Találatok a következő kifejezésre: Miért izgató a lányok (19 db)

Fiúk! Miért izgató, ha a lány totál nedves? Lányok, nem szoktátok cikinek gondolni?

Legjobb válasz: Azért izgató, mert tudom, hogy be van indulva és valószínûleg rám. :) 24F

Azért izgató, mert tudom, hogy be van indulva és valószínûleg rám. :) 24F
En nem tartom cikinek. :D L
dehogy gondolom cikinek :D szerintem gázabb amikor mattszáraz vagy és úgykell belédnyomni egy ujjat is:DD 19/L
Deh szoktam cikinek gondolni:D:)
mert tudom hogy jó lessz a sex.
Ez ugyanolyan, mint hogy mi lányok is izgatónak tartjuk, ha a párunknak feláll, mert ebbõl tudjuk, hogy fel van izgulva és kíván. :) 23/L
Ott a pont.Az a gáz ha totál száraz a csaj, mint a Nevadai sivatag, és kész kín még egy újjat is bedugni, na az a nagyon gáz....
Mert akkor tudom hogy totál fel van izgulva :D
Dehogy ciki... az a pasinak jóóó :) 21/L
elsõ válaszolónál a pont! 19/f
Dehogy ciki......sõt. Ha száraz vagy akkor nem is kívánod a partnered illetve mindkettõtök számára kellemetlen lenne a behatolás.

Tényleg sok lány kipróbálta lánnyal a szexet? Miért izgatja ez őket? Illetve édes hármasnál miért jobb, ha egy nő a harmadik fél?

Igaz,hogy minden n?ben van biszex hajlam?

Legjobb válasz: Szerintem is ez inkább divat most. 80-90es években is voltak leszbi filmek, leszbi képek szexújságokban, mégse volt ennyire elterjedt. Ma divat lett ez. A mai lányok azt hiszik ha nincs egy leszbi élményük akkor már nem trendik.

