Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyenek mit rontottam el (4 db)

Lehet hogy azért, , mert nincs megugrás a hõmérsékletek között.
és ti mikor döntöttétek el, hogy jöhet a baba?
õsz óta. már az összes barátnõmnek, barátomnak, korombeli ismerõsömnek van babája, sõt sorra születnek az újabb és újabb babák, csak én tötyögök egy helyben.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez most így alakult, az ott barnázás volt, sokat idegeskedtem az elõzõ hónapban, amiatt.Meg még késett is a rendes havim.Amúgy minden hónap 12-13-án szokott megjönni.És már én is kezdem feladni, lesz ami lesz.Én hüvelyben mérem.Na és ti?Mióta próbálkoztok? :)
most látom, neked 18 napos volt az elõzõ ciklusod? mert, ha igen, az túl rövid. nekem 27 napos, de már nekem is emelkednie kellett volna a hõmnek.
már nem vezetem, feladtam. de néha megmérem, hogy lássam, emelkedett-e, de mindig 36, 5. a számban mérem.
A kérdező hozzászólása: igen, én is ettõl tartok :( de bízzunk benne! belinkelnéd a görbédet?
nekem ugyanilyen a hõm. meg se moccan a 36, 5-rõl. az én menzim jún.16-án jött meg, majdnem mint neked. én se értem, miért ragadt be a hõm. a tojcsis folyásom is megvolt már, én nagyon sok volt 2-3napig. félek, hogy nincs peteérésem :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
ja és még nem volt ovud, mert elvileg még ma is lehet megint pozi lesz az ovuteszted és akkor csak holnap lesz a pé-d.
Azért nem húzza be, mert a ciklus elsõ 4 napjában nem írtál be hõt. Írjál be valami átlag értéket.
azért nem húzza be, mert nem ugrott a hõd, a poz. ovutesztet nem veszi figyelembe a számításnál és nem is biztos, hogy lesz ovud attól, hogy poz. a teszt, ha próbálkozik a szervezeted, akkor is lehet pozi akkor húzza be majd, ha holnap-holnapután szépen felugrik a hõd és napokig fennt is marad
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, viszont tuti volt érésem, mert pozitív ovu tesztem van, de kiwi lettem volna a ciklus.hu mire húzza be..
A kérdező hozzászólása: Az lehet: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/827dc8a0aac96eb2f0ffde..
A kérdező hozzászólása: Szilveszterkor :) Januárban már nem védekeztünk.Azt olvastam, hogy aki évekig szedett fogamzásgátlót az vagy nehezebben esik teherbe, vagy meddõ lesz..:(Én 7 évig szedtem.Mi lehet a baj velünk??Ismerõs helyzet, néhány barátnõmnek is most lett babája..:)

Miért ilyen a fiam? Mit rontottam el?

Nagyon zárkózott, alig jár emberek közé. A fiam csak saját magának köszönheti, ? hibája, hogy nincsenek barátai, mert elég zárkózott. Összesen 1 barátja van. Gondoltam rá, hogy el viszem pszichológushoz, de ? nem akarta. Nincs semmi értelmes hobbija, elfoglaltsága. Egész nap csak olvas, gépezik, rajzol, fest, valamit folyamatosan ír, nem hajlandó elárulni, hogy mit. Alig szól hozzám, semmit nem hajlandó elárulni, csak egy vagy két szavas válaszokat ad.

Legjobb válasz: Teljesen normális a fiad, ilyen emberek is vannak, Õ egy kicsit zárkózottabb. Jó hogy nem már üldözöd otthonról! Örülj neki hogy nem drogozik, nem rabol-gyilkol, nem lop, csal-hazudik! Biztos hogy egy nagyon értékes ember, sok anya becsülné meg az ilyen gyereket!

Én is ilyen vagyok :) . És a megoldást nagyon szépen leírta az elsõ válaszoló. Õ ilyen, nem pedig olyan, és kész. Hagyd kibontakozni szerintem, fogadd el olyannak, amilyen. Sõt, támogasd, szerintem pont azért zárkózik egyre beljebb, mert úgy érzi nagy rajta a nyomás, a nem elfogadottság érzése.
