Találatok a következő kifejezésre: Miért is nagy szám (21 db)

Egy igényes, ízléses egybeberészes fürdőruhában is lehet szexi egy lány a strandon? Miért olyan nagy szám ha valaki nem akar annyira levetkőzni?

Mindig felmerül bennem a kérdés,mivel manapság minden lány bikinit visel. Aki marad a hagyományos fürdőruhánál az már nem is ember?? Nekem pl nincs rossz alakom, de jobban érzem magam egy pántnélküli egyberészes fürdőruhában.

Legjobb válasz: Nem divatos manapság, mégha jó az alakod akkor sem. Persze lehet, hogy pont emiatt tûnsz ki pozitív értelembe a többiek közül, ki tudja.

Nem divatos manapság, mégha jó az alakod akkor sem. Persze lehet, hogy pont emiatt tûnsz ki pozitív értelembe a többiek közül, ki tudja.
bi lány vagyok, de nekem tetszene, szeretem az egyszerû dolgokat
Nincs ezzel gond. Kit érdekel a divat?
szerintem ha jo alakod van barmit felvehetsz, ami tetszik..ugysem azt fogjak nezni hogy milyen ruha van rajtad..a pasik csodalni fognak a csajok meg irigykedni :)

Miért olyan nagy szám hogy a Win 8.1 –ben újra lesz Start button és desktop mode alapként? Ez most is simán megoldható egy tucat ingyenes (nem MS) segédprogrammal.

Még hozzáértés de kell. Vagy azért nagy szám, mert a Win 8.1 annak beismerése hogy az egész Metro koncepció és desktop nélküliség k***va nagyot bukott és a kutyának se kell?

Legjobb válasz: Vannak rengetegen, akik nem akarnak, vagy nem tudnak telepíteni külsõ segédprogramokat, azoknak hasznos lehet.

Vannak rengetegen, akik nem akarnak, vagy nem tudnak telepíteni külsõ segédprogramokat, azoknak hasznos lehet.
A kérdező hozzászólása: azért annak örülök hogy MS-nél is belátták hova való a metro screen. a kukába. a metro nélkül egész jó lesz a win 8. mondjuk én most se látom már a metro screen mert le van tiltva, de attól még hogy nem látom a memóriát CPU-idõt foglalja az összes semmire se jó metro app-al együtt.
Fiatalabb korban nagyon számít nekik a külsõ, késõbb nem annyira. De mindig vannak kivételek.


Miért tartják manapság is külsőre olyan nagy számnak Marilyn Monroe-t?

Szerintem tök átlagos feje volt, (ráadásul azt is a plasztikának köszönheti) illetve a mai szépségideálnak sem igazán felel meg fejre.

Legjobb válasz: Szerintem a kisugárzása fog meg nagyon sok embert. Számomra Sophia Loren volt gyönyörû fénykorában.:) http://venus.provocateuse.com/images/photos/sophia_loren_03...