A nõi bi leszbi társadalmilag sokkal elfogadottabb mint a férfi (fõleg a tízen húszon évesek korosztályban). Ezért õk nem érzik úgy hogy ha belemennek egy ilyenbe valamilyen hátrány érné õket.
Dede utálják azokat is! Van egy pár ilyen ismerõsöm.Amúgy nekem nincs bajom a melegekkel, csak ne velem és ne elõttem csinálják.Otthon azt csinálnak amit akarnak.
Most komolyan aszt hiszitek hogy ezt valaki divatból csinálja amikor az embernek az az érzése van hogy az emberek egy része legszívesebben máglyára vetné azt aki nem hetero
Valószínûleg a mostani generációban egyre többen próbálják, valószínüleg egy része divatból, egy része kíváncsiságból, valaki pedig esetleg a partner kérésére! Talán azért izgató, mert, valahol mi nõk kiváncsi természet vagyunk, és a pornó ipar is közre játszik talán... Az, hogy egy nõ a harmadik fél, az egyrészt fõleg a férfiaknak jó, (nyilván egy hetero férfi nem szívesen dörgölõdik egy másik meztelen férfihoz..), és hajlamtól függetlenül, de az tagadhatatlan, hogy egy nõ tudja mi a jó egy másik nõnek! (Ez nem jelenti azt, hogy a férfiak nem, ) Szerintem minden nõben megvan, de ez vegyül inkább a kíváncsisággal.. De a lényeg: A férfiak kellenek!!! Rájuk van igazán szükségünk!!
Szerintem sokt lány úgy gondolja hogy pl egy pasin nem osztozik. De ez mostanában tényleg divat lett. Édes hármasnál a pasik nem nagyon szeretik szerintem ha még egy pasi van csaj helyett, ezért inkább csaj.
Szerintem is ez inkább divat most. 80-90es években is voltak leszbi filmek, leszbi képek szexújságokban, mégse volt ennyire elterjedt. Ma divat lett ez. A mai lányok azt hiszik ha nincs egy leszbi élményük akkor már nem trendik.
A kérdező hozzászólása: Mi benne az élvezetes ? Édes hármasnál a nõk, pont hogy inkább még egy farokkal találkoznának :D
Nem sok lány próbálja ki a szexet másik nõvel, mivel odáig el is kell jutni h szex legyen valamibõl... ahhoz meg kell egy jó adag hajlam, nameg vágy :) Miért izgat ez minket? egyszerû, mint a pofon... mert baromi jó, élvezetes... :) Édes hármasnál miért jobb, ha egy nõ a harmadik fél? nem tudom a választ... a tippem az lenne hogy szex közben nem szeretne találkozni még egy farokkal... óó és az utolsó kérdés, nem igaz... :) nincs minden nõben biszex hajlam! 18/L/L
sajnos nagy divat lett meg élvezik is pld..tribbingelés.
A kérdező hozzászólása: Na igen, a pornó tuti közre játszik, szerintem a pornó miatt próbálnak ki sokan dolgokat, ami nem feltétlenül baj.Ahhoz képest, hogy a nõk kíváncsiak, az anális szexet sokan már hallásból elutasítják.Igen, azt mondják a nõk tudják legjobban nyalni a csiklót.
A kérdező hozzászólása: Az mi ? :D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez így van!Õket kevesebben utálják.
Nekem is vannak olyan lány ismerõseim, akik kipróbálták más lánnyal vagy 3-asban 2 lány+1 fiú.. Fogalmam sincs miért jó. Én bennem egy cseppnyi biszex hajlam sincs, nem tudnék másik nõhöz nyúlni és azt se szeretném, ha hozzám nyúlnának. Már a gondolattól is kiráz a hideg :) Szerintem is nagy divat ezért csinálják, no meg tapasztalatom szerint a legtöbb pasinak be is jön a dolog, tetszik ha 2 nõt lát együtt.
1.) Nem hiszem, hogy készült volna ilyen jellegû statisztika Magyarországon. 2.) Mert divatos. 3.) Kettõt és könnyebbet. 4.) Nem.
A kérdező hozzászólása: Leszbiket nem utálják, csak a bu.zikat
A kérdező hozzászólása: Ez igaz.Még ha szexben nem is, csókban elég sok csaj benne van egymással, ha máshogy nem részegen.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, tényleg nagy divat!
1.Nem hinném, h olyan sokan lennének 2.Mert divat 3.Nem tudom Minden nõben van bisex hajlam? Bennem tuti nincs. 20/n
mármint a pasi nem szeretne találkozni mégegy farokkal a sajátján kívül. (édes hármas felállásnál) :) és hogy mi az élvezetes a leszbikus szexben..? szenvedélyes, izgató, minden érintésnél a hideg kiráz, a másik fél tudja mi a jó neked, pontosan tudja mit hogyan-hiszen neki is olyan a teste. elképesztõ intenzív az egész aktus. természetesebb.(nekem) nincsenek korlátok, nincs szégyenérzet, nincsenek gátlások... leírhatatlan az egész. :) 18/L/L

Miert szeretik a fiuk a lanyok cicijet nyalni? Mi az izgato abban ha egy lanynak nagyobb meretu mellei vannak (azok szamara akik szeretik a nagyobbakat)?

Legjobb válasz: Hehe. Én múltkor megkaptam barátnõmtõl, hogy õ szerinte néha jobban szeretem a melleit mint õt! :-DDDDD

Hehe. Én múltkor megkaptam barátnõmtõl, hogy õ szerinte néha jobban szeretem a melleit mint õt! :-DDDDD
Ha egy nagy cicit meglátok, annak valóban erõs izgató hatása van a számomra. Én alapvetõen nem a nyalására érzek késztetést, hanem szeretném megfogdosni, simogatni, közel lenni hozzá. Másrészt viszont a péniszemet alapvetõen nem a mellek közé vágyom behelyezni, hanem egyértelmûen a hüvelybe. Különös módon a mellek látványa is hüvelyi behatolásra vált ki késztetést nálam. Amellett többnyire már a láttára is nagyon megmerevedik a péniszem. Ez nagyon zavaró is tud lenni, mert ez olyan nõkkel kapcsolatban is elõfordul, akiket egyébként egyáltalán nem kiivánok. A nagy mellet igazáól nem is látja az ember, hanem érzi. Ha csak a ruhán át látom a szélét, vagy ha csak valahogy TUDOM, hogy ott van, az már elég. Érzem a mellet az ágaskodó farkammal. Mert akkor többnyire már nagy kemény. Viszont szerelmes életemben mindig közepes, vagy néha kismellû nõkbe voltam. Nekik sohasem volt ilyen farokálliitó mellük, mégis csakis beléjük voltam szerelmes.
nem tudom, de a mellbimbó annyira imádni való :)
mert jó az állaga? :)
Én imádom a cickókat kényeztetni, ez csak úgy van és kész, de nem rajongok a túl nagy melleket, sõt inkább a picikre bukom, tudom pedo vagyok biztos azért bukok a pici cickókra, már mondták páran. :D
Én nem szeretem nyalni, de szeretem a nagy ciciket, mint a barátnõmé is, talán E kosaras a melltartója... Na mindegy nagyok, és én nagyon szeretem õket, kényeztetni is. Meg persze a lányt is.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat ! :)
Ösztön.
Csecsemõkori fixáció, amit azóta sem nõttünk ki :)

