot? 24f
Mint ahogy az is téved, aki azt képzeli, hogy a tõlünk több millió fényévnyire keringõ izzó gázgömböknek bármi közük van a mi életünkhöz. És azok is, akik szerint csak 12 féle ember létezik a világon.
Hát igen, a bakok nagyon pesszimisták, gyakran esnek depresszióba. elég maguknak valóak, nem szeretnek kimozdulni, ridegek, amint mondtad. egy társaságban észre sem lehet venni õket, õk inkább a "megfigyelõk". de aki azt hiszi h ez miatt ki lehet õket használni, az téved.
A kérdező hozzászólása: Nyilas lévén olykor férfiasnak tartom a Bak pasit és igen, van amikor jó anyagi helyzetben van. Viszont alig érzek benne érzelmeket, odaadást, csak darabosságot és ridegséget, ugyanakkor valóban alig lehet elmozdítani a helyérõl. A ridegséget bak nõ ismerõseimet is látom, fõleg amióta kismamák ... Elnézést kérek azoktól, akikre ez nem vonatkozik, nekem, eddig csak ilyen tapasztalatim voltak. Köszönöm a válaszokat, kíváncsi vagyok a többiekére.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi vagyok a többi kedves válaszolóra. Az elsõ nem tudom, hogy mit szeretett volna mondani.
Anyagilag nyerõ páros, de egyébként egyáltalán nem. Mondd, ki mondta neked h jó ez a kapcsolat?
Bakként elmondhatom, bogy egy kapcsolatban nem csupán az érzelmeket tartjuk szem elõtt, hanem fõleg a praktikusságot. Az érzelmek kissé mellékesek, de nem hiányoznak .

Fiúk, férfiak miért jó egy duci nővel szexelni? 22/L

Legjobb válasz: Nem testalkat függõ, legyen kedves, belevaló csaj! A ducikban az a jó, hogy nem kell parázni, hogy összetöröd, el lehet nyúlni rajta, nagyon sokszor jobb kedélyûek, nagyon sokszor sokkal hevesebb orgazmusuk van...

