Találatok a következő kifejezésre: Miért itt a (1092 db)

Ez tényleg elb.aszta:)
igazad lehet
De és mit bizonyít ez? Hogy két regisztrációja van huuuuu.... na és ?-.-
Sztem nem kamu ;)

Miért itt teszed fel a kérdéseidet? Miért adsz az idegenek szavára és miért teregeted ki az életed?

Legjobb válasz: Miért itt teszed fel a kérdéseidet? Mert sokszor van olyan kerdes, amire nem tudom, hogy pontosan hol keressem a valaszt, vagy tapasztaltokat szeretnek hallani valamirol. Miért adsz az idegenek szavára Mert sokszor egy kivulallo jobban , vagy legalabbis objektivebben latja a dolgokat, mint aki benne van, vagy aki elfogult vele kapcsolatban. és miért teregeted ki az életed? Nem kell ahhoz kiteregetni az eletedet, hogy valaszt kpaj valamire. Amugy pedig "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hat mindenkinek" -arctalanul sokkal konnyebb bizonyos helyzetekben segitseget kerni.

Miért itt teszed fel a kérdéseidet? Mert sokszor van olyan kerdes, amire nem tudom, hogy pontosan hol keressem a valaszt, vagy tapasztaltokat szeretnek hallani valamirol. Miért adsz az idegenek szavára Mert sokszor egy kivulallo jobban , vagy legalabbis objektivebben latja a dolgokat, mint aki benne van, vagy aki elfogult vele kapcsolatban. és miért teregeted ki az életed? Nem kell ahhoz kiteregetni az eletedet, hogy valaszt kpaj valamire. Amugy pedig "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hat mindenkinek" -arctalanul sokkal konnyebb bizonyos helyzetekben segitseget kerni.
"Miért itt teszed fel a kérdéseidet?" Én nem teszek fel személyes kérdést, de el tudom képzelni, hogy miért teszik mások, és azt írom a továbbiakban, aki szerintem az ok lehet. "Miért adsz az idegenek szavára?" Mert egy idegen sokkal tárgyilagosabban látja sok helyzetet, mert nem befolyásolják az érzelmei, mint a családtagokat, barátokat, illetve nem kell, hogy valamelyik féllel lojálisak legyenek. Ezen kivül sok ember több tapasztalattal rendelkezik, mint a néhány rokon, ismerös. "Miért teregeted ki az életed?" Sokan gondoják úgy, hogy itt idegenek vannak, akik nem ismerik öket, és ha a kinos dolgokat itt mondják el, akkor késöbb nemm hallják vissza a környezetben. Pl. ha családi problémák vannak (házasság, szex, gyereknevelés, stb), akkor ha ismerösöknek mondaná el az illetö, akkor utána évekig ez lenne a pletykatéma, itt meg le van zárva a dolog.
Miért itt teszed fel a kérdéseidet? Mert ez az oldal erre van. Hol kérdezzek, az APEH honlapján ? "Miért adsz az idegenek szavára és miért teregeted ki az életed?" Névtelenül sokkal objektívabb választ kap és ad az ember. Meg vannak olyan problémák, amiket nem lehet ismerõsökkel megbeszélni, különbözõ okok miatt, de vélemény, tanács jól jön az embernek.
Azért, mert nincs más hasonló oldal.
pontosan, ahogy írták: van, amit ha a családtól kérdezel meg, eláshatod magad. Itt meg válaszolnak, bár néha inkább a kérdezõ házhoz jön pofonért, de azért legtöbbször hasznos. Tanultam is sokat, fõzés, idegennyelv témában.
Kedves kérdezö: feltéve, hogy férfi vagy (ha nem, akkor képzeld annak magad), és rájössz, hogy impotens lettél (mindegy, hogy ideiglenesen vagy végleg), akkor a barátaidtól vagy a rokonoktól KÉRNÉL tanácsot, hogy mit tegyél? Ha öszinte vagy, akkor erre egyértelmü NEMmel válaszolsz. Itt viszont meg tudod kérdezni, mert akik válaszolnak, azok nem ismernek, nem néznek utána rád lenézöen, nem heccelnek, semmi következménye sem lesz ennek a beismerésnek. VIszont több olyan valaki írhat, akinek vannak személyes tapasztalatai (lehet, hogy a reális környezetben is lenne, akivel ilyen elöfordult - de ö sem fog erröl beszélni), az segíthet a probléma megoldásában.

Miért mondják a prolik, hogy nincs egy csepp szabadidejük, mikor 7/24 itt sírnak?

Legjobb válasz: Ez egy nagyon jó kérdés. Nyilván azt hiszik hogy már ez is nekik idõfoglalás, pedig szerintem itt sokan csak unalomûzésnek írnak ide. Nekem sincs valami sok szabad idõm de tudok pihenni meg itt is tudok olvasgatni ha esetleg idõt akarok kitölteni ha várok valamire vagy mennem kell valamerre idõre persze, akkor nagy dolognak nem állok neki mert utálom azt ha félbe kell hagynom valamit. Sajnos ez van, õk már csak ilyenek.