Miért van az, hogy a lányok nem szeretik a combfixet? Miért nem szokták hordani? Nem izgatja fel őket úgy, mint a férfiakat?

Legjobb válasz: Mert nem szeretek olyat hordani meg nem is állna jól mivel sportolok és izmos a combom :)

Mert nem szeretek olyat hordani meg nem is állna jól mivel sportolok és izmos a combom :)
Allergiás vagyok rá...:(
Én csak a combfixet szeretm, amugy meg nem csuszik le, mivel van rajta tapadós rész, én nem bírom a harisnyát idegesít a lábam között :D
Hétköznapra nem az igazi, de ha a helyzet olyan... Hát szerintem igenis szexi, már csak azt jó nézni, hogy kocsányol a pasi... ^^ Amúgy már attól szexibbnek érzem magam, ha ilyen cuccokat viselek. (:
Én is lány vagyok, és szerintem az a legszexibb ruhadarab, de azért nem hordom, mert jelenleg nincs kit izgatni vele...:]
Én konkrétan azért nem hordok, mert mindig lecsúszik a térdemig, és amíg hordtam, mindig igazgatni kellett... Szûk nadrág alatt pedig nagyon látványos, fõleg nálam, akinek elég izmos, vastag combjaim vannak. Ezért nálam évszaktól és ruhahossztól függõen harisnyanadrág vagy térdharisnya a nyerõ...
ki nem állhatom a harisnyát (mind1 milyen)
A kérdező hozzászólása: 1. kommentezõnek: Szerintem minden nõnek jól áll! 2. kommentezõnek: Akkor Te a kivétel vagy (sajnos). :(
én lány vagyok, és szerintem nagyon szexis:)
Mert állandóan lecsúszik és elég idegesítõ...
Meg tanga helyett francia bugyi:D
Valószínûleg a ruha nélküliség nagyon kitárulkozó, és sokkal vadítóbb és szexibb ha van rajta ruha ami sejteti ami alatta van. Hiszen egy jó ruha sokkal szebbnek is tudja mutatni a lányt mint amilyen valójában. Nem véletlenül találták fel a PushUp melltartókat, meg a testformáló bugyikat.
van aki jobban felizgul ha szex közben van valami ruhadarab a csajon, ez normális
Huhh, akkor normális a fantáziám... :D Engem is felizgatnak, de csak ha fehérnemûben vannak.
Szimplán mocskosul izgató, ha van a lányokon egy kevés ruha - tudod, hogy mi van alatta, mégis mennyivel jobb...:)

Fiúk, miért találjátok ennyire izgatónak a szűz lányokat?

Legjobb válasz: Én csak akkor,ha szépek... nekem ugyanaz,mint a nem szûz.

Én csak akkor, ha szépek... nekem ugyanaz, mint a nem szûz.
Mindig izgalmas olyan helyen járni, ahol azelõtt senki nem volt.
olyan mint amikor megveszel egy új dolgot, és te csomagolhatod ki :D
ki és minek jelentette a kérdésem? nagyon ráérnek egyesek. egyáltalán nem szegte meg a szabályzatot.
Én nem szeretem a szûz lányokat. 23F
Te se örülnél olyan cd/dvd nek akit már 15 en használtak elõtte és össze vissza van karcolva.

A fiúk miért szeretik elfenekelni a lányokat szeretkezés közben? Mi olyan izgató nekik benne?

És akik szoktátok csinálni: csak aprókat ütögettek rá, vagy úgy ütögetitek hogy be is vörösödjön?

