Találatok a következő kifejezésre: Miért irja hogy ezt a kérdést (18 db)

Ha én még a kérdést sem olvastam, miért ír ki olyat a gép, hogy ezt a kérdést már értékelte valaki erről a gépről?

Legjobb válasz: Nem tudom, engem is érdekelne. Az nálam teljesen kizárt, hogy valaki más értékelte volna, hiszen ehhez a géphez fix, hogy senki nem nyúl, hiszen egész nap én vagyok elõtte.

Nem tudom, engem is érdekelne. Az nálam teljesen kizárt, hogy valaki más értékelte volna, hiszen ehhez a géphez fix, hogy senki nem nyúl, hiszen egész nap én vagyok elõtte.
És engem is érdekelne! Ezt a gépet is csak én használom (és csak 1 azonosítóval), ennek ellenére már ma is 2x feldobta, pedig nem is értékelni akartam, csak visszalepozni 1 oldalt. Érdekes, nálam legtöbbször visszalapozásnál csinálja, így persze nem is sikerül visszalapozni, csak úgy tudom folytatni a "munkámat", ha a bal oldalon vmelyik linkre kattintok...
Nekem akkor csinálja ezt, ha véletlenül kétszer kattintok rá a kezecskére.
Nekem is ez van, de ha frissítem az oldalt, akkor kiírja, hogy "szerinted ez a válasz hasznos/nem hasznos/félig hasznos", úgy, ahogy értékelni akartam.
valószínûleg más használja az ip-címetek ergo feltörték a gépeitek és szabadon látják milyen oldalakon vagytok, mit tároltok a vinyókon.

Miért irja ki hogy ezt a kérdést már értékelted, mikor nem is értékeltem?

Ha valamit már értékeltem,másképp van odairva és látom hogy ezt már pontoztam.Ha ugyanúgy állnak az "ujjak" és pontozásra várnak mért irja ki hogy már értékeltem?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy duplát kattintottál az értékelésre (akár véletlen). Azaz elküldted az értékelést egyszer, de annak eredménye (azaz az ujjak eltûnése, már értékelted szöveg kiírása) még nem történt meg, amikor már kattintottál még egyet. A második kattintásod eredménye viszont az volt, hogy a választ már értékelted (az elsõ kattintással), csak hát az értékelésnek nem láthattad a kimenetét. Ilyenkor a frissítés gombbal ellenõrizheted, hogy mi az oldal aktuális állapota, azaz melyik válaszra leadott értékelésedet fogadta el a program, melyiket nem.

Nagyon valószínû, hogy duplát kattintottál az értékelésre (akár véletlen). Azaz elküldted az értékelést egyszer, de annak eredménye (azaz az ujjak eltûnése, már értékelted szöveg kiírása) még nem történt meg, amikor már kattintottál még egyet. A második kattintásod eredménye viszont az volt, hogy a választ már értékelted (az elsõ kattintással), csak hát az értékelésnek nem láthattad a kimenetét. Ilyenkor a frissítés gombbal ellenõrizheted, hogy mi az oldal aktuális állapota, azaz melyik válaszra leadott értékelésedet fogadta el a program, melyiket nem.

Valaki elmagyarázná hogy miért látom sokszor azt hogy a "Kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú". Én ezt nemtom felfogni hogy ezt a rendszer írja ki vagy mi. Help pls?

Legjobb válasz: Azért látod, mert ha a fõkérdésed túl rövid, akkor a szûrõn fennakad, a kérdezõk meg nem akarnak rizsázni még pluszban a fõkérdésben (hozzáteszem, velem is volt már, hogy kétszer írtam le ugyanazt, mert másképp nem lehetett, nem értem, miért nem lehet röviden megkérdezni, és lentebb kifejteni...), szóval bemásolják azt a figyelmeztetést, amit kiír a gyik. :-)

Azért látod, mert ha a fõkérdésed túl rövid, akkor a szûrõn fennakad, a kérdezõk meg nem akarnak rizsázni még pluszban a fõkérdésben (hozzáteszem, velem is volt már, hogy kétszer írtam le ugyanazt, mert másképp nem lehetett, nem értem, miért nem lehet röviden megkérdezni, és lentebb kifejteni...), szóval bemásolják azt a figyelmeztetést, amit kiír a gyik. :-)
Azért mert a kérdezõ sok esetben nem tudja röviden kifejezni magát.
az idióták szokása, és valóban úgy ahogy az elsõ mondja, csak még annyival egészíteném ki hogy annyira gyenge az agymûködésük hogy egy kérdést sem tudnak megfogalmazni érthetõen, csak annyit hogy "mért, hogy, miért van ez, mitõl lehet" stb én is feltettem párszáz kérdést már de mindegyiket sikerült normálisan bemásolgatás nélkül feltennem
Ahelyes 13.01
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valszokat


