Találatok a következő kifejezésre: Miért is nagy szám a (12 db)

Fiatalabb korban nagyon számít nekik a külsõ, késõbb nem annyira. De mindig vannak kivételek.

Miért olyan nagy szám hogy a Win 8.1 –ben újra lesz Start button és desktop mode alapként? Ez most is simán megoldható egy tucat ingyenes (nem MS) segédprogrammal.

Még hozzáértés de kell. Vagy azért nagy szám, mert a Win 8.1 annak beismerése hogy az egész Metro koncepció és desktop nélküliség k***va nagyot bukott és a kutyának se kell?

Legjobb válasz: Vannak rengetegen, akik nem akarnak, vagy nem tudnak telepíteni külsõ segédprogramokat, azoknak hasznos lehet.

Vannak rengetegen, akik nem akarnak, vagy nem tudnak telepíteni külsõ segédprogramokat, azoknak hasznos lehet.
A kérdező hozzászólása: azért annak örülök hogy MS-nél is belátták hova való a metro screen. a kukába. a metro nélkül egész jó lesz a win 8. mondjuk én most se látom már a metro screen mert le van tiltva, de attól még hogy nem látom a memóriát CPU-idõt foglalja az összes semmire se jó metro app-al együtt.

Miért is olyan nagy szám a vizenjárás?

Legjobb válasz: Próbáld ki, majd megtudod :-)

Próbáld ki, majd megtudod :-)
Õsi sémi és kánaáni elképzelés szerint a Tenger az õskáoszt, az istenellenes erõket jelképezi, amiket Isten a teremtéssel legyõzött. Amikor Jézus lecsendesíti a tengert, illetve jár a vízen, jelképes cselekedetekkel mutatja meg, hogy egyenlõ a Teremtõ Istennel, uralkodik a természeti erõk felett, és képes a tanítványait az élet ill. a történelem viharaiban megtartani. A témáról bõvebben: Magyarázatos Biblia, Tárgyi magyarázatok(Leviátán, Rahab, Tenger stb.) és az említett részek utáni magyarázat. Az egyik Bibliaszakértõnek meg üzenem, hogy az eset a Genezáret-tavon, nem pedig a Holt-tengeren történt, legközelebb jobban járj utána.
Valóban nem egy nagy dolog, hiszen én például rendszeresen nem csak járni, de korcsolyázni is szoktam rajta.
errõl most eszembe jutott egy vicc:D Jézus, Máté, és egy szegény csöves hánykolódnak egy csónakban. Jézus azt mondja: - Menjünk ki a partra, mert már hazavárnak minket! Jézus elindul, átsétál a vízen. Visszakiált a partról: - Máté, gyere ide!!! Máté szintén átsétál anélkül, hogy valami baja esne. Visszakiáltanak a csövesnek: - Gyere ki te is a partra! A csöves csodálkozva néz maga elé, de hát ha Máténak sikerült, neki miért ne? Elindul s mihelyt kilép a csónakból, megfullad. Erre Máté megkérdi Jézust: - Jézus! Nem kellett volna neki elárulni, hogy hol vannak a cölöpök?
A vizen járás szerintem nem más minthogy Jézus megmártózott a Holt tengerben.Minél mélyebb a víz annál jobban kitol magából.Simán combig kiemel.
Nálunk is vannak esõ után pocsolyák. :O)
Vízen lehet járni. Nézd meg a vízisíelõket. De van aki a puszta talpával "síel" a vízen. Itt az a kérdés, hogy ember tudja-e magát akkora sebességre gyorsítani, és fenn tudja-e tartani azt a sebességet a vízen, hogy ne süllyedjen el :P SF
Nem nagy szám lehet rajta szörfözni stb. De láttam a brainiacbe, hogy jhon tickle játr a vizen, de nem víz volt az hanem valami más.
Utolsónak üzenem, hogy pudingon jártak, ami csak akkor süppedt be alattad, ha megálltál. :D


Egy igényes, ízléses egybeberészes fürdőruhában is lehet szexi egy lány a strandon? Miért olyan nagy szám ha valaki nem akar annyira levetkőzni?

