Találatok a következő kifejezésre: Miért irja hogy (2358 db)

Orbán Viktor a nyugdíjasoknak írt levelében miért írja, hogy számára is elfogadhatatlan az a szemfényvesztés?

Nagyapám megkapta a miniszterelnök levelét és azt mondta, hogy OV is ott ült a parlamentben, mikor ezeket a törvényeket meghozták. Vajon kivonult, aludt, sakkozott vagy nem volt észnél? És most szemfényvesztésr?l beszél? Ez az ember egyáltalán tisztában van magával.

Legjobb válasz: ez duma. be akarja szippantani azt a 3000000 gurigát a kasszába, mert nincs lóvé. az, hogy késõbb se lesz, az már a kutyát se, 4 évig el lehet belõle dõzsölni.

ez duma. be akarja szippantani azt a 3000000 gurigát a kasszába, mert nincs lóvé. az, hogy késõbb se lesz, az már a kutyát se, 4 évig el lehet belõle dõzsölni.
Mert OV szenilis hülyéknek tartja a nyugdíjasokat! Valóban õ is ott volt, amikor bevezették a magánnyugdíjakat, sõt még a választások elõtt is jónak tartotta õket. Most viszont kell neki az emberek pénze, és köpönyeget fordított Az egész levél hemzseg a hazugságoktól! A nyugdíjam nem lesz biztosítva ebbõl a pénzbõl, mert elkölti. Különben sem volt soha a nyugdíjasok jótevõje! Az elõzõ kormányzása alatt elvette a nyugdíjemelést, 18 %-ról, évi 4-5-re! Ha maradt volna a Horn-kormány által törvénybe iktatott összeg, akkor ma a nyugdíjam duplája lenne a 98 évinek, és nem kellene nyomorognom a többi nyugdíjassal együtt. Csak felhúztam magam a levélben levõ hazugságokon. Pedig nem vagyok és nem is voltam soha MSZP-s, de még szerencsére szenilis sem vagyok, és a memóriám is jó.
Mi van még a levélben? Engem érdekelne. Fõleg az, hogy fogja a nyugdíjasok felé kommunikálni, hogy 2012-tõl bevezetik a svéd nyugdíjmodellt, és százmilliárdokat fognak spórolni a nyugdíjkifizetéseken. :S Egyébként természetesen a Fidesz az elmúlt években tehetetlen volt, gúzsba kötötték, nem léphettek semmit, csak leszavaztattak minden intézkedést. Esetleg még hangoztatták, hogy csökkentsék a benzin jövedéki adóját, de hát kormányon ezt is másképp látják. 12 éve is mindent megcsináltak, amit a kampány alatt letagadtak. Nem tudom, ki az, aki valami mást vár tõlük.
Nem OV volt kormányon mikor kötelezõvé teték a mnyp-tagságot.vagy mire gondoltál mert nem irtad ki kérdésben
20.35. vagyok újra! Mivel a levelet eldobtam már régen, csak nagyjából emlékszem rá. Hízeleg a nyugdíjasoknak, hogy mennyire becsüli stb õket. A szokásos, unalomig hallott szöveg a magánpénztárakról. Nincs elég pénz a nyugdíjak fedezetére, ezért kell államosítani a pénztárakat. stb. A levelek postaköltsége 140.000 millió Ft. Ki viseli ezt a költséget vajon? A Miniszterelöki Hivatal a reprezentációs keretbõl, a Fidesz a megemelt pártpénzbõl! Nem. A levelet a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságon keresztül küldte. Vagyis a hiányos nyugdíjkassza terhére írta az irományát. Ez már a pofátlanság teteje.

Miért írja, hogy "corrupted save"?

A "DMC Devil Máy Cry"-kal játszottam,elvették az áramot és kikapcsolt a gép.Mikor újra bekapcsoltamazt hozta elá a játék,hogy a mentéssel a fent említett baj van.Mi lehet az oka?Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az aramszunet miatt megserult a savegame (ha mondjuk autosave van minden kilepesnel), es nem tudja olvasni, mivel nem tudta teljhesen elmenteni az aramszunet miatt. Ez ellen (szerintem) nem tudsz sajnos mit tenni, max. annyit, hogy letoltesz egy mentest a netrol, amiben a jatekos ugyanott tart, ahol te tartottal.

Lehet, hogy az aramszunet miatt megserult a savegame (ha mondjuk autosave van minden kilepesnel), es nem tudja olvasni, mivel nem tudta teljhesen elmenteni az aramszunet miatt. Ez ellen (szerintem) nem tudsz sajnos mit tenni, max. annyit, hogy letoltesz egy mentest a netrol, amiben a jatekos ugyanott tart, ahol te tartottal.
A kérdező hozzászólása: Akkorse, ha az áramszünet elõtt nem játszottam, hanem kezdtem az új szintet, s pont egy cinematic ment?
Akkor lehet, hogy pont csak "rasegitett" a dologra a cinematic, mert ugye ott nem volt adat elmenteni... De nem biztos, nem ertek az ilyenekhez, csak sok tapasztalatom van jatekokkal, mentesekkel.

Hogyan tegyek jar fájlt nokiára? Miért írja hogy a hitelesítés sikertelen?

Amikor elindítom a letöltést (a fájl már a telómon van) megszakad és azt írja, hogy a hitelesítés sikertelen.Miért, és mit csináljak hogy jó legyen?


Miért írja, hogy fáj neki a válás, ha már semmit nem jelent neki az ex férje?

Tudom csúnya dolog bele olvasni a szerelmem facebookos chatelésébe a barátn?jével, de azt írta neki, hogy a vonatnak megy, mert válik, és most, hogy elvált, azt, hogy fáj neki. Ha már évek óta nem jelent neki semmit a férje, és most elvált, nem inkább boldognak kéne ez miatt lennie?