Nem testalkat függõ, legyen kedves, belevaló csaj! A ducikban az a jó, hogy nem kell parázni, hogy összetöröd, el lehet nyúlni rajta, nagyon sokszor jobb kedélyûek, nagyon sokszor sokkal hevesebb orgazmusuk van...
3. de akkor te nem vagy duci, azért kérded?
na, 3. és 6. voltam. azt akartam kérdezni h te akkor nem vagy duci, azért kérded-e
Nem tudom, én még nem szexeltem kövér lánnyal, csak átlagos testalkatuakkal.
miért lenne jó? (és miért fontos ehhez h 22/L vagy)? :)
ki mondta hogy jó?
Engem taszítanak a duci nõk. Nem a hétköznapokban, csak a szexualitásban. 38F
Én nem voltam még kövér lánnyal, de nem is szeretnék. És még nem hallottam senkitõl, hogy jó lenne. 21/f
izlesek es pofonok, de igen akin mar szinte nagyon log a sok zsir mar vele sem tul jo, viszont az a jo bennuk hogy tobbseguk kedves.es megerto :)
utolsó ez azért nem igaz, én több olyat ismerek aki undok, és szándékosan próbálja megbántani a másikat ilyen szánalmas módon. gondolom a kissebbségi érzésükbõl ered ez. persze vannak kedvesek is:) csak szerintem kevesebb
attól még senkivel nem jó szexelni, mert ilyen vagy olyan... attól lesz jó a szex, ha mindketten kívánjátok egymást, és ugyanazt élvezitek... szóval ha kívánatos egy nõ, és élvezi a szexet, akkor azzal csak jó lehet, ha duci, ha nem :D
De most tényleg, ki mondta, hogy jó? Nekem például fel se állna szerintem egy igazán duci nõre, szóval szex se lenne. :D 26/F
Szép kerek arca van, puha kis bõre, amit nagyon jó érezni. De csak az a duci, akin éppen hogy van egy kis felesleg! Sok kövér undormány nevezi magát ducinak!
Elkövettél 2 nagy hibát. "valaki azt mondta hogy kimondottan jó." Ehhez képest te általánosítottad a férfiakra, hogy a férfiak számára jó. Ez nagy butaság. Ahogy az is amit valahogy úgy fogalmaztál meg, hogy "a férfiak fejével gondolkodom". :D Ilyen nincs. Annyiféle ember létezik a világon, hogy erre nincsen képlet. Még az is beleszerethet egy duci lányba, aki elõtte folyton szidta õket. S valószínûleg ha valaki egy duci lányt szeret, akkor minden bizonnyal nem a zsírpárnákba szeret bele, és nem attól lesz jó a szex, hogy duci, hanem mert szeretik egymást? Bár biztos maradi vagyok párkapcsolatok terén... Bevallom fura volt ezt a kérdést egy bõven nagykorú felnõtt nõtõl látni. Persze a kíváncsiság jogos, és érthetõ, de ha jobban belegondolsz a kérdésed teljesen szubjektív. Hacsak nem épp az eltérõ véleményekre, és reakciókra voltál kíváncsi. 23/F
Arra tippelek, hogy a válaszolók közül senki sem látott még Rubens festményt...Akkoriban ugyanis a társadalmi közízlés "nyamvadtnak" minõsített minden 100 kiló alatti hölgyet...Még a 20. század elején is illett legalább molettnek kinézni..Ti, "maiak" mennyire sajnálhatjátok a korabeli férfiakat, akik kénytelenek voltak "beérni" az akkori ideállal..Üzenem a fanyalgóknak: Csupán jelen életük jelen ízlését követik !! Legalább ezúton értesüljenek róla....
Én kipróbálnám hogy milyen F
Ha szereted akkor tök mindegy, mert a férfiaknak azzal a legjobb a szex akit szeretnek, hiába is játszák a vagány csávót...19/f
Nekem az nem tetszik a duci lányokban, hogy a punusuk is olyan husis.
ducival nem jó, persze van 1-2 ember aki kifejezetten erre izgul. a kicsit husisabbakkal jó, az az igazán nõies, az enyhén molettekre gondolok. de akinek már folyik a zsírja, hát azzal biztosan nem jó:D pl õ még éppen szexi, mert elég arányos: http://www.eron.hu/index.php?action=pictures&cid=696&lsid=13.. de már a felsõ határt súrolja
A kérdező hozzászólása: mert már hallottam párszor hogy jó..
A kérdező hozzászólása: 55kg nem hiszem :)
ízlések és pofonok, valakinek az tetszik. habár ilyet még én sem hallottam
Nekem tetszik, ha egy kicsit duci nõvel csinálhatom..
A kérdező hozzászólása: de valaki magyarázza meg hogy konkrétan mért jó? nem vissza taszító? csak a férfiak fejével gondolkozom..legyen egy csaj szexi, vonzó , vékony.. értitek.
Nekem nem volt jó. Vékonnyal sokkal jobb.
nem jó. Sõt. Taszítanak a ducik.
én 105 kg vagyok testépítek és gyengédségre vágytam nem mindig azt érezni , hogy tiszta kemény a kezem dorozmás még a bõröm is és szerintem, nem az, hogy jobb hanem puhább maga a teste és azt érzed én 89 kg os nõvel is szexeltem és hát nem tudom, nem csak maga az érzés a lényeg, hanem hogy szereted e mert amúgy mind szar lenne tök mindegy milyen.
Mert sokkal kívánatosabbak, mint egy csontkollekció. Sokkal izgatóbb magadhoz ölelni, "van mit fogni rajta", eleve, ha nagyobb pl. a feneke, akkor tovább tart végig simogatni, miközben felfedezed minden részletét, hosszabb, és nagyobb élvezet. És sokkal izgatóbb két husis comb közé furakodni az arcommal, és "elveszni" köztük, mint két "pálcika" közé. Vagy pl kutyapózban is sokkal izgatóbb a hatalmas fenekét nézni, mint az, hogy kicsit oldalt nézek a feneke vágatától, és már a lepedõt látom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!