Ez egy nagyon jó kérdés. Nyilván azt hiszik hogy már ez is nekik idõfoglalás, pedig szerintem itt sokan csak unalomûzésnek írnak ide. Nekem sincs valami sok szabad idõm de tudok pihenni meg itt is tudok olvasgatni ha esetleg idõt akarok kitölteni ha várok valamire vagy mennem kell valamerre idõre persze, akkor nagy dolognak nem állok neki mert utálom azt ha félbe kell hagynom valamit. Sajnos ez van, õk már csak ilyenek.
Úgy látszik te mûveltebb vagy, meg tudnád-e mondani, hogy akkor mekkora volt az adósságunk a mostanihoz képest?
#9: Az értelmiség többnyire a rendszerváltás elõtt is magasabb életszínvonalon élt. Változás abban történt, hogy akkor azért az egyszerû munkás is viszonylag jó életszínvonalon élt, most meg már az „értelmiség” sem feltétlenül.
@CMD: Úgy néz ki, átlag feletti képességûek vagytok. Sajnos ettõl az alapfelállás nem változik.
A cocializmusban a prolik voltak az "istenek" õket tartották nagyra és kérkedhettek hogy jó a fizetésük.Na de most, a fagyi visszanyal nektek , azt kapjátok vissza amit ti is adtatok , lenézést.Az értelmiségieknek magasabb a fizetése jóval és ezt egy proli aki a cocializmusban nevelkedett nem nagyon tudja megemészteni.
"Az értelmiségnek meg nem prolizni kéne, hanem emberi hangnemben értelmes tanácsokat adni, ez láthatóan nem nagyon megy mindenkinek." Habár többes számban volt ez megfogalmazva, valamilyen szinten megszólítva érzem magam. Nyilván nem tudok minden permutációt leírni, hogy milyen helyzetben mit kellene tenni, mert ez a mátrix véges. Én úgy vittem sokra, hogy egy sima pincér, és egy sima közalkalmazott mûtõsnõ fia vagyok. Semmi anyagi háttér. Ilyenkor jön a kérdés, hogy "a szüleidet is leprolizod?" Erre az a válaszom, hogy nem, mivel apám megtanult németül, és Ausztriában dolgozik 450-500 ezres fizetésért. (És nem ott költi el, mert úgy azért nem lenne annyira sok ez, hanem hazahozza.) Anyám pedig mindent megtett a borzasztó egészségügyi helyzetben, ami az országban van már évtizedek óta, és bekerült egy magánklinikára, havi 350 ezres nettóért. Szóval ezt tekintve, amit én diplomával, a szüleim diploma nélkül (sõt apám sima szakmunkással) el tudtak érni, nekem [email protected] ne akarja megmagyarázni senki, de egyáltalán ne, mert nem eszem be, hogy nem lehetséges kitörni, legyél akármilyen helyzetben. Igen, nekik is, és nekem is rohadt sokat kellett küzdeni, és baromira nem volt könnyû, de nagyon nem. De sosem okoltunk másokat, és legfõképp nem mástól vártuk a megoldást. Õk is így éltek, engem is így neveltek, meg is lett az eredménye. Ja és lezárva az utolsó beleköthetõ részt, nem tiportunk át senkin, nem kapaszkodtunk fel senkinek a hátán azért, hogy ide jussunk.
Mi is a kérdés?
Ez jó kérdés. Nagyjából hasonló, mikor ATV Fórum-ba betelefonálnak percenként bruttó 300 forintért, hogy elmondhassák, hogy emiatt a telefonadó miatt nem fognak tudni beszélni az unokákkal stb... No de kérem, arra meg van pénz hogy 1500 forintért 5 percig fröcsögjünk tévében?:) )
A kérdező hozzászólása: nem értenek semmihez, és amikor megkérdezem miért nem képzetetik tovább (a semmirõl) magukat, annyit mondanak, hogy nincs rá idejük... persze...
Nekem nem rémlik, hogy ez olyan általános lenne. Tõled hallom elõször, kérdezõ.
Há' me' egísz náp a gyórba ólok á szálág melett, osztan házágyüvök és ehun nyekkergek, hogy "jóóój de jó vút a cocializmusba'!" Oszt ezze' elis dzsanázott a napom! He!
Nem a rendszerváltás elõtti idõkrõl volt szó?


Miért itt kérdezitek meg a gyerek nevét?

Mindennap bele botlok egy-egy ilyen kérdésbe"Szerintetek, hogy hívjam..." Kedves anyukák. ezt nem apával kellene egyeztetni? Egyre "különlegesebb" neveket akartok adni, aminek se füle se farka! Tudom, most majd írjátok, hogy provokálok, és mindenki azt tesz, amit akar, de miért toltok ki a gyerekkel? Van annak a csuda névnek jelentése?