Szerintem a kisugárzása fog meg nagyon sok embert. Számomra Sophia Loren volt gyönyörû fénykorában.:) http://venus.provocateuse.com/images/photos/sophia_loren_03...
mert õ a szupernõies típus megtestesítõje: szõke, dús, göndör haj, vörös rúzs, kihívó tekintet, homokóra alak - ma kb ezekkel a vonásokkal hódít például scarlett johansson, de nem csak õ.
mert gyönyörû volt
Mert nem csak szép volt, de kivételesen jó alakkal rendelkezett, ráadásul olyan erotikus kisugárzása volt, ami teljesen ellenállhatatlanná tette. Gyönyörû, igazi nõ volt. Egyébként nem hiszem, hogy a mai szépségideál különb lenne nála, fõleg nem a nullás méretû, kisfiús nyeszledékek.
Hja, teljesen igazad van, kérdezõ, képzeld, még csak converse csukát és csõgatyát se hordott, tök gááááz. Érezd az iróniát.
Hehe én is Marilyn alkat vagyok:) 89-63-89 és állítólag u.ilyen magas volt mint én:D De késõbb már kissé meghízott. Nekem annyira nem jött be. Bár kisugárzása az tényleg volt!
Szerintem csúnya volt a feje nagyon :S Alakja viszont jóó
szerintem is ronda feje volt, pedig nem hordok se tornacsukát, se leggings-t, nem használok alapozót, nem vasalom a hajamat... :)
jaj de lehúztatok. mert elmondtam kb a véleményemet, és kötözködtem? hûha, dobáljatok meg kõvel! amúgy akkor nem tornacipõzök, hanem "neked a madárfészek haj jön be, meg a vasalt melírozott agyonsminkelt alapozótól barna fej?!" tessék, ha már lehúztad Monroe ARCÁT!
A kérdező hozzászólása: Miért kell ebbe a kérdésbe belekeverni a tornacsukát meg a csõnadrágot? Teljesen irreleváns ezeket a kérdéskörhöz kapcsolni, sem öltözködésrõl, sem tizenévesekrõl nincs szó itt.
Elképesztõ szexuális kisugárzása volt, ezt azok is megerõsítették akik vele dolgoztak, és nem lehetett ne mészre venni. igazi nõ volt, és gyönyörû alakja. egyébként az én inkább Audrey Hepburn rajongó vagyok, mert õ meg egyszerûen bájos és elragadó volt.
Miért, ma ki a szépségideál ('fejre', szebb szóval ARCnak mondják!) amúgy ha nem érzed az iróniát, akkor iszonyat mûvelt általános iskolás lehetsz. Kérlek, meg volt az Õ korának az ideálja, és annak megfelelõ volt Õ. Neked meg az az ideálod aki csõnaci XXL póló és tornacipõ van? Nem, a mai modellek sem ilyenek! Tényleg plasztikáztatott? Ma mennyi híresség nem plasztikáztatott? egy kezemen össze tudnám kb számolni? Igen! Vagy ha még egyen nem is, de nézd azt, hogy õk sminkkel is takargatnak durvábban, mint MM. Szép nõ, (nagyjából) természetesen, és csinos is. Ha nem tetszik, ne nézd, mindenkinek más az ízlése, ideálja.
A kérdező hozzászólása: http://drx.typepad.com/psychotherapyblog/2008/01/photos-of-t..
A kérdező hozzászólása: nem érzem az iróniát, lényeg, hogy szerintem tök átlagos, csinos nõ volt.
Nekem Grace Kelly jobban tetszik.
A valaha a világon élt legszebb nõ volt. Emelett pedig olyan kisugárzással rendelkezett, ami nem tanulható és nem is utánozható...ez vitathatatlan tény. :)

Miért van az, hogy az izmos pasik nem is olyan nagy számok?

A mostani barátom (is) ilyen Az a tipikus 2 ajtós szekrény full izmos,helyes majdnem 2 méter magas és akárki meglátná azt gondolná róla, hogy egy csődör, mert úgy is néz ki. De mégis amikor arra kerül a sor az összes úgymond helyes pasim szar volt az ágyban, nagyon önzőek csak magukat figyelik. És amikor szó szerint ronda barátom volt mégis boldogabbá tudott tenni mint ők. Mindennap veszekedni kell velük valamiért, semmi nem jó nekik miért van ez? És azért furcsa mert csak ilyen tapasztalatom van az ilyen pasikról. De csak ők tetszenek külsőre , ők izgatnak fel a látványukkal és mindig túl sokat várok:S más is ilyeneket tapasztalt velük kapcsolatban? 22/l

Legjobb válasz: Én az ágybéli teljesítményrõl nem tudok nyilatkozni, sem a párkapcsolati oldaláról... Viszont azt már megértem, hogy "erõsebb" voltam náluk. De ebbe lehet az is belejátszik, hogy az ember elõítéletes és többet néztem ki belõlük, mint amennyi bennünk van.