Csak annyi, hogy a fiad mûvészlélek, nem pedig izomagy mint a fèrjed. Már bocs a sarkításért. Elég szomorú, hogy egy anya ennyire csúnya véleménnyel van a gyerekérõl. Nem olyan lett, amilyet akatrál, de azért nem életképtelen...
17 évesen milyen legyen? Teljesen olyan volt az írásod elején, mintha egy felnõtt emberrõl írtál volna. Könyörgöm kamasz gyerek, még rengeteget fog változni.
Teljesen normális a fiad, ilyen emberek is vannak, Õ egy kicsit zárkózottabb. Jó hogy nem már üldözöd otthonról! Örülj neki hogy nem drogozik, nem rabol-gyilkol, nem lop, csal-hazudik! Biztos hogy egy nagyon értékes ember, sok anya becsülné meg az ilyen gyereket!
Nincs értelmes hobbija? Hogyne, rajzolás, festés, írás tényleg nem értelmes. Boxolni meg motorozni sokkal jobb és értelmesebb, csak mert az apja is csinálja. Ha õ így jól érzi magát, hagyd. 17 éves, ilyenkor a fiúk még javában éretlenek...ha akar változtatni az életén, fog is. Ha pedig nem akar, semmivel nem veheted rá.
katasztrófa te vagy. ha õt nem érdekli más, akkor miért ne festhetne, olvashatna egész nap? miért akarod ráerõltetni a mostani menõ dolgokat? miért lenne jobb, ha inkább minden nap bulizni járna, össze-vissza lenne a csajokkal, inna, drogozna, és nem tudnátok, hogy hol, kivel van, nem esett-e bajba?
Végig sem kellett olvasnom mert már a legelején magamra ismertem. Hagyd békén, majd ha változni akar akkor változtatni fog. Én is utálom amikor a szüleim beleszólnak, hogy milyen vagyok de ezt úgysem õk döntik el. Nekem is 1 barátom van, de õ legalább megbízható és tényleg barát. Rajta kívül nekem is csak a kutyám van mert egyszerûen sokkal jobb mint az ember társasága. Majd ha beszélni akar akkor beszélni fog, sokkal rosszabb ha piszkálod ezzel mert akkor mégjobban bezárkózik. Szerintem nem rontottad el, hanem õ ilyen. Ha szereted elfogadod. 16L
Dettó az amit az elõzõ írt. Teljesen :) .16/L
Mármint az elsõvel dettó :D
Pár hete belefutottam egy hasonló kérdésbe. Ott a 15 éves lányáról panaszkodott anyuka, hogy nem érdekli a lányt semmi, csak a cicája, ezenkívül nincs "normális" hobbija, mert "csak" rajzol meg ír. És hogy micsoda abnormális életet él a lánya. Na, õ jutott eszembe rólad. Neked is azt írom, amit a másik anyukának: nem, nem abnormális. Teljesen normális a fiad. Befelé forduló típus. Õ ilyen. Nem tudod megváltoztatni, és nem is szabad. Fogadd el olyannak, amilyen. _Feltétel nélkül._ Ennyit tehetsz. (Csak úgy mellékesen: engem nem fogadott el az anyám olyannak, amilyen. Meg is lett az eredménye.) 27/N
Totál magamra ismertem, mintha pontosan rólam írtál volna kérdezõ. Kivéve, hogy lány vagyok és az anyám nem akarja tönkretenni az életemet a hülyeségeivel, mint te. Hagyd a gyereked élni, örülj, hogy ilyen. Inkább fektette volna meg a fél várost bebaszva, beszívva és jött volna haza hogy: anya AIDSes vagyok??? Nem értelek.. 19L
Azért ezzel a "mûvészlélekkel" óvatosan... Az öcsém pl egyszer majdnem felgyújtotta a lakást felelõtlenségbõl, a szobája rohad, undorítóan ocsmány, büdös, koszos, nem tanul, nem dolgozik, anyámon élõsködik, nem csinál semmit. Minderre a magyarázat: Õ mûvészlélek. Nem olyan, mint a többiek, különleges...
"...Mit rontottam el?....csak saját magának köszönheti, õ hibája" - meghalnék, ha ilyen anyám lenne vagy ilyen anya lennék! Olyan lekezelõen írsz a saját fiadról, hogy én nem hiszem el, hogy anya vagy.
A kérdező hozzászólása: Egyetlen egy élõlénnyel törõdik, a kutyájával. Katasztrófa.