Legjobb válasz: 1. Azért itt kérdezik, mert valószínûleg vagy nem tudnak otthon döntésre jutni, és hátha itt kapnak olyan ötletet, ami mindkét szülõnek tetszik, vagy már választottak több nevet is, de azok között nem tudják kiválasztani a legjobbat, és kíváncsiak, hogy másoknak melyik tetszik a legjobban. Esetleg már kiválasztották a megfelelõ nevet, csak még szeretnék tudni, hogy az átlagembereknek ez a név mennyire szokott tetszeni. Szerintem ez teljesen normális dolog, lehet, hogy ha megint babát várok majd, akkor én is megkérdezem itt, hogy melyik név tetszik a legjobban. 2. Olyan nevet ad mindenki, amilyet szeretne. Én is jobban szeretem a különleges neveket, nem szeretnék olyat adni, mint Anna, Dani, Réka, Milán, Szandra, stb., és nem azért, mert ezek nem szép nevek, nagyon is szépek, csak éppen rengeteg van belõlük. Gondolom ezek pont azok, amit mindenki elfogadható névnek tart, és ezért aztán ezeket adják mostanában a legtöbb babának. Egy Kovács vagy Szabó vezetéknévvel... hát 20 év múlva rengeteg Szabó Dániel vagy Kovács Réka fog szaladgálni, úgy, mint ahogy 20-30 éve az emberek fele Kovács István meg Szabó Edit volt (ugye ugye, akkor meg ezek voltak a top nevek). Nem tudom, miért baj, ha valaki nem szeretné, ha a gyerekének ugyan az lenne a neve, mint minden második embernek. Jó, hogy ilyen rengeteg sok név van, mindenki találhat kedvére valót. Nyilván van közöttük jópár baromság, pl. nem tudom milyen elvetemült nevezi el a lányát Küllikkinek (mert van ilyen név is), de igazából szíve joga.