Egyrészt sok kigyúrt ember kompenzál valamit az izmosságával (nem mind de sok). Másrészt aki szteroiddal gyúrja ki magát az tönkreteszi a hormonháztartását és romlik a szexuális teljesítménye.
Én az ágybéli teljesítményrõl nem tudok nyilatkozni, sem a párkapcsolati oldaláról... Viszont azt már megértem, hogy "erõsebb" voltam náluk. De ebbe lehet az is belejátszik, hogy az ember elõítéletes és többet néztem ki belõlük, mint amennyi bennünk van.
Mert a legtöbb ilyen el van ájulva magától és csak saját magát szereti. Egy olyan pasi meg aki nem gyúr mint az állat, másra is oda tud figyelni nem csak arra h húúúú neki mekkora izmai vannak. Majd egy idõ után rájössz h egy kapcsolat nem ott kezdõdik h mekkora izmai vannak a pasinak hanem h mennyire tudsz vele beszélgetni.
Ez is (mint a plázacicák) egy alulról primitív emberektõl induló divat irányzat (tisztelet a kivételnek) Ezért nagyobb az esélye talán, hogy bunkót fogsz ki. Meg persze nagyobb egoizmust, ahogya plázacicáknál is. Ha mindenképpen ilyen külsõhöz ragaszkodsz akkor nehézkesen de keresgélj amíg meg nem találod a megfelelõ pasit
Gratulálok, hogy erre rájöttél.
Nekem most ilyen barátom van, de egyáltalán nem az a tipikus csak magával törõdõ egoista csávó. Kicsit talán még bátortalan is, de kellõen határozott. Mondhatni tökéletes, külsõre, belsõre, és az ágyban is én vagyok neki az elsõ. Tehát vannak olyan kigyúrt pasik, akik nem ilyenek. A két nagybátyám is normális, bár az ágyban nem tudom, milyenek. :D Õk is kigyúrtak. Meg kell találni az olyanokat, akik nem a tipikus plázapi*ákat keresik...
A sportnak nem célja, hanem eszköze, mellékhatása a testépítés. A testépítésnek nincs egyik sporthoz sem hasonló célja. A sportolókat egészen más motiválja, mint a testépítõket. Emiatt lenne fontos, ha a kérdezõ válaszolna.
15-ös. Üdvözlet sporttárs! Gondolom hogy nem rólunk beszélt a kérdezõ, de mint látod az emberek minket is egy kalap alá vesznek a szteroidhuszárokkal..mint látod lenullázták a válaszomat, mert a kondi és a jómodor sokak szemében összeférhetetlen..
Az izmosság és a szexuális teljesítmény között nincs semmi összefüggés. Te véletlenül olyanokat fogtál ki aki izmosak de az ágyban nem jók. Teljesen véletlenszerû dolog. Egyedül a szteroidosoknál vannak gondok, de ott a szer teszi tönkre õket, elõtte lehet õk is jók voltak.
Utolsó! Én is kondizok. Sportos vagyok de mellette mûvelt és udvarias. Szerintem a kérdezõ nem a mi tipusunkról beszélt hanem a kétajtós szerkény szteroidhuszárokról.
B*romság. Aki izmos az már rögtön szteroidozik? Szeroidozni a versenyzõk szoktak.. És a testépítés kemény sport:) Kérdezõ, amúgy én is ilyen "kondis" vagyok, mégis mûvelt és udvarias vagyok.
Elvanak telve maguktpl mert kõnyen kaphatnál mást igy nem értékelnek ugy mint ak nem. A szteroidok meg sokmondent elcsesznek szihés és nem zavarokat okoznak
a testépítés is sport... és nem mind ilyen, én pl még nunit se láttam de nem lennék ilyen, megbecsülném a csajt az fix F19
Sportolnak valamit ezek az izmos pasik vagy csak a súlyokat mozgatják?
Találd meg az arany középutat: a helyes pasik krémje idõvel rájön, hogy nem körülöttük forog a világ. A visszafogottabb pasik egy része pedig igényesebbé válik külsõre. Egy szóval, létezik olyan pasi, aki neked tökéletes lenne. Csak hát nincs olyan sok. Meg kell találni, amihez türelem kell... Ennyi az egész. Ne akarj senkit megváltoztatni, hanem keress olyat, aki tetszik, ennyi. :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõn nagyot nevettem:D:D Azért ennyire nem súlyos vele a dolog, csak nagyon hamar felkapja a vizet és tényleg önzõ. Hát nem tudom lehet, hogy pont kifogom az ilyeneket.
Sztem ez picit általánosítás. Biztos izmos pasiból is sokfajta van. De sztem: Általában a modell srácoknál is úgy van mint a szép csajoknál hogy mindent könnyen megszereznek ezért nem kell teperniük, pl az ágyban. Lehet hogy egy normális vagy "csúnya" srác épp, pont ha a külsõjét nem tudja turbózni akkor az ágyban, vagy kedvesség figyelmesség szempontjából jobban odafigyel.
A testépítés az erõemelõ (súlyemelõ) és nehézatléta sportágakból vállt ki. Az elsõ testépítõk valójában súlyemelõk voltak. Ezért az nem igaz, hogy nincsen köze egyetlen sporthoz. Viszont sajnos manapság az élsport nem egészséges dolog. A doppingszerek, szteroidok és az embertelen hajtás felõrlik a szervezet egészségét. Viszont a hobbiszintû sport nagyon is egészséges. Sajnos sokan viszont a testépítést kizárólag azért ûzik, hogy a külsejükkel kitûnjenek, és a gyors eredmény érdekében szteroidokat használnak. Ez viszont borzasztóan káros, és sokan nincsenek vele tisztában. A szteroid valójában sokkal károsabb mint a legtöbb kábítószer, ráadásul a versenysportolókat folyamatosan orvosok felügyelik és vizsgálják. Sok idióta viszont sajnos csak ész nélkül elkezdi szedni aztán csodálkozik, hogy csökken a szexuális teljesítménye, vagy már fel se áll neki, és sajnos van olyan is aki meghal tõle.