Elõzõ vagyok. Nem olvastam végig a válaszokat elõbb, most látom, hogy 22-es, te is olvastad a macskás kérdést. :) Hát igen, úgy látszik, sajnos sok nem elfogadó szülõ van. :(( Szomorú ezt olvasni.
Szerintem ezt a szöveget nem egy felnõtt nõ, egy anya írta.Olyan, mint egy kamasz fiú segélykiáltása.Egy aggódó anya egyszerûen nem ír így a gyerekérõl. Ha tévedek, és valóban az anyja vagy, akkor nagyon-nagyon szégyellheted magad!55/N
1.ki mondja, mondhatja meg hogy mi a normális és mi nem az?? SENKI! 2. nincs semmi értelmes hobbija? miért az olvasás, az írás, a festés a rajzolás nem az? DE! (kb ezek voltak az én hobbijaim is...) 3. nyáron még munkát sem nézett, semmit nem csinált. ÉS? élvezze amíg lehet a nyári szünetet, mert pár év, és végett ér ez a luxus... (anno én sem dolgoztam soha nyári szünetek idején) 4. mi közöd van a szerelmi/szexuális életéhez? SEMMI! (anno én sem pasiztam. 20 éves voltam mikor elõször szerelmes lettem.) 5. Nem kell folyton az emberek seggében lenni...nem kell 100 barát... MINEK? (nekem most is csak 1 van...) ez a gondolkodás eszméletlenül GÁZ! vágod? azért mert nem úgy gondolkodik, viselkedik ahogy az szerinted jó lenne...... nincs jogod, így lenézni..merthogy azt teszed...méghozzá a saját fiadat.. Kamasz! Nem érted?? majd idõvel változni fog...vagy nem. De téged ez ne érdekeljen, mert nem te éled az életét!!! és soha nem is fogod...
Én is ilyesmi voltam, mint a fiad (bár kicsit azért szociálisabb, de nem sokkal), most 23 vagyok és normális ember. Képzeld, én is csak 17 évesen csókolóztam elõször, mert nem ez volt az életemben a legfontosabb, nem úgy, mint a mai kis hülyéknek 12 évesen. Örülj, hogy a fiad egy rendes, kreatív, olvasott ember lesz.
"Nincs semmi értelmes hobbija, elfoglaltsága. Egész nap csak olvas, gépezik, rajzol, fest, valamit folyamatosan ír, nem hajlandó elárulni, hogy mit. " akkor ezek szerint van hobbija, és jól elvan. csak mûvészlélek. igyatok meg együtt egy sört és próbálj úgy beszélgetni vele, mint egy fiatal felnõttel.
Én egy normális, életvidám gyerek voltam, de anyám szerint ez nem elég, ha valaki nem olyan típus, hogy lyukat beszél a másik hasába, akkor az már egy szerencsétlen nyomorék akibe mindenki bele fog rúgni és ki fogja használni. Egy idõben tényleg olyan lettem, mert se életkedvem, se önbizalmam nem volt. Ördögi kör volt, az önbizalomhiány miatt tényleg sokat szívattak a többiek, egyre kevesebb barátom lett, anyám meg még rá is tett azzal, hogy direkt beégetett elõttük, meg folyamatosan mondogatta, hogy milyen béna vagyok. Arra fogta, hogy szerinte ettõl nekem erõsödnöm kellett volna, szerintem meg csak örült neki hogy van valaki aki kiszolgáltatott és lehet bántani, és még meg se védhettem magam vele szemben, mert neki "joga van" úgy beszélni és azt csinálni velem, amit akar. Amikor már nagyon rosszul éreztem magam elkezdem gondolkodni ezeken és rájöttem, hogy nem vagyok szerencsétlen, akármennyire is el akarta velem ezt hitetni anyám. Gondolhatod, milyen véleménnyel vagyok róla most már, hogy átlátom, miket csinált. Remélem, te azt akarod, hogy a gyerekednek normális élete legyen és szeressen, tiszteljen téged. Kezdetnek érdeklõdhetnél a hobbijai után.
*az helyett egy
Nem olyan rég feltett itt egy ehhez nagyon hasonló kérdést az anya, csak õ a lányáról. Õ is olyan, mint a te fiad, mûvészlélek, és csak a macskájával foglalkozik. És az anyuka pont ugyan ilyen negatívan látta a dolgokat a lányával kapcsolatban. Össze kéne titeket kötni.
