Találatok a következő kifejezésre: Miért iszik egy éves (2 db)

Miért iszik keveset egy éves kislányom?

Ha nagy a meleg akkor is csak három deci vizet iszik. Mondjuk a reggeli meg a vacsi még tápszer, de ezzel együtt is csak mondjuk hat deci körül fogy a folyadék. Nem kevés ez?Egyszer?en nem tudok többet itatni vele.

Legjobb válasz: Én felnõtt létemre alig iszom, megesek, hogy napi 3 decit. Van aki nem érzi, hogy szomjas vagy megfeledkezik róla. Azért neki a napi 1 liternek meg kéne lennie. Adj neki finom italokat mondjuk kubu és igyál vele együtt, hogy lássa anya is iszik. Vagy ha mondjuk megiszik egy kis pohár valamit akkor adj neki valamit amit nagyon szeret. Nem feltétlen tárgyi dologra gondolok hanem játszd el vele a kedvencét stb.

Én felnõtt létemre alig iszom, megesek, hogy napi 3 decit. Van aki nem érzi, hogy szomjas vagy megfeledkezik róla. Azért neki a napi 1 liternek meg kéne lennie. Adj neki finom italokat mondjuk kubu és igyál vele együtt, hogy lássa anya is iszik. Vagy ha mondjuk megiszik egy kis pohár valamit akkor adj neki valamit amit nagyon szeret. Nem feltétlen tárgyi dologra gondolok hanem játszd el vele a kedvencét stb.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam gyümölcslevekkel, és teákkal is, töbször is kínálom, de mindig csak pár kortyig jutunk. Játékosan is csak kevés fogy. Sajnos tudom, hogy neki már 1 liter meg kéne legyen, de nincs. Azért köszi a választ.

Miért nem iszik? Kislányom 1 éves lesz, eddig jól evett, de pár napja a tápszert nem nagyon akarja inni. Egyiket se, van hogy megissza van hogy nem.

Teát se akar inni még 1 üveggel se, pedig régebben 2 üveggel is megivott, most a nagy melegbe se. A f?zelékeket, gyümölcsöt eszi.

Legjobb válasz: vizet iszik?

vizet iszik?
A kérdező hozzászólása: Vizet se igazán, semmit se nagyon, most este a tápszert se ette, szívott párat aztán csak rágta a cumit. Lehet a foga mert 6 már van de az hónapokkal ezelõtt kijött azóta semmi. Meddig tart ez, vigyem orvoshoz? Valamennyit iszik 1 nap, kb fél litert összesen, ebbe minden benne van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!