Találatok a következő kifejezésre: Miért irja hogy ezt a (429 db)

Miért írja ki ezt a Crysis 2 Aktiválásezelő? Beírom a széria számot és mindig azt irja ki hogy Kapcsolódás sikertelen. Kérjük, ellenőrizd az internetkapcsolatot. Ez miért most miért van internetem és eléggé gyors is

Beírom a széria számot és mindig azt irja ki hogy Kapcsolódás sikertelen. Kérjük, ellenőrizd az internetkapcsolatot. ez miért most miért van internetem és eléggé gyors is.
Azt is kiírja
Ha az illetõ aznap válaszolt elõször kérdésre, akkor még nincs kiszámolva, hogy hány százalékban ad hasznos válaszokat, s ezért nincs is mit kiírni - ugyanis ez az érték éjszakánként szokott újraszámolódni.

Miért írja ki ezt a gépem bekapcsoláskor: "Az egyik lemezen ellenőrizni kell a konzisztenciát"? Mit lehet tenni, hogy ne írja ki?

Legjobb válasz: Ha egyszer hagyod lefutni, akkor nem jelenik meg újra és újra. Egyébként valószínûleg rosszul lett leállítva a géped, és maradt néhány adatrészlet ott, ahol nem kéne lennie, vagy vmi hasonló. Ha idõnként jelentkezik csak, akkor nincs baj. Ha mindig megjelenik, akkor lehet gond, de ezt majd a nálam okosabbak (remélhetõleg) leírják.

Ha egyszer hagyod lefutni, akkor nem jelenik meg újra és újra. Egyébként valószínûleg rosszul lett leállítva a géped, és maradt néhány adatrészlet ott, ahol nem kéne lennie, vagy vmi hasonló. Ha idõnként jelentkezik csak, akkor nincs baj. Ha mindig megjelenik, akkor lehet gond, de ezt majd a nálam okosabbak (remélhetõleg) leírják.
A kérdező hozzászólása: hát nekem mindig ott van ez a kiirás nemtudom miért
Hagyd egyszer, hogy végig csinálja a mûveletet. Ha utána is jelentkezik a hiba akkor scandisk és defrag futtatás szükséges, idõigényes mûvelet, türelemmel végig kell várni. És ha még ezután is jeletkezik a hiba akkor sajnos lehet valami fizikai baja a meghajtódnak. Amúgy mennyi szabad hely van azon a meghajtón? Ha túl kevés (a max kapacitás 10%-a alatt) akkor ez is lehet baj, ugyanis akkor nem tudja végigcsinálni a hibajavítást a gép.
A kérdező hozzászólása: szerintem tuti vmi baja van a meghajtónak, hiszen lassan olyan hangja lesz a gépnek mint valami porszívó, tehát elég hangos a gép... pedig nem poros meg semmi, ventilátor is oké
Csapágyas a vinyó, azonnali adatmentés, mert ki fog könyökölni. Remélem nem lesz igazam.
Nekem most szállt el az egyik két éves Maxtor vinyóm, pár napig zakatolt, zörgött iszonyatosan, a konzisztenciát is elvégezte párszor a gép-hibát ugyan nem talált-, aztán tegnap végképp meghalt, kiírta a rendszer hogy HARD ERROR! oszt kaput!Az összes minkám rajta volt az elmult évekbõl, most próbálja egy cég menteni, ami menthetõ-30.000-ért, plusz 25.000 az uj vinyó. Úgyhogy; adatmentés, de mánis!!!!!!


Miért írja ki ezt a facebook mikor valakit ismerősnek akarok jelölni? Hogyan tudnám orvosolni a dolgot.

http://noob.hu/2011/12/28/Facebook.JPG

Legjobb válasz: Talán azért, mert mint a többi idióta fészbúk felhasználó, te is csak nyomkodtad az ADD FRIEND gombot mindenkinél... Egyik jelentett, hogy nem ismer... És nem tudsz senkit se bejelölni két hétig. Ésszel használd ezt az oldalt...