Egy korán kiélt aggódó szülõ sorait olvashattuk. :) Hagyd õt békén. Õ így érzi magát jól. Vagy ha gondolod, olvasd végig a másik végleteknõl származó kérdéseket. Mikor az anyuka sorra szedi az antidepresszánsokat, mert a fia már megint valahol az éjszakában csatangol berúgva, belõve, beszívva, és nem tudják, hol barangol a csemete, csak mert õ egy "normális 17 éves"..
Szerintem semmi baj nincs a sráccal. Igen, nem ugyanolyan, mint az összes többi kamasz, na de bumm neki, akkor mi van? Nem sodorja veszélybe magát, és nem bulizza szét az agyát, de legalább értelmesen tölti az idejét. Itt a probléma inkább a te látásmódoddal van. Ne akard a fiadat beleerõltetni egy olyan szerepbe, amiben nem érzi jól magát, csak azért mert most az milyen vagány már.
Na és neked ez miért baj? Én is jobban szeretek egyedül lenni, gépezni, olvasni, stb. 21 éves vagyok, nem volt még barátom (lánybarátaim sincsenek, suliban még volt 1-2, de mióta nem járok iskolába, nem kellenek), nem is szeretnék. Vannak ilyen emberek, akiket ez egyszerûen hidegen hagy, de kétlem hogy te már hallottál volna ilyesmirõl. Az írásod alapján olyan mintha valami vidéki, konzervatív 40-50 éves anyuka lennél, akinek csak az a normális és elfogadható, amit a szomszédok csinálnak. És attól még, hogy nincsenek barátai az embernek, nem jelenti azt, hogy szerencsétlen. Akármilyen dolgom van, azt el tudom intézni. De az emberekre nem vagyok kíváncsi annyira, hogy barátkozzam velük...
Mintha én lennék. Sokkal jobban szeretem az állatok társaságát, mint az emberekét.2 normális barátom van. Motorozást és a jármûvek le se sz*rom. Sokat gépezek, olvasok. Ne piszkáld, caak mert nem olyan mint az átlag. A mostani átlag facebook-on élõ "felgmuskah herceghnõcskeh/khirályfikha" Amúgy én csak 15 vagyok de még nincs bnõm. próbálkoztam, de elb*sztam... Azóta is õrá vágyok :/ Az én életemben a testépítés a legnagyobb öröm. Ez egy életforma, elkezdtem és céltudatosan ûzöm. Ajánlom a fiadnak próbálja. Ha rákap valaki az ízére, hamar függõvé válik :)
13-as vagyok, azt még hozzátenném, hogy szerencsére nekem normális szüleim vannak, le is kaparnám az arcom ha folyamatosan beszólnának, mit kellene csinálnom szerintük..
Inkabb fogadd el olyannak amilyen, hogy nevezheted szerencsetlennek a sajat fiad? (meg ha az is lenne).., az emberek nagyon kulombozoek.. vannak kifele fordulok.. befele forulok. Tudodom kicsit nehez igy latni de O sem tehet errol, hogy ilyen a termeszete, garantaltan melankolikus vermersekletu.. nem a neveltetese miatt lett ilyen csupan ezzel a termeszettel aldotta meg az Ur. Hidd el, hogy neki sem konnyu foleg ha szembe kell nezni azzal is, hogy te nem fogadod el olyannak amilyen, nincs annal rosszabb mikor egy szulo csak feltetelekkel szereti a gyereket.. "de jo lenne ha ilyen lenne.. vagy olyan lenne..stb. de nem olyan es ne akard, hogy allarcot vegyen fel csak azer hogy megfeleljen neked mer akkor kesz szenvedes lesz az elete. A sajat gyerekedet szeretned kene olyannak amilyen, elfogadni olyannak amilyen, megertem, hogy aggaodsz mi lesz igy vele de hidd el ezzel a termeszettel is lehet boldog vagy sikeres de csak akkor ha megmaradhat onmaga, ha ezeket amiket felsoroltal neki is szoktad mondni vagy ereztetitek vele, hogy O "masmilyen" vagy netalan "szerencsetlen" egy eletre megbelyegzed es itt fogod elrontani. Komolyan mondom nagyon sajnalom a fiad, hogy a sajat szulojenek ilyen elvarasai vannak, na az ilyen hozzallas teszi a gyereket szerencsetlenne es nem az, hogy milyen a termeszete.