Mindig felmerül bennem a kérdés,mivel manapság minden lány bikinit visel. Aki marad a hagyományos fürdőruhánál az már nem is ember?? Nekem pl nincs rossz alakom, de jobban érzem magam egy pántnélküli egyberészes fürdőruhában.

Legjobb válasz: Nem divatos manapság, mégha jó az alakod akkor sem. Persze lehet, hogy pont emiatt tûnsz ki pozitív értelembe a többiek közül, ki tudja.

Nem divatos manapság, mégha jó az alakod akkor sem. Persze lehet, hogy pont emiatt tûnsz ki pozitív értelembe a többiek közül, ki tudja.
bi lány vagyok, de nekem tetszene, szeretem az egyszerû dolgokat
Nincs ezzel gond. Kit érdekel a divat?
szerintem ha jo alakod van barmit felvehetsz, ami tetszik..ugysem azt fogjak nezni hogy milyen ruha van rajtad..a pasik csodalni fognak a csajok meg irigykedni :)

A barátommal elkezdünk pettingelni. De még nem mentem el, és őt ez nagyon zavarja, mert azt mondta a fiúk számára fontos hogy érezze jól csinálja. Nincs is vele baj, mert jó érzés, de nem megyek el, ez miért van? Én vagyok a hibás?

Barátom kicsit kiborult, azt mondta csalódott magában, de rám nem haragszik, mert ez nem az én hibám. Mit tudnék én tenni?

Legjobb válasz: Engedd el magad, ne akarj mindenáron elmenni.A barátodnak pedig mond meg, hogy mindent nagyon jól csinál, csak neked még idõ kell, hogy hozzászokj az õ technikájához.

Engedd el magad, ne akarj mindenáron elmenni.A barátodnak pedig mond meg, hogy mindent nagyon jól csinál, csak neked még idõ kell, hogy hozzászokj az õ technikájához.
Türelem orgazmust terem! :) Nem elég csak egy kis simizés, hogy rögtön elmenj, remélem ezzel a barátod is tisztában van! A nõknek nagyon nehéz eljutni a csúcsra. Egyikõtök sem hibás, csak még tapasztalatlanok vagytok! Nem akarlak elszomorítani, de van olyan, akinek egész életében nem volt orgazmusa! Én 4 éve vagyok együtt a párommal, és 3 és fél év után volt elõször orgazmusom. Élveztem minden szeretkezést, de addig soha nem voltam a csúcson!
nem minden pettingelésnek orgazmus a vége.
Ne legyetek már ennyire mohók, nem lehet mindent egyszerre. Még nem is szeretkeztetek és a pasid máris azt akarja hogy elmenj? Nem igazán értem hogy manapság miért kell mindennel annyira sietni. Élvezzétek a pettinget és kész, attól még lehet nagyon jó, hogy nem mész el, és ha egyszer lefekszetek valószínûleg akkor sem fogsz egybõl elmenni, ezt tanulni kel és egyébként is csomó nõnek soha nincs orgazmusa, nem ez a lényeg, hanem hogy szeretitek egymást és jó együtt. Ezt jobb ha a pasidnak is elmeséled.
Figyelj, amíg nem vagy TOTÁL beindulva te is, addig nem fog menni. Hiába jó. Legyél teljesen felizgulva... akard minden porcikáddal, a barátod pedig kínozzon csak! Így szerintem sikerülnie kell. Amúgy szerintem is próbáld meg magad teljesen ellazítani, mert nem megy, akkor szintén nem sikerülhet. Sok minden akadályozhatja, stressz, otthoni bajok, aggódalom (mondjuk a kellemetlen pillanatok miatt, ott, abban a helyzetben), .. szóval nyugi, és ne akard annnyira, mert pont emiatt nem fog menni.
Nem, ne erõltesd! Egyrészt még meg is kell tanulnod: a saját tested is, meg az õ viselkedését is. Bizalom is kell hozzá, hogy teljesen el tudd engedni magad. A barátod is tapasztalatlan, ha azt hiszi, hogy ez mindenkinek egybõl megy. Biciklizni mennyi idõ alatt tanult meg? De mi a gond? Az elején a petting is olyan jó tud lenni... késõbb már megszokod, és akkor jöhet majd a többi.
2 hónapja hetente 3-4 alaklommal, alkalmakon belül is 3-4x lefekszek barátnömmel.Akkor ha jól számolok, az a két hónap alatt 80 , , menet"---és képzeld el, hogy még az én barátnõm se ment el.Ez ellen nem lehet mit tenni.Attól õ még élvezi és szereti csinálni!Sztem ha a pasid nincs tisztába az ilyen dolgokkal, akkor mlég nem érett a szexre!bye
Egyikõtök sem hibás. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Miért van manapság kevesebb normális ember? Nem mond ez ellent a "nagy számoknak" is?

