Találatok a következő kifejezésre: Miért izgat a (93 db)

Miért izgat a leszbi pornó?

Nem tudnám elképzelni magam, hogy egy lánnyal vagyok, meg "úgy" hozzá sem érnék, de valami miatt izgat a leszbikus pornó. A fiú/férfiak teste vonz, attól egyenesen undorodok, ha egy lánnyal szexelnék. Nem vagyok leszbi, igaz? Akkor meg miért izgatnak az ilyen videók?

Legjobb válasz: olyan ez mint állatkert. oda is elmész és nézegetsz furcsa,érdekes állatokat. de ez nem jelenti azt,hogy otthon is tartanál mondjuk egy zsíráfot.

olyan ez mint állatkert. oda is elmész és nézegetsz furcsa, érdekes állatokat. de ez nem jelenti azt, hogy otthon is tartanál mondjuk egy zsíráfot.
ettõl még nem vagy lezbi, engem is izgat, de engem 100%-ik csak a fiúk érdekelnek
Ismerd be. Legalább az Úr elõtt...
Mert izgatnak és kész. Én szeretem a leszbi pornót, de a meleg pornót nem tudnám nézni. Ettõl még nem vagyok meleg. 19/F
próbáld ki egyszer egy csajjal es majd kiderül ne aggódj ha biszex vagy az sem gond mit idegeskedsz próbáld ki egyszer éllünk nem ?
Engem is izgat. Bar en el is tudnek kepzelni 1 csajos kalandod... A baj csak az, h csajokba nagyon valogatos vagyok. ;D szval ez semmi... Imadom a pasimat :) ))

Némely pasit miért izgat a pisiszex?

vagyis ha a párja lepisili. a volt fiúm is kérte t?lem párszor, de azt hittem csak viccel vele. de ha ennyiszer mondta lehet élvezte is volna?

Legjobb válasz: és némely csajt? ugyanazér... fenetudja... még annyira nem unom az életem hogy erre szükségem legyen :)