1. Azért itt kérdezik, mert valószínûleg vagy nem tudnak otthon döntésre jutni, és hátha itt kapnak olyan ötletet, ami mindkét szülõnek tetszik, vagy már választottak több nevet is, de azok között nem tudják kiválasztani a legjobbat, és kíváncsiak, hogy másoknak melyik tetszik a legjobban. Esetleg már kiválasztották a megfelelõ nevet, csak még szeretnék tudni, hogy az átlagembereknek ez a név mennyire szokott tetszeni. Szerintem ez teljesen normális dolog, lehet, hogy ha megint babát várok majd, akkor én is megkérdezem itt, hogy melyik név tetszik a legjobban. 2. Olyan nevet ad mindenki, amilyet szeretne. Én is jobban szeretem a különleges neveket, nem szeretnék olyat adni, mint Anna, Dani, Réka, Milán, Szandra, stb., és nem azért, mert ezek nem szép nevek, nagyon is szépek, csak éppen rengeteg van belõlük. Gondolom ezek pont azok, amit mindenki elfogadható névnek tart, és ezért aztán ezeket adják mostanában a legtöbb babának. Egy Kovács vagy Szabó vezetéknévvel... hát 20 év múlva rengeteg Szabó Dániel vagy Kovács Réka fog szaladgálni, úgy, mint ahogy 20-30 éve az emberek fele Kovács István meg Szabó Edit volt (ugye ugye, akkor meg ezek voltak a top nevek). Nem tudom, miért baj, ha valaki nem szeretné, ha a gyerekének ugyan az lenne a neve, mint minden második embernek. Jó, hogy ilyen rengeteg sok név van, mindenki találhat kedvére valót. Nyilván van közöttük jópár baromság, pl. nem tudom milyen elvetemült nevezi el a lányát Küllikkinek (mert van ilyen név is), de igazából szíve joga.
Szívembõl szóltálkedves kérdezõ! Ezen én is mindig elgondolkozok, hogy miért itt kérdezik meg mi legyen a neve. Ha nincs ötletük ott az utónévkönyv. Szerintem már csak azért sincs sok értelme, mert kap max. 20-25 választ, abból mi szûrhetõ le, fõleg úgy, hogy mindenki mást mond. Amúgy meg ha mindneki Marit ír akkor azt a nevet kapja a gyerek mert a többség arra szavazott? Az meg hogy mennyire fogadják el a különleges neveket úgyis tudja az aki adni akarja, nem hiszem hogy valaki nincs azzal tisztában, hogy ha nagyon extrém nevet ad akkor a többség úgyis megszólja, ha meg nagyonátátlagosat, akkor a másik fele szólja meg.
szerintem úgy is fel lehet fogni, hogy a név egy életre szóló ajándék, amit a szülõ ad(hat) a gyerekének. El kell fogadni hogy vannak új nevek, miért ne lehetne használni õket. Vagy térjünk vissza a régi jó szoci világba, a Józsikák és Marikák közé, ahol mindenki uniformizálva érezhette magát???
Ja és a kórházban, mikor szülni mentünk, és kérdezték hogy fogják hívni, ott is megjegyezték, hogy végre egy "normális nevû" baba! :) Utolsó voltam.
Kíváncsivá tettél! Elárulod a neved Kedves Kérdezõ? :) Egyébként az én fiam Tamás Barnabás. Nem néztem utána mikor nevet választottunk, hogy mennyire gyakori. Nálunk a fontos szempont az volt, hogy jól hangozzon a vezetéknévvel, hogy mindkettõnknek tetszen, és ne legyen cifra. (+ a legfontosabb szempont az volt, hogy T betûvel kezdõdjön, mert apának a monogramja T.T. és azt szerette volna, ha a kisfia is T.T. lesz. Nem az apja nevét kapta meg, de így is T.T. lett :) )
Én nem kérdeztem és nem is tenném.Ha én azt a necet akarom adni, nekem az tetszik, mondhat bárki bármit.Sikerült olyan nevet találnom, amit itt még soha nem olvastam.
Én sem értem. Nálunk egy szempnt volt: tetszik vagy nem? Nem az hogy gyakori név-e, õsmagyar név-e, kisebbségi név-e? Ez annyira tipikus gonodlkodás, mindig a másikkal foglalkozni (másnak is úgy hivják, más mit szól, más magyar nevet ad a gyrekének, ettõl a falra mászok) Ha za Irén tetszett volna, akkor az lett volna, ha a az Ubul, akkor az......
Ezt akár én is kérdezhettem volna!! :) Komolyan, én sem értem, hogy egyes anyukák miért vad idegenektõl várják a választ, hogy milyen nevet adjanak a születendõ babájuknak! ez teljesen abnormális!! Nekik, a szüleinek kell tudniuk, hogy milyen név illene a családnévhez és hasonlók! Így látatlanban, idegenként mi közöm nekem ehhez?! És tényleg minden nap van! Tökre kiakaszt! Ez egy személyes dolog....nem egy fórumra tartozik.... van ezernyi utónévkönyv meg miden amit csak el tud képzelni az ember....
Az én lányom Anna Sára. Eddig mindenki dícsérte, hogy nagyon szép neve van. A statisztikából értesültem róla, hogy az Anna tucatnév és manapság megint nagyon divatos lett. Én soha nem néztem utána, hogy mik a menõ nevek, már kamaszkoromban tudtam, ha lányom lesz, Annának fogják hívni. Engem az sem zavar, ha valaki Dzsennifer vagy Kevin vagy más új nevet ad a gyermekének. Szíve joga...
De érdekes! Az én fiam és Andris és mikor mondom a nevét, sokszor mondják, hogy végre egy értelmes név!
Utolsó vagyok! Bocs a sok elütésért!
Szia! Én pl. nagyon szeretem a nevekkel kapcsolatos kérdéseket, kiskorom óta érdekelnek a nevek. És a névmemóriám is csillagos ötös. Nem tudom miért, de így van. nekem tetszenek az egyszerûbb és a különlegesebb nevek is! Remélem nem kapok lepontozást, mert másképp gondolom.

Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára, és miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben nem fog semmi jóra fordulni?

A teljes ép eszűség ellenére is sorozatos állatságokkal rukkolnak ki,már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon,annyira nyilvánvalóan hülyék ahhoz amit csinálnak.

Legjobb válasz: > Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára Mert aki alkalmas lenne, az nem jut oda. > miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben > nem fog semmi jóra fordulni? Én is pont így érzem. A jelenleg parlamentben ülõ pártoknak egyetlen célja van: odakerülni a húsosfazékhoz. Ezek a bandák kizárólag a saját érdekeiket képviselik. Gyakorlatilag magyarországon jelenleg nincs olyan párt, amire rá lehetne bízni egy ország vezetését... > már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon Jelentõsen túlbecsülöd a szavazópolgárok átlagintelligenciáját. Rettenetes mennyiségû ember képes kritikátlanul besz*pni gyakorlatilag bármit!

> Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára Mert aki alkalmas lenne, az nem jut oda. > miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben > nem fog semmi jóra fordulni? Én is pont így érzem. A jelenleg parlamentben ülõ pártoknak egyetlen célja van: odakerülni a húsosfazékhoz. Ezek a bandák kizárólag a saját érdekeiket képviselik. Gyakorlatilag magyarországon jelenleg nincs olyan párt, amire rá lehetne bízni egy ország vezetését... > már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon Jelentõsen túlbecsülöd a szavazópolgárok átlagintelligenciáját. Rettenetes mennyiségû ember képes kritikátlanul besz*pni gyakorlatilag bármit!
Manapság már nem olyanok a politikusok, mint mondjuk 1800-ban. Itt már senki nincs a népért, csak a pénzért.
Igazából nem hülyék. Ha azt vesszük, hogy mik az õ érdekeik, akkor nagyon is jól csinálják, amit csinálnak.
A poltikusokat nem azért választják meg, mert olyan okosak és jó szakemberek. Akkor a Magyar Tudományos Akadémia ülne a parlamentben. De ez nem is elvárás, ezért bízzák a politikusok a szakmai munkát a minisztériumokra és megbízottakra. Oda azért akárki nem kerülhet be. A demokráciákban a választójog és a választhatóság nincs korlátozva szakképzettség, munkatapasztalat, IQ szint, nemesi rang, vagyoni helyzet meg hasonlók alapján, csak a betöltött 18 év az elõírás. És a világban egyre több országban veszik át ezt a politikai rendszert, mert bár nem tökéletes, de ennél sokkal jobbat még sehol sem találtak ki. Ne hidd, hogy a diktatúrákban kisebb a korrupció! Kínában is van bõven.
"már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon, annyira nyilvánvalóan hülyék ahhoz amit csinálnak." Ez a kormányzati kommunikáció célja: tenni a hülyét mert még mindig jobb (nekik) ha hülyének nézi õket az ország mintha rájönne: ezek se hülyék csak minden energiájukat és intelligenciájukat lefoglalja a sok szabad rablás. Utóbbi esetén ugyanis kõ kövön nem maradna (gondoljunk csak az õszödi beszédre: elég volt EGYETLEN párt EGYETLEN zárt gyûlésének hanganyagát meghallgatniuk az embereknek, kimagyarázhatatlan bizonyítékot kaptak arról hogy egy egész párt hazudozott nekik éveken át, erre a fél ország tüntetett stb. - ha mindegyik pártról elõkerülne ilyen bizonyíték minimum forradalom lenne, azt pedig pont a politikusok akarják a legkevésbé)
A kérdező hozzászólása: Ha a lopásra, sikkasztásra, mutyizásra gondolsz, ahhoz valóban jól értenek. Viszont ami az igazi munkájuk lenne, abban segg hülyék mind. Kínában csinálják jól, ott az ilyen férgeket életfogytigra, sokszor pedig halálra is ítélik. Ezek viszont büntetlenül garázdálkodhatnak.
Kedves Kérdezõ! PONT az a munkájuk, hogy az országot teljesen kivéreztessék, eladósítsák, a nemzeti tudatot letörjék, az õslakosságot ellehetetlenítsék. Ez a munkájuk! Értenek is hozzá! JAAAAA, hogy az embereknek kifelé azt kommunikálják, amit hallani akarnak az más kérdés. LÁTSZÓLAGOS támogatottságuk van csak. Tényleges támogatottság, olyan elenyészõ, hogy valójában nem tudnának kormányozni. Jönnek a választások... Elhintik a rizsát, hogy milyen jóóó lesz Neked és választások után döbben rá mindenki hogy rosszabb mint volt és ez teljesen pártfüggetlen jelenség. Hazudni tudnak, de a valódi munkájuk az adott ország kiszipolyozása. Abban viszont JÓK!

Miért baj az ha egy hülye ember földrengetõ hülyeségét ellene használják fel és kiforgatják mindenébõl? Hol itt a gond?

A sztori már ismert (de ha nem hát most): idõs bácsi több millió forintját odaadta rontáslevételre egy "varázslónak".

Legjobb válasz: Hogyha lenne empátiád nem tennél fel ilyen beteg kérdéseket. Képzeld el ha te lennél eza hülye ember neked miért lenne gond és miért fájna ha kiforgatnának mindenedbõl?? Nem tehet róla, ahogy te se hogy egy antiszociális beteg állat vagy