Nekem sincsenek barátaim, nincs is szükségem rájuk. Voltak, de amint módjuk volt rá, hátba szúrtak. Teljesen jól meg vagyok nélkülük, a két kis állatomban még sosem csalódtam.
Valahogy énis jobban érzem magam állatok között.
Ebbõl nem derül ki hogy hogyan nevelted így nem tudjuk még azt se mondani hogy elrontottál valamit.Tiltottad õt bármitõl/bárkitõl is kisebb korában?Például más gyerekektõl stb?Volt már olyan hogy menni akart játszani a többiekkel vagy szeretett volna elmenni szórakozni de te nem engedted el? Nem biztos hogy a te hibád.Lehet rondának tartja magát ezért nem szeret emberek közé menni
Te, kérdezõ, anyának mered hivni magad?! Mert ha igen, akkor NE MOND a FIADRA hogy szerencsétlen, meg hogy katasztrófa! MIT akarsz, milyen legyen?!?! Van fogalmad róla mekkora KINCS a mai világban ha egy FIATAL inkább olvas?! ìr?ìr.Hadd irjon a gyerek!Majd ha akarja megmutatja mit ir!Addig semmi közöd hozzá! Nem boxol, nem motorozik, nem bulizik.És akkor mi van? Jobb lenne ha 17 éves korára már három lányt teherbe ejtett volna?!Vagy egy motoros baleset jobb?Esetleg egy olyan verés, amibõl nem kel fel épen õ, vagy az akit vert, mondván, "Csak boxoltam mami!" ? Esetleg drogfüggõség, vagy fiatalkori alkoholizmus, rendszeres lopás és egyéb nyalánkságok megfelelnének neked? Ha minezekre a válaszod NEM, akkor adj hálát az Istennek, hogy olyan a fiad amilyen, és örülj annak, hogy egyáltalán lehet egy egészséges 17 éves fiad, aki még épp önmagát keresi! Hagyd hogy keresgéljen!Ne piszkáld, ne célozgass neki és FÕLEG SOHA NE MONDD NEKI HOGY SZERENCSÉTLEN, KATASZTRÓFA ÉS HASONLÓK.Ezekkel egy életre gallyra vágod az önbizalmát! Bocs amiért ilyen hangnemben irtam, de nagyon felidegesitettél a kérdéseddel.
Nem olvastam el a többi választ, úgyhogy lehet hogy olyat írok amit már írtak egyszer. Szóval, utálom az ilyet, mikor a szülõ erõlteti a gyerekre azt az életet ami szerinte helyes lenne az õ korában. Mindenki azt csinál, amit szeretne, erõltetéssel általában csak ellenkezést érsz el. Másrészt pedig valószínûleg jó oka van eltávolodni az emberektõl. Mert a korabeliek sokan felszínesek, és elítélnek mindenkit, aki egy kicsit is másképp él mint õk, és általában elég gonoszak is velük. Ezért van annyi önbizalomhiányos és szégyellõs tizenéves. Hagyd egy kicsit békén, ha úgy érzi, majd biztos megnyílik neked, vagy valakinek. De nehéz bízni az emberekben és nem várhatod hogy rögtön bízzon benned, ha eddig nem foglalkoztál azzal hogy más, és most rögtön letámadod (mert gondolom nem csak most lett ilyen, hanem már jó ideje). Csak éreztesd vele, hogy szereted és ne használj rá ilyen jelzõket hogy katasztrófa meg hogy szerencsétlen. Fogadd el úgy ahogy van. És amúgy meg változnak az emberek. Lassan megunja a folytonos gépezést meg ilyeneket(különben ne legyél benne biztos hogy a neten nem kommunikál senkivel, csak mert nem köti az orrodra), és elkezd máshogy élni. Szóval ennyi. Egy, szintén zárkózott 14/L

Miért ilyen az egerem? Mit rontottam el?