és némely csajt? ugyanazér... fenetudja... még annyira nem unom az életem hogy erre szükségem legyen :)
Másokat miért izgatnak a lábak? Vagy a mellek? Vagy az anális? Vagy bármi más? Nem vagyunk egyformák.
Egyrészt mikor egy lány pisil az elég intim, akkor a legkiszolgáltatottabb tehát nagy bizalomról tesz tanulságot, ha ilyen helyzetben közel enged magához. Másrészt ha nagyon szeretünk valakit, szeretnénk érezni mindenét, felfedezni a testét, meg élvezni a testnedveit: Pl. csók -> nyál, nyalás -> hüvelynedv, ezt kiszélesítve pisi, ami ha egészséges a partner - kis mennyiségben - nem árt. Egyszerûen ha annyira szerelmes a hapsi, kívánja a pisid minden cseppjét, mert tudja, hogy BELÕLED jön ki, benne levõ molekulák végigjárták az ereidet, az egész tested, fizikai valód készítette az aranyló - ugyanolyan színe van mint a sörnek hehe - nedût. József Attilát idézve: Az örök anyag boldogan halad benned a belek alagútjain és gazdag életet nyer a salak a buzgó vesék forró kútjain! Vannak akik továbbmennek a kakiszexre, aztán ugye ott van a brazil szétkenõs kempingbiciklis fingóspornó, ennek nem vagyok a híve egyrészt egészségügyi, másrészt esztétikai szempontból.
18:04, pisiszex egyedül? Az meg milyen?
Miért ne izgatná? Tök normális, ha egy férfi nagyon szereti a barátnõjét.
Fetish. Én is szeretem, bár leginkább egyedül élvezem a pisiszexet. :$
sztem elég undorító és még nem is találkoztam olyannal aki ezt szeretné :D
tanulságot -> tanúságot epicfail
Nem, azért mondta hogy röhöghessen rajtad a haverjaival.
Ebben lehet valami! :) Beugrott egy kép gyerekkoromból, amikor a wc-n ülve hát õõõ belenyomtam a popsim direkt a kakiba... jól el lettem verve érte. Lehet akkor emiatt alakult ki ez a pisi fetis nálam? :O
Miért, némelyik lányt miért izgatja? ;) Sokfélék vagyunk, sokféle ízléssel. ;) Na, egy kis tudományos "hablaty": az emberek nem kis hányadára jellemzõ az anális fixáció szindróma, ami nem betegség , hanem tünetegyüttes, mint a neve is mutatja, bár van, amikor csak ilyen jellegrõl beszélünk, ha csak enyhébb fokon jelentkezik. Tudtommal a "pisis" dolgok is ide tartoznak, bár ebben nem vagyok biztos, de a kakiszex tuti anális fixáció. Nem szaporítom tovább a szót (most úgy is másfajta szaporodásról beszélgetünk ;-) ), általában a hibás kisgyermekkori szobatisztaságra nevelés következtében alakul ki anális fixáció, de utóbbi általában pszichés következményekkel is jár: az illetõ hajlamos túlanalizálni, túlelemezni a dolgokat, vagy éppen ellenkezõleg: alig képes logikusan gondolkodni; jellemzõ lehet a túlzott pedantéria, vagy a másik véglet: teljesen elhanyagolja a környezete tisztaságát. Ha kisgyerekkorban erõltetik a szobatisztává válást, vagy éppenséggel -urambocsá'- sz*rnak szegény gyerekre, hogy mi van vele, általában ennek következménye az anális fixáció szindróma. Példa: ha nem erõltetik a szobatisztává válás, akkor is szeret a kisgyermek maszatolni, "trutymolni" (pláne ha erõltetik!!), és a szülõ mialatt szocializálja õt (fúj, csúnya pisi/kaki, nem szabad, stb.), a kisgyermek úgynevezett pszichés kerülõutas megoldásokat választ (majd felnõtt korában is, pl. pisiszex, kakiszex, a dolgokat egyoldalúan (túlelemzi), vagy a másik véglet, mint írtam korábbban!), szóval a kisgyermek pszichés kerülõutas megoldásként homokozik, maszatol az étellel, pisi/kaki vicceket mesél pajtásainak, gusztustalankodik, tabu szavakat, vulgáris kifejezéseket olykor csak az élvezet kedvéért ismételget, stb. Persze lehet sz*rni a tudományos okfejtésre ;) , ezt csak kis "színes" gyanánt (akár egy hányás ;-)) ) írtam, hogy hozzájáruljak a kérdés ezernyi palettájának flitteres kis huncut szövedékeihez :P , -)
Engem egy bizonyos fokig érdekelne. Testre, karra, lábra jöhet(ne), de arcra vagy szájba semmiképp, az már nekem is sok volna.
ém pl azt szeretem ha a testemre szarnak és azt kenegetik rajtam. meleg, felemelõ és szar érzés.
Pl. ilyen: remélem ezért nem vágnak ki XD http://kephost.hu/kep/2011/06/boy_pisses_his_pants1.jpg
Mert ez a természet velejárója ...

Miért izgat a lányok talpa, lábujjai, lábszaga? :-)

Kívánom, ezt nagyon.

Legjobb válasz: Mert lábfétised van. Te a lányok lábára buksz elsõ sorban, valaki cici, fenék, ajak, has, mindenkinek más.

Mert lábfétised van. Te a lányok lábára buksz elsõ sorban, valaki cici, fenék, ajak, has, mindenkinek más.
mert beteg vagy.
Ez nem beteg dolog. Lábfétis. Ismerek ilyen srácokatm szerintem tök jó. :)
akkor nevezzük fétisnek. Ettõl mindjárt más lesz akkor.
Lábfétis, ahogy fent is írták. Engem személy szerint taszítanak a lábfétises férfiak-nõk, de sokaknak bejön. :)

Miért izgat a vér a szexben? Vagyis hogy vérezzek valahol?

Beteg vagyok?