Legjobb válasz: talán a felsõbbrendûségi érzés miatt...

talán a felsõbbrendûségi érzés miatt...
Én az asszonynak vörösre csépelem. 62f
nekem a párom rendszeresen csinálja, és nem csak azért mert õ imádja hanem engem is beindít vele, hogy miért nem értem, de sose akkorát hogy vörös legyen de azért picit érezzem
én le i pipilem õket közbe
Nekem elõtte is izgató, nõ vagyok NEM KÉREK PRIVIKET!! de hadd írjak már véleményt.
Mi lányok se tudjuk, hogy miért de beindít minket :) Tisztelet a kivételnek! Engem nagyon beszokott indítani amikor csak gyengéden rácsap a fenekemre. Feltüzel :) 16/L
Nekem szokta a partnerem paskolni a popsimat fõleg amikor hátulról dug, õ azt mondja, hogy rettentõen izgatja ahogy a két feszes, formás rész közé helyezheti be a farkát és annyira felizgatja a gyönyörû látvány, hogy vagy markolássza, paskolja vagy kicsit erõsebbet csap rá :)
Jahh, és az se baj, ha nem gyengéden üt, engem felizgat, ez van.

Miért izgató ha a lányok lenyelik a spermát orálszex után?

Legjobb válasz: Szerintem azért, mert a pasik ezáltal úgy érezhetik, hogy a csaj elfogadja a legbecsesebb testrészük ajándékát :):) Ez valami tudat alatti dolog szerintem. Aztán hogy ebbõl ilyen nagy kultusz lett mostanában, az lehet pl. a pornófilmek eredénye is, úgyhogy szerintem pont attól lehet különleges, hogy sokan visszakoznk attól, hogy lenyeljék.

