Találatok a következő kifejezésre: Miért irja hogy ezt (519 db)

Miért írja ki ezt a Crysis 2 Aktiválásezelő? Beírom a széria számot és mindig azt irja ki hogy Kapcsolódás sikertelen. Kérjük, ellenőrizd az internetkapcsolatot. Ez miért most miért van internetem és eléggé gyors is

Beírom a széria számot és mindig azt irja ki hogy Kapcsolódás sikertelen. Kérjük, ellenőrizd az internetkapcsolatot. ez miért most miért van internetem és eléggé gyors is.
Azt is kiírja
Ha az illetõ aznap válaszolt elõször kérdésre, akkor még nincs kiszámolva, hogy hány százalékban ad hasznos válaszokat, s ezért nincs is mit kiírni - ugyanis ez az érték éjszakánként szokott újraszámolódni.

Miért írja ki ezt az xbox? Current profile is not allowed to play on xbox live? Bejelentkeznék az xbox livera hogy játszok és ezt írja ki mi ez mit tegyek?

Legjobb válasz: Ezzel a profillal nem tudsz játszani az xbox live-on. Kb ennyi a nyers fordítás. Amúgy live-on csak gold elõfizetéssel lehet játszani.

Ezzel a profillal nem tudsz játszani az xbox live-on. Kb ennyi a nyers fordítás. Amúgy live-on csak gold elõfizetéssel lehet játszani.
A kérdező hozzászólása: akkor ez most mi vettem egyet potyára eddig jó volt a fordítást én is tudom akkor most mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: az van ráírva hogy 12 hónap xbox live gold tagság üveyik.
Le lettél tiltva. Flashelt box?
A kérdező hozzászólása: nem flashelt eredeti játék minden
Az Xbox-ot is ellenõrzik ha flash-elt akkor az probléma az lényegtelen hogy a játék eredeti.Mert ahogy elõttem írták, valószínû ki lettél tiltva. Valami oka csak volt?
Használtan vetted a gépet vagy újonnan?
A kérdező hozzászólása: újonnan semmi chip nincs benne semmi konzolvilágba


Startmenü futtatás írd be : msconfig ott keresd ki az automatikus inditás fül t szedd ki a pipát okézd le Reboot-old g épet és kész!
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, kipróbálom de ebbõl még nem tudható meg hogy mi is ez a 2 alkalmazás, mert ez is érdekelne.Meg aztán nehogy az legyen esetleg hogy ha letiltom az automatikus indítást akkor esetleg olyan alkalmazások se induljanak el amik hasznosak és mûködnek.
A kérdező hozzászólása: Egyébként valami fertõzött fájlok voltak, spywer volt.Az Avast bott idejû kereséssel le tudta írtani azóta nem megy ez a 2 gyanús alkalmazás...

Miért írja ki ezt a gépem bekapcsoláskor: "Az egyik lemezen ellenőrizni kell a konzisztenciát"? Mit lehet tenni, hogy ne írja ki?

Legjobb válasz: Ha egyszer hagyod lefutni, akkor nem jelenik meg újra és újra. Egyébként valószínûleg rosszul lett leállítva a géped, és maradt néhány adatrészlet ott, ahol nem kéne lennie, vagy vmi hasonló. Ha idõnként jelentkezik csak, akkor nincs baj. Ha mindig megjelenik, akkor lehet gond, de ezt majd a nálam okosabbak (remélhetõleg) leírják.

Ha egyszer hagyod lefutni, akkor nem jelenik meg újra és újra. Egyébként valószínûleg rosszul lett leállítva a géped, és maradt néhány adatrészlet ott, ahol nem kéne lennie, vagy vmi hasonló. Ha idõnként jelentkezik csak, akkor nincs baj. Ha mindig megjelenik, akkor lehet gond, de ezt majd a nálam okosabbak (remélhetõleg) leírják.
A kérdező hozzászólása: hát nekem mindig ott van ez a kiirás nemtudom miért
Hagyd egyszer, hogy végig csinálja a mûveletet. Ha utána is jelentkezik a hiba akkor scandisk és defrag futtatás szükséges, idõigényes mûvelet, türelemmel végig kell várni. És ha még ezután is jeletkezik a hiba akkor sajnos lehet valami fizikai baja a meghajtódnak. Amúgy mennyi szabad hely van azon a meghajtón? Ha túl kevés (a max kapacitás 10%-a alatt) akkor ez is lehet baj, ugyanis akkor nem tudja végigcsinálni a hibajavítást a gép.
A kérdező hozzászólása: szerintem tuti vmi baja van a meghajtónak, hiszen lassan olyan hangja lesz a gépnek mint valami porszívó, tehát elég hangos a gép... pedig nem poros meg semmi, ventilátor is oké
Csapágyas a vinyó, azonnali adatmentés, mert ki fog könyökölni. Remélem nem lesz igazam.
Nekem most szállt el az egyik két éves Maxtor vinyóm, pár napig zakatolt, zörgött iszonyatosan, a konzisztenciát is elvégezte párszor a gép-hibát ugyan nem talált-, aztán tegnap végképp meghalt, kiírta a rendszer hogy HARD ERROR! oszt kaput!Az összes minkám rajta volt az elmult évekbõl, most próbálja egy cég menteni, ami menthetõ-30.000-ért, plusz 25.000 az uj vinyó. Úgyhogy; adatmentés, de mánis!!!!!!

Miért írja ki ezt, és mit csináljak, hogy ne írja:video card drivers not install probably?

Fel akartam rakni egy játékot,és mindig ezt írja ki. Mit csináljak,hogy ne írja?? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Instaláld a videókártya drivereit! :-?

Instaláld a videókártya drivereit! :-?
A kérdező hozzászólása: Odáig eljutottam, hogy ezt kellene tenni, de hogyan?? :)
Milyen videókártyád és op.rendszered van?

A facebookon miért írja ki ezt hogy ha rámegyek valaki profiljára vagy a sajátoméra? Sajnos ez az oldal nem töltõdött be megfelelõen. Kérjük, próbálkozz újra.

Legjobb válasz: Szerintem megint valami szerver probléma lesz ez mert nálam is kiírja, majd jó lesz.. gondolom sokaknál van ez.

Szerintem megint valami szerver probléma lesz ez mert nálam is kiírja, majd jó lesz.. gondolom sokaknál van ez.

Miért írja ki ezt az MTA szerverem és ezt, hogyan tudnám megoldani?

Csináltam egy szervert, de local-ban indítja el és azt láttam,hogy csinálni kell portokat hát csináltam,de mikor beírom, hogy openports ezt írja ki és így nem tud feljönni a haverom. Ezt írja: port 22126 UDP is closed. Players can not browse! port 22003 UPD is closed. Players can not join! port 22005 TCP is closed. Player can not download!

Legjobb válasz: Ha van routered, akkor ott kell portot nyitni, googleban számos találat van errõl. Ha nincs akkor max a tûzfal kivételeihez kell beírni, router esetén is használható.

Ha van routered, akkor ott kell portot nyitni, googleban számos találat van errõl. Ha nincs akkor max a tûzfal kivételeihez kell beírni, router esetén is használható.
Írd be googlebe, hogy port forwarding
A kérdező hozzászólása: Sok kínlódás után sikerült köszönöm! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!