Legjobb válasz: nyugi van edward.. nem eheted meg bellát.

nyugi van edward.. nem eheted meg bellát.
"Beteg vagyok?" egy kicsit... ajánlom a pszichológust (nem viccbõl)
A kérdező hozzászólása: bocsánat, menszesz vér NEM izgat
A kérdező hozzászólása: csináltam már úgy, de nem a menszesz vér izgat. látvány, és az hogy fáj
akkor menstruáció alatt kell csinálni, de az kevés lesz
Az izgat fel h akkora hatást tudsz/tudnál elérni h az már fáj.Szerintem nem a vér izgat hanem a brutális teljesítmény vágya.
Igen, van ilyen parafília, fétis ha jobban tetszik... hematofíliának hívják, és az ilyeneket izgatja a vérzés és/vagy vér látványa szerintem nem vagy beteg
akkor felvágod az ereid és élvezed hogy folyik a vér miközben szexelsz ... ???
A kérdező hozzászólása: nem érdekel a gyerekes alkonyat...ez jóval összetettebb...
beteg vagy
Mert most nézted a Cool-on az alkonyatot? :D Amúgy van ilyen parafilía.
nem vagy beteg, én is ilyen vagyok. az anális szex sem normális, mégis többen elfogadják mert az elterjedtebb, de a szexben semmi sem tabu vagy beteg, amíg mindkét fél akarja. szerintem izgalmasabb így, mint a szokásos 3 pózban lezavarni az orál-anál-punci kombót lekapcsolt villanynál.

Miért izgat a férfi farmer látványa? Ha valakin meglátok egy Levis 501 est minden bajom lesz.

Ha meglátok valakit farmerban akkor annnyira be tudok rá gerjedni, hogy alig tudom magam türtőztetni.Szerintetek más is van így ezzel? Jó lenne.....43/f

Legjobb válasz: Ha a pasimhoz hozzáérnél, valószínûleg lecsapna...

Ha a pasimhoz hozzáérnél, valószínûleg lecsapna...
Na az én férjem is olyat adna neked, hogy azt megemlegetnéd.És ha õ végzett veled tõlem is kapnál 2 egyformát. Úgy mellékesen szerintem ez kamu kérdés!
hát, akkor sokszor nincs bajod. Az a tapasztalatom, hogy mostanában nem sokan járkálnak 501-esben :)
és azt messzirõl kiszúrod, hogy 501-es, vagy megnézed a címkét?
gyûjtöm az 501-eseket (nõ vagyok), de ha odajönne valaki emiatt nyomulni akkor valószínûleg felrúgnám a Holdig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , sokat nem segítettek csak érdekesek voltak számomra. 1. igen kiszurom messzirõl hogy 501 es hisz eléggé jellemzõ 2. kb 10 bõl 6 an hordanak 501 est legalább is itt pesten tehát van mit néznem és nem igaz hogy alig hordanak 3. aki lecsapna annak visszacsapnék Ennyi csajok.
Kedves kérdezõ. Én pont így vagyok ezzel a dologgal, úgyhogy maximálisan megértelek! ;)
37/f (az elõzõ)
Ezzel azért vissza fogodtab vagyok így, de màr egy ideje megjött a kedvem az 501-es hez$!

Hetero csaj létemre miért izgat a melegpornó?

Legjobb válasz: Egyik nõ haverom is ilyen, az õ magyarázata: 'azért tetszik, mert a hetero férfi-nõ pornóban mindig a csajt mutatják, aki többnyire borzasztó k*rvás, rohadtul megjátssza magát és még meg is alázzák - nem tudok vele azonosulni' 28/F

Egyik nõ haverom is ilyen, az õ magyarázata: 'azért tetszik, mert a hetero férfi-nõ pornóban mindig a csajt mutatják, aki többnyire borzasztó k*rvás, rohadtul megjátssza magát és még meg is alázzák - nem tudok vele azonosulni' 28/F
heteró= férfiakat szereti... melegpornó: két férfi..nem értem:D
Mert pasi(k) dugnak benne.
mert egy perverz dög vagy
én meg leszbipornót nézek orrba-szájba, fiú létemre :D (full hetero vagyok :D)
Heteró férfiak meg lezbiporeszra recsiznek. no para:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Utolsó: igaza lehet. :)
Vagy izgat a seggbekuki :)
Az ember melegségre vágyik.