Talán azért, mert mint a többi idióta fészbúk felhasználó, te is csak nyomkodtad az ADD FRIEND gombot mindenkinél... Egyik jelentett, hogy nem ismer... És nem tudsz senkit se bejelölni két hétig. Ésszel használd ezt az oldalt...
hány embert jelöltél akiket nem ismersz? várnod kell 2 hetet

KMPlayer Windows 7-re? Miért írja ki ezt a hibaüzenetet? Honnan töltsem le, hogy jó legyen?

Az írja ki, mikor megnyitom: "Az osztály nincs regisztrálva." Ezt leokézom, és utána bejön, de nem jó a kép, és a feliratot sem tölti be...lehet, hogy emiatt? Vagy nem jó kmplayert töltöttem le?

Legjobb válasz: próbáld meg a kompatibilitást xp sp3ra állítani jobbklikk a programom- tulajdonságok- kompatibilitás

próbáld meg a kompatibilitást xp sp3ra állítani jobbklikk a programom- tulajdonságok- kompatibilitás
A 16:26-osra válasz: Idézet a már említett hivatalos fórumból: "...please install Flash for IE. (Opera or Firefox Flash won't work)..." Ez elvileg nem jelenti azt, hogy Firefox használata mellett nem mûködik. Lehet, hogy az a lényege, hogy alapértelmezett böngészõnek az IE-nek kell lennie és telepítve kell lennie rá a flash-nek (ez gondolom az Adobe Flash Player). Próbáld meg így, ha nem megy, akkor számtalan hasonló szoftver van a neten!... ;)
ez ismeri a Win7 is, és jobb mint a kmplayer! http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/vlc-media-player-v1-0-0.. kmplayer nem win7 kompatibilis!!! http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--m..
A kérdező hozzászólása: ATI videokártya lehet probléma?
A kérdező hozzászólása: És ha Firefoxot használok, akkor az számít?
Itt írják a problémádra a választ: http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=13226 Elvileg azt írták neki, hogy telepítse a flash-t az Internet Explorer-hez (#8, #9, #10-es hozzászólás) és mûködni fog. Nem tudom a kettõ hogy függ össze, de a srác azt írta utána, hogy jó lett ettõl...
A kérdező hozzászólása: És honnan töltötted le a legújabbat?
A kérdező hozzászólása: Átállítottam a kompabilitást és nem jó még mindig. :( sõt, észrevettem, hogy még az sem jó, hogy nem tudok a filmbe beletekerni, nincs meg alul az a kis csúszka.
Nekem csak legújabb ment rajta mikor hetesem volt..
A kérdező hozzászólása: Végül is letöltöttem Zoomplayert, nem tûnik rossznak. :) Aztán majd ha nagyon hiányzik a kmp akkor kezdek valamit a dologgal. :) Köszi a válaszokat!
Startmenü futtatás írd be : msconfig ott keresd ki az automatikus inditás fül t szedd ki a pipát okézd le Reboot-old g épet és kész!
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, kipróbálom de ebbõl még nem tudható meg hogy mi is ez a 2 alkalmazás, mert ez is érdekelne.Meg aztán nehogy az legyen esetleg hogy ha letiltom az automatikus indítást akkor esetleg olyan alkalmazások se induljanak el amik hasznosak és mûködnek.
A kérdező hozzászólása: Egyébként valami fertõzött fájlok voltak, spywer volt.Az Avast bott idejû kereséssel le tudta írtani azóta nem megy ez a 2 gyanús alkalmazás...

Miért írja azt az iwiw-nél hogy: Ez a kapcsolat nem megbízható Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következõhöz: iwiw.hu, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos?

Legjobb válasz: Nincs az oldalnak olyan tanúsítványa ami kellene a böngészõdnek, de attól még nyugodtan rámehetsz.(nálunk a céges saját oldalakra is kiírja ezt) Egyébként azt vettem észre az iwiwi pár éve nagyon rossz lett. Ha nekem írnak egy levelet és választ nyomok, kiveszi a címzést vicces egy ilyen oldalnál :D

Nincs az oldalnak olyan tanúsítványa ami kellene a böngészõdnek, de attól még nyugodtan rámehetsz.(nálunk a céges saját oldalakra is kiírja ezt) Egyébként azt vettem észre az iwiwi pár éve nagyon rossz lett. Ha nekem írnak egy levelet és választ nyomok, kiveszi a címzést vicces egy ilyen oldalnál :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!