Legjobb válasz: Én értem. De a törvényekkel nem foglalkozom...

Én értem. De a törvényekkel nem foglalkozom...
ez így van. Egyre több a belédkötõ k*csög, meg szájhõs, nagyképû barom.
Mibajod kérdezö? Kevés kávét ittál ma?
Fogadok hogy ide csak normálisok fognak írni... kezdem is :D 16/f
mi számít normálisnak?... ha nem tudod magad körbevenni magadhoz hasonló "normális" emberekkel akkor az CSAK a te hibád.. ..milyen érdekes?... nekem van 1 vagon normális ismerõsöm.. vajon ez, hogy lehetséges? barátok, haverok, havercsajok, barátnõm... basszus nem értem ezeket a törvény bla-bla dolgokat... szumma: a hiba az ön készülékében van! 22/f
Olyan ez, mint az idõjárás. Ott is egyre kevesebb a normalitás és gyakoribbak a szélsõségek.
Bocs, tévedtem... mégse csak normálisak írtak :D
Mit kevesebb!!? Csak ÉN vagyok az!
DeadGirl még jó hogy leírtad gyorsan iszok egy kávét, egy fincsi cigi mellett 26F
Én sem értem.
Mi a problémád, hol találkozol túl sok nem normális emberrel? és ha találnál egy normálisat mi kezdenél vele? :D
ezt én nemértem
Mindenki csak addig tûnik normálisnak, amíg meg nem ismered közelebbrõl. Én ezt tapasztaltam :D Mindenkinek vannak hülyeségei.

Lányok, miért mondjátok azt hogy a pénz nem számít amikor nagyon is!?

Legjobb válasz: Ez olyan közhely, mint a "pénz nem boldogít" <Hát a pénz nem is, de amit kapsz érte, az már mindjárt más :)