A yorkim miért izgul a plüssökre és a labdákra?

ha adok neki egy plüssállatot játszani egyb?l magáévá teszi:D ugyanígy a labdákat is.. miért van ez? kiskora óta..most két éves .

Legjobb válasz: nem tudja hol a hely a családi hierarchiában úgy érzi neki kell lennie a fõnöknek, de ez stresszeli, ezért igyekszik minél több mindent ledominálni! Ezzel gyõzködi önmagát hogy megfelel a feladatra, de közben tudja hogy nem.... olvasd el Jan Fennel:Kutyapszichológia c. könyvét. egyszerûen csak kell neki hogy legyen egy kényelmes békés helye a családi ranglétrán nem túl magasan!

nem tudja hol a hely a családi hierarchiában úgy érzi neki kell lennie a fõnöknek, de ez stresszeli, ezért igyekszik minél több mindent ledominálni! Ezzel gyõzködi önmagát hogy megfelel a feladatra, de közben tudja hogy nem.... olvasd el Jan Fennel:Kutyapszichológia c. könyvét. egyszerûen csak kell neki hogy legyen egy kényelmes békés helye a családi ranglétrán nem túl magasan!
perverz. magadon nem vettél még észre ilyen hajlamot? azt mondják a kutya olyan mint a gazdája. xD

Miért izgul jobban a barátnőm, amikor ingben vagyok?

Legjobb válasz: Mondhatni én is jobban izgulok olyankor. Olyan izgi az, pláne,mikor kigombolom, olyan izgató és szexi:D

Mondhatni én is jobban izgulok olyankor. Olyan izgi az, pláne, mikor kigombolom, olyan izgató és szexi:D
Mert így nem látja a ronda szõrös, satnya felsõtestedet.
Mert attól fél, hogy titokban adóellenõr vagy.
Mert elegáns..én is izgulok az elegáns kosztümös nõkre.. sokkal izgatóbbak mint farmerban......

Fiuk! Titeket miért izgat ha a barátnôtök elöttetek maszturbál?

Elvárjátok, hogy csináljon ilyet? Szeretitek ha elmegy közben a lány vagy leállítjátok orgazmus elött?

Legjobb válasz: úgy izgi ha õ is meg én is maszturbál és egyszerre elélvezünk:) F

úgy izgi ha õ is meg én is maszturbál és egyszerre elélvezünk:) F
megmondom öszintén hogy különösebben nem izgat Sztriptíz sokkal jobb
na ugyan vajon miért izgatna?
Szeretem nézni. Izgató a látvány! Nagyon fel tud húzni! F.

Miért izgat fel annyira a kicsi cicik látványa?

Teljesen begerjedek, ráadásul mázlim van, mert a mostani lánynak is, akivel randizgatok és már pettingeltünk is, nos szerencsére neki is pici cikói vannak és imádom kényeztetni, jobban felizgatnak valamiért az egészen pici cicik, mint a nagy mellek, de nem tudom miért m?ködök ilyn furán, mert haverom mind a nagy mellekre buknak.

Legjobb válasz: Engem a nõ izgat fel,nem a mellei,ha kicsik,ha nagyok.Nem tudom,sokan vannak így,mint te.

Engem a nõ izgat fel, nem a mellei, ha kicsik, ha nagyok.Nem tudom, sokan vannak így, mint te.
Mert kislányosak vagy mert fiúsak
mert ez az ízlésed. ezt nem lehet megmagyarázni.
bazz ugy olvastam hogy kicsi cicák
a kicsi cici ártatlanságot sugall, valószínûleg ez is bejön neked

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!