Miért mondják, hogy Németország európai szinten is nagyon liberálisnak számít?

Én mikor Bajorországban jártam, ez nem annyira t?nt fel.

Legjobb válasz: Majd ha néhány török vendégmunkás megkésel akkor feltûnik hogy ott sem téged véd a törvény.

10:22 De már annyira eluralkodott rajtuk ez a szélsõséges liberalizmus hogy az már undorító.
08:59 Lehet hogy NY-Európában tolerálják a b*zifelvonulást de pl. Horvátországban és Oroszországban szétverték a felvonulást.:D
Majd ha néhány török vendégmunkás megkésel akkor feltûnik hogy ott sem téged véd a törvény.
Nem alkottam véleményt, hogy ez jó vagy rossz-e (szerintem is nagyon túlzás), de a jelenség létezik.
A második világháború miatt van. Elég súlyos árat fizettek/fizetnek érte, és még a látszatát is el akarják kerülni annak, hogy bármiféle "szélsõséges eszme" eluralkodik náluk, ezért olyan dolgokat is tolerálnak, amiket máshol nem.
Ki mondja? Amugy volt mar ilyen kerdes 100 darab, nezz korul ott! A b+zifelvonulasokat eleg jol toleraljak, de ez igaz egesz Nyugat-Europara.
Lelkiismeret furdalásuk van a holokauszt miatt ezért mindenkinek megengednek mindent nehogy lenácizzák õket.
"Lelkiismeret furdalásuk van a holokauszt miatt ezért mindenkinek megengednek mindent nehogy lenácizzák õket." Ez poén.
Hát igen sajnos ezt a bûntudatot nagyon elültették a németek fejében
Valóban liberális, mert vezekel a Holocaust miatt. Ezért van az, h számolatlanul engedi be a törököket, arabokat, olaszokat (ez utóbbival van a legkevesebb gond) stb. Ezeket hívom én "új németeknek". Ezek a népek remek jól elélnek Németországban, a német meg kezdi magát szarul érezni a saját hazájában, tudniillik nem a befogadott népek alkalmazkodnak (mint ahogyan az elvárható lenne), hanem a német, aki maga a befogadó. A Führer meg forog a sírjában...

Miért van manapság kevesebb normális ember? Nem mond ez ellent a "nagy számoknak" is?

Legjobb válasz: Én értem. De a törvényekkel nem foglalkozom...