Hogyha lenne empátiád nem tennél fel ilyen beteg kérdéseket. Képzeld el ha te lennél eza hülye ember neked miért lenne gond és miért fájna ha kiforgatnának mindenedbõl?? Nem tehet róla, ahogy te se hogy egy antiszociális beteg állat vagy
A kérdező hozzászólása: tisztázzunk valamit. ha az én apám/anyám is olyan segghülye lesz hogy a (nem létezõ) millióihoz ördögûzõt hív, akkor nyugodtan viheti a varázsló a pénzt. a hülyeség bûn, melynek meg kell fizetni az árát. mint mindennek. semmi sincs ilyen. és igen, hülyének se lehet lenni büntetlenül mint a péld ais mutatja. megérdemli a vén f**sz. kár hogy a lakását nem íratta magára az ördögûzõ. Apádat, anyádat is átverheti majd valaki és majd akkor is így fogsz viselkedni meg gondolkodni?
Hát végtelenül primitív egyszerû vagy mint a bot ebben az egyben teljesen egyetérthetünk. Értsd már meg hogy nem logikázni kell ezt hanem komoly erkölcsi alapon kell megítélni a helyzetet. A varázsló egy csaló, szélhámos kókler volt megkárosította az idõs bácsit ki tudja hány százezer forintokkal!!! Szóval teljesen jogos ha börtönben végzi ez a varázsló. Apádat, anyádat is átverheti majd valaki és majd akkor is így fogsz viselkedni meg gondolkodni?
A kérdező hozzászólása: én csak azt tudom (egyszerû vagyok mint a bot, lehet), hogy a) felnõtt ember józan ésszel b) van pénze c) arra költi amire akarja d) ha ki akarja szórni az ablakon vagy el akarja égetni? tegye azt. AZ ÖVÉ. d) ebbe az atyaúristen se szólhat bele. az én pénzem, azt teszek vele amit akarok. ha oda akarom adni egy ördögûzõnek, hát azt teszem. e) hol a hiba? fel nem fogom. FEL NEM FOGOM. tán kényszerítve volt a bácsi hogy varázslót hívjon? nem. szólt neki a varázsló ELÕRE hogy a mûvelet során a pénz is anyagtalan lehet? SZÓLT. ezt a bácsi elfogadta? el. AKKOR?
Kedves kérdezõ, maradjunk annyiban hogy erkölcsi érzéked mélyen alulmúlja az átlagot, és ahogy egy bõven átlag alatti értelmi képességû ember soha nem fogja felfogni a pitagorasz-tételt, úgy számodra is a felfoghatatlan misztérium világába tartozik a fenti kérdés. Tekints fel azok erkölcsi érzékére, akik ezt mégis értik, ilyen témában tõlük kérj útmutatást.
Hát azért ajándékozni még lehet, ebbe nem hiszem, hogy nagyon bele tudnának kötni. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy megérdemelte a csaló.
Kedves kérdezõ szerinted mind a 6an akik válaszoltunk hülyék vagyunk és csakis neked van igazad? Kezdesz megborulni agyilag
A kérdező hozzászólása: ezt kikérem az ÁLLATOK nevében. az ember olyan mocsok alávaló dolgokat mûvel amit egyetlen állat se tenne soha. pl. saját életterünk tudatos és megfontolt kipusztítása a pénz kedvéért, miközben tudjuk hogy még meg se született utódaink életét lehetetlenítjük el és mindezt azért hofy tele legyen a zsebünk. hát mely állat tesz ilyet? nem az emberhez méltó dolog. Inkább az állat szintje
Az a baj, hogy nem az emberhez méltó dolog. Inkább az állat szintje, ahol a cselszövés hozzá tartozik a túléléshez, de az embernek azért többnek kéne lennie mint egy állatnak.
Ott a gond, hogy ez szélhámosság, amit a törvény büntet. Egyébként pl. azt sem mondhatod, hogy téged büntetlenül megölhet valaki, hiába írtok róla papírt, mondván hogy te nem akarsz tovább élni, õ meg ölni akar, miért ne. Vannak felül nem írható játékszabályok, a megszegésükért bünti jár.
Meglopta a bácsit, megérdemli. Egyébként a "varázsló" mivel volt okosabb, mint a bácsi? Mondhatta volna azt is, hogy rontás van a pénzen, adja neki oda, majd õ elviszi. Írat vele valami papírt és kész. Nem mintha ez lett volna a helyes, de a varászlónak sincs sokkal több esze.
"Feljelentés, bíróság, nyomozás, börtön a varázslónak stb. DE MIÉRT?" Egyrészt, valakinek a tudatlanságát kihasználni emberileg is elítélendõ, másrészt akárhogy nézzük, ez lopás. Kezdjük ott, hogy a "varázsló" valószínûleg nem éppen számlaképes munkával rendelkezik, és nem is igen adózik az ellopott pénzbõl. Másrészt, ha te tudatosan megkárosítasz másokat, kihasználva az õ jóhiszemûségüket, azzal bûncselekményt követsz el.
Utolsónak teljesen igaza van apádat vagy anádat becsapják hát akkor majd megtudod hogy miért baj!! Erkölcsi szinted 0 kedves kérdezõ
Teljesen mindegy, hogy ördögûzõ volt-e vagy vízvezetékszerelõ. Ellopta a milliókat és ez bûntény, büntetést érdemel. Majd akkor irogass be ilyeneket, amikor a te apádat csapja be valaki.
Te nagyon beteg vagy sajnos. Gyógyulást kívánok

Itt, a Gyakorin, miért van annyi bi;-és homoszexuális srác?

Elég nagy a melegfront, ahogy észrevettem.

Legjobb válasz: Mert anonim oldal, és itt felvállalják.