Szerintem azért, mert a pasik ezáltal úgy érezhetik, hogy a csaj elfogadja a legbecsesebb testrészük ajándékát :) :) Ez valami tudat alatti dolog szerintem. Aztán hogy ebbõl ilyen nagy kultusz lett mostanában, az lehet pl. a pornófilmek eredénye is, úgyhogy szerintem pont attól lehet különleges, hogy sokan visszakoznk attól, hogy lenyeljék.
Pasiként nekem nem izgató. Minek is legyen az, ha éppen elötte élveztem el? Viszont azt sem kívánom látni, fõleg élvezés után közvetlenül, hogy a partnerem, fintorog, köpköd stb. Mondjuk mi jellemzõen nem így szoktuk befejezni a dolgot, úgyhogy a probléma nem igazán aktuális. Egyébként egyszer egy partneremtõl megkérdeztem, hogy õ vajon miért is nyeli le, mire azt mondta, hogy miért, mit kellene vele csinálnia, köpködni?
Pasiként én sem látok benne semmi izgatót, csinál vele a csaj amit jónak gondol, aki undorodik tõle az úgysem tudja lenyelni, csak hányinger lesz belõle, persze szeretik ezzel a teljes elfogadás maszlaggal megmagyarázni ezt a szarságot de ez csak üres pofázás, egyszerûen annyit jelent hogy a picsának van olyan erõs gyomra hogy bevegye, és nyel is rendesen mint a torkosborz. Az elfogadás az sokkal komolyabb dolog ennél és csak évek alatt derül ki mi a helyzet vele. Aki meg azt hiszi hogy ezzel õt elfogadták hogy lenyelik a gecijét az meg csak egy szánalmas barom, és csak megvetést érdemel tõlem.
Nem mindenkinek izgato, sot van aki undorodik tole, de vannak olyanok akik csak ezt szeretik...
sok pasi számára ez izgato hogy a lány lenyeli. vagy hogy az arcára menjen. nekem nem, de sokaknak igen. én nem is értem hogy ha már elélveztem akor aztán nekem mért kéne még hogy izgato legyen. sok primitiv.
Nem izgató, csak praktikus, nem kell utána törölgetni.
vagy lehet belõle rántottát sütni: http://heaven666.org/southern-style-bukkake-26634.php :DDDDD
hát nem tudom képzeld csak el, hogy orális szex közben, amikor a pasid érzi a puncinedvet ízét egyszer csak elkezd köpködni, aztán meg zsepivel kitörölgeti a puncit, hogy ne érezze az ízét, majd gargalizál egyet, mint a tv maci és úgy folytatja. baromi szexi, nem?
akkor az miért van, hogy a pasik vágynak rá, hogy bevegyék neki tövig...!!!???az király dolog, sõt!természetes...de ha már lenyelik nem izgató...??na én meg ezt nem értem!!akkor ennyi erõvel csókolózás után is kikéne köpni a pasi nyálát, nem?én nõ vagyok, 25 éves, már öt éve ismerem a páromat és már 3 éve a férjem.nekem õ volt az elsõ, és én nem zárkóztam el soha ettõl...ez már nekem prûdség!!!!sõt!torokfájásra kiváló orvosság...!!!
Izgató mert szexy :P És mivel nem sok csaj hajlandó rá ezért meg kell becsülni azokat akikik lenyelik. A többi soviniszta finnyáspicsa meg mennyen ahova akar :D
Én az elõttem szólóval értek egyet! Tény, hogy praktikusabb de az eredeti kérdés miszerint izgató-e számomra egyértelmû nemmel megválaszolandó kérdésnek tûnik.
A kérdező hozzászólása: hát ez a csók téma...pfff néha sokallok az embereken h (férfiakon) h ha a csaj miután szájjal kényeztette és csókolózni akarar akk fintorog meg ne... tiszta hülyeség szerintem is és sok ismerõsöm szerint is(és szerintetek is) bele fér a csók SIMÁN! köszi az eddigi kommenteket... :)
Szia! Én csak annyit mondanék, nézve az elõttem szólókat is, hogy nem feltétlenül izgató. Egyszerûen praktikus. Teherbe nem esel tõle és így nem kell mindig, mindenhol zsepi, aztán meg rohanni fürdõszoba--> fogkefe, fogkrém. Az pedig, hogy ki milyen gusztának talál utánna egy csókot? Hát attól megkérdezném, fõleg ha ffi: -Ha nyelvel kényezteted a bnõd, akkor az Õ nedvei nem kerülnek a szádba???? Utánna ha megcsókolod a párod, Õ nem érzi a sajátját???? Detto ugyan az. Párommal egyikünk se finnyás, bármikor megcsókoljuk egymást. Üdv!
Valóban inkább arról van szó, hogy egy nagy élvezés után kicsit kiábrándító, ha a csaj azonnal köpköd, nekiáll fogat mosni, gargalizálni, szóval eltüntetni a "nyomokat". Nekem szerencsére a barátnõm diszkréten csinálja, nem rohan azonnal a fürdõbe ahogy elélveztem, hanem egy kéznél lévõ zsepibe finoman kiköpi a végterméket.
Szerintem nem az h izgató hanem nem kiábránditó h köködöd meg törölgeted!
azért jó mert akkor nyalja a végét, elélvezés közben is

Miért olyan izgató ha egy lány sz* pás közben a pasi szemébe néz?

A pasim gyakran kéri, hogy miközben orálisan kényeztetem nézzek rá, mert látni akarja a szemeim. Miért ennyire izgató?

Legjobb válasz: mert.... mert izgató! :)