Én értem. De a törvényekkel nem foglalkozom...
ez így van. Egyre több a belédkötõ k*csög, meg szájhõs, nagyképû barom.
Mibajod kérdezö? Kevés kávét ittál ma?
Fogadok hogy ide csak normálisok fognak írni... kezdem is :D 16/f
mi számít normálisnak?... ha nem tudod magad körbevenni magadhoz hasonló "normális" emberekkel akkor az CSAK a te hibád.. ..milyen érdekes?... nekem van 1 vagon normális ismerõsöm.. vajon ez, hogy lehetséges? barátok, haverok, havercsajok, barátnõm... basszus nem értem ezeket a törvény bla-bla dolgokat... szumma: a hiba az ön készülékében van! 22/f
Olyan ez, mint az idõjárás. Ott is egyre kevesebb a normalitás és gyakoribbak a szélsõségek.
Bocs, tévedtem... mégse csak normálisak írtak :D
Mit kevesebb!!? Csak ÉN vagyok az!
DeadGirl még jó hogy leírtad gyorsan iszok egy kávét, egy fincsi cigi mellett 26F
Én sem értem.
Mi a problémád, hol találkozol túl sok nem normális emberrel? és ha találnál egy normálisat mi kezdenél vele? :D
ezt én nemértem
Mindenki csak addig tûnik normálisnak, amíg meg nem ismered közelebbrõl. Én ezt tapasztaltam :D Mindenkinek vannak hülyeségei.

Miért is olyan nagy szám a vizenjárás?

Legjobb válasz: Próbáld ki, majd megtudod :-)

Próbáld ki, majd megtudod :-)
Õsi sémi és kánaáni elképzelés szerint a Tenger az õskáoszt, az istenellenes erõket jelképezi, amiket Isten a teremtéssel legyõzött. Amikor Jézus lecsendesíti a tengert, illetve jár a vízen, jelképes cselekedetekkel mutatja meg, hogy egyenlõ a Teremtõ Istennel, uralkodik a természeti erõk felett, és képes a tanítványait az élet ill. a történelem viharaiban megtartani. A témáról bõvebben: Magyarázatos Biblia, Tárgyi magyarázatok(Leviátán, Rahab, Tenger stb.) és az említett részek utáni magyarázat. Az egyik Bibliaszakértõnek meg üzenem, hogy az eset a Genezáret-tavon, nem pedig a Holt-tengeren történt, legközelebb jobban járj utána.
Valóban nem egy nagy dolog, hiszen én például rendszeresen nem csak járni, de korcsolyázni is szoktam rajta.
errõl most eszembe jutott egy vicc:D Jézus, Máté, és egy szegény csöves hánykolódnak egy csónakban. Jézus azt mondja: - Menjünk ki a partra, mert már hazavárnak minket! Jézus elindul, átsétál a vízen. Visszakiált a partról: - Máté, gyere ide!!! Máté szintén átsétál anélkül, hogy valami baja esne. Visszakiáltanak a csövesnek: - Gyere ki te is a partra! A csöves csodálkozva néz maga elé, de hát ha Máténak sikerült, neki miért ne? Elindul s mihelyt kilép a csónakból, megfullad. Erre Máté megkérdi Jézust: - Jézus! Nem kellett volna neki elárulni, hogy hol vannak a cölöpök?
A vizen járás szerintem nem más minthogy Jézus megmártózott a Holt tengerben.Minél mélyebb a víz annál jobban kitol magából.Simán combig kiemel.
Nálunk is vannak esõ után pocsolyák. :O)
Vízen lehet járni. Nézd meg a vízisíelõket. De van aki a puszta talpával "síel" a vízen. Itt az a kérdés, hogy ember tudja-e magát akkora sebességre gyorsítani, és fenn tudja-e tartani azt a sebességet a vízen, hogy ne süllyedjen el :P SF
Nem nagy szám lehet rajta szörfözni stb. De láttam a brainiacbe, hogy jhon tickle játr a vizen, de nem víz volt az hanem valami más.
Utolsónak üzenem, hogy pudingon jártak, ami csak akkor süppedt be alattad, ha megálltál. :D

Miért lehet az, hogy az őssejt szám nagyon nagyon kevés, majdnem nem is lett érdemes lefagyasztassuk?