Van egy fiú egerem,Folt. Eddig nagyon kezes volt, mind terráriumon kívül, belül. Elég kíváncsi meg minden. Mondta itt gyakorin nekem valaki, hogy nehogy terráriumba tartsam, mert lesz vmi baja. Úgyhogy mentem és vettem egy jó nagy ketrecet. Tényleg nagy, vagy 3x akkora mint a régi helye.Eddig csak ritkán harapott meg, csak akkor a megijedt hogy összenyomom.(természetesen ez nagyon ritkán fordul el?, tiszteletben tartom a személyes terét, nem kergetem, nem ráncigálom a farkát.(a kereskedésben nyilván ezt csinálták, mert látszik hogy el van törve a "tövénél! szerencsére nem látszik nagyon, ugyanúgy tudja használni. Ma készítettem el a kalickát, és amíg pakoltam a nagy terkóból átraktam egy 15*15*15 ös üvegbe. Baromira ne örült, irtó mérges volt miatta. Ezért amikor végeztem, -a terráriumban csak a kuckója volt- beraktam. Bemászott a kuckóba, és amikor öt perccel kés?bb nyúltam be (hogy rámásszon a kezemre) szó szerint letámadta az ujjam, meg akarta harapni!Ilyet még sose csinált.... Nem vettem el a kezem, mert tudtam, ha elveszem, az a gyengeség jele ami azt is jelenti hogy ? gy?zött. Azér fájt. Lefektettem a kezem a terrárium aljára(tenyérrel fölfelé) Õ belemászott, és mint a maszületett bárány, puszipajtásként mászkált rajtam...Be is raktam a kalitkába, és hagytam neki 10 percet, lenyugodni.amikor benyúltam hozzá megint csak az volt a cél, hogy leválassza a b?rt a kezemr?l.Mondom ilyen nincs, hogy ez a kisegér ilyen legyen.A rácsokon dugja ki az orrát, ha oda rakom az ujjam ráharap. Védi a területét.Gondolom még nem szokta meg a helyét,azér ilyen. Eddig rendesen foglalkoztam vele, minden nep fél órát volt rajtam, sose nyomtam még meg se, mindig tiszteletben tartottam hogy ? egy kisállat és nem egy játék.Napi fél órát mászkált rajtam míg olvastam, a kezemen ült, úgy vittem a lakásban, és néztem hogy nem fél-e (ilyenkor rázza a farkát) Szóval óvatos voltam. Mit csináljak hogy ez az agresszió megsz?njön, s?t többé el? se forduljon? Lenne még egy kérdésem. Szerintetek jól tartom ez egerem? - Mostmár egy nagy kalitkában lakik. - Van egy futókereke, aminek a "rácsai" között szúnyoghálót vezettem, nehogy eltörje a lábát/farkát - van egy csomó gurigája, azt csinál velük amit akar - fa pellet van alatta - van egy répája (kerámiauckó) - a kalitkában vastag ágak vannak fönt, ahova egy vsstag falétra vezet - van kis etet?tálja, golyós önitatója, a külön tálban van neki alma, heti 1x dió, 2x sajt, nagyon kevés -napi fél órát foglalkozok vele Szerintetek ez jó?

Legjobb válasz: ja igen. Nálunk a Pet shopba nem kapni fogkoptatót, ezért mielõtt megvettem, elmentünk az erdõbe (azért oda, nehogy fertõzött legyen) fakérget - ágakat gyûjteni. Ezeket egy hónapig áztattam, majd vagy két hónapig szárítottam. Most ezeket rágja.Baj? 13/f

A kérdező hozzászólása: ja igen. Nálunk a Pet shopba nem kapni fogkoptatót, ezért mielõtt megvettem, elmentünk az erdõbe (azért oda, nehogy fertõzött legyen) fakérget - ágakat gyûjteni. Ezeket egy hónapig áztattam, majd vagy két hónapig szárítottam. Most ezeket rágja.Baj? 13/f
A kérdező hozzászólása: Adtam neki a rántott hús belsejébõl, hátha megbékél.
Nem rontottál el semmit. Csak hagyd, hogy megszokja az új helyét. És nem baj, ha azt a fát rágcsálja.
Legyél büszke magadra hogy ennyit törõdsz egy kisegérrel :) . Vannak akik megveszik a legolcsóbb akváriumot bedobnak valami fát egynap megsimogatják, adnak neki ételt és ennyi. Csak amit (szerintem) változtass, hogy inkkább 1-2 óránként (ha tudsz) foglalkozz vele kb. 4-5 percet, és naponta egy alkalommal foglalkozz vele kb. úgy 20 percet. Nekem degum van, és õ nagyon szeret engem.