Néhány kérdés alatt miért van és KI ÍRJA ODA azt, hogy: "Baj van ezzel a kérdéssel? Jelezd a moderátorok felé! "

Ha egyszer a moderátorok átnézik az oldalakat, és csak ?k tudnak változtatni rajtuk, akkor KI ÍRJA a kérdések alá, és miért csak néhány kérdés alá, amiket sokszor én pl. nem is látok szabályzatsért?nek...?? Tudom, hogy már írtak ilyen kérdéseket, de nem tudom megnyitni ?ket, ha visszamegyek, akkor meg újra kéne fogalmaznom az egészet.

Legjobb válasz: amelyik alatt nincs, az azt jelenti hogy azta kérdést már látták a moderátorok

amelyik alatt nincs, az azt jelenti hogy azta kérdést már látták a moderátorok
csak nekem tûnt el mostanában ez a funkció???hiányzik...
mindegyik alatt ott van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
bocsi, megvan.) elõzõ voltam
Beálítások - Üzenetek..
A kérdező hozzászólása: hát :D
A kérdező hozzászólása: ja, és ha vki tudja, h. hogy akkor küldje el a válasz!! *_*
MSN beállításokba Üzenetek részbe pipáld be a hangulatjelek megjelenítését..
A kérdező hozzászólása: hát nekem nincs olyan:O
nem is fogsz
nálam a fifa 10 pont kimaradt a 09el egyetemben. de én pl a 11ben kezdtem egy szezont játékosként az angol 3.ad osztályban, 1 év múlva eligazoltam a birminghambe, még egy év múlva már ajánlatot tett a játékosomért a MU, arsenal, real stb. szóval valszeg inkább nem elég jó a játékosod. nem túl jók a statjaid vagy nem tom...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pedig eleg jol jatszottam meg meg golkiraly is voltam mind az 5 evbe.....
De mi az a B? Ezt én se értem.
biszex? :P
B-t én még sosem láttam ...:D
Lehet, hogy boy akar lenni az a B?
a szám az 'kora' az betû pedig a neme(vagyis anak a kezdõ betûje) Én "B"-t még nem láttam...:O
A B vagy elírás vagy a szexuális orientáltságra utal:biszex H:hetero...talán..
Szerintem meg mivel nem tudja a kérdezõ, hogy mit jelent, így azt hiszi, hogy bármilyen betû szerepelhet ott, és hasra ütés szerûen írt 1 betût.
23/F 23 éves fiú 19/L 19 éves lány 16/B 16 éves B.....
Lehet, hogy tényleg Boy :D 24/G :D
B-t még én sem láttam, de az nem b*zi?
Mert a b.zi meg a biszex az tényleg nemet kifejezõ minõség... :) Már bocsánat. Aki b-t írt az vagy a boy-ra gondolt, vagy halvány lila gõze nincs, hogy mit jelent, és csak írt egy betût :D
Béla
Lehet, hogy melltartóméret! XD
Hát így végiggondolva 23/F = 23 éves fiú 16/B = 16 éves bizonytalan... szegény nem tudja micsoda:D Én 25/L (25 éves lány) vagyok.
11:56 Kedves 24 éves! és mi az a G?(Gimnazista nem lehet:) )
G:girl amúgy én írtam h.biszex.végülis csak találgattam:XD
16:40 valszeg girl az a G.

Euro Truck Simulator 2 -vel lenne egy kérdésem! Miért fagy be a játék és dob ki! azt irja hogy a játék müködése leált! Vajon mi okbol? Modok miatt lehetéges ez?

Legjobb válasz: Lehet. Egyesével tiltsd le õket, kezdve azzal, amit utoljára tettél fel és rá fogsz jönni. Ha mindig ugyanott fagy, szinte biztos, hogy mod. Ha modok nélkül is fagy, akkor passz.

Lehet. Egyesével tiltsd le õket, kezdve azzal, amit utoljára tettél fel és rá fogsz jönni. Ha mindig ugyanott fagy, szinte biztos, hogy mod. Ha modok nélkül is fagy, akkor passz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!