Legjobb válasz: Lehet,hogy maga a tudat fáj neki. Hogy valamit valahol elszúrtak pedig azt hitte neki sikerülhet a házasság.

Lehet, hogy maga a tudat fáj neki. Hogy valamit valahol elszúrtak pedig azt hitte neki sikerülhet a házasság.
A kérdező hozzászólása: megkérdezni ugye nem tudom, miért írta ezt, hiszen akkor kiderül, hogy bele olvastam, esetleg erre ötlet, hogyan kérdezzem meg, hogy ne tudja honnan tudom
Attól, hogy két ember nem tud együttélni, még nem jelenti azt, hogy utálják is egymást. Meg végül is élete egy idöszaka ért véget, és az mindenkor fájdalmas dolog.
Ez is egyfajta gyász, had gyászoljon. Temeti az illúzióit, amelyekben valamikor hitt. Azt az énjét, aki bízott egy közös jövõben, amelyet elvettek tõle. Ehhez is idõ kell, de majd feldolgozza.
A kudarc mindenkinek fáj.
Nekem még most is fáj, évek teltek el azóta, tökéletesen boldog kapcsolatban élek, a hátam közepére nem kellene az exférjem. Semmi szeretet, sem tisztelet nem maradt bennem iránta. De fáj a válás, hibáztam, és ez egész életemben mély nyomot fog hagyni bennem. A házasság nem játék, és én elszúrtam az elsõt. Ezen nincs mit változtatni, sosem lehet meg nem történtté tenni. Ez fáj. A faszi elmehetne a búsba... boldogságot nem éreztem, max. megkönnyebbülést a válás után. A kudarc nem egy vidám dolog.

Ebayen sok eladó miért írja, hogy postáz mindenhova kivéve Olaszországba?

Legjobb válasz: Azért mert az olasz posta és vámrendszer annyira szûri a csomagokat hogy általában hónapokba telik mire megérkezik valami. Felbontogatják a csomagokat a postán, nem kézbesítik, stb és ez mind az eladók vesztesége mert ha nem adják vissz a vásárló pénzét akkor negatív értékelést kapnak. Szóval ha olaszországban laksz akkor az ebayt nem neked találták ki, ha meg nem akkor örülj neki.

Azért mert az olasz posta és vámrendszer annyira szûri a csomagokat hogy általában hónapokba telik mire megérkezik valami. Felbontogatják a csomagokat a postán, nem kézbesítik, stb és ez mind az eladók vesztesége mert ha nem adják vissz a vásárló pénzét akkor negatív értékelést kapnak. Szóval ha olaszországban laksz akkor az ebayt nem neked találták ki, ha meg nem akkor örülj neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!

Miért irja hogy nincs hely, mikor még van több mint 500 Mb?

Sony Xperia Sp-m van.500 Mb szabad hely van még az 5 gb-ból , és próbálok egy 40 megás játékot letölteni, de azt irja nincs elég tárhely.De már mikor frissíteni akarom a google chrome-ot akkor is írja.Miért nem lehet arra a fél gigára telepíteni ?

Legjobb válasz: Szerintem azért mert pár fájlt nem telefonon keresztül törölsz le, hanem géprõl, illetve lehet pár program ami igényt tart erre a helyre. Ha van nagyméretû játékod, vagy videód helyezd át SD-re, telepítsd programjaid aztán helyezd vissza.

Szerintem azért mert pár fájlt nem telefonon keresztül törölsz le, hanem géprõl, illetve lehet pár program ami igényt tart erre a helyre. Ha van nagyméretû játékod, vagy videód helyezd át SD-re, telepítsd programjaid aztán helyezd vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Megpróbálom.Igen több nagy méretû játékom van amit usb-n keresztül raktam rá.Pl Asphalt 8 az 1, 5 gb helyet foglal, meg a Modern Combat 4 a 2gb helyet foglal.Megróbálom amit írtál.Köszi!

Miért írja, hogy nincs elég tárhely 8 Gb-os memória mellett?

Sziasztok! Van egy fél éves Lg Optimus L9-em, és vettem hozzá egy 8 Gb-os memóriakártyát. A beállításoknál a programokat mindig megpróbálom áthelyezni a kártyára, és a legtöbbnél sikerül is, de ennek ellenére ha új programot szeretnék letölteni, vagy csak frissíteni, akkor kiírja, hogy nincs elég tárhely. Ellenõriztem, és a telefon memóriája tényleg be van telve, viszont a memóriakártyáje szinte alig. Még megjegyezném azt is, hogy alig egy tucat alkalmazásról van csak szó. Van ötletetek, hogy mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Rootolni és áthelyezni az alkalmazásokat...

Rootolni és áthelyezni az alkalmazásokat...
Belsõ memória van megtelve.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt leírtam, de annak ellenére, hogy megpróbálok áthelyezni mindent a memóriakártyára, a helyzet változatlan.

Miért irja hogy megtelt?

Azt irja a :D meghajtó hogy megtelet 300gb és a benne lévõ file-ok 23gb se miért van ez?mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Ürítsd ki a lomtárát!

Ürítsd ki a lomtárát!
A kérdező hozzászólása: üres

Youtube-on miért írja, hogy a "A bevételszerzés lap le van tiltva"?

Miért írja amikor a bevételszerzés állapotnál zöld?

Chrome miért írja, hogy szinkronizációs probléma?

Kiírja hogy egy másik email cimmel voltam belépve,és most is azzal lépjek be,de mikor azzal lépek be akkor is azt írja ki.:( Ezt,hogy lehet megoldani?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!