Nagyon lelkiismeretes vagy az egérrel. Mindene megvan, az tuti. Hát a területét védte biztosan. amúgy arra ügyelj, hogy amikor közelítesz felé, akkor a kezedet ne fentrõl vidd lefelé, hanem alulról felé, mert ellenségnek vélhet. Legalábbis a hörcsögnél így van. Próbálj meg neki kedveskedni valami finommal, hátha abbahagyja. Milyen eledelt eszik amúgy? Csak kiváncsiságból. :) )
A kérdező hozzászólása: AZ állatkereskedésben adta a csak, a doboz nincs meg, szétszakadt. De nem valami szar mû kaja, magkeverék.
A kérdező hozzászólása: a csaj*
annyira cuki vagy, de tényleg! majdcsak megbékél a kisegér :)

Miért ilyenek velem? mit rontottam el? azt hogy barátot akartam hogy boldog legyek?

19 éves vagyok és lány! Rajtam kivül még 3 barátn?mnek tetszik ugyan az a srác.április 30.-án barátn?mmel lementünk egy barátn?nkhöz.ott tudtam meg hogy a srác járni akar a bn?mmel.A csaj ott sirt nekem hogy mit csináljon mert közbe volt neki egy másfél éves kapcsolata,de tetszik neki a srác.Aznap este ? elment a barátjához aludni,én, meg a többiek elmentünk bulizni.megragadva az alkalmat,elkezdtem smárolni a sráccal,(Õ kapott le).Ezt a bn?m meglátta és irt egy smst a csajnak hogy mit csinálunk.Másnap megis kaptam,hogy ha találkoznak velem meg fognak verni,mert én elárultam a csajt,köcsög és kétszin? vagyok.(De nem is voltak együtt)csak akartak,amig én képbe nem jöttem:).Aztán másnap itt volt velem egész délután a srác,és folyton azt mondta hogy ne hagyjam el,meg hogy szeret,és jó velem lenni.(nem feküdtem le vele).Majd hajnal egykor elment,és nem haza hanem a csajhoz ment beszélgetni,és majd reggel ment haza.Következ? nap felhiv,hogy nem jön hozzám,mert sokat gondolkozott,és beszéltek a csajjal,és csak ? mellette dönt.De a csaj meg tele beszélte a fejét,hogy csak én szórakozásból vagyok vele,meg hogy 2hét után ugy is otthagynám,és hogy mással lefeküdtem mi el?tt vele összejöttem aznap este.Azóta együtt vannak,de velem összevesztek.Hallani se akarnak rólam.Most szerintetek kinek van igaza?? Jogosan nem szólnak hozzám? Mondjuk az egyik bn?m szó szerint kurva.Emiatt nagyon be vagyok fordulva,a héten suliba se megyek emiatt.Még az utcára se akarok kibújni.Mit csináljak hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: bocs ha egy kicsit zavaros,de nem tudtam jobban érthetõbben leirni. és köszi aki válaszol

A kérdező hozzászólása: bocs ha egy kicsit zavaros, de nem tudtam jobban érthetõbben leirni. és köszi aki válaszol
Szia!ideje lenne elgondolkodni, ezek tényleg barátnõk??én ilyen idióta k...ákkal biztos nem állnék le...téged is minõsít, kikkel barátkozol.A pasi meg nem ék két forintot se, ne emészd miatta magad!
Keress másik társaságot és másik pasit. Teljesen mindegy hogy kinek van igaza, ti nem vagytok igazi barátnõk. Mindenesetre ne add meg nekik azt az örömöt hogy kínlódni lássanak.
A kérdező hozzászólása: köszi h irtatok. hát nem is barátnõ az aki már másodjára rug belém...
Szerintem nem is volt õ igaz barátnõ ha ilyet csinált veled. Ne is foglalkozz velük, járj el bulizni, csinálj magadnak programot olyan helyen ahol sok ember van. Ott találhatsz új ismerõsökre és akár barátnõkre is. Az ilyeneket le kell sz..ni, nem érdemes még szóba állni sen velük, hidd el tudom mit írok velem is ezt tette a "barátnõm". Azóta nem beszélünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!