Ez olyan közhely, mint a "pénz nem boldogít" <Hát a pénz nem is, de amit kapsz érte, az már mindjárt más :)
Egyszer itt egy hasonló kérdésre írt valaki egy nagyon jó választ. Sajnos már pontosan nem tudom visszaadni(talán ha látja az illetõ, majd ide is beírja), de nagyjából ezt mondta: Szerinte ezt a lányok nem tudatosan csinálják. Ha megnézzük minden tulajdonságot két féle képen lehet "nevezni". Pl ha valaki kicsit erõszakos, akkor lehet rá mondani, hogy egy bunkó paraszt, de lehet azt is mondani, hogy egy macsó. Ha valaki kicsit visszahúzódó, akkor lehet rá mondani azt is, hogy egy romantikus lélek, vagy azt is, hogy egy nyámnyila [email protected] Ha valaki okos, akkor lehet rá azt is mondani, hogy milyen intelligens, meg azt is, hogy egy beképzelt okoskodó, és így tovább. Tehát minden viselkedésnek van egy pozitív és egy negatív értelmezése is. Namármost a csajok tudatalattija a pénz függvényében dönti el, hogy hova sorolja ezek közül a pasit, viszont ha megkérdezik, õ azt fogja mondani, hogy azért, mert olyan macsós, vagy mert olyan romantikus lélek, tehát maga csaj sem tud róla, hogy õ igazából a pénz mellett döntött, amikor az adott pasi jó tulajdonságait észrevette, mert lehet, hogy volt egy ugyanolyan csóró pasi, akit elkönyvelt bunkónak. Nos nagyjából ez volt a válasz, igyekeztem érthetõen, és jól visszaadni, remélem sikerült. Azóta figyeltem, és én is tapasztaltam ezt a jelenséget. Sajnos a nõknek a pénz az elsõdleges, még ha sokan nem is tudnak róla, és pont ezért, mert a tudatalattijukban van a "hiba", így ezt nem is nagyon lehet megváltoztatni.
Azért mondja ezt a legtöbb lány, hogy a pasija ne gondolja azt hogy egy pénzéhes dög.
mert hazudnak
Mert ahogy már írtak sokaknak tudat alatt van ez a kérdés. Szóval igenis fontos, hogy vastag legyen a buxád, ezt nekem higgyétek el, mert a csaj akkor mit lát, ez egy céltudatos, sikeres pasas, és nem feltétlenül arra gondolok, hogy bármit megvehetsz, de akinek van pénze arról általában el lehet mondani, hogy vmit letett az asztalra, tehát vannak céljai "egy igazi férfi" ha értitek mit akarok mondani. Ahogy nekünk pasiknak is számít a külsõség nekem legalábbis, akkor csajnak is számíthat plusz a pénz is.Ez így van jól. 22F
számit valamelyest nemkell hogy gazdag legyen, de azért keressen annyit mint én minimum, kettönk fizujából ne okozzon gondot fenntartani egy lakást, kocsit, és ne haljunk éhen akkor sem ha lesz egy baba... szépen hangzik, hogy a pénz nem számit, de azért had ne én etessem már a pasit a fizumból, õ meg lógassa a lábát, mert neki nem számit a pénz... 22/L
A kérdező hozzászólása: végre, az elsõ válaszoló aki nem hímezi a dolgokat:) gratulálok nyertél egy tölcséres fagyit a nyereményt nálam válthatod be!21f
ja, 28/N
attól függ, mikor...szóval: amikor jártam ezzel-azzal, nem kértem el a tárgyévet megelõzõ 5 évi adóbevallását persze :) ...de azt megnéztem, kihez megyek hozzá. hogy miért? mert nemcsak a saját, hanem a leendõ családom egzisztenciája is a tét. lehet lepontozni, de az vesse az elsõ követ, akinek nem számít, milyen körülmények közé születik a gyereke...
nekem egyáltalán nem számít, sõt zavar, ha valaki gazdagabb nálam. Ezért van saját kocsim, saját fizetésem, nem viselem el, ha valaki eltart, vagy furikázik, még akkor is kényelmetlenül érzem magam, ha mindig õ fizet. L23
A pénz nem számít , ha meg van egy alap jóllét. Engem kicsit zavarna, ha a pasim full gazdag lenne, de az se lenne jó, ha az én anyagi helyzetemet nem érné el. Szóval nekem az a jó közepes átlag a megfelelõ, amikor nincs hiány, de pazarlás sincs! :)
NÉzd, szerintem a szükséges havi minimumon felül(vagyis jusson a számlákra és legyen mibõl enni), már nem igazán szoktam törõdni vele.Persze nem bánom, ha összejön 1-1 teázás a barátnõmmel, vagy valami extra, de sosem estem hanyatt attól, ha valaki a seggébõl is tízezreseket rángatott elõ. Szóval szerintem sem igaz, hogy nem számít a pénz.Egy egészséges határig igenis számít, de nem a legfontosabb. Ha meg olyan lányokkal futsz csak össze, akik csak a vastag buxától hajítják hanyatt magukat, akkor rossz helyen keresel.
Ki mondta hogy nem számít?Jól á[email protected]!
A kérdező hozzászólása: Majdhogynem.
Mert nagyon jo.A sztarok is tevedhetnek, hat meg egy kezdo?Allj ki te ezer nezo ele!Remelem o nyeri meg es nem a nyalas.
A kérdező hozzászólása: Inkább nagyon irritáló, ahogy nyomatják és magasztalják. Az egyenlõséget meg itt is meg kellene adni mindenkinek, vagy mindenki hibáit soroljuk (fõleg ilyen szarvashibát), vagy senkiét. A sztárokhoz meg ne hasonlítsuk, mert messze van tõlük, mint Makó Jeruzsálemtõl.
lehet már végig szívtad a cigit
valószínû a füstszûrõt is elszívtad.. xd en szokj rá a dohányzásra , 14 évesen én is szívtam már , mert hogy az tök menõ...egy életre bánom , most már nincs erõm lerakni 10 év után, de már kezdem érezni a káros hatásait.Azonkívûl 740 ft egy doboz cigi...szóval ne szokj rá, megbánod
A kérdező hozzászólása: nem akarok rászokni :DD
azért a vége mindig erõsebb mint amikor meggyújtod.. amúgy nekem az elsõ 10 szál között egy tekert cigi is volt(nem füves), szûrõ nélkül, ráadásul a vége, azt hittem ott halok meg, próbáld ki, többet nem fogsz bagózni :D
A filtert szívtad. Ennyire azért nem kell....Inkább ne is szokj rá! Gondolj bele: napi 740 Ft a legócskább cigi.
A kérdező hozzászólása: persze értem én, isten ments hogy rászokjak..csak kipróbáltam:)