Legjobb válasz: Vagy kevés köldökvért vettek le a babától, vagy már nem pulzált a köldökzsinór eléggé mert itt az idõ nagyon fontos tényezõ, vagy a futár túl késõn érkezett meg, vagy túl sokára dolgozták fel a köldökvért. Melyik cégnél vetetted le? Nekünk ugyanis nagyon magas volt az õssejt szám és a baba 104,5 Kg-os súlyáig felhasználható.

Vagy kevés köldökvért vettek le a babától, vagy már nem pulzált a köldökzsinór eléggé mert itt az idõ nagyon fontos tényezõ, vagy a futár túl késõn érkezett meg, vagy túl sokára dolgozták fel a köldökvért. Melyik cégnél vetetted le? Nekünk ugyanis nagyon magas volt az õssejt szám és a baba 104, 5 Kg-os súlyáig felhasználható.
A kérdező hozzászólása: jaj de jó Nektek! gratula! krioba....elvileg sok volt at alvadék az alvadásgátló ellenére, de nem tudom, h iért...nektek h lett ilyen sok? ti hol vettétek le?
Hát köszi szépen. Sajnálom, hogy nektek ilyen kevés lett. De ennek ellenére is kellett fizetnetek? Mi egy Szlovák cégnél vetettük le, http://www.cordbloodcenter.com/hu/. Látogass el a honlapjukra ott mindent leírnak. Nagyon korrektek voltak és gyorsak. A fizetési feltételek is olyanok amilyet itthon egyik cég sem ajánlott. Ne legyél elkeseredve hiszen ha lesz még babátok akkor az övét is le tudjátok vetetni de talán másik cégnél hátha ott jobb eredményt kaptok.
Mi is a Krioban és nekünk is nagyon kevés lett... Uaz merült fel bennünk is, mint benned, de aztán tároljuk és fizetünk is érte. Azt nem értem, hogy az elsõ válaszoló hogy használhatja fel több, mint 100kg-ig...? De ha tényleg így van, az nagyon jó. Én csak valami 40kg maxra emlékszem..így is úgy is..ha ennyi, ha annyi. Azt hittem, ez általánosan van így és nem csak a mi esetünkben. Ezekszerint tévedtem? Mindegy, de soha ne legyen rá szükségünk!
Elsõ vagyok és nekünk megküldtek minden adatot, hogy mennyi vérbõl mennyi õssejtet nyerek ki, azt is hogy milyen betegségek esetén használható fel és azt is hogy a gyermek hány kg-os határáig. Valamint azt, hogy a szülõk is 50-50%-ban gyógyíthatóak. Ezért is tették külön két db. gyûjtõbe és úgy tárolják. Szóval ez a cég nagyon korrekt. És igen soha ne legyen rá szükség, de a szállítási költséget a MEP finanszírozza indokolt felhasználás esetén. Ha viszont kevés amit le tudtak venni akkor az nem elég egy esetleges betegség gyógykezeléséhez ezért én mindenképpen meggondolnám hogy tároltatom e. Mi évi 7000 Ft-nak megfelelõ EUR-t fizetünk a tárolásért. És a levételt és feldolgozást követõen eldönthettük, hogy kérjük e a fagyasztást. Mindezt ingyen, mert fizetni csak akkor kellett ha a tárolás mellett döntöttünk már. A számlát is szülés után másfél hónapra küldték csak. Az eredmény viszont már két hét múlva itt volt.

Ronda fiúnak tartom magamat ( nos vannak, akik szerint nem vagyok ronda, de szerintem igen, nagyon is) és egy számomra nem vonzó, csúnyácska lánnyal simán járhatnék most, már csók is megvolt, mégis szép lányokra vágyom, miért?