mert.... mert izgató! :)
A huncut szemek. :-)
Ez a dolog (is) a pornóból jött. :) De elhiszem, ha sokaknak ez vonzó, vagy izgató. Nekem pl. marhára nem az. :) Nem csak azért, mert azzal a szájtartással lentrõl fölfelé nézve eléggé "ijesztõ" a látvány a másik oldalról ;), hanem mert én azt szeretem, ha abban a helyzetben a lány csak oda és arra koncentrál, amit csinál és ne máshova. Van úgy, amikor inkább az érzékek viszik az élményt, nem a látvány. A szemkontakust én inkább "misszióban", vagy lovaglóban csípem. :)
Szerintem -hogy végre választ is kapj- ez személyesebbé/bensõségesebbé teszi az egészet.. Vedd úgy, hogy így jobban érzi, hogy az õ örömére csinálod. Végülis te pedig láthatod az arcán, mennyire jó neki.
Mee' szeressük ha látju' a szemödöt!
miért vagy kíváncsi az okára, hogy miért izgató? neki nagyon izgató és kész egyébként meg minden ember más és más, biztos van olyan pasi is, aki pont [email protected], hogy merre nézel szpás közben a kérdésedre nem nagyon lehet kielégítõ választ adni, fogadd el hogy a te pasid ezt izgatónak találja és ne kérdezd miért mert szerintem õ sem tudna neked válaszolni erre (ahogy te sem tudnál arra konkrét választ adni, hogy mondjuk miért izgató a meztelen szerelmed látványa.. mert izgató és kész) és ha neked ez nem megerõltetõ, miért ne tennéd meg a barátodnak, hogy boldoggá tedd vele?!
Azért, mert a szemkontaktus fokozza a kapcsolat intenzitását: ha valakihez beszélsz, de nem nézel rá, vagy a kezét fogod, de közben máshová nézel, akkor nem olyan erõs a kapcsolat. Másrészt egy kicsit azért az alárendeltséget is sugallja: ilyenkor törvényszerûen "felnézel" a férfira...36/F
ma 01:15 hozzászólóval egyetértek 100%-osan. Én pipát adtam neki, bár lehúzták 30%ra a választ, pedig jól írta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes válaszolóknak a normális válaszokat! ;)
hülye bi-tch vagy... tedd a dolgod, ne kérdezgess bakker XD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Annyira bírom, hogy a legtöbb kérdésnél vannak olyan válaszok, amiben megkérdezik a kíváncsiságom okát, meg hogy erre nem lehet válaszolni. Mindenre lehet válaszolni, 100%-osan nem, de általánosságban igen. Az ilyen idióta válaszokra meg senki nem kíváncsi, ha nem tudsz hozzáfûzni semmi építõ jellegût, akkor hagyd a francba... Egyébként meg, ki mondta, hogy nem teszem meg neki? Megteszem, mert szeretném a legjobbat adni neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Ugyanezt mondta õ is, hogy látja a huncutságot a szememben. Õszintén szólva nem nagyon értem, hogy ez vajon mit takarhat. :)
Csak szopjáá és nézz a szemébe...

Lányok! Milyen gyakran fordul elő veletek, hogy nincs bugyi a szoknyátok/ruhátok alatt? Miért: csak mert izgatónak tartjátok, esetleg villantani akartok, vagy szabad utat akartok engedni vkinek? (28/L)

Legjobb válasz: 3 Úristen,nem mondod! Amúgy mindig van rajtam,télen,nyáron,otthon is,mindig.Ha valakin nincs az utcán,az nem izgató,hanem gusztustalan.

3 Úristen, nem mondod! Amúgy mindig van rajtam, télen, nyáron, otthon is, mindig.Ha valakin nincs az utcán, az nem izgató, hanem gusztustalan.
Én kényelmetlenül érezném magam nélküle, akár itthon, akár az utcán. 22/L
Ha megyek valahová, mindig veszek bugyit. Csak akkor nincs rajtam esetleg, ha itthon vagyok.
rajtam mindig van bugyi (nyilván fürdés közben, vagy ha szeretkezek a párommal, pisilés közben stb akkor nincs, értelem szerûen... ) 20/L
Rajtam csak akkor nincs, ha leszedik. :D
Én nyáron rendszeresen úgy járok, nagyon kellemes, szabad érzés.
Elég sûrûn járok bugyi nélkül. Felizgat és a férfiak mintha éreznék. Úgy néznek rám, hogy rögtön letepernek és ez még jobban felizgat. :) Nem beszélve arról, ha a pasim megneszeli nyilvános helyen, hogy mennyire fel vagyok izgulva és megmondom neki az okot... :) 20/N.
Rajtam most sincs "gatya", boxer, hanem ilyen hálós rövidnadrágban vagyyok egész nap. Mindenkinek ajánlom; lányoknak is ajánlani tudom, mert szabaddá válsz, s nem izzadsz épp annyira, szellõzik.
A kérdező hozzászólása: En csak most fedeztem fel ezt az uj "hobbym", igaz, hogy nem gyakran fordul elo, de felszabadito es egyben nagyon izgalmas erzes. Foleg, ha a parod fulebe sugod, hogy egy alkalmatlan helyen, vagy idoben, hogy mennyire benedvesedtel - es szabad az ut ;)!
A kérdező hozzászólása: Fiúk is írhatnak, mit tapasztaltok a lányoknál, esetleg Ti miért "felejtitek" otthon a gatyát? :)
Én utálom a bugyit, fürdõruhát, stb. Strandolni eleve nudira járok, és alsónemût is csak akkor veszek fel ha nagyon muszáj, illetve azokon a napokon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!