Én ezt nem értem. Ha olyan sok lány szeret kigúnyolni, hogy ronda vagyok meg elutasítanak, ha bepróbálkozom náluk, akkor miért van az, hogy néha úgy tűnik tetszem ennek vagy annak a lánynak és nagy ritkán még számomra szép lányoknak is?

Például legutóbb is egy csaj fogadásból randizott velem, elhitette, hogy tetszem neki, aztán később jót röhögtek rajtam, meg lerondázott, totál leépítette az önbizalmam, ami amúgysem volt sosem igazából. Mégis volt már fura mód, hogy több lány is olyan jeleket adott, mintha bejönnék neki és ritkán még nekem tetsző szép lányok is csináltak ilyet. Például buszon szemezett velem szép csaj vagy egyszer odajött hozzám valami csaj, hogy menjek már vele, aztán kiderült, hogy tetszem a barátnőjének csak ő félt kezdeményezni. Nyílván tény, hogy a nagyon shzép lányoknak nem jövök be, de például az ilyen buszos szemezésnél szép lány csinálta, de nem vagyok benne biztos, hogy bejöttem volna nekik, meg olyan is volt, hogy mondjuk utcán mentem és szép csaj hátrafordult, rám mosolygott. Nem tudom hol és hogyan találhatnék olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom, mert olyan lánynak, aki nekem nem jön be, egész sok van. Viszont utcán inkább szép lányok szoktak jelezni, de őket sosem mertem még megszólítani, hiszen mindenki azt hitette el velem, hogy csúnya vagyok, akkor meg minek próbálkozzak szép lánynál?

Legjobb válasz: Nem kell foglalkozni a bunkókkal.

Nem kell foglalkozni a bunkókkal.
Hagyd már ezt az utcán ismerkedõsdit! Úrinõ nem ismerkedik utcán és kész! Járj társaságba, legyen baráti köröd, és ott egyértelmûen kiderül, hogy képes vagy-e kapcsolatot kialakítani!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!