Mert anonim oldal, és itt felvállalják.
Szerintem egyáltalán nem sok. Inkább az a helyzet hogy a való életben nem vállalják magukat ezért sokan azt hiszik hogy nincsenek is.
Meg sok az unatkozó tini a kamu kérdéseikkel (nem csak a meleg, bi témára gondolok).
És neked miért kell sírni? Kis depis.
mert élõben nem sírhatják ki magukat, vagy nincs kinek. itt meg anonim mindenki, azt tehetnek, amit akarnak. kiadják magukból, amit a neten kívül el "kell" fojtaniuk, mert "egy férfi nem sír".
Azért, hogy többet tudjatok kérdezni! :)
A kérdező hozzászólása: Na tessék errõl beszéltem...ilyenek pl.Öngyilkosnak kellene lennem és hasonló szövegek.Olyan nincs hogy ronda, én már láttam nagyon ronda srácot jó csjjal.Miért kell ezt de komolyan?Nagyon kiábrádító.Itt nem azzal van a baj hogy nem Brad Pitt vagy, hanem azzal hogy úgy viselkedik egy két pasi mint egy fürdõs ku.rva.
Jajj, az a kérdés mélyen a lelkembe gázolt, olyan durva. Máris ömlenek a könnyeim és taknyom literszám! Brühühühühühühü :'(
Ooáá ooáá! Anya nem veszi meg nekem a ps vitát!:( Látod kérdezõ? Sírok, csak azért, hogy legyen miért bosszankodnod :D
Azért mert van szívem, lelkem. De ha neked erre nincs szükséged, akkor mondd el és úgy kezellek. Az a baj sajnos, hogy legtöbbször ez késõn derül ki...
Kérdezõ, az a helyzet, hogy vannak férfiak, akinek vannak problémáik és itt próbálnak a kérdéseikre választ találni. Valószínûleg te egy szerencsés nõ vagy és nem nyomorította meg senki se a lelkedet vagy a testedet, de ez nem jogosít fel arra, hogy nálad szerencsétlenebbeket b*szogass.
Azért van ennyi síró, férfinak mondott valami, mert kevés manapság az igazi kedves, érzékeny, érzelmes IGAZI NAGYBETÛS NÕ, és sok a magadfajta, egoista, magát nõnek képzelõ, de attól fényévekre leledzõ önzõ, és kegyetlen véglény, akiben a szeretetnek, vagy az empátiának a leghalványabb szikrája sem fellelhetõ.
utolsónak üzenném, hogy a szeretet illetve az empátia ku.rvára nem létfeltétel, meg vagyok én ezek nélkül is, anélkül hogy egy árva lesajnáló mosolyt eleresztenék a "sírós-nyafogós" kérdéseken. Szánalmas ha valakinek érzelmileg férfiként egy nõre kell támaszkodnia, valamint azt vettem észre hogy az ilyen férfiak túl magasra eresztik a lécet, õ maguk UGYANÚGY kinevetik/elhajtják a hozzájuk hasonló ("ronda/kövér/alacsony") lányokat. Szval nem értem mi a problémájuk, ha annyira empátiát várnak akkor a minimum hogy õk is aszerint viselkednek....
Kedves elõzõ, jah, neked nem kell szeretet? Ezek szerint csak a szex kell... Na EZ a szánalmas. Az pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy párkapcsolatban érzelmileg a férfi a nõre támaszkodik, a nõ pedig a férfira. Sivár a lelkivilágod, mint egy sivatag! Továbbá kisgyerekkorom óta senkit nem gúnyoltam ki, vagy aláztam meg a külseje miatt, szóval ez nem nyert.
Az a baj, hogy a csajoknak olyan jó dolga van, hogy semmit sem kell csinálniuk és próbálkoznak náluk a fiúk, de mivel minden csaj csak a legjobbképû, legmagasabb fiúknak ad esélyt, így a fiúk 99%-a ronda és önbizalomhiányos. Míg a csajok azok élvezik és habzsolják az élvezeteket.
mármint a "kedves utolsó" a 6#-nak szólt
kedves utolsó: akkor miért nem leszel öngyi? -.- rühellem a nagyszájú "meg kéne halnom" embereket, akik jobban félnek mint egy gyáva nyuszika attól h meghalnak... szánalmas. halj meg ha valóban úgy gondolod, senkinek se fogsz hiányozni.
egyfolytábaN ha ezt sem tudod, akkor hiteltelen vagy a kritikáddal
Mert nem találják a helyüket az életbe
Mert kövér vagyok és rusnya. Engem soha nem fog szeretni senki. Lehet jobb lenne ha öngyilkos lennék.
A kérdező hozzászólása: Senki nem sír.Ti sírtok itt egyfolytában....jaj így meg úgy.Jaj elhagyott a csajom, jaj hogyan kell pun.cit nyalni.Jaj mit szól a barátnõm jaj jaj és jaj..ez megy.Nem csak itt, az életben is.
Azért leírhattad volna helyesen is a sirámodat! Miért kell ezt?
önbizalom hiány, a média meg azt st gallja h csak a legjobbak érhetik el pl. A legjobb nõket.
Akkor nem kell elolvasnod. Miért fáj ez neked? Örülj, hogy csak itt sírnak, nem pedig elõtted a való életben!
"Senki nem sír.Ti sírtok itt egyfolytában....jaj így meg úgy.Jaj elhagyott a csajom, jaj hogyan kell pun.cit nyalni.Jaj mit szól a barátnõm jaj jaj és jaj..ez megy.Nem csak itt, az életben is." És akkor a napi 15 "terhes lehetek" kérdés? Az nem zavar ha már kinyitottad a lepénylesõdet?
Na 22-es. Azt hiszem minden szót leírtál amit gondoltam. Csak szeretném jelezni, hogy egyet értek.