Jól eldumálgatunk, de mégis hiányzik a szikra, a vágy és valahogy szégyellnék is vele együtt megjelenni mások el?tt, nem tudom miért, de sejtem, hogy azért, mert nem tetszik, nem vonz úgy igazán, nem olyan vészes, mert nem túlsúlyos, inkább arcra nem fog meg. Alapból a barna szemek a gyengéim, neki kékek vannak, és úgy az arcformája sem jön be, utálok ilyen válogatós lenni, de nem tudom a vonzalmat befolyásolni, ha meglátok egy lányt els?re tudom, hogy vonz-e küls?re vagy sem, ha vizsont jellemre utálatos, akkor már engem sem érdekel, de mégis olyan lányokat nézek meg folyton az utcán is, akik szép arcúak és kislányos alkatúak.

Legjobb válasz: Ez a nem jóképû fiúk nagy dilemmája.

Ez a nem jóképû fiúk nagy dilemmája.
Sajnos sok lány pont ugyanúgy mûködik, ahogy te: simán járhatnának veled (a csúnyácska fiúval), mégis inkább helyes srácokra vágynak. Te is külsõ alapján döntesz, nem várhatod el a lányoktól, hogy másképp viselkedjenek veled, úgyhogy bele kell nyugodnod: nehezebb lesz párt találnod. Mindezek ellenére mégis azt mondom, továbbra is olyanoknál próbálkozz, akik tetszenek. Esetleg adj esélyt olyanoknak is, akik kevésbé, legalább az ismerkedés, beszélgetés szintjén, hátha mégis kialakul az a szikra. Annak viszont tényleg semmi értelme, hogy olyannal járj, akihez nem vonzódsz.
Próbálkozz tovább olyanoknál, akik tetszenek. Lehet ez a lány, ha te nem vagy talál magának egy tök aranyos pasit, aki önmagáért szereti és büszke rá. Ne vedd el tõle ezt az esélyt, csak mert kanos vagy..Nem tudom hány éves vagy, de nem szabad sosem lentebb adni az elvárásaidat.. Sosem tudhatod.. Lehet lesz egy szép lány, akinek pont te kellesz..
Kaphatok képet?
Én is ugyanígy voltam mint te. Csak én csaj vagyok. Összejöttem egy olyan pasival aki külsõleg egyáltalán nem jön be, de tényleg egyáltalán. De egyszerûen imádok vele lenni, olyan humora van, mint még soha senkinek.Én is úgy voltam vele mint te h féltem vele kimenni emberek közé.Két éve vagyunk együtt, és ez volt a kapcsolatunk elején.Most meg úgy gondolom azt érzem, h semmi pénzért nem adnám oda senkinek.Imádom és õ is engem, és tudom h nem találok többet hozzá foghatót, mert nincs még egy oan pasi mint õ. Én ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem minden a külsõ.Ismerd meg jól a csajt, és ha tényleg már a személyisége se tetszik akk dobjad.Hidd el ha személyisége bejön akk az fogja a csajt széppé tenni.
Ezt a kérdést már feltetted egyszer kevésbé finomabb formában, ott elég sokan elmondtuk, hogy gusztustalannak tartjuk, ahogy hitegeted szegén lányt, miközben csak jól meg akarod dugni. Tudod te milyen lelki problémákat okoz késõbb valakinek egy ilyen átverés? Próbálkozz tovább... mondjuk, ilyen jellemmel szerintem egy lánynak sem fogsz kelleni, tökmindegy, hogy néz ki.
Ezért kell a jó csajokat keresni:D
En pl atlagos pasinak tartom magam, es a baratnom is atlagos szerintem, mikor meg csak randizgattunk en mas lanyokkal is kijartam bulizni, nem akartam magam lekotni es vartam hogy melyik jon be elobb a ketto eselyes kozul.Mult ev december 20.-an epp a parom ert ra, igyhat vele mentunk bulizni, es bar kevesbe tetszett kinezetre a masiknal megis osszejottunk-sebaj gondoltam-majd szakitok vele ha "meguntam".Mostmar ugyall a helyzet hogy szerelmes vagyok, es kiraz a hideg ha belegondolok mi lett volna ha aznap a masik ert volna ra...ilyen kevesen mulot a boldogsagom, hidd el hogy valoban a belbecs szamit, soha nem volt olyan csajom aki ennyire szeretett es torodott volna velem es nem adnam oda 100 masikert se!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!