Mi van itt? Csak nekem furcsa? Miért van itt a huga orrba-szájba?

élettàrsam van màsfél éve, 4 honapja együtt élünk. Külföldön élünk, pàrom külföldi, most kijött bàtyàm is munkàt keresni, dolgozik ,2 hét mulva kirepül. Pàromnak népes csalàdja van, tüneményes emberek, félig olasz, félig német csalàd, amugy svàjciak. Pàrom legkisebb huga az utobbi idöben egyre gakrabban jön, most màr minden nap, itt is alszik. Ami nem is volna baj, de csak ugy random berobban, kérdezi, hogy jöhet-e, mi mondjuk, hogy persze...tehàt az se lehet, hogy azért, mert bàtyàm is itt van, és pàrom hivja, hogy neki is itt legyen a tesoja. Lehet, hogy bejön neki bàtyàm, nem tudjuk:) Ami nagyon zavar, az az, hogy mindig jön, olyankor pàrom megvàltozik, mintha 2 arca lenne, nem foglalkozik velem. Kezdem nagyon unni....csak ugy random jön a kiscsaj, nem érdekli, hogy alig vagyok miatta kettesben pàrommal, akitél egyébként gyereket vàrok, most mégjobban esik a törödés...Mit tehetnék? Pàromnak mondani nem akarom, nehogy azt higgye, tiltani akarom bàrkitöl is, de ezt nem fogom igy birni!!

Legjobb válasz: Tehát a te testvéred ott van nálatok, de az zavar, ha a párodé is??? Miért?

Tehát a te testvéred ott van nálatok, de az zavar, ha a párodé is??? Miért?
Hol laksz? Ki nem költöznék oda...
lehet, hogy fél, hogy elveszíti a bátyját most, hogy gyereke lesz..és azt hiszi õt már nem fogja szeretni..:D
A kérdező hozzászólása: az igazsàg hogy a magyar pasikba belefàradtam, a legutobbirol kiderült hogy hàzas volt...:/persze van rendes is, csak az meg észre se vesz...:) de most màr mindegy is:D
A kérdező hozzászólása: hehhehehehe:) Hànyszor elgondolkozok , hogy talàn jobb lett volna magyart...különben tökéletes mellette az életem, igazàn egy panaszom nem lehet, imàd, tisztel, velem van a bajban, minden, amit egy jol müködö pàrkapcsolatban megkap az ember, szuper csalàd, minden, csak ez...:)
Választottál volna inkább normális magyar pasit!
A kérdező hozzászólása: belefàradtam màr ebbe kissé:/
A kérdező hozzászólása: ursula szerintem igazad van! Kutya bajom a hugival, nagyon szivesen segitek mindenbe, ma is kajàval inditottam munkàba, mint a fiukat, ha itt van, és fözök, direkt ugy, hogy neki is jusson, kedvelem nagyon, csak ezzz...kicsit sok! szivesen làtom, de nem minden nap! a csalàdom is furcsàllja ezt, mindenki azt mondja, hogy hallgassam ki, miröl van szo...
vagy csak most érzékenyebb vagy, és olyat is belelátsz, ami nincs ezt úgy lehetne tisztázni, ha beszélnétek róla, sehogy másképp de pl. az is lehet, h kulturális különbség miatt van, nekik ez fel sem tûnik, ami téged zavar
A kérdező hozzászólása: igen, pàrom is megértö:)
A kérdező hozzászólása: mert bàtyàm, ha anyàm leveszi rola kezét, utcàra kerül. Ràadàsul szivbeteg is, otthon senki nem figyel rà. Itt megvan mindene, dolgozik, 2 hét mulva költözik el. Persze, nem akarok plusz jogokat élvezni, ez természetes. Nem zavarna, de csak igy, ràadàsul folyanatosan szinte pàromon van:/ Eszembe jutott az is, hogy szét akar minket igy turni, mivel én itt bevàndorlonak szàmitok... Rossz ezt érezni, nem tudom , jogos-e, hogy mérges vagyok, de....
Jogos az elsõ válaszoló felvetése. Amúgy ezt mindenképp a pároddal kellene megbeszélni, nem fogja sértõnek találni... A pasi megértõbb mint hiszitek, csak nekünk jobb ha errõl nem tudtok... :D
A kérdező hozzászólása: Lehet...de akkor is néha idegörlö! én Svàjcban élek. Tökéletes lenne minden egyébként:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!